با پیشنهاد ارتباط با جنس مخالف چه کنم ؟
سلام دوستان
یه مشکل برام پیش اومده بعد از جداییم
بعد از جداییم حدود 5 ماهه بعدش به پیشنهاد شد که با یه دختر دوست بشم ولی دختر عموم هم خیلی ابراز علاقه میکنه ولی من اصلا هیچ علاق ای بهش ندارم اصلا smsمیده تک زنگ میزنه و....نمیدونم چی بهش بگم نمیخوام مزاحمم بشه ولی الان بعد از 6 ماه اونم توی ماه رمضان فکر همسره سابقم میوفتم که خیلی اذیتم میکنه طوری شده که موقع افطار یادش که میوفنتم اصلا غذا نمیتونم بخورم شبا خوابشو میبینم خوب شده بودم ولی نمیدونم چی شده دوباره شروع شده از یه طرفم از جنس مخالفم بدم میاد میگن تا اندازه ای طبیعیه ولی بهم پیشنهاد دوست شدن میشه نمیدونم قبول کنم یا دوست بشم نمیدونم چی کار کنم راهنماییم کنید
متشکرم
RE: با پیشنهاد ارتباط با جنس مخالف چه کنم ؟
تو محل کار خیلی خوبم فکرش نیستم .حرفتون کاملا درسته باید سعی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidreza65
تو محل کار خیلی خوبم فکرش نیستم .حرفتون کاملا درسته باید سعی کنم
بسیار عالی که روحیه ای پذیرا دارید و راهنمایی های دوستان را قبول می کنید و درصدد تغییر هستید
همین این روحیه عالی می تونه در پیشبرد اهدافتون خیلی کمکتون کنه
با روحیه عالی می تونید کار کنید....با روحیه عالی می تونید مطالعه کنید... با همین روحیه عالی می تونید در این تالار مراجعان رو راهنمایی کنید..با روحیه عالی می تونید خودتون رو برای ازدواج مجدد آماده کنید(البته بعد از خودسازی)
و اما با همین روحیه خوبتون بخدا خیلی بهمون روحیه می دید :310:
موفق باشید:72:
درسته
اتفاقا بعد از این موضوع به درسم ادامه دارم میدم ولی با راهنمایی بچه های تالار امیدوارم از اینی که هستم بهتر بشم
حمید رضای عزیز ،اگر معتاد به این تالار نمیشید توصیه میکنم بیشتر به تالار سر بزنید ،
هم می تونید مراجعین را راهنمایی کنید و هم اگاهی هاتون رو افزایش بدین
تا یه مدت سعی کنید به هیچی فکر نکنید ،از فکر کردن فرار کنید ،خیلی تو جمع باشید
خوشحالم که تصمیم های خوبی برای زندگیتون گرفتین:72:
سلام
ازتون میخوام بهم بگید البته من به مشاوره مراجعه کردم بهم گفت 6ماه تا 1سال طول میکشه تا روبراه بشم ولی میخوام زودتر روبرا بشم به زندگی عادی برگردم اصلا نمیخوام اسمش تو ذهنم باشه نمیخوام فکرش تو ذهنم باشه .میترسم میترسم وقتی ازدواج کردم نتونم اون علاقه ای که به شخصی که میخوام باهاش داشته باشم نتونم ابراز کنم به خودم میگم من که خیلی همسره سابقم دوست داشتم ولی اون کنار کشید چی جوری ابراز علاقه کنم .دوستام خانوادم یهم میگن مطمئن باش یکی بهتر قسمتم میشه که خیلیم دوستت داشته باشه ولی نمیدونم میشه یا نه تو این موارد راهنماییم کنید کمکم کنید
باید صبر داشته باشید ، بی صبری آفت زندگیست ، با عجله زمان طی میشه اما شما به نقطه آرامش نمی رسی ، اما بی عجله و صبور همان زمان طی میشه ولی شما به هدف می رسی و آرامش می یابی .
مراجعه به مشاور را ادامه بده .
موفق باشی
به نظرم بهتره ارتباطتون را از همه چيز قطع كنيد وبه يك مسافرت كاملا متفاوت بريد
سلام مطمئتن باشيد اگر صبر داشته باشين خودتون باورتون نميشه كه اين روزهارو سپري كردين بايد خودتون بيشتر مشغول كنيد ولي به نظر من طبيعيه حداقل تا 1 سال انشااله يه مورد خيلي خوب خدا سر راه شما قرار بده و سعي كنيد حتما به يه ازدواج خوب و آگاهانه فكر كنيد. براتون آرزوي خوشبختي دارم
مراجع این تاپیک نزدیک به دو ماه است که مراجعه نداشته .
دوستان عزیز
لطفاً به تاریخ تاپیکها توجه نموده و اگر بیش از 10 روز از آخرین ارسال مراجع گذشته است تا ایشان پست جدید ارسال نکند از ارسال پست خود داری فرمایید
با تشکر