-
مشکل تفاوت سنی 5 ساله با همسر آیندم (درخواست عاجزانه کمک از همه )
با سلام خدمت همه دوستان
من هم مانند سایر دوستان یک مشکل مشترک یعنی تفاوت سنی 5 ساله با همسر ایندم مواجه ام البته با یک سری جزئیات متفاوت میدونم این موضوع تکراریه منم تقریبا همشو به علاوه مقاله هارو خوندم فقط از همه دوستان مخصوصا فرشته مهربان و مدیر عزیزدر خواست دارم نظر خود رابدهند
اما جزئیات من 25 سالمه و همسر ایندم 30 البته متولد ابانه تازه 30 سالش تموم شده ما تقریبا 6 ساله همدیگرو میشناسیم من لیسانس مدیریت دارم نامزدم لیسانس الهیات که از دانشگاه دولتی گرفته
خوانواده ها مون کاملادر جریانن البته من یک بار با پدرشون صحبت کردم ادم خوب ومتشخصیه با این وصلتم مشکلی نداره ولی یک سری شرط مقعول گذاشته مثل اینکه من باید مستقلشم کارم درست بشه بعد، البته بگم من به امید خدا تا چند وقت دیگه استخدام سازمان هوا فضا میشم ولی تا اون موقع اصلا قصد ازدواج نداریم
مهمترین خصوصیت رابطه اینه که ما عاشق هم نیستیم بلکه طرف مقابل رو بیشتر از خودمون دوست داریم عیب همو می بینیم ولی مثل اینه عمل میکنیم به طرف مقابل میگیم با هم دعوا هم میکنیم ولی خیلی زود مشکلو حل میکنیم اونم با حرف
به این خاطر گفتم عاشق نیستیم چون عشق در لحظه میادو میره ولی ما به مرور به هم علاقمند شدیم عیبای طرف مقابلو می بینیم و نسبت به عیوب هم کور نشدیم اگه تعریفم از عشق تند دوستان عشاق منو به بزرگیشون ببخشن
بزرگترین لطف این دختر به من این بوده که منو تشویق به نزدیک شدن به خدا کرده البته بگما ما هر دوتامون ادمای مذهبی نیستیم ولی اعتقاداتمون به هم نزدیکه
در مورد خودم بگم ادم درونگراییم نامزدمم همین طور ولی ایشون خیلی شیطون تمام دوستاشم کم سن و سالن نمیدونم چرا ولی فکر کنم به خاطر روح بچه گانشه
رابطش با بچه ها واقعا عالیه در یک جمله کودک درونش کاملا زندس
من در مورد اینکه جامعه در مورد این جور زوج ها چی فکر میکنه کاملا اگاهم چون بارها لمسش کردم دروغه اگه بگم برام مهم نیست ولیبه راحتی با هاش کنار اومدم پس خواهشا دوستان در این مورد برام نگن که من کاملا اگاهم و براش راهکارهایی داشتیم که تا قسمتی حل بشه یا کمرنگ تر بشه تا بشه به اسونی ازش گذشت
من نظر همه دوستانو میخوام خواهشا نظر بدید ممنون میشم سئوالیم بود در خدمتم:72:
-
RE: درخواست عاجزانه کمک از همه دوستان
با این شرایط باید تبریک گفت.فقط مسئله شغلته.تمام مراحل استخدامو طی کردی فقط مونده حکمت بیاد یا کسی بهت
وعده داده؟این چند وقت دیگه چه مدته؟کارت معافی _ پایان داری؟مهریه و شیربها تعیین شده؟
-
مشکل تفاوت سنی 5 ساله با همسر آیندم
با سلام و عرض ادب و احترام
به تالار همدردی خوش آمدید.
لطفا قوانین تالار (بند 14)را به دقت مطالعه فرمائید. موضوع تاپیک شما مبهم هست. (اینجا را کلیک فرمایید)
یکم:
مهم بودن یا نبودن بسیاری از مسائل می تواند به برداشت و تفسیر هر فرد نسبت به آن بستگی پیدا کند.
ممکن است آقایی با یک دختری با سن بیشتر ازدواج کند، ولی چون همه معیارهای مورد نظرش را دارد، هیچ وقت تفات سنی برای او مهم نباشد، نظر دیگران هم برایش مهم نباشد. و بی تفاوت از آن رد شود. پس اینکه شما اینجا تفاوت سنی را آورده اید نشان می دهد، به هر حال این مسئله برای شخص شما مهم هست. یا حداقل این مسئله در ذهن شما فایل مستقل و مشخصی دارد.
دوم:
البته شما گفتید که مقالات مرتبط را خوانده اید. در این صورت نیاز نیست که وسواس بیشتری در این مورد به خرج دهید. و طبق مقاله «اختلاف سنی دختر و پسر در ازدواج، سن دختر بزرگتر از پسر»، عمل کنید.
-
RE: درخواست عاجزانه کمک از همه دوستان
با درودی دوباره
میخواستم اولا از اشتباه های تایپیم در پست قبل عذر خواهی کنم.
سپس لازم میدونم به 2 مسئله که تو اکثر تاپیک های مشابه بهش اشاره شده بپردازم اول اینکه اینکه من رفتار جامعه ومتلک ها ،زخم زبون ادما نسبت این زوج ها راکاملا اگاهم ، چون با تمام وجود لمشون کردم و برام زیاد مهم نیست ،چوناین مسئله را به حساب شعور پایین فرد مطرح کننده میگذارم ،که تو خصوصی ترین مسائل افراد دخالت میکنه و ازاین موضوع میگذرم
ولی مسئله دوم مسائل جنسی: لازمه میدونم بگم که خانوم ها هم مثل اقایون تا پایان زندگی نیاز جنسی دارن
ولی با فرا رسیدن دوران یائسگی که باعث، کاهش و توقف ترشحات هورمونی در خانوم ها میشود این هیجانات رو به افول می گرایدد ولی به هیچ وجه خاموش نمیشود.
این مسئله در مورد اقایون هم به نسبت صدق میکند یعنی اقایون هم با کهولت سن وگذر از 50 سالگی میل جنسیشون افت میکنه و اسپرم هاشون به شدت دچار مشکل میشه به طوری که احتمال تولد نوزاد سالم توسط انها کاهش میابد پس این مسئله فقط مختص خانوم ها نیست.
:72:با سپاس بسیار:72:
با تشکر از مدیر محترم بابت پاسخ سریعشان و تذکر بجایشان در مورد نسبی مسائل موافقم چون انسان و احساساتش کاملا کیفی هستن و نمی شود با هیچ طیف نگاری انرا به دقت ارا اندازه گیری کرد ولی در مورد تفاوت سنی صد در صد برام مهم چون من هدفم از ازدواج خوشبختیه طرف مقابله و یک بار یکی از دوستان نامزدم یک حرفی زد که خیلی ایشونو به هم ریخت من نمی خوام این مسئله باعث زجر ایشون بشه اینم بگم که برای من اولا خیلی مهم بود ولی الان ارزشش خیلی کمتر شده دروغه بگم این مسئله اصلا مهم نیست که هست، چون جامعه ما با تمام تجدد گراییش هنوز سنتیه و تمام این نوع زوج ها سعی میکنن این مسئله رو مخفی کنن فقط این مهمه و من ازش ترس دارم
در جواب دوست عزیزم اقا فرهنگ باید بگم اره مدارکم در حال بررسیه فقط باید برای مصاحبه برم کهمن در این زمینه حرفه ایم و از هیچ مصاحبه ای رد نشدم و در ضمن سابقه کار و رزومه ی خوبی دارم ولی نه هنوز مقدماتی صحبت کردیم
بازم ممنون از هر دوی شما عزیزان
اخ بازم از اشتباهات تایپی متاسفم
منظورم از نسبی مسائل نسبی بودن مسائل انسانه
بازم ببخشید
-
5سال بزرگتر بودن زن ایندم (درخواست عاجزانه کمک از همه )
خانومم تو جنوب غرب ساکنه من پدرم سرهنگ بازنشسته ارتشه و خانومم پدرش کارگربازخریدیه ایران خودرو کلا نامزدم خانواده خیلی شلوغی داره 9نفرن ولی ما 5 نفریم
دخترای خانواده خانومم 3تاشون با خانومم دانشگاه رفتن ولی بقیه اعضا خانواده یا دیپلمن یا زیر دیپلم متاسفانه یکی از برادراش معتاده و الان تو زندان ولی یکی دیگه شرکت و کارگاه داره و مرده کاره ولی دیپلمس پدرش سیکل داره 64 سالشه ولی مادرش کم سواده ولی در کل ادمای شریف و با ابرویین تنها ننگشون اون پسرشونه
همه متاهلن فقط 3تاشون با خانوم من مجردن بقیه متاهلن کلا خانواده ای که درس براشون مهم نامزدمم دائم ازم می خواد ارشد شرکت کنم که امسال شرکت کردم
درخانواده ما هم 3 پسریم من و برادر وسطیم دانشگاهی ولی کوچیکه محصله مادرمم زیر دیپلم این کل داستان بود با جزئیات
بازم در خواست دارم فرشته مهربان و مدیر به همراه سایر دوستان راهنماییم کنن
تو این پست بیشتر تکیم رو برادر معتادشه البته اینو خانومم با صداقت بهم گفت شاید اگه نمی گفت من حالا حالا نمیفهمیدم چون 2 یا3 سال حبس داره
با سپاسی دو چندان
-
RE: مشکل تفاوت سنی 5 ساله با همسر آیندم (درخواست عاجزانه کمک از همه )
خواهشا دوستان بعد از خوندن نظرشونو بگن
منو تو تصمیم گیری کمک کنید ما هنوز نیاز به راهنمایی داریم
-
ببخشید شما الان دقیقا سوالتون چیه؟
شما که ایشون را خانومم و همسرم خطاب می کنید. یعنی اینکه تصمیم گرفته شده. با خانواده هم که صحبت شده. الان می خواین بدونین که ؟؟؟
ببخشید که این حرف را می زنم. ولی آقای مدیر همدردی خیلی خوب تشخیص دادند و جواب دادند. گرچه من بعد از چندی پست شما به این نتیجه رسیدم. شما خیلی نگران این مساله هستی و برایت مهم است. برعکس این که می گی برام مهم نیست.
-
با سلام خدمت بهشت دوست عزیزم
سئوال من از شما و سایر دوستان اینه که ببینید با شرایطی که گفتم ایا تصمیمی که دارم میگیرم درسته یا نه؟
ضمنا برای ما فقط در حد یک حرف معمولی بوده که خانوادش در جریان قرار بگیرن به اصطلاح نامزد کردیم تا بیشتر خودشو خانوادشو بشناسم ما هنوز عقد نکردیم میدونی دوست عزیز بزرگترین تصمیم هر انسان ازدواج میترسم تصمیم اشتباهی بگیریم هم خودم هم یک ادم بیگناه دیگرو نابود کنم من هنوز صد در صد از تصمیم مطمئن نیستم از تصمیم اشتباه میترسم
منو با توجه به شرایطم راهنمایی کنید ممنون میشم
شما و کل دوستان وضیعت منو با توجه به گفته هام چطور میبینید
من ته دلم میترسم به نظرتون بدون در نظر گرفتن تفاوت سنی ایا این وصلت درسته حالا با توجه به این تفاوت و در نظر گرفتن نقاط قوت و ضعفی که نام بردم باز نظرتون چیه؟
من باور کن خیلی میترسم اشتباه کنم خودم به جهنم بیارم یک انسان دیگرم از بین ببرم شما و سایر دوستان که ار بیرون گود نگاه میکنید ایا تصمیم درسته؟
می دونی این تصیم واقعا مهمه میخوام نظر چند نفر بی طرفو بدونم البته من هیشه توکلم به خدا است به امید خودش که کمک حال همه باشه
بازم ممنون که وقت گذاشتی خوندی و نظرتو دادی اگه بازم نظر بدی ممنون میشم
-
سلام دوست عزیز:72:
شما گفتید یک بار یکی از دوستان چیزی گفتن و فرد مورد نظرتون به هم ریخت این و بیشتر توضیح بده. به نظر من مشکل سن شما هنوز بین خودتون حل نشده کاملا بین خودتون این موضوع رو باز کنید اول خودتون نباید با این موضوع مشکل داشته باشید بعد نظر دیگران براتون مهم نباشه.
این مسئله رو به صورت سوالی می پرسم و البته با عرض پورش: ایا فرد مورد نظر شما خواستگار داره یا صرفا به خاطر مشکلی که در خانوادشه (برادرش ,جمعیت زیاد ,..) داره با شما به اینده فکر می کنه.؟؟؟؟؟!!!:163:
از عشق و محبت گفته بودید ایا شما اگه به این نتیجه برسید که با این فرد خوشبخت نمی شین می تونید به راحتی ازش بگذرید؟
این سوالها رو جواب بده بیشتر بحث خواهیم کرد.
