-
سلام به اعضای خوب تالار و مدیر همدردی
سلام به اعضای خوب تالار و مدیر همدردی عیدتان مبارک باد من در مرخصی هستم چند رو ز دیگر به تالار بر می گردم دلم برای تالار و اعضای خوب تالار و مدیر همدردی تنگ شده است اعضا تالار مدیر همدردی همه خیلی دوستت داریم خانم فرشته مهربان مدیر خوب تالار عیدتان مبارک من در مرخصی استراحت می کنم و خیلی تجربه کسب کردم امیدوارم به تالار برگشتم از تجربه در تالار استفاده کنم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
RE: سلام به اعضای خوب تالار و مدیر همدردی
محمد سلام
واقعا تو بي نظيري .
قلم - انديشه -واكنش- مهرت - ...همه را دوست دارم .
تو فوق العاده اي پسر :72:
-
سلام به همه دوستان
اقا محمد بالاخره شما یه جا پست زدید که من هم تونستم پاسخ بدم جاهای دیگه نمی دونم چرا نمی تونم مطلب بنویسم.:302: اخه همه کار پولی شده:43:
به هر حال موضوعاتی که اتنخاب کردی و من خوندم و مدیر محترم اجازه نداده که من جواب بدم:303: عالی بوده.
مرخصی خوش بگذره. مدیر جونم دوستت دارم حذفم نکنیا:203:
:72:
-
من در مرخصی استراحت می کنم و خیلی تجربه کسب کردم! :304:
-
سلام مدیر خوب دوست داشتنی همدردی عید غدیر خم به شما تبربک می گویم چند رو ز دیگر به تالار بر می گردم در مرخصی هستم استراحت می کنم مدیر همدردی مدیران تالار و اعضا تالار همه خیلی دوستت دارم در مرخصی خیلی تجربه کسب کردم دلم برای تالار تنگ شده بود براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
-
سلام اعضای خوب تالار مدیران خوب تالار من در مرخصی هستم دلم برای تالار خیلی تنگ شده است دلم برای اعضا خوب تالار و مدیران خوب تالار و مدیر خوب همدردی دلم خیلی برای شما تنگ شده است من در مرخصی استراحت می کنم سعی می کنم زودتر به تالار بر گردم در مرخصی خیلی تجربه دانش کسب کردم اگر به تالار بر گشتم از تجربه دانش در تالار استفاده کنم می خواهم از تجربه دانش تالار همدردی تخصصی کنم امیدوارم اعضا خوب تالار و مدیران خوب تالار در تالار به من کمک کند تالار همدردی تخصصی کنیم مدیر خوب همدردی واقعا در تالار خیلی زحمت می کشد تشکر و قدردانی می کنم مدیر همدردی اقای کیوان خانم فرشته مهربان خانم انی خانم سارا خانم پریوش اقای بی بی دلم برای همه شما تنگ شده است همه شما امیدوارم در تالار موفق باشید همه شما اعضا خوب تالار و مدیران خوب تالار در تالار خیلی زحمت می کشید سعی می کنید تالار همدردی تخصصی کنید باید به شما افتخار کرداعضا تالار و مدیران نمونه هستنداز مدیر همدردی تشکر کنم همه اعضا تالار در تالار دور هم جمع کردند تشکر می کنم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
-
با سلام خدمت محمد ابراهيمي عزيز
انشاء الله كه مرخصي خوش بگذره.
محمد ابراهيمي آنقدر دوست داشتني هستي كه مدير سخت گيري مثل فرشته مهربان، آن چنان جو گير ميشه كه به جاي تذكر و انتقال تاپيك ،تشكر مي زنه آن هم نه يكي، نه دوتا ،بلكه چندتا:311:
============
پاورقي:
اين تاپيك چون مربوط به انجمن «اعضاء و اخبار تالار » مي شود به آنجا منتقل شده و با تاپيك حال و احوال اعضاء همدردي ادغام مي شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام خدمت محمد ابراهيمي عزيز
انشاء الله كه مرخصي خوش بگذره.
محمد ابراهيمي آنقدر دوست داشتني هستي كه مدير سخت گيري مثل فرشته مهربان، آن چنان جو گير ميشه كه به جاي تذكر و انتقال تاپيك ،تشكر مي زنه آن هم نه يكي، نه دوتا ،بلكه چندتا:311:
============
پاورقي:
اين تاپيك چون مربوط به انجمن «اعضاء و اخبار تالار » مي شود به آنجا منتقل شده و با تاپيك حال و احوال اعضاء همدردي ادغام مي شود.
آره واقعاً این محمد ابراهیمی صاف و صادق و بی ادعا شایسته قدردانی هست ، و باید روراستی و پاکی و صداقت رو ازش یاد گرفت :72::72::72:.
ممنون از زحمت انتقال تاپیک . و عذر تقصیر از کوتاهی در انجام وظیفه مدیریتی .
-
سلام مدیر خوب دوست داشتنی همدردی من مدیر سخت گیری هستم مدیر باید سخت گیر باشد مدیر خوب همدردی مدیر با تجربه با دانش سخت گیری با علم قوی ترین مدیر تالار است مدیر خوب همدردی با من شوخی می کند سعی می کنم زودتر به تالار بر می گردم سعی می کنم در تالارهمدردی تخصصی کنم با کمک خانم فرشته مهربان خانم انی خانم سارا اقای بی بی اقای کیوان تالار همدردی تخصصی کنم تا مدیر همدردی خوشحال شود تلاش می کنم تالار همدردی تخصصی شود در مرخصی تجربه دانش کسب کردم من هم استراحت می کنم کلاس می روم امیدوارم زودتر تابلو نقاشی تمام شودمدیر خوب همدردی شما دوست داشتنی هستی من به مدیر همدردی و مدیران تالار و اعضا خوب تالار خیلی دوستت دارم به شما افتخار می کنم دلم برای مدیر خوب همدردی و مدیران خوب تالار و اعضا خوب تالار خیلی دلم تنگ شده است زودتر به تالار بر گردم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
-
آقا محمد سلام
من یکی رو که حسابی گیج و ویج کردی ، این دوسه روزه با این آلودگی هوا که کلا مغز و ... نیمه تعطیله ، با این نوشته های شما دیگه بدتر.
بالاخره شما از دست مدیر همدردی ناراحتی؟؟ او از شما ناراحته؟؟؟ هر دو ناراحتید؟؟؟ یکی دیگه ناراحته؟ :227:
شما مدیر سخت گیری هستی ؟؟؟ مدیر همدردی سخت گیره؟؟ فرشته مهربان سخت گیره؟؟؟:227:
تو مرخصی داری استراحت می کنی؟ داری تابلو می کشی؟؟ داری تجربه کسب می کنی؟؟؟
الان که مرخصی هستی تالار میای ؟؟؟ بعد که مرخصیت تموم شد تالار نمیای ؟؟؟ از تالار مرخصی گرفتی رفتی به کارهای دیگت برسی؟؟؟ یا از جاهای دیگه مرخصی گرفتی و بیشتر به تالار سر می زنی؟؟؟:46:
وهزاران سوال دیگه ...
-
سلام مدیران خوب تالار و مدیر همدردی خواهش می کنم این تاپیک حذف کند اقای بی بی به من می گویدمغز نیمه تعطیله از حرف اقای بی خیلی ناراحت شدم مدیران خوب تالار این تاپیک حذف کنید ممنون:72::72::72:
-
سلام
مرسی !خیلی جالب بود !:311:
محمد ابراهیمی خدا تورو برامون نگه داره هرجا که هستی !:323:
-
بابا مغز خودمو گفتم ، نوشته های شمارو نه بالعکس!!!!:227:
اونم بدلیل کمبود اکسیژن که با این وارونگی هوا تشدید شده.
یکی بیاد این آتیش رو خاموش کنه :320:
110 بود ، 220 بود ، 129 بود چی بود این شماره آتش نشانی ؟؟؟
اصلا خر ما از کره گی دم نداشت (ببین خر خودم رو گفتم ها !!!! ):310:
-
:311:
:311::311:
:311: :311: :311:
-
محمد ابراهیمی این تایپیکت و این سلامت دل مارو گرم و شاد کرد:43:
با شوخی های baby هم شاد تر شد !
کودک های درون آقای مدیر رو ببین چه بالغانه و مرتب نشستن و شادی می کنن !;)
دوستان
همیشه دلهاتون شاد باد :43:
-
سلام کودک های درون اقای مدیر همدردی بیبن چه بالغانه مدیر خوب همدردی همیشه با من شوخی می کندمدیران خوب تالار خواهش می کنم تاپیک حذف کنید مدیران تالار حرف من گوش نمی کند اقای بی بی چه حرف هایی به من زد من خیلی ناراحت شدم اقای بی بی قوانین تالار رعایت کنیداقای مدیر همدردی خیلی شوخ طبح هستندمدیر همدردی دوست دارد با من شوخی کند من اذیت کندیک خبر خوب چهارشنبه پنج شنبه به دلیل الودگی هوا تهران تعطیل رسمی است براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
مدیر همدردی شوخ طبح و تنوع پذیر است:72::72:
-
سلام آقای ابراهیمی
دلم می خواست همه 30 رتبه ای که بهتون دادن رو من می دادم. با این که درس دیگه داره خدایی کلافه م می کنه و هیچ وقتی برام نذاشته وبه قول آقای بی بی ،حالامغز من که از نیمه تعطیل گذشته کلهم تعطیل شده :311: ولی هر وقت به تالار سر می زدم هر جا می دیدم نوشته محمد ابراهیمی و پست جدید گذاشتین سریع کلیک می کردم ببینم چی نوشتین...می دونین چرا؟ فقط به خاطر پاکی و صداقت رفتارتون.........
من که انقدر فکرم درگیره که بذار راحت بهتون بگم: به حالتون غبطه می خورم که انقدر آرومین و آرامش دارین.....:310::227:
بابا چی کار کردی که انقدر آرومی؟؟
-
اقای بی بی لطفا قوانین تالار را رعایت کنید.
-
آهای ایها الناس خر ما از کره گی دم نداشت .
.????????????????????Yesterday :227:
مردی خری دید به گل در نشسته و صاحب خر از بیرون کشیدن آن درمانده. مساعدت را (برای کمک کردن) دست در دُم خر زده قُوَت کرد (زور زد). دُم از جای کنده آمد. فغان از صاحب خر برخاست که "تاوان بده"! مرد به قصد فرار به کوچهیی دوید، بن بست یافت. خود را به خانهیی درافگند. زنی آنجا کنار حوض خانه چیزی میشست و بار حمل داشت (حامله بود). از آن هیاهو و آواز در بترسید، بار بگذاشت (سِقط کرد). خانه خدا (صاحبِ خانه) نیز با صاحب خر هم آواز شد.
مردِ گریزان بر بام خانه دوید. راهی نیافت، از بام به کوچهیی فروجست که در آن طبیبی خانه داشت. پسر جوانی پدر بیمارش را به انتظار نوبت در سایهء دیوار خوابانده بود؛ مرد بر آن پیر بیمار فرود آمد، چنان که بیمار در جای بمُرد. پدر مُرده نیز به خانه خدای و صاحب خر پیوست!
مَرد، همچنان گریزان، در سر پیچ کوچه با یهودی رهگذر سینه به سینه شد و بر زمینش افگند. پاره چوبی در چشم یهودی رفت و کورش کرد. او نیز نالان و خونریزان به جمع متعاقبان پیوست!
مرد گریزان، به ستوه از این همه، خود را به خانهء قاضی افگند که "دخیلم!". مگر قاضی در آن ساعت با زن شاکیه خلوت کرده بود. چون رازش فاش دید، چارهء رسوایی را در جانبداری از او یافت و چون از حال و حکایت او آگاه شد، مدعیان را به درون خواند.
نخست از یهودی پرسید .گفت: "این مسلمان یک چشم مرا نابینا کرده است. قصاص طلب میکنم.
قاضی گفت: "دَیتِ مسلمان بر یهودی نیمه بیش نیست. باید آن چشم دیگرت را نیز نابینا کند تا بتوان از او یک چشم برکند!" و چون یهودی سود خود را در انصراف از شکایت دید، به پنجاه دینار جریمه محکومش کرد!
جوانِ پدر مرده را پیش خواند .گفت: "این مرد از بام بلند بر پدر بیمار من افتاد، هلاکش کرده است. به طلب قصاص او آمدهام."
قاضی گفت: "پدرت بیمار بوده است، و ارزش حیات بیمار نیمی از ارزش شخص سالم است. حکم عادلانه این است که پدر او را زیر همان دیوار بنشانیم و تو بر او فرودآیی، چنان که یک نیمهء جانش را بستانی!" و جوانک را نیز که صلاح در گذشت دیده بود، به تأدیهء سی دینار جریمهء شکایت بیمورد محکوم کرد!
چون نوبت به شوی آن زن رسید که از وحشت بار افکنده بود، گفت: "قصاص شرعاً هنگامی جایز است که راهِ جبران مافات بسته باشد. حالی میتوان آن زن را به حلال در فراش (عقد ازدواج) این مرد کرد تا کودکِ از دست رفته را جبران کند. طلاق را آماده باش!" مردک فغان برآورد و با قاضی جدال میکرد که ناگاه صاحب خر برخاست و به جانب در دوید.
قاضی آواز داد: "هی! بایست که اکنون نوبت توست!"
صاحب خر همچنان که میدود فریاد کرد: "مرا شکایتی نیست. محکم کاری را، به آوردن مردانی میروم که شهادت دهند خر مرا از کُره گی دُم نبوده است
-
از جناب baby عزیز کمال تشکر رو دارم!:311:
-
:311::311::311:
خیلی قشنگ بود جناب baby دلمان را شاد فرمودید:104:
-
سلام اعضای خوب تالار اقای بی بی چه حرف هایی به من زد من خیلی ناراحت شدم انتظار نداشتم اقای بی بی با من خوب نیست اقای بی بی قوانین تالار رعایت نمی کند مدیران تالار خواهش می کنم این تاپیک حذف کنیدمن از خانم فرشته مهربان و خانم انی در تالار راهنمایی های زیادی در تالار یاد گرفتم چند رو ز دیگر تالار بر می گردم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
-
من اعتراض دارم.
آقا چرا اینهمه تبعیض بین محمد ابراهیمی و سایر اعضا؟؟
چرا محمد ابراهیمی استثناست؟:324:
خداییش اگه کسی دیگه ای بود و این تاپیک رو ایجاد می کرد، آیا با اخطار و حذف و .... روبرو نمی شد؟ :327:
نه خداییش محمد ابراهیمی خودت بگو...
من یه سوال یواشکی هم از محمد ابراهیمی دارم؛ آقا شما همینجوری که می نویسی، فکر می کنی؟
یا برای جلب توجه اینجوری می نویسی؟
-
سلام جواب سوال شما من فکر می کنم و جمله می نویسم:72::72:
این تاپیک از الان حذف شده است
-
مدير همدردي لطفا کودکان بالغ درون خود کنترل کنيد!
خانم فرشته مهربان لطفا وظايف مديريتي رسيدگي کنيد!
بلو اسکای فکر کنم اعتراض وارد نیست!
اقاي بي بي ده روز از شارژ شما کسر مي شود به سبب اتشي که بر پا کرده اي و اينکه از مرفهين بي درد تالار (نام کاربري قهوه اي رنگ)هستي.
به نظر مي رسه داري کاري مي کني که اين تاپيک به انجمن ازاد منتقل شود و انجا ادامه بدي!!!!!!!!!
دیگه کی بود....
-
اقای محمد ابراهیمی نوبت ما که رسید اسمان تپید؟؟
هم مدل نوشتنتون فرق کرده:325: هم همش تو مرخصی هستید :310: هم دل نازک و زود رنج شدید:311: هم می خواین حذف کنید گناه داریما:43:
هیچ اداره ای این همه مرخصی نمی ده ها خدا رو شکر کن اینجا پارتی دار یو هوات و دارن;)
:43::46::72: