-
چرا هر چقدر به همسرما محبت ميكنيم بيشتر بي محبتي ميبينم
سلام به همه دوستان
من جند ماهي هست كه ازدواج كردم در رابطه با همسرم متوجه شدم كه هر چه بيشتر محبت و ابراز علاقه ميكنم اون بيشتر خودشو مي كشه كنار و بر عكس هر چه من سرد برخورد مي كنم او مهربونتر مي شه
احساس مي كنم مغرور مي شه حرفايي رو كه قبلا خودش زده تغيير ميده . مثلا ميگه ميخواي آخر هفته بيام (محل كارش دور از محل زندگيمونه)در صورتي كه هفته قبلش اومده بوده ، من مخالفت مي كنم به خاطر شرايط مختلف ولي چند روز بعد كه من بهش ميگم بيا مي گه نمي تونم تازه اونجا بودم ، مرخصي ندارم
نمي دونم چطور رفتار كنم؟ محبت مي كنم بي محبتي مي بينم وقتي هم كه سرد رفتار مي كنم اون ابراز علاقه مي كنه
ممنون
-
RE: چرا هر چقدر به همسرما محبت ميكنيم بيشتر بي محبتي ميبينم
من یه نظر میدم که فکر میکنم اگه جای شما بودم این کار رو میکردم.
با خودش، خیلی صمیمی و عاشقانه مطرح کن. :72:
-
يكي دو بار غير مستقيم گفتم ولي فايده نداره ، البته مرد خيلي مهربون و دلرحميه وقتي متوجه مي شه ناراحتم تا از دلم در نياره دست نمي كشه ، ولي گاهي اوقات اگه توي جمع ازش تعريف كنن زياد طرف من نمي آد البته اين موضوع رو كه بهش گفتم خودش قبول كرد كه غرورش زياد بوده
-
azadehali عزیز:
خوش اومدی به تالار و قبل از هر چیز ازت ممنونم که برای کسایی که نوشته هاتو می خونن احترام و ارزش قائل شدی و نوشتی:
نقل قول:
ببخشيد موضوع غلط نوشتاري داره ...
:72:
دوم اینکه ازدواجتون رو تبریک می گم. امیدوارم سالهای سال کنار هم شاد شاد زندگی کنید. :310::43:
و سوم اینکه :
این پست رو ببین
-
این به خاطر تفاوت های مرد و زن است. زن همیشه می تونه محبت کنه اما مرد وقتی تشنه میشه این کار را می کنه. بنابراین نباید همیشه سیرش کنی. یه وقتایی بزار تا تشنه ی محبتت بشه تا خودش جلو بیاد.
-
ممنون از راهنماييتون
بعضي وقتا اين كارو مي كنم ولي بعد خودم احساس مي كنم ازش دور شدم
-
سلام
بهتره برای خودت یک سرگرمی داشته باشی تا وقتت و در اون کار پر کنی و هر وقتم احساس نیاز کردی به همسرت محبت کن و در خودت نگه ندار.
اما طبق گفته تسوکه عزیز بذار تشنه و نیازمندت بشه.
این بهترین راهکاره.
موفق باشی:72:
-
ممنون از شما عزيزان :72:
آيا همه مردا اينجورين ؟
البته متوجه شدم كه خيلي از مردم اينطور هستن چه مرد چه زن
هر چي بيشتر به كسي محبت مي كنم و احترام مي ذارم بيشتر بي احترامي ميبينم چرا ؟شايد دستم بي نمكه :302:
-
اول از همه ازدواجتون را تبريك مي گم .
مردها اوايل ازدواج (خصوصادوران عقد) ذوق زيادي دارند ولي بعد از اينكه زير يه سقف ميرن يواش يواش خيلي چيزها عادي ميشه چون دائما همديگرو ميبينن و ... .مردها در دوران مجردي زمانهايي را فقط به خودشون اختصاص مي دن و يه جورايي تغذيه روحي ميشن و اگه متعادل باشه براشون خيلي خوبه .زمانيكه ازدواج مي كنن ديگه اون آزاديها رو ندارن وقتي كسي هم باشه كه خيلي بيشتر از اون چيزي كه نياز دارن بهشون محبت كنن احساس اسيري ميكنن .حس مي كنن كه بيشتر تو بندن .توجه زيادي به مردها براي ما زنها خيلي محترم و قشنگه چون ما زنها عاشق محبت كردنيم ولي براي اونها اينطور نيست اونها هم خيلي اوقات دوست دارن شروع كننده باشن اينطوري احساس مرد بودن ميكنن و اين براشون لذت بخشه. متاسفانه ما زنها اين موضوع را فراموش مي كنيم و دائما براي گرمي زندگي به اشتباه محبت زيادي مي كنيم و اين ضعف ما زنهاست كه نمي تونيم اعتدال را رعايت كنيم.منظور من اين نيست كه محبت نكيم منظورم محبت بيش از نياز همسرتونه كه ميزان اون را هم شما با ظرافت زنانه بايد بدست بياريد.
توصيه من اينه كه خودتو فقط با همسرت سرگرم نكن واسه خودت تفريح و سرگرمي داشته باش .اينطوري وقت اضافيت را صرف خودت مي كني و بيش از حد وقت براي همسرت نداري با اين كار اون هم كمي مي تونه با خودش باشه چيزي كه بهش نياز داره و به دنبالش دلش برات تنگ ميشه و بهت احساس نياز ميكنه.تو با اين كار هم تفريحاتت را داري و هم محبت همسرت را.
-
بهتره کتاب "رازهایی در مورد مردان" را بخوانی. کلی فرقه بین مرد و زن. نمیشه اینجا همه را بگیم.
-
جناب عطار فرموده اند:
[size=medium]اگر گرد کسی بسیار گردی
اگرچه بس عزیزی خوارگردی[/size]
-
احسنت به عطار :72:
پس توي اين دوره زمونه اصلا نمي شه محبت كرد ؟ يا مردم ديگه جنبه محبت رو ندارن (دور از جون بعضي هاشون ) من و خوانوادم كه به هر كسي محبت كرديم ضربه بدي ازش خورديم :302:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azadehali
احسنت به عطار :72:
پس توي اين دوره زمونه اصلا نمي شه محبت كرد ؟
دقت نکردی چی شد. عطار مال قرن 6 است. بنابراین تو این دوره زمونه نیست و برای همیشه همین جوری است. :311:
-
اتفاقا با دقت فراوان اين و گفتم چون ديگه كمتر كسي پيدا مي شه كه به اين موارد توجه كنه :cool:
-
دنیای اطراف تو با ادماش موج منفی تو رو دریافت می کنن و به خودت پسش می دن
تو وقتی داری به کسی محبت می کنی تو ذهنت این ذهنیت و داری که می دونم دستم بی نمکه من محبت می کنم تو بی حرمتی و اتفاقا همین و هم دریافت می کنی.
تو صادقانه و با اخلاص محبت کن و توقعی نداشته باش خودش خود به خود درست می شه.
درضمن این واقعیت و بپذیر ما خانما وقتی یکی بهمون خیلی محبت کنه بیشتر احساس خوشبختی و سبک بالی می کنیم اما مردا بیشتر احساس می کنن که یک زنجیر به دست و پاشون بستن.
پس با توجه به این طرز تفکر اقایون سعی کن به اندازه محبت کنی.
در ضمن این تو وجود هر ادمی هست که از جنس مخالفش محبت بگیره این و خداوند در وجود هر ادمی افریده. اما هر کس قلقی داره:
ببین به شوهرت چجوری محبت کنی همون حس سبک بالی به اونم دست می ده.
مثلا شوهر من این جوریه بهش این ازادی و بدم که هر وقت دوست داره با دوستاش بره هیات و یا تلفنی حرف بزنه و حتی موقع ماموریتاش من غر نزنم و احساساتم در مورد اینکه نگرانتم و .. رو به زبون نیارم کیف می کنه و از همه مهمتر من غر نزنم تازه خوشحالم باشه این جوری حس سبک بالی می کنه.
این مثال بود ببین شوهر تو چجوری بهش محبت کنی کیف می کنه.
موفق باشی:72:
-
مرسي از راهنماييتون
منم با محدود كردن مردها مخالفم ، هميشه شوهرم و تشويق مي كنم كه به ديدن دوستاش بره ، باشگاه بره ، اتفاقا محرم امسال تاسوعا و عاشورا از صبح تا شب مي رفت هيئتشون كه خودش هم وقتي متوجه مي شد من تنها هستم عذرخواهي هم مي كرد كه منو تنها گذاشته ولي من هيچ اعتراضي نمي كردم .
چند روزه كه زياد قربون صدقش نمي رم مدام تماس مي گيره ابراز علاقه مي كنه
در مورد ارتباطم با بقيه ؛ من دختري آروم و كم حرف هستم توي جمع زياد صحبت نمي كنم يعني بعضي وقتها احساس مي كنم كسي صدامو نمي شنوه منم ترجيح مي دهم حرفي نزنم ، هميشه با دل و جون به ديگران محبت مي كنم ( البته زياد دوست ندارم محبتم و ابراز كنم ) ولي سعي خودم و مي كنم
-
نقل قول:
من و خوانوادم كه به هر كسي محبت كرديم ضربه بدي ازش خورديم :302:
خب معلومه که یه ایرادی این جا هست. :305:
دو حالت داره:
1) این که شما خیلی هم به دیگران خوبی نمی کنین و خودتون همچین فکری می کنین. معمولا ما عادت داریم که به دیگران نمره ی پایین میدیم و به خودمون نمره ی بالا. :163:
2) دیگران خیلی بدی نمی کنند و شما زود ناراحت میشین. :302:
نمی دونم چرا به هر کی میرسیم فکر می کنه که به دیگران خوبی بیشتر می کنه و کمتر خوبی می بینه. آخه مگه میشه، که همه داریم نسبت به هم خوبی بیشتر می کنیم و خوبی کمتر ببینیم. پس معلوم میشه این وسط برخی از خوبی ها بخار میشن و به ابر تبدیل میشن. :58:
طبق قانون خوبی: خوبی خود به خود از بین نمیره و خود به خود بوجود هم نمیاد، تنها از کسی به کس دیگر منتقل میشه.:43:
پس حالا بگین اون مفدار خوبی باقی مانده کجا میره که همه از خودمون راضی هستیم و از دست دیگران ناراضی.
من فکر می کنیم که ما همه مون دچار توهم خوب بودن هستیم و همزمان معتقدیم که بقیه قدر ما را نمی دانند. :104:
-
بعضي وقتها آدمهايي توي زندگي ظاهر ميشن كه فقط براي سوء استفاده دوستي مي كنن ، حالا به هر نحوي ممكنه ، وقتي مي بينن طرفشون دلي صاف و صميمي داره مي خوان يه جوري ازش سوء استفاده كنن كه بيشتر ماليه يا بخاطر حسادت بخوان حرفي بزنن كه اعصاب و روحيه آدم و تضعيف كنن بدتر از همه كه نتوني جوابشونو بدي (با زبون بازي ) ؛
شايد تابحال با همچين آدمايي روبرو نشديد ولي ما دو سه مورد اينطوري داريم
تا توي شرايطش قرار نگيريد متوجه حرفاي من نمي شيد :305:
-
نقل قول:
شايد تابحال با همچين آدمايي روبرو نشديد ولي ما دو سه مورد اينطوري داريم. تا توي شرايطش قرار نگيريد متوجه حرفاي من نمي شيد :305:
وا، مگه من تازه اومدم تو این دنیا، نه بابا دور و بر من هم پره. غافل شیم، جیبمون را میزنن. :311:
تازه وقتی این موضوعتون به نتیجه رسید، می تونیم توی تاپیک دیگه، روی این مسئله همم بحث کنیم. فعلا که بیکارم و اینترنت خوابگاه هم مفت. :311:
-
پس بعيد اين حرفا از شما دوست عزيز
منم اينترنتم مفته ولي بيكار نيستم :cool:
-
نقل قول:
پس بعيد اين حرفا از شما دوست عزيز
منم اينترنتم مفته ولي بيكار نيستم :cool:
منظور بدی نداشتم.
-
بله بعد متوجه شدم ، شما ببخشيد سرم شلوغ بود درست متوجه حرفتون نشدم :72:
-
تاپیک "برای زن عشق بر همه چیز مقدم است" را هم حتما بخونین، بهتون کمک میکنه تا متوجه تفاوت فاحش میان مرد و زن بشین.
هیچ تاپیکی به اندازه ی این توی این تالار منو تحت تاثیر قرار نداده، (به خصوص اون جایی که می دیدم یه زن در طول روز چقدر به همسرش فکر میکنه.:43:) یه جورایی دلم واسه خانومها سوخت.:302: اما خب کاریش نمیشه کرد، طبیعت این جوری خواسته و ما مردها دست خودمون نیست.
-
ممنون :72:
مردها ( اكثرشون ) وقتي بهشون توجه زياد بشه از خود بي خود ميشن و مغرور ، فكر مي كنن از همه سرترن ( از نظر من )
توجه و محبت هاي خانمها مردها را به موفقيت مي رسونه و باعث پيشرفتشون ميشه
به قول معروف : پشت هر مرد موفق ...:305:
-
سلام من عاشق همسرم هستم اونم منو خیلی دوست داره ولی من یه مشکل بزرگ باهاش دارم و اون اینه که یه اخلاقی داره که وقتی یه قولی رو میده عمل نمی کنه و من رو جلو بقیه ضایع می کنه ولی من اینقدر دوستش دارم که نمی تونم بهش این موضوع رو بگم کمکم کنید چیکار باید بکنم؟
:123::123:
-
جیګی (احتمالا ) خانم.
سلام
خوش اومدید.
حالا این ګروه ساز و آواز واسه چیه؟؟؟
یک تاپیک جدا با یه عنوان جدید باز کنید. اینجا کسی به شما جواب نمی ده. چون تاپیک آزاده خانم است.:72:
-
اين مطالبو از روي كتاب مهارتهاي نفوذ در مردان واست نوشتم
وقتي زني براي مدتي از شوهرش فاصله بگيرد و اورا به حال خود ميگذارد به بهترين وجه توانسته علاقه شوهرش را به خود جلب كند
هر چه زن به شوهر بيشتر از اندازه محبت ورزد مرد علاقه اش كمتر ميشود
گاهي اگر از نشان دادن عواطف صرف نظر كنيد مرد به خود مي آيد و شروع به ايراز محبت ميكند
نقش ك همسر دور از دسترس را بازي كنيد در اينصورت مرد بيشتر به شما علاقمند ميشود
هيچ گاه مرد را متهم نكنيد كه شما را دوست ندارد
نگاههاي دلفريب را ياد بگيريد و با آن نگاهها او را مجذوب خود كنيد :43:
اگر ميخواهيد رابطه عاطفي با او برقرار كنيد سعي كنيد به او خشنودي و رضايت خود را از شخصيت خودش بدهيد
نوشته هاي مهرانگيز براي مرد بنويسيد:46:
نيازهاي خود را به همسرتان بگوييد
براي انجام آنچه دوست نداريد به او نه بگوييد
به همسرتان بگوييد در دنيا او را با هيچ كس عوض نميكنيد
افكار و انديشه هاي غم انگيز خود را كم تر عنوان كنيد:305:
در حضور ديگران عشق به همسرتان را عنوان كنيد اين موضوع احساس غرور و شادي به او ميدهد:310:
تحسين توانايي هاي مرد= انفجار صميميت:227:
خود را خيلي ضعيف و وابسته معرفي نكنيد و اين جملات را هرگز بر زبان نياوريد من بدون تو نميتوانم زندگي كنم .
تمنا و التماس كردن شما را خفيف و خوار ميكنيد و هيچ گاه و ضعيت يا موقعيتي را با التماس نخواهيد:160:
هيچ گاه زماني كه او بطور واضح در مورد چيز ديگري فكر ميكند در مورد رابطه تان صحبت نكنيد:163:
-
دوستان سلام
نقل قول:
اين خيلي درسته
اول زندگي كه همديگه رو خوب نشناختن و همه نيازها رو نمي دونن
بعد از مدتي هم بالاخره اسنان روي چند موضوع ميتونه توجه و تمركز داشته باشه
خيلي وقت ها، مردها واقعا نمي دونن همسرشون چي ميخواد و اون هم شايد به خاطر دلسوزي چيزي نميگه و توي خودش ميريزه و اين بده
علي علي
-
سلام
من عضو جدید هستم
می خواستم از راهنمایی sorm تشکر کنم چون خودمم این مشکل رو دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saint mary
وقتي زني براي مدتي از شوهرش فاصله بگيرد و اورا به حال خود ميگذارد به بهترين وجه توانسته علاقه شوهرش را به خود جلب كند
گاهي اگر از نشان دادن عواطف صرف نظر كنيد مرد به خود مي آيد و شروع به ايراز محبت ميكند
اگر ميخواهيد رابطه عاطفي با او برقرار كنيد سعي كنيد به او خشنودي و رضايت خود را از شخصيت خودش بدهيد
در حضور ديگران عشق به همسرتان را عنوان كنيد اين موضوع احساس غرور و شادي به او ميدهد:310:
خود را خيلي ضعيف و وابسته معرفي نكنيد و اين جملات را هرگز بر زبان نياوريد من بدون تو نميتوانم زندگي كنم .
تمنا و التماس كردن شما را خفيف و خوار ميكنيد و هيچ گاه و ضعيت يا موقعيتي را با التماس نخواهيد:160:
هيچ گاه زماني كه او بطور واضح در مورد چيز ديگري فكر ميكند در مورد رابطه تان صحبت نكنيد:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط miganus
سلام
من عضو جدید هستم
می خواستم از راهنمایی sorm تشکر کنم چون خودمم این مشکل رو دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saint mary
-
نبايد از يك نكته غافل شد "
محبت كردن با خدمت ورزي كنيزمدارانه و يا كلفت مابي فرق ميكنه.
نبايد بگونه اي برخورد كنيم كه طرف مقابل احساس نمايد در حال انجام وظيف هستيم.