موفق باشید:72:
-
سلام سیسیلی جان
در مورد سوال اول : اون دوست یکی از همکلاسیاش تو دانشگاه بود چون مارو با هم دیده بود یک بار بین جمع ازش پرسیده بود حال نامزد کوچولوت چطوره
ام در مورد ازدواج و خواستگار که فرمودین اره 2نفر تا اونجا که من میدونم چون ما 6 ساله با همیم ولی زیاد جدی نشده ولی اگه منظورتون حق انتخابه من فکر کنم بازم منو انتخاب میکرد
ولی در مورد خانوادش درسته شلوغ ولی خیلی گرمو صمیمیه در کل خانواده ی شریف و با اصالتی هستن این نظر شخصی من نیست بلکه احترامیه که فامیل و همسایه ها برای خانوادش قائلن اینو میگه
اینم بگم وجود یک پسر ناخلف دلیل شکست خانواده نمیشه چون اکثر اعضای خانواده به نسبت تو زندگی شخصیشون موفقن
اما اینم بگم دلیل خلاف کار شدن برادرش محله های پر از خلاف جنوب تهران نه خانواده البته بی شک خانواده هم مقصرن و بازم بگم که اگه بچه ای بخواد از راه به در شه هیچ چیز نه سواد نه جمعیت کم باعث این موضوع نمیشه من پدرم لیسانسس و خانوادمون متوسط ولی بازم برادرم که دانشجو دانشگاه علم وصنعته داره به سمت خلاف و دود دم میره
در مورد خانواده هامون بگم که ما هیچ کدوم برای فرار از انها تن به ازدواج نمیدیم هدف ما تکامله
در مورد ایشون هم بگم که عاشق پدرش انصافنم واقعا پدرش مرد دوست داشتنیه و نامزد من سوگولیشه ایشون ادم خیلی شریف و منطفیه ولی نسبت به این دختر خیلی حساسه، رابطش با مادرش و سایر اعضا خانواده خوب و صمیمیه
حالا در مورد اختلاف سنیمون اره باعث نگرانی میشه البته برای من تا حدودی نه، و به نسبت حل شدس ولی در مورد ایشون خیلی میترسم چون میدونی هدف از ازدواج خوشبختیه طرف مقابله چون اگه این طور نباشه به نظر من ادم اصلا نباید به ازدواج فکر کنه چون فقط دنبال ارضای نیازهای خودشه و برای ازدواج حتی با شرایط سنی منطقی، از خود گذشتگی لازمه و من این از خود گذشتگیرو دارم ولی میترسم ایشون بااین ازدواج زجر بکشه
لازمه بگم که ادم از خود گذشتیه هدف اونم از ازدواج خوشبختیه منه
در کل ادم منطقیه تو وسطای راه چند بار سعی کرد منو منصرف کنه ولی من راضی نشدم
در کل دختر شیطون و شوخ و شنگیه بعضی وقتا واقعا بچس از لحاظ رفتاری نه فکری مثلا وقتی تو پارک نشستیم ،و تو کل رابطمون منطقیه همراه خوب و قابل اعتمادیه البته بگم هر دوی ما یک سری ایراد داریم که اگه خواستی میگم، چون قبلا گفتم ما مثل اینه عمل میکنیم عاشق هم نیستیم همه دیگرو عاقلانه با تمام عیب و نقصامون دوست داریم و این نقطه قوت ما که باعث میشه سن مهم نباشه.
تو رابطمون هیچ وقت سن رو به رخ نمیکشیم
باور کن من تا الان که در شرف ازدواج هستیم این مشکلو تا حدودی فراموشش کردم البته با کمک ایشون
به هیچ وجه فکر نمیکنه از من بزرگتره زمام زندگی دسته جفتمونه در مورد کوچکترین مسائل با هم فکر میکنیم تو رابطه ما من کاملا مرده به جاش ما متولد شده تنها ترس من از تاثیر حرف مردم رو ایشونه البته بار ها با هم روش صحبت کردیمو به نتایجی هم رسیدیم باور کنید برای من این مسئله اصلا رنگو بوی اولو نادره ولی نمیدونم چرا الکی میترسم البته فکر کنم این ترس قبل ازدواج منطقیه چون واقعا تصمیم مهمیه
-
مهم اینه که خودتون به تفاهم برسیدن که این اختلاف سن مشکل ساز هست یا نه
بالاخره یک خانم بعد از زایمان کمی شکسته تر می شه. در ضمن اگه ایشان خیلی شما رو دوست داشته باشه قطعا باید خودش و از نظر سن اونقدر پایین بیاره تا شما حس مرد بودن و تحکم لازم و داشته باشید. اون وقت ایشان باید 6-7 سال پایین تر از سنش رفتار کنه.
در ضمن اینم بگم استثناهایی هم هستن که با بزرگتر از خودشون ازدواج کردن و خوشبخت هستن شاید شما هم جزو اون استثناها باشید منتها مسایلی سر راهتون خواهد بود از جمله همین حرفایی که گفتید چهره هاتون که نشون می ده سنتون و ...
اینکه پرسیدم ایا ایشان خواستگار داره یا نه دلیلش این بود برای خودم این سوال مطرح شد شاید ایشون خواستگار چندانی نداره و می خواد شما رو واسه خودش نگه داره در حالی که وقتی یک دختر خواستگار داره از بینشون بهترین و انتخاب می کنه البته نمی گم شما بهترین نیستید اما یک مشکل بزرگ به نام اختلاف سنی دارید.
ایا ایشون بعد از ازدواج می تونه به شما به عنوان یک مرد تکیه کنه؟
ایا شما می تونید زمام زندگی و به عنوان یک مرد به دست بگیرید؟
ایا می تونید بدون توجه به اخلاف سنی که در چهره هست زندگی کنید؟
ایا به راحتی می تونید با همسرتون در محافل خانوادگی و دوستان شرکت کنید؟ احساس خجالت نمی کنید؟
این سوالها و رو برای خودتون پاسخ بدید از ایشان هم بپرسید و پاسخش و بشنوید اگه مثبت بود دیگه همه چیز و حل کردید دیگه پس مبارکه.
موفق باشید:72:
-
سلام اقای کوروش اول
به تالار همدردی خوش اومدی
فکر می کنم پاسخ تخصصی ات را در لینک زیر بگیری خصوصا بند ششم که مختص خودتن هست :72:
مشاوره برای همه -پست دهم
-
سلام آقای کوروش
اختلاف سنی مسئله خیل مهمیه که تا وقتی که هردوتون و خونواده هاتون مطمئن نشدین ازدواج نکنید:305:
چون به نظر من اختلاف سنی یک مسئله کاملا شخصی نیست که تنها به شما دونفر ربط داشته باشه و بدون شک خونواده ها هم درگیرش میشن.پس اول بین خودتون دوتا حلش کنید صد در صد نه اینکه مثلا خانم از حرف دوستش بهم بریزه! این یعنی اینکه هنوز خودشم با این مسئله کنار نیومده و تردید داره چون حرف مردم براش خیلی مهمه .اگه من جای ایشون بودم خیلی راحت در جواب دوستم میگفتم اون همسر منه و از بین این همه آدم انتخابش کردم ، میگفتم مگه انسانیت و شعور به سن و ساله ؟یه به هیکل که کوچیک و بزرگ دشته باشه؟
میگفتم بار آخرت باشه که در مورد همسر آینده من همچین حرفی زدی!؟:305:
وقتی اون خانم خودش یه تصمیم قطعی بگیره و قلبا شما رو بپذیره احدی نمیتونه از این بابت ناراحتش کنه و باید برای انتخاب خودش ارزش قائل باشه.
