-
طرز تهيه ي منوي عاشقانه
با سلام دوستان عزيزم امروز ميخوام طرز تهيه ي يك منوي عاشقانه رو بهتون ياد بدم كه ايده اش رو از يكي از كتاباي خانم "الن كريدمن" برداشت كردم البته با تصرف فراوان.
خوب خانمها كاغذ و قلم بياريد و مواد اوليه رو يادداشت كنيد:
مواد لازم جهت تهيه منوي عاشقانه:
1-يك عدد شوهر (ترجيحا خوش تيپ،دوست داشتني، پولدار، روشنفكر، باخدا، قدبلند، منطقي، باهوش،باحرارت و...)(پيدا ميشه؟!!)
2- يك عدد زن پر حوصله و تقريبا بيكار:D
3- پول و وقت به ميزان لازم
خوب حالا نحوه ي آماده سازي منو:
در يك روز كاملا معمولي (نه مناسبتي مثل تولد، سالگرد ازدواج و... چون مي خواهيد شوهرتان را سورپريز كنيد!) از صبح كه همسرتون از خونه بيرون رفت موارد لازم رو براي تهيه ي چندين نوع از غذاهاي خوشمزه كه بسيار مورد پسند همسرتون هسست :P رو ميخريد و شروع به كار ميكنيد همراه با چند نوع دسر مورد علاقه ايشون شبيه بستني يا كرم كارامل يا سالاد و...
غذاهاي درست شده رو به صورت يك منوي آماده (شبيه رستورانها) در مي آوريد اينكار بايد با نهايت سليقه و ظرافت انجام شه اگر چاپي بشه و دو طرف برگه رو با تلق بپوشونيد خيلي بهتره!
سپس ميز نهارخوري رو به شكلي درميآوريد كه توجه همسرتونو جلب كنه مثلا با گل آرايي يا يك تكه مقوا كه روش نوشته :"به رستوران ما خوش آمديد" و...
لباس خودتونو عوض كنيد (اگه مقدوره) و لباس يك پيشخدمت رستوران رو به تن كنيد و منتظر ورود همسرتون براي صرف شام باشيد.
شب كه همسرتون به خونه اومد با احترام و خيلي رسمي اونو به ميز نهارخوري دعوت كنيد و بگين: "سرورم، :43: لطفا بفرمائين چه غذاهايي رو دوست داريد تا سفارش بديد " و بعد منوي غذاي تهيه شده رو به دستش بديد تا انتخاب كنه. دقت كنيد كه شما مي تونيد براي زحماتتون قيمتي هم بر روي غذاها بذارين مثلا "اون لباسه كه چند روز پيش ازش خوشم اومده بود" و... ولي به نظر من بهتره قيمتهاتون مادي نباشه و عاشقانه باشه مثل:
"5 بوسه ي عاشقانه" يا "10 شاخه گل رز" يا "شب جمعه تا صبح بيدار بمونيم و خاطرات عاشقونمون رو يادآوري كنيم" يا چه ميدونم خلاصه از همين كارها كه خودتون بيشتر بلديد ديگه! من مجرم هنوز زياد از اين لوس بازيا بلد نيستم :D
البته توصيه ي اكيد بنده اينه كه قيمتها رو درون منويي كه به همسرتون ميديد ننويسيد چون ديديد كه بعضي مشتريا فقط از روي قيمت غذاهاشون رو انتخاب مي كنند ممكنه همسرتون هم همين كارو بكنه و اونايي كه بيشتر به نفعش هست رو انتخاب كنه و خداي نكرده سر شما بي كلاه بمونه !
بعد از اينكه همسرتون سفارش غذا داد و غذاها رو با هم ميل كرديد حالا نوبت دادن صورت حساب به دستش هست ;)(لطفا جدي بازي كنيد!) و به اين ترتيب ميتونيد يك شب پر خاطره و هيجان انگيزو براي همسرتون رقم بزنيد
البته اين كار ممكنه معايبي هم داشته باشه و اون اينه كه:
1- احتمالا هزينه ي اين كارتون 200 يا 300 هزار توماني براتون درمياد
2- ممكنه مجبور شين تا يك سال غذاي مونده بخوريد :311: البته مي تونيد زرنگي كنيد و فرداشبش خانواده ي همسرتون و خانواده ي خودتون براي شام دعوت كنيد و غذاها رو مجددا گرم كنيد و تازه در پايان شب هم رو سر ماردشوهر بنده خدا كلي منت بذاريد كه من به خاطر شما اين همه غذا درست كردم و...
3- ممكنه همسرتون يه كوچولو پرخور باشه و هزينه ي عاشقانه خيلي بالا بره خداي نكرده و يهو ديدي هزينه ميشه مثلا 50 بوسه ي عاشقانه :311: (حالا نمي دونم اين رقم باز هم لذت بخش هست يا ممكنه شما رو تا آخر عمر از بوسه بيزار كنه و...)
اميدوارم خودتون و همسرتون از اين منوي عاشقانه لذت كافي ببريد :43:
-
RE: طرز تهيه ي منوي عاشقانه
ممنون که وقت گذاشتید. جالب بود و بامزه :227:
نقل قول:
5 بوسه ي عاشقانه" يا "10 شاخه گل رز" و ....
ای بابا! چه قانع بازاری راه انداختی شما :311:
نقل قول:
من مجرم هنوز زياد از اين لوس بازيا بلد نيستم
الهی که هر چه زودتر گرفتار این لوس بازیا بشی :D:P
یه پیشنهاد دارم :
یه تاپیک بزنیم با عنوانی مثل " روش های غافلگیر کردن همسر محترم" و توش از این کارا یاد هم بدیم :D البته کم هزینهتر هاش رو :P
-
من حاضر نیستم خوابم را با منوی بهترین رستورانهای دنیا هم معامله کنم. یه شب جمعه تا صبح!!!!!!!! حرف بزنیم؟؟؟؟؟؟؟
از این گیرها به همسرت ندی که بیرون یه ساندویچ می خوره و می آد. می گه گشنم نیست.:311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
از این گیرها به همسرت ندی که بیرون یه ساندویچ می خوره و می آد. می گه گشنم نیست.:311:
خيلي باحال بود ايول:311::311::311:
حالا تا صبحم كه نه ولي خوب چند ساعت چي؟
پيشنهاد آويژه ي عزيزهم بسيار جالبه!
-
بهترین بخش کار، این جمله است:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
بگين: "سرورم، :43: ... "
این کلمه ی سرورم به همه چیزش میارزه. :311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آویژه
یه پیشنهاد دارم :
یه تاپیک بزنیم با عنوانی مثل " روش های غافلگیر کردن همسر محترم" و توش از این کارا یاد هم بدیم :D البته کم هزینهتر هاش رو :P
بشینیم دور هم خیالبافی کنیم. من و تسوکه و یاسا و ... همه مجردا ........
شایدم می خوای ایده هامون را بدزدی آویژه :311:
ما ایده بدیم تو پیاده کنی :227:
-
نقل قول:
شایدم می خوای ایده هامون را بدزدی آویژه
ما ایده بدیم تو پیاده کنی
چه اشکالی داره؟ من تجربه اش می کنم بهتون می گم نتیجه چی بوده و اینا :D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آویژه
یه پیشنهاد دارم :
یه تاپیک بزنیم با عنوانی مثل " روش های غافلگیر کردن همسر محترم" و توش از این کارا یاد هم بدیم :D البته کم هزینهتر هاش رو :P[/b]
پیشنهادتون بررسی شد و مورد قبول قرار گرفت. :311: اما لازم نیست که تاپیک جدیدی بزنیم. بنابراین در دنباله ی همین تاپیک، هر کی پیشنهادی در این زمینه داره، میگه و افرادی مثل 'آویژه' هم که اونو به اجرا در آوردن، نتیجه ی کار را میگن. :104: دور هم پیشنهاد میدیم و حالشو میبریم. :311:
حالا هر کی موافقه، فکرش را به کار بیاندازه و ایده بده. :104:
-
همکار من یک خانم مسیحیه و فردا شب کریسمس است.
دیروز من نیومده بودم دفتر، امروز ایشون نیومده. صبح که وارد شدم، خودم کلید انداختم و در اتاق را باز کردم. در اولین نګاه چشمم خورد به یک بسته کوچولو روی میزم که خیلی خوشګل بسته بندی شده بود. روش یک یادداشت بود برای تبریک کریسمس و سال نوی مسیحی از طرف ایشون به من!!
اول این که شرمنده شدم که من اصلا به این فکر نبودم که به ایشون کادو بدم. بعد هم کلی هیجان زده و سورپریز شدم.
برای همسرتون در یک روز غیرمنتظره که اصلا انتظارش را نداره، یک کادو تهیه کنید و مستقیم بهش ندید. بذارید روی میز یا جایی که خودش پیداش کنه و ترجیحا زمانی که شما خونه نیستید.
یه حس جالبیه. وقتی خود طرف نیست اما شما اثری ازش می بینید که نشون می ده به یادتون بوده و براش ارزش دارید.
-
خوب اين طور كه بوش مياد من قراره پاي ثابت اين تاپيك باشم دليلش هم اينه كه من تا حالا كللللي مطلب درباره ي همين موضوع خوندم و البته خودم هم ايده هايي دارم! (آبكين البته)
نمونه كتابهاي مفيدي كه كلي در اين رابطه ايده دادند عبارتند از :
1-چراغ دل شوهرت را روشن كن اثر خانم الن كريدمن
2-چراغ دل زنت را روشن كن اثر خانم الن كريدمن
101 راز عاشقانه اثر مايكل وب
و...
خوب حالا براي دومين پست اصل همون مطلبي كه گفتم از كتاب خانم كريدمن به ذهنم رسيد ولي خودم تغييرش دادم( و به جاش منوي عاشقانه رو نوشتم ) رو مينويسم (البته اصل اصل كه نيست بازم تغييراتي دادم ) با عنوان :
"يك روز تمام پادشاه من باش!"
نحوه ي كار (البته درست يادم نيست) :
صبح يك روز تعطيل يك تاج مقوايي يا پلاستيكي كه از قبل تهيه كرديد رو بالاي سر همسرتون ميذاريدهمراه با يك تكه كاغذ:
"همسر عزيزم امروز تا شب ساعت... تو پادشاه مني و هر دستوري بدي من اطاعت ميكنم لطفا تعارف نكن! و تاج رو بر سرت بذار".
همسر شما اون روز ميتونه هر كاري رو ازشما بخواد شايد شما مجبور شيد اونروز ايشون رو پاشويه كنيد...:311: مشت ومال بدي...هرغذايي كه دوست داره درست كنيد...كنترل تلويزيون فقط دست آقا!...:311: ايشون رو با نهايت احترام صدا كنيد (همون سرورم يا سرور من كه بچه ها خوششون اومده بود ) و خلاصه تا شب خدمتكاركامل ايشون بشيد :302: الببته شايد براي اينكار مجبور شيد كمي غرورتونو زير پا بذاريد ولي اشكال نداره در عوض آخر شب روي يك كاغذ از ايشون بخوايد تا پس از اتمام پادشاهيش:D مراسم تاجگذاري برگزار بشه :P و ايشون شما رو ملكه كنه مثلا براي هفته ي بعد تا جبران بشه!
اگه همسرتون خيلي اذيتتون كرده و زياد ازتون كار كشيده (سوء استفاده از موقعيت :311:) ميتونيد تا هر وقت كه دلتون بخواد تاج رو پيش خودتون نگه داريد و هيچ مراسم تاجگذاري برگزار نكنيد!
البته عواقب كارتون رو هم بايد بپذيريد كه شايد چنين باشه:
چند سال بعد در تمام روزنامه هاي كثيرالانتشار مطلبي با اين عنوان چاپ ميشه:
"مردي به خاطر يك تاج پلاستيكي همسر خود را به قتل رساند :311:"
سروران گرامي پادشاهان و ملكه هاي سرزمينهاي قوطي كبريتي :D شاد باشيد :43:
-
تسوکه از این پست خیلی خوشش خواهد اومد.
کلا عاشق این چیزاست!!!!!!
دلم واسه همسرش می سوزه.
الان هم یه پرینت از این می گیره می ذاره لای کلاسور "زندگی مشترک" که بعدا بده همسرش بخونه ( و البته عمل کنه ):311:
-
[color=#FF1493]اکثر زنها دوست دارند لباسهای زیبایشان را در مهمانی ها بپوشند و به رخ خانم ها بکشند ولی هیچ وقت این کار را برای شوهرانشان انجام نمیدهند[/color](مارابل مورگان)
همیشه یک قدم از همسرانتون جلوتر بردارید بگذارید خودش حدس بزند شما با چه لباسی در را برایش باز میکنید
میتونید یک روز لباس کولی ها رو تن کنیدو النگو به دست به سمت در برید :311:یا با پیش بند اشپزی :58::یا با لباس مهمانی که فکر کند داخل منزل مهمان است و...میتونید خونه رو طوری تزیین کنید که وقتی میاد داخل هیجان زده بشه یه شام 2نفره نور شمع و موزیک ملایم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
دلم واسه همسرش می سوزه.
زنم يه روز رو به من ميكنه و ميگه: دارم از اين رمانتيك بازي هات بالا ميارم. اااوووق :311:
راستي شما نفر دومي هستين كه ميگين دلتون براي همسرم ميسوزه.قبلا yasa هم همين را گفته بود.:163: هيچ كي منو دوست نداره.:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shomila
با پیش بند اشپزی
نه :302:
-
:311::311::311::311
با پیش بند اشپزی متفاوت باشید اما مرتب و تمیز و خوش بو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
راستي شما نفر دومي هستين كه ميگين دلتون براي همسرم ميسوزه.قبلا yasa هم همين را گفته بود.:163:
با اين تفاوت كه وقتي بهشت اين حرفو ميزنه ازش تشكر ميكني ولي وقتي من گفتم مي خواستي خفم كني و تا 10 پست بعد از اون تو سرم ميزدي :101: ... :302:
هر چي مي گفتم بابا بي خيال ... شوخي كردم... ال بل ... فايده نداره!!!
راستي من قبلا مثل تسوكه به موقعيتي برخورد كردم كه دوست داشتم از شكلك "در حال بالا آوردن" استفاده كنم ولي نبود! :311: كاش آقاي مدير به جاي بعضي شكلكهاي بي مصرف كه نمي دونم معنيش چيه ؟! (:310: و...) اين يكيو اضافه ميكرد.
-
و اما يه ايده ي جديد :
يه روز بدون اينكه همسرتون متوجه بشه برين يه آتليه ي زنونه و چند عكس فوق العاده بگيرين (لباساي فاخر تا حدي باز:163:، ژستاي زيبا، آرايش و...) اما عكسا رو وقتي ظاهر شد به همسرتون نشون ندين و يك شب كه همسرتون خوابه عكسارو كنار آينه اي كه هر روز صبح همسرتون قبل از رفتن سر كار خودشو در اون نگاه مي كنه بذارين و زيرش يك تكه كاغذ بذارين كه روش نوشته :
"همسر عزيزم خواستم هر روز صبح كه به سر كار ميري قيافه ي زيباي منو با قيافه ي زاقارت :D خودت مقايسه كني تا هميشه شاكر خداوند منان باشي به خاطر اين زن فوق العاده :43:"
اين كار دو مزيت داره :
1- همسرتون از اين كار سورپريز ميشه و ميخنده
2- از ديدن عكسهاي زيباي شما لذت ميبره (مي ذونيد كه مردها بصري اند)
البته با انجام اينكار بسته به حالت همسرتون (با جنبه يا بي جنبه) سه حالت ممكنه پيش بياد :
1- همسرتون از اين شوخي بامزه خوشش مياد و بلندبلند ميخنده و شما بيدار ميشيد
2- همسرتون از اين شوخي بيمزه ناراحت ميشه و داد و بيداد ميزنه و شما رو بيدار ميكنه تا توضيح بديد
3- در هر صورت از خواب بيدار ميشيد....متاسفم :D
البته مي تونيد اينكارو به شكلها و نحوه هاي مختلف انجام بديد به عنوان مثال :
اگه همسرتون كمي سنش بالا رفته يك عكس از دامادي ايشون كنار همون آينه بذارين بااين نوشته : "همسر عزيز مي بيني كه گرد پيري قدري روي صورتت نشسته؟ حتما به خاطر زحمتهاييه كه من برات داشتم و بار سنگين زندگي كه به دوش كشيدي .منوببخش:72: !!! البته شما هميشه براي من جوان و زيباييد تا آخر عمر...:46: "
