با کسی که قبلا رابطه غیرنرمال داشته ازدواج کنم؟؟؟
با سلام به همه دوستان ... من با دختری آشنا شده ام که 10 سال با من اختلاف سنی داره (از من کوچکتره) و شدیدا به هم علاقه مندیم :43: (البته در طول 2 سال گذشته هم رابطه محدود داشتیم).
این دختر خانم قبل از آشنایی با من حدودا 4 سال با پسری دوست بوده و طوری که خودش می گه رابطه جنسی خیلی محدود هم با او داشته (رابطه جنسی کامل نبوده).
تا جایی که من می دونم این پسر دچار بیماری روانی شدید بوده و اعتیاد شدید به مواد مخدر هم داشته و در واقع با تهدید این دختر تونسته رابطه خود را با وی حفظ کنه. کاملا تاثیرات این رابطه در این دختر خانم هم مشهوده.
مشکل من اینه که اطمینان ندارم که این دختر خانم به من وفادار خواهد بود و چطور می تونم بفهمم که هنوز وابستگی به اون پسر نداره و فقط به خاطر فرار هز این رابطه به من وابسته نشده؟ مثلا هنوز تعدادی از نامه های اونو نگه داشته ولی طوری وانمود می کنه که از اون رابطه ضربه روحی شدید دیده و حتی تا مرز خودکشی هم رفته.
برداشت کلی من اینه که این دختر ناخواسته وارد یه رابطه خطرناک شده و رفتارش هم تا حد زیادی نرمال است. من شدیدا حساس شدم و هزاران فکر و خیال عجیب غریب وارد ذهنم می شه :( خوشحال می شم اگه کسی از دوستان منو راهنمایی کنه و یا اگه تجربه مشابهی داشتن ارایه کنه...
RE: با کسی که قبلا رابطه غیرنرمال داشته ازدواج کنم؟؟؟
سلام
در این که از این رابطه ضربه خورده شکی نیست اما چرا نامه ها رو نگه داشته؟
دوست عزیز مردایی که عادی ازدواج می کنن بدون هیچ پیش زمینه سوءی گاهی دچار شک و تردید می شن شما که از الان چنین چیزایی و می گی و می دونی ازدواج پر خطریه.
هر چند که خداوند توبه پذیره و شاید واقعا اون دختر خانم توبه کرده و پشیمون باشه اما شما باید اول رو خودتون کار کنید ببینید می تونید بدون اینکه دچار شک و تردید و سوءظن باشید زندگی کنید؟
شما از الان دیدتون منفیه و اشفته؟
اصلا چرا تصمیم به ازدواج با چنین کسی و دارید؟ چه ویژگی مثبتی در او دیدی که می خوای اونو انتخاب کنی؟
[size=x-large]مشکل من اینه که اطمینان ندارم که این دختر خانم به من وفادار خواهد بود و چطور می تونم بفهمم که هنوز وابستگی به اون پسر نداره و فقط به خاطر فرار هز این رابطه به من وابسته نشده؟
خب این مشکل شما مشکل کوچیکی نیست
تحقیقات گسترده می خواد رفتن حضوری پیش مشاور هم خیلی خوبه. اما اینکه تاثیرات مخرب اون رابطه رو در این خانم می بینید قبل از اقدام به ازدواج باید خیلی کارا بشه مثل
1- درمان او
2- تحقیق بیشتر
3- پاک کردن ذهن خودتون از شک و تردید
4- رفتن پیش مشاور که اصلا خصوصیات شما به هم نزدیکه یا نه
اما در کل این ازدواج جزو ازدواجهای پر خطره. چون شما از رابطه جنسی و لو محدود او خبر داری و این بده
موفق باشید:72:[/size]
آقای عزیز
جواب سوالی که عنوان تاپیکتون قرار دادید و کلا جواب شما از نظر من میشه ....« نــــــــــــــــه »
خودتو به دردسر ننداز و بکش کنار
اینکه ازدواج کنید و بعد یک عمر با شک و تردید زندگی خودتون و ایشون را به جهنمی تبدیل کنید درست نیست.
ظاهرا شما فراموش بکن نیستی. چیزی نیست که قابل فراموش کردن هم باشه. پذیرفتنش هم آسون نیست. پس بهتره قیدش را بزنید.
نمی دونم این را کی باید به اون دختر بگه. اگه امکانش هست یه جوری بهش بفهمونید که نباید جزییات رابطه قبلیش را برای همسرش بگه. باید توبه کنه. همه چیز را از بین ببره و اصلا به اون فرد فکر نکنه و بعد هم لازم نیست که جزییات را برای همسرش بگه و برای خودش و همسرش کابوسی از رابطه ی قبلی خودش ایجاد کنه.
البته این حرفها با گفتن ساده عملی نمی شه. باید بره مشاوره.
به هر حال شما فکر ازدواج با ایشون را از ذهنت پاک کن. این آسونتر از پاک کردن حرفهاییه که بهت زده و هر روز می خواد بشه خوره جونت.
در کنار رابطه ی او و مشکلاتی که دوستان گفتند، بحث تفاوت سنی شما هم مشکل ایجاد میکنه. این ازدواج مثل اینه که یکی با چشم بسته بشینه پشت فرمون ماشین و امیدوار باشه که تصادف نکنه. درصد موفقیت این ازدواج مساوی است با درصد تصادف نکردن اون طرف.
marde_tabha گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
با مشورت حضوری با یک مشاور معیارهای و دغدغه های خود راا مطرح و راهنمایی بگیرید .
اگر الآن تردید دارید و مطمئن نیستید به این ازدواج بهتره صرفنظر کنید .
این لینک را حتماً بخوانید ، آموزنده است برای شما و به تصمیم گیریتان کمک می کند .
http://www.hamdardi.net/thread-14294.html
با تشکر بیکران از جواب های همه دوستان:
ترس من از اینه که فقط ذهنیت های اشتباه مانع از تصمیم صحیح بشه...حتی یه بار هم بهش گفتم که ادامه این رابطه اشتباهه متاسفانه نتیجه ای جز افسردگی شدید برای هر دوی ما نداشت!
واقعا گیج شدم که چکار کنم! حتما به یه روانشناس مراجعه می کنم.
با تشکر دوباره از همگی
پیروز باشید
کافیه با خودتون صادق باشید و به این فکر کنید که آیا بدون رابطه ج ن سی هم حاضر به زندگی با ایشون هستید؟
جدای فاصله سنی بالایی که با هم دارید و علم به اینکه ایشون قبلا رابطه داشتن جواب "خیر" است
پی نوشت : دو نفر که اول به عنوان "دوست دختر" و "دوست پسر" بودن و بعد ازدواج می کنن توی زندگی شون به چه مشکلاتی بر میخورن شما دیگه میگید ایشون رابطه جنسی هم داشته
دوست داشتم مواردی که باعث شده شک تمام وجودم را بگیره رو عنوان کنم:
1- خانوده این دختر خانم فوق العاده عالی هستند و خودش خیلی ساده به نظر میاد.(چه در رفتار و چه پوشش)
2- تا جایی که من متوجه شدم پسره با نگه داشتن چند عکس و تهدید این دختر تونسته رابطشو حفظ کنه. شاید ترس دلیل پایداری این رابطه بوده! و یا شاید هم عشقی بوده و من ازش خبر ندارم! ولی تا حدی اطمینان دارم اگر عشقی هم بوده نباید خیای شدید بوده باشه چون پسره فرد فوق العاده ناهنجاریه!!! چندی پیش هم دختره کاری رو که میبایست از اول می کرد رو انجام میده و خانوادشو در جریان میزاره و به این رابطه پایان میده!
3- قبل از آشنایی این دو من دختره رو می شناختم ... ولی به دلایلی من ازش دور شدم و 2 سال پیش فقط رابطه اینترنتی داشتیم و بعضی وقتها تلویحا از مشکلاتش با یه نفر برام می گفت ولی خیلی سربسته ... حتی یه بار به من گفت که به پسره گفته که از من خوشش میاد و توی یکی از نامه های پسره هم دیدم که دختره رو تحدید کرده بود که با من صحبت نکنه.
باز طوری که خودش می گه رابطه ج.ن.س.ی ش هم با اجبار و تحدید بوده ... هر چند باز برای من این دلیل منطقی نیست.
آیا امکان داره این دختر خانم فقط به دلیل وابستگی که شاید به این پسره پیدا کرده باشه بعدا هم باهاش رابطه پیدا کنه؟ (به قصد ازدواج به نظر میاد احتمالاش صفر باشه چون هم خود دختره هم خانوادش به پسره جواب رد دادند)
از کجا می تونم بفهمم که دلیل رابطه تحدید بوده نه هوس؟
به نظر من تهدید هم توجیه مناسبی برای برقراری رابطه جنسی خارج از عرف و شرع نیست
در چنین مواردی دختر یا زن میتونه برای حفظ آبرو عفتش خودشو بکشه اما اجازه سوء استفاده و تجاوز به خودش رو به کسی نده و این خودکشی به معنای عام نیست.
در پاسخ سوالتون : اگه قصد ازدواج هم نداشته باشن،احتمالش زیاده که بعد از ازدواج باشما باز هم سراغ همدیگه برن و سر شما بی کلاه بمونه! اگه تو تالار چرخی بزنی نمونه هاش رو می بینی(آدرس دقیقی یادم نیست اما هست و من هم دیدم)
دختری که با تهدید تن به رابطه جسمانی می دهد جای بررسی بیشتر دارد.
اولین بار چطور و کجا ایشون را گیر آورد و تهدید کرد ؟؟؟
اگر باز تو مسیر زندگی به همچین تهدیدهایی برخورد چه خواهد کرد؟؟ اون زمان چه سنی داشته که نتونسته تصمیم درستی بگیره؟ آیا الان دیگه می شه بهش اعتماد کرد؟ نه به خودش؟ به تصمیماتش. به اعتماد به نفسش. به جراتش. به شهامتش برای نه گفتن .
در ضمن اون عکسها و مدارک آیا نابود شدند و شما مطمئنی؟ اگر فردا اون آقا عکسها و مدارک را برای بردن آبروی شما یا اخاذی و غیره مجدد مطرح کرد چی؟
آیا می تونی تحمل کنی که یه روز بشنوی عکسهای مورد دار همسرت توی دست دوست و آشناهاتونه؟؟
شاید بتونی شکایت کنی. ولی با آبروی رفته می خوای چیکار کنی؟
از فرد معتاد و بیماری که شما توصیف کردی هیچ چیزی بعید نیست.
بهشت عزیز:
والا تا جایی که من فهمیدم قضیه تهدید به این صورت بوده که این آقا با تهدید اینکه اگه دختر پیش او نره خانواده اش را در جریان رابطه می گزارد ... دیگه خدا می دونه که اونجا جه اتفاقی افتاده :( اون زمان دختر خانم حدود 16-17 سال داشته و به شدت از تحدیدها می ترسیده ولی در نهایت ماجرا را با خانوادش در میان میزاره و پسره هم با دخالت پلیس عکس ها رو نحویل میده و با گریه و زاری قصد داره که دوباره دختره را اغفال کنه و به خواستگاریشم میره. ولی هم دختره و هم خانوادش جواب رد میدن.
در مورد اعتماد به نفس این خانم در بعضی موارد خیلی پایینه و به شدت وابسته به منه.
نمی دونم چکار کنم شاید ذهنم داره گولم میزنه...فکر می کنم خوبیهاش (منظورو قیافش نیست چون کاملا معمولیه) خیلی بیشتر از ضعفاش باشه. بشدت می ترسم!
:316:
سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندند.
عزیز من شما می خوای ازدواج کنی که آرامش داشته باشی، زندگی داشته باشی، ... نه عذاب بکشی، تو تردید زندگی کنی.
شک و تردید توی زندگی مشترک وحشتناکه. دیر بیاد شک می کنی، زود بیاد شک می کنی، حرف بزنه شک می کنی، نزنه شک می کنی ... که نکنه سر و کله طرف پیدا شده. نکنه ؟؟؟
من فکر نمی کنم کسی با تهدید به شکلی که شما بیان کردید چنین کاری را بکنه. با عقل جور در نمی آد که به کسی بگن بیا ... وگرنه به والدینت می گم که با من دوستی. خب از کجا معلوم که فردا همین را نگی؟؟ دختر 16 ساله هم این را می فهمد. به نظر من با خواست خودش بوده یا به قول شما هوس یا عشق نوجوانی یا ...
البته خدا عالمه و نمی شه تهمت زد. شما هم راهی برای فهمیدنش نداری.
خانواده اش از رابطه ی جنسی اش با اون آقا اطلاع دارند؟
اگر از عکس ها کپی داشته باشه چی؟ فکر می کنی دوباره تازه کردن این قضیه به قصد ارتباط مجدد یا اخاذی براش کاری داره؟ خودتون گفتید که فرد بسیار نابه هنجاری است. چیزی برای باختن و از دست دادن نداره.
مطمئنی دختر خانم ایشون را دوست نداره و بعدا دوباره به سمتشون نمی ره؟؟
سختی فراموش کردن ایشون دو سه ماهه. سختی زندگی کردن با این شک و مشکل یه عمره ...
دوست عزیز بهشت جان:
خیلی ممنون از وقت و دقتی که در جواب ها به خرج می دید.
خانواده ایشون از روابط ج.ن.س.ی خبری ندارند.
در مورد اینکه با اون پسره دوباره رابطه برقرار کنه به هیج وجه مطمعن نیستم...فقط شاید خیلی اذیتش مرده این کارو نکنه! (می دونم دارم خودمو گول می زنم)
صحبت های شما کاملا منطقی و درست است و جدا سعی می کنم از آنها استفاده کنم.
سپاس بی کران نسار شما دوست عزیزم :72:
ترس از خانواده، کمتر از ترس از شوهر است. اگر خانواده بفهمند، ممکنه دعوا بشه، داد و بیداد بشه، ناراحت بشن و ... ولی باز خانواده است. پدر و مادر است. رابطه ی پدر و مادری و فرزندی گسستنی نیست. (-)
دختر نوجوون ترسش و احتمال اشتباهش از روی ترس بیشتره. (+)
ترس از همسر و ترس از دست دادن زندگی، ترس بزرگتری است. اگر همسر بفهمه ممکنه هیچ کدوم از اتفاقهای بالا نیفته. داد نزنه، کتک نزنه، دعوا نکنه، نصیحت نکنه و ... اما جدا می شه. زندگیت از دستت می ره. (-)
خانم متاهل بالغ ترسش و احتمال اشتباهش از روی ترس کمتره. چون عاقل تر و باتجربه تر است (+)
با همه اینها، یک نکته را هم باید بگم. شاید واقعا این دختر توبه کرده باشه. شاید واقعا نخواد که دیگه طرف این مسایل بره. نباید به جرم گناه احتمالی در آینده، امروز مجازات بشه. اگر راهی برای مطمئن شدن از این موضوع داری و اگر این توانایی را در خودت می بینی که ببخشی ( کار بسیار بسیار بسیار سختیه ) ببخش.
اما قبل از تصمیم نهای چند جلسه با ایشون برو مشاوره تا از تواناییش در مقابل وسوسه ها و ترسهای این چنینی و صداقتش و اعتماد به نفسش اطلاعات بیشتری به دست بیاری.
تصمیم نهایی با شماست.
اما راه دوم بسیار سخت است. اگر یک درصد هم احتمال می دی که نتونی انجام نده. چون اون دختر برای بار دوم ضربه روحی بدی خواهدخورد.
الآن چند سالشه؟از آخرین رابطش با اون طرف چند وقت می گذره؟خودش ماجرا رو تعریف کرد یا شما راجه به گذشته
پرسیدی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
در چنین مواردی دختر یا زن میتونه برای حفظ آبرو عفتش خودشو بکشه .
ببخشيد؟؟؟؟!!!!!:exclamation:
نه عزيزم اصلا اين طور نيست. خودكشي تحت هيچ شرايطي جايز نيست! خواهش ميكنم در شرايطي كه مطمئن نيستيد اطلاعات غلط به ديگران نديد. اگر اين اعتقاد شخصي خودتونه سعي كنيد پيش خودتون نگهش داريد و تحت يك قانون كلي اونو عنوان نكنيد.
خودكشي جزء گناهان نابخشودنيه كه اگر كسي انجام بده تا ابد در جهنم خواهد بود و هرگز خارج نميشه (مثل قتل):327:
اگر دختري واقعا تحت اجبار به رابطه اي تن داده توسط پزشكي قانوني قابل اثباته و من تصور نمي كنم كه دخترخانم اجباري به اين رابطه تن داده باشه البته همونطور كه دوست گلم بهشت گفت شايد واقعا توبه كرده باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
الآن چند سالشه؟از آخرین رابطش با اون طرف چند وقت می گذره؟خودش ماجرا رو تعریف کرد یا شما راجه به گذشته
پرسیدی؟
ممنون:
الان حدودا 21 سالشه ... شاید تقریبا 1 سال باشه که رابطه نزدیکی با اون نداره. جدا شدنشون با دخالت پلیس بوده.
منم فکر می کنم که احتمال اینکه یه رابطه ج.ن.س.ی به دلیل تحدید باشه خیلی کمه و واقعا باید مطمعن شد که شخص توبه کرده.
تحدید از محدود کردن و حد گذاشتن است.
به نظرم واژه ی مورد نظر شما تهدید است.