فوري فوري لطفا سريع راهنمايي كنيد
من و خانمم به دنبال خانه براي شروع زندگيمان هستيم
چون منزل آپارتماني است خانواده ام اصرار دارند با آنها زندگي كنيم در يك طبقه مجزا
همسرم مي گويد مستقل باشيم .ولي مخالف صددرصد نيست
مي ترسم فردا مشكل ايجاد شود حرمتها برداشته شود
دخالت ها مشكل زا شود
سازش عروس و مادرشوهر هم از طرف ديگر
البته الحمدالله هردوخانواده خوب هستند ولي از جهت احتياط و پيشگيري نگرانني زيادي دارم
راهنماييم كنيد.
RE: فوري فوري لطفا سريع راهنمايي كنيد
ترجيحاً سعي كنيد اين كار را نكنيد ولي اگر اين كار را كرديد از پيش به صورت محرمانه و جداگانه با خانم و مادرتان صحبت كنيد و خط قرمزها در خصوص رفت و آمدها را برايشان مشخص كنيد و نگذاريد آنها براي هم شرايط تعيين كنند و رويشان به روي هم باز شود. مديريت رفت و آمد مادر و زنتان را خودتان به عهده بگيريد و سعي كنيد حرف منزل مادرتان به خانه شما وارد نشود و حرف زندگي خودتان به خانه مادرتان
سلام
اگر کاملا" مستقل باشید گمان نکنم مانعی وجود داشته باشد ولی کاملا" مستقل
باید با همسرتان صحبت کنید و نظر او را کاملا" در این مورد بدانید
من با نظر دوستان موافقم . اگر مطمئنید که می توانید حریم ها را برای هر دو خانواده مشخص کنید اینکار را انجام دهید
چه اشکالی دارد اگر در یک مجتمع مسکونی در طبقه مجزا در کنار آنها باشید؟
اتفاقاً بسیار عالی است ، هم شما و هم آنها باید پشتیبان یکدیگر در شرایط سخت و مشکل زندگی باشید و همچنین در شادیهای یکدیگر سهیم باشید.
باز هم باید خودتان تصمیم بگیرید این فقط نظر من بوده، من خودم در ابتدای زندگی به مدت 8 سال در کنار مادرشوهرم زندگی می کردم، البته ایشان با ما زندگی می کردند. و وقتی که اورا از دست دادم ضربه بزرگی به من وارد شده بود و هنوز که هنوزه گاهی وقتها دلتنگش می شوم.
به نظر من دوري و دوستي......................
اتفاقاً همین جائی که هستین بمونید ، خدا می دونه جای بدی همسایه خوبی نصیبتون می شه یا نه ؟ محله خوبی نصیبتون میشه یا نه ؟ به نظرم ریسک نکنید.
سعی کنین در این مورد با همسرتون به تفاهم و همفکری برسین اگه ایشون راضی باشن فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ولی اگه ذره ای ناراضی باشن این خودش میشه شروع مشکلات چون شما که تا الان با خانوادتون بودین و بعد از اینم مشکلی ندارین خانم باید بتونن این شرایطو بپذیرن
خيلي ايده آليست نباشيد. شرايط رو بسنجيد.
اگه احتمال بوجود اومدن مشکل کم باشه خب چي بهتراز اين . حالا بعدا خداي نکرده زبونم لال ، روم به ديوار و... اگه مشکل پيش اومد سعي کنيد با کمک هم حلش کنيد.
عدم اجراي تصميمي که مزايائي هم داره بخاطر ترس از بوجود اومدن مساله ، گمون نکنم راه درستي باشه.
سخت نگيريد.
دوري و دوستي شعاري كه خيليها سر ميدهند و هيچ برداشت درستي از اون ندارند و فقط به عنوان شعار اون رو ميشناسند.
در شرايط عادي اگر دوري و در يك آپارتمان با هم زيستن را در دو كفه ترازو قرار دهيم مطمئن باشيد كفه ترازو به سرعت به سمت با هم زيستن تغيير مكان ميدهد.چرا كه بسياري موارد وجود دارد كه خانواده همسرتان كمكي كه هيچ يك از خانواده خودت نميتوانند به شما بكنند را بدون هيچ چشمداشت و زخم زباني نثار شما ميكنند و از آنجا كه خانواده خوبي نيز ميباشند هميشه به دنبال حفظ آبروي پسرشان و متقابلا شما مينمايند.
ناگفته نماند تا زماني كه گذشت و تفكر منطقي و بيان درست و منطقي وجود دارد به راحتي ميتوان از سد مشكلات گذشت و هيچ مشكلي هم بوجود نمي آيد.
اميد كه خوشبخت شويد.
سلام، به نظر من چون اوایل ازدواج تون هست سعی کنید برای حفظ حرمت ها تلاش کنید، این 2 خانواده فعلا دور از هم هستند و قاعدتا" روابط خوب و عالی است ،اما حساسیت ها با حضور نزدیکتر خودشان را پر رنگ تر نشان میدن و اونوقت است که رو در روی هم قرار میگیرن.
بذارید احترام همیشگی باشه. کمی فاصله مکانی معنیش این نیست که شما از خانواده تان کنده میشید .به هر حال 2 خانوده با 2 فرهنگ متفاوت.و به قول دیگر دوستان " دوری و دوستی
آقا عقل سالم میگه که برای سری که درد نمی کنه دستمال نبندی شما هم از همسرتون شناخت دارید و هم از مادرتون و خانودتون اگه فکر می کنید که نمی تونن با هم بسازن به اون آپارتمان نرید و در غیر این صورت بهتره که با خانواده ات همسایه بشید چون از بار مسئولیتهای مالیتون خیلی کم میشه با این وضعیت نابسامان مالی فکر اینجا رو هم بکنید
فراموش نکنید شما چه با خانوادتون زندگی کنید چه با خانواده همسرتون و چه در شهری دیگر دور از خانوده ها مطمئنن بین خانواده شما و همسرتون و خانواده همسرتون و شما مشکلات و حرف و حدیثهایی پیش خواهد آمد که در تمامی موارد درایت و صبر و تحمل شما و همسرتون رو می طلبه
امیدوارم همسر شما هم یکی از اون عروسهایی باشه که با خانواده همسرش به خاطر همسرش و حرمتها و حریمها از در سازش در بیاد
در پناه حق
لطفا بريد نوشته منو بخونيد اونوقت متوجه ميشيد كه بايد كجا زندگي كنيد!!