دوس ندارم حسودی کنم اما چرا روزگار .....
سلام نمیدونم چرا نمیتونم اروم بگیرم همش دوست دارم راجع به مشکلاتم درد دل کنم چیکار کنم انقد بد شانسممممممممممممممممممممم مممممممممممممم
راستش من اصلا دوست ندارم حسودی کنم اما نمیدونم چرا روزگار سر سازش با من نداره
چرا برادر خاهرام باید انقددددددد خوشگل باشن ولی من........... یه صورت معمولی
چرا هرجا میریم همه میگن تو چرا انقد با خانوادت فرق داری یعنی چرا من..........
وای خدا من خیلی اجیامو دوس دارم ولی چرا من با اونا فرق دارم
به خدا خسته شدم دوست دارم یه بارم شده بقیه پیش من نگن دوتا اجیات خیلی خوشگلند تو شبیهشون نیستی.
این از شوهرم که یک بار نگفته خوشگلی
این از مادرم که همش به من میگه مثل پسرایی
این از مردم
من زشت نیستم اما به اندازه خاهرام خوشگل نیستم.اخه اونا خدایی تو صورتشون فقط زیبایی طوری که بعضی اوقات محو تماشاشون میشم.
موندم منم خاهرشونم ولی چرااااااااااااااااااااااا ا
RE: دوس ندارم حسودی کنم اما چرا روزگار .....
سلام شاپرک جون
اینجا ما همه باهم دوستیم و هرکی هرچی تو دلشه می تونه راحت بگه. اینجا راحت باش.
عزیزم مطمئنا تو زشت رو نیستی ولی بقول خودت شاید خواهرهات زیبایی فوق العاده ای دارن. چس اول بخاطر صورت و ظاهر سالم و نرمالت خدا رو شکر کن و بعد ببین ایا واقعا زیبایی خوشبختی میاره؟
درسته که غالب انسانها دوست دارن که ازشون تعریف بشه. منم دلم می خواد بهم بگن خوشگل. ولی واقعا هرکی خوشگله، از تمام جهات خوشبخته؟
زیبایی هم گرفتاریهای خاص خودش رو داره. اینکه همه چشمها دنبالت باشه، برای اینکه تو جامعه ظاهر بشی از لحاظ ظاهر شدن تو جامعه محدود می شی! همه جا نمی تونی تنها بری! یه جورایی وابسته می شی به شخص دیگه! گاهی ممکنه موفقیت هایی که بدست می یاری رو به خودت نسبت ندن و بگن بابت خوشگلیت مفتی بهت دادن (خیلی حرف سنگینیه)! خلاصه که یه وقت بشینی محاسن زیبایی صورت رو با معایبش بسنجی و سبک سنگین کنی، یه وقت دیدی یه قیافه معمولی و جذاب هزاری ارزش داره!
سعی کن جذاب باشی و جذابیت اکتسابیه و سوای زیبایی خدادادیه. اولین قدم داشتن سیرت زیبا و اخلاق خوش و دل پاکه و بعد نوع لباش پوشیدن و طرز صحبت و نگاه و ...
بذار مردم بگن خواهرات قشنگن، خوب ایرادی نداره. اما اگه پرسیدن تو چرا مثل اونا نیستی با خنده بگو از من نپرسین برین از خدا بپرسین. مطمئن باش کم کم دیگه چیزی نمی گن.
اما تو دلت معایب زیبا بودن رو بخاطر بیار و ازش صرفنظر کن. در عین حال تلاشت رو بکن که جذاب باشی و بتونی دیگران جذب مهارتهای اکتسابیت بکنی. :72:
ممنونم ازت ولی الان انقد دلم گرفتهههههههههههههههههه دارم گریه میکنم
به خدا منم ادمم
کاش خدا منو با همین ظاهر تو یه خانواده دیگه به دنیا میفرستاد
نمیدونید چقد بده تو یه خانواده فقط شما فرق داشته باشید
اعصابم خورده امروز واسه تنوع منو خاهرم رفتیم ارایشگاه تا واسه تولدش اماده شیم اما من انقد در برابر خاهرم ضایع بودم که اومدم خونه و تمام ارایشو شستم والان کلی اعصابم خورده
سلام
خانم شاپرک سعی کن به سایر جنبه های زندگی هم بپردازی . اینقدر روی اینکه خواهرانت خوشگلترند تمرکز نکن . زندگی هزار جنبه مختلف داره چرا درباره اونها فکر نمیکنی ؟
ضمنا قدر این چهره ای که داری و سلامتی و سایر نعمتها رو بدون . این لینک رو هم مطالعه کن :
http://www.fardanews.com/fa/news/139949
متن زیر یک کپی از وبلاگ "پرتویی از روشنایی ... " با لینک زیر می باشد
http://golbargeshabane.blogfa.com/post-91.aspx
شکر نعمت نعمتت افزون کند...
انسان همواره در زندگي خود در يكي از اين دو حالت به سر ميبرد٬ يا در حال شكرگذاري است و روحيه رضايتمندي او از زندگي خويش٬ بر نارضايتي اش غالب است و مذاقش شيرين است و در نتيجه احساس خوشبختي ميكند٬ يا در حال كفران است و سرشار از تفكرات منفي و ناراضي از آنچه در زندگي اش جريان دارد و با نگاهي تلخ به عالم مي نگرد.
زندگي در اين دنيا خصوصيتي دارد كه هيچگاه از آن قابل انفكاك نيست و به عبارتي لازمه ماهيت آنست و آن آميختگي سختيها و خوشيهاست.
در هر لحظه از زندگي براي هر كسي هزار دليل وجود دارد براي نارضايتي و هزار دليل وجود دارد براي رضايتمندي و احساس خوشبختي.
كافيست شخص بر نكته روشن و خوش زندگي تمركز كندو شكر آن را بجاي آورد اين خوشي و اين نعمت رفته رفته زيادتر ميشود و بر ناخوشي ها غلبه ميكند و احساس خوشبختي سراسر وجود شخص را فرا ميگيرد.
خداي متعال كه خالق همه حوادث عالم و مبدا آنهاست دنبال بهانه اي ميگردد تا نعمتها را بر بنده اش افزون كند. كافي است ببيند بندهاش از بين حوادث خوب و بد زندگي اش تنها متوجه خوبيهاست و خدايش را شكر ميگويد و بديها را همه از خود ميداند و گناهانش را ريشه آنها ميداند.خوشبختي اين انسان تضميني است.
امروزه دانشمندان بصورت كاملا علمي اين حقيقت را دريافته اند كه شكرگزاري شاه كليد موفقيت هاي بشري است. ديدن بخشي از مستند راز( the secret) را كه در مورد سنگ شكرگزاري است به همه دوستان توصيه ميكنم. البته خواندن كتاب آن راحتتر و قابل دسترس تر است.
سر اين مطلب با كمي تامل و دقت آشكار ميشود و آن اينكه شكرگزاري با تفكر مثبت گره خورده است و به محض پيدايش روحيه شكرگزاري تفكر مثبت و ذهن مثبت در شخص ظهور ميكند. تفكر مثبت موجب حسن ظن به عالم و خالق آن است. خداي متعال ميفرمايد: من در نزد گمان بنده خويش هستم(يعني هر ظن و گماني كه دارد بر اساس همان بر او نعمت نازل ميكنم يا نميكنم). اين حسن ظن نعمتها را جلب ميكند و موفقيت در عرصه هاي مادي زندگي يك از هزارم نعمتهايي است كه خداي بر بنده اش ارزاني ميدارد.
.................................................. .................................................. ..........................
خداوند در سوره حضرت ابراهیم(ع)آیه 7 می فرماید:
«وَ اِذ تَأَذَّنَ رَبُّكُم لَئِن شَكَرتُم لَاَزیدَنَّكُم وَ لَئِن كَفَرتُم اِنَّ عَذابی لَشَدیدٌ»
شكر نعمت، نعمتت افزون كُند كفر نعمت، از كَفَت بیرون كُند
منت خدای را عزّ وجلّ که طاعتش موجب قربت است و به شکراندرش مزيد نعمت،هر نفسی که فرو ميرود ممدّ حيات است وچون برميايد مفرح ذات،پس در هر نفس دو نعمت موجود است و بر هر نعمت شکری واجب
از دست و زبان که برآید | *** | کز عهده شکرش بدر آید |
|
اعملو آل داود شکراً و قليلٌ من عبادی الشکور
|
بنده همان به که زتقصير خويش | *** | عذر به درگاه خــدای آورد
|
ور نه سزاوار خــــــــــداونديش | *** | کس نتواند که به جای آورد |
|
باران رحمت بي حسابش همه را رسيده و خوان نعمت بي دريغش همه جا کشيده،پرده ناموس بندگان بگناه فاحش ندرد و وظيفه روزی بخطای منکر نبرد
ای کريمی کـه از خزانه غيب | *** | گبر و ترسا وظيفه خور داری
|
دوستان را کجـــا کنی محروم | *** | تو که با دشمن اين نظر داری |
|
فرّاش باد صبا را گفته که فرش زمرّدين بگسترد و دايه ابر بهاری را فرموده تا بنات نبات در مهد زمين بپرورد.درختان را به خلعت نوروزی قبای سبز ورق در بر گرفته و اطفال شاخ را بقدوم موسم ربیع کلاه شکوفه بر سر نهاده،عصاره نائی بقدرتش شهد فائق شده و تخم خرمائی بتربيتش نخل باسق گشته
|
ابر و باد و مه و خورشيد و فلک درکارند | *** | تا تــو نانی بکف آری و بغفلت نخــــوری |
|
:72:
شاپرک جون،شما به خاطر اینکه به خوشگلی خواهرات نیستی ناراحتی یا این القاییه که دیگران بهت کردن؟
بهت حق می دم بابت این موضوع ناراحت باشی.زن ذاتن دوست داره زیبا باشه.وقتی گفتی اومدم خونه آرایشمو
پاک کردم کاملن درک کردم چه حالی بود،آدم خودشو برای یه مراسم آماده کنه بعد چندتا حرف بهم بریزتش و بزنه
همه چیو خراب کنه.
شاپرک جون شاید شما از نظر خوشکلی یکم ضعیف تر باشی درسته. اما من مطمین هستم شما هم یه چیزایی دارید که از اونا سره. هیچ میدونید خوشکلی که خدا به خواهرتون یه شما داده میتونه با یه مریضی ساده به خواست خدا از بین بره؟؟؟؟؟؟ واقعا تا حالا به همچین چیزی فکر کرده بودی؟ خودش داده راحت هم میتونه بگیره. مهم عقل و فهم و درک و متانت و خیلی چیزای دیگه است که از آدم به یادگار میمونه.ولی خوشکلی یه روز از دست میره! :163:
بهتره زیاد حساس نباشی شاپرک جون. یکم فکر کنید میخوام بفهمم شما چی دارید که هیچوقت اونا نداشتن؟؟؟ مطمین هستم دارید یه چیزایی. فقط فکر کن. مرسی:72:
تازه من انسانهایی رو میشناسم که دو تا پا ندارن. میدونی چه معضل بزرگیه؟؟ ولی این مرد با روح بزرگی که داره هیچ وقت نگفت چرا من ؟ نگفت خدایا چرا؟ همیشه راضی هست به رضای خدا. شکر خدا رو کن شاپرک جون.اگر خدا چیزی رو به تو کمتر داده حتما تو اون دنیا جبرانش میکنه. اینو حتم داررم.:43: به خاطر همین کاراشه که خیلی دوسش دارم:43:
تمام این حرفارو ایشون از بره،الآن فقط به همدردی نیاز داره نصیحت نه.
از همتون تشکر میکنم به خدا شما خیلی خوبید همتون مثل فرشته های خدایید انشاالله هرچی از خدا میخاید بهتون بده.
من به همه حرفاتون فکر کردم خیلی قشنگه و به جاست. من همه اینارو درک میکنم ولی تا حالا هیچ چیز خوبی در خودم پیدا نکردم.فکر میکنم هیچی بلد نیستم خیلی خنگم.الان که 20 سالمه و از وقتی نامزد کردم تا عروسی کنم هرچی کنکور دادم قبول نشدم تیرماه هم امتحان دارم ولی فکر نکنم قبول شم چون خیلی تنبل شدم. احساس میکنم اصلا مفید نیستم
به خیلی کارا علاقه داشتم ولی چون وضع مالیمون زیاد خوب نیست و اول زندگیمونه خیلی کارارو ول کردم. من تا قبل نامزدیم کلاس زبان میرفتم و سطحم بالا بود ولی به خاطر مسائل و مشکلات ولشون کردم.الانم احساس میکنم هیچم.برادرو خاهرم درساشونو تموم کردن جاریم پزشکی میخونه ولی من چیزی ندارم نه صورت و ظاهر انچنانی نه درس خوندم نه پولدارم............
یه هو یاده یه جمله افتادم
خشگلی دردسر داره!
خوب بود خوشگل بودیو شوهرت بددل میشدو از کاوتحصیلوازادی هایه اجتماعی منعت میکرد یا زندونیت میکرد!!!:311:
ها؟
البته فقط واسه خنده بودا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شاپرک جون
از همتون تشکر میکنم به خدا شما خیلی خوبید همتون مثل فرشته های خدایید انشاالله هرچی از خدا میخاید بهتون بده.
من به همه حرفاتون فکر کردم خیلی قشنگه و به جاست. من همه اینارو درک میکنم ولی تا حالا هیچ چیز خوبی در خودم پیدا نکردم.فکر میکنم هیچی بلد نیستم خیلی خنگم.الان که 20 سالمه و از وقتی نامزد کردم تا عروسی کنم هرچی کنکور دادم قبول نشدم تیرماه هم امتحان دارم ولی فکر نکنم قبول شم چون خیلی تنبل شدم. احساس میکنم اصلا مفید نیستم
به خیلی کارا علاقه داشتم ولی چون وضع مالیمون زیاد خوب نیست و اول زندگیمونه خیلی کارارو ول کردم. من تا قبل نامزدیم کلاس زبان میرفتم و سطحم بالا بود ولی به خاطر مسائل و مشکلات ولشون کردم.الانم احساس میکنم هیچم.برادرو خاهرم درساشونو تموم کردن جاریم پزشکی میخونه ولی من چیزی ندارم نه صورت و ظاهر انچنانی نه درس خوندم نه پولدارم............
در مورد ظاهر و قیافه بحث زیاده ، نظرات خیلی مختلفه و نظرات دوستان در این تاپیک هم منطقی بوده. اما این موردی هست که به نظر من فقط یک مشاور عالی با تجربیات و کلام قوی می تونه رو ذهن شما تاثییر بگذاره.
در مورد کنکور ، نه اینکه بیخیال بشید ، اما طوری رفتار نکنین که انگار 60 سال دارید! برادر من 23 سالگی قبول شد ، الان که 30 داره دانشجوی کارشناسی ارشد و مدرس هم هست.
شاپرک جون سلام.میشه فهمید تو چه حس و حالی هستی،از طرفی عاشق خواهراتی و دل پاک ات حتی سمت حسودی هم نمیره و از طرفی دلت از بعضی آدما و بی ملاحضه بودنشون گرفته...میتونم درک کنم چقدر سخته خانمی...اما وقتی مطلب ات رو خوندم چند تا نکته به ذهنم رسید...شما ازدواج کردی،اونم تو 20 سالگی...با خودم گفتم شاپرک جون میگه چهره معمولی داره،میگه هنوز دانشگاه نرفته و مثل خود من خیلی پولدارم نیست ولی همسر داره...بعد دوباره گفتم کیه که منکر این بشه که خوشکلی و تحصیلات و پولداری معیار خیلی از آدمها نشده؟و شاپرک از میون همه اینا چجوری گذشته...؟!و فقط به یه جواب رسیدم:"ارزش وجودی "شاپرک جای همه اینها رو پر کرده...
شاپرک جون، نشه که از این وجود نازنین ات غافل بشی عزیزم...!نشه که اونقدر ناراحت نداشته هات بشی که فراموش کنی چه داشته های بزرگ و ارزشمندی اطرافت رو گرفته...ببین تو همین تالار چند نفر دوستت دارن...یکیش خود من.باور کن.میخوام که باور کنی که ندیده میدونم ارزشمندی و دوست داشتنی و کلی،کلی حسن تو وجودته،اصلا همین بس که شاپرک منحصر به فرده و هیچ کس تو این دنیا شبیه شاپرک نیست...و همسر ات تو رو خواسته...با همین ظاهر...همسر شاپرک اونو همینجوری دوست داره و خواسته و یک عمر زندگی اش رو در کنار اون برنامه ریزی کرده...مگه همسرت حق انتخاب نداشته،چرا از میون این همه دختر تو رو انتخاب کرده؟به نظرت غیر از اینه که چیزی در وجود تو دیده که در بقیه ندیده؟حالا اگه همسرت احتمالا جزو اون دسته مرداییه که با ابراز احساسات به صورت کلامی مشکل داره به نظرت میشه فقط به همین خاطر به احساس اش شک کرد؟:46:
شاپرک جون نازنین ام شما میگی چهره ات معمولیه،من میگم دوستایی دارم که چهره نا زیبایی دارن اما بالاترین پست ها رو تو حیطه کاری خودشون دارن و خیلی هم محبوب اند.به نظرت با حرفهای مردم میشه زندگی کرد؟من که فکر میکنم نظر آدمها و قضاوتشون راجع به ما به خودشون مربوطه:)
شاپرک عزیز میدونی که چیزی که همیشه اول از هر چیزی خودش رو نشون میده و تو چشم آدمها میاد ظاهره نه قیافه و برای داشتن یه تیپ و ظاهر خوب اصلا نیازی نیست گرون ترین لباس ها رو پوشید،میشه یه تیپ شیک و جذاب و ساده داشت.
اما...اما در مورد تحصیل ات...عزیز من با یکم تلاش و سخت کوشی میشه به جاهایی رسید که اصلا قابل تصور نیست و قصور تو این مورد رو نه میشه از خدا و دنیا گله کرد نه از مردم بی ملاحضه،نظر تو چیه خانمی؟:)
شیدا جون منم دوستت دارم خیلی ممنون حرفات خیلی قشنگ بود شما راست میگید کوتاهی از منه تو درس خوندن
شاپرک خانوم خواستم دوتا نکته عرض کنم خدمتتون
اولا درمورد اینکه جاریت پزشک هست و ... پزشک بودن و تحصیلات یه امر اکتسابی هست تو هم میتونی به دست بیاری با تلاش و کوشش و جدیت
ثانیا درمورد زیبایی اینو بدون بیشتر زیبارویان خوشبخت نیستند بنا به دلایل حاصل از زیباییشون مثلا شوهرش بهش نمیگه تو خوشگلی که جو گیر نشه یا میزنه تو سرش که نکنه ادعایی داشته باشه
بذار یه خورده هم خود تعریفی بکنم :311:
میدونی من دختری هستم که اولین چیزی که در من جلب توجه می کنه ظاهرمه همیشه و همه جا تحسین شدم ولی الان بدبختترین بدبختها هستم و وقتی خوب فکر می کنم میبینم از اول هم بدبخت بودم و زیبایی هیچ مشکلی رو از من حل نکرده فقط باعث شده حسودام زیاد بشن همه جا به چشم بیام و سرکوب بشم و شوهرم هم نگاهم هم نمی کنه که مبادا جوگیر بشم به قول روانشناس دچار حقارت شده
به علاوه زمان مجردی به کلی مرد زن دار هرزه طماع برخوردم و خطرات زیادی جلوی راهم بود
مادرم هم در خوشگلی زبانزد بود که خیری از زندگی ندید
منم آرزو می کردم کاش یه دختر خیلی معمولی بودم و این روزها رو نمیدیدم
استاد روانشناسیم میگفت روانشناسی زنان زیبا خاص هست و معمولا اعتماد به نفس کمی دارن چون فکر میکنن هر کی به اونها توجه می کنه بخاطر صورت زیباشونه نه سیرت زیباشون!
شکر گذار باش
سلام شاپرک عزیزم
به نظر من ،تو از کمتر خوشگل بودن نسبت به خواهرات ناراحت نیستی، ان چیزی که تو رو ناراحت و حساس کرده ، مقایسه های اطرافیانت هست ، پس تو مشکلی با قیافه ات نداری:46: ، چه بسا که حتی خیلی از دخترا آرزوشون باشه که قیافه تو رو داشته باشن:46:
و اما مشکل اصلی تو ،مقایسه ای که در موردت صورت میگیرد ، فکر میکنی زمانت چقدر زیاد است که خودت را درگیر این حرفهای خاله زنکی دیگران بکنی؟ مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن ،همیشه بهانه ای واسه ارضای این حس فضولیشون دارن
پس تو مهمی ، تو خودت چی فکر میکنی؟ آیا خیلی برات مهمه که قیافه ات به خوشگلی خواهرات بود؟یا حتی خوشگلتر؟ آیا این قیافه تو چقدر در تواناییهای وجودیت تاثیر گذار هست؟
بشین با خودت خوب خلوت کن ، یه لیست تهیه کن از مزایا و معایبی که خوشگل تر شدن برات داشت
پچیزی رو که نمی تونی تغییر بدی، بپذیر.
زیبایی مهمه و خیلی خیلی هم بهتر می بود اگه تو هم زیبایی که دوست داری رو می داشتی، اما واقعیت اینه که این طوری نیست و کاریش هم نمیتونی بکنی. شعار دادن و این ها هم نداره، همینه که هست واقعیت رو بپذیر.
من هم یه بار به مدت یکی دو ماه روح و روان خودم رو آزار می دادم سر یه مسئله ای، بعد دیدم که خوب، حالا که چی؟ همینه که هست. بله آزار دهنده هست ولی کاریش نمی شه کرد، این که می گن بپذیر چیزی رو که نمی تونی تغییر بدی، شعار یا توصیه اخلاقی نیست. بهترین و منطقی ترین کاریه که می تونی بکنی.
فرصت زندگی محدوده، به جای مشغول شدن به این فکر ها، بشین و ببین می خوای چه کار کنی توی زندگیت، برنامه ات برای آینده چیه. یه کاری رو شروع کن و بچسب بهش. یادت باشه که فکر کردن به چیزهایی که نمی تونی تغییرشون بدی، فقط یه نتیجه داره و اون هم آزار دادن خودته. دست از این حالت انفعالی و بی حالی بردار:
خیلی تنبل شدم، احساس میکنم اصلا مفید نیستم، احساس میکنم هیچم، ...
مشکل تو زیبا نبودن نیست، بی ارادگی و خودت رو قربانی شرایط فرض کردنه. این لوس بازی ها رو بریز دور و یه تکونی به خودت بده. :305:
مشکل تو زیبا نبودن نیست، بی ارادگی و خودت رو قربانی شرایط فرض کردنه.
[/quote]
:46::43:
یه دوستی داشتم همیشه میگفت اونایی که خوشگلن نباید به خودشون بنازن .چون خودشون که خودشونو نیافریدن .دنیارو ببین همه جور دزدی دیده بودیم از دزدی به روش از دیوار بالا رفتن تا دزدی ادبی!اما اینکه روز روشن تو ملاء عام آفریده یکی رو به نام خودمون بزنیم محشره.
تازه خانومی زیبایی صورت با یه سانحه مثل آتش سوزی یا تصادف یا اسید به راحتی از بین میره اما سیرت آدما مهمه خانومی که هیچوقت زیباییش از بین نمیره.
در مورد کارایی که دوست داشتی و حالا نمیشه انجام داد خوب توی سطح پایین تری که وسع مالیت اجازه میده انجام بده
مثلا موسیقی=قدرت خرید پیانو نداری.کلاس دف برو
ورزش= پول کلاسهای اسب سواری و نداری.شنا برو.و..........
آخه من هم اینطوریم اسب سواری دوست دارم ولی پول ندارم برم کلاس گرونه:302:
موسیقی پیانو ندارم بخرم.پول ندارم برم کلاس=ازین دایره ها میزنم:311:
راستش من وقت نداشتم کل تاپیک رو بخونم ول فقط 1 چیز دارم برای گفتن:
شما فقط قدر سلامتی خودت رو بدون ....به خدا ما تو فامیل دختر خانم بسیار بسیار زیبایی داریم که متاسفانه دچار مشکل مغذی شده...دیگه زیبای به چه دردش میخوره ؟....باید من رو ببخشی که این مثال رو زدم .امیدوارم همیشه از نعمت سلامتی بهرمند باشی ولی مطمئن باش زیباترین زیبای بدن ،سلامتی اونه که خدا اون رو به من و شما هدیه کرده و ما ناشکریم.
:72: