سلام
یه سوالی هست که ذهن منو به خودش مشغول کرده....
همونطور که تو تاپیک قبلیم گفتم من عاشق یکی از همکلاسی هام شدم ولی نمی دونستم نظر اون نسبت بهم چیه!!!! توی اون تاپیک مشکلم این بود که آیا برم بهش بگم یا نه؟؟؟!!
البته در آخر به این نتیجه رسیدم که فعلا زوده و باید از زبان رفتار استفاده کنم و بهش بفهمونم که نسبت بهش چه احساسی دارم...... خوشبختانه نتیجه بخش بود و از کانال هایی متوجه شدم که ایشون هم از نیت من کاملا آگاه هستن...اول ها فکر میکردم وقتی میرم طرفش و باهاش صحبت می کنم ناراحت میشه چون زیاد تحویل نمیگرفت پس تصمیم گرفتم دیگه نرم یا خیلی خیلی کمتر برم تا مزاحمش نباشم ولی همین چند وقت پیش از طریق یکی از دوستان فهمیدم که از کم محلی من ناراحته....!!!
با خودم گفتم باشه حالا سعی میکنم هرچی بیشتر بهونه جور کنم تا باهاش هم صحبت بشم!! و همین کار رو هم کردم ولی یه چیزی که خیلی برام عجیبه اینه که هر وقت می رم باهاش صحبت بکنم خیلی سرد باهام برخورد می کنه مثلا دارم باهاش حرف میزنم براش اس ام اس میاد میخونه و جوابش رو میده یا وسط حرف زدنمون یه دفعه زنگ می زنه به دوستش و به من میگه یه لحظه میبخشید میره حرفش رو می زنه بعد میاد دوباره ادامه میده خوب این رفتارا به نظرم بی احترامیه به نظر شما نیست؟؟؟؟!!
حالا من معنی این کارا رو نمیفهمم!!!
البته این رو هم بگم که من هنوز هیچ پیشنهادی به ایشون ندادم