-
فراموش کردن رابطه گذشته
سلام خدمت دوستای خوبم راستش من حدود یک سال پیش با یه پسری از طریق چت آشنا شدیم و یه مدت با هم تلفنی صحبت کردیم و قرارمون این بود که یه بار همدیگر را ببینیم و اگر خوشمون اومد ادامه بدیم البته اینبار زیر نظر خانواده ادامه بدهیم چون تو دوشهر مختلف بودیم گفتیم از طریق تلفن با هم آشنا بشیم و این صحبت کردن ما 3 ماه طول کشید و تو این مدت خیلی بهش وابسته شدم و دیگه بهم ثابت شده بود که ما بدرد هم نمی خوریم ولی با هم قرار گذاشتیم و همدیگر را دیدم و بعد اون دیگه بهم زدیم چون اون می خواست باز ما همینطوری با هم دوست باشیم که من قبول نکردم الان حدود 7 ماه که دیگه با هم ارتباط نداریم ولی هنوز تو فکرمه و گاهی اوقات اینقدر دلتنگش می شم که می خواهم گوشیو بردارم و باهاش صحبت کنم چی کار کنم که دیگه یادش نیفتم و اینقدر یادش من را عذاب نده و فراموشش کنم؟
-
RE: لطفا کمکم کنید
سلام دوست خوبم ، از اينكه تصميم عاقلانه ايي گرفتي خوشحالم چون ادامه ارتباط شما با آن آقا به نحوي كه ايشان مي خواست در درجه اول به ضرر شما بود .
من مطمئنم تو در هر سن و موقعيتي كه هستي فرصتهاي خيلي بهتري براي عشق ورزيدن داري فقط كافيه كه قدر خودت بدوني سعي كن به كارايي كه هميشه دوست داشتي بپرداز مثل ورزش هنر تحصيل يا گردش و مسافرت فقط تنها نباشي و اگه كسي يا چيزي هم هست كه تو رو به ارتباط دوباره با اون آقا تشويق ميكنه ازش دوري كن
-
واقعیتش من اکثر مواقع تنهام و نمی تونم تنها نباشم اوایل جدایی خودم را با درس مشغول کردم ولی فایده ای نداشت چون دوباره یا ایشون به سراغم میو مد چی کار کنم ؟
-
سلام عزیزم. اول بهت تبریک میگم. کارت عالی بوده که تا وابسته تر نشدی تمومش کردی.
من اینو از یه روانشناس یاد گرفتم:از یه روانشناس شنیدم که میگفت بعد از اینکه تصمیم گرفتید فراموشش کنید، هر شب اونو توی ذهنتون بیارید، توی ذهنتون از خودتون دورش کنید، دورتر دورتر و دورتر.بعد سیاهش کنید. سیاه سیاه و به گوشه ای بندازید. این کار رو هر شب 10 دقیقه انجام بدید. اگه این کار همراه با یاد نیاوردن خاطرات خوشتون باشه، بعد از یکی دو هفته اثرش رو میبینید.
امیدوارم بدردت بخوره:72:
-
:104::104::104:
آفرین به تصمیمت و قدرت برای عملی کردنش.
اګر هفت ماه اول که حتما سخت تر بوده تونستی و تماس نګرفتی، از این به بعد مسلما آسونتره و حتما می تونی.
مقایسه کن با روزهای اول. حتما کمتر این فکر سراغت می آد که باهاش تماس بګیری. یه مدت دیګه بګذره دیګه این یه ذره هم یادت نمی آد. یه کم دیګه صبر کن.
درضمن من فکر می کنم شما بیشتر از اینکه دلتون برای ایشون تنګ بشه، دلتون برای یه همزبون و همدم واسه تنهاییاتون تنګ می شه و چون آخرین همدم ایشون بوده، فکر می کنید اونه که می تونه رفعش کنه و یادش می افتید. بهش فکر نکنید.
-
گل بی خار سلام
بهت تبریک میگم تصمیم عاقلانه ای گرفتی و البته به موقع!:104:
عزیزم اگه تا حالا تونستی بازم میتونی ، 7 ماه زمان کمی نیست. باز هم مقاومت کن و مطمئن باش خدا هم کمکت میکنه چون تصمیمت درسته:46:
اصلا خودتو بیکار نذار ، با هر وسیله ای که دوست داری خودتو سرگرم کن ، کلاس برو - ورزش کن - تو خونه آشپزی کن - مطالعه کن - فیلم ببین - پارک برو - زود به زود به دیدن دوستات برو - بیا اینجا با همدردهای خوبت درد دل کن و حرف بزن و اگه تونستی کسی رو راهنمایی کن مشکلش حل بشه:43:... و کارهای دیگه از این قبیل
یه هشدار : هیچوقت سعی نکن برای جبران این مسئله و رفع تنهایی و دلتنگی با کس دیگه ای
وارد رابطه بشی:305: که سودی نداره هیچ ، بیشتر آسیب می بینی.
موفق باشید عزیزم
-
سلام دوستای خوبم ممنون که راهنماییم کردید حق با دختر مهربونه من دنبال یه همزبونم آخه من خیلی تنهام به قول یه کی از دوستام از پر کسی بی کسم ، من مشاور و راهنمای خیلی از دوستامم و بهشون امیدم می دهم ولی خودم خیلی تنهام هیچ کسی را ندارم دوستامم تا وقتی با من کار دارن من عزیزشونم بعد میرن دیگه پشت سرشونم نگاه نمی کنن نمی دونم چی کار کنم؟
-
عزیزم ما همه اینجا دوستای تو ایم. اگه دوس داری حرفا و درد دلات رو بنویس اینجا. :46::72:
البته بهشت اون حرف رو گفته بود. باید مینوشتی:72: حق با بهشته.
-
عزيزم همين كه ميدوني نيازت چيه كمك بزرگي به خودت كردي الان ميدوني كه اون لياقت تو رو نداره و تو از بي هم زبوني با اون بودي اينجا اينهمه هم دل داري :43: خوب بكردي از بين دوستات هم زبون هم پيدا مي كني :310:
-
سلام؛
roze_bikhar گرامی؛ لطفا" برای تاپیک خود عنوان مناسبی انتخاب نمائید و در ارسال بعدی ذکر کنید تا نست به تغییر نام اقدام شود ,
جهت اطلاع بیشتر مراجعه کنید به در انتخاب عناوين تاپيكهاي خود دقت كنيد
-
سلام دوستان خوبم از این همه دلگرمی تون ممنون ، من یه عذرخواهی از بهشت باید بکنم که نامشون را اشتباه نوشتم و همچنین از کیوان که عنوان مناسبی انتخاب نکردم برای تغییر عنوان باید چه کاری انجام دهم؟عنوان را به فراموش کردن رابطه گذشته تغییر می دهم