نوشته اصلی توسط سرافراز
بعد اینهمه مدت هنوز گیر اونی؟؟؟ بابا بی خیال! بس کن! عمرت رفت جوونیت رفت...تمومش کن!
آب پاکی رو بریزم روی دستت؟ اگر آسمون به زمین بیاد ماه و خورشید و ستاره بهم برسن(یعنی تا قیامت!) اون با تو نه تنهاا ازدواج نمی کنه بلکه حتی دوست هم نمیشه!
یک پسری که اولش من و من می کنه آخر سر طرف رو ول می کنه چه برسه به این یکی که از همون اول جواب آخر رو بهت داد!:300:
شما انقدر به اون آقا حق می دی که از شما خوشش نیاد؟ به هر دلیلی! دلیل نداره شما از هر کی خوشت اومد اونم از شما خوشش بیاد!
می دونی چقدر با دامن زدن به این افکار داری لحظات جوونی رو صرف هیچ و پوچ می کنی؟ بگذر از این آدم! برو سراغ بخت خودت!
یک روانشناسی در تلویزیون در بحث روابط دختر و پسر حرف جالبی می زدند. میگفتند ممکنه دختر خانمی اول از یک آفا پسری خوشش نیاد اما بعدا نظرش عوض شه اما آقا پسری که در نظر اول از یک خانم خوشش نیومده تا آخر اون حس رو با خودش داره و عوض هم نمی شه...
بنابراین نشین دعای محال نکن... 2 روز دیگه می گی اینهمه دعا کردم خدا بهم نداده... خدا ال هست و بل هست! درحالیکه این قضیه خودش از اساس مشکل داره...به عقل و منطقت رجوع کن نه به اوهام و خیالات!...