سلام به دوستان
خواهشاً اگه كسي مشاور در مورد مسائل ج ن س ي خوب سراغ داره به من معرفي كنه:316:
من مشكل دارم.:302:
:325: يعني هيچ كس يه مشاور خوب سراغ نداره؟ اگه تو تالار نميشه خواهشاً پيام خصوصي بديد ممنون ميشم.:325:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به دوستان
خواهشاً اگه كسي مشاور در مورد مسائل ج ن س ي خوب سراغ داره به من معرفي كنه:316:
من مشكل دارم.:302:
:325: يعني هيچ كس يه مشاور خوب سراغ نداره؟ اگه تو تالار نميشه خواهشاً پيام خصوصي بديد ممنون ميشم.:325:
در چه شهری؟
سلام
در تهران.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام خدمت آقای مدیر محترم همدردی
ظاهرا خانم دکنر اسماعیلی دیگر در مرکز مشاوره فوق فعالیت ندارند. (طبق پاسخی که حدود یکی دو ماه پیش به بنده دادند.)
آقای مدیر ممنون از راهنماییتون
واقعا این سایت تاثیر زیادی داشته تو زندگی من و سایر دوستهایی که تو زندگی با مشکل مواجه بودند و نمی تونستند درد دلشونو به هیچکسی بگن
حتی تونسته زندگی خیلیها رو بهتر کنه
ما که به جز تشکر نمی تونیم کاری بکنیم اجر شما با خدا
یک خواهشی هم من دارم هم ازشما و هم از دوستهای این سایت
لطفا هر کی مشاور حاذق و خوب مونث در شهر تبریز سراغ داره به من بگه
ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
آقای مدير، اگر از نظر شما و قوانین انجمن معرفی مشاور مشکلی نداره، من این کار رو بکنم؟
با سلام
اگر مشاور يا مركز شناخته شده اي را سراغ داريد خوشحال مي شويم به مراجعاني كه نياز دارند معرفي كنند.
=========
پاورقي:
موضوع تبليغات ممنوع در قوانين تالار، صرفا معطوف به استفاده از همدردي براي تبليغات و كارهاي تجاري افراد هست. لذا وقتي با درخواست مراجع ، مراكز مشاوره اي به او معرفي مي شود ، شامل اين بند نمي شود.
خیلی ممنونم :18:
خانم سابینا، مشاور خانم که خواسته بودید:
خانم شادمان بافنده، کارشناس علوم تربیتی گرایش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، کارشناس ارشد علوم تربیتی گرایش مشاوره خانواده از دانشگاه علامه طباطبایی(مدرس دانشگاه هم هستند)
تلفن دفتر: 04115403533 (مرکز مشاوره معلم اول)
تلفن همراه: 09143139491
اگر محلشون رو عوض نکرده باشن باید طالقانی روبروی میدان تیر باشند :18:
سابینا خانم ممکنه شما با مطرح کردن موردتون پیش متخصص مرد راحت نباشید که متخصص خانم خواستید، اما من با اجازتون متخصص های دیگه ی آقا رو هم معرفی می کنم.
دکتر محمود علیلو(از روانشناسان معروف تبریز هستند)
اما مرکز شناخته شده برای بنده مرکز مشاوره ی رشد واقع در خیابان 17 شهریور می باشد(اگر اشتباه نکنم نزدیکیهای بستنی وحید) که متخصص های واقعا قوی داره!
دکتر (پروفسور) گروسی(دکترای مشاوره)
دکتر بخشی پور(دکترای روانشناسی بالینی، مدرس دانشگاه، ایشون فارس زبان هستند)
دکتر فریدون رخشان(دکترای مشاوره)
شاد باشید. :18::72:
سلام دوست خوبم
دکتر گروسی رو میشناسم و مرکز رشد رو هم همینطور ولی خوب همسر من اصرار دارن مشاور خانوم باشه واسه همین خواسته بودم مشاور زن معرفی کنید
جدا خیلی ممنون از لطفتون کمک بزرگی بود:72:
سلام به مدير همدردي و ساير دوستان عزيز:72:
يه مركز مشاوره هم به اسم مركز مشاوره مهر(سعادت آباد) هست و يه خانم دكتر به نام دكتر راحله اماني (سكسولوژيست) هست كه من اونجا وقت گرفتم نميدونم خوبه يا نه؟ كسي اين مركز و مشاورين آنجا رو ميشناسه؟
با تشكر:72:
و در ضمن ممنون و تشكر بابت راهنمايي تون::72:
سلام خانم نازنين 111 :18:
من دو تا از مراکز مشاوره سعادت آباد رو دیدم که یکی بالاتر از میدان شهرداری نبش کوچه ی حسینی و یکی هم پایین تر از میدان کاج هست که یکی از درمانگران مرکز مشاوره ای که پایین تر از میدان کاجه رو میشناسم. منتها ایشون روی اختلالات اضطرابی به ویژه وسواس کار می کنن و نمیدونم بتونن به شما کمکی کنند یا نه.(حالا شما به کدوم یکی رفتید؟!)
