آیا مردانی که خیانت می کنند اصلاح میشن؟
باسلام
من در حدود 4 ماه پیش بایک مشکل بزرگ روبرو شدم. حدود5 ساله که ازدواج کردم . وتا 4 ماه پیش به شوهرم اعتماد کامل داشتم .البته بماند که اوایل عقدمون هم یک شماره مشکوک دیدم و بعد از پیگیریها و پرسیدن از شوهرم گفت که این شماره منشی آموزشگاهی که تدریس می کردم و چون با موبایل خودم تماس گفته بود تونستم پرینت بگیرم و لیست رو چک کنم ولی خبری از شماره نبود .من هم با اعتمادکامل ادامه دادم البته ناگفته نماند چون ما توی دانشگاه آشنا شدیم همه به من می گفتند که این فرد زیاد اهل دختربازی و حتی برادرم هم که توی همون دانشگاه بود اوایل راضی نبودولی با اصرار من همه موافقت کردند. حدود 4 ماه پیش یک خانم با من تماس گرفت و گفت که با شوهرمکار داره و میخواهد آبروشو ببره و زندگیشو خراب کنه چون بازندگی من بازیکرده و باعث شده تویمحل کار اخراجش کنند . بعدازپرس و جو فهمیدیم که برای یک قرارداد کاری و گرفتن درصد با اینخانم که شوهر و بچه داره دوست شده و ارتباط خیلی نزدیک بوده وبه رابطه جنسی کشیده نشده (طبق گفته اون خانم و شوهرم ) حتی اون خانم با پدرم هم صحبت کرد که منهم درصدی پول می خوام و و دخترتو نجات بده .. پدرم بعد از صحبت با من گفت که این خانم برای پول اینکار را کرده و قابل گذشته. من هم با شوهرم و پدر شوهرم صحبت کردم. شوهرم می گفت من می خواستم بهت بگم ولی چون گفتم که ممکنه خانمه تماس نگیره نمی خواستم ناراحت بشی.
این ماجرا گذشت تا حدود 1.5 پیش که sms عجیبی دیدم که بماند.(من و شوهرم در یک اداره بزرگ کار میکنیم) بعد بایکی از دوستمهام که اسم و رسم خوبی هم توی محل کار نداره در حال صحبت بودم که یهو تصمیم گرفتم درمورد شوهرم ودوستش که بچه هم داره سوال کنم . بعدازپرس و جوهای زیاد فهمیدم که این آقا و دوستشون با یک خانم متاهل توی محل کار دوست بودند و حتی این خانم خونه ما هم اومده این موضوع رو بهش گفتم . میگفت اون دختره بادوستم اومده نه با من؟/////////// پدرم باهاش صحبت کرد که همش می گفته جبران می کنم و دخترتونو خیلی دوست ارم.
بهخودم هم میگه بدون من نمی تونه زندگی کنه...
RE: آیا مردانی که خیانت می کنند اصلاح میشن؟
بستگی داره!
به اینکه چرا این به سمت خیانت میره؟
ایا نیاز خاصی داره که توسط شما تامین نمیشه یا کلا به این کار عادت کرده؟
فکر کنم تاپیک دیگه تون رو ادامه بدید بهتره چون مشکل هردوتون رو توش بیان کردید.
سایه جون متنتون گنگه آخرش ما نفهمیدیم کی با کی دوسته!
ببخشید اگرکه متنم گنگ و نامفهوم بود رابطه من با اون پسر یک رابطه همکلاسی بود بعد از اینکه فهمیدم حسی به من داره صریحاً بهش گفتم که من شوهر دارم. ولی من خیلی احساس تنهایی می کردم همیشه به خودم می گفتم چرا من اینقدر تنهام . شوهرم به بهانه های مختلف منو تنها می ذاشت من خیلی بهش وابسته بودم ولی کاری کرد که تنهایی رو بدجوی را تجربه کنم. وقتی که یک خانم باهام تماس گفت و راجع به شوهرم باهام صحبت کرد تلفن های مشکوکشو دیدم، تازه متوجه شدم که علت این همه تنهایی من چی بوده. ماجرای خیانتی که من تازه فهمیدم به 2 سال پیش برمی گرده زمانیکه شوهرم همه چیز من بود.
موضوع اینکه شوهرم و دوستش با زنهایی که به قول خودشون زنهای خوبی نیستند ارتباط داشتن .من از بیماریهای مختلف میترسم. چند بار ازش پرسیدم مگه من چیزی کم گذاشتم ؟می گه نه. فکر میکنم عادت کرده چون حدود یک هفته قبل هم یک خانم همکارمونو سوارماشین کرده و بهش شماره داده. خانمه شماره نشونم داد .
