بد بختي(نگراني از دست دادن بكارت)
سلام.خواهش مي کنم منو راهنمايي کنين.من يه مشکل خيلي بزرگ دارم،که زندگيمو به آتيش کشونده.من زمانيکه تازه نوجوون شده بودم مادرم در مورد مشکلات نوجووني راهنماييم نکرده بود به همين دليل من از سر ندونم کاري زندگيمو نابود کردم.من هيچ اطلاعي از عادت ماهيانه نداشتم به همين دليل وقتي براي اولين بار اين موضوع برام پيش اومد خيلي نگران شده بودم .موضوع رو به خواهر کوچکتر از خودم که اون هم 10 سالش بود گفتم.گفتم بين خودمون بمونه .هر دو تامون فکر کرديم که من مريض شدم.رومون نشد به کس ديگه اي بگيم.فکر مي کردم ممکنه زخم شده باشم.به همين دليل يه پارچه رو چند تا زدم و اونو داخل بردم شايد خونش بند بياد ولي نشد.بعدها که پي بردم اين موضوع براي همه اتفاق مي افته خيلي خنده ام مي گرفت.ولي بيشتر که گذشت حدودا 17 ساله که شدم از دوستام در مورد پرده ي بکارت شنيدم.خيلي نگران شدم.زندگي رو سرم خراب شد.خواستم خود کشي کنم ولي خدا رو بايد چي کار مي کردم؟مادر من اصلا مهربون نيست اصلا باهاش راحت نيستم.حلالش نمي کنم.اون مديون منه.به خدا نمي بخشمش.اگه اونم مثل بقيه ي مادرا با من خوب و راحت بود منم موضوع رو بهش مي گفتم و به خاطر يه ندونم کاري ساده کار به اينجاها نمي کشيد.من بارها برام خواستگار اومده ولي از ترس نداشتن بکارت ردشون کردم.خيلي مي ترسم اگه باکره نباشم تکليفم چيه؟تموم اعتقادمو از دست دادم.نمازهامو الکي مي خونم.تموم دختر هاي هم سن من ازدواج کردن .فاميلها منتظر ازدواج من هستند.شما رو به خدا دست منو بگيرين با راهنماييتون منو از اين زندگي راحت کنين.من به هيچ کس اعتماد ندارم که اين موضوع رو براش بگم.جون عزيز ترين کستون نجاتم بدين.
RE: بد بختي(نگراني از دست دادن بكارت)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط changali
سلام.ممنونم از راهنماييتون.ولي من از هر سايتي مشاوره خواستم همينارو بهم گفته .....
خب مي خواستيد چي بشنويد.
بهتر هست شما طبق مشاوره هايي كه گرفتيد اقدام كنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
دقت فرماييد. حتي اگر مادر شما خيلي با شما صميمي نيست،اما اينكه مسائلتون را حتي اكنون با او در ميان نمي گذاريد، نشان دهنده ترس هست.
ترس را درخودت كاهش بده، آرامش و لذت در زندگي ات افزايش مي يابد.
به نظر مي رسد شما قبل از هر چيز بهتر هست به يك روانشناس باليني مراجعه كنيد تا بر ترسهاي توهمي خود غلبه كنيد.
بعد كه توانمند شديد به متخصص زنان مراجعه كنيد.
سلام
اولا بگم پرده بكارت به اندازه كافي عميق هست كه با اين كارا به راحتي از بين نميره. خيالتون راحت كه سالمه. بهتره براي اطمينان طبق گفته دوستان هرچه زودتر به يك پزشك زنان مراجعه كنيد تا بررسي بشه و مطمئن بشين.
در ثاني بگم كه قضيه بكارت درسته كه اهميت داره ولي اونقدر مهم نيست كه مردي كه شما رو دوس داره فقط به خاطر اين موضوع شمارو رد كنه. ميتونيد براش توضيح بدين كه علتش چي بوده اگر آدم منطقي و سالمي باشه توجيه شمارو قبول ميكنه.
اونچه كه مهمه اينه كه شما اعتماد به نفستون رو حفظ كنيد و بتونيد طرف رو متقاعد كنيد. خواستگاراي خوبي كه دارين به خاطر يه ترس الكي رد نكنيد.
باز هم بهتون اطمينان ميدم كه بكارت شما سالمه.
در پناه حق.
شما همچين خودتو باختي كه كسي ندونه فكر ميكنه چند بار قبلا رابطه داشتي و بكارتت رو توي رابطه ات از دست دادي!!
اين همه ترس براي چيه؟براي كاري كه نكردي؟
آن را كه حساب پاك است از محاسبه چه باك است؟؟
يه كم اعتماد به نفست رو قوي كن...همين رفتار تو باعث ميشه بقيه بهت بدبين بشن...!!
سلام دوست عزیز
اگر شما نگران رفتن پیش پزشک متخصص زنان هستید، می توانید براحتی برای خودتان دلیلی پیدا کنید، مثل عقب یا جلو افتادن پریود، درد هنگام پریود شدن، خارش در ناحیه تناسلی و سایر مشکلات عادی که برای هر دختر خانمی ممکن است پیش بیاید. (برای اطلاعات بیشتر پزشکی به سایت http://www.iransalamat.com مراجعه کنید.)
بعد که با یک بهانه عامه پسند نزد متخصص زنان رفتید، مشکلتان را بگویید و بدانید که پزشکان محرم هستند و محض اطمینان از او هم بخواهید که به کسی نگوید که علت اصلی مراجعه تان چی بوده است! (هرچند که فکر نکنم بگوید)
حالا شما قدم اول را بروید، بعد حالا اگر بقیه مراحل (دوختن و پزشک قانونی و ....) لازم بود، بیایید اینجا با هم یک فکری بکنیم.
شما شدید مثل کسی که عزیزش بیمار است، بجای اینکه او را به پزشک ببرد، نشسته و طرح مراسم خاکسپاری و سنگ قبر و ... را می چیند و آه و فغان درد فراغش را می کند.