ولی در حالت کلی درباره ی انتخاب درمانگر یه چیزی رو میتونم بگم:
کسی رو انتخاب کنید که آپدیت باشه! و سوادش توی 30 سال قبل نمونده باشه!
مدتی قبل برای درمان یکی از آشنایان رفتیم سراغ یه روانشناس بالینی. ایشون راجع به اختلال آشنامون گفتند که قابل درمان با روان درمانی نیست و باید دارو بخوره!!! من هم بعد از خروج از اونجا به همراهم گفتم که ایشون یا ترسیدن که مسئولیت درمان رو به عهده بگیرن یا واقعا سوادشون نرسید که همچین حرفی رو زدن!!!
اگر دیدید که بعد از زمان گفته شده توسط متخصص(مثلا 8 جلسه) و انجام دادن تکالیف احتمالی نتیجه نگرفتید، حتی الامکان پیش متخصص دیگه ای برید، هر چند که امیدوارم با همین دکتری که پیشش رفتید موردتون حل بشه.:18:
شاد باشید.:72:
مرسي عزيزم
من تا حالا پيش اين مشاور نرفتم براي بار اول ميخوام برم، آدرسشم اينه: سعادت آباد : سعادت آباد، نبش خیابان قره تپه ای ( 25 ) ساختمان برنا واحد 10
خواهش می کنم، شرمنده دوست من، این آدرس رو نمیشناسم :shy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنين 111
نازنین عزیز؛ امروز در سایتی خوندم که برای پیدا کردن مشاوره خوب در زمینه مشکلی که دارید به سایت سازمان روان شناسی و روان پزشکی مراجعه کنید تا از تخصص و میزان سواد کسی که در شهر شما وجود داره آگاه بشید و آدرسش رو هم دارن!
سلام دل عزیز
من رفتم این سایت رو سرچ کردم در گوگل ولی چیزی پیدا نکردم
میشه لطفا آدرسشو بذاری؟
ممنون میشم
در مشهد یک مشاور فوق العاده می شناسم هم مذهبی است و هم روانشناس استنقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنين 111
در اینترنت معروف به حاج آقا داودی است استاد دانشگاه پزشکی اصفهان بوده که تازه منتقل شده مشهد
اصفهان نوبتش سخت بود شاید مشهد راحتر نوبت گیرتون بیاد ما که اصفهان راضی بودیم
کتابهای زیادی مثل
رازهای ارتباط با جنس مخالف
سین جین های خواستگاری
رازهای تسخیر قلب همسر
رازها تربیت فرزند و روابط ج ن س ی
و.... دارد
ادرسش هم خ امام خمینی 80 نبش خیابان موسسه مهرجویان است
شماره 0511-8844243
ادرس سایتش برید شاید خیلی نظرتون در موردش مثبت بشه
WWW.HDAVODI.COM
خانم دکتر بهرامی روانشناس 88655980-88791861
خ خمسه ای روانشناسی زنان 66405972
دکتر شکوه نوابی نژاد روانشناس خانواده 88707363-88707069
سلام کسی مشاور ازدواج خوب در شیراز سراغ داره؟خوشحال میشم کمکم کنید
دوستان سلام
من یه مشاور خوب با اعتقادات دینی توی تهران دنبالش هستم.............مشکلم با نامزدم خیلی حاد شده..........تا به حال 2تا مشاوره رفتیم اما کمی بهمون نکردن.............نامزدم شکاک شده و دچار عدم بی اعتمادی شده...........بهمون کمک کنید:302::302::302::302::302::302::302:
سلام
مشاوره در تهران هستند
مشاوره دکتر میر سعید جعفری
مشاوره خانم سرایی و خانم خوشپو ر
:72::72::72:
کسی شماره دکتر مهدی آریافر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟// خواهشا بگه :302::302::302::302::302:
22394695 این شمارشه اما نمی دونم کارشون چطوریه:( بچه ها من خانوادم مخالف ازدواجم با آقایی هستش که تازه با ایشون آشنا شدم.دلیلشونم اصلا منطقی نیست.دنبال یه مشاور خوب و حاذق می گردم تو تهران.کسی می تونه کمکم کنه؟:(