شما هم دقیقا همینطور باید باشید!
فردا پس فردا نگید ما به دلیل اون 6 سال اشنایی فقط وابسته شده بودیم و عقل یا عشقی در کار نبوده و من اشتباه کردم یا تو بچه دار نمیشی یا از دوستانم خجالت میکشم و...
و در مرجله بعد خونواده هردوتون باید با این مسئله کنار بیان و همین الان قبول کنن!
اما صرفنظر از سن، شما و خونواده های شما هم باید با اختلاف فرهنگی هم کنار بیاید .نمیگم تحصیلی چون به نظرم من زیاد مهم نیست در حالیکه خود شما تحصیلکرده هستید
اعتیاد برادرش هم مهمه هم نه خود شما با شناخت بیشتر به درجه اهمیتش پی می برید
فعلا همینابه ذهنم رسید
موفق باشید
-
با سلام
1 - هر چقدر كه بالا و پايين بكنيد، كسي به شما نمي گويد اين انتخاب را داشته باشيد يا نداشته باشيد، چون اين شما هستيد كه بايد تصميم بگيريد.
2 - هنوز هم من روي جواب قبلي خود اصرار دارم.(اينكه عليرغم توضيحاتتون بسيار بسيار روي سن تاكيد داريد و اين تفاوت سني را نقطه ضعف و مشكل و پاشنه آشيل زندگي خود مي دانيد. و به خاطر وابستگي كه پيدا كرده ايد، فعلا آن را عقب زده ايد (با مكانسيم عقلاني سازي)، اما برداشت و تفسير شما از اين تفاوت سني منفي هست.)
در واقع مشكل اصلي اكنون نحوه نگرش شما به تفاوت سني هست. و اين شما را تحت فشار قرار مي دهد.
لطفا جواب قبلي مرا مورد توجه ويژه قرار دهيد. مخصوصا عباراتي را كه با رنگ قرمز نشان داده ام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام و عرض ادب و احترام
به تالار همدردی خوش آمدید.
لطفا قوانین تالار (
بند 14)را به دقت مطالعه فرمائید. موضوع تاپیک شما مبهم هست. (
اینجا را کلیک فرمایید)
یکم:
مهم بودن یا نبودن بسیاری از مسائل می تواند به برداشت و تفسیر هر فرد نسبت به آن بستگی پیدا کند.ممکن است آقایی با یک دختری با سن بیشتر ازدواج کند، ولی چون همه معیارهای مورد نظرش را دارد، هیچ وقت تفات سنی برای او مهم نباشد، نظر دیگران هم برایش مهم نباشد. و بی تفاوت از آن رد شود. پس اینکه شما اینجا تفاوت سنی را آورده اید نشان می دهد، به هر حال این مسئله برای شخص شما مهم هست. یا حداقل این مسئله در ذهن شما فایل مستقل و مشخصی دارد.
دوم:
البته شما گفتید که مقالات مرتبط را خوانده اید. در این صورت نیاز نیست که وسواس بیشتری در این مورد به خرج دهید. و طبق مقاله «
اختلاف سنی دختر و پسر در ازدواج، سن دختر بزرگتر از پسر»، عمل کنید.
بله احساسات رو نميتوان دقيقا به صورت كيفيت نشون داد. اما بحث ما اينجا احساسات نيست. بحث معيارهاي مختلف و مهم ازدواج و تناسب آنها بين شما و آن دختر خانم هست.
-
با تشکر از همه دوستان که واقعا نسبت به تاپیک های مشابه خیلی منطقی به قضیه نگاه کردید
و تشکر مخصوص دارم از مدیر محترم که انقدر دلسوزانه و بدون هیچ پاداشی به فکر خدمت رسانی به مردم و مشکلات ما هستند این یعنی انسانیت که در مورد همه دوستان که نظر دان و قصد کمک دارن واقعا صادقه
اول در مورد حرف های مطرح شده باید بگم رابطه ما واقعا هیچ فرقی با ادمای دیگه که این مشکلو ندارن فرقی نداره و میشه گفت تا حدودی ما این مشکلو فراموش کرده بودیم ولی چون الان در موقعیت حساسی قرار دارم دارم توش کندو کاو میکنم که تمام جوانب رو سنجیده باشم و از سر عقل نه احساس تصمیم اشتباه نگیرم
بله من محور تصیم گیری هستم البته با مشورت البته من یک کمی قدم که این اصلا مناسب نیست میدونم
ایشون تو مدت به من تکیه کرده از لحاظ عاطفی و تو تمام موارد مشاور عاطفیش بودم
من ایشونو با افتخار به همه معرفی میکنم ایشونم منو ما تمام دوستام همو میشناسیم
با سپاس
-
از همه دوستان ممنونم سیسیلی عزیز مدیر عزیز بالهای صداقت گرامی فرانک و بهشت مهربان ،فرهنگ محترم واگه کسی از قلم افتاد متاسفم از همتون بابت دلسوزی و مهربانیتون واقعا سپایگذارم واقعا این همه محبت فقط از ایران و ایرانی میشه انتظار داشت
از خانم فرشته مهربون می خواهم که مانند مدیر گرامی منو از نظرشون مطلع نمایند باتشکر بسیار
-
:325::325:
خدا به داده دلت برسه...یکم سخته
-
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:163:
-
سلام آقای کوروش
مدیر که کل مطلبو گفتن: این به تفسیر و برداشت خودتون بستگی داره.
شما از یه طرف اینجا اومدید و مسئلتون رو مطرح کردید و از طرف دیگه دارید به همه می گید که این اختلاف سن مشکلی براتون در آینده ایجاد نمی کنه.
بدون اینکه بخوام بگم این تفاوت سنی مشکل زا هست یا نه چیزیو می خوام بهتون بگم. من برداشتم از صحبت های شما اینه که خودتون با این مسئله تفاوت سن مشکل دارید و هنوز نتونستید برای خودتون هضمش کنید و احتیاج دارید که دیگران این ازدواج رو تایید کنند تا شما به یه آرامش مقطعی برسید (بر خلاف اینکه گفته بودین نظرات جامعه براتون مهم نیست). به فرض که اینجا هم چند نفر تاییدتون کنند و برید ازدواج کنید، بعد از ازدواج می خواید چه کار کنید؟ بازم می خواید بقیه تایید کنن که این تفاوت سن مشکل نداره؟؟؟
پیشنهاد من اینه که صرف نظر از مطالبی که دوستان گفتن بشینید و صادقانه با خودتون فکر کنید و ببینید که واقعا چقدر می تونید از کنار این مسئله بگذرید، اگه می تونید راحت بگذرید که بسم الله، جلو برید و بقیه مراحلو انجام بدین، اما اگه نه ...
-
مشاوره ی قبل از ازدواج برین.
شاید به غیر از این مساله، مسایل دیگه ای هم باشه که شما اینقد درگیر این شدید از بقیه غافل شدید. مشاوره قبل از ازدواج خیلی خوبه. حالا که شما اینقد نگرانید و می خواهید تصمیم نهایی را با دقت بالایی بگیرید،حتما این کار ( مشاوره ) را بکنید.
-
آدم اگر خلاف جریان شنا کنه،بزودی خسته می شه و آب مسیرشو با خودش یکی می کنه.
-
سلام:72:
گفتنیها گفته شد خودت با خودت رو راست باش.
ببخشید این و می گم شما فقط ادای ادمای منطقی و عقل گرا رو در میارین می گین نه:
[size=large]همین الان [size=x-large]مثلا تصمیم بگیر این ازدواج به صلاح نیست و ازش دل بکن می تونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size]
:72:[/size]
-
با سلام خدمت همه دوستان و تبریک شب یلدای ایرانی
با عرض ادب و احترام بهشت عزیز ما همین امروز مشاوره بودیم در خدمت خانم مشاوری که ارشد روانشناسی داشتن ایشان به نظرم خیلی منطقی به این مسئله نگاه کردن (از بیرون گود با دانش علمی)
ما خیلی چیزارو مطرح کردیم چیزایی که اینجا از حوصله بحث خارجه
ایشون ما رو خیلی خوب راهنمایی کرد از تمام جوانب بررسی کرد در کل مارو با وجود این تفاوت سنی شایسته زندگی مشترک دید چند نکته رو که مهم مینویسم مثلا فرمودن:1 رابطه ما هوس نیست 2.وابستگی بین ما خارج از عرف نیست3.ما هردو عاشق کور نیستسم4.من عقل گرا و جزئی نگرم که جزئی نگر بودن منو زیاد خوب ندیدن5.ما هردو درون گرا هستیم من خیلی بیشتر6.ایشون منطقی و ارام هستند من بر عکس تند خو ،که فرمودن در تضاد بودن این مسئله خوبه چون وقتی من عصبانیم ایشون ارامم میکند7. فرمودن هردو به رشد و بلوغ ذهنی که لازمه ازدواجه رسیدیم در کل اهداف و طرز فکرمان خیلی به هم نزدیکه و کلا فرمودن با توجه به این نقاط مشترک میشه اینده روشنی را برای ما متصور بود
حالا جواب دوست عزیزم سیسلی عزیز با توجه به نظرات کارشناسانه مشاور مربوطه من دیگه فکر نمیکنم این ازدواج اشتباه باشد زیرا مشاو رمحترم در حدود 4 ساعت در حال بررسی شخصیت و خصوصیت ما بودن شما هم با من موافق هستید؟
در ضمن ایشان راه کار هایی را برای تفاوت سنیمون فرمودن که واقعا کمکمون کرد
جواب دوست عزیزم فرهنگ قبل از ما یک زوج در حال طلاق پهلوی مشاور بود که من از حرفاشون متوجه شدم که بدون عقل گرایی و شناخت از هم ازدواج کرده بودن وحالا به اینجا رسیدن این زوج خلاف جهت اب شنا کردن یعنی یک تصمیم از سر احساس و توجه به ظواهر چون هم خانم وهم اقا دارای چهره معقولی بودن مخصوصا خانم که واقعا امروزی بودن که به نظر من دلیل اصلی ازدواجشون بوده،نه ما که در حال بررسی کامل مسئه هستیم و با عقلو منطق تصمیم به ازدواج داریم می گیریم
ضمنا بگم که زوج هایی مثل ما تو جامعه زیادن شاید تو خانواده همه یک نمونش باشه ولی به دلیل عدم پذیرش اجتماع این مسئله رو مخفی میکنن و شما هرگز متوجه نشدین ولی واقعا خوشبختن و الگو میباشند
با سلام خدمت دوست گرامی گرین
من با شما موافقم من با این مسئله مشکل داشتم البته قبل از مشاوره و تنها دلیل مشکل من جامعه بود که من همیشه فکر میکردم به ما بد نگاه میکنن و همه در حال تمسخر ما هستن که خانم مشاور به من این جمله معروف روانشناسی رو گفت : ادما همون چیزی رو که میخواهن میبینن و میشنون همه تو جامعه با ما کار ندارن و این فقط طرز فکر منه البته ادمای با شعور پایین همه جا هستن که نباید اهمیت داد
:323:
-
خودت برا خودت تصمیم بگیر نه اینکه دیگران برات تصمیم بگیرن
خودت به این نتیجه برس که ازدواج با طرف مقابلت برات خوبه. نه اینکه مشاوری بگه برا هم خوبید و نه دوستان و نه آشنایان و نه ...
من دوست ندارم بعد چند سال به خودم بگم که کاش به توصیه ی فلان کس گوش نمیدادم
:72:تصمیم گرفتن برای کاری مهمتر از انجام اون کاره:72:
:72:به این باور برس :72:
ما فقط میتونیم راهنماییت کنیم فقط همین
تصمیم گیرنده خودتی
آرزوی قلبی منه که همه تو زندگیشون خوشبخت بشن و شاد زندگی کنن
و همچنین شما
-
ممنون امید جان منم باهات صد در صد موافقم ما هم تصمیمونو گرفتیم ولی به نظر من چون این تصمیم خیلی مهمه بایداز نظر چند نفر بیطرف که خارج گودن استفاده کرد تا به تصیم درست برسی
در این که ما تو تصمیم به ازدواجمون جدی هستیم شکی نیست ولی به نظر من راهنمایی دوستانی مثل شما خیلی کمک کننده است چون من هر قدرم بگم تو این تصیمم احساستمو کنار میذارم و با عقل گرایی صرف تصمیم میگرم باور کن بازم ممکن نیست چون احساسات خیلی دخیله البته علاقه برای زندگی مشترک لازمه ولی نباید زیاد تو تصمیم تاثیر گذار بشه که این برای ما ممکن نیست پس تصمیم گرفتم از کمک دیگران و دوستان تحصیل کرده در این رشته کمک بگیرم وبه همین منظور پیش مشاور رفتم تا از بیرون گود به مسئله نگاه کنه و با علمی که داره کمکم کنه نمیدونی چه تاثیر مثبتی داشت واقعا کمکم کرد نسبت به قبل راسخ تر شدم (نظر من تو ازدواج یک ازدواج عاقلانه است نه احساسی)
بازم یک دنیا ممنون
-
امیدوارم که خوشبخت بشین.:72:
هر از چند گاهی یه سری به تالار بزن و از زندگیتون بگو.
شب یلداتون هم مبارک.
-
ممنون بهشت جان اگه خدا بخواهد به امید خدا همه چیز داره می افته رو غلطک فردا قراره با پدر ایشون حرفای نهایی رو بزنم فقط مونده مشکل کارم که میدونی من بر خلاف سایر دوستان که از نبود کار ناراحتن من چند موقعیت کاری دارم ولی حقوقاشون خیلی کمه در حد 300 تا 400 تومنه که اصلا باهاشون نمیشه به فکر تشکیل زندگی مشترک افتاد مثلا امروز تو مصاحبه دوم شرکت ماتریکس قبول شدم ولی اینجا حقوقش کمه
از سازمان هوا فضا هم فعلا خبری نشده
راستی تو مرحله اول مصاحبه شرکت بین المللی اس جی اسم قبول شدم باید برای مرحله دوم برم اینو حقوقشو نمیدونم ولی کارش تو بخش مالیه بد نیست به رشتمم نزدیک
ولی تورو خدا همتون دعا کنید کارم تو هوافضا جوربشه چون حقوقش مکفیه
میدونی بهشت جان امروز با شنیندن قیمت جدید نون لواش که قرار صد تومن بشه پشتم لرزید واقعا نمیشه با 300 تومن زندگی کرد این حقوق حتی کرایه خونتم نمیشه ترو خدا دعا کنید همه دوستانی که اینجا هستن واقعا دلشون پاک من به دعای شما ایمان دارم پس دریغ نکنید ممنونتون میشم
:323::323::323::323::323:
-
امیدوارم تصمیمت هر چی که باشه موفق باشی
1-فکر 10 سال دیگه را بکن که نامزدت 40 سال داره و شما 35 سال.اون موقع هم می تونی همین نظر را داشته باشی چون یه مرد 35 ساله از لحاظ ظاهری زیاد نشون نمیده ولی یه زن 40 ساله مخصوصا اگه زایمان هم داشته باشه بزرگتر از سنش نشون میده و اون موقع تفاوت ظاهریتون بیشتر از الان میشه پس باید این را هم در نظر گرفت واگه میتونینن باهاش کنار بیاین تصمیم به ازدواج بگیرین.
2-به نظر من هم نامزدتون انتخاب زیادی نداشتن 2خواستگار در 6سال انتخاب زیادی نیست.
3-در این که شما هردو در زمینه های زیادی با هم تفاهم دارین وشما نیازهای عاطفی ایشون را بر طرف میکنین شکی نیست.شما دوستهای خوبی هستین ولی لزوما هر دوستی خوب منجر به ازدواج موفق نمی شه.برای ازدواج معیارهای دیگری را باید در نظر گرفت.
4-شاید هنوز تحت تاثیر احساسات خود هستین وانتخاب بر اساس احساس هست و اینکه 6ساله رابطه دارین و اینکه حتی در قبال ایشون حس مسئولیت هم میکنین.وگرنه احساس میشه که تفاوت سنی برای خود شما هم هنوز حل نشده.
-
عرض ادب و احترام گلناز جان
در مرد مسئله اول اره من اصلابا این موضوع مشکلی ندارم یعنی با کمک از مشاورمون سعی میکنم بر این مشکل فائق بیام من ادم ظاهر بینی نیستم همین الانم هم میتونم دخترای زیباتری رو انتخاب کنم ولی دلیل من برای ازدواج ظاهر نیست و اگه در مورد بچه دار شدن و پیر شدن میگی خانوم من به دلیل مشکلات ارثی همین الانم موی سفید داره ایشون از 12 سالگی موهاش سفید شده تو اول رابطتمون که ایشون 23 سال داشتن من متوجه این موضوع شدم یک مسئله مهم دیگه من فرزند ارشدم به خاطر همین همیشه از نظر خانواده من بزرگ بودم و مرد شده بودم یعنی از 7 سالگی ،بعد من ضریب هوشیم 186 هستش که این مسلئه باعث میشد ادم درون گرایی باشم و به سمت افراد پخته تر از خودم جذب بشم چون حرف همو میفهمیم و تمام دوستامم چند سالی از خودم بزرگترن تازه باور کن نمیخوام اغراق کنم ولی من بهشون مشورت میدم نه اونا به من
اما در مورد مسئله دوم خواهر بزرگتر ایشون تازه 2 سال پیش ازدواج کردن که به نظر من 2 خواستگار با توجه به شرایط جامعه که پسرا زیر بار مسئولیت نمیرن کافیه تا ادم بتونه انتخاب کنه اکثر دختر خانوم ها که با اولین خواستگارشون ازدواج میکنن چون از تنهایی میترسن در مورد ایشون که اینطور نبوده ایشون حتی به خاطر من اجازه نداد یکی از همکارای دامادشون که مهندس مکانیک شرکت سایپا بودن پا پیش بگذاره این برای من حائز اهمیته
اما در ورد مطلب 3 درسته منم با شما صد در صد موافقم و به خاطر همین پیش مشاور رفتیم تا یک نفر با دانش علمی از خارج گود این مسئله را به ما بگه ،این موضوع یعنی عقل گرایی صرف و به دور از هرگونه احساس تصمیم گرفتن با من موافق هستید؟
در مورد حل نشدن مسئله تفاوت سنی منم هم با نظر شما و هم مدیر محترم بازم قاطعا موافقم به همین خاطر از مشاورمون تو اون 4 ساعتی که عرض کردم راهنمایی هایی گرفتم که صد در صد کمکم کرد اصلا دلیل مشورت با یک کارشناس و افراد اگاهی مثل شما همینه مگه نه؟
در پایان در خواست دارم در حق ما دعا کنید:72:
:323::323::323:
-
کوروش عزیز
برای اینکه راحتتر تصمیم بگیری دلایل انتخاب نامزدت را لیست کن.بعد بررسی کن اگه بدون این دلایل نمیتونی زندگی کنی فکر نکنم در ازدواجتون مشکلی داشته باشین.دلایلت را اینجا بنویس تا دوستان هم راحتتر راهنماییت کنن.
ولی به هر حال این زندگی شماست و نتیجه گیری نهایی به عهده شما میباشد.
-
سلام گلناز خانوم خواهر عزیزم
دلایل انتخاب همسر ایندم:
1. شعور بالا در درک مشکلات
2.تحصییلات دانشگاهیی
3.صداقت و رو راست بودن حتی جایی که به خانوادش مربوطه و به ضررش تموم میشه
4.قانع بودن نسبت مسائل مالی
5.گوش کردن به راهنمایی منطقی من که کاها باعث بهبود مسائل شدن
6.رازداری، که این مسئه برای من خیلی مهمه چون اکثر خانوم ها اینطور نیستن
7. نجابت که واقعا برای من یک ارزشه
8. نماز خوندن و پایبندی به مسائل دینی
9.نزدیکی به خدا و تشویق کردن من به خوندن نماز
10 ارام بودن حتی وقتی من خیلی عصبیم که این ارامشش منو اروم میکنه
11. زنده بودن کوک درون(روح معصوم کودکانه) که من خیلی این خاصیتو دوست دارم
حالا ایرادات ایشون
1.کم توجهی به صحبت هام پای تلفن البته من گاها زیاد حرف میزنم
2.گفتن دروغ های کوچک و کم اهمیت که این برام خیلی مهمه البته این مسئله اصل صداقت ایشونو رد نمیکنه
البته اوایل رابطمون دروغ های خیلی بزرگی هم به من گفتن که با صحبت های من این مشکل به صورت نسبی حل شد البته در مورد اون دروغ ها درکش میکنم و تا حدودی بهش حق میدم
3.سهل انگاری و گرفتن گاها تصمیمات غلط بچه گانه البته بازم تو مسائل بی اهمیت
4.تنبلی و خواب زیاد که واقعا ناراحتم میکنه چون من سحرخیزم
5.شلخته بودن ،که اینم سعی در حلش داره البته من در اینده کمکش خواهم کرد
و......
البته ما تمام این مسائلو پیش مشاور هم مطرح کردیم که ایشون فرمودن خوبیها بر بدیها غالبه البته بگم ایشون مشکلات دیگری هم داشتن ولی با صحبت حل شده فقط همین چندتا به ذهنم رسید که کامل حل نشده البته من به ایشون گفتم و در صدد بر طرف کردنش هستن
اینم بگم منم ایراداتی دارم که خیلی از این مهم تره مثل عصبی بودن و توهین کردن که در حال بر طرف کردنش هستم ،البته امیدوارم چون به ایشون قول دادم امیدوارم شرمنده نشم
همون طور که من فرشته نیستم ایشونم نقاط قوت و ضعفی دارن که شاید من خیلی هاشو ندیدم ولی خوبیه رابطه ما اینه که مثل اینه عیب های همو بدون رو دربایستی به طرف مقابل نشون میدیم البته امیدوارم همیشه اینطورباشه نمیخوام بگم هرگز دعوا نکردیم که دروغه ما شاید زیادم با هم دعوا کنیم ولی ماحصلی که از این تنش به وجود میاد رفع مشکله البته نه صد در صد ولی نسبی. تقریبا رابطه ما تا حدودی رو منطق سواره البته امیدوارم
اما در مورد اینکه بدون ایشون نتونم زندگی کنم چرامن بدون ایشونم میتونم زندگی کنم البته نمیگم جدایی سخت نیست که خیلی هم سخته ولی من ادم درون گرایی ام خیلی تنهایی برام جذابه و میتونم راحت زندگی کنم ولی با ایشون فکر میکنم کامل میشم و تنهایی دو نفری را به یک نفریش ترجیح میدم
این دختر خوب مطلق نیست منم نمی خوام باشه اگه ازم خواسته بودی عیب های خودمو بنویسم خوب خیلی بشتر بود ولی در حال بهتر شدنم یعنی امیدوارم
ایشونم تمام عیب های منو دیده و لمس کرده ولی بازم قبولم داره که ممنونشم
بازم ممنون موفق و پیروز باشید
-
خواهر عزیزم یاسای گرامی
من به عنوان یک انسان ساده ،عشق را حمایت و درک طرف مقابل میدونم شما فرمودید که این خاطره بنده نمی تونه به شما و سایر دوستان کمک کنه تا بفهمید که چه رفتاری باعث دلگرمی همسرتون میشه ببین خواهر گلم من یک موضوع دیگه را برات نقل میکنم تا شاید دیدگاهت عوض بشه
یاسای عزیز مادر من مدت ها گاها بدون متوجه شدن پدرم ذره ذره از خرجی خونه برای خودش جمع میکرد و به همراه پدرم از پسر عمه مادرم برای ایشون از منبع همون پول و کمی کمک پدرم طلا میخریدن تا کی؟
تا وقت خرید خونه که من نوجوان بودم میدونی مادرم اون وقت چه کارکرد تقریبا یک سوم پول خرید خونه را از فروش همون طلاها داد این کار به نظر من ،به پدرم نشون داد که مادرم واقعا عاشقشه این طور نیست؟
و این کار مادرم به من درس زندگی داد
امیدوارم رو شما و سایر دوستانم اثر بگذاره
و از شما خواهر گلم یک سئوال دارم با اجازت میپرسم زنی که از حداقل پولی که من تو دوران دانشجویی داشتم که شاید به زحمت منهای شهریم و خرجم به ماهی 100 تومن میرسید 30 تومن برای من پس انداز میکنه
و هر وقت پدرش بهش پول تو جیبی میده یک راست میریزه تو حساب تا یک روز به درد جفتمون بخوره این اسمش چیه؟ عشق نیست؟
میدونی خواهرم من اگه تو این چند سال مبلغی جمع کردم صدقه سر همین دختر بوده و بهش مدیونم
خواهرم نمیخواستم بیشتر بازش کنم ولی وقتی یک دختر به جای اینکه پولشو بی مورد خرج خودش کنه با ماهیانه هاش تو صندوق شرکت میکنه تا یک وام ناچیز 500 تومنی بگیره تا به من کمک کرده باشه این اسمش چیه؟
خواهرم من اسم اینو عشق نمیگذارم بلکه اسمشو فداکاری میگذارم
حالا خواهر عزیز اگه پستمو خوندیش حتماجوابتو برام بنویس ممنونت میشم:72::72::72:
بهترین ارزوهارو برات دارم همیشه شادو سر بلند باشی:72::72::72:
با سلام خدمت سارا بانوی عزیز
اینو اینجا نوشتم تا از شما تشکری کرده باشم
و یک نکته طنز امیز درباره پست بالا راستی پدرمم خونه دومو که الان توش هستیم و از پول فروش خونه قبلی خریده شده به اسم مادرم کرد میگم شاید مادرم، بابای بدبدختو با این کارش خام کرده نه؟:311:
این شوخی بود ولی عشقه که عشقو میاره اینو همون باید یادمون باشه:72:
همگی خوش باشید:72:
-
ممنون از این نکته ی طنز آمیز
همه ی نظرات رو خوندم... این موضوعیه که من هم درگیرش هستم البته اختلاف سنی من با پسری که اصرار به ازدواج داره 2 سال هست...
البته شرایط فعلی این آقا اصلا مناسب ازدواج نیست و خودشون هم کاملا به این مسئله واقف هستن.
براتون آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم...
محتاج دعا
:rolleyes:
-
درود بهار گرامی
بابت ورود به همدردی بهت خوشامد میگم
لطفا برای خودت یک تاپیک درست کن تا دوستان بتونن کمکت کنن
خواهرم همون طور که مدیر عزیز فرمودن مهم بودن یا نبودن این مسئله (تفاوت سنی) به خود افراد بستگی داره ببین خواهرم درمورد پیر شدن خانم و خیانت اقا که فرمودین این مشکل هیچ ربطی به سن و جنسیت افراد نداره بلکه به شخصیت و نحوه تربیت فرد موردنظر شما برمیگرده
نمیخوام کسی را با کوروش کبیر مقایسه کنم ولی همسر این انسان شریفم از خودش بزرگتر بود و 18 سال زودتر از کوروش بزرگ فوت کرد ولی این مرد حتی در این دوران هم به همسرش وفادار بود و ازدواج نکرد
ولی شما در مقابل این ادم شریف مردانی را می بینید که زنان زیبا و کم سن وسال دارن ولی........ نمونه این ادم ها اصلا کم نیست لازمه کمی سر بچرخوانیم
شریف بودنه ادما به شخصیتشون برمیگرده میدونی چرا دکتر افروز ازدواج با 2سال تفاوت سنی را توصیه کرده چون زن در این ازدواج خیلی مراقب رفتار قیافه و هیکل خود است تا زندگی را گرم نگه دارد
توصیه منم به شما خواهر عزیز اینه که خیلی به خودتون برسید چون ارزوی هر مردی اینه که زنش از همه زنا سر باشه
در پایان خواهرم حتما شناخت بین خودتونو کامل کنید و بدون شناخت هرگز به فکر ازدواج نیوفتید
و قبل از ازدواج از مشاور ازدواج اسفاده کنید:72::72::72:
موفق و پیروز باشید:72::72::72:
-
سلام
ممنون از خوشامد گوییتون
در مورد تاپیک چون دیدم در مورد این موضوع دوستان دیگه تاپیک گذاشتن و نظرات و راهنماییهای خوبی هم گذاشته شده ، نخواستم موضوع تکراری مطرح بشه و از همون راهنماییها استفاده کردم.
خیلی خیلی از راهنماییتون متشکرم و امیدوارم این راهنماییها رو ازم دریغ نکنید.:rolleyes:
التماس دعا :72:
-
سلام به همه دوستان و یاوران بی ریای همیشگی
الان که دارم این پست را مینویسم تقریبا 9 ساعت از زمان عقد من و همسر عزیزم میگذره و فردا قرار به امید خدا یک سر بریم شمال
میدونید هنوزم باورم نمیشه و هر لحظه که به همسرم نگاه میکنم بیشتر به تصمیمی که گرفتیم مطمئن میشم
راستی مثل اینکه کم کم داریم جای خودمونو تو دل خانواده طرف مقابل باز میکنیم
من که خیلی سعیمو میکنم
فقط نمیدونم چرا یک ترس خفیف ته دلم دارم
من دارم تمام سعیمو میکنم تا همسرمو خوشبخت وخوشحال کنم برامون دعا کنید :323::323::323:
نمیدونم چرا خوابم نمیبره میترسم از خوشحالی زیاد ذوق مرگ بشم:311::311:
-
سلام،
من تاپیک شما را نخواندم،
ولی به خاطر ازدواج به شما تبریک می گویم و برای شما و همسرتان آرزوی خوشبختی و سلامتی دارم.
موفق باشید!
-
وای مبارکه:227:
پس بالاخره به خواسته دلت رسیدی بهت تبریک می گم. امیدوارم که در پناه حق تعالی خوشبخت باشید.:72:
یه توصیه:
حالا که رسما زن و شوهر شدید دیگه چشمات و ببند و ترس خفیف و شدید و .... از خودت دور کن.
حالا که فکر کردی تصمیمت عاقلانه بوده و عقد کردید حالا دیگه موقع فکر کردن و ترس نیست.
چشماتون و ببندید اگه کسی در مورد سنتون نظری داد باید محکم بایستید و دفاع کنید تا کم کم بین خانوادها و دوستانتون جا بیفته . تا جایی که دیگه کسی این موضوع رو مشکل نبینه . وگرنه شاید اوایل رابطتون دیگران نظری در مورد کوچکتر بودن شما بدن
دلتون و بزرگ کنید تا حرفا کوچک باشن و بتونید ازشون بگذرید.
رو حرفا حساس نشین
موفق و خوشبخت باشید:72:
-
سلام سال نو مبارک
با بهترین ارزوها برای همه دوستانی که بهترین یاران و یاوران من بودند:310:
با تشکر از سیسیلی حامد و بهشت عزیز که به فکر من بودند
سیسیلی عزیز من این مشکلو قبل از ازدواج حل کردم و خوشبختانه دوستان و فامیل خوبی داریم تا حالا که کسی حرفی نزده اگر هم کسی چیزی بگه برامون مهم نیست چون همدیگدیرو داریم
زن من تمام وجود منه ما برای کسی زندگی نمیکنیم ولی از راهنمایتون ممنون و سپاسگذارم وبراتون ارزوی خوشبختی هر چه تمام تر را از خداوند منان دارم
ضمنا زحمت تایپ این پست را همسر عزیزم کشیدن جز این خط اخر
همه سال خوب وشادی داشته باشید:72::72::227::72::72:
-
سلام دوست عزیز
راستش من حالا تایپک شماروخوندم واسه اون خواستم هم سال نو روبهتون تبریک بگم وهم ازدواجتون رو:227::73:
ازخدامیخوام که کمکتون کنه همیشه اینجورخوب وخوش وشاد در کنارهم زندگی کنید.
باورکنیدخیلی خوشحال شدم که به هم رسیدید:227: