از کجا بفهمم طرف منو دوست داره
با سلام خدمت دوستان
من پسری 26 ساله هستم که تقریبا عاشق دختر عموم شدم که 18 سالشه یعنی خیلی دوستش دارم حالا چطوری به صورت غیر مستقیم بفهمم اونم منو دوست داره من هدفم ازدواجه آیا اختلاف سنیمون زیاد نیست یه چیزی بگم که اون از من سرتره چون خیلی خوشگله و مهندسی برق الکترونیک میخونه و من فوق دیپلم کامپیوترم و تا اونجایی که فهمیدم تا درسش تموم نشه نمیخاد ازدواج کنه یکی از خواستگاراشم کارخونه دار بوده که قبول نکرده ولی با همه این حرفا من عاشقشم به نظر شما چی کار کنم
RE: از کجا بفهمم طرف منو دوست داره
سلام دوست عزیز
شرایط خود شما به چه صورته؟ منظورم شرایط کاری تون در کل امادگی ازدواج دارین ......
سلام
راستش من یه مغازه کامپیوتری دارم و اگه خدا بخاد یه مغازه مبل فروشی هم می خام باز کنم
کاردانی کامپیوتر خوندم و سال دیگه میخام برا کاردانی به کارشناسی شرکت کنم
راستش تقریبا 2-3 ماه پیش بود دختر عموم پیشنهاد داد بیاد پیش من کامپیوتر یاد بگیره 2 ماه اول من هم بهش یاد میدادم تقریبا هفته ای یه بار میاد پیشم ولی الان یه ماهه وقتی میاد فقط میگیم میخندیم و صحبت میکنیم شاید از نظر مالی به اون حدی که اون میخواد نرسیده باشم ولی اگه بدونم منو واقعا دوست داره حاضرم همه کار کنم ولی مشکلم اینه که نمیدونم و نمیتونم به صورت مستقیم ازش بپرسم برا همین میخام بصورت غیر مستقیم بفهمم
راستش با این اوضاع شرایطتون بد نیست ...
شما گفتین که از شما خیلی سره .. مثلا خوشگله و رشتش مهندسی این دلایل کافی نیست ...
چقدر از خصوصیات واخلاق دختر عموت می دونی منظورم چه نکات مثبتی داره به غیر از موارد بالا که شما ایشون رو قبول داری و مناسب برای آیندت می دونی .....
اگه تا حدودی ازش شناخت داشتی که بتونی روش حساب باز کنی به نظر من بهتره با مادرت مطرح کنی .. اگه اون هم بهت علاقه داشته باشه مشخص می شه ....
این احساس از زمانی که ولی الان یه ماهه وقتی میاد فقط میگیم میخندیم و صحبت میکنیم شروع شده؟
اعتقادم به اینه که دختر عمو خاله ... نباید نقششون به همسر تغییر کنه،غیر از مشکلات ژنتیکی که قابل پیش بینیه،
سایر مشکلات می تونه کل خانواده رو بهم بریزه.به خطرش نمی ارزه.اختلاف سنیتونم زیاده.
سلام
دوست من این حرف رو که شنیدین : عقد دختر عمو و پسرعمو رو تو آسمونا بستند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط master631
با سلام خدمت دوستان
من پسری 26 ساله هستم که تقریبا عاشق دختر عموم شدم که 18 سالشه یعنی خیلی دوستش دارم حالا چطوری به صورت غیر مستقیم بفهمم اونم منو دوست داره من هدفم ازدواجه آیا اختلاف سنیمون زیاد نیست یه چیزی بگم که اون از من سرتره چون خیلی خوشگله و مهندسی برق الکترونیک میخونه و من فوق دیپلم کامپیوترم و تا اونجایی که فهمیدم تا درسش تموم نشه نمیخاد ازدواج کنه یکی از خواستگاراشم کارخونه دار بوده که قبول نکرده ولی با همه این حرفا من عاشقشم به نظر شما چی کار کنم
این جمله که از شما سر تره اصلا از پایه به نظرم غلطه! می تونی بگی تفاوت دارین ، اما سر تر یعنی چی؟خب دختر مشخصه که در اکثر موارد از پسر باید زیبا تر باشه ، در مورد تحصیلات هم اگر از شما بالاتر باشه دلیل بر سر تر بودن نیست. صداقت و انسانیت و پاکدامنی افراد هست که ارزش افراد رو مشخص میکنه.
با خرافات که نمی شه کسی رو راهنمایی کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ثمین1360
راستش با این اوضاع شرایطتون بد نیست ...
شما گفتین که از شما خیلی سره .. مثلا خوشگله و رشتش مهندسی این دلایل کافی نیست ...
چقدر از خصوصیات واخلاق دختر عموت می دونی منظورم چه نکات مثبتی داره به غیر از موارد بالا که شما ایشون رو قبول داری و مناسب برای آیندت می دونی .....
اگه تا حدودی ازش شناخت داشتی که بتونی روش حساب باز کنی به نظر من بهتره با مادرت مطرح کنی .. اگه اون هم بهت علاقه داشته باشه مشخص می شه ....
ممنون از راهنماییون راستش حرفه شما هم قبول دارم ولی وقتی میبینم همچین خواستگاریو رد کرده همون کارخونه داررو میگم یکم سرد میشم و در مورد اخلاق و خصوصیاتش دقیقا همونجوریه که من می خوام باشه من نمی خوام به مادرت بگم یعنی نمی خوام صداشو در بیارم می خوام اول بفهمم ان منو می خواد بعد به مادرت بگه که با خانوادش صحبت کنه برا همین گفتم راهنماییم کنید یجوری غیر مستقیم بفهمم منو دوست داره یانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
این احساس از زمانی که ولی الان یه ماهه وقتی میاد فقط میگیم میخندیم و صحبت میکنیم شروع شده؟
اعتقادم به اینه که دختر عمو خاله ... نباید نقششون به همسر تغییر کنه،غیر از مشکلات ژنتیکی که قابل پیش بینیه،
سایر مشکلات می تونه کل خانواده رو بهم بریزه.به خطرش نمی ارزه.اختلاف سنیتونم زیاده.
نه دوست عزیز این احساس قبلا هم بود ولی الان خیلی بیشتر شده ولی من خیلی دوسش دارم نمیتونم بی خیالش بشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط montana
این جمله که از شما سر تره اصلا از پایه به نظرم غلطه! می تونی بگی تفاوت دارین ، اما سر تر یعنی چی؟خب دختر مشخصه که در اکثر موارد از پسر باید زیبا تر باشه ، در مورد تحصیلات هم اگر از شما بالاتر باشه دلیل بر سر تر بودن نیست. صداقت و انسانیت و پاکدامنی افراد هست که ارزش افراد رو مشخص میکنه.
ممنون از راهنماییتون حرفه شما صحیحه حالا دوست عزیز چجوری غیر مستقیم بفهمم اون منو دوست داره یا نه
دوست عزيز بهترين راه مستقيم مطرح كردن موضوعه .
اگه شرايط ازدواج را داريد يا از مادرتون بخواهيد يا خودتون ...
از راه غير مستقيم احتمال داره نتونيد متوجه بشيد كه نظرش نسبت به ازدواج با شما مثبت هست يانه به خاطر اينكه دخترها يكم پيچيده تر از آقايون هستند و سخته بتونيد از روي واكنششون متوجه بشيد چه نظري دارند .
به نظر من هرچه زودتر بايد تصميم جدي بگيريد تا اينكه از فرصت كنار هم بودن براي شناختن همديگه استفاده كنيد.
موفق باشيد.:72:
میشه راهنمایی کنید چجوری بهش بگم و چی بگم
بگم دوست دارم ؟ می خوام باهات ازدواج کنم ؟بگم عاشقتم ؟
دوست عزيز
شما كه خواستگار كارخانه دار چي اون را نديديد شايد مثلا بد قيافه بوده يا شايد سنش زياد بوده كه صاحب كارخانه و.. است
حالا كه همش ميگين ميخندين يه روز حرف را به موضوع خواستگار كارخانه دارچيش بكش بگو چرا رد كردي و ... و تا شايد معياراش برا ازدواج را بدوني
موفق باشي
نتيجه هم يادت نره به ما هم بگو
مهسا،برای مشکلت یه تاپیک باز کن.
به نظر من هم اين موضوع رو شفاف باهاش در ميون بذار تا نظرشو بدوني.
البته از اينكه ميگي هميشه مياد پيشت و باهات بگوبخند ميكنه و ... احتمالا دوستت داره اگر هم نداره ولش كن چنين دختري زياد همسر جالبي نمي تونه باشه كه همين جوري الكي بياد با هر نامحرمي نشست و برخاست كنه و بگوبخند و ...
در ضمن سن ايشون هم به نظرم پايينه و خوشگلي تنها كه ملاك مناسبي براي ازدواج نيست اميدوارم ملاكهاي ديگه اي هم داشته باشه كه شما رو متقاعد به ازدواج با ايشون كرده باشه مگه نه دوست عزيزم؟...
خدايا از دست اين پسرا كه به جز زيبايي ظاهري به هيچي ديگه اهميت نميدن ...:316:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاييز خزان2
دوست عزيز
شما كه خواستگار كارخانه دار چي اون را نديديد شايد مثلا بد قيافه بوده يا شايد سنش زياد بوده كه صاحب كارخانه و.. است
حالا كه همش ميگين ميخندين يه روز حرف را به موضوع خواستگار كارخانه دارچيش بكش بگو چرا رد كردي و ... و تا شايد معياراش برا ازدواج را بدوني
موفق باشي
نتيجه هم يادت نره به ما هم بگو
راستش من خواستگارشو ندیدم و نمیدونم چجوریه فقط شنیدم
بعدش اون نمیدونه که من میدونم براش خواستگار آمده و یه چیزی رو که فهمیدم اینه که فعلا نمی خواد ازدواج کنه برا همین فکر کنم رد کرده البته خواستگاراش زیادن ولی شاید اگه بدونه من می خوامش نظرش عوض بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
به نظر من هم اين موضوع رو شفاف باهاش در ميون بذار تا نظرشو بدوني.
البته از اينكه ميگي هميشه مياد پيشت و باهات بگوبخند ميكنه و ... احتمالا دوستت داره اگر هم نداره ولش كن چنين دختري زياد همسر جالبي نمي تونه باشه كه همين جوري الكي بياد با هر نامحرمي نشست و برخاست كنه و بگوبخند و ...
در ضمن سن ايشون هم به نظرم پايينه و خوشگلي تنها كه ملاك مناسبي براي ازدواج نيست اميدوارم ملاكهاي ديگه اي هم داشته باشه كه شما رو متقاعد به ازدواج با ايشون كرده باشه مگه نه دوست عزيزم؟...
خدايا از دست اين پسرا كه به جز زيبايي ظاهري به هيچي ديگه اهميت نميدن ...:316:
راستش اون کلا با پسرا راحته چون خیلی دختره پررو و اجتماعی هست بعدش فقط خوشگلیش برا من معیار نیست و منم به خاطر چند تا معیار دیگه که داره دوسش دارم
:305:سلام دوست عزیز
بهتره این موضوع رو مستقیم در جلسه ای که همدیگه رو می بینین مطرح کنین (البته به طور کاملا محترمانه ) ازایشون بخواین راجب این موضوع فکرشونو بکنن واگه نظرشون مثبت بود خانواده ها رو در جریان بذارید. اینو مطرح کنید که اگه در قدم اول نخواستید خانواده در جریان این موضوع باشند به این علت بوده که اول نظر خود ایشون رو می خواستین بدونین که در صورت منتفی بودن موضوع مسئله بزرگ نشه وبه خانواده ها کشیده نشه ...
سعی کنید به نحوی با دختر عموتون حرف بزنید که مطرح شدن این مورد فقط به نیت ازدواجه ونه بحث دیگه ای ....
واگه در هر صورت نظر دختر عموتون منفی بود بهتره اصلا اصرار نکنید.:305:
با احترام به نظر همه دوستان،
من مخالف عنوان کردنِ مستقیم هستم.
چون رابطه ی فامیلی و نزدیکی هم دارن، احتمال به خطا رفتن این رابطه رو زیاد میبینم. اینکه رابطه پنهانی ادامه دار و کش دار بشه (حتی به قصد ازدواج) و بعدش شاید یکی از طرفین خسته بشه و....
یا اینکه دختر عموشون موافق نباشه و به اصرار ایشون یه مدت نامعلومی بی هدف رابطه ادامه پیدا کنه.
میدونم الان شما آقای master631 نظرتون اینه که بعد از فهمیدن نظر دختر عموتون با خانواده در میون بذارید. اما خیلی کارتون سخت میشه اگه خودتون به خودشون بگید . مراقب باشید اتفاقای بالا نیافته.:72:
البته این نظر شخصی من بود.:72:
من فکر می کنم هر زمانی که این سوال به ذهن مون می رسه که من رو دوست داره یا نه یعنی ناخالصی وجود داره
دوست داشتن واقعی رو می توان با تمام سلول ها لمس کرد
نظر من اینه که شما دچار احساسات شدین
یه مدتی صبر کنید و کاملا منطقی زیر نظر بگیریدش
master:
راستش اون کلا با پسرا راحته چون خیلی دختره پررو و اجتماعی هست بعدش فقط خوشگلیش برا من معیار نیست و منم به خاطر چند تا معیار دیگه که داره دوسش دارم
آیا این قضیه براتون مهم نیست؟
این حرف که پررو هست خیلی مهمه و نشان دهنده اینه که شما به این قضیه که ایشون آدم راجتی هست دید خوبی نداری.
و حتما قصد داری مثلا بعد از ازدواج محدودش کنی و کنترلش کنی که مثلا پررو نباشه!یا اینکه فکر میکنی خوب ازدواج کنیم درست میشه!
خیلی دقت کن این بنظر من شما هردو سن بالایی ندارین شما اگه بهش علاقه داری حداقل یکسال دیگه صبر کن تا خوب بشناسیش بدون اینکه پی ببره
چون با مطالبی که عنوان کردی مشخصه داره از شما دلبری میکنه
مسئله مهم تر اینه که شما در مقابل ایشون اعتماد بنفس کافی رو ندارید و همین که میگید از شما سرتره باعث میشه که یه پوئن به ایشون بدید و نتونید خودتون توی زندگی مشترک در مقابل اشتباهات احتمالی ایشون کنترل کنید و همیشه با خودتون بگید اشکال نداره اون از من سرتره همین که به من جواب مثبت داده باید خدارو شکر کنم!
خیلی مراقب باش احساساتتو کنترل کن .کاملا مشخصه داری احساسی برخورد میکنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرناز
نظر من اینه که شما دچار احساسات شدین
یه مدتی صبر کنید و کاملا منطقی زیر نظر بگیریدش
master:
آیا این قضیه براتون مهم نیست؟
این حرف که پررو هست خیلی مهمه و نشان دهنده اینه که شما به این قضیه که ایشون آدم راجتی هست دید خوبی نداری.
و حتما قصد داری مثلا بعد از ازدواج محدودش کنی و کنترلش کنی که مثلا پررو نباشه!یا اینکه فکر میکنی خوب ازدواج کنیم درست میشه!
خیلی دقت کن این بنظر من شما هردو سن بالایی ندارین شما اگه بهش علاقه داری حداقل یکسال دیگه صبر کن تا خوب بشناسیش بدون اینکه پی ببره
چون با مطالبی که عنوان کردی مشخصه داره از شما دلبری میکنه
مسئله مهم تر اینه که شما در مقابل ایشون اعتماد بنفس کافی رو ندارید و همین که میگید از شما سرتره باعث میشه که یه پوئن به ایشون بدید و نتونید خودتون توی زندگی مشترک در مقابل اشتباهات احتمالی ایشون کنترل کنید و همیشه با خودتون بگید اشکال نداره اون از من سرتره همین که به من جواب مثبت داده باید خدارو شکر کنم!
خیلی مراقب باش احساساتتو کنترل کن .کاملا مشخصه داری احساسی برخورد میکنی
ممنون از راهنماییتون
راستش احساسات من میگه این همونیه که تو میخای اگه اینو دست بدی بهتر از این گیرت نمیاد پس هرکاری میتونی بکن تا بدستش بیاری
منطقمم میگه این دختر بدرده تو میخوره چون اون رفتارای مثبتش به رفتارای منفیش میارزه ولی نباید برای بدست آوردنش همه کار بکنی باید یه کم سنگین باشی
قبول دارم باید منطقی برخورد بکنم ولی خیلی سخته برام ! چون عاشقش شدم
ببین دوست عزیز
به نظر من الکی خودتو امیدوار نکن تا با خودش حرف نزدی هیچ کاری نکن شاید نظر دختر عموتون مخالف نظر شما باشه.حتما باهاش حرف بزن ثانیا به نظر من اصلا تفاوت سنی توی ازدواج مهم نیست همیشه خوبه مرد از زن بزرگتر باشه تا زن بتونه به راحتی بهش تکیه کنه.
ویکتوریا،
به تالار خوش اومدی
لطفا به تاریخ آخرین پست دقت کنین و در صورتی که دو هفته بیشتر از آخرین ارسال گذشته باشه، پست ارسال نفرمایید.