شکست خوردم! یا حکمتی داشته
سلام
به مدت 1.5 سال با یه دختر ارتباط داشته ام. متاسفانه حالا به دلایلی بعد از 1.5 سال بهم گفت که شخص دیگه ای رو دوست داره. توی این مدت گفته بود که ما فقط دوستیم نه بیشتر و نه کمتر! ولی چشمای من بسته بود. الانم فوق العاده بهش علاقه دارم. به نظرتون یه دختر 16 ساله که به کسی که ندیده تا حالا علاقه داره ، عقیده اش عوض میشه؟ نظر شما چیه؟
من تصمیم گرفتم درسم رو بخونم و پیشرفت کنم.
RE: شکست خوردم! یا حکمتی داشته
سلام دوست خوب من. میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟؟
شما چند سالتونه؟؟؟
در حال تحصیل هستید؟ چه مقطعی؟
چرا اون دختر رو دوسش داری؟؟
دلیلت ازینکه فکر میکنی عاشقشی چیه؟
علت دختر خانوم که میگه یکی دیگه رو دوس داره رو ازش پرسیدی؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina7119
سلام دوست خوب من. میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟؟
شما چند سالتونه؟؟؟
در حال تحصیل هستید؟ چه مقطعی؟
چرا اون دختر رو دوسش داری؟؟
دلیلت ازینکه فکر میکنی عاشقشی چیه؟
علت دختر خانوم که میگه یکی دیگه رو دوس داره رو ازش پرسیدی؟؟
سلام
من جای دیگه ای نوشتم ولی کسی ....
آرمان هستم. ترکمن! و دور از استانم (گلستان) سال سوم دبیرستان رشته ی ریاضی. اهل دوست بازی و ... نیستم. نبودم و ... تربیت خانوادگی من جوری بود که اصلا جرات نمیکردم با کسی ارتباط برقرار کنم. ولی با کسی آشنا شدم توی کلوب که دقیقا ، افکار ، اهداف ، علایقش مثل من بود. باهم توی بحث ها شرکت میکردیم. خب من تک فرزندم ، اینجا هم فامیل یا ... نداریم. به خاطر همین بیشتر توی نت بودم (وبلاگ نویسی و...)
روزی از من خواست که برای طرح خوارزمیش براش یه کتاب بفرستم (من اصفهان هستم)
بعد به اس ام اس رسید. چون ایشون منجم بودن و منم نجوم کار میکردم ، تابستون که رفتم شمال ، توی کانون این ها وارد شدم ، با هم رصد میرفتیم و ... به هم کتاب قرض میدادیم. دوستیمون جوری بود که حد و مرز ها رو رعایت میکردیم.
شاید چند باری به من گفته بود که ما فقط دوست هستیم و نه بیشتر و نه کمتر.ولی رفتار و حرکاتش جوری بود که فکر نمیکردم...!
بعدش یه رصد عمومی با ایشون برگزار کردیم برای یه شهر دور افتاده ی مرزی. توی اون با تمام فامیل هاشون آشنا شدم عمه خاله .... در واقع خودشم میخواست ...
خب یک سری مشکلات پیش اومد و گذشت و من فکر میکردم که همه چیز حل شده! ماه پیش به من گفت به فلانی علاقه دارم (فکر میکردم فقط دوست نتی هستند) خب اولش ناراحت شدم.
گفت که من طرف رو ندیدم! خیلی عذاب میکشیم ، من نمیخواستم اینجوری بشه ولی نمیتونم دیگه منو به طرفش کشوند! (بدون میل خودش) و حالا نمیتونم بیخیال بشم. 16 سالش تموم شد.
من به این نتیجه رسیدم که الان وقتش نیست! و ایمان دارم که اونم به زودی می فهمه که باید بیخیال این چیزا بشه. چون اخلاقش رو میدونم. مثل بقیه نیست! آدم ها عوض میشند ، الانم هنوز بچه ایم. تصمیم گرفتم ناراحت نشم. و بییشتر از فبل تلاش کنم. ایمان دارم که به اون چیزی که دوست دارم میرسم ، ولی با گذشت زمان و تلاش خودم. به نظرم باید خودم رو بالا بکشم و اون زمان میتونم بهترین شخص برای کسی باشم که بتونه بهم تکیه کنه.
من دوستش دارم چون میدونم لیاقت همو داریم. میدونم میتونیم بهترین باشیم باهم. ما هر دومون خیلی خیلی انگیزه داریم و هدف های مشترک. ولی اون الان چشماش بسته است! ولی فکر میکنم الان داره میفهمه که ....
نظرتون چیه؟ به نظرتون کار درستی کردم؟ من ایمان دارم به اهدافم و علایقم. باید چه کار هایی بکنم تا بتونم برسم بهشون؟
آقا آرمان سلام و خوش اومدی:72:
من تاپیک قبلی شما که کمی قبل تر از این تاپیک باز کرده بودید رو هم خوندم و خواستم سکوت کنم ببینم نتیجه جدیدی خواهی گرفت یا نه!که دیدم نگرفتی.آرمان جان بذار یه چیز رو اول همه مشخص کنم.اینجا،این تالار یه فضای کاملا شخصیه و به صورت هدفمند راه اندازی شده،تاپیک شما تا این لحظه 122 تا بازدید داشته ولی به نظرت چرا کسی جواب نداده؟چون سوالت رو جوری پرسیدی که مسیر جواب رو مشخص کرده و این مسیر تو این تالار به هیچ کس توصیه نشده و نمیشه.
میتونم حالت رو بفهمم برادر خوبم و این خیلی خوبه که با این سن ات موفقیت هایی داشتی.آفرین:104:اما اگه با خودت صادق باشی میبینی همین الان هم احساسی که داری ،داره روت تاثیر میگذاره.به سهم خودم میگم که اصلا روی احساس یک دختر 16 ساله حساب باز نکن این دختر خانم هنوز به بلوغ عاطفی نرسیده و خیلی ناپخته داره عمل میکنه . شما نباید اجازه بدی که تو مسیر بازیه اون قرار بگیری!!میخوای بدونی چرا اینجا همه فقط بهت میگن فراموش کن؟چون اینجا تالار تجربه است،تجربه هایی که خیلی گرون به دست اومده و همین تجربه به اعضای اینجا فهمونده که روابط اینچنینی جز آسیب هیچ پیامد دیگه ای نخواهد داشت.
شما داری بخاطر اون و بر اساس خواست اون برا آینده ات برنامه ریزی میکنی و این خیلی بده برادر خوبم:81:
آتش شوق و انگیزه شما رو هر کسی غیر از خودت روشن کنه،فایده نداره چون آدمها حتی نزدیک ترین هاشون به ما ممکنه یه روز دیگه نباشن و اونجاست که زندگی برا آدم پوچ و بی معنی میشه چون دلیل اش از بین رفته!
از فکر این خانم جوان کاملا بیرون بیا و فقط روی خودت متمرکز شو و هر کاری میکنی برا خودت بکن نه اینکه دل اون خانم رو بدست بیاری.
و در مورد عنوان تاپیک ات به نظر من آره شکست خوردی و حتما حکمتی داشته:)و درسی که میشه از این شکست بگیری میتونه اونقدر بزرگ باشه که تعبیر به یکی از بهترین و بزرگترین پیروزی هات باشه:72::72:
در مورد عنوان تاپیک ات به نظر من آره شکست خوردی و حتما حکمتی داشتهSmileو درسی که میشه از این شکست بگیری میتونه اونقدر بزرگ باشه که تعبیر به یکی از بهترین و بزرگترین پیروزی هات باشه727
نخیر شیدا جون. اون شکست نخورده. اگر بعد از 6 سال یهو تنهاشت میزاشت و میرفت اسمش شکست بود.این که الان رابطه تموم بشه خودش یه پیروزیه. اینکه بیشتر ازین وابسته نشدی خیلی خوبه.خودت بعدا اینارو عمیقا میفهمی. در ضمن منم یه مورد داشتم همه بچه های اینجا گفتن تمومش کن. من گوش نکردم.وقتی یهو همه چی تموم شد تازه فهمیدم چی بهم میگفتن این عزیزان. پس تو هم مثل من نخواه که تجربه کنی. از این تجربه ها استفاده کن عزیز من:72:
آقا آرمان خیلی خوشحال باش که الان این حرف رو شنیدی.
هم سن شما و هم سن اون خانم هنوز خیلی کمه. اینجور دوست داشتنها تو این سن کم که هنوز فرد با جامعه پیرامونش و مشکلات اون روبرو نشده و نتونسته خودش رو محک بزنه، صرفا بر پایه احساسه.
به خودت و اون فرصت بده که بزرگتر و با تجربه تر شین.
دوست داشتنی ماندگاره که پای عقل و منطق هم در اون وجود داشته باشه.
اینکه تصمیم گرفتی درست رو بخونی و پیشرفت کنی، بسیار عالیه :104: برات آرزوی موفقیت می کنم.
سعی کن دیگه با اون خانم ارتباط نداشته باشی و در حین تحصیل و پیشرفت به کسب تجربه بپرداز. بعد از اون قلبت رو به روی کسی باز کن.
مطمئن باش خدا خیلی دوستت داشته که الان اون خانم این حرف رو بهت زده.:72:
حرفم رو باور کن. مطمئن باش در آینده خودت کاملا بهش می رسی.
در رابطه با سوال arman
نظر من اینه که شکست و حکمت اینجا نیست ، این فقط یه بازی بچه گانه بوده که بهتر اینکه تموم شده (تموم بشه)
در مورد داستان زندگی حامد رشیدی هم، راستش من هم درست نفهمیدم چی شد!
چیزی که من برداشت کردم اینه که این خانم منظور شما همونه که خودکار گرفت و قلب شما ریخت و بعدش شما رو برد دادسرا و تهمت و ...
اگه اینطوره ،
خودت یه ذره فکر کن ببین ارزشش رو داره عاشقش بشی ؟؟؟
علی (شما) باید یه چند دقیقه تمرکز کنه و با ا خدا صحبت کنه و قول بده که دور و بر اون دختر نره و به اینکه با کی میگرده و نامزد داره یا نه و عقدش هست یا نه و ... هیچ کاری نداشته باشه و بشینه سر درس و مشقش!
چند صباحی که بگذره علی می بینه چقدر راحت شده و آرامش پیدا کرده!
همین
موفق باشی:72:
سلام دوستان
ممنونم از همه تون ! نمیدونم ، وقت نیاز دارم. ولی واقعا هر فردی با فرد دیگه فرق داره! آره میدونم شما هم روزی همینو گفتید ولی ... ولی هم نداره میدونم! اینو یادگرفتم که هیچ وقت شکست معنی نداره ، اگه خودمون بهش معنی ندیم.
باهاش ارتباط نمیتونم نداشته باشم. به دلایلی ناخواسته! یه جور درگیری فامیلی پیدا کردیم.
ولی اون کسی که اون بالاست خوش خیلی خوب میدونه چیکار داره میکنه. شاید باید بذارم زمان بگذره ، هم اون و هم من کمی از لحاظ عقلانی کامل بشیم. تا اون موقع نمیخوام احساسات باعث بشه که آینده ام خراب بشه. ایمان دارم به آینده ای بهتر.
ممنونم از دوستان ، سعی میکنم نذارم عقلم رو احساساتم بگیره! اگه سوالی داشتم مطرح میکنم :) مممنونم باز هم ، وقت بدین به من:)
شب خوش
چطور تازه واردم تاپيك خودم كجاست؟[size=medium][font=Arial]
hamedrashidi20 گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
شما یکی از انجمنهایی که مربوط به مسئله ای که مد نظرته رو انتخاب کن و بعد شاخه منسب را و وارد آن شو در گوشه سمت راست کادر لیست تاپیکها می بینی نوشته موضوع جدید اونجا رو کلیک کنی میتونی موضوعت رو ایجاد کنی .
سلام دوستان
تصمیم گرفتم رهاش کنم به حال خودش تا بفهمه چه کسی رو از دست داده
آدم ها تا کسی رو دارن قدرشو نمیدونن ، البته اون فرق میکنه ، اون کسی دیگه رو دوست داشت واسه ی همین من رو ندید! برای من مهم نیست
امروز اکانت فیس بوکم رو بستم ، آی دی مو هم همینطور!
خودش یه روز بر میگرده ولی امیدوارم ضربه روحی نخوره
در هر صورت من درسم رو میخونم ، اگه برگشت که برگشت اگه هم نه ...
ممنونم از تمام دوستان لطفا راهنماییم کنید ، خیلی تنهام ، بیشتر میام اینجا از این به بعد
سلام ارمين جان تو اين موقع به خاطر نظراي بي ربطم ازت عذر ميخوام
بهنظر من عشق نبايد باچيزي عوض كرد شما به حال خودشون رها كرديد در اون موقع عشقت چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون يه قضيه ديگه است خودم تا حوددي گرفتار اين قضيه ام كسه ديگهرو دوست داشته باشه يه مسئله ديگه اي است
تنها فقط خداست يادت نره
ازت خيلي خيلي عذر ميخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arman72
سلام دوستان
تصمیم گرفتم رهاش کنم به حال خودش تا بفهمه چه کسی رو از دست داده
آدم ها تا کسی رو دارن قدرشو نمیدونن ، البته اون فرق میکنه ، اون کسی دیگه رو دوست داشت واسه ی همین من رو ندید! برای من مهم نیست
امروز اکانت فیس بوکم رو بستم ، آی دی مو هم همینطور!
خودش یه روز بر میگرده ولی امیدوارم ضربه روحی نخوره
در هر صورت من درسم رو میخونم ، اگه برگشت که برگشت اگه هم نه ...
ممنونم از تمام دوستان لطفا راهنماییم کنید ، خیلی تنهام ، بیشتر میام اینجا از این به بعد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedrashidi20
سلام ارمان جان تو اين موقع به خاطر نظراي بي ربطم ازت عذر ميخوام
بهنظر من عشق نبايد باچيزي عوض كرد شما به حال خودشون رها كرديد در اون موقع عشقت چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون يه قضيه ديگه است خودم تا حوددي گرفتار اين قضيه ام كسه ديگهرو دوست داشته باشه يه مسئله ديگه اي است
تنها فقط خداست يادت نره
ازت خيلي خيلي عذر ميخوام