-
خیانت شوهر
شاید در جامعه سنتی ما خیانت شوهر به همسرش تعریف شده و معنا دار نباشد . اما من نمیتوانم چنین بی حرمتی را در زندگی زناشویی بپذیرم!. همسرم به راحتی در مورد رابطه جنسی با دیگران حرف می زند ، آن را حق طبیعی خود می داند و دائما تاکید دارد که این وجه خصوصی زندگی او ربطی و تاثیر سوئی بر زندگی ما ندارد.
با انکه به غیر از رابطه های نا محسوس تلفنی رفتار غیر عاد ی از همسرم نمی بینم .اما در زندگی و رابطه مان احساس امنیت نمی کنم . چه رفتار و واکنشی باید داشته باشم و چه تصمیمی باید بگیرم؟
-
RE: خیانت شوهر
خوش آمدی
به نظر شوهر شما تاهل و تعهد دو مقوله جداست؟
شاید بهتر باشد در این زمینه با او گفتگو کنید
-
باسلام
یه سوال ازتون دارم
آیا مطمئن هستی که او این رابطه ها رو داره به نظرت برای جلب توجه این کار رو نمیکنه؟؟؟
-
سلام خانم يوسفي
ايا هميشه اينطور است يا مواقع خاص
-
ايا مكررا و با افراد مختلف تلفني صحبت مي كنه يا خير فقط با يك نفر است ؟ ايا ديدار هم دارند ؟ از كي فهميدي و چگونه عكس العمل نشون دادي ؟ بچه داريد ؟ چند سال ازدواج كرديد ؟ شوهرتان چند سالشه و شما چند ؟
-
سلام مریم خانم. ممکنه فقط یه جور برانگیختن حس حسادت شما باشه تا بدین وسیله به بعضی از خواسته هاش برسه. تا به حقیقت چیزی واقف نشدین هیچ تصمیمی نگیرید و عمل نامعقولی نکنید. باید حساسیت نشون ندین و رفتار اونو بطور پنهانی زیر نظر داشته باشین تا اصل قضیه معلوم بشه..
-
شما مي توانيد با همسرتان در اين رابطه صحبت كنيد
سعي كنيد اعتمادتان را بالا ببريد.
-
ما هم سنیم 28 سال -3 سال ازدواج کردیم و بچه نداریم ..هر دو مشغول به تحصیل هستیم . من sms های او را دیدم و یه ایمیلش دسترسی دارم . متن پیامها عاشقانه نیست و معمولا هر ماه عوض میشود . مطمئنم که وقت زیادی با انها نمی گزراند یعنی اصلا وقت نمی گذارد .چون وقت و پول اضافی ندارد!
-
خوب اگر وقت ندارد،پس تنها حرف کس دیگری در بین است دیگر،مگر نه؟در این صورت باید نظر *آتنا خانم* را بپذیرید و بدان عمل نمایید.
راستی الان که شما هردو تحصیل می کنید،آیا کارهم می کنید و ممر درآمدتان چیست؟؟و آیا محل تحصیل شماها یکجاست یا نه در دو جای گوناگون؟؟؟
-
با سلام
خواهرم
قبل از اينكه همسر شوهرت باشي با او دوست باش تا مشكلتان حل شود
به شوهرت نزديك شو تا با تو درد و دل كند
بدان كه هيچ دختري ديگر با يك مرد زندار ازدواج نميكند.
مگر اينكه...
ولي شما ميتوانيد جاي همه معشوقهاي عالم را براي او پر كنيد.
برادرتان وم
-
سلام
با این اوصاف فکر نکنم مشکل حادی وجود داشته بتشد
شاید دارد غلو میکند تا خودش را در نظر شما مهم جلوه دهد
با اوصحبت کنید و از لطماتی که حرفهایش به شما میزند باخبرش کنید
-
مریم جان سلام
باید رضایت اورا در ارتباطات جنسی به دست بیاوری. من هم مثل برخی دوستان فکر می کنم این رفتار های همسرتان برای جلب توجه شما می باشد.
-
سلام عزیزم به نظر من سعی کن حساسیت خودت رو به این موضوع کمتر کنی وغیر مستقیم اعمالش رو زیر نظر بگیری و با خودش بیشتر از پیش روابط احساسی برقرارکن
-
-
مریم جان سلام
من امروز عضو همدردی شدم . چون احتیاج به مشاوره داشتم ولی در حال حاضر سوالی قبول نمی کنند.
مطلب شما را خوندم مشکل من شبیه شماست ولی خیلی حادتر . شوهر من نزدیک 3سال در حال خیانت به من بود ولی به خاطر اعتماد بیش از حدی که به او داشتم تازه پارسال این موضوع را فهمیدم . هر نوع خیانتی که فکرش را بکنید من از شوهرم دیدم . چت های غیراخلاقی ، رابطه تلفنی ،کاربر سایتهای غیراخلاقی، زن صیقه ای و...
علی رغم توصیه دوستانی که نظر مثبت دارند به شما توصیه می کنم این رابطه تلفنی را جدی تر بگیرید و تا کاملا حل نشده از آن نگذرید . این توصیه را از زن زخم دیده ای می شنوید که خود بر سر دوراهی طلاق یا زندگی به خاطر بچه اش قراردارد .
-
با سلام
شايد اظهار نظر در اين مورد کمی دير شده باشد ولی دوست عزيز در اکثريت قريب به اتفاق اينگونه خيانت ها طرف ديگر 100 درصد مسبب است.
مثال عيني اين قضيه خود من
عاشق همسرم بودم، در فاميل ، دانشگاه و محل کار در رابطه با سر به زيري و عدم علاقه به ارتباطهای ناپسند زبانزد بودم ولی...
ولی شما جای من باشيد چه کار می کنيد : اگه بزور ماهي يکبار و يا دو بار آنهم اگه خودتون مطرح کنيد شايد رابطه ای برقرار بشه
دوست عزيز بنظر من که يک از جنس مذکر هستم مديريت روابط داخل خانه بعهده زن می باشد
اوست که می تواند با رفتار خود کاری کند که مرد در راه رسيدن به خانه عجله کند و فضای گرم خانه را با هيچ چيز عوض نکند.
-
سلام مریم جون
به نظر من شوهر شما که همچنان مصم مشغول ادامه تحصیل هست بعضی وقت ها خسته می شه و تنوعی در زندگی دلش می خواد و با بیان کردن این جور مسائل سعی دارد این تنوع را به صورت خیالی در ذهن بپروراند و حتی ممکن است بخواهد حس حسادت شما را بر انگیزد تا به او توجه بیشتری کنید. نظر من این است که با همسرت صحبت کنی ضمن اینکه خودت در باره مسائل گوناگون باهاش دردل می کنی اونو هم به این کار هدایت کن تا در مسائل مختلف شما رو همراز و دوست خودش بدونه و نیازهاشو بهت بگه . از همسرت درباره مدل مو یا لباست یا هر چیز دیگه نظرشو بخواه . هر از چند وقت یک بار با تغییر دادن مدل آرایش و مو و... براش ایجاد تنوع کن. و سعی کن تا می تونی از لحاظ روحی درکش کنی. طوری رفتار نکن که بفهمه روش کنترل داری یا کاراشو زیر نظر داری خیلی عادی رفتار کن وتا میتونی بهش محبت کن تا هیچگونه احساس نیازی به غیر از شما نکند.ضمناً در صحبت هایت سعی کن از ضعف هایی که داری کمتر بگی.
به امید موفقیت برای شما دوست عزیز
-
یه ثانیه هم تحمل نکن / اون آخرش تنهات میزاره و میره / فقط یه بی%
-
ببین تو بعضی از مسائل مثل این مورد شما ادای آدم بافرهنگ در آوردن واقعا خنده داره / اینایی که میگن معقولانه فکر کن اگه شوهر خودشون اینجور حرفا رو میزد سرشو میبریدن و چون احساست نیمکنن ادای آدم با فرهنگ و باکلاس و عاقل در میارن
فردا افسردگی بگیری هیچکدوم از این آدما پیشت نیستن و می مونی تنهای تنها !
یا خدایی نکرده حرفاش واقعیت داشته باشه و بره ایدز بگیره و بهت منتقل کنه اینا هیچکدوم نیستن که بهت کمک کنن و تنهات میزارن میرن !
خیلی از کارا با حرف و شوخی شروع میشه / بهش بگو پیش تو از این حرفا نزنه ! گوش نکرد بیخیالش شو / مردی که زنشو اذیت کنه مرد نیست و ...
من یا چشم خودم این جور چیزا رو دیدم که میگم
خواستید ( آره با همه روشنفکرای سایت هستم ) آدرس و شماره مرکز درمان و نگهداری بیمارای ایدزی رو میدم برید ببینید این بیماری رو از کی گرفتن !
آره از شوهر محترمی که اول شوخی میکرده و زن بدبخت هم فکر میکرده میخواد بیشتر محبت ببینه !
ادامه نمیدم چون نمیخوام شاهد یه فاجعه دیگه باشم !
-
با سلام
من توصيه مي كنم كه براي حل اين مشكل به مشاور خانواده مراجعه كنيد فكر مي كنم به دليل هم سن بودنتان همسر شما دچار سرخوردگي شده است
(كه البته تفكر غلطي است). موفق باشيد.
-
سلام مريم خانوم.ايشون حتما از طرف شما يك كمبودي احساس مي كنه . شما بايد منطقي و با صراحت كامل باهاش صحبت كنيد و بپرسيد كه چه نيازي دارد كه شما نتوانسته ايد تا به حال آنرا براورده كنيد مخصوصا در زندگي زناشويي.
-
بایدریشه یابی کرد. مردچه کمبود عاطفی یاجنسی داشته که خیانت کرده.باید عقده های روانی وی را جستجو کرد
-
مريم جان منم به درد تو دچارم و مطمين به اين ارتباط واقعا موندم چي كار كنم
-
بهتره كه ازش مطمن بشيد كه اشتباه كرده بعد اونو سرزنش كنيد با حرف زدن كه چيزي ثابت نميشه
-
سلام
به نظر شوهر شما تاثير سوء در زندگي به چه معنيه ؟مي تونيد بپرسيد؟ الان شما هيچ نمي بيني واميدوارم هيچ نباشد اما اينهمه دلمشغولي پيدا كرده اي آيا از نظر همسر شما اين عدم آرامش شما سوء نيست؟
متاسفانه در جامعه ما اين مسائل باب شده. اما يك خانم با درايت هاي زنانه اش بايد با صبر وحوصله حل كند؟
چرا خانم ها در حل مسائل زندگي و پايداري پيشقدم هستند؟ چون خيلي عاقل وفهميده هستند.
شاد سرحال و موفق باشي
-
به نظر من اين موضوع اصلا موضوع ساده اي نيست و به سادگي هم نميشه از روي اون گذشت
ببخشيد ميخوام رك صحبت كنم.
مردي كه به خاطر خستگي و نميدونم درك نشدن و اين حرفايي كه بعضي خانوما مطرح كردن غلط ميكنه، بيجا ميكنه.
اين مسائل موجب نميشه كه از اين غلطا بكنه. آيا اين آقا به خانومش هم اين اجازه رو ميده
با همسرتون به يه مشاوره مراجعه كنيد .
-
سلام مريم عزيز. به نظر من با سياست مي توني بفهمي كه همسرت داره چه كار مي كنه. موضوع تلفن ها رو خيلي جدي بگير ولي طوري برخورد كن كه شوهرت نفهمه. يك زن و شوهر براي جلب نظر همديگر اين ترفندها رو به كار نمي برند. شايد اينجوري مي خوان شما رو براي اتفاقات بعدي آماده كنند. زنگ خطري براي تو. باهاش منطقي صحبت كن، زير نظرش بگير، يه سروساموني به زندگيت بده، تغيير و تحول، از لحاظ جنسي تأمينش كن. اميدوارم زندگيت بهبود پيدا كنه.
-
سلام من فکر می کنم اونی که فقط می تونه به شما کمک کنه فقط خودتی چون هیچ کسی از کم وکیف قضیه خبر نداره که مسئله در تا چه حدودی پیش رفته و من از این تعجب می کنم که چرا راهنمایی ها این قدر متفاوته هر کسی از دید خودش مسئله رو نگاه می کنه من پیشنهاد می کنم که خوب فکر کنی و تمام جوانب قضیه رو بسنجی و بعد بر اساس عقل نه احساس تصمیم بگیری
-
ای از این مشکلات زیاده خانمی
من با کسی دوست بودم که قرار ازدواج هم گذاشتیم ولی همین خانمهای بیوه به دوستم ازدواح کزدند