مشكل در نحوه ارتباط جنسي مورد نظر شوهرم
سلام به همه عزيزان
مشكل چندين ساله اي دارم اما خجالت ميكشيدم با كسي در ميون بزارم چه خوب شد كه به اين سايت بر خوردم هرچند به خدا اينجا هم از طرح مشكلم خجالت ميكشم
ابتدا از همتون معذرت ميخوام بويژه از مدير همدردي
ميل جنسي شوهر من بسيار بالاست علاقه زيادي به ديدن عكسا و فيلمهاي سوپر داره كارايي كه تو فيلما ميكنند را ازم ميخواد از همشون دريغ كردم اما نزديكي از پشت را قبول كردم اخه خيلي دل رحم ام عاشق شوهرم هستم اما اين كاراش عذابم ميده حالا روز به روزم خواسته اين خواسته اش زياد ميشه هرچند من هيچ تمايلي ندارم و خيلي عذاب ميكشم
قبل ماهي دو ماهي يه بار بود كه حالا به دو هفته رسيده چيكار كنم
RE: مشكل در نحوه ارتباط جنسي مورد نظر شوهرم
با سلام
براي پاسخ به مشكلات زوجين نياز به بررسي دقيق ، ذكر جزئيات و بررسي همه جوانب هست، كه متاسفانه به خاطر دسترسي عمومي به مطالب شما ، ما به راهنمايي كلي بسنده مي كنيم. اما اگر شما تمايل به حل دقيق مسائلتون در اين زمينه داشتيد نياز به مراجعه حضوري به يك روانشناس باليني و دريافت مشاوره متناسب مي باشيد.
در مورد مسئله اي كه بيان كرديد:
معمولا در همه زمينه ها به دقت خانمها و آقايان بايد به نيازهاي يكديگر توجه كنند، و نظرات يكديگر را بشنوند و براي خواسته هايشان راه حلهاي ميانه اي را انتخاب كنند.
در مورد خواسته هاي زناشويي هم به همين منوال هست. يعني بايد شما با همسرتان صحبت كنيد. نه فقط امر يا نهي كنيد. به او از عذابي كه مي كشيد و ناخشنودي و رنجتان صحبت كنيد و بگوييد كه اين مسئله باعث مي شود كه نتوانيد لذت برده يا لذت برسانيد.
اما لازم نيست كه در برابر همه خواستهايش مقاومت كنيد. بايد راههاي ديگري كه مورد نظر هر دو تون باشد را امتحان كنيد. تنوع بخشي و خلاقيت در ارتباطات را بايد شما مانند يك مهارت بياموزيد.
اين آموزش صرفا از طريق مشاوره هاي خصوصي امكان پذير هست. و معمولا شما با يك مشاور با تخصص روانشناس باليني و همجنس بهتر مي توانيد ارتباط برقرار كرده و كمك بگيريد.
نكته مهم ديگر اينست كه معمولا كيفيت بخشي به رابطه منجر مي شود درخواستهاي متفرقه و يا كميتي به حداقل برسد.
براي اين منظور مراحل قبل از ارتباط بسيار مهم هست. برقرار كردن ارتباطهاي عاطفي، لمسي، عشوه گري، و گرفتن مديريت ارتباط در دستتون (با توجه به آگاهي كه نسبت به علاقمنديهاي همسرتون داريد)، منجر مي شود كه مسير رضايت بخشي را طي كنيد.
اينكه هر گونه خواسته هاي زناشويي همسرت را نپذيرفتي به معني آنست كه او را محدود كرده ايد و اين محدوديت به شيوه ناصحيحي اعمال مي شود. بهتر هست ، شيوه هاي مناسب تر را به عنوان جايگزين پذيرا باشيد.
با توجه به راهنمايي هاي كلي بالا، اگر سئوال بيشتري داشتيد بايد يا از طريق مشاوره حضوري در محل سكونت خود اقدام كنيد يا به تالارها و سايت هاي اختصاصي در اين زمينه مراجع كنيد.
مثلا:
مباحث تخصصي سلامت جنسي در سايت ايران سلامت
مدير گرامي و عزيز
از پاسختون ممنونم
شوهرم هربار كه ازم درخواست ميكنه بهش ميگم كه عذاب ميكشم حتي حالت تهوع بهم دست ميده اما اونقدر اصرار ميكنه كه دلم ميسوزه و علارغم ميلم بهش اجازه ميدم اما بعد اتمام رابطه ميگه بميرم برات كه اينقدر عذاب كشيدي بعد اين هر موقع خواستم اجازه نده باشه اما دفعه بعد بازم روز از نو
منم دلم ميخواد هر جور اون ميخواد (تنوع طلبي ) اونجور بكنم اما بعضي هاش با مزاجم سازگار نيست و از اين موردم كه درد ميكشم
شهر ما خيلي كوچيكه مشاور و اينجور چيزا نداره
به هر حال ممنونم مدير محترم
با سلام
نكات پست قبلي ام در مورد در دست گرفتن مديريت رابطه و ايجاد تنوع هاي جايگزين مي تواند به شما كمك كند.
مهم اينست كه شما گام نخست را در رابطه اتان در دست بگيريد و هدايت كنيد.پس براي تمركز زدايي از يك روش (روش عذاب آور)به روشهاي ديگر، بهتر است كه شما بستر مناسب جهت رابطه هاي بهتر و جايگزين را را فراهم آوريد.
در اين جهت مي توانيد از سايتي كه معرفي كردم و سايتهاي تخصصي در اين مورد هم ، آموزشهاي لازم را كسب كنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نكته مهم ديگر اينست كه معمولا كيفيت بخشي به رابطه منجر مي شود درخواستهاي متفرقه و يا كميتي به حداقل برسد.
براي اين منظور مراحل قبل از ارتباط بسيار مهم هست. برقرار كردن ارتباطهاي عاطفي، لمسي، عشوه گري، و گرفتن مديريت ارتباط در دستتون (با توجه به آگاهي كه نسبت به علاقمنديهاي همسرتون داريد)، منجر مي شود كه مسير رضايت بخشي را طي كنيد.
اينكه هر گونه خواسته هاي زناشويي همسرت را نپذيرفتي به معني آنست كه او را محدود كرده ايد و اين محدوديت به شيوه ناصحيحي اعمال مي شود. بهتر هست ، شيوه هاي مناسب تر را به عنوان جايگزين پذيرا باشيد.
با توجه به راهنمايي هاي كلي بالا، اگر سئوال بيشتري داشتيد بايد يا از طريق مشاوره حضوري در محل سكونت خود اقدام كنيد يا به تالارها و سايت هاي اختصاصي در اين زمينه مراجع كنيد.
مثلا:
مباحث تخصصي سلامت جنسي در سايت
ايران سلامت
این کاری هم که ایشون میکنند از نظر شرعی گناهه:
نظر مراجع عظام دربارهء وطی در دبر زن مختلف است .
برخی مانند امام و آیات عظام اراکی ، گلپایگانی (رحمهم الله ) و صافی و زنجانی (حفظهما الله ) می گویند:وطی در دبر زن حایض کراهت شدیده دارد، که مفهومش این است که در غیر حیض کراهت دارد، اما نه شدیده . بعضی دیگر مانند آیت الله خویی (ره ) می فرمایند:؛ یعنی اگر راضی نباشد، جایزنیست . (1)
(پـاورقی 1.توضیح المسایل مراجع ، ج 1 ص 276 ذیل مسئلهء 450
بهتره به هر طریق ممکن ایشون رو از این عمل منصرف کنید
مثلا پیش یه مشاور برین
به نظر من بهتره که توی همون سایتی که مدیر همدردی لینک دادن، دوباره مشکلتون را مطرح کنین.:305:
به نظر من از داروهاي كاهش ميل جنسي به شوهرتون بديد.:311:
سلام:
دوستان خواهش می کنم به مراجعین نسخ غیر علمی ارائه ندهید که اگر کوچکترین حادثه ای بر اثر این نسخ ارائه شده شما پیش بیاد کاملا به عهده خود شماست...مشکل همسر ایشان سادیسم نیست دوست عزیز...سادیسم یک بیماری روانپزشکی ست که حتی ما پزشکان هم بعد از اخذ شرح حال دقیق از طرفین ..امیال...و ..به سختی به کسی نسبت می دهیم ..و شما دوست عزیز تنها با درخواست آنال س.... که امروزه به علت رواج فیلم های پرنو در میان جوانان شایع شده به همسر ایشان برچسب سادیسم می زنید...نه دوست عزیز این گونه نیست و با توجه به اینکه هدف تالار همدردی بیشتر مشاوره در زمینه ارتباط دختر و پسر و ازدواج و ..است و زیاد بر اهداف جنسی پایه ریزی نشده است اینجانب از ذکر اینکه چرا و چگونه این راه برای عده ای از جوانان لذت بخش است پرهیز می کنم و تاکید می کنم که دوست عزیز ما باید یا مشکل خود را در تالار های پیشنهادی مدیر همدردی محترم ارائه دهند و یا حضوری به مشاور مراجعه کنند...و همین طور سنجاقک گرامی پیشنها شما برای تجویز دارو اصلا صحیح نیست ..ایا شما گمان می برید درخواستی این چنین از جانب همسر ایشان به اینگونه مهار می گردد..شرمنده هستم که اصلا این بیان صحیحی نیست و تاکید دارم لطفا با بیان راه هایی که بر صحت و سقم ان اطمینان ندارید پرهیز کنید...
با عرض پوزش اگر کمی تند بیان کردم ...
هدف تنها هدایت صحیح مراجع است..
موفق باشید...:72:
يه سوال داشتم؟
چرا از بين تمامي موارد موجود در فيلم هاي غيراخلاقي ( به گفته خودتون )بدترينش را انتخاب كرديد.
موردي كه در صورت رضايت زن شديدا كراهت دارد و در صورت عدم رضايت زن حرام است.!
موردي كه عامل اصلي الودگي به ميكرب و بيماريهاي بعضا صعب العلاج مقاربتي است!
موردي كه باعث صدمه به جسم زن ميشه و در اينده عوارض بدي داره.!
موردي كه حتي از نظر قانوني جزء موارد تمكين زن از شوهر در امور جنسي محسوب نميشه
و حقي را براي مرد ايجاد نميكنه!
---------------------------------------------------
به نظرم با توجه به متن هايي كه نوشتيد شوهر شما از عوارض احتمالي اين كار براي همسرش نااگاه مي باشد و حتي اين كار را بخشي از وظايف خود مي داند.كافي است سطح اطلاعات جنسي او را با مقالات يا كتابهاي مرتبط بالا ببريد.و مثلا بعد از يكبار ويزيت توسط پزشك زنان
او را از قول پزشك مبني بر عوارض جبران ناپذير اين كار اگاه كنيد.
با تشكر از راهنمايي همه دوستان
با اينكه ميدونم شوهرم منو دوست داره اما از اين كارش دست بردار نيست و ميگه لذتي كه اونجا داره هيچ جايي نداره
علاوه بر اينكه درد ميكشم بفول كاشمر عزيز از عوارضش هم ميترسم هر چند همسرم نظافت را رعايت ميكنند
اگه راه حلي به ذهنتون ميرسه كه بتونم ايشون را منصرف كنم ممنون ميشم
بازم میگم بهتره تو سایتی که مدیر آدرس دادن مشکلتون را برطرف کنین.
اگه همسرتون فرد مذهبی هستند بهتره روایاتی که از ائمه هستند رو براشون بخونید
و اگه نه مشکلات جسمی که این جور نزدیکی میتونه با خودش داشته باشه رو فهرست کنید و بدید تا بخونه. من شنیدم که رابطه از مقعد حتی میتونه بیماریهای قلبی رو در پی داشته باشه البته نمیدونم چه قدر صحت داره.
با این کار حداقل میتونید فاصله زمانیش رو بیشتر کنید مثلا هر دو ماه یک بار.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
امروز كه سري به تالار زدم تصادفا تاپيك شمارو ديدم!!
خيلي عجيبه برام ...نميفهمم چرا به اين خواسته ي همسرت تن دادي!!!؟؟
اين مقاله رو براش كپي كن و به هيچ وجه زير بار حرفش نرو چون به دليل وجود عضلات خاصي در اين ناحيه از بدن اگر در حالت اجبار(وقتي بدنت منقبض شده)ارتباط صورت بگيره صدمات جبران ناپذيري بهت وارد ميشه ...
همسرت بااااااااااايد اينو درك كنه و ديگه هيچ وقت چنين درخواستي ازت نداشته باشه!!
روابط جنسي مقعدي
عوارض روابط...و احكام شرعي آن
سلام.
يکبار ديگه پست من را بخوان.
خوب حالا اگه با امثال اين کار و مشاوره نتونستي هدايتش کني که به نظر من اولويت اوله و حداقل در دراز مدت با تکرار جواب ميده ميتوني راههاي ديگه را امتحان کني
من ميميرم براي راهکارهاي عملي.اگه روش عقلاني جواب نده من ميرم سراغ روشهاي بازي با اعصاب.!
يکم شيطاني ا ولي خوب جواب ميده.
.ببين مردا دوست دارن موقع همخوابي اوضاع را تو دست خودشان داشته باشن
از طرفي دوست دارن هم خودشان و هم شريکشان را ارضا کنن.و حتي اگه نتونن يه نوع سرخوردگي تو وجود خودشان احساس مي کنند
ناراحت مي شن به فکر مي رن و سعي مي کنن در برخورد بعدي تو کارهاشون حساب شده تر جلو برن و کارهايي که زن دوست نداره را انجام ندن
و اعتماد به نفسشان را بدست بيارن و ....
خوب حالا اين ارضا شدن طرف مقابلشون را از کجا مي فهمند؟
از ر روي عکس العملهاي زن بالاخص صداهاش
يه جورايي تو ذاتشونه دوست دارن ضعيف کشي کنن
وقتي شما در حالت همخوابي عادي هيچ عکس العملي نشون نميدي حس بدي به شان دست مي ده ولي وقتي عکس العمل شما را در روشهاي غير عادي
مثل اين مي بينند فکر مي کنند راه را درست رفتن و حس خوبي به شان دست ميده.اطمينان به نفسشان هم الکي زياد ميشه.
راهش چي ا.راهش اينه که مثل فيلمهاي پورنو شما هم در پوزيشن ها(حالت هاي) درست يکم ادا در بياري و فيلم بازي کني!
اما در پوزيشن ها(حالت هاي) نادرست بايد بر عکس عمل کني
نبايد عکس العملي نشون بدي.يا درد را به زبان بياري يا در چهره نشون بدي.
يا يه قدم فراتر مي ري يه کتاب يا يه مقاله مي زاري کنا دستت وقتي خواست شروع کنه کتاب رو مي گيري دستت و مثلا شروع مي کني برا خودت بخوني
انگار نه انگار.بعد طرف عصباني ميشه کتاب را احتمالا پرت ميکنه ان ور.خوب شما به صورت کاملا اتفاقي شروع مي کني به حرفهاي
اعصاب خورد کن.مثلا اين ماه چند تومن کم اورديم.صاحبخانه چي گفت.مادرت به من توهين کرد و ...
ديگه بيشتر توضيح نمي دم.
(خدايا توبه)
لطفا به مشاوره ي جنسي گرفتن اقدام كنيد
در بيمارستان روزبه و همچنين مراكز ديگر دكتر افتخاري فوق متخصص روانشناسي مسائل جنسي سمينار برگزار مي كنند مي توانيد در اين سمينارها ي دو روزه شركت كنيد به همراه همسرتان و از راهنمايي هاي تيم ايشان مدد جويي كنيد .
همسر شما در بخش مهمي از وجودشان دچار اختلال رفتار جنسي هستند كه بايد ريشه يابي شود و البته همينطور شما. شما نيازمند كمك حرفه اي هستيد .
شما به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی نباید تسلیم خواسته های غیر متعارف جنسی ایشون بشین .
اینگونه نیازهای غیر متعارف کلا غیر قابل اشباع هستن و با اجابت خواسته هاشون ، درخواست های بعدیش بیشتر و وقیح تر و غیر انسانی تر و واسش عادی تر خواهد شد . و بعد ازمدتی خدای نکرده شما به مشکلات جسمی و روحی بر می خورین .
حتما مقالات مربوط در این رابطه تهیه کنین و همسرتون رو بطور منطقی قانع کنین که خواسته هاشو تعدیل کنه .
به احتمال قوی ایشون فیلمهای سکسی نگاه می کنن و این خواسته ها به ذهنشون می رسه .
با تشكر فراوان از راهنمايي همه دوستان دلسوز
tesoke عزيز چشم
g.sana جان باشه حتما مقاله را چاپ ميكنم و گفتتون را عمل ميكنم
كاشمر عزيز و مهربان چشم حتما گفته هاتون را مو به مو عمل ميكنم و نتيجه را برات ميگم
ani جان ما تو يه شهرستون زندگي ميكنيم كه روانشناس و اون جور چيزا نداره و يا به درد بخور نيستند
large مهربون از اينكه به فكر سلامتي روحي و جسمي من هستي ممنون چشم اينكار را هم ميكنم
matrix جان قبلا دو ماهي بود اما حالا به دو هفته رسيده
مشكل من اينكه عاشق همسرم هستم و وقتي ميبينم جواب رد ميدم و ناراحت ميشه دلم تاب نمياره و قبول ميكنم البته گفتم اون هربار بعد اتمام كار ميگه من ديونه ميشم به سرم ميزنه چنين درخواستي ميكنم دفعه بعد اگه بگم هم قبول نكن اما دفعه بعد بازم همون اش و همون كشك
منم نگران سلامتي ام در اينده هستم
gh.sana عزيز مقاله ات را خوندم خيلي جالبه حتما پرينت ميگيرم و تو درخواست بعديش بهش ميدم فك كنم تاثير بگذاره دستت درد نكنه