به شوهرم گفتم اول انکار کرد بعد گفت دوستم سوار کرده .
راستش دیگه نمی تونم وارد اون خونه بشم فکر می کنم تا حالا چندین نفر توی رختخواب من خوابیدن خیلی سخته . تورو خدا منو راهنمایی کنید.
با خودت عهد ببند كه اول اين زندگي با شوهرت را اگه تونستي درست كني و اگه هم نتونستي سراغ خيانت نرو. :305: دليلي نداره كه تو به خاطر اون به اين گناه آلوده بشي و دامن خودت را ناپاك كني. :324: مثل يه انسان آزاده و باشرف، يا همه چيز را درست كن و يا هم اول همه چيز را تمام كن و بعد به شوهر ديگه اي فكر كن.
سلام خانمی
من هم با نظر tesoke خان موافقم شما اول واقعا از اصل قضیه مطمئن بشوید و تکلیفت رو با این زندگی مشخص کنید . شاید از روی ناراحتی تون هست مطالبی که می نویسید خیلی گنگ می نویسید.
نقل قول:
موضوع اینکه شوهرم و دوستش با زنهایی که به قول خودشون زنهای خوبی نیستند ارتباط داشتن .من از بیماریهای مختلف میترسم. چند بار ازش پرسیدم مگه من چیزی کم گذاشتم ؟می گه نه. فکر میکنم عادت کرده چون حدود یک هفته قبل هم یک خانم همکارمونو سوارماشین کرده و بهش شماره داده. خانمه شماره نشونم داد .
به شوهرم گفتم اول انکار کرد بعد گفت دوستم سوار کرده .
اول از هر چیز به نظر من به اعصابتون مسلط باشید و آرامش خودتون رو حفظ کنید بعد هم حضوری پیش یه مشاور بروید و از اون کمک بگیرید . ان شاءاله که مشکلتون به خوبی حل بشود.
مرسی از راهنماییتون
ولی میخوام بدونم اینطور آدمها اصلاً اصلاح میشن .آیا اگه بمونم و تحمل کنم به نتیجه میرسم یا چند ماه دیگه باز همین برنامه وجود داره؟
سلام
واقعا نمونه خوبی از یه خانواده موفق هستید . ایشون با زنای دیگه ارتباط دارن و شما با هم دانشگاهی و . . . !
خودتون خوب میدونید اصلاح میشن یا نمیشن . شما چی قصد اصلاح شدن دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط imans
سلام
واقعا نمونه خوبی از یه خانواده موفق هستید . ایشون با زنای دیگه ارتباط دارن و شما با هم دانشگاهی و . . . !
خودتون خوب میدونید اصلاح میشن یا نمیشن . شما چی قصد اصلاح شدن دارید ؟
اين جور حرف زدن كمكي به اون خانوم نمي كنه و باعث ميشه از اين محيط آروم كه ممكنه مشكلش حل شه، فرار كنه و جاي بهتري را پيدا نكنه و اوضاعش بدتر شه. :305: طعنه زدن و ... ممنوع.:305: اگه كمكي از دستت برنمياد، خرابترش نكن.
من از خودم مطمئنم ورابطه من با همکلاسیم در حد دانشگاه بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستش از این می ترسم چند سال دیگه بایک بچه دوباه این اتفاق بیفته.
آقای tesoke شما مشاور هستید ؟ رشته تحصیلی شما رو میتونم بپرسم ؟
خانم سایه رابطه ایشون هم در حد یک همکار و دوست هست . احتمال نمیدید شما بد برداشت میکنید .
خانم سایه من منظور بدی نداشتم . معذرت میخوام
چندتا کتاب در این مورد وجود داره که قبلا دیدم ولی الان نتونستم اون کتاب ها رو پیدا کنم براتون . در اولین فرست معرفی میکنم .
این کتاب هم در این مورد هست و احتمالا با مطالعه این نوع کتابها شما میتونید به جواب سوالتون برسید .
http://efeh.com/goods.asp?ID=348
بنظر من هم شما باید اول به فکر اصلاح خودتون باشید .
تنهایی ... واقعا چه دلایل مضحکی آدم واسه خیانت میشنوه .
اگر شما به زندگیتون متعهد نباشید ، هرگز طعم خوشبختی رو نخواهید چشید .
حالا یه نفر اومده با صداقت صحبت کرده !
چرا انقدر بد برخورد می کنین آخه؟
درکش کنید و راه جلوی پاش بذارین !!!