اگه همسرتون جوان و رعناست يه عكس از دوران كودكيش كنار آينه بگذارين با اين نوشته "همسر عزيزم ببين چه پسر تخس و كروكثيف و مزخرفي بودي اما حالا من از تو يك مرد موفق و بي نظير و خوش تيپ ساختم (دو ماهه كه ازدواج كرديد :311:)"
اگه داراي فرزند هستيد يه عكس از فرزندتون (ترجيحا پسر) يه گوشه ي آينه بذاريد و يه عكس از همسرتون گوشه ي ديگه ي آينه با اين نوشته: "همسر عزيزم عكس فرزندمون رو كنار عكس تو گذاشتم تا آرزوي قلبيم (فرزندمون در آينده دقيقا مثل پدرش باشه) هميشه جلوي چشمم باشه تو هم براي برآورده شدن دعاي من آمين بگو. :43:"
اينا ديگه ايده هاي خودم بودن! تو رو خدا يه كمي تشكر كنيد فكر نكنم ايده هام خيلي بيخوده ... افسردگي ميگيرما ...:54:
ضايعست كه راه به راه تو انجمنها شعار ميدم آدم بايد كار خوبو واسه رضايت خدا انجام بده نه خلق خدا ولي خودم منتظر تشكر ديگرانم (مگه نه بهشت جون؟:72:)
-
"همسر عزيزم خواستم هر روز صبح كه به سر كار ميري قيافه ي زيباي منو با قيافه ي زاقارت اگه همسرتون جوان و رعناست يه عكس از دوران كودكيش كنار آينه بگذارين با اين نوشته "همسر عزيزم ببين چه پسر تخس و كروكثيف و مزخرفي بودي
اینا رو که بگیم طفلک هول میکنه تا شب که برگرده همش میگه واقعا من زشتم؟قیافم زاقارته؟چرا زنم بهم بی احترامی کرد؟از خودش ناامید میشه
ولی خب واقعا ایده ی جالبیه البته با کمی ویرایش:311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shomila
پسر تخس و كروكثيف و مزخرفي بودي
اینا رو که بگیم طفلک هول میکنه
shomila ي عزيزم به بقيه اش هم دقت كن
"همسر عزيزم ببين چه پسر تخس و كروكثيف و مزخرفي بودي اما حالا من از تو يك مرد موفق و بي نظير و خوش تيپ ساختم"
-
مخصوص خانواده های بچه دار !!
( تا حالا به خانمهای متاهل راهکار می دادیم، حالا به بچه دارها!! حیف این همه اطلاعات نیست خاک بخوره!! )
هر چند وقت یک بار بچه یا بچه های موجود را بسپارید به یکی ( خواهری، دوستی، همسایه ای ... ) و خودتون و همسرتون توی خونه تنها باشید و یه جشن کوچولوی دو نفره، یه شام دونفره، ...
گاهی اوقات بچه ها و گرفتاریهای زندگی باعث می شه از هم دور بشیم. این فضا فرصتیه برای دوباره به هم نزدیک شدن و این که شوهرتون بفهمه و یادش بیاد که چقد براتون مهمه و دوسش دارید.
مثل پست های یاسا که عوارض جانبی مصرف دارو را هم گوشزد می کنه، من هم از عوارض جانبی اش بگم. یادتون باشه که به جاش یه روز باید بچه ی خانم همسایه را نگه دارید که ایشون و همسرشون یه عصر یا شب عشقولانه داشته باشن.
راستی خانم یاسا این منوهای عاشقانه فقط زنونه است؟ مردا نباید کاری بکنن و منویی تهیه کنند؟
-
با وجود اينكه در پست قبلي دلم شكست :47: ولي اشكال نداره!
تسوكه گله ميكنه هيچكي دوستش نداره!!!! شما كه هر پست دو كلمه اي هم بذاري دويست نفر ازت تشكر ميكنن! و شونصد نفر بهت رتبه ميدن و فرت و فرت هم توسط مدير تقدير ميشي. من بايد اينو بگم كه ... (من كه حسودي نمي كنم چرا تهمت مي زنيد؟:324: :54:) تازه اصلا هم زياد ناراحت نشدم!!!!!!(:54::54::54: من كه گريه نمي كنم اينا اشك شوقه:54:!!!!)
و اما ايده : (براي آقايان و حتي خانمها)
در جمع (مخصوصا جمعهايي كه افراد زياد و تقريبا غريبه اي حضور دارند) از همسرتون تعريف كنيد. مثلا سر سفره غذا كباب است بگوييد :"همسر من بهترين كباب دنيا را درست مي كند."
يكي از آرزوهاي دوران كودكيش را برآورده كنيد براي اينكار بهتر است از خانواده يا دوستان قديميش بپرسيد و اگر نمي دانستند از خودش بپرسيد اما پس از چند ماه آن را برآورده كنيد تا حسابي غافلگير شود.
يك روز دو برگه آماده كنيد يكي را به همسرتان بدهيد و ديگري را پيش خود نگهداريد بالاي آن بنويسيد "همسر ايده ال من كسي است كه:" و سپس از همسر خود بخواهيد تمام و ريز به ريز ويژگيهايي كه در ذهنش از يك مرد ايده آل دارد را كامل و بدون تعارف بنويسد تمام ويژگيهاي روحي رواني جسمي جنسي و... حتي ويژگيهايي كه در دوران نوجواني درنظر داشته و يا ويژگيهايي كه به نظر خيلي دست نيافتنيست مثل :
چشم آبي، اتومبيل فلان مدل و...
پس از اينكار وانمود كنيد كه شما هم در حال نوشتن همين ويژگيها هستيد (اگر همسرتان به فكركردن نياز دارد بگوييد بعدا آن را كامل كند) و سپس برگه هايتان را باهم جا به جا كنيد اما با اين تفاوت كه همسرتان خصوصيات مرد ايده آلش را نوشته و شما مي توانيد سعي كنيد از اين پس خود را به آن شخصيت نزديك كنيد ولي شما تمام خصوصيات همسرتان را نوشته ايد اعم از قد،وزن ، رنگ چشم، خصوصيات اخلاقي،و... البته بايد به گونه اي بنويسيد كه همسرتان پس از خواندن مقداري از آن بفهمد كه شما دقيقا او را توصيف كرده ايد.:43:
اگه يه ذره آبكي بود به بزرگي خودتون ببخشيد مگه يه آدم چقدر نبوغ و حافظه داره!؟!:311:
-
به نظر من که زیاد موثر نیست. خانمها احتمالا همان ویژگیهایی را می نویسند که همسرشون داره. آخه خانمها خیلی خانمند و ماهند:46:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
خانمها احتمالا همان ویژگیهایی را می نویسند که همسرشون داره. آخه خانمها خیلی خانمند و ماهند:46:
يعني چي بهشت جون؟ خانمه كه نميدونه منظور همسرش چيه؟ يعني هركس رك و بدون پرده واقعيتها رو بنويسه ماه نيست؟ من كه خودم تصميم دارم در آينده همين روش برگه رو انجام بدم منتها دفعه ي اول رك و بدون پرده تمام خصوصيات مرد ايده آلمو بنويسم و بدم به همسرم (و برگه ي اونو بگيرم و سعي كنم بهش شبيه شم) ولي بار دوم فقط يه جمله بنويسم "تو :43:"
-
خودت جواب خودت را دادی یاسا جان.
همون تو :43:که می نویسی یعنی تاییدی بر حرف من. بعد می پرسی یعنی چی؟ یعنی همین دیگه.
خانمها اینقد خوبند که بعد از ازدواج چشمشون را روی همه کاستی های همسرشون می بندند و با تمام وجود قبولش می کنند.
حالا ایده ی عشقولانه ام که الهام اولیه اش از یکی از پست های آی مون گرفته شد. ( منبع : آی مون ، 1389 :311:):
اگه توی یه جمع هستید و یهو دلتون واسه همسرتون تنگ شده یا می خواهید بهش بگید که حواستون بهش هست یا احساسش را یه قلقلک بدید، وقتی حواسش بهتون نیست یه اس ام اس واسش بفرستید. صدای گوشیش را می شنوه و اس ام اس را باز می کنه و ... آخ که اون لحظه هر طرف قضیه که باشی خیلی لذت بخشه. وقتی قیافه اش را می بینی که می خونه و یه لبخند می زنه. یا وقتی می خونیش و دلت می خواد بپری بغلش کنی اما نمی شه.
حس خوبیه. امتحان کنید.
منبع الهام: http://www.hamdardi.net/thread-13999-page-8.html
page 8, post75
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
تسوكه گله ميكنه هيچكي دوستش نداره!!!! شما كه هر پست دو كلمه اي هم بذاري دويست نفر ازت تشكر ميكنن! و شونصد نفر بهت رتبه ميدن و فرت و فرت هم توسط مدير تقدير ميشي.
تا حالا از این زاویه به این قضیه نگاه نکرده بودم. یعنی میگین دوستم دارن. (بلوتوث قهوه ی تلخ) آه خدای من.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهشت
آخه خانمها خیلی خانمند و ماهند:46:
(پیر بابا قهوه ی تلخ): آخی. آخی.
-
آقاي تسوكه
خداي نكرده چند تا ايده ندي ها! ايده هات لو ميره! دستت خسته ميشه! تازه خانمها هم پررو ميشن!
-
یه ایده دارم، که 3 سال پیش توی اینترنت دیدم. اون موقع به خودم قول دادم که واسه همسرم اجرا کنم.
یکی از بخش های سازمان ناسا (سازمان فضایی آمریکا) در قبال گرفتن مقداری پول، یکی از ستاره های تازه کشف شده را به نام معشوقه ات میکنه. یعنی ما آقایون به عنوان عاشقای دلسوخته:43:، یه پولی می فرستیم و اونها هم سند نامگذاری ستاره را در خونه می فرستن. سند رسمی است و یه ستاره را هم به دو نفر نمی فروشن. البته همون 3 سال پیش یه شرکت ایرانی تبلیغ این را زده بود و تمام مراودات را خودش انجام میداد.
:72::72:اون دسته از آقایونی که میخوان خانوماشون را داغون ذوق زده کنند، بسم الله. :72::72:
در ضمن این ایده فقط مال آقایونه و خانوما استفاده نکنن چون شوهر محترم خیلی خوشحال نمیشه. :cool:
ایده را کیف کردین؟ :227:
-
قربون دستت همون شما شنونده باش به نظرم بهتره:311:
آخه پسر خوب شما اصلا ميدوني پول اين قرتي بازيها چقدر ميشه به جاي ستاره متاره برو دنبال يه خونه فسقلي واسه زندگي باش.
البته شوخي كردم :72: ايده جالبيه ولي من خودم فقط 10 دقيقه با چنين كاري ذوق ميكنم و بالا و پايين ميپپرم و همسرم رو بغل ميكنم ولي وقتي مي فهمم همسرم چه قدر پول داده كه چنين كاري بكنه....:54::54:
-
اولا که فدای سر خانومم. (کسی حق نداره بگه: اوووققق:311:)
ثانیا توی ایران هم این کار خیلی ارزان تر از اونیه که فکر کنین. مفته. یه سر به آدرس زیر بزنین:
ثبت ستاره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
یه ایده دارم، که 3 سال پیش توی اینترنت دیدم. اون موقع به خودم قول دادم که واسه همسرم اجرا کنم.
یکی از بخش های سازمان ناسا (سازمان فضایی آمریکا) در قبال گرفتن مقداری پول، یکی از ستاره های تازه کشف شده را به نام معشوقه ات میکنه. یعنی ما آقایون به عنوان عاشقای دلسوخته:43:، یه پولی می فرستیم و اونها هم سند نامگذاری ستاره را در خونه می فرستن. سند رسمی است و یه ستاره را هم به دو نفر نمی فروشن. البته همون 3 سال پیش یه شرکت ایرانی تبلیغ این را زده بود و تمام مراودات را خودش انجام میداد.
اون دسته از آقایونی که میخوان خانوماشون را داغون ذوق زده کنند، بسم الله. :72::72:
در ضمن این ایده فقط مال آقایونه و خانوما استفاده نکنن چون شوهر محترم خیلی خوشحال نمیشه. :cool:
ایده را کیف کردین؟
:311::311::311::311:
اینم راهی برای سرکیسه کردن .
میگن عشق کور و کر میکنه ، ناسائیها هم از این استفاده کردند برای سرکیسه کردن :311:.
تسوکه عزیز ، پولشو بده خانمت بیشتر از به نام شدن ستاره خوشحال میشه .... باور کن .
اینا کلاه برداریه ، ساده نشید پول بپردازید :305:.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
اون دسته از آقایونی که میخوان خانوماشون را داغون ذوق زده کنند، بسم الله. :72::72:
ایده را کیف کردین؟
:311::311::311::311:
اینم راهی برای سرکیسه کردن .
میگن عشق کور و کر میکنه ، ناسائیها هم از این استفاده کردند برای سرکیسه کردن :311:.
تسوکه عزیز ، پولشو بده خانمت بیشتر از به نام شدن ستاره خوشحال میشه .... باور کن .
اینا کلاه برداریه ، ساده نشید پول بپردازید :305:.
سلام
كاملا حق با فرشته مهربان هست. ساده نشيد پول بپردازيدا :305:
بابا واقعا كه اين سازمان ناسا (سازمان فضایی آمریکا) خيلي كلاهبردار بزرگي هست ، من خودم از دستشون شاكي هستم.:303:
چون قبلا من خودم اين ابتكار را زدم و شخصا همه ستاره ها و كهكشانها را به نام همسرم زدم و خودم هم سند زدم و سندشم نزد خودم هست. اصلا آنها حق ندارند كه اولا ايده مرا (در واقع ايده حافظ عليه رحمه را*) به نام خودشون بزنند و بعد هم با سند جعلي به نام كس ديگري بزنند. مگر اينكه با من و حافظ هماهنگ كنند،كه عمراً من رضايت بدم، حافظو ديگه نمي دونم!. :311:
===========================
*پاورقي:
اين ايده وقتي به ذهنم رسيد كه ديدم حافظ، حاتم بخشي كرده و قصد داشته با شرط و شروطي سمرقند و بخارا را به آن ترك شيرازي بخشد.(1). لذا ما هم سريعا قبل از اينكه ناسا ماسايي ها بخواهند كرات و كهكشانها را هم مثل زمين بالا بكشند و براي خودشون سند بزنند و كاسبي كنند، همه را پيشاپيش تكليفش رو روشن كرديم
(1)
اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را | *** | به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را |
|
-
Re: طرز تهيه ي منوي عاشقانه
بزارید یه ماجرایی را براتون بگم تا بیشتر دستتون بیاد .
در کتاب (اگر درست یادم باشه) جادوگران قرون وسطی می خوندم که :
کشیشی اقدام به فروش زمینهای بهشت و جهنم به خلق الله می کرد و مردم هم برای خرید زمینی در بهشت عجب استقبالی کرده بودند و بازار داغ بوده ، بنده خدایی که درک می کنه کار کشیش کلاهبرداری از مردم ساده است ، میره جلو و به کشیش میگه من زمینهای جهنم را میخوام بخرم ، اونم میگه بهشت را رها می کنی ، می خواهی جهنم بخری ، میگه آره همش رو هم میخوام و خلاصه همه رو به اصطلاح میخره ، بعد رو به خریدارها فریاد میزنه که ای مردم :324:، من کل جهنم رو خریدم و هیچکس رو هم توش راه نمیدم :305:، اونوقت مجبور میشن شما را ببرند بهشت :311:، پس زمین از بهشت نخرید و خوش باشید و مردم هم خوشحال پراکنده میشوند و کشیش هم از رو دستی که خورده عصبانی .
بابا ، اینا سابقه تاریخی دارند ها .... البته مال اینه که مردمشون راحت فریب میخورند ، حالا برید ببینید این شرکت ایرانی چقدر خریدار جذب کرده :311:، ایرانیا به این راحتی گول نمیخورند . !!!:316:
حالا که جناب مدیر هرچه کهکشانه قبلاً سند زده ، اگه شما هم میخواهید ستاره بزنی به نام خانمت ، قول بده گول این کلاهبردارها را نخوری و تو تالار خوب فعالیت کنی ، مدیر هم یکی از اون ستاره ها را به شما بذل می کنند . خـــــــــوبه ؟؟:311::311:
:72::72::72:
-
کفگیر ایده هام به ته دیک خورد. :302:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
سلام
يا عمق ديگ ايده هات كمه ، يا اين كفگيرت خيلي خيلي دسته اش بلند هست. :311:
===============
پاورقي: (مهم)
به چند پست اخير توجه كنيد. من متوجه اسپم بودن و بي ربطي اش به اصل تاپيك بودم. اما ادامه دادم که يك نكته به منوي عاشقانه اضافه كنم.
شيريني طنز، و محاوره ظريف، هم مي تواند عاشقانه هايمان را عمق ببخشد، هم مي تواند حتي در اوج عشقولانه هايمان ، صحبت هاي انتقادي هم قاطي اون كرد، بدون اينكه به هم آسيب برسونيم يا عمق عشقولانه هايمان كم شود.
در واقع حفظ عشقولانه ها (به خصوص در شرايط ناگوار مثل انتقاد، خستگي، سوء تفاهم،ديدگاههاي مختلف ) از افزايش عشقولانه ها در مواقع خاص مهمتر هستند.
اين مطلب را مي توان در اين بيت مولانا خلاصه ديد كه:
اول اي جان دفع شرّ موش كن | *** | وانگهان در جمع گندم كوش كن |
|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
نخوره! ديدي گفتم بهت توجه ميشه! اگه از ايده ات انتقاد هم ميشه مهم نيست مهم اينه كه مورد توجه قرار ميگيري. بنده خدا:227:
بازم ايده بده قهر نكن! لااقل اگر ازش استفاده هم نكنيم دور همي يه ذره بهشون ميخنديم :58:
و اما ايده :(101 راز عاشقانه)
وقتي در سفر كاري هستيد وقايع يك روز خود را براي همسرتان شرح دهيد. براي مثال :
"يكي از روزهاي زندگي من!"
ساعت 6 صبح: تا از خواب برخاستم به تو فكر ميكردم. چقدر دوست داشتم اكنون كنارم بودي!
خوب بايد براي رفتن به محل كار آماده شوم.
ساعت 7 صبح: حالا در قطار هستم ، خيلي شلوغ است. به نظر ميرسد همه ي مسافران دارند از شدت ازدحام خفه مي شوند. البته به من هم احساس خفگي دست داده چرا كه دلم خيلي برايت تنگ شده است.:43:
ساعت 8:30 صبح: برنامه ي كاري روزانه ام شروع شده و به نظر مي رسد روز بسيار شلوغي داشته باشم
ساعت 9:30 صبح: در يك جلسه ي كاري بسيار خسته كننده هستم. دارم سعي مي كنم حواسم را بر آمار فروش اين ماه متمركز كنم ولي مرتب به ياد چشمان زيباي تو مي افتم و حواسم پرت مي شود.:46:
ساعت 6:30 بعدازظهر : خداراشكر كار امروزم نيز تمام شد. براي ديدن دوباره ي تو روزشماري ميكنم!
نامه ي خود را براي همسرتان بفرستيد يا ايميل كنيد كه سريعتر برسد. با اين كار به او مي گوييد در طول روز چندبار به او فكر مي كنيد و بدين ترتيب نشان مي دهيد كه سهم او در زندگي تان چه قدر مهم است!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
اگه از ايده ات انتقاد هم ميشه مهم نيست مهم اينه كه مورد توجه قرار ميگيري. بنده خدا:227:
سلام
مطلبي را بايد مورد توجه قرار بدهيم( در راستاي علاقمندي ات در مورد توجه و انتقاد و از اين حرفها :104: )
معمولا شكلهاي خشك و كلاسيك خالي بندي مثل گلهاي تزئيني خيلي سريع تكراري و بي خاصيت ميشه.
خاطره اي از يكي از جلسات مشاوره ام را در همين مورد ذكر مي كنم:
آقا با ناراحتي گفت:
اين خانم اصلا احساس حاليشون نيست. وقتي من دارم از احساساتم مي گويم، خانم مي گويد لطفا روتو به اون طرف كن ، مي ترسم دماغت وقتي داره بزرگ ميشه بره تو چشمم.
در همان جلسه كاشف به عمل آمد،كه آقا مهارتهاي لازم تعامل زنده ، روان و توام با روح را با خانم نداشته و صرفا يك مشت حفظي جات از شعر و تظاهر و ... سرهم مي كرده. اما هنگام عمل آنجا كه بايد نرمش يا انعطاف داشته باشد، آنجا كه بايد پذيرا باشد. يا آنجا كه بايد خشم خود را كنترل كند يا تحقير نكند يا ....، موفق نبوده است.
لذا خانم (همسرش )، نمي توانسته است باور كند وقتهايي كه آقا از روي شكم سيري، روي مبل دراز مي كشه و حرفهاي قشنگ قشنگ مي زنه، همان چيزي هست كه در دلش هست. لذا ناباوري خودش را به شكل ناجوري (يعني كنايه، طعنه و ...) بروز مي داده است.
-
آقاي مدير :72:
تو رو خدا يه ذره سطح پايين حرف بزنين من سوادم زياد بالا نيست:162:
اين حرف من :
" اگه از ايده ات انتقاد هم ميشه مهم نيست مهم اينه كه مورد توجه قرار ميگيري. بنده خدا:227:"
رو حساب شوخي با آقاي تسوكه بود حرف بدي زدم؟:163:
-
yasa گرامی
منظور جناب مدیر با خاطره ای که بیان کردند ، این بخش از پست شماست :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
وقتي در سفر كاري هستيد وقايع يك روز خود را براي همسرتان شرح دهيد. براي مثال :
"يكي از روزهاي زندگي من!"
ساعت 6 صبح: تا از خواب برخاستم به تو فكر ميكردم. چقدر دوست داشتم اكنون كنارم بودي!
خوب بايد براي رفتن به محل كار آماده شوم.
ساعت 7 صبح: حالا در قطار هستم ، خيلي شلوغ است. به نظر ميرسد همه ي مسافران دارند از شدت ازدحام خفه مي شوند. البته به من هم احساس خفگي دست داده چرا كه دلم خيلي برايت تنگ شده است.:43:
ساعت 8:30 صبح: برنامه ي كاري روزانه ام شروع شده و به نظر مي رسد روز بسيار شلوغي داشته باشم
ساعت 9:30 صبح: در يك جلسه ي كاري بسيار خسته كننده هستم. دارم سعي مي كنم حواسم را بر آمار فروش اين ماه متمركز كنم ولي مرتب به ياد چشمان زيباي تو مي افتم و حواسم پرت مي شود.:46:
ساعت 6:30 بعدازظهر : خداراشكر كار امروزم نيز تمام شد. براي ديدن دوباره ي تو روزشماري ميكنم!
خداییش ، اینجوری پیش میاد که اینجا اومده ؟؟
مثلاً : به نظر ميرسد همه ي مسافران دارند از شدت ازدحام خفه مي شوند. البته به من هم احساس خفگي دست داده چرا كه دلم خيلي برايت تنگ شده است.:163::311:
معلومه که می فهمه اینا حرفهای الکیه ، من که میگم دقیقاً همون چیزی که تو دل هست باید گفت ، و اگر احساسی نیست یا ضعیفه ، بهتره برای ایجادش یا تقویتش تلاش بشه . بهتر نیست ؟؟:43::72:
-
يك ايده (بر اساس انيميشن up):
براي كارهاي خوب همسرتون به ايشون مدال افتخار بدهيد! (فكر كنم بيشتر براي خوشحال شدن زن مناسبه تا مرد)
نحوه ي كار بدين صورته كه وقتي عمل مثبتي از همسرتون ميبينيد كه براتون قابل توجهه مثلا در كاري فداكاري ميكنه يا در جايي حرف شما رو گوش ميده يا رفتار بسيار مثبتي با فرزندتون داشته يا ... ميتونيد يك روز ازش بخوايد چشمهاشو ببنده و خيلي آروم مدالي كه مخصوص اينكار درست كرديد رو به جايي از لباس ايشون مثلا بر روي سينه نصب كنيد و بعد ازش بخواهين چشمش رو باز كنه.
البته اين مدالها رو با سليقه درست كنيد و حتما دليل مدال رو هم روي اون مدال حك كنيد! بسته به وضعيت مالي شما ميتونه اين مدالها از جنس طلا، برليان، نقره، تيتانيوم، چوب، مس، استيل، حلبي، پلاستيك، مقوا، كاغذ، دستمال كاغذي، دستمال توالت :D و ... باشد
كه به نظر من از جنس چوب باشه خوبه چون هم از بين نميره هم زيباست هم ارزونه و در ضمن ميتونيد در چوب بري ها راحت هر چيزي روش حك كنيد! البته طلا و ... هم كه معلومه خوبه ديگه! :D
اين كار هم باعث خوشحالي همسرتون ميشه هم باعث ميشه بعدها كه اين يادگاري ارزشمندو ميبينيد ياد خاطرات قشنگتون بيفتيد و تجديد خاطرات بشه!:72::72:
يه توصيه هم به اون عزيزي بكنم كه مدالو دريافت ميكنه (به نظر شما جزء خواننده هاي اين مطلب هست؟؟؟!!) و اون اينه كه حتما تا مدتي مدال رو روي سينه تون حفظ كنيد تا هم همسرتون بفهمه كه شما چقدر خوشحال شديد هم تشويق شه كه باز هم بهتون مدال بده و براي همين مدام در پي يافتن كارهاي خوب شما باشه و با اين كار همسرتون ديگه به راحتي و بدون اينكه كارهاي خوب شما رو ببينه از كنارشون رد نميشه و مدام فقط خوبيهاي شما جلوي چشمش هست.
ان شاءالله كه در آينده تعداد مدالهاتون از ستاره هاي آسمون و دونه هاي برفي كه امشب ميباره بيشتر باشه و زندگيتون مملو ازعشق :43:
-
من واقعا معذرت میخوام که وسط بحث های شما پابرهنه میپرم تو!
من 1سوال دارم. البته قبلش بخاطر سوالم معذرت میخوام.
اینکه من حالم از این کارای لوس بهم میخوره طبیعیه؟ یا خیلی غیر عادیه؟؟؟ خداییش حالم بد شد
بازم ببخشید.
-
دختر مهربون جونم:72:
فكر نكنم غيرعادي باشه! آدمها با هم متفاوتن و همين زيبايي خلقت خداونده كه تا اين حد انسانها رو متفاوت خلق كرده! مثلا خود من عاشق اين كارام مخصوصا اونهاييش كه ميدونم بيشتر باعث خوشحالي مردها ميشه رو خيلي دوست دارم انجام بدم:72: همين بالايي رو هم خيلي دوست دارم همسرم براي من انجام بده (البته بعيد ميدونم از اين بخارا داشته باشه شانس نداريم كه!)
ولي درعوض خيلي خيلي بدم مياد از اينكه همسرم رو "دلبندم" يا "عسلم" يا از اين چيزا صدا كنم در حاليكه ديدم در اين تالار خيلي از زنها همسرشون رو اينجوري خطاب ميكردن! مخصوصا تو تاپيك "خاطرات عاشقانه ي من و همسرم". اصلا خودتو ناراحت نكن آدمها با هم فرق دارند! واين اصلا چيز منفي نيست فقط "ويژگي" توئه!