-
آیا معیار ازدواج من متفاوت و عجیبه
سلام . مردی 28 ساله و مجردم و مهندس عمران هستم . توی سایت مشاوره بهزیستی سوالم رو طرح کردم به نتیجه نرسیدم حالا میخوام سوالم رو با جوونهای مثل خودم درمیون بذارم بلکه نتیجه بگیرم :
لوپ مطلب این که دنبال دختری می گردم که قبلا تو زندگیه خصوصیش شیطنت نکرده باشه و دقیق عین خودم آسه رفته باشه و آسه اومده باشه . آیا نظره من و معیارم سنتیه آیا توقع زیادی دارم ؟ آیا یه همچین دختری رو باید تو آسمونا دنبالش گشت ؟
خودم قبول دارم که آدم جایز الخطاست و ازدواج یکی از هدفهاش به تکامل رسیدن و خطا نکردن هستش اما با همه این حرفا نمی تونم با دختری ازدواج کنم که قبل من با خیلیا ارتباط داشته چون هرچی فکر میکنم نمیتونم باهاش احساس خوشبختی داشته باشم .
دلیله اصلیه ازدواج نکردنم همین ابهام هستش . نظرتون چیه ؟
-
RE: آیا معیار ازدواج من متفاوت و عجیبه
سلام روراست عزیز
ورودتون رو به همدردی تبریک می گم
چرا فکر می کنین معیارتون کلاسیک و توقعتون زیاده؟ دلیل خاصی داره؟
-
سلام
منم خوشامد میگم
خوب به نظر من آدمهای زیادی چه تو تالار و چه تو بیرون هستن که مثل شما فکر میکنن
به نظر من همچین دختر هایی وجود دارن باید بگردین
ولی باید خود خواهانه نباشه رفتارتون
و از روی شناخت باشه
اینجور نیست که اگه دختری با هیچ کس دوست نباشه و ...آکبند باشه مناسبه
درسته خوبه ولی کافی نیست
-
سلام
نه، توقعتون معمول و منطقی است.
پاکی گذشته یک شخص، میتونه گامی بزرگ یا کوچک بسته به دیدگاهتان، جهت ورود به شناخت باشه.
تنها این معیارتان برای شناخت و ازدواج اصلا کافی نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روراست
سلام . مردی 28 ساله و مجردم و مهندس عمران هستم . توی سایت مشاوره بهزیستی سوالم رو طرح کردم به نتیجه نرسیدم حالا میخوام سوالم رو با جوونهای مثل خودم درمیون بذارم بلکه نتیجه بگیرم :
لوپ مطلب این که دنبال دختری می گردم که قبلا تو زندگیه خصوصیش شیطنت نکرده باشه و دقیق عین خودم آسه رفته باشه و آسه اومده باشه . آیا نظره من و معیارم سنتیه آیا توقع زیادی دارم ؟ آیا یه همچین دختری رو باید تو آسمونا دنبالش گشت ؟
خودم قبول دارم که آدم جایز الخطاست و ازدواج یکی از هدفهاش به تکامل رسیدن و خطا نکردن هستش اما با همه این حرفا نمی تونم با دختری ازدواج کنم که قبل من با خیلیا ارتباط داشته چون هرچی فکر میکنم نمیتونم باهاش احساس خوشبختی داشته باشم .
خواسته شما نه تنها توقع زیادی نیست خیلی هم طبیعیه،البته اگه توقعی پاکی که از طرف مقابل دارید رو خودتونم داشته باشی که دراین صورت منصفانه هم هست.
تو اسمونا هم نمیخواد دنبال بگردی ، پیدا میشه همین درو وبرا .من خودم دوستانی دارم که سمت هیچ رابطه عاطفی ای نرفتن(والبته خودم :D )
البته این احتمالا یکی از معیارهاتون هست دیگه؟!! چون این معیار به تنهایی که نمیتونه کافی باشه واسه انتخاب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روراست
این کاملاً حق شماست که چون خودتونو حفظ کردید طالب دختری باشید که اینچنین باشید ،
برادر جان مگه خودت در میون پسرها تو آسمونها پیدات شده ؟!! تو هم که راه پاکی رو در پیش گرفتی روی همین زمین در میان همین خلق الله هستی ، پس دخترایی که معیار شما را داشته باشند رو همین زمین در میان خلق الله هستند ، فقط باید تلاش کنی تا بشناسیشون و مطمئن شوی مطابق معیارهای شماهست و شما هم مطابق معیارهای اون هستی .
خودم قبول دارم که آدم جایز الخطاست
دوست عزیز
جایز الخطا نه ، بلکه ممکن الخطا ، وقتی لفظ جایز میاد یعنی مجاز بودن ، انسان مجاز نیست خطا کنه برای همین هم مجازات داره خطا کردن ، بلکه امکان خطا کردن را دارد ( یعنی از قدرت اختیار برخوردار است و جبری زندگی نمیکنه ( مثل موجودات دیگه )
پس :
نگوییم >>> جایز الخطا
بگوییم >>> ممکن الخطا
اینجوری خطا میشه جیــــز :311: و آدم سعی می کنه ازش دوری کنه ، ولی وقتی تصور کنیم جایز الخطا هستیم ، خیال خودمونو راحت می کنیم و این میشه توجیحی خطرناک ، خطر ناک از این جهت که مراقبه را ضعیف می کنه .
و ازدواج یکی از هدفهاش به تکامل رسیدن و خطا نکردن هستش اما با همه این حرفا نمی تونم با دختری ازدواج کنم که قبل من با خیلیا ارتباط داشته چون هرچی فکر میکنم نمیتونم باهاش احساس خوشبختی داشته باشم .
کاملاً عقلانیه وقتی خودت ارتباط نداشته ای و به این ارتباطها اعتقاد نداری نتونی با چنین دختری کنار بیایی ، چه برسه به این که تبعات اثر رفتاری و روحی ارتباطهای قبل از ازدواج را بخواهی بر این دخترها در نظر بگیری ، در اون صورت مستدل و برهانی ( نه صرفاً به عنوان حق متقابل ) نخواهی توانست با چنین دختری ازدواج کنی .
پس ، راه و فکرت کاملاً درسته و شک نکن و محکم بر همین منوال باش .
اما این معیار (پاکی ) برای انتخاب خیلی خوبه ، اما مأیوس بودن از یافتن چنین دختری و دست رو دست گذاشتن ( اگر شرایط ازدواج را داری ) درست نیست ، به خدا توکل کن و بگرد تا پیدا کنی
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط IVI195
سلام روراست عزیز
ورودتون رو به همدردی تبریک می گم
چرا فکر می کنین معیارتون کلاسیک و توقعتون زیاده؟ دلیل خاصی داره؟
دلیلش اینه که وقتی خودمو با پسرهای دوروبرم مقایسه می کنم تا به حال کسی رو پیدا نکردم که مثل من فکر کنه و همه بی تفاوت و یا با حساسیتی کمتر نسبت به حساسیتی که من دارم قدم تو راه ازدواج می ذارن و زیاد براشون مهم نیست دختری که انتخاب می کنن قبلا دوستی داشته یا نه . نمی دونم شاید چون انقد فسادهای بزرگتر وجود داره که پسرهای الان به اینکه همسرشون قبلا دوستی داشته یا نه بی تفاوتن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza-m
سلام
نه، توقعتون معمول و منطقی است.
پاکی گذشته یک شخص، میتونه گامی بزرگ یا کوچک بسته به دیدگاهتان، جهت ورود به شناخت باشه.
تنها این معیارتان برای شناخت و ازدواج اصلا کافی نیست.
تنها معیارم این موضوع نیست . من توی تمام این سالها شرط لازم برای ازدواج رو واسه خودم توی طرف مقابلم این مساله رو قرار دادم و بدیهیه که من معیارهای اساسیه دیگه برای انتخاب همسر دارم مثل سطح تحصیلات , فاصله سنی مناسب , سطح فرهنگی دو خانواده , میزان اعتقاد به خدا , تیپ و قیافه وووووووو . اما من توی همون معیار اول سخت گیرکردم !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روراست
دلیلش اینه که وقتی خودمو با پسرهای دوروبرم مقایسه می کنم تا به حال کسی رو پیدا نکردم که مثل من فکر کنه و همه بی تفاوت و یا با حساسیتی کمتر نسبت به حساسیتی که من دارم قدم تو راه ازدواج می ذارن و زیاد براشون مهم نیست دختری که انتخاب می کنن قبلا دوستی داشته یا نه . نمی دونم شاید چون انقد فسادهای بزرگتر وجود داره که پسرهای الان به اینکه همسرشون قبلا دوستی داشته یا نه بی تفاوتن .
به نکته خوبی اشاره کردید،من فکر میکنم یکی از دغدغه هایی که امثال ما(که اهل رابطه عاطفی با غیرهمجنس نیستیم) اینه که :
تو اطرافیانمون داریم میبینیم خیلیا براشون مهم نیس که طرفشون اهل دوست بازی هست یا نیست چون خودشونم اهلش بودن.این به نظرم تنها دلیلشه.
یاد یه حرف بکی از دوستانسابقم افتادم،زمانی که ازدواج کرد وقتی فهمید شوهرش اهل دوست دختر بوده،گفت واسه من مهم نیست،چون خودمم رابطه داشتم.این موضوع واقعأ منصفانه است که دو طرف مثل هم باشن( از نظر داشتن رابطه).
ولی اینکه یکیو مثل خودمون پیدا کنیم از نظرم کار حضرت فیله! ،مگه اینکه شانس باهامون یار باشه.
البته خودمن یه تصمیمی گرفتم،یعنی با توجه به وخامت اوضاع جامعه و رواج دوستی ها،اجبارأ تصمیم گرفتم گذشته طرف واسم مهم نباشه،تا اگه احیانأ همسر آیندم اهل این موردا بود زیاد واسم مهم نباشه و شکست نخورم و با این حرف خودم توجیح کنم که،گذشته بوده دیگه،طرف یه غلطی کرده،قرار نیست بعد ازدواجم ادامه بده.
نمیدونم تصمیمم درسته یا نه.نظر بقیه چیه؟
-
ابراز خوشحالی میکنم از اینکه تو سایتی عضو شدم که دوستانی هستن با این دقت و حساسیت سوال بنده رو توجه کردن و نظرات مفید شون رو ارائه دادن .
بنده تنها معیارم این موضوع نیست و معیارهای اساسی دیگه هم دارم اما این معیار رو پیشنیاز مطالبه مابقی معیارهام قرار دادم .
اینکه گفتم انسان جایز الخطاست یا به قول سرکار خانم مهربان ممکن الخطاست منظورم این بوده که تو تمام این سالها وقتی با خودم خلوت می کردمو در مورد این موضوع فکر میکردم پیش خودم میگفتم : دلیل نمیشه چون خودم دنبال شیطنت نبودم و به قول خیلیها جوونی نکردم (!!!) نباید توقع داشته باشم حتما طرف مقابلم خطا نکرده باشه واین آینده آدم هاست که مهمه با پشیمونی از گذشته , مابقی عمر رو توی این موضوع بخصوص بی خطا زندگی کنن و فقط به همسرشون وفادار باشن . اما با همه این حرفا که فقط توی خلوت خودم بیان میشد تا به امروز نتونستم با این مسئله کنار بیام و هنوز هم قویا معتقدم باید طرف مقابلم توی این موضوع دقیقا مثل خودم باشه .
اما و اما که مشکل اصلی از اینجا شروع میشه که من تا به حال هنوز حتی با یه دختر هم که خانوادم معرفی میکنن نشستم و صحبت نکردم تا بلکه اون کسی رو که می خوام پیدا کنم . خودم هم توی دختر های دوروبرم کسی رونشون نکردم که بشینم و باهاش از معیارهام بگم . راستش رو بخواید بلد نیستم چه طور طرف مقابلم رو از این حیث محک بزنم وبا اطمینان کامل سراغ مابقیه معیارهام تو طرف مقابل برم . واسه همین می خوام اول راه محک زدن طرف مقابلم رو یاد بگیرم بعد قرار آشنایی با دخترهایی که بهم معرفی می شن رو بذارم . خودم معتقدم که هدفم تو ازدواج خیلی بزرگه و هرچی هدف بزرگ باشه تلاش رسیدن بهش هم زیاد و سخته و قبول دارم یه کم خودم کوتاهی کردم .
راستی واقعا چطور طرف مقابلم رو محک بزنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flag
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روراست
ولی اینکه یکیو مثل خودمون پیدا کنیم از نظرم کار حضرت فیله! ،مگه اینکه شانس باهامون یار باشه.
البته خودمن یه تصمیمی گرفتم،یعنی با توجه به وخامت اوضاع جامعه و رواج دوستی ها،
اجبارأ تصمیم گرفتم گذشته طرف واسم مهم نباشه،تا اگه احیانأ همسر آیندم اهل این موردا بود زیاد واسم مهم نباشه و شکست نخورم و با این حرف خودم توجیح کنم که،گذشته بوده دیگه،طرف یه غلطی کرده،قرار نیست بعد ازدواجم ادامه بده.
نمیدونم تصمیمم درسته یا نه.
نظر بقیه چیه؟
من زیاد به شانس معتقد نیستم و فکر می کنم اگه آدم به هدفش ایمان داره و میدونه تو راهی که قدم گذاشته راه درسته پس باید برای رسیدن به اون هدف حرفی از شانس نزنه و با قدرت فقط به فکره رسیدن به هدفش باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روراست
راستی واقعا چطور طرف مقابلم رو محک بزنم ؟
من زیاد به شانس معتقد نیستم و فکر می کنم اگه آدم به هدفش ایمان داره و میدونه تو راهی که قدم گذاشته راه درسته پس باید برای رسیدن به اون هدف حرفی از شانس نزنه و با قدرت فقط به فکره رسیدن به هدفش باشه
برادر من امیدوارم همونطور که میگین باشه وبشه به اون چیزی که میخوایم برسیم، ولی اگه یه کم تو جامعه با دخترا اشنا بشی ،به یکی دل ببندی بعد ببینی اون با یکی دیگه بوده یا هست،میبینی که اصلأ نمیشه پی به درون شخصیت طرف برد که اهل رابطه بوده یا نه.
البته برای شما چون پسر هستین حوزه تصمیم گیری بزرگتری دارید،ما دختراییم که پیش از اونکه انتخاب کنیم باید انتخاب بشیم.
-
برای چی می خوای دختر قبل تو با کسی دیگه ای نبوده باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
برای چی می خوای دختر قبل تو با کسی دیگه ای نبوده باشه؟
برا چی نخوام ؟ مگه خواسته ام غیر منطقی و توقع زیادیه ؟ مگه نه اینه که هر کی باید با جفت خودش وصلت کنه ؟
-
بحث خواستن یا منطق ندارم.فکر می کنی چه مشکلی با دختری که رابطه داشته پیدا می کنی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
بحث خواستن یا منطق ندارم.فکر می کنی چه مشکلی با دختری که رابطه داشته پیدا می کنی؟
با دختری که قبل من با پسرهای دیگه رابطه عاطفی داشته نمی تونم احساس خوشبختی داشته باشم و اگه یه روزی هم بفهمم همسرم قبلا دوستی داشته با قبل متفاوت می شم . اینو مطمئن هستم
-
چه چیزی باعث عدم احساس خوشبختیت می شه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
من میخوام همسرم فقط تعلق به خودم داشته باشه همنطور که من فقط متعلق به اون هستم و مثل انتخاب بین یه لباس نو با کهنه هستش قطعا شما توی لباس نو احساس بهتری دارید . آدمی که قبلا با خیلیا بوده احساساتشو برای کسای دیگه خرج کرده و به نظره من اینجور آدما فقط برای رفع تکلیف ازدواج می کنن (مثل غذا خوردن روزانه) . من آدم متجدد و درونگرایی نیستم و اصلا هم مخالف رابطه دختر پسر نیستم اما من هرگونه ارتباط دوستی و عاطفی بین این دو خارج از چارچوب ازدواج رو رد می کنم . من برخلافه اکثریت جوونها معتقدم آدم باید فقط و فقط با همسرش ارتباط دوستی و عاطفی داشته باشه و هرگونه ارتباط خارج از چارچوب ازدواج رو هوسبازی اطلاق می کنم . واقعا چرا همه ما چه دختر و چه پسر به سمتی رفتیم که گذشته طرف مقابل خیلی برامون مهم نیست ؟! آدم مگه چند بار ازدواج میکنه که حاظر به پایین بودن کیفیت ازدواجش باشه . متاسفانه درصد زیادی از ازدواجای الان به خاطر بی توجهی دو طرف نسبت به همین مساله سرسری صورت می گیره و خیلی ازدواجا منجر به طلاق شده چون دو طرف از کیفیت ازدواجشون رضایت نداشتن . پس بهتر نیست تو این مساله سخت گیر تر باشیم ؟ البته این موضوع برا آدمایی مثل من که رابطه قبلا نداشتن مهمه .
-
دوست گرامی اگر ممکن الخطا بودن انسان رو قبول داری باید برای این معیار خودتون تبصره بذارید دیگه!
یعنی دختری که کلا اهل روابط آزاد هست و قبول داره و بارها خودش دوستی ها رو داشته که بحثش جداست و شما هم طبق معیارهاتون اصلا نباید بهش فکر نکنی،حتی اگر معیارهای دیگه ی شما رو داشته باشه
ولی اگر دختری رو یافتید که در کل جزء دسته اول نیست ولی ممکن هست در گذشته به اشتباه رابطه ای رو تجربه کرده باشه، شما با بررسی شرایط دیگه میتونید ایشون رو در حیطه انتخابتون قرار بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آسمان ابری
دوست گرامی اگر ممکن الخطا بودن انسان رو قبول داری باید برای این معیار خودتون تبصره بذارید دیگه!
یعنی دختری که کلا اهل روابط آزاد هست و قبول داره و بارها خودش دوستی ها رو داشته که بحثش جداست و شما هم طبق معیارهاتون اصلا نباید بهش فکر نکنی،حتی اگر معیارهای دیگه ی شما رو داشته باشه
ولی اگر دختری رو یافتید که در کل جزء دسته اول نیست ولی ممکن هست در گذشته به اشتباه رابطه ای رو تجربه کرده باشه، شما با بررسی شرایط دیگه میتونید ایشون رو در حیطه انتخابتون قرار بدید.
موضوع اینه که چطور طرفه مقابلم رو محک بزنم تا در موردش تصمیم بگیرم ؟ قصد اصلیم از طرح این تاپیک هم رسیدن به جواب این سوال هستش ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روراست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
من میخوام همسرم فقط تعلق به خودم داشته باشه همنطور که من فقط متعلق به اون هستم و مثل انتخاب بین یه لباس نو با کهنه هستش قطعا شما توی لباس نو احساس بهتری دارید . آدمی که قبلا با خیلیا بوده احساساتشو برای کسای دیگه خرج کرده و به نظره من اینجور آدما فقط برای رفع تکلیف ازدواج می کنن (مثل غذا خوردن روزانه) . من آدم متجدد و درونگرایی نیستم و اصلا هم مخالف رابطه دختر پسر نیستم اما من هرگونه ارتباط دوستی و عاطفی بین این دو خارج از چارچوب ازدواج رو رد می کنم . من برخلافه اکثریت جوونها معتقدم آدم باید فقط و فقط با همسرش ارتباط دوستی و عاطفی داشته باشه و هرگونه ارتباط خارج از چارچوب ازدواج رو هوسبازی اطلاق می کنم . واقعا چرا همه ما چه دختر و چه پسر به سمتی رفتیم که گذشته طرف مقابل خیلی برامون مهم نیست ؟! آدم مگه چند بار ازدواج میکنه که حاظر به پایین بودن کیفیت ازدواجش باشه . متاسفانه درصد زیادی از ازدواجای الان به خاطر بی توجهی دو طرف نسبت به همین مساله سرسری صورت می گیره و خیلی ازدواجا منجر به طلاق شده چون دو طرف از کیفیت ازدواجشون رضایت نداشتن . پس بهتر نیست تو این مساله سخت گیر تر باشیم ؟ البته این موضوع برا آدمایی مثل من که رابطه قبلا نداشتن مهمه .
فرض کن یه دختر پیدا شده با تمام معیارات جوره.ولی قبلن دوست پسر داشته،اگر رد بکنی،
به خاطر چه مشکلی در آیندست که رد می کنی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روراست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
فرض کن یه دختر پیدا شده با تمام معیارات جوره.ولی قبلن دوست پسر داشته،اگر رد بکنی،
به خاطر چه مشکلی در آیندست که رد می کنی؟
قبلا عرض کردم : به دلیله عدم احساس خوشبختی با چنین دختری .
-
به چه دلیل احساس خوشبختی نمی کنی؟یا چه عاملی باعث می شه احساس خوشبختی نکنی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
به چه دلیل احساس خوشبختی نمی کنی؟یا چه عاملی باعث می شه احساس خوشبختی نکنی؟
چه دلیلی باعث میشه شما لباس نو رو از لباس کهنه بیشتر دوست داشته باشید , به همون دلیل . احساسات یه همچین آدمایی قبلا خرج شده
-
من،هم لباس نو می پوشم هم کهنه.بستگی داره کجا بخوام برم یا چه کار بخوام بکنم.ولی دختر چه ربطی به لباس داره؟
-
سلام آقای روراست
عیدتون مبارک باشه
کاملاً درسته و توقع بیجایی نیست. این یه خصوصیت مثبته که همسر آدم می تونه داشته باشه. تو قرآن هم یه خصوصیت مثبت زنهای بهشتی اینه که قبل از شوهرشون با هیچ کس دیگه ارتباطی نداشتن بنابراین کاملاً انتظار به جایی هست. البته حتماً خودتون هم قبلاً با دختری ارتباط بی مورد نداشتید که همچین انتظاری دارید.
اصلاً هم لازم نیست تو آسمونا دنبال همچین دختری بگردید، ماشاالله اینقدر دختر خوب هست که احتیاجی نیست از زمین بالاتر برید، فقط باید شناخت کافی از طرفتون به دست بیارید.
موفق و خوشبخت باشید
-
اينكه اصلا رابطه نداشته باشه، اصلا صحيح نيست... اتفاقا اونايي كه براي آيندشون ارزش قائلند و مي خوان با دقت و شناخت انتخاب كنن سعي به برقراري رابطه ميزارن، و به نظر من اونايي كه رابطه دارن فكرشون بازتره و بهتر فكر مي كنن...
به نظر من اگه منظور شما اينه كه رابطه بي حد و احساسي نباشه، اين درسته... و گرنه اگه منظورتون اينه كه اصلا رابطه ايي با هيچ كسي نداشته باشه، بايد منتظر يه آدم فوق العاده سنتي باشين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
من،هم لباس نو می پوشم هم کهنه.بستگی داره کجا بخوام برم یا چه کار بخوام بکنم.ولی دختر چه ربطی به لباس داره؟
دوست عزیز منظورم از مثال لباس همون بیان احساس بود . آدم ازدواج میکنه تا در کناره همسرش یه عمر احساس چطور بگم , احساس خوشبختی و کامیابی داشته باشه . من هرگز در کنار دختری که قبلا شیطنت و هوسبازی داشته احساسه خوبی ندارم . همونطور که قبلا گفتم من هرگونه ارتباط عاطفی و دوستی خارج از چارچوب ازدواج رو هوسبازی اطلاق می کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
سلام آقای روراست
عیدتون مبارک باشه
کاملاً درسته و توقع بیجایی نیست. این یه خصوصیت مثبته که همسر آدم می تونه داشته باشه. تو قرآن هم یه خصوصیت مثبت زنهای بهشتی اینه که قبل از شوهرشون با هیچ کس دیگه ارتباطی نداشتن بنابراین کاملاً انتظار به جایی هست. البته حتماً خودتون هم قبلاً با دختری ارتباط بی مورد نداشتید که همچین انتظاری دارید.
اصلاً هم لازم نیست تو آسمونا دنبال همچین دختری بگردید، ماشاالله اینقدر دختر خوب هست که احتیاجی نیست از زمین بالاتر برید، فقط باید شناخت کافی از طرفتون به دست بیارید.
موفق و خوشبخت باشید
من هم به شما وبه همه دوستان تالار عرض تبریک عید رو دارم . مساله اصلیه منم اینه که چطور در این مورد از طرفه مقابلم شناخت پیدا کنم و از گذشته اش به طریقی سر در بیارم . کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bbk_agp
اينكه اصلا رابطه نداشته باشه، اصلا صحيح نيست... اتفاقا اونايي كه براي آيندشون ارزش قائلند و مي خوان با دقت و شناخت انتخاب كنن سعي به برقراري رابطه ميزارن، و به نظر من اونايي كه رابطه دارن فكرشون بازتره و بهتر فكر مي كنن...
به نظر من اگه منظور شما اينه كه رابطه بي حد و احساسي نباشه، اين درسته... و گرنه اگه منظورتون اينه كه اصلا رابطه ايي با هيچ كسي نداشته باشه، بايد منتظر يه آدم فوق العاده سنتي باشين
همنطور که قبلا گفتم اصلا مخالف ارتباط بین دو طرف نیستم چون ابدا آدم متجدد و با فکره بسته نیستم . اما دوست گرامی همه ما میدونیم که دوستیهای الان که ما دیدیم همش از رو هوسبازی و وقت گذرونی بوده تا کسب تجربه و شناخت ؟ پس دیگه کلاه سره خودمون نذاریم !!! اگه ما دنبال کسب تجربه و شناخت هستیم چرا این تجربه و شناخت رو تو زندگیه مشترک و بعد ازدواج با سعی خطا تو اون مرحله بدست نیاریم ؟
-
در کل معیارت با توجه به شرایط خودت درسته.ولی مواظب باش هر دختری که ارتباط نداشته دلیل بر خوب بودنش نیست.
سه دسته وجود داره.1.دخترایی که دوست پسر داشتن.اینا کنار.2.دخترایی که به علت محدودیت نتونستن رابطه داشته باشن.
3.دخترایی که با وجود آزادی و اختیار وارد این رابطه ها نشدن.وقتی یه دختر رو دیدی فهمیدی دوست پسر نداشته
باید تحقیق کنی،آیا خانواده محدودش کرده بودن؟مثلن جایی می خواسته بره می رسوندش و میوردنش؟دانشگاه یا
محیط کارش تک جنسی بوده؟اصلن دانشگاه رفته؟در کل باید بفهمی که امکان اینو داشته که دوست پسر داشته باشه
یا نه؟اگر نداشته نمی تونی روش حساب کنی.معلوم نیست بعد ازدواج که ممکنه موقعیت هایی براش جور بشه،
طرف این رابطه نره.اگر امکانشو داشته و وارد این ارتباطات نشده.می شه به همچین اعتماد کرد.کسی که دستش
بازه ولی آب نمی خوره،وقتی که دستش بسته باشه ینی تعهد داشته باشه،بازم آب نمی خوره.
-
فکر می کنم این موضوع با تحقیق از دوستان و غیر دوستان طرف مقابلتون به خوبی خودشو نشون می ده.
ضمن اینکه سوال هایی می تونه کمکتون کنه. مثلاً:
1- از نظر شما ازدواج های سنتی چه خصوصیات مثبت یا منفی دارن و ازدواج هایی که با دوستی و شناخت قبلی دو طرف هست چطور؟
2- به نظر شما آسیب های ارتباطات قبل از ازدواج چیه؟
3- انتظار دارید شوهرتون بعد از ازدواج تا چه حد با زنان و دختران دیگه ارتباط داشته باشه؟
4- در محل کار یا دانشگاه ارتباطشون با مردان و پسران در چه حده؟
5- در مورد وضع نا مناسب جامعه و ارتباطات خارج از محدوده صحبت کنید و اجازه بدید که طرف مقابلتون هم نظرشو بگه.
و خیلی سوال های دیگه که خودتون می تونید پیدا کنید و به جوابتون برسید.
-
نقل قول:
فرشته جان نظر شما چیه؟
من تبریک میگم به فرهنگ عزیز واسه دسته بندی خوبشون
ولی توی پرانتز میگم
همونطوری که تو تاپیکهایی مثل رابطه جنسی قبل از ازدواج و ....... که نظر خانوم فرشته هم تقریبا این بود که
دختر بدلیل ساختار روحی روانی و جسمیش میتونه خودشو بیشتر نگه داره تا پسر
پس درسته پسر هم باید رعایت کنه و .......
ولی لزومی نداره دختری که پاک بوده با یه آقایی که مثلا همه معیار های دخترو داشته ولی رابطه هم داشته ازدواج نکنه
خوب الان فرشته هم با همه ماها رابطه داره حرف میزنه و .... راهنمایی می کنه
ولی این کجا و حرف زدن بقیه دخترا کجا(مثلا تو محیط بیرون)
ما باید تشخیص بدیم بشناسیم
که مهارت می خواد و منم هنوز دارم یاد می گیرم
راستی این شعر یکی از گزینه های امضای منه
سلطان منی سلطان منی و اندر دل و جان ایمان منی
در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی
نان بیتو مرا زهرست نه نان هم آب منی هم نان منی
زهر از تو مرا پازهر شود قند و شکر ارزان منی
باغ و چمن و فردوس منی سرو و سمن خندان منی
هم شاه منی هم ماه منی هم لعل منی هم کان منی
خاموش شدم شرحش تو بگو زیرا به سخن برهان منی
سلام دوباره
خانوم فرشته اگه یادتون بوده باشه تو حل سلسله مشکلات من گفته بودید
نقل قول:
جناب سیاوش
شما گرفتار تعارض هستید ، تعارض بین پاکی و عدم برقراری رابطه پیش از ازدواج و امیالی که با مواجهه عمدی با زمینه های تحریک کننده ( از جمله رها کردن نگاه و تمرکز اون روی جنس متفاوت ) داری سرکشش می کنی .
از طرف دیگه دچار خطاهای شناختی هستی . از جمله نوع نگرشتون در مورد زن
و .......
که مطالب بعدیشو نمیگم.
منظورتونو میشه قشنگ تر بگید؟
فکر کنم منظورتون این بوده که چون ما شناختی از خانومها نداریم زود قضاوت می کنیم راجبشون؟ مخصوصا ما بد دلا؟
آیا عدم شناخت زن دلیلی میشه به اینکه یکی از مشکلات بدبین ها به زنشون ناشی از اینه که نمیشناسن خانوم هارو و .........
اگه میشه توضیح بدین
و راجب سوال سر افراز هم که میگه چجوری بشناسیم و بفهمیم طرفو و اینکه قبلا رابطه نداشته
چرا خانوم مهتاب بن شدن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
باید تحقیق کنی،آیا خانواده محدودش کرده بودن؟مثلن جایی می خواسته بره می رسوندش و میوردنش؟دانشگاه یا
محیط کارش تک جنسی بوده؟اصلن دانشگاه رفته؟در کل باید بفهمی که امکان اینو داشته که دوست پسر داشته باشه
یا نه؟اگر نداشته نمی تونی روش حساب کنی.معلوم نیست بعد ازدواج که ممکنه موقعیت هایی براش جور بشه،
فرهنگ عزیز ضمن تشکر به خاطر دسته بندیتون ، توجه شما و دیگر دوستان را به این نکته در تکمیل صحبتهایت جلب می کنم
قسمتی که قرمز شده به عنوان یک اصل کلی اشکال داره ، و اساساً این مدل روش شناختی ، قضاوت بدون دقت و پیش داروی میاره .
در اینجا فردی که امکان ارتباط داشته یا نداشته را از طرز تفکرش باید شناخت ، کسی که امکان ارتباط داشته و ارتباط برقرار نکرده لزوماً نمیشه تامین کننده معیار روراست باشه ، در هر دو مورد طرز تفکر فرد مهمه یعنی برای فهمیدن این که اصلاً نوع نگاهش در مورد روابط پیش و بعد از ازدواج با غیر همسر چیه ؟
دختری هم که اهل ارتباط باشه ، یعنی نوع نگاهش این باشه که اشکالی در ارتباط پیش از ازدواج نبینه ، تجربه ثابت کرده که هر چقدر خانواده محدودش کنند ، باز هم رابطه ایجاد می کنه و اتفاقاً محدودیت حریصترش می کنه نه منفعل ، البته استثناء هم داریم که تن به محدودیت می دهند علیرغم این که رابطه را بلااشکال می دونند .
در یک کلام شناخت در این مورد باید با واکاوی نگرش و رفتار فرد باشه ، هر دوی اینها با هم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روراست
من هم به شما وبه همه دوستان تالار عرض تبریک عید رو دارم . مساله اصلیه منم اینه که چطور در این مورد از طرفه مقابلم شناخت پیدا کنم و از گذشته اش به طریقی سر در بیارم . کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
به لینکهای زیر مراجعه کن :
http://www.hamdardi.net/thread-8331.html
http://www.hamdardi.net/thread-12878.html
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4683
http://www.hamdardi.net/thread-11510.html
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4876
http://www.hamdardi.net/thread-7117.html
http://www.hamdardi.net/thread-5787.html
http://www.hamdardi.net/post-100405.html
http://www.hamdardi.net/thread-11672.html
http://www.hamdardi.net/thread-8062.html
و این نقل قول رو :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
سلام
اگر به عنوان خواستگار مطرح است یعنی فردی با شما وارد صحبت می شود و اعلام می کند
من قصد ازدواج دارم و اگه ممکنه امکان صحبت و مراوده ای برای شناخت و بیان نقطه نظرات
داشته باشیم که :
1 - بهتره خانواده دختر حنماً در جریان باشند و پسر هم این را بداند که دختر زیر نظر و با
راهنمایی خانواده وارد صحبت می شود
2 - تأکید می شود کنترل احساسات صورت پذیرد و از بیان حرفهای عاظفی حتی اگر تعلقی
بوجود آمده باشد جلو گیری شود و فضا یک فضای عقلانی به منظور کسب شناخت برای یک
تصمیم مهم باشد .
3 - برای کسب شناخت از اهل فن ،مثلاً یک مشاور کمک گرفته شود و حتی هردو با یک
مشاور وارد صحبت شوند و به کمک اون سنخیت یا عدم سنخیت ها را بهتر تشخیص دهند .
4 - در عین اینکه عجله در تصمیم گیری نهایی غلط است ، نشستها و با هم بودنهای غیر
ضروری و بی دلیل نیز آفت است .
5 - از جانب دختر حفظ حریم وعفاف تأکید می شود و از سوی پسر صداقت .
6 - واقع بینانه مسائل را با هم مطرح سازند .
7 _ کسب شناخت در این موقعیت به معنای اثبات خود و نفی دیگری ، و یا اثبات به هر قیمت
دیگری برای پذیرفتنش نیست ، بلکه حقیقتاً باید کسب شناخت مد نظر باشد .
8 _ اصول و فروع را در معیارهایی که برای انتخاب همسر دارید را لیست کنید ، بر اصول تکیه
کنید و راهکارهای دریافت توافق در فروع را قبل از شروع صحبتها و مراوده بیابید .
9 - در فروع سخت گیری نشود ، اصول را هم محورهای اساسی تضمین کننده یک زندگی سالم
قرار دهید ، مثلاً داشتن صداقت را یکی از اصول قرار دهید ، یا عدم اعتیاد و ....
10 - این جمله را از من به یادگار داشته باشید و به کار ببندید:
" انتخاب عاقلانه ، زندگی عاشقانه "
موفق و سربلند باشید
جناب سیاوش جواب سئوالات شما هم متعاقباً آماده و ارسال پست میشه .
فقط در مورد سئوال آخر معذورم چون بی ربط به بحث تاپیکه و ضمناً از نوع سئوالاتی است که باید خصوصی و از طریق گزینه ارتباط با ما پرسیده بشه .
ممنون از حوصله ای که تا دریافت پاسخ به خرج می دهید
.
-
فرشته مهربون مرسی از نظری که به نظرم دادی.
ولی طرز فکر یه آدمو باید از اعمالی که توی موقعیت های مختلف ازش سر می زنه شناخت.وگرنه به حرف باشه،یه چیزی
می گه.توی موقعیت که باشه یه طور دیگه عمل می کنه.دختری که با تمام آزادی و امکانات وارد این رابطه نشده،طرز
فکرش مشخصه.(حالا اگه می خواد گول بزنه و بعدن حال شوهرشو بگیره مسئلش جداست.)
ولی دختری که از همه جهت محدود شده،نمی شه رفتارشو موقعی که آزادی عمل به دست میاره
پیشبینی کرد.مثل فنری که روش وزنه ست.اگر وزنه از روش برداشته بشه جهش می کنه،چقدر و کدوم سمت کسی
نمی دونه.
درضمن نمی دونم دختری که نمی تونه تنها بره بیرون موبایلش مرتب چک می شه دانشگاشم تک جنسیه و نتشم
کنترل می شه چطور می تونه وارد رابطه بشه.
-
سلام
فرشته:
[quote]در اینجا فردی که امکان ارتباط داشته یا نداشته را از طرز تفکرش باید شناخت ، کسی که امکان ارتباط داشته و ارتباط برقرار نکرده لزوماً نمیشه تامین کننده معیار روراست باشه ، در هر دو مورد طرز تفکر فرد مهمه یعنی برای فهمیدن این که اصلاً نوع نگاهش در مورد روابط پیش و بعد از ازدواج با غیر همسر چیه ؟[/quote]
من نفهمیدم. چرا؟:325::302:
ولی یه جمله بگم که شاید هم یه دختر آگاهانه انتخاب کرده که موقعیتی براش پیش نیاد واسه دوستی
یعنی خودش به دلخواه خودش تو یه دانشگاه تک جنسیتی درس خونده و .....
ولی با بیشتر حرفای فرهنگ موافقم
-
نقل قول:
همنطور که قبلا گفتم اصلا مخالف ارتباط بین دو طرف نیستم چون ابدا آدم متجدد و با فکره بسته نیستم . اما دوست گرامی همه ما میدونیم که دوستیهای الان که ما دیدیم همش از رو هوسبازی و وقت گذرونی بوده تا کسب تجربه و شناخت ؟ پس دیگه کلاه سره خودمون نذاریم !!! اگه ما دنبال کسب تجربه و شناخت هستیم چرا این تجربه و شناخت رو تو زندگیه مشترک و بعد ازدواج با سعی خطا تو اون مرحله بدست نیاریم ؟
اينكه يه چندتا رابطه بيراهه رفته نمي شه نتيجه گرفت همش بده!!!!!
شناخت بعده ازدواج :311::311::311::311::311:... شرمندم، ولي خيلي مسخره ست... مي دوني چرا؟ اگه بعده ازدواج شناخت به دست آوردين و فهميدين كه طرف به دردتون نمي خوره چي؟ چي كار بايد بكنين؟ فرض كنيم اين روش تو جامعه رواج پيدا كرد، حاضرين با دختري ازدواج كنين كه 10 بار طلاق گرفته؟
در مورد روابطي كه با خواستگاري شروع ميشه: تو هر رابطه ايي كه از اولِ اولِ اول حرف ازدواج باشه، هر دو طرف فيلم بازي مي كنن و سعي مي كنن خودشونو خوب جلوه بدن، كه به نظر من اينم به درد نمي خوره... و تا چهره واقعي طرف معلوم شه، مدتها وقت بايد بگذاري...
اصلا همين بحث خواستگاري: اينكه يكي رو انتخاب كني كه بري خواستگاري بايد يه شناخت اوليه باشه ديگه... يا مثل قديما مي خوايين برين تو محله ها بپرسين دختر دم بخت اين ورا هست؟ :D
-
نظرتون کاملا منطقی و درست هست همچین دخترایی هم هستن که هم پاکن و نجیب هم اینکه دنبال پسرهایی مثل خودشونن که رابطه قبلی نداشته باشه ولی به این دخترها بهاء داداه نمی شه من خودم دیدم پسرهایی بودن که مثل شما بودن کیس مورد نظرشونم پیدا کردن ولی ولش کردن سر چیز بیخود نظرتون حالا چیه ؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام دوستان
بحث جالبیه اولا از دوست عزیزمون فرهنگ 27 بابت ذکر این نکته هاش تشکر می کنم که خیلی خوب جمع بندی کردندر ضمن یه صحبتی هم با آقای روراست داشتم ناراحت نشین ولی من فکر می کنم شمایه خورده شکاک هستین خودتون می گین چطوری باید بفهمم که طرف مقابلم رابطه ای داشته یا نه پس لازمه که در موردش تحقیق کنین یا بیشتر باهاش حرف بزنی پس حالا چی شد؟ مجبوری که بیشتر باهاش آشنا بشی.شما در یه جایی هم گفتی چرا ما این تجربه هاوآشنائیها رو بعد از ازدواج کسب نکنیم خوب حالا شما می تونی صبر کنی تا شناخت کاملی از همسرت تو زندگی بدست بیاری فکر می کنی برات یه خورده دیر شده باشه و فرصت از دست رفته پس آشنائی به قصد ازدواج نمی تونه رد بشه در ضمن شما گفتین که شما رابطه هاوآشنائیهای قبل از ازدواجو همشو خدای ناکرده هوس بازی یا خوشگذرانی میدونید وبه نظرم دارین خیلی زود در مورد همه قضاوت می کنین اون طور که از صحبتهای شما متوجه می شم شما در این مورد باید یه خورده منطقی وعاقلانه فکر کنید تا حتی در زندگی آینده تان بابت این موضوع مشکلی پیش نایید
-
فکر می کنم منظور روراست از رابطه قبل از ازدواج همین دوستی هایی که می دونیم به چه قصدی صورت می گیره است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bbk_agp
نقل قول:
اينكه يه چندتا رابطه بيراهه رفته نمي شه نتيجه گرفت همش بده!!!!!
شناخت بعده ازدواج :311::311::311::311::311:... شرمندم، ولي خيلي مسخره ست... مي دوني چرا؟ اگه بعده ازدواج شناخت به دست آوردين و فهميدين كه طرف به دردتون نمي خوره چي؟ چي كار بايد بكنين؟ فرض كنيم اين روش تو جامعه رواج پيدا كرد، حاضرين با دختري ازدواج كنين كه 10 بار طلاق گرفته؟
در مورد روابطي كه با خواستگاري شروع ميشه: تو هر رابطه ايي كه از اولِ اولِ اول حرف ازدواج باشه، هر دو طرف فيلم بازي مي كنن و سعي مي كنن خودشونو خوب جلوه بدن، كه به نظر من اينم به درد نمي خوره... و تا چهره واقعي طرف معلوم شه، مدتها وقت بايد بگذاري...
اصلا همين بحث خواستگاري: اينكه يكي رو انتخاب كني كه بري خواستگاري بايد يه شناخت اوليه باشه ديگه... يا مثل قديما مي خوايين برين تو محله ها بپرسين دختر دم بخت اين ورا هست؟ :D
یه کم در مورد نظرات من شما دوست عزیز زود قضاوت کردید . ببینید میشه یه کم خوشبینانه اینطور به موضوع نگاه کرد که فرد (چه دختر و چه پسر ) قبل ازدواج روابط مختلف رو تجربه می کنن (منظورم دوستیه )تا برای ازدواج آماده بشن که البته تا حدودی فرد تو این روابط از جنس مخالفش شناخت پیدا می منه اما دوست عزیز شما چندتا رابطه دوستی رو می تونید مثال بزنید که عاری از هوسبازی و هرزگی نیستن و فقط برای کسب تجربه برای ازدواج هستن . من نمیخوام مطلق حرف بزنم و جزء رو به کل تعمیم بدم اما با وضعیتی که تو جامعه ما بین دختر و پسر وجود داره یه کم غیر منطقی که بگیم این روابط چون برای کسب تجربه هست پس خوبه .
نظره کلی من برای کسب شناخت اینه که دو طرف قبل ازدواج یه مدتی با اطلاع خانواده ها بشینن و گفتگو کنن و حتی از همدیگه تحقیق کنن و حتی مشاوره ازدواج برن تا آماده جلسه خواستگاری بشن . البته این ارتباط ممکنه طولانی بشه و یا فرد در عین حال فقط به نیت ازدواج با چند نفر ارتباط داشته باشه که به نظره من به اینجور افراد نباید برچسب هوسران زد . ممکن هم هست بعد از رابطه طولانی به توافق نرسن و ارتباط قطع بشه که این هم مشکلی نیست . وقتی یه رابطه ایی با این موازین به خواستگاری میرسه به نظرم باید دو طرف به حدود 80 درصد تفاهم و توافق رسیده باشن و منظورم از شناخت بعد ازدواج این بود که دو طرف در طول سالیان دراز با سعی و تلاش و البته یه کم از خود گذشتگی اون 20 درصد شتاخت باقی مونده رو کسب کنن .
امیدوارم سوءتفاهم پیش اومده حل شده باشه
توجه دوست محترم ثمین 1360 رو به مطالعه تاپیک بالا و مطالب این تاپیک جلب میکنم :
اما باید بگم که بنده به کیفیت ازدواج به شدت حساسم و اصلا نمی خوام ازدواجی انجام بدم که فقط انگار یکی از کارهای زندگیم رو انجام داده باشم و بس . شرایط سنیم هم مدنظرم هست اما همچنان به کیفیت ازدواج پافشاری می کنم . طرز فکره من اینه که قبل ازدواج چشما بازه باز بعد ازدواج چشم پوشی . قبل ازدواج به دخترای دوروبرم مشکوکم مگه خلافش برام اثبات بشه و می خوام انتخابم سرسری و احساسی نباشه و احساسات بعد ازدواج . ok?
-
سلام
[color=#6B8E23]
خوب همه ما می خواهیم در زندگی در همه تصمیمات مخصوصا ازدواج با چشم باز صحیحترین انتخاب راداشته باشیم وصد البته که کیفیت و پایداری توام با خوشبختی در زندگی مهمتر می باشد اما به نظرم میرسد بیشتر شما این حق را به خودتان می دهید تا طرف مقابلتان البته با من بارها گفته ام آشنائی به قصد ازدواج دو فرد(قضیه دوستی کاملا متفاوت از این مورد است) از خصوصیات همدیگر با اطلاع خانوادها و بارعایت حد وحدودات نمی تواند رد شود به هر حال آرزوی خوشبختی [/color]برایتان دارم:72::72::72:
-
من خودم اعتقادی به دوستی ندارم مثل تو ولی اون دختره هم دل داشته از کجا می دونسته با ادمی دیگه قراره ازدواج کنه :305:
-
ضمن تشکر از همه که در این موضوع نظراتشون رو ارائه دادن , از دوستانی که سابقه ازدواج دارن و دوستانی که کارشناس مشاوره ازدواج هستن , هم دعوت می کنم در این موضوع اظهار نظر بفرمایند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nashmin2010
نظرتون کاملا منطقی و درست هست همچین دخترایی هم هستن که هم پاکن و نجیب هم اینکه دنبال پسرهایی مثل خودشونن که رابطه قبلی نداشته باشه ولی به این دخترها بهاء داداه نمی شه من خودم دیدم پسرهایی بودن که مثل شما بودن کیس مورد نظرشونم پیدا کردن ولی ولش کردن سر چیز بیخود نظرتون حالا چیه ؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر توضیح بدید . چرا ولشون کردن مورد خاصی اگه هست در صورت امکان با ذکر دلیل بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nashmin2010
من خودم اعتقادی به دوستی ندارم مثل تو ولی اون دختره هم دل داشته از کجا می دونسته با ادمی دیگه قراره ازدواج کنه :305:
امان از این دل که هر چی میکشه بشر از این دله !!!