وقتی حقتون رو می خورند چی کار می کنید؟
خیلی خیلی ناراحتم
شماها توی این وقتها چی کار می کنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی حقتون رو می خورند چی کار می کنید؟
خیلی خیلی ناراحتم
شماها توی این وقتها چی کار می کنید؟
سلام بالهاي صداقت
چي شده خانم ؟
چرا فكر مي كني حقت را خورده اند ؟! موضوع چيه ؟
احقاق حق از خيلي از جهات از طريق قانون قابل پيگيري است .
سلام،
وقتی حقم رو میخورن،:163:
اول از همه عصبانی میشم و این برای من یعنی ممکن هست تصمیمی عجولانه و احساسی بگیرم!:300:
پس سعی میکنم آرامش خودم رو حفظ کنم تا بتونم منطقی فکر کنم،:310:
بعد فکر میکنم آیا میتونم کاری انجام بدم تا بتونم حقم رو پس بگیرم!؟
اگر بله، خوب میرم پسش میگیرم!:160:
اگر نه، به این فکر میکنم که چطور حقم رو خوردن و چه عاملی باعث شده که افرادی فکر کنن میتونن حق من رو بخورن و این کار رو کردن!؟:303:
و این خودش میشه درس و تجربهای برای آینده تا خودم رو دوباره در چنین موقعیتی قرار ندم و همیشه احتیاط کنم،:227:
به هر حال فکر میکنم مهمترین قدم، همان قدم اول هست، یعنی حفظ آرامش برای تفکر منطقی،:300:
موفق باشین،:72:
کامران
انی جونم خیلی عصبانی هستم
توی محل کارم حقم رو خوردند
چهار ماه پیش جمع آوری آمار یکسری وجوه به استان ما محول شد
در آوردن آمار وجوه خیلی سخته چون دقیقا باید مشخص بشه وجوه(پول) به چه حسابی حواله شده
باید کل پول ارسالی با مجموع توزیع و برگشت بخونه
واسه جمع آوری اطلاعات هیچ دایره ای زیر بار نرفت
این کار به دایره اعتبارات و شخص من داده شد
من هم مثل همیشه سعی کردم کم کاری نکنم و همه مغایرت ها رو در بیاورم و به روز کنم
دو ماه پیش یه پاداش قابل توجهی برای کاربری که این کار رو انجام می داده اومد
بعد از دو ماه پاداش توزیع شد و به دایره آمار دادند
چون توی نامه پاداش نوشته شده بود " بابت قدر دانی از دایره آمار که این اطلاعات را استخراج و بدون کم و کاست ارسال کرده اند"
کامران عزیز
دارم سعی می کنم آروم باشم
من رفتم بهشون می گم
اگه این امار مشکل داشت چه کسی باید پاسخگو می بود؟
می گویند مسلما شما و ما هم به همین خاطر ازتون قدر دانی می کنیم
:302::302::302:
حقم رو ناحق کردند
الان اوج عصبانیتم
کامران نمی دونم چه عاملی باعث شده حق منو بخورن :325:
به من می گویند ما زحمات شما را نادیده نمی گیریم و ازتون تشکر می کنم
اخه تشکر خشک و خالی به چه دردی می خوره؟:311:
درك مي كنم كه چه حالي داري .
ضمن اينكه بايد در پذيرش محيطهاي اداري و زد و بندها و...باشي . مي تواني پيگيري كني .
البته از فضاي خشم و ناراحتي خودت را خارج كن و نسبت به سيستمي كه با آن كار مي كني . مسائل را خوب بررسي كن و بسنج و ببين اگر به مخاطره شغلي دچار نمي شوي مسئله را از طريق قانوني پيگيري كن . آما از فضاي هيجان خارج شو و با شناختي كه از فضاي كاري ات داري مسائل را خوب بالا و پائين كن و بسنج .
انی جونی ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
عزيزم درك مي كنم .
متاسفم از فسادي كه در بعضي از اداره ها جريان دارد .متاسفانه اين همان بخش پذيرش است . يعني هست هر آنچه كه هست حتي اگر ما دوست نداشته باشيم و كاري هم براي تغيير نتوانيم انجام بدهيم .
پس اول خودت را در شرايط پذيرش قرار بده .
دوم بلند شو يه مرخصي مشتي بگير و برو خريد براي خودت يه جايزه ي خوب و مسئولانه بخر و خودت را تحويل بگير . به اين دليل كه كارت را خوب انجام داده اي و خودت مي دوني كه كارت درست است :46::43:
ممنون از همراهیتون
الان اینترنتمون وصلید(وصل شد)
ریلسک ریلسک
دارم مدیتیشن می کنم
دلم می سوزه که این پاداش رو کسانی خوردند که رئیسند و حقوقشون 3 برابر من هست
به اونها که نمی تونم بگم
ولی اینجا که می تونم بگم
از ته دلم می گم
الهی که به دل شاد نخورید و دقیقا همین پول از دستتون بره و اون لحظه خدا یادتون بیاره ، به دلتون بندازه که این پول حق خانوم فلانی بود که بهش ندادیم و اینجوری داره از دستمون میره
الهی آمین
:323:
سلام خانومی
چیه چی شده میخوای بر و بچ تالار همه بریم کله شونو بکنیم؟:300:
درسته به شما پول ندادن و حقتو خوردن ولی مطمئن باش که اینی که کارتو درست انجام دادی هم در نظر خدا و هم در نظر بنده های خدا ( رئیس محترم ) کار خوبی بوده و شاید بهت پول ندن ولی یه جایی در آینده به دردت میخوره و در جهت ارتقا شغلیت اینو مد نظر می گیرن، بهت حق میدم ناراحت باشی ولی اینم یادت باشه پول چرک کف دسته :46:فدای سر تو و دخملت و شوهرت ! عید اومده لذتشو ببر :72:
سلام بالهای صداقت عزیز
متاسفانه از اینجور ناحقی ها در ادارات و سازمانهای ما به وفور هست.
جای من بودی چه کار می کردی؟!
کاش مالم رو می خوردن! بخدا ترور شخصیتم کردن. و ناچار مرخصی بدون حقوق گرفتم. تازه کلی منت سرم گذاشتن که بهت مرخصی دادیم.........
بگذریم. این رو گفتم که بدونی شما تنها کسی نیستی که حقت پایمال می شه. متاسفانه اگر جزو هیچ گروه و باند و دسته ای نباشی، اوضاع همینه!
بنظر من وقتی تونستی به اعصابت مسلط بشی، حتی پیش بالاترین مقام مسئول هم برو و سعی کن با کلمات مناسب و کاملا محترمانه (که احیانا بخاطر نوع صحبتت نتونن طلبکار بشن) حتما موضوع رو عنوان کن و بگو بخاطر این مساله چقدر انگیزه ات را از دست داده ای.
به قول یه بنده خدایی؛ هر وقت حقمون رو خوردند حتما باید عنوان کنیم تا بدانند که ما فهمیدیم که حقی داشتیم و خورده شد ولی قدرت پس گرفتن آنرا نداریم. نباید کاری کنیم که فکر کنند که حقش را خوردیم و طرف هم اصلا متوجه نشد.
برات آرزوی موفقیت دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
بالهاي صداقت
اگر كاري مي كني كه باور داري بايد انجام بدهي خودت را محدود به پاداش و تشويق هاي مادي و كلامي نكن . ( اين حرف به معناي تائيد حق ديگران را ضايع كردن نيست )
اگر اين رهايي را تجربه كني مي بيني كه سيستم كائنات از فراواني سرشار ت مي كنه و انرژي كه به كائنات ارسال مي كني خيلي مهمه .
هيچ وقت حتي در شرايط سخت و فشار و عصبانيت اين امواج را ارسال نكن . نه به خاطر اينكه ديگران كارشان تائيد شده است و كارشون درسته بلكه به دليل خودت و فقط خودت .
و ايمان و باور داشته باش كه هر كس كارماي اعمال و رفتار و احساسات كار خودش را پس مي دهد .
سلام،
شرمنده دیروز وقت نکردم دوباره به این تاپیک سر بزنم،
حق من رو هم زیاد خوردن، ایران که بودم فکر میکردم این مسائل فقط مختص ایران هست و بس...
اما من این مسائل رو اینجا هم دیدم، متأسفانه خیلی از آدمها هستن که تنها کاری که بلد هستن، سو استفاده از کار بقیه هست...
این جور آدمها، درست مثل کرمی میمونن که به جون یک سیب میفته...:163:
در مورد خود من، شخصاً راه سو استفاده رو میبندم، یعنی اینکه اگر جای شما باشم، اگر دفعه دیگه چنین کاری بهتون پیشنهاد شد، شرایطش رو پیش از انجام کار تعیین میکنین یا کار رو اصلا قبول نمیکنین!:300:
دقت کن، این به اصطلاح مدیران، به نظر من احمقانهترین کار ممکن رو انجام دادن، چون دفعه دیگر اگر چنین کاری لازم باشه، شما این کار رو انجام نمیدی!!! در حالی که خیلی ساده میتونستن بخشی از اون پاداش رو به شما بدن و همچنان شما رو برای پروژههای بعدی داشته باشن،
بنابرین من فکر میکنم آنها اشتباه بزرگی کردن!:303:
وقتی کسی حق من رو میخوره، من هم مثل شما ناراحت و عصبانی میشم، به خصوص اگر این فرد خارجی باشه و لحظهای به ذهنش رسیده باشه که این طرف مثلا ایرانی هست و هیچی حالیش نیست و...دیگه واویلاست، آتیشش میزنم!:163:
و این در مورد من، ۲-۳ باری اتفاق افتاده، آخرین بار در یک پروژه تیمی بود، من و دوست دیگری به طور مشترک روی بخشی کار میکردیم، خوب چون کار تیمی بود، قاعدتاً مهم نیست کار رو کی انجام بده، اما موقعی که من داشتم الگوریتم هام رو روی سیستم چک میکردم، این دوست در تعطیلات و در تونس به سر میبردن، وقتی برگشت حتی نمیدونست من چیکار کردم و با این حال سعی کرد کار من رو به نام خودش ارائه بده، اینجا بود که خون من رو به جوش آورد!!!
و من اون روی کامران رو نشونش دادم، یعنی زیر آبش رو جارو کردم! با اینکه در آخر هر دو همون اعتبار رو گرفتیم، اون هم به خاطر کار من!
اما این تجربهای شد تا از این به بعد حسابی احتیاط کنم، با چجور آدمهایی میخوام کار کنم، شرایط کاریم چطور هست و ...
تا چند وقت پیش که با یکی از کمپانیهای معروف دنیا در حال مذاکره برای انجام پروژهای بودم، خیلی رک و صریح حرفهام و انتظاراتم رو گفتم، شرایط کاری طرفین رو تعریف کردم و خیلی ساده گفتم این شرایط من هست، بابتش انقدر هم پول میخوام!
راستش اینطور صحبت کردن رو ترجیح میدم، چون تحمل اینکه حقم در آینده خورده بشه برای من خیلی سخت تر از، از دست دادن یک پروژه هست...
به هر حال فکر میکنم، چیزی که در مورد شما الان باید اتفاق بیفته، نباید سر خوردگی باشه!
به نظرم، الان شما باید از این شرایط انقدر عصبانی شده باشی و البته با غیرتی که در شما سراغ دارم، انقدر به غیرتت بر خورده باشه، که همه تلاشت رو برای بالا رفتن و ارتقا شغلی بکنی، تا به جایی برسی که کسی نتونه به این راحتی حقت رو بخوره یا اجازه ندی حق کسی رو بخورن!:310:
موفق باشین،
سال نوتون مبارک،:72:
کامران
:104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
سلام:
آفرین کامران جان از این قسمت به خصوص خیلی لذت بردم دقیقا همین عاملیست که موجب شد من از وضعیت خودم بدم بیاد و هم خودم هم همسرم سریع برای تخصص داریم اقدام می کنیم..
بالهای صداقت عزیزم این موضوع خاص شما نیست و به قول کامران خاص فرهنگ ما هم نیست همه جا هست حالا کم و زیاد داره..بله برای منم اتفاق افتاد و خیلی عصبانی بودم و حسابی هم گرد و خاک بپا کردم ج.ری که به ازا یک ملیونی که ازم خوردم 4-5 برابرشو مجبور شدن بهم بدن!!!
من هم خیلی فعالیت خوبی برای کاری در حیطه خودم کرده بودم جوری که اسمم داشت دیگه معروف مشد و حسابی براش تلاش کرده بودم و ساعت ها اموزش می دادم حتی به متخصصین..ولی اخر کار پولمو درسته مدیران محترم خوردن و یک آب هم روش و تا دیدن من دیگه طرحم تمومه به روی مبارک هم نیاوردن..ولی من فهمیدم و چنان دنبال کردم قضیه رو (البته چون اصلا آینده شغلیم در خطر نبود و در واقع آینده شغلی اونها در خطر افتاده بود) که مجبور شدم چند برابر اونو بهم بدن چون سایر دزدی هاشون هم لو رفت ...و من تازه فهمیدم چقدر ازم خوردن و نفهمیدم!!!:311::160:
و تازه بعد از اون راه این کارم برای سایرین بستم تا هیچکس نتونه حق کسی پایمال کنه..اخرم که پولو بهم دادن گفتم می دونید که من اصلا به این پول نیاز ندارم فقط چون حقم بود و حاصل تلاشم باید ازتون می گرفتمش و علی رغم اینکه بعد طرحم اونجا دعوت به کارم کردن و پول خوبی می دادن دیگه پامو اونجا نذاشتم...پس اونها بودن که چیزی از دست دادن نه من...
تو هم خودتو اذیت نکن بالاخره روزی نتیجه این کارو می بنن شک نکن ..تازه یادم رفت بگم منم یک دعا این طوری کردم برای اونی که پولمو خورده بود و 1 هفته بعد قبل اینکه پول منو بدن طرف تصادف کرد و مهره کمرش شکست و دو ماه خوابیده بود تو رختخواب و خودش به همه می گفت چون پول ناحق بود این طور شد و بعدم حالش خوب شد اول پول منو داد..هرچند من اصلا راضی به صدمه اش نبودم و نیستم..حالا هم که بخشیدمشون....
پس اگر نمی تونی کاری کنی به خدا بسپار جایی حقت بهت بر می گرده....
بخند....:72:
سلام دوست خوبم. اميدوارم به حقت برسي.... عزيزم اگر راهي هست كه حقت رو بگيري تلاش كن. در غيراينصورت آرام باش و به خدا بسپار. اون حق رو به حق دار ميرسونه و يه جايي واست جبران ميكنه. به اين ايمان داشته باش. در هر صورت به خدا توكل كن.
ممنون از لطف همه عزیزان گل که مثل همیشه با مهربونیشون منو شرمنده خودشون کردند
پنجشنبه که رفتم خونه تا آخر شب همین جوری ناراحت بودم خیلی زیاد
هرچی توی ذهنم گشتم ببینم چرا حقم اینجوری پایمال شد هیچ دلیل قانع کننده ای پیدا نکردم
هشتصدهزار تومن پاداشم رو خوردند یه آب هم روش
پنجشنبه شب با دخترم و دوستم رفتم بیرون فقط قدم زدن و خیابون گردی
توی راه حرف های شما دوستان رو توی ذهنم مرور می کردم
به این نتیجه رسیدم که من تلاشم رو برای گرفتن حقم انجام دادم حالا نتونستم بگیرمش حتما حکمتی داشته و از خدا خواستم که
"خدایا حکمتش رو بهم نشون بده "
امروز شارژ ِ شارژ هستم
حالم خیلی خوبه
صبح خوبی رو آغاز کردم و می خواهم سال خوبی رو هم شروع کنم
چقدر امروز هوا خوبه
چقدر امروز زیباست
یکی از همکارانم اومد توی اتاقم بهم گفت
خانمی چقدر امروز خوشگل شدی:227:
سارا جونم خیلی خوشحالم که شما باعث شدی جلوی ضایع شدن حقوق یک عده گرفته بشه
آنی جون عسل چشم و حتما ... رهایی رو قبلا تجربه کردم و تلنگر به جایی بود ... باید همین هم باشم
سابینا ی عزیزم ممنونم اره مهم اینکه خدا دیده
بلو اسکای عزیزم راست می گی این اتفاق در مقابل اتفاق شما دردش کمتره
شب بارانی مهربون حتما توکلم به خداست و ایماندارم که اگه این روزی از اینجا نرسید از یه جای دیگه میرسه
و کامران خوب
همیشه پست هایت واسه من مفید و آموزنده هست
من فکر می کردم این مختص اینجا و اینور آب هست ... حرف هایت را خوندم و از این جمله ات خیلی خوشم اومد
"""
دقت کن، این به اصطلاح مدیران، به نظر من احمقانهترین کار ممکن رو انجام دادن، چون دفعه دیگر اگر چنین کاری لازم باشه، شما این کار رو انجام نمیدی!!! در حالی که خیلی ساده میتونستن بخشی از اون پاداش رو به شما بدن و همچنان شما رو برای پروژههای بعدی داشته باشن.
"""
ایول دمت گرم ... اره دقیقا دیگه عمرا انجام بدهم ,این حرفهای ذهنم بود و خوشم اومد یکی ذهنم رو خوند
و یه چیزی
بهم پست مسئول قسمت ارزی پیشنهاد شد
منم رد کردم با آرامش خاطر
گفتم نمی خواهم
همین کارمندی خوبه
همون رئیس و رؤسا که حقم رو خوردند بهم گفتند خانوم فلانی قبول کن خیلی خوبه شما لیاقتش رو داری (توی دلم به به چه هندونه های خوبی!)
گفتم اگه می پرسید و نظرم رو می خوهید منفی است
بالهای صداقت عزیز مطمئنم که شما تسلط خوبی روی مصالح زندگی و کارتون دارید و حتما بهترین تصمیم ها رو می گیرین.نقل قول:
بهم پست مسئول قسمت ارزی پیشنهاد شد
منم رد کردم با آرامش خاطر
گفتم نمی خواهم
همین کارمندی خوبه
همون رئیس و رؤسا که حقم رو خوردند بهم گفتند خانوم فلانی قبول کن خیلی خوبه شما لیاقتش رو داری (توی دلم به به چه هندونه های خوبی!)
گفتم اگه می پرسید و نظرم رو می خوهید منفی است
با این حال خواستم یه جسارتی بکنم و نظرم رو درباره پیشنهاد ارتقایتون بگم؛
اگر فکر می کنید قبول این مسئولیت به زندگیتون و رسیدگی به همسر و دختر گلتون لطمه وارد نمی کنه، بنظرم قبولش کنید.
اگر ماهایی که به یکسری اصول انسانی پایبندیم، خودمون رو از مسئولیتها کنار بکشیم خوب در واقع راه رو برای کسانیکه صرفا به منافع و مصالح خودشون فکر می کنند، باز کردیم.
نمونه کامل یک تصمیم احساسی و عجولانه!!:163::300:نقل قول:
کامران گرامی سلام و صدتا نه دویست تا سلام :72:
عیدت مبارک صد نه صد و بیست سال به این سالها
رسیدن به خیر ... خوب بودی بهتر شدی :311:
حالا دیگه سر به سر من میذاری؟:160:
در راستای همین راهنمایی برادر بزرگوارم .. قبول نکردم ... میدونی چرا؟ الان میگن بیا مسئولیتش رو قبول کن موقعی که می خواهند حکم حقوقی بزنند هزار یک دلیل توی آستینشون پیدا میشه از جمله اینکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
خانم فلانی ما خیلی دوست داریم این پست رو به شما بدهیم اما ضوابط اداری نمی گذاره آخه لیسانس شما باید حتما زبان انگلیسی باشه که نیست "
یادت میاد میرفتم کلاس زبان
واسه همین قضیه بود بعد که پیگیر شدم ببینم آیا مدرک و تسلط به زبان انگلیسی را به جای لیسانس می پذیرند دیدم خیر و به قولی
" من هم خیلی دوست دارم این مسئولیت رو به عهده بگیرم اما ضوابط اداری مانع از این کار میشه " :58:
یه چیزی هم شده اما نخواستم بگم
حالا که رفتی توی انباری ، این پست پر گرد و خاک رو کشیدی بیرون می گم
روز ششم فروردین که اومدم سر کار
همکارم ازم پرسید از آقای ... ( همون شخصی که مسبب ایجاد این تاپیک بود )چه خبر؟
گفتم : بهش اس ام اس سال نو دادم و ایشون هم جواب داد ... چه طور؟
بهم گفت : مگه نمی دونی
روز بیست و هشتم اسفند یه موتوری بهش میزنه و دستش می شکنه و تعطیلات عید رو توی بیمارستان بستری بوده !!!!!!!
نمی دونید من چه حالی شدم
هم ناراحت شدم و هم اینکه "خدا جای حق نشسته"
نقل قول:
از حقم نگذشتم و نمی گذرم اما واقعا دلم براش سوخت:163:
... واسه همسرم هم تعریف کردم بعد از کلی حرف و سخن بهم گفت : یه موقع از این دعاها در حق من نکنی ها :311:
سلام خانوم بالهای صداقت
منم از اینکه تو محیطای کاری به بعضی ها ظلم میشه خیلی اعصابم به هم میریزه.
میشه از این به بعد دعاها و نفرینامونو بگیم شما از خدا بخواین؟:311:
افتخار میدین؟
وای وای روم سیاه یعنی من نفرینش کردم http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...216210b882.gif :47: :163:
جای شرمندگی http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...c13f7ec188.gif
گذشته از همه این شوخی ها
انشااله همه سالم و سلامت باشن و این آقاهه هم زودتر خوب بشه
الهی آمین :323: