نوشته اصلی توسط golestaneh
سلام SENSEI عزیز
ممنون از راهنماییتون.از دیشب تا حالا داشتم دق میکردم.حرف شما درست.ولی یه موقعی هست که آگهی میدن وآدم میره دنبالش یه وقت هم هست که اصلا کسی نیاز نداره.من تو این مدت که دنبال کار میگردم فقط یه بار به خاطر آگهی که دادن رفتم.که اونم موقع مصاحبه گفتن ما انتخابمونو کردیم.همینطوری داریم از چند نفر دیگه هم مصاحبه میکنیم (یعنی سرکاری).بقیه جاهایی که رفتم هیچ کدوم آگهی ندادن.اصلا نمیزارن کار به دادن مدرک و رزومه و اینجور چیزا برسه.هنوز دوجمله اول رو نگفته میگن ما اصلا نیاز نداریم حالا هر چقدر هم که شرایط شما خوب باشه. وقتی اصرار میکنم میگن اگه دوست داری مدرکتو بزار ولی اصلا امید نداشته باش که باهات تماس بگیریم.تا حالا خیلی جاها درخواست دادم و مدرک گذاشتم ولی حتی یه مورد هم نشده که زنگ بزنن.دیگه خسته شدم
در مورد اینکه درکم نمیکنن.من دیروز روز بدی داشتم.دیروز با امیدواری چند جا رفته بودم که درخواست بدم.ولی همشون کاملا منو نا امید کردن.احساس بدی داشتم.با مادرم اومدم درددل کنم دیدم به حرفم توجهی نمیکنه.وقتی خواهرم اومد خواستم باهاش صحبت کنم دیدم مدام حرفو عوض میکنه.اصلا انگار نه انگار من ناراحتم.من چندین بار گفتم من اصلا شرایط خوبی ندارم ولی هیچ کدوم گوش نمیکردن وهمش میگفتن تو کی شرایطت خوبه.همیشه همین هستی؟خیلی ناراحت شدم:302:
حداقل میتونستن به حرفام گوش بدم یکم خالی بشم