می خواستم بدونم پسری که قبل از ازدواج از طرفش می خواهد تاعکس های ناجوری از خودش را به او بدهد مشکل روحی دارد؟ او می گوید به ازدواج متعهد است و فقط چون برای مدتی از دختر مورد علاقه اش دور است می خواهد عکس های نیمه عریان او را داشته باشد.
نمایش نسخه قابل چاپ
می خواستم بدونم پسری که قبل از ازدواج از طرفش می خواهد تاعکس های ناجوری از خودش را به او بدهد مشکل روحی دارد؟ او می گوید به ازدواج متعهد است و فقط چون برای مدتی از دختر مورد علاقه اش دور است می خواهد عکس های نیمه عریان او را داشته باشد.
نه! ندهید!
سلام دوست عزیز،نقل قول:
نوشته اصلی توسط مریم یلدا
نوع رابطه شما و منظور شما از عبارت `قبل از ازدواج ` روشن نیست،
بنابرین ابتدا یک سوال میپرسم:
آیا ایشان بطور رسمی برای ازدواج قدمی برداشته؟
چطور روی حرف ایشان مبنی بر متعهد بودن به ازدواج حساب میکنید؟:300:
دوست عزیز، در جامعه امروز ما، خیلی از پسرها با دادن قول دروغین ازدواج به برخی دختر خانمها، خیلی کارها میکنند!
اگر فردا به هر دلیلی ازدواج با ایشان میسر نشد چه میکنید؟ اگر ایشان فردا با استفاده از این عکسها از شما خواسته های دیگری داشتند چه میکنید؟:163:
به طور خلاصه و به عنوان یک پسر عرض میکنم،
اگر این آقا به طور رسمی برای ازدواج با شما قدم بر نداشته اند، هر چه زودتر ارتباط خود را با او قطع کنید،
چرا که هدفی به جز سو استفاده ندارد!
این توصیه من رو کاملا جدی بگیرین و به صرف حرفهای احساساتی یک پسر نه به او دل ببندید و نه اعتماد کنید!
موفق باشین،:72:
کامران
چه کاریه؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
به هیچ عنوان.:305:
اگه از اون عکسا سوء استفاده کرد میخوای چی کار کنی؟
شاید هزارتا حرف و حدیث واست درست کنه.
چرا مادر یا خواهرش یا بالاخره یه شخص مورد اعتمادشو که خانوم باشه و با شما محرم باشه نمیفرسته که شما رو ببینن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا نديا مطمئن باش اين قصدو غرضي داره
سلام دوست عزیز
به نظرت پسری که از شما عکسهای انچنانی میخواد ایا هدفش ازدواجه ؟ خودت از خودت بپرس . جوابت قطعا نه هست .
از کجا میدونی هدفش سوءاستفاده از عکسهات نیست . از کجا معلوم که به دخترهای دیگه هم چنین پیشنهادی رو نداده باشه. سعی کن منطقی فکر کنی .
به هیچ عنوان عکسهات رو در اختیارش قرار نده حالا چه عکس معمولی و چه :163:
شک نکن که هدف پلیدی در پشت این تقاضاش نهفته است . بهش بگو اگر تمایل به ازدواج با شما رو داره حتما به همراه خانواده اش اقدام کنه این بهترین راهه
این توصیه من به شما دوست عزیز:
سری رو که درد نمی کنه با دستمال نمی بندند.
خودت رو از این رابطه بکش بیرون
کسی که هدفش ازدواج باشه اینگونه عمل نمیکنه
من یه زمانی قصد ازدواج داشتم از دوستم همچین عکسایی خواستم.اون پسر م ممکنه واقعن قصدش همین باشه.ولی
شما با خودت فکر کن اگر بهش عکس بدم فردا نمی گه تو اگر سالم بودی بهم عکس نمی دادی!؟بعد به همین بهونه
ولم کنه!؟شما به هدفش کاری نداشته باش،خود عملی که می خواستی انجام بدی اشتباست.
نع!
مبادا مبادا مبادا یه همچین کاری بکنی
امیدوارم به حرف همه گوش کنی ...
نیتش جز سو استفاده از تو نمی تونه باشه ...
همیشه تا ابد دلهره ی این رو داری که مبادا عکسامو پخش کنه ...
یه مثال بزنم شاید تنت بلرزه .. ولی انگار یه موقع ها ویبره لازمه ...
زهرا امیر ابراهیمی رو یادته ؟!؟
یه اشتباه .. زندگی خودش و خانوادش و اطرافیانش رو داغون کرد ...
[؟شما به هدفش کاری نداشته باش،خود عملی که می خواستی انجام بدی اشتباست.
[/quote]
آره آقای فرهنگ نکته کاملی گفتن نفس این عمل اشتباهه چه برسه به عوافبش:305::305:
بله گلم حتی اگه اون آقا قصد ازدواج هم داشته باشه این مسئله در آینده مشکل جدی ایجاد خواهد کرد ....
حالا اگه هم در هر صورتی ازدواج شما با اون آقا نشد نمیترسی که این موضوع رو به همسر آیندت بگه... شما چه جوری می خوای یه عمر با این دغدغه که خدایا الان عکسم دست کیه و خیلی از اتفاقات وحشتناک شرمسار دیگه ... آره بعدها می تونه به خاطر این عکسی که از شما داره از شما سوء استفاده کنه که مثلا اگه نمی خوای عکستو به این اون یا حتی به خانوادت نشون بدم باید کاری که من میگم بکنی ....:163::163:خواهرم این اشتباهو هرگز نکن....
چی شدی بس؟ ندادی که ؟؟؟
اصلا این آقا با شما ارتباط دارن؟ از شما یه همچین درخواستی داشتن؟
یا در مورد دو نفر دیگه داری میپرسی؟
نه نه نه!
رو خط قرمز هستی،مراقب باش!!!
از همه دوستان متشکرم،
راستش این اتفاقیه که برای یکی از دوستای نزدیکم افتاده متاسفانه:302: وقتی فهمیدم خیلی جا خوردم:33:
میخوام کمکش کنم ولی فک نمیکنم گوش شنوا داشته باشه به اضافه اینکه ما اصلا کم سن و سال نیستیم و اون آقا هه هم اصلا بهش نمیومد اینجوری باشه
فک می کردم که قدیمی فک می کنم، ولی می بینم همه مثل من به قضیه نگا می کنن
دوستم فعلا رو ابرا را میره:311: آرزو می کنم ادامه داشته باشه (رو ابرا را رفتن!!!!!!!!!)
گمون نکنم کاری بیشتر از دعا از دستم ساخته باشه:323:
بازم از همه دوستان ممنونم
خداوند عقلو از هیچ کس نگیره:323:
عكست رو نده به هيچ عنوان ، شايد هم ميخواد امتحانت كن ، بگو وقت زياده براي ديدن ولي ما الان نسبتي با هم نداريم كه بخوام بهت عكس بدم.
عکس نیمه عریان که سهله بنظر من تا ازش مطمئن نشدی حتی عکسهای پوشیده خودت رو هم نده چون خدای نکرده اگه شخص سو استفاده گری باشه با همون عکسها هم میتونه برات دردسر درست کنه....
پنج شنبه ۲۸ بهم ۱۳۸۹, ۱۱:۱۵ صبح
:D:D:D:Dچه بیکارایی پیدا می شن اخه دوست عزیز این مطلب بود اومدی گفتی تو این انجمن:mad:
جالبه که بعضی ها که نظر میدن اصلا نظرای قبلی رو و حرفهایی که بعدن صاحب تاپیک اومده گفته رو نمیخونن!!!
کلا دادن عکس اشتباهه .
به نظر من به دوستت بگو بهش بگه بیاد خواستگاریش .
و هر وقت ازدواج کردن و محرم شدن
عکس که سهله کار دگه ای هم میتونن بکنن
تایپیک اکسپایره! لطفا به تاریخش نگاه کنید