+عجب ( یا دوست نمی شوند، یا زود پسر خاله می شوند!!)
سلام به همگي :
عزيزان من يه مشكلي دارم كه نمي دونم راه حلش واقعا چيه؟ميدونيد كمتر كسي به خودش اجازه ميده كه بياد جلو و به من پيشنهاد دوستي بده ولي جالبتر از همه هم اينه كه وقتي چنين پيشنهادي هم داده شد يه دفعه پسر خاله ميشن .تازه هم كه به بن بست مي خورن ميگن:تو عاشقم نكردي ومن موندم كه عيب از منه يا از اونا!!! خواهش مي كنم شما نظر بديد.
RE: عجب ( یا دوست نمی شوند، یا زود پسر خاله می شوند!!)
شما فكر مي كنيد عشق چيز بديه؟چرا ايرانيها همه مسايل و با هم قاطي ميكنند.نظرتون چيه كه ايرانيها همه چيز و حتي عشق و به مسخره گرفتن؟
آتنا خانم آنطور که خودشان فرمودند ازدواج کرده اند و صاحب فرزند نازنینی هم هستند و نمیتوانند سر از تنهایی های دختری که میخواهد در چارچوب درست و وبا سلامت روحی به زندگی خود ادامه دهد را احساس کنند.
متاسفانه کارشناسان گرامی هم نظر خاصی را ارائه نمیدهند
سلام
عشق و عاشقی چیز بد یا به مسخره گرفتنی نیست اما با باید بنگریم که با کی و به چی عاشقیم .
کسی که عاشق خداست هیچ گاه مورد تمسخر قرار نمیگیره ، پس عاشق کی شدن خیلی مهمتر از عاشق شدن است.
موفق باشید.
آرزو جان من متوجه نمیشم تنهایی و در سلامت زیستن چه ربطی به دوست شدن با پسرهایی داره که به خاطر همین دختر تنها از در دوستی وارد میشن و به خاطر رفتار نه انزوا گرایانه بلکه از روی میل ایشون پسرخاله میشن. از شما که نظراتت همیشه از روی منطقه تعجب می کنم با این موضوع اینقدر احساسی و کلیشه ای برخورد کنی. من خودم اون احساسی که شما گفتی رو تجربه کردم. به من هم هیچ کس جرئت این طور پیشنهادهایی رو نمی کرد و هوس پسرخاله شدن هم به شون دست نمی داد. البته من هم تنهایی رو حس کردم اما اون رو بهانه برای این طور دوستیها قرار ندادم.
خواهشاً کمی مدبرانه جواب بده تا ایشون در توهم اینکه کارش درست بوده ، باقی نمونه.!!!
وب جان من!اگر دوست داری که دوست پسر داشته باشی بدان که بدون هزینه نیست و رابطه با یک پسر اگر به زیر یک سقف منتهی گردد،منجر به رابطه جنسی می شود.
اگر تنها برای قدم زدن یا تلفن حرف زدن یا بخث عاطفی،اجتماعی و فلسفی دوست پسر می خواهی،بدان که تعداد آن پسرهایی که چنین هستند از انگشتان دو دست بسی کمتر است.
سلام
دوست من ،
روم به دیوار ، گلاب به روی همتون ، با شما نیستم ها . ( با هزار پر رویی این حرفو می زنم )
امروزه برادر به خواهر خودش رحم نمی کنه ( خیلی داستان ایرانی و خارجی در این مورد شنیدم ) ( حتی یه جا به چشم خودم هم دیدم )
حالا شما می خوای با یه پسره غریبه دوست بشی ؟
جالب این که سریع هم پسر خاله میشه .
به هیچ عنوان نزدیکش نشو
سلام عزيزم
من يك پيشنهاد دارم اگه تا حالا وارد اين بازيها نشو الان هم نشو به خاطر اينكه جز اينكه عفت و سلامت روحي رواني تو رو خراب كنه چيز ديگه اي نداره به قول اقاي گردافريد پسرهايي كه از سر علاقه باهات دوست بشن و واقعا هيچ قصدي نداشته باشن از انگشتهاي دستت هم كمتره پس خودتو درگير اين مسائل نكن كه خطراتي مخرب داره و هيچ چيز ديگه ايي رو برات به ارمغان نمي ياره
جاي خوشحاليش هست كه همين الان خيلي از پسرها توي همين تايپيك هم اعتراف به اين موضوع كردند و مي كنند پس وقتي خودشون خودشونو اينجوري مي شناسن چرا ما زود گول بخوريم
افسوس که نمیتوانم از این سایت دل بکنم
افسوس که شما هر دوستی را مترادف با سکس میبینید .
افسوس که هر کدام یک ساز میزنید ( و البته هرکدام هم منحصراً چندین ساز برای یک موضوع خاص میزنید اگر بخواهید مثال میاورم )
افسوس که حرف را گوش نمیدهید و فقط جواب میدهید .
افسوس که هیچ تغییر قابل ملاحظه ای نسبت به افکار والدینتان که در دوره قدیمی تر از شما زندگی میکردند ندارید و هیچ پیشرفتی نمیکنید در * قرآن * نوشته است به صرف اینکه پدر و مادر چه افکاری دارند مرید آنها نشوید خودتان بروید تحقیق کنید و نتیجه بگیرید که خدا از شما چه میخواهد و خوب و درست زندگی کنید ، سالم و زیبا زندگی کنید.
...و هزار افسوس که شما اعضاء به بدترین و بدشکلترین سوالات پاسخ شیرین و محبت آمیز میدهید و برای یک دوستی ساده که میتواند به اندازه همین ! موضوعات ساده دوستی ما بین پسر و دخترهای دانشجو در دانشگاه که هزاران بار در سریالهای تلویزیونی خودمان با هزار شکل از داستانهای مشابه و غیر مشابه و مجاز مشاهده میکنیم باز هم یکصدا به موضوع ساده دوستی اعتراض میکنید . و به قول یکی از دوستان که گفت به عقل دخترها شک دارد شما هم همه دخترها را تقبیح میکنید که مبادا با کسی حرفی بزنی که منجر به جریاناتی میشود که تو بر آن کنترل نخواهی داشت در حالی که ،
ما.......دختران و زنان عقل داریم و خوب میتوانیم همه دنیا را "اداره" کنیم چه برسد به زندگی خودمان. و خوب بلدیم عفتمان را حفظ کنیم و شما بروید کلاه خودتان را بچسبید که تنها عیب یک زن پاک آن است که خیلی احساساتی است و فقط باید به او یاد بدهید که مراقب به هرز رفتن احساساتش باشد احساساتی که بسیار ارزشمند و محترم است و نباید در هر جا و برای هر کسی مورد استفاده قرار بگیرد .
واقعا متاسفم از اینکه .....در باره یک دختر فهمیده و دانای ایرانی اینگونه فکر میکنید .... آقایانی هستند مدام داد احترام به زن میزنید و یا خانمهایی که برای خود عزت و شکوه قائلند ولی وقتی کسی میگوید زن عقل ندارد تازه تشکر هم میکنند ...به عوض آنکه بگویند شما خانمها مشاور مردان در زندگی هستید.. شما خانمها مزه هر زندگی هستید ...خداوند زن را آفرید تا مرد تنها نباشد ...دلش را به زندگی گرم کند چه آن زن مادر باشد یا خواهر یا همسر یا دختر .....
و غیره...
عجب .نظر من در مورد آرزو خانم عوض شد. دید دیگه ای در موردش داشتم. فکر نمی کردم نتونه در چنین پست ساده ای اشکال کار رو ببینه و نفهمه دلیل مخالفت ما چی بود. من به شخصه پی ریزی دوستی با جنس مخالف رو در دو صورت مجاز می دونم. یکی به خاطر رسیدن به نوعی از کمال و دیگری بنیان کردن زندگی مشترک
بهر دلیل دیگری دوستی دختر و پسر مردوده چون با توجه به روحیه دخترها جز بی اعتمادی به مردها و نا امیدی از زندگی و افسردگی و شکست و ... چیزی براشون نداره. من جمله هدف این دوست عزیز .
اوووووووووووّه!!اینهمه نتیجه را شما از نوشتارهای ما گرفته اید!!!آرزو خانم ما که دوستان شماییم و البته نیکخواه شما،نه به روش والدینمانیم و نه اندیشه بدی نسبت به شعور شما داریم،تنها داریم نظرمان را می گوییم.
خوب جان من!هنگامیکه دارید سخن از *پسر خاله* شدن پسران می کنید،همدردی ما نیز گونه ای ویژه شده و روندی خاص دارد.چنانکه دانشجویان پسر هم پسر خاله می شوند و **اتفاقاً بسیاری از این غریبه ها پسر خاله خانگی خواهند گشت با تمام آن صمیمیتهایی که دانی و دانم.**
راستی من خودم دوستی دختر و پسر را در هر اندازه و شکل آن رد نمی کنم و کاملاً هم با آن موافقم و کاری هم به حرف متعصبان به بکارت دختران ندارم که البته آنهم حل شدنی است.اما هر دختری باید رابطه با با محاسبه همه ابعادش آعاز نماید.
سلام
ضمن تشکر از دوستان که چنین دلسوزانه و باهمه وجود سعی در روشنگری و بینش دادن به همنوعان خود هستند. یک نکته بسیار مهم از نظر خودم را اشاره کنم.
اگر در پاسخ حس می کنید، مطالبتون بسیار مهم است، اما مستقیما به مراجعی که سئوال پرسیده است، مربوط نمی شود و احتمالا پاسخهای کم کم واگرا شده و از اصل موضوع مراجع دور می شویم، خواهش می کنم، یک تاپیک جدا ایجاد کنید، چون هم موضوع مهم شما از قلم نیفتند و کاملا دوستان در آن شرکت کنندو نه عضو عزیزی که به هزار امید مطالب خودش را به عنوان سئوال ایجاد کرده است، احساس فراموش شدگی نکند. و فکر کند دیگران به جای تمرکز مستقیم بر مشکل او به بررسی ومسائل حاشیه ای پرداخته اند.
منم با اقاي سنگ تراشان موافقم. موضوع به حاشيه كشيده شده است. موضوع خيلي مهمتر از اين حرفاست دوستاي من .