اما در مورد مشكلتون با شوهرتون؛ آيا واقعا خيانت او آشكار شده و خودش قبول كرده كه خيانت كرده؟
یک خانم متاهل حتی در حد ارتباط دو همکلاسی ( که راجع به آینده به هم قول بدهند و تو طلاق بګیر من باهات ازدواج کنم و با هم از ایران بریم و ... ) با یک همکلاس مرد ارتباط برقرار نمی کنه. این کار شما به هیچ عنوان و تحت هیچ دلیلی ( تنهایی، خیانت همسر و ... ) قابل قبول نیست!!
قبل از پرداختن به مساله همسرتون که ازش مطمعن نیستیم بهتره به مساله شما بپردازیم که ازش مطمعنیم!!
من فکر می کنم شما خیلی دل به زندګیتون ندادین. یا حداقل می شه ګفت به مرور زمان اینجوری شدین.
شما به رفتن از ایران فکر می کنید و به جای اینکه برنامه تون را با همسرتون هماهنګ کنید با همکلاسیتون هماهنګ می کنید. طوری از این مساله حرف می زنید که یک دختر مجرد هم اینقد راحت نمی ګه !!
با دیګران هم که طرح دوستی می ریزید دیګه این زندګی کجاش مشترکه؟
منتظرید درستون تمام بشه و برید. ما را به خیر و شما را به سلامت. انګار نه انګار که دارید از یک خانواده حرف می زنید. بیشتر مدل دو پارتنر که موقتا کنار هم هستند صحبت می کنید.
البته و صدالبته که منظورم تایید رفتار همسرتون نیست. اما تعجبم از ناراحتی شماست...
ببخشید من چون خودم یک بار درګیر مساله خیانت شدم، اسمش که می آد کلا اخلاقم عوض می شه. می دونم دارم تند و عصبی می نویسم. اما واقعیته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayeh15
من از خودم مطمئنم ورابطه من با همکلاسیم در حد دانشگاه بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام خانم سایه
اینکه بلافاصله بعد از مطرح کردن مشکلتون با شوهرتون گفتین که یه همکلاسی دارید که ...
نشون می ده که رابطه شما هم در حد دانشگاه نبوده، والا شما همکلاسی های پسر دیگه ای هم دارید، چرا اسم اونارو نیاوردید؟ می دونم که منظورتون این بود که به پسره اجازه ندادید ارتباط بی مورد باهاتون داشته باشه ولی همین حرفاتون نشون می ده که حداقل تو ذهنتون بهش فکر می کنید و این کار در زندگی مشترک صحیح نیست.
همین الان ارتباطتونو کاملا با اون پسر قطع کنید و بعد سعی کنید که اول مطمئن بشید که شوهرتون ارتباطات نامشروع داره و بعد اقدام کنید.
می دونید، اگه ارتباطتونو با این پسر قطع نکنید و بعد شوهرتون چیزی متوجه بشه، همین که شما ازش به خاطر روابطش با خانم های دیگه گله کنید بهتون می گه که خودتم همین جور بودی و حتی ممکنه به شما تهمت هایی هم بزنه که اصلا در شان شما نباشه، یا پیش خانواده شما یا خودش بخواد آبروی شمارو ببره. پس با قطع کردن این ارتباط (به طور کامل) بهانه ای دست شوهرتون ندید که با این بهانه بخواد خطاهای خودشو توجیه کنه. حتی ممکنه بگه چون شما دلت پیش اون پسره بوده نتونستی وظایف همسریتو انجام بدی و باعث شده من به سمت خانم های دیگه کشیده بشم!!!!!
از طرف دیگه هر چی فکر می کنم این سوال تو ذهنم میاد که چرا یه خانم متاهل باید مشکلات زندگی مشترکشو بیاد به پسر مجرد غریبه بزنه؟؟؟؟ این کار صحیح نیست.
امیدوارم مطلب بعدی که تو این تاپیک می نویسید این باشه که تصمیم گرفتین ارتباطتونو با همکلاسیتون به طور کامل قطع کنید.
در مورد سوالتون هم باید بگم که هر چیزی می تونه اصلاح بشه.
سلام
به نظر من هم این که زنها احساسی عمل می کنن و سریع بدون اینکه مدارک کافی برای اثبات حرف هاشون بیارن زود بحث رو توی فامیل و اطرافیان مطرح می کنن که این جوری ذهنیت همه رو نسبت به شوهرشون منفی می کنن کار درستی نیست. ولی زنها با حرف زدن اضطرابشون رو کاهش میدن و به شنیده ها بیشتر توجه می کنن تا فکر کردن و با چشم خود شون دیدن.
خیانت یه جور اعتیاد دوره ایه یک اراده قوی میخواد یک اعتقاد مذهبی یک تعهد سفت ومحکم که البته کمتر مردی زیر بارش می ره بعضی مردها من خودم شنیدم که وقتی ماجرای خیانت و زن صیغه ای و دوست دخترشون لو میره واضح میگن یا باید بسوزی وبسازی یا خوش اومدی. احساسی برخورد نکن مردها از احساس یک زن چیزی نمی فهمندمطقی فکر کن مزایا و خوبی هاش رو توی ذهنت سبک سنگین کن بی هاش رو همین طور بعدش تصمیم بگیر.امار طلاق رشد 18 درصدی داشته واین نشون میده که اونهایی که طلاق گرفته اند از دسته اول که زن زندگی بودن به دسته دوم که زن صیغه ای شدن تنزل پیدا کردن و به بدتر از بد راضی شدن
بی خیال دل برو به علاقه مندیهات برس اما تو دیگه خیانت نکن
پاک بمان وبرای باکی همه دعا کن
خیلی جالبه همه ایشونو سرزنش میکنن !!!!!11اما کسی راهکار درستی بهش نداد جز آقای تسوکه
متاسفانه من زیاد توی این سایت از این موارد مشابه دیدم که بجای راهکار سرزنش میکنن؟
آخه مگه شماها قاضی هستین که سریع قضاوت میکنین ؟!راهکار بلدی بگو بلد نیستی بخون و درس بگیر
در ضمن اینجا که دادگاه نیست بازجویی میکنین اونم به روش ساواک!:316:
مدیر محترم پیشتر گفتن که قضاوت نکنید و راهکارهای مفید ارائه بدین
پرناز عزیز،
ګرچه این تاپیک خیلی وقته که مسکوت است، اما در جواب شما باید بګم که این خانوم شکایت داره از اینکه شوهرش دل به زندګیشون نداده و خیانت می کنه و ... در ادامه ماجرا بیان کردند که خودشون هم با یکی از همکلاسیهاشون روابطی دارند.
دوستان پیشنهاد دادند که برای اصلاح زندګیشون و برګردوندن شوهرشون و دلګرم کردن ایشون به زندګی، اولین و مهم ترین راه اینه که خود این خانم برای زندګی مشترکشون ارزش قایل باشند و اون را با این دوستیها آلوده نکنند. شما وقتی خودت حرمت چیزی را نګه نداری، چطور می تونی از دیګری بخوای که حرمتش را داشته باشه؟؟
حتی اګه شوهر ایشون از این دوستی بی خبر باشه ( که معمولا نیست و آدمها خیلی زود به بی وفایی طرفشون پی می برند و اون را حس می کنند ) باز هم غیر مستقیم آثارش در ارتباط بین زن و شوهر مشخصه. ایشون دارند بخشی از انرژی ای را که متعلق به زندګی مشترک و همسرشونه جای دیګه ای صرف می کنند، انتظار دارید این زندګی عادی و خوب پیش بره؟ اګر می خوان زندګیشون را اصلاح کنند اولین قدم اینه که خودشون حرمت زندګیشون را داشته باشند تا بعد.
سلام
خیلی وقته که این تاپیک مسکوت مونده چون راهکاری که سازنده باشه و بتونه به من کمک کنه داده نشد . من واقعاً متاسفم ونمی دونم چرا طرز فکر ها درست نمی شه .
اولاً ارتباط من با اون همکلاسیم مثل بقیه است این موضوع هم که جریان زندگی منو میدونه چیز عجیبی نیست حداقل از نظرمن.
من با چند نفر دیگه از همکلاسهام این موضوع را برای گرفتن راهنمایی مطرح کردم .پس خیلی عجیب نیست.
دوماً حوصله هیچ مردی رو ندارم می خواد همکلاسیم باشه یا هر کس دیگه....
سوماً من نمی دونم چرا صیغه آقا یا خانومه hezar ؟؟؟؟؟؟ مگه یک زن تحصیلکرده شاغل نمی تونه به تنهایی زندگی کنه که بخواد تن به هر خفتی بده , و با مردی زندگی کنه که با هر زنی که توی مسیر زندگیش قرار می گیره ارتباط برقرار می کنه و براش هیچ فرقی نداره که اون زن متاهله مجرده و یاغیره
در ضمن من حضوری با مشاور صحبت کردم صریحاً راهکار طلاق و اونم خلی فوری پیشنهاد کرد.پس نیازی به نظرات و پیشنهادات غیر علمی و دلسوزانه شما که سریعاً یا خانمها را متهم می کنید و یا تشویق به سوختن و ساختن می کنیدندارم.
یک کم چشماتونو باز کنید جامعه در حاله تغییره . زنها دیگه مثل چند دهه قبل نیازی به مرد ندارند . که بسوزنو بسازن
چه خوب که راه حل رو خودتون پیدا کردید.
موفق باشید:72: