-
توجه پسرهارو جلب نمیکنم !!!
با سلام
دختری22 ساله و دانشجو هستم.با اینکه از چهره ی نسبتا زیبایی برخوردارم ولی تا به حال هیچ پسری در محیط دانشگاه به من ابراز علااقه نکرده!در بیرون دانشگاه هم وضعیتم تقریبا به همین شکله.با اینکه از خانواده ی مذهبی هستم و علاقه ای به دوستی با پسرها ندارم ولی از اینکه کسی بهم علاقه نداره واقعا ناراحتم و احساس افسردگی میکنم!
لطفا راهنماییم کنید که چی کار کنم که توجه پسرها رو جلب کنم؟؟؟
-
RE: توجه پسرهارو جلب نمیکنم !!!
منظورت چه نوع علاقه ایه؟
انتظار داری سر راهتو بگیرن ببخشید خانم می تونم چند لحظه وقتتو بگیرم ...
ظاهرتم مذهبیه؟در این صورت هرکس ازت خوشش اومده باشه بخواد بیاد جلو پیش خودش می گه
این حزب اللهیه برم جلو تحویل حراستم می ده.
از من می شنوی به فکر این ابراز علاقه خیابونی نباش.
-
سلام دوست خوبم. قبل از پاسخ دادن به سؤالتون من يه سوال از شما دارم! چرا جلب توجه؟ اين سؤال رو نپرسيدم كه جواب منو بدين، در حقيقت پرسيدم تا جواب خودتونو بدين، اون چيزي كه خودتون به خودتون پاسخ دادين رو بنويسين تا هم من و هم دوستان ديگه بتونيم راحتتر و منطقي تر پاسخ شما رو بديم. چون فكر ميكنم مشكلتون چيز ديگه اي باشه... گاهي وقت ها مشكلات اصلي ما خودشنو در يه كالبد ديگه اي نشون ميدن و چون غلط انداز ميشن اقدام در موردشون كار رو خراب تر ميكنه. بايد ريشه يابي شه اونوقت مشكل اصلي كه برطرف شد ، مشكلات بعدش هم خود به خود برطرف ميشن. پس منتظر پاسختون هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
:104::104::104:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishetanha
سلام دوست خوبم. قبل از پاسخ دادن به سؤالتون من يه سوال از شما دارم! چرا جلب توجه؟ اين سؤال رو نپرسيدم كه جواب منو بدين، در حقيقت پرسيدم تا جواب خودتونو بدين، اون چيزي كه خودتون به خودتون پاسخ دادين رو بنويسين تا هم من و هم دوستان ديگه بتونيم راحتتر و منطقي تر پاسخ شما رو بديم. چون فكر ميكنم مشكلتون چيز ديگه اي باشه... گاهي وقت ها مشكلات اصلي ما خودشنو در يه كالبد ديگه اي نشون ميدن و چون غلط انداز ميشن اقدام در موردشون كار رو خراب تر ميكنه. بايد ريشه يابي شه اونوقت مشكل اصلي كه برطرف شد ، مشكلات بعدش هم خود به خود برطرف ميشن. پس منتظر پاسختون هستم.
ممنون از اینکه پاسخ دادید.خوشحالم که با این سایت اشنا شدم و میتونم خیلی راحت مشکلمو بگم و از راهنمایی های شما دوستان هم استفاده ببرم و اما
دوست عزیز من اگه دلم میخواد که بهم توجه بشه به خاطر اینه که به این فکر میکنم که تو دنیای به این بزرگی کسی نیست به من علاقه داشته باشه؟وقتی این فکرو میکنم احساس پوچی بهم دست میده.من اصلا دنبال ابراز علاقه خیابانی نیستم ولی وقتی میبینم دوستام با اینکه ظاهر خوبی ندارن پسر های زیادی بهشون ابراز علاقه میکنن ناراحت میشم حتی خودشون هم بارها بهم گفتن که چرا کسی طالب دوستی یا ازدواج با تو نیست؟
الان فقط این برام مهمه که بدونم که کسی بهم علاقه داره و من براش مهم هستم البته منظورم جنس مخالفه وگرنه تو محیط خانواده اصلا این مشکلو ندارم
اینو هم میدونم که ارزشم خیلی بالاتر از اینه که به فکر این باشم که حالا به چشم یه پسر بیام یا نه ولی مشکلم یکی الان اینه که پیش دوستام صورت خوشی نداره یکی هم اینکه وقتی حتی برای دوستی هم پیش قدم نمیشن برای ازدواج هم همین مشکلو دارم.
البته به قول شما شاید مشکل اصلی من عدم اعتماد به نفسم باشه.نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟
-
دوست من احتمالا شما داری خودتو با یه سری دوستان یا دخترایی که میشناسی مقایسه میکنی که چرا اونا همش توجه جنس مخالفو حلب میکنن ولی تو نه! .
میدونی علتش چیه؟ اینه که این تعداد دختران برای جلب توجه پسرا از راهکارهایی استفاده میکنند که به نظر من همش با یه غرور خاص دخترانه منافات داره.
یه دوستی داشتم که افتخار میکرد فقط توجه پسرا رو به خودش جلب میکنه و بعد ولشون میکنه به امان خدا -یعنی ادعا میکرد نظر هرکسیو که بخواد میتونه جلب کنه-تقریبا هم همینطور بود باهاش که دانشگاه میرفتم پسرایی رو بهم نشون میداد ومیگفت اینا ازش خوششون میاد-راستم میگفت-چون خودم میدیدم که اون پسرا چطوری به این دوستم نگاه میکنن-ولی دوستم بعد محلشون نمیداد-باخودم میگفتم این چیکار میکنه که اینطوری مثلا یکی دنبالش راه میفته-که یه روز یکی از دوستان صمیمی مشترکمون واسم توضیح داد،که طی یه عملیاتی(حرفی-عکس العملی-چیزی) اینکارو میکنه.من به شخصه هیچوقت همچین کاری نمیکنم چون معتقدم غرورم با این ادا اطوارا خدشه دار میشه-والا شاید منم بدم نمیاد مورد توجه باشم.
اینکه توجه کسیو جلب نکردی فقط از رفتارت ناشی میشه واحتمالا غرورت-اینم بدون پسرا از کسی که بهشون رو نمیده ممکنه خوششون بیاد ولی رو نمیکنن.پس ممکنه همین الان مورد توجه کسانی باشی(که صددرصدهستی).
پس سعی کن این موضوع باعث بشه اعتمادبه نفست بالا بره نه اینکه به خودت شک کنی که شاید جذاب نیستی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flag
دوست من احتمالا شما داری خودتو با یه سری دوستان یا دخترایی که میشناسی مقایسه میکنی که چرا اونا همش توجه جنس مخالفو حلب میکنن ولی تو نه! .
میدونی علتش چیه؟ اینه که این تعداد دختران برای جلب توجه پسرا از راهکارهایی استفاده میکنند که به نظر من همش با یه غرور خاص دخترانه منافات داره.
یه دوستی داشتم که افتخار میکرد فقط توجه پسرا رو به خودش جلب میکنه و بعد ولشون میکنه به امان خدا -یعنی ادعا میکرد نظر هرکسیو که بخواد میتونه جلب کنه-تقریبا هم همینطور بود باهاش که دانشگاه میرفتم پسرایی رو بهم نشون میداد ومیگفت اینا ازش خوششون میاد-راستم میگفت-چون خودم میدیدم که اون پسرا چطوری به این دوستم نگاه میکنن-ولی دوستم بعد محلشون نمیداد-باخودم میگفتم این چیکار میکنه که اینطوری مثلا یکی دنبالش راه میفته-که یه روز یکی از دوستان صمیمی مشترکمون واسم توضیح داد،که طی یه عملیاتی(حرفی-عکس العملی-چیزی) اینکارو میکنه.من به شخصه هیچوقت همچین کاری نمیکنم چون معتقدم غرورم با این ادا اطوارا خدشه دار میشه-والا شاید منم بدم نمیاد مورد توجه باشم.
اینکه توجه کسیو جلب نکردی فقط از رفتارت ناشی میشه واحتمالا غرورت-اینم بدون پسرا از کسی که بهشون رو نمیده ممکنه خوششون بیاد ولی رو نمیکنن.پس ممکنه همین الان مورد توجه کسانی باشی(که صددرصدهستی).
پس سعی کن این موضوع باعث بشه اعتمادبه نفست بالا بره نه اینکه به خودت شک کنی که شاید جذاب نیستی!
دقیقا حرف منم همینه و اصلا اهل ادا اطوار نیستم ولی باور کنین دوستام دخترای خیلی سنگینی هستن و هیچ عکس العملی ندارن و همینم منو متعجب میکنه
ولی در هر صورت این موضوع باعث میشه اعتماد به نفسم پایین بیاد.نه اینکه به خودم مطمئن تر شم
-
ببین خانوم این که پسرها به یه دختر ابراز علاقه می کنند به معنی علاقه نیست. خیلی از این پسرها فقط از آرایش و ظاهر و ... این دخترها خوششون میاد و میگن حالا تا وقتی ازدواج کنیم، بد نیست با این یه دوری بزنیم. :163: البته من هم تجربه دوستی با یه دختر را نداشتم. قصد این کار را هم ندارم. منم با خودم فکر می کنم نکنه دختری از من خوشش نیاد. البته می دونم که این جوری نیست و اگه من اهلش باشم خیلی ها هستند. اما در مورد شما، شما خودت تا حالا خودت را حفظ کرده ای و به این مسئله در وجود خودت افتخار می کنی، اگه بخوای یکی بهت توجه کنه، یه ذره سر یه سری اعتقاداتت کوتاه بیایی:163:، خیلی ها میان. اما خودت نمی خوای و این بزرگترین ارزشه تو این جامعه ی الان.
پیداکردن دخترهایی مثل شما هم آرزوی پسرهایی امسال منه.:311: اون پسرهایی که خودشون هم دنبال این کارها نبودن، در به در دنبال خانوم هایی مثل شما میگردن.:72: اینو من میگم که توی خوابگاه پسرها با هم در مورد این مسائل حرف میزنیم. حتی خیلی از پسرهایی هم که دنبال این ادا اطوارها میرن، وقتی می خوان برای یه عمر یکی را انتخاب کنن، از خداشونه یه دختر صفر کیلومتر گیرشون بیاد.
نگران نباش، اونی که قراره برای همیشه شما را دوست داشته باشه همین روزها میاد. ولی نه از توی خیابون، :305: چون شما حقت اینه که با پسر خوب و بامعرفت ازدواج کنی. به خدا توکل کن، خودش پاداش نجابت و پاکی شما را میده.:72:
-
نقل قول:
وقتی میبینم دوستام با اینکه ظاهر خوبی ندارن پسر های زیادی بهشون ابراز علاقه میکنن ناراحت میشم
نقل قول:
ولی مشکلم یکی الان اینه که پیش دوستام صورت خوشی نداره
سلام
یکی از دلایل این احساس شما چشم و هم چشمی هست .
شما به جای اینکه به این فکر کنید که دوستاتون چیکار میکنند یا چطور فکر میکنند روی خودتون و اعتماد به نفستون کار کنید . خواستگار هم به موقع پیدا میشه مخصوصا برای دختران خوب خواستگار زیاده . اصلا نگران نباشید .
-
نقل قول:
ظاهرتم مذهبیه؟در این صورت هرکس ازت خوشش اومده باشه بخواد بیاد جلو پیش خودش می گه
--------------------------------------------------------------------------------
احتمالا تو اعتماد بنفست پائین اومده و فقط دوست داری کسی بیاد و ابراز علاقه کنه تا احساس با ارزش بودن پیدا کنی
خودتم فکر کنم تا حالا فهمیدی که این دخترا از چه کار هایی استفاده می کنن
تو نکن چون احتمالا عواقب مختلفی خواهد داشت واست
بودن دخترایی که به خاطر شوخی و .... سر کاری و ... پسری رو جذب کردن ولی در نهایت بد جوری وابسته شدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_matin
نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
احتمالا تو اعتماد بنفست پائین اومده و فقط دوست داری کسی بیاد و ابراز علاقه کنه تا احساس با ارزش بودن پیدا کنی
خودتم فکر کنم تا حالا فهمیدی که این دخترا از چه کار هایی استفاده می کنن
تو نکن چون احتمالا عواقب مختلفی خواهد داشت واست
بودن دخترایی که به خاطر شوخی و .... سر کاری و ... پسری رو جذب کردن ولی در نهایت بد جوری وابسته شدن
با اینکه دختر با حجابیم ادم حزب اللهی به اون شکلی که فکر میکنید نیستم منظورم از مذهبی بودن اینه که اهل دوستی نیستم
میدونم که کاملا حق با شماست و این رابطه ها وابستگی میاره ولی خوب یه مدتی بود که این موضوع خیلی اذیتم میکرد که با راهنمایی های دوستان سعی میکنم فراموش کنم و اعتماد به نفسمو افزایش بدم
-
سلام
مطمئن باش یک پسر خوب (مثل من :227:) هیچوقت دنبال دخترای سبک نمیرن .
مهم نیست کسی بهتون پیشنهاد بده ، مهم اینه که اون کسی که بهتون پیشنهاد میده چه کسی باشه .
یک کتاب بهتون معرفی میکنم من یه دور خوندمش واقعا برام مفید بوده
آیا تو آن گمشده ام هستی
باربارا دی آنجلیس
انتشارات نسل نواندیش
-
ببين دوست گلم در كل ارزش هر دختري نزد يه مرد به وقار و شخصيت و نجابتشه. به قول دوستان راههاي زيادي هست واسه جلب توجه كردن اما چه ارزشي داره وقتي شخصيت تو رو ببره زير سؤال؟... يه نگاه به قرآن بنداز... سر تاسر قرآن نشون از حضور زنان در اجتماعه به شرطي كه جلب توجه نكنن!!! حالا فكر كن اگر دوستات گفتن خوش به حالش چقدر خاطرخواه داره!!، ارزش اينو داره كه ديگه نظر خداوند مهربان نسبت بهت جلب نشه؟
من كه اين حرفارو ميزنم آنچنان مذهبي نيستم، توي خانواده مذهبي هم بزرگ نشدم، ولي كم كم بهم ثابت شده ارزش هايي هستند كه ممكنه برات محدوديت داشته باشن اما از خطر هاي جدي پيشگيري ميكنن!
اين يه وسوسه هست ، همين وسوسه ها هم بهانه اي ميشه تا مدت زيادي به زندگي بي اهميت بشي و از عرصه ي موفقيت هات دور بموني. پس بايد در مقابلش وايسي و اصلا بهش مجال خودنمايي ندي.... بذار اگر ميخواي جلب توجه كني با دانشت، با پيروزي هات و مهمتر از همه با شخصيتت جلب توجه كني!
به موقش خداوند جواب نجابتت رو ميده! من به اين ايمان دارم و واسه همين بهت قول ميدم.
به غرورت احترام بذار، بذار افرادي بهت جلب بشن كه لياقت تو رو دارن، نه افرادي كه خودشون نيازمند جلب توجه تو هستن!
پاينده باشي!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishetanha
ببين دوست گلم در كل ارزش هر دختري نزد يه مرد به وقار و شخصيت و نجابتشه. به قول دوستان راههاي زيادي هست واسه جلب توجه كردن اما چه ارزشي داره وقتي شخصيت تو رو ببره زير سؤال؟... يه نگاه به قرآن بنداز... سر تاسر قرآن نشون از حضور زنان در اجتماعه به شرطي كه جلب توجه نكنن!!! حالا فكر كن اگر دوستات گفتن خوش به حالش چقدر خاطرخواه داره!!، ارزش اينو داره كه ديگه نظر خداوند مهربان نسبت بهت جلب نشه؟
من كه اين حرفارو ميزنم آنچنان مذهبي نيستم، توي خانواده مذهبي هم بزرگ نشدم، ولي كم كم بهم ثابت شده ارزش هايي هستند كه ممكنه برات محدوديت داشته باشن اما از خطر هاي جدي پيشگيري ميكنن!
اين يه وسوسه هست ، همين وسوسه ها هم بهانه اي ميشه تا مدت زيادي به زندگي بي اهميت بشي و از عرصه ي موفقيت هات دور بموني. پس بايد در مقابلش وايسي و اصلا بهش مجال خودنمايي ندي.... بذار اگر ميخواي جلب توجه كني با دانشت، با پيروزي هات و مهمتر از همه با شخصيتت جلب توجه كني!
به موقش خداوند جواب نجابتت رو ميده! من به اين ايمان دارم و واسه همين بهت قول ميدم.
به غرورت احترام بذار، بذار افرادي بهت جلب بشن كه لياقت تو رو دارن، نه افرادي كه خودشون نيازمند جلب توجه تو هستن!
پاينده باشي!
-
سلام دوست عزیز
گفتنهای رو دوستان گفتن و خودت عاقلتر و فهیم تر از این حرفایی چون تا حالا نرفتی سراغ اینجور مسایل بیهوده.
شما می دونستی پسرا در درجه اول جذب وقار یه دختر می شن؟
نمی دونم این اعتماد به نفس لعنتی چیه که هر کی داره, تو صورتش موج می زنه و تابلوس که اعتماد به نفسش داره فوران می کنه. و ادما چه زن و چه مرد جذب این اعتماد به نفسه می شن.
رو همین موضوع کار کن.
موفق باشی:72:
-
سلام منم دوست داشتم نظر خودمو در اين مورد بدم ولي با توجه به نظرات متعدد دوستان ومجاب شدن احتمالي شما
دوباره كاري نميكنم ولي اگر باز هم به توضيح بيشتر داشتيد در نوشته هاي بعدي منم حضور خواهم داشت
-
می خواستم تمرین های فردا را بنویسم و کلی درس داشتم. اما گفتم بیام و یه چیزای دیگه برای آرامش بیشتر شما بنویسم. (لازم به تشکر نیست.:311:)
راستی دقت کردی که این تاپیک را امروز ظهر آغاز کردی و در طی یه نیم روز، 16 نفر برات نظر دادن. هی تو چقدر خاطرخواه داری، من حسودیم شد. کلی تو این تالار بودم هیچ وقت این جوری تاپیک هامو تحویل نگرفته بودن.:311:
حالا جدی حرف میزنم.:305:
ببین یه ویژگی خدادای توی ما مردها هست که (این را از قول حسن پور ازغدی میگم) وقتی با یه خانومی حرف بزنن می فهمن که این خانوم حد و مرزش چقدره. من خودمم هم این ویژگی را دارم. یعنی می فهمیم که این خانوم از اونهایی که دوست میشه یا نه. کافی شاپ میاد یا نه و ... الی آخر. اگه مردی سراغت نمیاد این به معنی این نیست که شما خاطرخواه نداری. به معنی مورد توجه بودن شما هم نیست. به معنی اینه که آقایونی که می دونن شما اهلش نیستین، ریسک نمی کنن پیشنهاد دوستی بدن.
ندای دل تو الان این جوریه: من دختری نیستم که دلم بخواد خلاف شرع با پسری دوست بشم، اما دلم می خواست حداقل پسرها به من هم توجه می کردن. نکنه من اصلا مجذوب نیستم. وای چی کار کنم. اعصابم خورده.:47: اگه پسرها به من یه کم توجه میکردن بهتر بود. من باهاشون دوست نمیشدم ولی حداقل می فهمیدم که من هم دیده میشم. وای چقدر سختمه کسی منو نبینه.:302:
خودت میگی از دوستات خوشکل تری. اما بهت پیشنهاد دوستی نمیشه. بنابراین این به خاطر عدم جذابیت تو نیست. به خاطر اینه که اون مدل آقایونی که میرن دنبال دوست دختر و ... فقط سراغ دخترهایی مثل خودشون میرن. یه جورایی همون کبوتر با کبوتر باز با باز.
مثلا هم اتاقی من که تعداد دوست دخترهاش از دستش در رفته، همیشه میگفت من هیچ وقت با دخترهای چادری کاری نداشتم. (راستی همین آقا پسر هم الان داره یکی از همون دخترهای صفر کیلومتر را میگیره.) (خطاب به دوستم: نامرد زرنگ تو حق نداری از این دخترها انتخاب کنی. :101:تو لیاقت اینها را نداری.:97: بهتره بری با همون دوست دخترهای کلاس بالات ازدواج کنی.)
خلاصه: شما خودت هم میدونی که زیباتر از اونهایی. پس این که پسرها میرن سراغ دوستات و نمیان سراغ شما فقط دلیلش اینه که با خودشون میگن، این از خانوم هائیه که نمیشه راحت مخش را زد. بهتره بریم یکی که کمی زشته ولی دو روزه جواب بده. ببخشید مجبورم حرف هایی را که در محفل این آقا پسرها زده میشه بهتون راست و حسینی بگم.:180:
در ضمن بهتره با دخترهایی که فکرشون مثل خودته دوست باشی نه با این خاونم ها. این ها به مرور تو رو از افکارت دور میکنن و مثل خودت می کنن. بهتره با دخترهایی که فکرشون مثل خودته بیشتر رفیق باشی. اونها هم مثل خودت پاکند و مجبور نیستی خودت را مقایسه کنی. من خودم هم اوایل دوستی ام با این هم اتاقی ام چیزی نمونده بود به راه بیراهه برم و دست رنج 25 سال نجابتم را یکی دو ماهه حراج کنم. اما خدا کمکم کرد و ان شاء الله خودش به شما هم کمک کنه. بازم میگم با این جور دخترها نگرد. ضرب المثل: یار بد بدتر بود از مار بد، مار بد تنها تو را بر جان زند، یار بد بر دین و بر ایمان زند.
اما این را هم بگم که همیشه کسانی هستند که شما را زیر نظر دارند. البته برای یه عمر نه یک سال دوستی. اما اونا از مدل باحیا هستند و توی کلاس و خیابون و ... جلو نمیان ولی بالاخره میان و برای همیشه با شما میمونن.
خب بهتره من دیگه برم تمرین های فردا را بنویسم. :303: داره دیر میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rose22
دقیقا حرف منم همینه و اصلا اهل ادا اطوار نیستم ولی باور کنین دوستام دخترای خیلی سنگینی هستن و هیچ عکس العملی ندارن و همینم منو متعجب میکنه
ولی در هر صورت این موضوع باعث میشه اعتماد به نفسم پایین بیاد.نه اینکه به خودم مطمئن تر شم
عزیزم حرف من فقط به قول تو ادا اطوار رو شامل نمیشه ،بلکه میتونه به نوعی دیگه جلب توجه کنه.
باز یه مثال از یه دوست دیگرم بزنم-که روابط عمومی و فن بیان قوی داشت وهمیشه سرکلاسای دانشگاه حتی توجه استادا رو جلب میکرد،حتی فقط با یه جمله کوتاه و تو یه جلسه-در حالیکه دختر سنگین، محجبه ای هست و ظاهرش هم اصلا خاص نیست-حتی انتخاب کلمات و لحن بیان منو که دخترم رو هم جذب میکنه و باعث میشه به حرفاش گوش بدم.
عدم اعتماد به نفس باعث میشه از جذابیتت بیاد پائین؛خلاصه از ما گفتن :D
-
سلام به همه دوستان
عزیزم نظر همه دوستان عالی بود امیدوارم بتونه کمکی واست بکنه .......
آقای تسوکه جوابهاتون منطقی ودلگرم کننده بود ولی امیدوارم همه این طرز فکر ونگرش رو داشتند چون متاسفانه امروزه خیلی از ارزشهای واقعی بین جوونها وحتی خانوادها کمرنگ شده ........
ولی رز عزیزم همون طوری که آقای تسوکه گفت سعی کن زیاد با این جور دوستا نگرد عاقبت خوبی نداره ........به دنبال پیشرفت تو مسائل درسی باش ...... برای بالا رفتن اعتماد به نفست توصیه می کنم تو کارهای اجتماعی وگروهی (وحتی ورزشی) تودانشگاه و جاهای دیگه مشارکت داشته باشی....
-
سلام،:72:
رز عزیز شاید باورت نشه ولی منم دقیقا" مثل تو بودم!
اون موقع که دانشجو بودم، وقتی با دوستهای هم کلاسیم دور هم جمع می شدیم، :122: اونها از پسرهایی که بهشون پیشنهاد داده بودن حرف می زدن و من فقط نگاهشون می کردم. همیشه فکر می کردم چرا کسی به من پیشنهاد نمی ده؟ مگه من چه عیبی دارم؟!؟! :302: یه دختر متین، با وقار ، زیبا و سر به زیر، از نظر حجاب هم در حد متوسط بودم. یعنی نه بد حجاب و نه به قول معروف حزب اللهی... البته خودم می دونستم خاطر خواه زیاد دارم. از گوشه و کنار، از دوستام، از در و همسایه شنیده بودم ولی هیچکی پا پیش نمی ذاشت!!! حتی توی دانشگاه هم می دونستم که چند نفری هستن که منو زیر نظر دارن ولی هیچ اقدامی نمی کردن.:162: نه اینکه فکر کنی دلم دوست پسر می خواست یا عشق شوهر کردن داشتم، نه اصلا". فقط می خواستم ببینم کسی هست که دلش منو بخواد. می خواستم ببینم تا چه حد مهمم. خوب این قضیه یه جورایی واسه دخترها خیلی مهمه. خواستگار داشتن باعث می شه آدم اعتماد به نفس داشته باشه!:rolleyes: دوستام می گفتن اینجوری که نمی شه. اگه یه پسر، دختری رو بخواد تا از طرف اون دختره مطمئن نباشه، پا پیش نمی ذاره. بهم می گفتن خیلی سخت می گیرم. می گفتن تا به پسرها چراغ سبز نشون ندی، جلو نمیان. می گفتن اون بنده های خدا از دل تو خبر ندارن که. می ترسن بهت پیشنهاد بدن و تو رد کنی و غرورشون بشکنه! تازه الان کی میاد فوری پیشنهاد ازدواج بده؟!؟! اول دوست می شن بعدش ازدواج!!! ولی این حرفها رو من اثر نداشت. من اهل چراغ سبز نشون دادن و دوست شدن و این حرفها نبودم. برای من نجابتم خیلی بیشتر از این حرفها می ارزید. خلاصه درس و دانشگاه رو پشت سر گذاشتم... از همون روزها بود که کم کم سرو کله خواستگارها پیدا شد.:227: اونم پشت سر هم. خودمم تعجب می کردم. اینها تا حالا کجا بودن؟؟؟:300: هر کسی هم که میومد می گفت از مدتها قبل می خواسته اقدام کنه ولی می ترسیده که جواب منفی بشنوه!
می دونی توی دوران دبیرستان یه دبیری داشتم که می گفت: بچه ها سعی کنید اونقدر پاک و نجیب باشید که هر کسی جرئت نکنه به ازدواج با شما فکر کنه... طوری باشید که کسانی که میان خواستگاری تون، لیاقت این کار رو داشته باشن. :305:
همینا دیگه...
ببخشید که اینقدر پر حرفی کردم.:33:
-
با توجه به توضیحی که از خودت دادی :
ظاهر نجیب و برخورد سنگین شما به یک پسر این رو می فهمونه که شما یا به دنبال ازدواجی و یا اگر هم 1% درصد
دوستی رو قبول کنی ، هدف نهاییت ازدواجه ! یعنی در پی گذران وقت با کسی نیستی .
اغلب پسرها این قبیل پیشنهادات رو به خانم هایی می دن که در مورد اونها
اینطور (درست یا غلط) برداشت کرده باشن که خانم حاضره برای یه دوستیه وقت گذرانی به اونها چراغ سبز بده. و شما
از نظر اونها جزء این دسته به حساب نمیاین ، در مورد شما هر پسری می دونه اگر قدم پیش بگذاره باید به
یه ارتباط جدی باهاتون فکر کنه.
احتمالاً دوستای شما یا به لحاظ ظاهر کمی از شما بازتر هستن و یا ممکنه برخورد اجتماعی تری دارن که
این نحو برخورد هم خودش باعث می شه بعضی آقایون مشکل دار فکرای دیگه ای به اشتباه تو سرشون بیاد
:72: :72: :72:
-
ممنون از راهنمایی های همتون مخصوصا تسوکه ی عزیز و همیشه تنها.
واقعا فکر نمیکردم حرفاتون اینقد روم تاثیر داشته باشه.
-
خدا را شکر که خیالت راحت شد و می خوای روی اعتقادات خودت بمونی. :323: این خیلی شیرینه که آدم خودش تصمیم بگیره و دیگران نتونن راحت روش اثر بگذارند. :305:
باز هم تاکید می کنم که دوستانی با طرز فکر خودت پیدا کن. با اونها خیلی راحت تر خواهی بود. :305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ثمین1360
آقای تسوکه جوابهاتون منطقی ودلگرم کننده بود ولی امیدوارم همه این طرز فکر ونگرش رو داشتند چون متاسفانه امروزه خیلی از ارزشهای واقعی بین جوونها وحتی خانوادها کمرنگ شده ........
امیدوار نباشید، چون همه این طرز فکر را ندارن.:305: برای برخی این جور چیزا اعتقاد و باوره و برای برخی هم مسخره است. به این طرز فکر خیلی ها اعتفاد دارند و خیلی ها می خندن. جامعه پر از آدم های مختلف با افکار و آرزوهای مختلفه. هیچ وقت نمیشه که همه یه ایده داشته باشند.
مهم اینه که ما خودمون راهمون را انتخاب کنیم و خودمون تصمیم بگیریم که می خواهیم تو چه گروه و طیف و طرز فکری باشیم. خودمون تصمیم بگیریم. فقط خودمون. خود خود خودمون.:R
یکی از دوستان من یه بار گفت که من با دختری که قبلا دوست پسر نداشته باشه نمی تونم ازدواج کنم. یکی دیگه هم میگفت بابا دخترها الان همشون دوست پسر دارن. همین هم اتاقی نامردم (میگم نامرد چون حق نداشت از دخترهای صفر کیلومتر انتخاب کنه.:97:) یه بار میگفت که به نظرم نباید حجاب باشه تا ما بتونیم زن را خوب برانداز کنیم و اگه از هیکلش هم خوشمون اومد انتخابش کنیم. حجاب برای ما محدودیت ایجاد می کنه. خب این هم برای او باوره و برای امثال من مسخره است که یه مرد بخواد زنی را از روی اندام انتخاب کنه. :161:
یادمون باشه تو جامعه هیچ وقت همه از یه مسیر نمیرن. هر راهی طرفداران و مخالفان خودش را داره، این تنوع افکار خیلی مهم نیست، مهم اینه که این مائیم که می تونیم انتخاب کنیم که از کدوم راه بریم.:305:
الان که دوباره متنم را خواندم، یه لحظه خندم گرفت. با خودم گفتم دارم مثل معلم های دینی و قرآن حرف میزنم و نصیحت می کنم. :311:اما خب این هم طرز فکر منه دیگه، کاریش نمیشه کرد، چون من خودم انتخاب کردم. خود خود خودم :104:
-
رز عزیز:
نکته ای به ذهنم رسید که لازم دانستم با شما در میون بگذارم و البته نکته ای جهت یاد آوری خصوصا آقایون محترم تالار:انسان ها بنا به ماهیت اجتماعی شان نیاز به ارتباط و جلب توجه هم نوعان خود دارند ،به اینکه توسط دیگر افراد دیده شوند و به همین خاطر روابط خود را گسترش میدهند این که شما رز عزیز در سن 22سالگی نیاز به جلب توجه پیدا کرده ای تا حدودی به سن شما ربط دارد و احساسی که هم اکنون در شما بوجود امده لزوما چیز بدی نیست!به نظر من این یک نیاز غریضی است اما نحوه پاسخ افراد به این نیاز موضوع را به سمت و سویی دیگر هدایت میکند تا جایی که بعضی ها حاضر به انجام هر کاری میشوند برای جلب توجه بیشتر...!!
اما شما و برادران من در تالار باید به این نکته توجه کنید که هر دختر خانمی که جلب توجه میکند جلف یا به قول دوستان سبک یا اهل ادا و اطوار نیست!گاهی تنها محکم و استوار راه رفتن یک خانم جلب توجه میکند،وقتی خانمی در یک بحث علمی پا به پای آقایون پیش میره جلب توجه میکنه،وقتی خانمی با اعتماد به نفس بالا و فن بیان قوی در یک جمع صحبت میکنه حتی اگر چهره ی نا زیبایی داشته باشه جلب توجه میکند.وقتی دختر خانمی با متانت تمام در کنار مردان خوش می درخشه باعث جلب توجه دیگران میشه...من با صفر کیلومتر بودن که دوستی ذکر کرد اصلا موافق نیستم آن هم در این عصر و زمانه!!!
دوست خوبم شما یک دختر هستید با تمام ظرافت ها و ویژگی های منحصر بفرد زنانه...باور کنید نیازی به رفتار های خارج از عرف نیست تا شما دختری خواستنی باشید:shy:تنها استعداد ها و توانایی های خودت رو بشناس،روی اونها کار کن و پرورششون بده،در محیط دانشگاهیت خوش بدرخش و گوشه گیر نباش:72:
-
منظور من از صفر بودن، صفر بودن در فعالیت ها و روابط نبود،:305: منظور من در دوست دختر و دوست پسر داشتن و این جور مسائل بود و گرنه من با پیشرفت خانم ها مخالف نیستم و می دونم خانومی که توی محیط بیرون بیشتر پیشرفت کنه، اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کنه و این می تونه در بهتر شدن زندگی اش کمکش کنه. :72:
-
سلام:
آفرین دختر آسمان عزیز..به عنوان اولین پست در تالار همدردی نشان دادید که دختر خانم فهیمی هستید....
دقیقا من داشتم همچین ارسالی رو آماده می کردم که متاسفانه عصری کار پیش آمد و حالا که پست شما را خواندم بسیار لذت بردم..
من هم با نظر دوستانی که گفتند این دختران جلف یا ..هستند و یا سبک مخالفم..کتمان نمی کنم این گونه دختران هستند ولی هستند دخترانی که به خاطر شخصیت محکم و با وقار خودشون ..به خاطر خوش بیان بودن..به خار نترس بودن مورد توجه قرار می گیرند ..
رز گرامی هر دختری یک جور است..یکی ادا و اطوار دارد که پسرها خوب می فهمند قصدش چیست..
یک مثل شما سر به زیر...متین و ساکت...که باز پسرها می فهمند..
و یکی هم با جذبه و و اهل مراودات زیاد که باز پسران می فهمند..
به نظر من دوستان کنار شما همان طور که خودتان گفتید اهل ادا و اطوار نیستند ولی چون اعتماد به نفس و عزت نفس بالایی دارند مورد توجه هستند..
دوست خوبم راه شما بالا بردن عزت نفس و اعتماد به نفس است و اینکه خود را کاملا بی نیاز از نگاه پسران و مورد تایید بودن انها بدایند و انقدر خود را بالا بپنداردی ( منظورم غرور نیست ) که این چیزها برایتان مهم نباشد..
خود من خیلی مورد توجه بودم و خواستگارن زیادی داشتم جوری که صمیمی ترین دوستم فقط چون قدرت بیان و جذبه ..چالش کشیدن اساتید مثل من را نداشت همیشه نالان بود از توجهاتی که به من می شد و او نه..و اذعان می کنم من هم نه تنها اهل ادا و اطوار نبودم بلکه بداخلاق ترین دختر کلاس بودم و همه می دانستند نه اهل دوستی ام نه برایم مهم هست برای همین اکثرا اگر می خواستند به قصد خواستگاری می آمدند و من برام به واقع مهم نبود ..ولی دوستان اطرافم می گفتند که سارا هر بخشی میره با فن بیان و جذبه خودش و بی محلی به اطرافیان و جدی و بداخلاق بودنش و رعایت کامل حدودش جلب توجه می کنه..نه با ادا و اطوار دخترانه..حتی همسرم در تحقیقات خودش اولین چیزی که شنیده بود این بود که خیلی بد اخلاقه و اصلا رو نمیده...در حالی که ذاتا در میان خانم ها من شوخ طبع ترین بودم و بیشترین تعداد دوست را در خانم ها داشتم..اینا رو گفتم که بهت بگم همون چیزهایی که به دوست صمیمی ام گفتم..اعتماد به نفس خودتو بالا ببر اصلا برات مهم نباشه جلب توجه می کنی یا نه ..نباید هدفت جلب توجه باشه..باید هدفت افزایش توانایی هات ..داشته هات..استعدادات در راستای عرف...و شرع بدور از خود نمایی و غرور باشه...
می دونم موفق می شه و یک روز یک عالمه آدم می بینی که خیلی خیلی هم دوستت دارند....من مطمئنم....
:72:
-
سلام
نقل قول:
اعتماد به نفس خودتو بالا ببر اصلا برات مهم نباشه جلب توجه می کنی یا نه ..نباید هدفت جلب توجه باشه..باید هدفت افزایش توانایی هات ..داشته هات..استعدادات در راستای عرف...و شرع بدور از خود نمایی و غرور باشه...می دونم موفق می شه و یک روز یک عالمه آدم می بینی که خیلی خیلی هم دوستت دارند....من مطمئنم....
لطقا لینک زیر رو بخون
http://www.hamdardi.net/thread-13501-post-121640.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
اگه بخوای یکی بهت توجه کنه، یه ذره سر یه سری اعتقاداتت کوتاه بیایی:163:، خیلی ها میان. اما خودت نمی خوای و این بزرگترین ارزشه تو این جامعه ی الان.
پیداکردن دخترهایی مثل شما هم آرزوی پسرهایی امسال منه.:311: اون پسرهایی که خودشون هم دنبال این کارها نبودن، در به در دنبال خانوم هایی مثل شما میگردن.:72: اینو من میگم که توی خوابگاه پسرها با هم در مورد این مسائل حرف میزنیم. حتی خیلی از پسرهایی هم که دنبال این ادا اطوارها میرن، وقتی می خوان برای یه عمر یکی را انتخاب کنن، از خداشونه یه دختر صفر کیلومتر گیرشون بیاد.
نگران نباش، اونی که قراره برای همیشه شما را دوست داشته باشه همین روزها میاد. ولی نه از توی خیابون، :305: چون شما حقت اینه که با پسر خوب و بامعرفت ازدواج کنی. به خدا توکل کن، خودش پاداش نجابت و پاکی شما را میده.:72:
سلام دوست خوبم ross22 عزیز....
امیدوارم که حالت خوب باشه.با توجه به حرفه دوستمون تسوکه ما پسرا کشته مرده ی دخترایی مثل شماییم.ولی اطراف من یکی که نیست.من تا حالا رابطه داشتم.به خدا دخترایی با ظاهر شما بودن که ادعای پاکی میکردن ولی وقتی بیشتر راجبشون تحقیق میکردی میدیدی از یه دختر با ظاهر آرایش کرده هم دلش شلوغتره.شاید بعضی ها فکر کنن(حتما همینطوری هم هست.البته بیشتر دخترا این فکرو دارن)دختری که با کسی نبوده تجربه ی کافی واسه یه رابطه رو نداره و اینطوری خوب نیستو کامل نیست ولی اشتباه میکنن.بالاخره هر دختری از یه جا شروع کرده تا کامل شده دیگه...بهتره شما رابطتو با پسر با ازدواج شروع کنی.باور کن ارزش شما الان به نجابتته وپسری مثل من حاضره واسه زندگی با امثال شما هر کاری بکنه.اتفاقا چند وقت پیش با یکی از دوستام بحثم همین بود.ما پسرا توو جمع خودمون خیلی راجب پیدا کردن دخترایی امثال شما حرف میزنیم.پس بدون ارزش داری.خیلی هم با ارزشی ولی انسانی که لایق شما باشه اطراف شما نیست.همه اهل دوستی و خوشگذرونین.کسی به وجود با ارزش شما توجهی نمیکنه مگر کسی که لایق شما باشه.پس بدون کسایی هستن که دنبال دخترایی مثل شما باشن ولی اطرافت نیستن.یه جورایی مثل خودم هستید.در به در دنبال دختری مثل شمام ولی پیدا نمیشه.اینکه اطراف من چنین کسی نیست به این معنی نیست که اصلا وجود نداره.داره ولی دور از منه.واسه شما هم پسری هست.نگران آینده ات نباش.شاید کسایی هستن ولی به خاطر سنگین بودنت جرات نمیکنن بهت حرفی بزنن ولی شما به خاطر این مسئله اصلا ظاهرتوو تغییر نده.اگه کسی قصد دوستی داشته باشه همون بهتر که از ظاهرت بترسه ولی اگه کسی قصد و نیت خیر داشته باشه چه دیر یا زود پا پیش میذاره و بهتره که همین پیش بیاد.
امیدوارم خدا یه پسرو با عاشق شما شدن خوشبخت کنه.
موفق باشید.:72::72::72::72::72:
-
با سلام مجدد به دوست خوب و پاکم....
من بعد از خوندن مطلب اول اقای تسوکه نظرمو دادم وبعد از اینکه همه ی مطالبو خوندم فهمیدم که یه جا اشتباه کردم.پسر نزدیک تو هست ولی جرات نمیکنن سمتت بیان:160: چون همونطور که دوستمون گفت افراد با دیدن شما به خودشون اجازه نمیدن پیشنهاد دوستی بدن و میدونن اگه بیان سمتتون باید تصمیم جدی داشته باشن و این یه نوع جلب توجه.وقار و سنگینیه شما به اندازه کافیه جلب توجه میکنه.احتمالا پسرا تو صفن تا درست تموم شه بعد لشگری حمله کنن به سمت خونتون و درو از پاشنه درارن:311::311::311:.فقط یه کم صبر کن:305:
.اسم تاپیک من >> میخوا ازدواج کنم ولی نمیتونم هستش پیشنهاد میدم مطلبمو بخونی تا ببینی منم مثل توام.حتی شرایطم هم بد تر از شماست.برو بخون میفهمی چی میگم. شب بخیر
-
واااااااااااااااااای چه تاپیک باحالی مرسی از دوست خوبم بارانک که اینجا رو به من معرفی کرد مرسی بارانک جااااااااان:104::72: من تاپیک حس می کنم هیشکی دوستم نداره رو کذاشتم واقعا این تاپیک و حرفای دوستان خیلی آرومم کرد از همتوووووووووووون یک دنیا ممنون و البته به دوست کلم که این تاپیک رو گذاشته باید بگم منم مث مث مث خودتم اما با خوندن این حرفا واقعا اروم شدم چقد خوووووووووووب:227: ذوق کردم و یه عالمه به خودم و احساساتم خندیدم:311::311: چقد دوستون دارم چقد خوشحالم که این انجمن رو پیدا کردم آخ ججججججججججوووووووووووووون :43::227::72::72::72
-
دخترایی مثل شما باید قدر خودشون رو بدونن اما نمیدونم چرا از پیشنهاد دوستی
ندادن پسرا ناراحتن!!!
یکی از دوستام که همیشه پیش بقیه کلاس میذاشت که از چپ و راست بهش پیشنهاد میشه با جلف بازیاش ضایع شد:
چهار نفر بودیم که کارآموزی میرفتیم جایی ، این دوستم از نظر زیبایی و خوشتیپی از هممون پایینتر بود اما ادااطفار زیاد داشت! یه پسری همونجا که میرفتیم بهش پیشنهاد دوستی داد و اون کلی به خودش میبالید که از بین ما تونسته توجه اون پسر رو جلب کنه ، خلاصه چند هفته اینا باهم حرف میزدن که یه روز یه خانوم اومد اونجا و گفت من همسر این آقام ، حالا قیافه ی این دوستم که ادعایه جذابیت میکر دیدنی بود!
باور کنید هیچ پسری جرأت پیشنهاد دوستی دادن به یه دختر متین و باوقار رو نداره ، اما ازدواج فرق میکنه که اگر هم پسری بخواد همچین پیشنهادی رو بدون شناخت با دیدن ظاهر دختر بده باید به عقلش شک کرد .
خانومی شک نکن یه پسر خوب مثل خودت با شناخت کامل عاشقت میشه ، قدر زر رو زرگر میدونه ، پس منتظر پسری از کوچه و خیابون نباش اونا با دخترایی مثل خودشون دوست میشن .
-
سلام از طرف یه تازه وارد به همه پیشکسوتها
ماشالاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا . بچه ها چقدر حرف تو دلتون بوده.......
سرکار خانم "رز", با عرض پوزش ازتون اجازه می خوام که از این محیطی که ایجاد کردید برای گفتن چند کلامی با بقیه عزیزان استفاده کنم. (پیشاپیش مرسی)
1. در 2 - 3 روز گذشته خیلی از مطالب این سایت رو خوندم (همینجا بخاطر مطالب جذاب سایت، از مسئولین و نویسندگان عزیز بسیار تشکر می کنم) و این اولین مطلبی بود به صفحه سوم کشیده شده (تا اونجایی که من توی سایت دیدم). پس شاید بتونیم یه نتیجه گیری بکنیم که چرا همچین مطلبی این قدر گسترش پیدا کرده.
الف) بهترین روش برای حل مسئله اینه که اون رو از ریشه حل کنیم. وقتی که دندونی پوسیده باشه، شما هر چقدر هم که مسواک بزنید, هیچ تاثیری نداره. پس باید اون دندون پوسیده رو بکنید و بندازینش دور و دنبال دلیل اینکه همچین اتفاقی افتاده چی بوده و از این به بعد به فکر جلوگیری باشید تا درمان.
در کل مطالبی که خوندم به جز عباراتی مثل :
"حفظ نجابت و پاکدامنی" و "اعتماد به نفس" و "دوری از این تمایلات بیهوده" و ...
چیزی پیدا نمیشد که برای من نوعی، به عنوان یک دلیل مستند و قاطع، راهنما و عملگر باشه. اینها تمام حرفهایی که در همه جا (حتی قهوه خونه ها) از اون بچه 2 ساله تا پیر مرد 99 ساله "فقط و فقط به صورت طوطی وار حفظ کردن" و موقعی که وقتش باشه، مثل ضبط صوتی که دکمه Play رو فشار داده باشیم، اجرا میکنن.
آیا تا به حال فکر کردیم که چرا یک فرد (منظورم شخص خاصی نیست) باید به همچین مرحله ای از زندگیش برسه که جلب توجه از سمت فرد دیگری (همجنس و یا غیر همجنس) به یک معظل حاد تبدیل بشه و حتی فرد رو به انزوا بکشونه. چرا باید اصلا دندون پوسیده بشه؟؟؟ چرا باید کار به جایی برسه که نیاز به درمان باشه؟؟؟
شاید اینطور بگید که "همونطوری که خانم "دختر آسمان" گفت: انسان ها بنا به ماهیت اجتماعی شان نیاز به ارتباط و جلب توجه هم نوعان خود دارند"، این حس و نیاز به طور ذاتی در وجود ما نهفته است و باید برآورده بشه. بنده هم با این حرف موافقم، اما فعلا یه گریزی میزنم به کتاب "تضاد های درونی ما - اثر کارن هورنای - ترجمه محمد جعفر مصفا".
در این کتاب به طرز عجیبی خواننده با تضادهایی که یک عمر در وجودش مثل انگل هایی وجود واقعی اون رو از بین بردن، روبرو می کنه. در این کتاب مهم ترین مرحله زندگی انسان - یعنی دوران طلایی "کودکی" - مورد بحث قرار میگیره و اینکه چطور این انسان "ظاهرا بالغ" ، کودکی نیست جز با جثه ای بزرگ !!!! که اسیر تمایلات و خواسته های کودکانه است و به شدت با شرایط عجیب و غریب زندگی در بزرگ سالی دست و پنجه نرم می کنه.
- کودکی که در دوران کودکی نیاز به محبت داشته و از این لطف بی بهره بوده، حالا بزرگ شده و در درون خودش یک احساس خلا میکنه.
- کودکی که نیاز داشته تا دیگران در پیروزیهاش به او تبریک بگن و تشویقش کنن، اما به هر دلیلی این نیاز برآورده نشده.
- کودکی که نیاز داشته تا بدون هیچ شرط و شروطی مورد عشق و محبت قرار گرفته بشه و به هر دلیلی این اتفاق نیفتاد.
- کودکی که تا می خواست کاری کنه، بهش گفتن:"نکن... تو نمیتونی... تو عرضه نداری... تو...".
- کودکی که بهش اجازه ندادن تا خودش لحظه ای تصمیم بگیره... لحظه ای خودش چیزی رو لمس کنه... لحظه ای فریاد بزنه... لحظه ای بپره... لحظه ای بترسه... لحظه ای...
- کودکی که هرگز اجازه نداشت "خودش رو دوست داشته باشه"
...
...
و حالا این سرگذشت خیلی از ماها بود و سرگذشت خیلی ها هست و خواهد بود. کودکان 4-5 ساله ای که حالا در جسم یه انسان بزرگ داره زندگی می کنه. در نهایت کسی که بدون اینکه مهارت زندگی رو کسب کرده باشه، میرسه به سن من، میشه یه پسر 21 ساله، میشه یه دانشجو، میشه کسی که هنوز نمیتونه تو آینه، تو چشای خودش نگاه کنه و بگه "خیلی آقایی"، کسی که هنوز یکبار هم با صدای بلند به خودش نگفته: "پسر... خیلی دوست دارم"، کسی که هنوز پر از احساس گناه.
حالا نمیخوام بگم که کی مقصره، اما یه چیز رو مطمئنم. "من باید خودم رو خوب بشناسم، باید بدونم که دوران طلاییم چطور گذشت، چی شده که من الان اینجام و خیلی از سوالایی که در نهایت منجر میشه به "خودآگاهی"".
+ میدونین چرا باید این کارا رو بکنم؟ چون من هم فردا مسئولیت پدر بودن رو بر عهده خواهم داشت، و دوست دارم که "عاشقانه و عاقلانه" این کار رو انجام بدم.
نتیجه گیری:
سرکار خانم "رز"، دوستان، هممون اگه جایی مشکلی تو کارمون داریم، یادمون نره که حتما برای حل مشکلمون، اول از همه به صندوقچه دوران کودکیمون یه سر بزنیم. مطمئن باشید، اگه جواب رو پیدا نکنید، راه حل رسیدن به جواب رو بدست میارید.
خانم "رز"، این احساس شما رو من هم داشتم و هنوز هم به نوعی دارم. اما جوابش رو پیدا کردم. جواب خیلی از مشکلات دیگه ام رو هم پیدا کردم. چون هر لحظه که میگذره و هر کتابی که میخونم و هر چه بیشتر تو اینترنت در موردش میگردم در نهایت به این کلمات میرسم: "کودک درون"
همونی که نمیخواد که با جثه ش بزرگ بشه. هنوز می ترسه و به من اعتماد نداره. باید اول بهش بفهمونم که به هیچ وجهی ذره ای از عشقم نسبت بهش کم نمیشه. همیشه و همیشه باهاش خواهم موند. "چون بدون اون من هم نیستم".
ب) یه سوال بزرگ!!! (WOW). چرا باید فرهنگ، جامعه، افراد و ... تفکرشون به این سمت بره که دوست بودن یک پسر با یک دختر، اخ ه، جیزه، گناه داره؟
لطفا در پاسخ دادن از هرگونه جملات تکراری مثل عناوین زیر جدا خودداری کنید. لطفا کمی خلاق و پژوهشگر باشید. تنکس
= بخاطر کشش و جذبه ی دو جنس مخالف
= چون دین و بزرگان (قدیمیا) گفتن
= چون نجابت و پاکی دو طرف از بین میره
= این دوستی وسوسه شیطانه
= اصلا چه معنی میده؟؟؟ Big Grin + Laugh
---------------------------------------------------------------------
به عنوان اولین پستم، می خواستم حسابی از خجالتتون در بیام، گفتم تا میتونم بنویسم. لطفا بعدا تا میتونید تشکر کنید.
مخصوصا خانم "دختر آسمان" که در یک تاپیک مخصوص خودشون، به طرز عجیبی از همه جداگانه به صورت "مرسی از ..." تشکر کرده بودن.
چشم گلتون درد نکنه که مطلب رو تا آخر خوندین. {هنوزم درباره "کودک درون" حرف برای گفتن دارما !!!
-
سلام جواب سوالتون چون این کار از ریشه غلطه به هزاااااااااااااااارو یک دلیل و بیشتر که به دلیل شرایط سخت امتحانات و زیق وقت!!!!!:311: از پاسخ و گفتن این همه دلیل واقعا معذورم معافم کنید دوست عزیز اما مطالعه کن خودت به دلایل زیاد این موضوع هم مرسی موفق باشی.....:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dr_JJ
سلام از طرف یه تازه وارد به همه پیشکسوتها
ماشالاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا . بچه ها چقدر حرف تو دلتون بوده.......
سرکار خانم "رز", با عرض پوزش ازتون اجازه می خوام که از این محیطی که ایجاد کردید برای گفتن چند کلامی با بقیه عزیزان استفاده کنم. (پیشاپیش مرسی)
1. در 2 - 3 روز گذشته خیلی از مطالب این سایت رو خوندم (همینجا بخاطر مطالب جذاب سایت، از مسئولین و نویسندگان عزیز بسیار تشکر می کنم) و این اولین مطلبی بود به صفحه سوم کشیده شده (تا اونجایی که من توی سایت دیدم). پس شاید بتونیم یه نتیجه گیری بکنیم که چرا همچین مطلبی این قدر گسترش پیدا کرده.
الف) بهترین روش برای حل مسئله اینه که اون رو از ریشه حل کنیم. وقتی که دندونی پوسیده باشه، شما هر چقدر هم که مسواک بزنید, هیچ تاثیری نداره. پس باید اون دندون پوسیده رو بکنید و بندازینش دور و دنبال دلیل اینکه همچین اتفاقی افتاده چی بوده و از این به بعد به فکر جلوگیری باشید تا درمان.
در کل مطالبی که خوندم به جز عباراتی مثل :
"حفظ نجابت و پاکدامنی" و "اعتماد به نفس" و "دوری از این تمایلات بیهوده" و ...
چیزی پیدا نمیشد که برای من نوعی، به عنوان یک دلیل مستند و قاطع، راهنما و عملگر باشه. اینها تمام حرفهایی که در همه جا (حتی قهوه خونه ها) از اون بچه 2 ساله تا پیر مرد 99 ساله "فقط و فقط به صورت طوطی وار حفظ کردن" و موقعی که وقتش باشه، مثل ضبط صوتی که دکمه Play رو فشار داده باشیم، اجرا میکنن.
آیا تا به حال فکر کردیم که چرا یک فرد (منظورم شخص خاصی نیست) باید به همچین مرحله ای از زندگیش برسه که جلب توجه از سمت فرد دیگری (همجنس و یا غیر همجنس) به یک معظل حاد تبدیل بشه و حتی فرد رو به انزوا بکشونه. چرا باید اصلا دندون پوسیده بشه؟؟؟ چرا باید کار به جایی برسه که نیاز به درمان باشه؟؟؟
شاید اینطور بگید که "همونطوری که خانم "دختر آسمان" گفت: انسان ها بنا به ماهیت اجتماعی شان نیاز به ارتباط و جلب توجه هم نوعان خود دارند"، این حس و نیاز به طور ذاتی در وجود ما نهفته است و باید برآورده بشه. بنده هم با این حرف موافقم، اما فعلا یه گریزی میزنم به کتاب "تضاد های درونی ما - اثر کارن هورنای - ترجمه محمد جعفر مصفا".
در این کتاب به طرز عجیبی خواننده با تضادهایی که یک عمر در وجودش مثل انگل هایی وجود واقعی اون رو از بین بردن، روبرو می کنه. در این کتاب مهم ترین مرحله زندگی انسان - یعنی دوران طلایی "کودکی" - مورد بحث قرار میگیره و اینکه چطور این انسان "ظاهرا بالغ" ، کودکی نیست جز با جثه ای بزرگ !!!! که اسیر تمایلات و خواسته های کودکانه است و به شدت با شرایط عجیب و غریب زندگی در بزرگ سالی دست و پنجه نرم می کنه.
- کودکی که در دوران کودکی نیاز به محبت داشته و از این لطف بی بهره بوده، حالا بزرگ شده و در درون خودش یک احساس خلا میکنه.
- کودکی که نیاز داشته تا دیگران در پیروزیهاش به او تبریک بگن و تشویقش کنن، اما به هر دلیلی این نیاز برآورده نشده.
- کودکی که نیاز داشته تا بدون هیچ شرط و شروطی مورد عشق و محبت قرار گرفته بشه و به هر دلیلی این اتفاق نیفتاد.
- کودکی که تا می خواست کاری کنه، بهش گفتن:"نکن... تو نمیتونی... تو عرضه نداری... تو...".
- کودکی که بهش اجازه ندادن تا خودش لحظه ای تصمیم بگیره... لحظه ای خودش چیزی رو لمس کنه... لحظه ای فریاد بزنه... لحظه ای بپره... لحظه ای بترسه... لحظه ای...
- کودکی که هرگز اجازه نداشت "خودش رو دوست داشته باشه"
...
...
و حالا این سرگذشت خیلی از ماها بود و سرگذشت خیلی ها هست و خواهد بود. کودکان 4-5 ساله ای که حالا در جسم یه انسان بزرگ داره زندگی می کنه. در نهایت کسی که بدون اینکه مهارت زندگی رو کسب کرده باشه، میرسه به سن من، میشه یه پسر 21 ساله، میشه یه دانشجو، میشه کسی که هنوز نمیتونه تو آینه، تو چشای خودش نگاه کنه و بگه "خیلی آقایی"، کسی که هنوز یکبار هم با صدای بلند به خودش نگفته: "پسر... خیلی دوست دارم"، کسی که هنوز پر از احساس گناه.
حالا نمیخوام بگم که کی مقصره، اما یه چیز رو مطمئنم. "من باید خودم رو خوب بشناسم، باید بدونم که دوران طلاییم چطور گذشت، چی شده که من الان اینجام و خیلی از سوالایی که در نهایت منجر میشه به "خودآگاهی"".
+ میدونین چرا باید این کارا رو بکنم؟ چون من هم فردا مسئولیت پدر بودن رو بر عهده خواهم داشت، و دوست دارم که "عاشقانه و عاقلانه" این کار رو انجام بدم.
نتیجه گیری:
سرکار خانم "رز"، دوستان، هممون اگه جایی مشکلی تو کارمون داریم، یادمون نره که حتما برای حل مشکلمون، اول از همه به صندوقچه دوران کودکیمون یه سر بزنیم. مطمئن باشید، اگه جواب رو پیدا نکنید، راه حل رسیدن به جواب رو بدست میارید.
خانم "رز"، این احساس شما رو من هم داشتم و هنوز هم به نوعی دارم. اما جوابش رو پیدا کردم. جواب خیلی از مشکلات دیگه ام رو هم پیدا کردم. چون هر لحظه که میگذره و هر کتابی که میخونم و هر چه بیشتر تو اینترنت در موردش میگردم در نهایت به این کلمات میرسم: "کودک درون"
همونی که نمیخواد که با جثه ش بزرگ بشه. هنوز می ترسه و به من اعتماد نداره. باید اول بهش بفهمونم که به هیچ وجهی ذره ای از عشقم نسبت بهش کم نمیشه. همیشه و همیشه باهاش خواهم موند. "چون بدون اون من هم نیستم".
عالی بود واقعا
این اصلا یه بحث علمی هست که ریشه احساس حقارت ها ،سرخوردگی ها،ضعف ها ،حال بدی ها و........ همشون تو کودکی هست و متاسفانه این چیزی هست که چون مربوط به گذشته بسیار دورمون هست ، تو ناخودگاهمون هست و تا در موردش کنکاش نکنیم و به اگاهی نرسیم ،به نتیجه ای نخواهیم رسید
البته از صاحب اصلی تاپیک رز عزیز معذرت می خوام که تاپیکشون رو یه کم منحرف کردم ولی اتفاقا ممکنه مشکل ایشون هم به همین مورد مربوط باشه
کودک درونت را دریاب رز عزیزم
-
دوست عزيزم اوني كه بايد قدر تو رو بدونه دير يا زود پيداش ميشه و اينجوري خيلي بهتره كه تو با يك ذهن باز بدون تجربه هاي تلخ اين جور دوستيها وارد يه زندگي تازه بشي :43:
-
سلام رز عزیزم ، فقط به خاطر تو عضو شدم هرچند همیشه از مطالب سایت استفاده می کردم.
می خواستم بگم من یکی از اون دخترایی هستم که همیشه بهم ابراز علاقه میشه ، تا حالا در گیر روابط زیادی شدم و با ابراز علاقه های زیادی مواجه شدم.....اما
الان دچار افسردگی شدید شدم و شب و روز آرزو می کنم کاش درگیر نمی شدم، کاش حرف های پوچ یه عده رو باور نمی کردم......رز عزیزم دچار مشکلات عاطفی شدم که جبران ناپذیره برام...در حالی که فقط 21 سال دارم.
آره من جذابم خیلی جذاب ......ولی هیچوقت دنبال هوس نبودم دنبال یک رابطه ی پایدار بودم که بهش اعتماد کنم اما الان می فهمم سخت در اشتباه بودم!
من تحسینت می کنم و خیلی خوشحالم که آسیب روحی که من دیدم رو تو تجربه نکردی.:72:
واسه من هم دعا کن:72: