-
حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام بر دوستان و ياوران همدردي
از آنجا كه تاپيك قبلي حال و احوال اعضاء، خيلي خيلي طولاني شده ، بود تاپيك جديد را گشوديم.
انشاءالله شاهد خبرهاي خوش و فرحبخش در اين تاپيك، بيش از پيش باشيم.
خبرهاي خوش از قديمي ها، خبرهاي خوش از اعضاء فعال فعلي و خبر از ياراني كه به ما خواهند پيوست.
-
RE: حال و و احوال ياران همدردي (2)
سلام به همگی:72::72:
گل مریم جان:43: اینطوری به قضیه نگاه کن که به فرض هم که اخراج شدی این یه شانس هست که به دنبال فرصت شغلی مناسبتر و در محیط سالم تری باشی. اگه دقیقتر نگاه کنی تو حتی اگه از کارت و شرایطش هم راضی نباشی ولی دنبال جابجایی نمیری. اینو یه توفیق اجباری بدون و از حالا به فکر یه شغل بهتر باش.
شیرینی کار جدید هم یادت نره:43:
موفق باشی:72:
-
سلام بچه ها . حالتون خوبه .خسته نباشيد .:310:
يه چيزي مي دونستيد ، امروز ديگه بايد با بهار خداحافظي كنيم . فردا اولين روز تابستونه . اينقدر اين روزها پشت سرهم وبه سرعت مياد وميره كه ادم زمان از دستش در ميره . :33:
اميدوارم تابستون خوبي رو پيش رو داشته باشيد .براي همتون ارزوي خوبي و خوشي و سلامتي دارم .:227:
-
گل مریم عزیزم، صبا درست میگه، بهتره از یه طرف دیگه قضیه رو ببینی، نگران هیچ چیز نباش و به زندگی لبخند بزن..
:72:
حال و احوال من خوبه، خدا روشکر.... فقط جمعه یه کنکور دارم که امیدوارم خدا توی تک تک ثانیه هاش تنهام نذاره و به جای من اون قلم رو توی دستش بگیره، به جای من اون فکر کنه و ایده بده، به جای من ... یعنی خیلی روم زیاده؟؟
-
ممنون از آقای مدیر که با ایجاد این تاپیک جدید حال و هوای دیگه ای به حال و احوال ما دادند:310:
من امروز خیلی دلم گرفته بود اما کمی بعدش خدا یه خبر خوب بهم داد که خیلی وقت بود منتظرش بودم.
امیدوارم حال همه شما دوستان همدردی هم خوب باشه و هیچ غمی تو دل هیچکدام از شما نباشه الا غم دوری
آقا امام زمان(عج):323:
گل مریم جان از اینکه شاید مدتی بیکار بمونی ناراحت شدم اما ناراحت نباشید چون هیچ کار خدا بی حکمت نیست و
انشاء الله هر آنچه خیر و مصلحت شماست خداوند برات پیش بیاره.
شادی جان موفق باشی انشاء الله
برای موفقیتت دعا میکنیم
نگران هم نباش خدا با تو خواهد بود:323:
-
سلام شادي عزيز :43:
من هم براتون دعا مي كنم . انشاا.. خدا كمكتون كنه و جواب سوالها رو به جاي شما رو برگه بنويسه . اصلا هم توقع زيادي نيست . هر چي از خدا بخواي بهت مي ده .:203:
موفق باشي .
-
سلام خانم شادي من هم براتون دعا مي كنم :323: اميدوارم در امتحانات موفق باشيد
-
گل مريم جان :72:
اصلا نگران كار نباش . توكل به خدا . همه بچه ها براتون دعا مي كنند هر چي خير وصلاحتونه پيش بياد . شايد قراره يه كار بهتر پيدا كني با حقوق و مزاياي بيشتر و شرايط بهتر . :322:
براتون دعا مي كنم .:203: :
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پريوش
سلام شادي عزيز :43:
من هم براتون دعا مي كنم . انشاا.. خدا كمكتون كنه و جواب سوالها رو به جاي شما رو برگه بنويسه . اصلا هم توقع زيادي نيست . هر چي از خدا بخواي بهت مي ده .:203:
موفق باشي .
ممنون عزیزم :72:
مشکل اینه که نوشتنی نیست، کشیدنیه.. تازه امسال روندش رو تغییر دادن معلوم نیست جمعه قراره چطوری سورپرایز بشیم :311:
-
شاد جونم نگران نباش، من مطمئنم که جمعه روز خوبی برات خواهد بود. من مطمئنم که سال بعد این موقع تو در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هستی، می گی نه؟ صبر کن و ببین :43:
گل مریم جونم، میدونم نگران کارت هستی، اما به خدا توکل کن تا هر چی که به صلاحت هست برات پیش بیاد:46:
-
فعلا مشکلم حل شد
اما مطمئن نیستم
-
سلام به همه دوستای گلم
یکی از اقوام دور ما دیروز فوت کردند که جوون بودند . مرگ ایشون خیلی من رو به فکر فرو برد .
دوستای گلم قدر جوونیتون رو بدونید و از لحظات بهره ببرید که معلوم نیست .......
تو این دنیا گاهی انقدر خودمون رو درگیر چیزهای بی ارزشی می کنیم که از خیلی چیزهای دیگه غافل میشیم ....
تو این تالار خیلی ها میان از مشکلاتشون میگن باور کنید که با وجود مشکلات هم میشه از زندگی لذت برد ، بهره برد پس مبادا که غرق در اونها بشیم .
وقتی فکر کردم که این جوون تو سن 26 سالگی که هر کدوم از ما تو این سن تو اوج آرزوهای خوب هستیم ، دستش از دنیا کوتاه شد به خودم میگم دیدی دنیا دو روزه پس فرصت ها رو غنیمت بدون .....
وقتی می بینم که این جوون با این سن کم یک نماز و یک روزه قضا هم نداره میگم خوش به سعادتش ...
تو اون دنیا همیناست که به داد ما میرسه و قطعا کمک حال ما خواهد بود.
خدایا به همه ما کمک کن که یک لحظه حتی به قدر یک پلک به هم زدن هم از تو غافل نشیم
که بدون تو هیچی نیستیم
-
باران جان خیلی متاسف شدم به خاطر اتفاقی که برای این جوان افتاده .خداوند روحش رو شاد کنه و با اولیاء الله محشورش کنه و به بازمانده ها هم صبر جمیل عطا کنه انشائ الله.:323:
گل مریم شما هم توکلت به خدا باشه که هرچی خدا بخواد همون میشه و همون به صلاحته.
-
موعود جان از دیروز فقط بر سر این دوراهی بودم که استعفا بدم ،یا نه ،چون جایی که به شعور ادم توهین می شه ،دیگه نمی شه با انگیزه کار کرد
از دیروز فقط تو فکرم
یعنی من خیلی ضعیفم؟یعنی باید دروغ گفت و با هر رئیسی .........کرد تا ادم موقعیتش تو اداره خوب باشه؟
یعنی وجدان کاری کشک؟
ای خــــــــــــــــــــــــ ــدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از بس فکر کردم دارم دیوونه میشم ،دنبال شونه خدا هستم واسه گریه کردن
-
سلام به همه:72::72:
سلام به تابستون گرم
سلام به نوشیدنی های خنک تابستون که گاهی عمیقا خنکمون میکنه.
امیدوارم زندگی هاتون مثل تابستون همیشه گرم و پر جنب وجوش باشه و حوادث زندگی مثل نوشیدنی های خنک تابستون گوارای وجودتون بشه.
گل مریم عزیز:72: امیدوارم که هر جا کار میکنی تو کارت بهترین باشی و از راضی ترین افراد.
شاد عزیز :72:،نگران امتحان جمعه هم نباش ایشا... که ممتحن سلیقه ش با سلیقه شاد عزیز ما جوره جوره . و شهریور شاد عزیز به ما شیرینی قبولی کارشناسی ارشد میده.
باران جان :72:امیدوارم خدا به شما و بازماندگان اون جوان عزیز هم صبر بده و ایشون رو قرین رحمت بی کران خودش قرار بده.
امیدوارم این تاپیک حال و احوال جدید پر از خبرای گرم و خوب باشه.
-
گل مریم عزیزم، فکرتو زیاد درگیر نکن، وقتی انقدر به یه مسئله نزدیک میشی نمیتونی درست اونو ببینی و حلش کنی، یکم ازش فاصله بگیر تا بتونی تصمیم درستی بگیری...
باران جان تسلیت میگم..
اگر هنوز زنده اید، به خاطر این است که به جایی که باید برسید، نرسیده اید...
:46:
صبای عزیز ممنونم، امیدوارم واقعا سلیقه هامون یکی باشه :227: چه قبول بشم چه نشم شهریور با شیرینی میام، اگه قبول شده باشم که شیرینی قبولیمه و اگه قبول نشده باشم هم شیرینی شروع دوباره ...
-
باران عزيز :72:
بهتون تسليت مي گم . خيلي ممنون كه با كلمات تنگري هم به ما زدي تا يادمون بيافته كه براي چي اينجاييم و هر لحظه ممكنه بهمون بگند برگه ها بالا وقت تمام شد . اونموقع با اين ورق سفيد خالي نمره مون صفره .
شادي عزيز :72:
نقل قول:
چرا اينجوري فكر مي كنيد .يعني آدم وقتي مي ميره كه ديگه ماموريتش تو اين دنيا تموم شده باشه .:162:
شادي عزيز
اين جمله تون خيلي پرمعنا بود .
نقل قول:
وقتی انقدر به یه مسئله نزدیک میشی نمیتونی درست اونو ببینی و حلش کنی، یکم ازش فاصله بگیر تا بتونی تصمیم درستی بگیری...
متشكرم :46:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پريوش
شادي عزيز :72:
نقل قول:
چرا اينجوري فكر مي كنيد .يعني آدم وقتي مي ميره كه ديگه ماموريتش تو اين دنيا تموم شده باشه .:162:
شما فکر می کنید غیر از اینه؟ اگه مأموریتمون تموم بشه دیگه واسه چی باید بمونیم؟ اگه کاری که باید می کردیم رو انجام داده باشیم وقت رفتنه، مگه نه؟؟ من اینطوری فکرمی کنم، شاید اشتباه باشه...
-
واي آني جان كجايي :302:
زود بيا . اين والد مستبد من داره منو مي كشه . نمي دونم چطوري كنترلش كنم . :316:
-
خیلی وقته از آنی روانشناس خبری نیست؟
بی دل هم جاش خیلی خالیه ، گاهی میاد و یه حاضری میزنه و غیب میشه.
فیلو سارا ، دکتر سارا هم حضورشون رو کم کردن.
آرمان هم یکی دو باری اومد اما با احتیاط. محمد هم کم مینویسه.
گفتار نیک هم که یدفعه و بطور کل رفت.
سایه های ماه همینطور.
و ... و ... و....:72::72:
دوستان بیائید و گپ بزنیم ، این روزهای بلند تابستون باید جنب و جوشتون بیشتر باشه ها!
-
سلام سلام صدتا سلام:72::
خوبین دوستان همدردی؟چه خبرا؟
می بینم آقایhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...201de477c4.gif baby خانمتون اجازه دادند که برگردید؟ببینم کادو روز مادر چی برای خانمتون خریدید؟http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...f03820ee80.gif
زود..تند..سریع بگید که چی خریدید؟نکنه کادوش خوب نبوده و تو همه این مدت که مثلا ماموریت :311: بودید در واقع تبعید شده بودید به یک استان گرم و داغ مثل خوزستان!!! دیدم یکی پشت در خونمون هی داره گریه می کنه ها ..نکنه شما بودید باز از خانم جان کتک نوش جان کردید؟:302:http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...15e293ff8a.gif
حالا هی من به شما بگم که ایمیل این خانمتون رو بدید و شما گوش نمی دید!!! حالا نزدیک روز پدر اومدید که ما بهتون کادو روز پدر بدیم!!
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...fba9585e11.gif
خانم های تالار!!!!
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...9de4f438ee.gif
توجه
توجه
به آقای baby کادو نمی دید:160: مگر اینکه اول کادو روز زن خانم های تالار رو بدهند و بعد هم سوغاتی تبعیدشون رو بدن تازه بعدش خانم ها یک جلسه می ذاریم تصمیم می گیریم آیا اصلا بهشون کادو بدیم یا ندیم؟http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...dbf58b8a95.png
فعلا اقای baby نظرتو در مورد کیک زیر بده می خوام سفارش بدم رو کیک عروسیم یکی از این عکس های زیرو طراحی کنن؟؟!!!
ولی از شوخی گذشته ..من شرمنده هستم..به تالار هر روز سر می زنم ولی فرصت پست زیاد ندارم چون کمتر 1 ماه به مراسم ما مونده و خیلی درگیر کارهام..ولی شما هم یادم نمیره و حتما با کارت عروسی و شیرینی و شام خدمت می رسم!!!:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...fba9585e11.gif
باران عزیزم تسلیت من هم پذیرا باش دوست خوبم که من و نازنینم انقدر در روز مرگ می بینیم که هرروز برای اینکه نفسی در خودمون و عزیزان اطرافمون میاد و میره شادیم....
اون زمان دانشجویی جمله سهراب سپهری نقل قول از T.S.eliot که در فراغ و مرگ فروغ فرخزاد می نوشت برام خیلی سنگین بود ولی حالا معنیش رو خوب درک می کنم:
I should be glad of another death
سارا:72:
-
آقای BABY از سایه های ماه پرسیدید ؛ الحمدالله حالش خوبه اما بدجوری درگیر کار و دانشگاه بود همیشه هم احوالپرس شما دوستان عزیز هست:72:
در ضمن از برگشت بالهای صداقت عزیز و آقای علی و موطلایی به زندگی سه نفره شون هم خیلی خوشحال شد و پیغام داد بهشون تبریک بگم و بگم قدر این روزها رو بدونید:104:
و اما شما خانم دکتر سارای عزیز
خوشحالم که خودت و نازنینت خوشحالید انشائ الله همیشه شاد و تندرست و خوشبخت باشید:72:
اما خانم دکتر آقایBABY تازه از سفر اومدن بنده خدا حالا ایتن دذفعه رو کوتاه بیاید و روز پدر رو که در راهه تبریک بگید تا بعد اگه ایشون خانمها رو اذیت کردند بعد شما جبران کنید
من که به نوبه خودم روز میلاد امام علی (ع) و روز پدر رو به همه شما برادران گرامی خصوصا پدرهای عزیز تبریک میگم انشائ الله سایه تون رو سر خانواده تون مستدام باشه:323:
-
ميلاد حضرت امام علي ع روز پدر به همه شما برادران گرامي خصوصا پدر هاي عزيز تبربك ميگم:72::72::72:
حيدر كه ستودش احمد وداور او
در روز غدير شد پديد اختر او
ان تاج كه در ازل خدايش بخشيد
امروز گذاشت مصطفي بر سر او
اي دست من و دامن زهرات علي
وي جان و سرم خاك كف پات علي
امروز به جان مهر وولايت دارم
فردا من و مهر و لطف فردات علي
-
یک تبریک اختصاصی به پدر تالار همدردی آقای سنگ تراشان گرامی
اگه ما همه اینجا خواهر و برادر هستیم پس آقای مدیر هم پدر ما هستند!
آقای سنگ تراشان ، مدیر گرامی تالار همدردی ، پدر عزیز
روزت مبارک
:72::104:
-
پدر تالار همدردي اقاي سنگ تراشان عزيز مدير خوب تالار همدردي
پدر عزيز مهربان دلسوز با تجربه روزت مبارك:72::72::72::72:
با ان كه علي به پيش حق محترم است
هر چند كه با نبي علي اين عم است
جز اينكه بود همسر زهراي بتول
در حق علي هر چه بگويم كم است
در سيزده رجب خداوند كريم
نازل به جهان نمود از لطف عميم
خير و بركت به يمن ميلاد علي
زير است كه او قسيم رضوان و جهيم
-
[quote=rsrs1380]
خوبین دوستان همدردی؟چه خبرا؟[/color]
می بینم آقا baby خانمتون اجازه دادند که برگردید؟ببینم کادو روز مادر چی برای خانمتون خریدید؟
خب ، خدا رو شکر می بینم هنوز بخاطر اینکه زندگی مشترکتون رو شروع نکردید ، برا کل کل کردن یه خرده رمقی دارین .... قبلا انرژی تون خیلی بیشتر از این حرفا بود ، بعد از عقد به مراتب کمتر ....تا بعد از شیرینی خوردنمون بینیم چی ازتون باقی می مونه :311:
(ایشاله همیشه برقرار باشید)
اما همونطوریکه به خوبی هم اشاره داشتید " روز مادر" .... در این روز برا مادرم یه جفت کفش خیلی شیک گرفتیم.:227:
زود..تند..سریع بگید که چی خریدید؟نکنه کادوش خوب نبوده و تو همه این مدت که مثلا ماموریت بودید در واقع تبعید شده بودید به یک استان گرم و داغ مثل خوزستان!!! دیدم یکی پشت در خونمون هی داره گریه می کنه ها ..نکنه شما بودید باز از خانم جان کتک نوش جان کردید؟
واقعیت رو بخواهید برا این مناسبت و به درخواست خانمم ، هیچ هدیه ای براشون نگرفتم !!!!!!!!!!!!!! بهترین هدیه امسال این بود که زحمت هدیه گرفتنا برا مادرامون به دوش ایشون بود.
حالا هی من به شما بگم که ایمیل این خانمتون رو بدید و شما گوش نمی دید!!! حالا نزدیک روز پدر اومدید که ما بهتون کادو روز پدر بدیم!!
نه خیر جانم ، مارا به خیرتو امیدی نیست ، شر مرسان
دیگه مگه تو مغازه ها جوراب و زیر پوش مردونه گیر میاد که بخواید برا مردا بخرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:311:
[size=large]به آقای baby کادو نمی دید-مگر اینکه اول کادو روز زن خانم های تالار رو بدهند و بعد هم سوغاتی تبعیدشون رو بدن تازه بعدش خانم ها یک جلسه می ذاریم تصمیم می گیریم آیا اصلا بهشون کادو بدیم یا ندیم؟
آره تو رو خدا ، بابا اینهمه کادو رو چطور ببرم خونه ، نه اینکه یه دفعه فکر کنید از کادو گرفتن بدم میاد ؟؟ نه ... فقط مشکلم تو حمل این کادو هاست!!!!!!:311:
فعلا اقای baby نظرتو در مورد کیک زیر بده می خوام سفارش بدم رو کیک عروسیم یکی از این عکس های زیرو طراحی کنن؟؟!!!
یه دفعه همچی کاری نکنی دختر !! این کیکها برا یه موضوعی دیگه تو اروپا طراحی میشه !!! از همین شروع زندگی هی این بحثها رو شروع میکنید و ندونسته لگد به بختتون می زنید و بعد هم میگید مردا اینجوری مردها اونجوری ....:310:
ولی از شوخی گذشته ..من شرمنده هستم..به تالار هر روز سر می زنم ولی فرصت پست زیاد ندارم چون کمتر 1 ماه به مراسم ما مونده و خیلی درگیر کارهام..ولی شما هم یادم نمیره و حتما با کارت عروسی و شیرینی و شام خدمت می رسم!!!:72:
تازه کجاش و دیدی این همه کار تازه مال روز اول زندگیه :311: روزهای بعد بمراتب کاراش بیشتره ... اگه الانه میری خرید و می گردی چند ماه دیگه باید بروبی وبسابی و بمالی و بقیه اش دیگه گلاب به روتونه :227:
برا شام و شیرینی عروسیتون هم ببینیم و تعریف کنیم ....
دوستان همه شاهدند که یه انسان عاقل و بالغ در این خصوص چی فرمودن
-
سلام بر یاران و دوستان نازنین
ستاره عزیز م - شاد عزیز م - شیرین جون عزیز م - گل مریم عزیز م - غزاله عزیز م ومهتاب عزیز م و سارا عزیز م و پریوش عزیز م و باران عزیز م و موعود عزیز م و فرشته ی مهربان عزیز م و کیوان محترم و بی بی محترم و آقای ابراهیمی محترم و ...........خلاصه تمام نازنین دوستانی که در این مدت لطف داشتند و به وسیله ی پست عمومی و پیام خصوصی و ایمیل جویای حال من شدند . خوب هستم و روزگار کاملا به کام است .
قصد ایجاد نگرانی نداشتم .از همه ی شما به واسطه ایجاد دل نگرانی عذر خواهی می کنم .
به هر ترتیب دوست دارم بدانید که همیشه و همیشه به یاد همه ی شما هستم و به واقع همگی شما را دوست دارم و حال و روز همه ی شما و لحظاتی که در آن به سر می برید در حدی که باید برای من هم مثل شما مهم است و قشنگی این دوستی ها هم به همین احساسات قشنگ است .
دوستتان دارم . همه ی شما را چون خانواده و دوستان دنیای حقیقی خود دوست دارم .
-
خدا رو شکر که آنی عزیز همچنان پر انرژی و پر از امید در کنار ما هستن :43:
آنی عزیز، امیدوارم شما و خانواده گرامیتون در صحت و سلامت کامل جسم و روح باشید.. از خواهرتون چه خبر؟؟ حالش بهتر شده؟؟
-
شاد مهربان و نازنین
بله خواهرم خوب است و الحمدالله بهتر است گاهی حمله ها ی سبک را تجربه می کند و مهم تر اینکه وضعیت روحی خوبی دارد و خودش را مثل گذشته نمی بازد و بر روی خودش تسلط خوبی پیدا کرده .
کلا سیستم فکری اش از دگر اندیشی به سمت خود اندیشی متمایل شده و برای او با توجه به شرایطی که دارد این مسئله و تغییر خیلی کمک کننده است .
همسرش هم پسر نازنینی است که در این راه او را کمک می کند . اخیرا هم با وجود اینکه خواهرم حال چندان مناسبی نداشت با هم ترکیه بودند و حسابی خوش گذرانده اند و این سفر به روحیه ی خواهرم خیلی کمک کرد .
-
خیلی خوشحال شدم، مخصوصا اینکه فهمیدم ایشون ازدواج کردن..
خیلی مهمه که انسان همراه مناسبی توی زندگیش داشته باشه و چه خوب که خواهر شما همراه خوبی در کنار خودش داره. برای هر دوشون آرزوی خوشبختی و شادکامی می کنم..
:72: :72: :72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
ولی از شوخی گذشته ..من شرمنده هستم..به تالار هر روز سر می زنم ولی فرصت پست زیاد ندارم چون کمتر 1 ماه به مراسم ما مونده و خیلی درگیر کارهام..ولی شما هم یادم نمیره و حتما با کارت عروسی و شیرینی و شام خدمت می رسم!!!:72:]
حالا که قراره دعوت شیم به خوزستان! برات چند تا کیک پیشنهادی آوردم که میتونی از بینشون انتخاب کنی. فقط ولک! قول دادی دعوت کنی ها!
http://2.bp.blogspot.com/_utgvNd6nmP...60/yes+(2).JPG
http://2.bp.blogspot.com/_utgvNd6nmP...My+pic4080.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_utgvNd6nmP...0/DSCF0856.JPG
http://blog.mlive.com/manzero/2008/0...-sara-agne.jpg
-
به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به به ......
تو رو خدا از جاتون پا نشید ..... نه جوون ما ..... ای بابا .. شرمندم نکنید ...
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام
سلام علیکم :310::311:
خدا رو شکر خوبم .... همه چیز خوبه .... همه چی آرومه ....:311:
یه خونه کوچولو کنار همدردی . نت خردیم ... اثاثم هم آوردم .... فقط خواهر چندتا تیکش مونده :227::227::227:
میبینمتون:82:
-
به به به ، آقای لرد حامد عزیز :72:
خیلی خوش اومدین.. قدم رنجه فرمودین..
خبری ازتون نبود..
تشریف داشته باشین
.
.
.
یه چایی دیگه :82:
:D
خارج از شوخی، خیلی خوشحالم که دوباره شاهد فعالیت مجددتون هستم. امیدوارم پیروز و بهروز باشید و این روز رو هم به شما تبریک می گم..
-
سلام دوستان گل همدردی
خوبید ؟ خوشید ؟ سلامتید ؟
انشاء الله در ظل الطاف حق متعال خوب و سالم و سربلند باشید.
عید میلاد مولا علی علیه السلام را به همه شما تبریک و تهنیت میگم
امیدوارم کادو های خوب از مولا بگیرید ، حتماً بخواید که کرمش زیاده .
جا داره خوش آمد گویی ویژه بگم به بی دل عزیز و لرد حامد گرامی که باز هم حضور گرمشون رونق بخش تالار همدردیه .
امیدوارم تداوم حضور سبز و گرم و مفیدتان را شاهد باشیم ......... ان شاء الله
دوستانی هم که این روزها مسافرت یا اعتکاف هستند هم خوش باشند و ما را دعا کنند . به امید خدا دست پر برخواهید گشت .
یا علی
-
بابا تالار چرا انقد سوت و کوره؟
انگار کسی خونه نیست
یالله ،صابخونه !!!!!!!!!!!
کجایی؟
-
امامزاده بی متولی شنیده یا دیده بودی؟!
-
از اومدن آقای لردحامد گرامی و بی دل شوخ طبع و سایر دوستانی که مدتی بود حضور نداشتند خوشحال شدم و بهشون خوش آمد میگم:72:
خانم آنی
از اینکه حال خواهرتون خوب شده خدا رو شکر میکنم و براشون آرزوی سلامتی توام با سربلندی میکنم:323:
دوستان التماس دعا
-
به به مامفرد خانم گل برگشته
چطوری عزیز دلم؟
نمی یای دیگه ،چه خبر ها ؟احسان خان خوبن ؟باران جون چطوره؟
مامفرد و مشکلاتش به کجا رسید عزیزم؟
-
سلام من دیدم تالار خیلی خلوت گفتم بیام یکم شلوغ کنم واسه خودمم خوبه
اینجا که هستم ذهنم از بدی ها دوره
:46:
:310::310::310::310::310:
-
:72:سلام آني عزيز :43:
خوشحالم كه دوباره اومديد و حالتون هم خوبه . :227:
واي آني جان نمي دونيد چقدر من تو اين مدت پيشرفت كردم . :326:
سلام به همه دوستان خوب همدردي . سلام مي كنم به بي دل عزيز و جناب لرد حامد گرامي .
:72::72::72::72::72:
دوستاي خوب و مهربونم بايد بهتون بگم با كمك شماها من تو اين مدت تونستم خيلي پيشرفت كنم . اصلا همين كه شما رو در كنار خودم احساس مي كنم همين بهم قوت قلب ميده .
من دارم كم كم از وابستگي رها مي شم . خيلي تغيير عادات و روشها برام سخت بود و همينطور واكنش اطرافيان در برابر تغييرات من برام سخت تر بود ولي مهم نيست . مهم اينه كه من مي تونم مستقل فكر كنم ، تصميم بگيرم و عمل كنم .
از همتون متشكرم
دوستتون دارم :72: