-
من فقط امروزو وقت دارم.خواهش میکنم کمکم کنین
سلام دوستای عزیزم.منم پریماه ..شاید خیلی از دوستان از قبل در تایپیکهای دیگه منو بشناسن. مشکل من این بود که احساس تنهایی زیادی میکردم و وقتی اتفاقی با یه آقایی آشنا شدم خیلی ذهنم درگیر ایشون شده بود.ما فقط یک بار اونم دوماه قبل همو دیدیم و به خاطر اینکه اون آقا خیلی خیلی ظاهربین بود و نظر آبجیش خیلی واسش مهم بود همه چی تموم شد ومن کاملا اونو فراموش کردم..ت
وی این مدت هم خواستگار داشتم اما به دلایلی گفتم نه. یک هفته گذشته از طریق یه سایت همسریابی با یه آقایی آشنا شدم که شرایط نسبتا خوبی داشتن و میگفتن شرط اصلی واسشون ایمانو نجابته..گفتن میخان ازدواج کنن و بعد ازچند روز آشنایی مقدماتی و صحبتهای تلفنی گفتن حاضرن بیان رسما خواستگاری تا موضوع جدی دنبال بشه.اما من گفتم ما که هنوز همو از نزدیک ندیدیم .بهتره بیاین تا یه جلسه حضوری حرف بزنیم.ایشون واسه شهر ما نیستن و کرمانی هستن.داداششون یشهرما زندگی میکنه.خلاصه اینکه قراره فردا بیان شهرما و حضوری همو ببینیم و بیشتر آشنا بشیم که اگه به دل هم نشستیم بیان خواستگاری.حتی ایشون گفتن اگه من رضایت بدم آخر هفته داداشو زنداداششون بیان خونمون که من گفتم فعلا نه ..همه چی در مجموع خوب پیش میره اما راستش دیروز از سرکارم با یه ایمیل دیگه بهشون ایمیل زدم و خودمو یه دخترخانم 24 ساله اهل کرمان معرفی کردمو بهش گفتم میخام باهاتون به قصد ازدواج آشنا بشم..صبحی که با اون آی دی ایمیلو چک کردم دیدم جواب داده که من فقط قصدم ازدواجه و اتفاقا منم اهل کرمان هستم و یه شماره ایرانسل داده بود و مثلا به اون دختر که نمیدونست منم گفته بود بهش زنگ بزنه .و تاکید کرده بود قصد دوستی نداره............
از اون طرف نیم ساعت پیش به من پیام داد که پریماه من بلیط گرفتم و فردا عصر همو میبینیم..از من خواست خوب فکر کنم و هرسوالی دارم ازش بپرسم...نمیدونم چیکار کنم برم ببینمش یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بگم که اون آی دی واسه من بوده؟ توروخدا زود بگین چیکار کنم که اگه میگین نرم باهاش صحبت کنم بهش بگم بلیطشو کنسل کنه............؟
-
RE: من فقط امروزو وقت دارم.خواهش میکنم کمکم کنین
سلام عزیزم
خداراشکر کن که قبل از دیدارتون متوجه این موضوع شدید
به نظر من این اقا کیس مناسبی نیست بهتر است هر چه زودتر رابطه را تمام کنید در غیر اینصورت احساستون رو درگیر خواهید کرد و بعد از مدتی لطمه سختی می خورید شما که الان و قبل از دیدن ایشان این موضوع را متوجه شده اید پس خیلی زود به پایان رابطه فکر کنید و نه ادامه آن
موفق باشید:72:
-
نظر بقیه دوستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تمومش کنم؟چی بهش بگم؟
-
به نظرم شما هنوز هيچ مزيتي با اون خانم صوري براي اون آقا نداشتين
اون آقا شما رو نديده و از طريق سايت با شما آشنا شده پس ميتونه به جاي شما با هر كس ديگه ايي هم آشنا بشه و اين حق رو داره به هر حال اين آقا دنبال ازدواجه و خب بالتبع شايد موردهاي مختلفي رو امتحان كنه
الان بحث بي وفايياصلا معنا نداره
من خودم به شخصه هيچ وقت وارد اين جور آشناييها نميشم چون طرفمو نميشناسن صرفا هم اگه بخام روزي اين كار رو انجام بدم حتماقبلش تحقيق مفصلي مي كنم و بي گدار به آب نمي زنم
به نظرم انسان بايد براي خودش به حدي احترام قايل باشه كه نذاره هر كسي باهاش آشنا بشه
موفق باشيد
-
سلام پریماه جان
اولا اینجور جاسوس بازی دراوردن اونم اول رابطه ای که هنوز شکل نگرفته اصلا کار درستی نیست...
تصور کن اگه یه روز بفهمه کار تو بوده حتی اگه تو هم ازش خوشت بیاد چقدر بد می شه:163: اگه یکی راجع به من اینکارو انجام بده حسابی حالشو می گیرم(هرچند من به هچین ایمیلها و تلفنهای کذایی اصلا جواب نمی دم). همیشه سعی کن طوری رفتار کنی که برازنده شخصیتت باشه. تازه زنو شوهر میان همو امتحان می کنن همه بهشون می گن چرا اینکارو کردی...این که دیگه اصلا جای بحث نداره...دور زدن آدما کار درستی نیست.
این آقا هم که به تو و اون ایمیل کذایی یه حرف زده...هدفشم که مشخص کرده. ظاهرا هم، شما و کس دیگه براش ندارین.
به نظرم اگه تصمیم گرفتی ببینیش با درایت و منطق برو جلو.البته یه جورهایی فکر کنم این آقا فقط دنبال زن می گرده و اصلا معلوم نیست معیاری داره یا نداره. خلاصه حواستو جمع کن.
سپاس
-
راستش از توی حرفاش فهمیدم شخصیت وایمان دختر خیلی خیلی براش مهمه ..به خاطر همین توی اون ایمیل که با یه آی دی دیگه واسش زدم گفتم ملاکم نجابتو ایمانو دینداری پسر و خانوادشه. اینجوری گفتم که عکس العملشو ببینم ..درست زدم توی هدف..یعنی همونی که میدونستم اون میخواد.و اونم جواب داد .
-
سلام دوست عزیز
به نظر من این رفتار اون آقا نه تنها مشکلی نداره که حتی یه مزیت برای خودشون و شما هم هست. این نشون می ده که اون آقا به دنبال یه ازدواج موفقه و سعی می کنه مورد مناسب خودشو پیدا کنه و اگه انشاالله با هم ازدواج کنید مطمئنید که بین موردای دیگه شما رو پسندیده و با اطمینان ازدواج کرده. ضمن اینکه خودشم تاکید کرده که فقط قصد ازدواج داره و دنبال دوستی های بی نتیجه نیست و مطمئنا این مسئله ای نیست که بخواد بعد از ازدواج هم اتفاق بیفته و شمارو ناراحت کنه.
همون طوری که ممکنه همین الانی که با ایشون در ارتباطید برای شما خواستگار دیگه ای بیاد و این حق شماست که با اون خواستگار دوم هم صحبت کنید و نهایتا تصمیم بگیرید این حق برای اون آقا هم محفوظه. پس اصلاً نگران این مسئله نباشید و لطفاً تجسس هایی نکنید که نتیجه ای غیر از ناراحت کردن خودتون نداشته باشه.
به خدا توکل کنید و سعی کنید بعد از دیدار فردا سریعتر موضوع رو با خانواده ها پیگیری کنید تا با شناخت دقیق تر بتونید تصمیم مناسبی برای خوشبختی آیندتون بگیرید.
-
دوست خوبم همون طور که دوستان گفتند ایشون قصدشون ازدواجه و هم که هنوز شما را ندیده پس به نظر من کارشون اشتباه نبوده. و شما نباید در مورد این موضوع با ایشون صحبت کنید.
فقط با این کار شما ممکن مردد شده باشند به نظره من بهتره با همون آی دی ناشناخته دوباره واسشون آیدی بزنید و شروع کنید ویژگی های بد از خودتون بگید و طوری که دیگه بهتون فکر نکنه (منظورم اینه که به دختره خیالی فکر نکنه).البته نمی دونم این راه درستیه یا نه فقط یه پیشنهاد بود.
-
بگین چی بهش بگم ؟ تا حدی که شناختمش و از حرفاش مشخصه میگه وفاداری خیلی برام مهمه و حتی به شوخی میگفت دوستاش بهش میگن تو اگه ازدواج کنی زن ذلیل میشی.البته ببخشین واضح گفتم
اخلاقا خوبه و خیلی به مسائل اعتقادی اهمیت میده البته این هنوز اولشه و من فقط در حد 10% شناختمش که فردا اگه دیدمش و خوشمون اومد میگم سریع موضوعو جدی کنه تا بتونم راحت تر بشناسمش...
تصمیم درسته؟ ایمیل بزنم از اون آیدی بهش یا بیخیال بشم؟
-
با سلام
ارتباطات اينترنت براي ازدواج بسيار پرخطر بوده و ايمن نيست.( اين به معني آن نيست كه صد در صد خطر هست.)
شرايط و مهارتهاي زيادي نياز هست تا به اشتباه مبتلا نشويد.(وابستگي احساسي، تحريف شناخت،ناكارآمدي ابزار شناخت، شناخت بر اساس گفتار و مجاز، سوءاستفاده هاي احتمالي، پنهان ماندن اطلاعات و ... از مشكلات عمده اينگونه ارتباطات هست.)
اگر شما چنين مهارتهايي را در خود سراغ داريد، مي توانيد راه در اين جاده پر خطر بگذاريد. آن هم بايد حتما رسمي، با حضور خانواده و مشاوره كردن با متخصص هست. فراموش نكنيد، از همين اول قرار را در منزل خودتون و در حضور والدين بگذاريد،تا جدي بودن مسئله قطعي شود.
اگر خانواده اي داريد كه احتمالا مخالف چنين ارتباطهايي هستند، مشكلات بيشتري از آنچه كه توضيح دادم خواهيد داشت.
من به شخصه از بس آسيب پذيري در ارتباطات از اين دست مي بينم به هيچ وجه به مراجعي توصيه نمي كنم.
اما اگر شما خواستيد اين كار را بكنيد بايد براي هر احتمالي روش و مهارت خاصش را بدانيد.
-
چشم.سعی میکنم اگه از لحاظ ظاهر ازش خوشم اومد و شرایطش مورد قبولم واقع شد حتما موضوعو به خانوادم بگم و شناخت تحت نظر اونا صورت بگیره و حتما با مشاور هم صحبت میکنم فقط باید ببینم فردا چی پیش خواهد اومد.
-
با سلام
من روي اين بخش جوابم بسيار تاكيد دارم.:305: :303: :305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
:324: از همين اول قرار را در منزل خودتون و در حضور والدين بگذاريد،تا جدي بودن مسئله قطعي شود.
اگر خانواده اي داريد كه احتمالا مخالف چنين ارتباطهايي هستند، مشكلات بيشتري از آنچه كه توضيح دادم خواهيد داشت.
-
الان بهش پیام دادم که حاضری قرار ملاقات خونه ما باشه ؟باحضور پدرومادرم؟دقیقا اینو جواب داد:آره حاضرم. ولی یه چیز هست اونم اینکه تا مهر کارم 100 درصد قطعی میشه و ماشینمو تحویل میگیرم. ولی اگه تو بخوای و فکرمیکنی نه نمیگن میام.پریماه درباره من شک نکن من میخوام تو را برای یه زندگی ابدی انتخاب کنم....بازم اگه میخوای میام.هرجور میدونی.
26 سالشه-مهندس معدن -و اهل کار هست قبلا شغل آزاد داشته که حالا میخواد بره توی اداره دولتی یا معدن که به رشتش مربوطه
-
پریماه محترم سلام
دوست محترم . این صحبتی که قصد دارم بکنم کاملا نظر شخصی است و نگاه کارشناسانه نیست .پس در حد یک نظریه شخصی به آن توجه کنید .
کلا این سیستم آشنایی جهت ازدواج از دید من مشکل دارد . اما به هر ترتیبی این آشنایی با این هدف اتفاق افتاده است و بحث من بر روی درستی و غلطی کار این آقا نیست چرا که سایر دوستان به حد کفایت به آن پرداختند و نتیجه ی این خواستگاری و آشنایی در حال حاضر حائز اهمیت نیست چرا که از دید من شما مشکل اساسی تری به شکل فردی و شخثی دارید .
اما نکته ایی که در مورد شخص شما به نظرم می رسد و حاصل سر دوربین به سمت خود است .
چرا با این آقا چنین کاری را کردید ؟
ایا فکر می کنید در مسیر زندگی زناشویی چنین تست هایی بی مخاطره است ؟
شما حتی در مسیر یک آشنایی درست و اساسی و اصولی ، آیا ممکن است چنین تست هایی برای فرد مقابل تهیه و تدارک ببینید ؟
من با اصل کار شما بیش تر مشکل دارم . به خودتان رجوع کنید و شخصیت خود و خواست و نیازهای خود را یک بازبینی بفرمائید چرا که این نوع بازی ها در صورت تکرار دردسرساز خواهد بود و دردسرهای اساسی هم برای شما ایجاد خواهد کرد .
و در نهایت اینکه هنوز دخترم وقت ازدواج شما نیست . روی ( احساس - افکار - اعمال ) خودتان بیشتر کار کنید . و به دلیل احساس تنهایی اقدام به ازدواج و ....نکنید .
-
با سلام
به هر حال، شما و خانواده اتان مي توانيد مثل يك خواستگار كه همه انرژي خود را براي شناختش مي گذاريد، برخورد كنيد.
فراموش نكنيد در فرايند شناخت، از مطالب احساسي و ... استفاده نشود.
مقالات و مطالبي كه هم در مورد ازدواج اينترنتي در تالار و سايت همدردي هست استفاده فرماييد.
صبحت هاي آني هم را زيادي توجه كنيد. مهم هست.:305:
-
سلام
به این لینک مراجعه کن و مطالعه کن
ازدواج اینترنتی و سایتهای همسر یابی ، هشدار
تنها سایتهایی مطمئن هستند که از مراجع ذی صلاح مجوز این کار را داشته باشند و در تمام مراحل روند شناخت و.... با مشاوره توسط اساتید فن و .... همراهی می کنند آنهم در مراکز شناخته شده و معتبر .
مثلاً سازمان ملی جوانان در این زمینه فعالیتهایی را آغاز کرده .
سایت هایی که فقط واسط یا مثل یک سالن گفتگو باب را آشنایی باز می کنند نمیتواند محل اطمینان از فرد تقاضا کننده باشند .
دقت کنید ، مواظب باشید ، و کاملاً در کنار خانواده پیش بروید
موفق باشید
-
سلام دوست عزيز به نظر من اولا كلا ازدواج اينترنتي زياد جالب نيست ولي در مورد كار ايشون بايد بگم كه ايشون تعهد اخلاقي يا سندي نسبت به شما نداشته كه بخواد وفادار بمونه و حق داره به گزينه هاي ديگه هم همزمان فكر كنه با توجه به اينكه اون دختر سوري كرماني هست اين مزيت براشون محسوب بشه ولي در كل ادمي كه بخواد با يه ايميل قصد ازدواج داشته باشه زياد قابل اطمينان نيست
-
قبل اینکه ازملاقات حضوری دیروزمون بگم یه نکته رو در جواب به آنی عزیز و دوستانی که گفتن چرا هنوز هیچی نشده ایمیلی با آی دی دیگه دادی ..درجواب باید بگم من درهمین تالار قبلا خونده بودم که باید طرفو با آی دی های دیگه امتحان کنی .اما من قصد کاراگاه بازی نداشتم فقط خواستم ببینم مثلا برخوردش با افراد دیگه چجوریه ..که فهمیدم واقعا قصدش ازدواجه ودیگه بدون مشورت با مشاور قرار نیست از این کاراگاه بازیا دربیارم.
خوب دیروز ما همدیگرو دیدیم .واسه اولین بار.به ظاهر نجیب و باشخصیت به نظر رسید.مهمترین معیارش اخلاقو ایمانو حجاب دختر بود .گفت از یه خانواده 7نفره هست که داداش بزرگیش شهید شده و بقیه ازدواج کردن.خانواده نسبتا مذهبی داره و علت اینکه این روشو انتخاب کرده این بوده که درشهرشون اغلب یا دخترها تحصیلات ندارن یا اونایی که درس خوندن بعد از رفتن به دانشگاه خیلی تغییر کردنو اعتقاداتشون عوض شده.تابحال هم دو موردو اونجا انتخاب کرده که متاسفانه فهمیده که یه سری اختلافات فرهنگی دارن که نمیشه نادیده گرفت.گفت این جلسه یه آشنایی اولیه بوده و حالا که منودیده میخواد به خانوادش بگه و اقدام رسمی کنن و شناخت تحت نظر اونا باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
.خانواده نسبتا مذهبی داره و علت اینکه این روشو انتخاب کرده این بوده که درشهرشون اغلب یا دخترها تحصیلات ندارن یا اونایی که درس خوندن بعد از رفتن به دانشگاه خیلی تغییر کردنو اعتقاداتشون عوض شده.تابحال هم دو موردو اونجا انتخاب کرده که متاسفانه فهمیده که یه سری اختلافات فرهنگی دارن که نمیشه نادیده گرفت.
سلام
اشنا شدن از این روش کلا یه مقدار ریسک داره چون شناخت در حد صفر هست
اما بهت یه توصیه میکنم حالا که از این روش اشنا شدی سعی کن که حرفهایی که میزنه رو با عقلت و تحقیق قبول کنی نه به صرف اینکه این اقا میگه
ببین این حرفی که ایشون زدن کاملا یه حرف عجیب و غریب بوده و غلط ببین الان در شهرستان های کوچیک دخترای تحصیلکرده زیادی وجود داره چه برسه به شهر نسبتا بزرگی که این اقا در اون زندگی میکنه و اینکه ایشون این حرفو زدن یه مقدار جای تامل داره یا اینکه گفتن که دختراشون وقتی میرن دانشکاه خیلی تغییر میکنن بازم این عمومیتی که ایشون داده جای تامل بسیار داره .
میتونست خیلی راحت بگه مثلا تو محیط کارش یا خانوادش دختر مورد علاقش رو پیدا نکرده نه اینکه بخواد با این کلیت با مسائل برخورد کنه
به هر حال ایشون رو بررسی کنین که نخوان تو زندگی هم با این عمومیت های عجیبی که میدن زندگی کنن
به هر حال در این مرحله چشم هات رو کامل باز کن و ایشون و حرفاشون رو دقیق تر بررسی کن و حتما خانواده ها رو هر چه سریعتر در جریان بذار
موفق باشی :72:
-
خوبه که به روش درست داری جلو می ری و خانواده ها در جریانن. فقط مراقب باش احساسی برخورد نکنی و همین طور برای تحقیقات وقت زیادی بگذارین.
یه سوالی رو حتماً بپرس، ایشون گفتن دخترهای اونجا وقتی میرن دانشگاه تغییر می کنن و اعتقاداتشون عوض می شه،
بپرس یعنی چطوری می شن و ازشون بخواه دقیق توضیح بدن مثلاً چه رفتارهایی می کنن و ....
از این جهت این سوال رو خواستم بپرسی که بفهمی ایشون با چه تیپ افرادی مشکل داره و شما جزء اون دسته محسوب نشی پس به پاسخش دقت کن
موفق باشی
-
آره دیروز موضوع رو به خانوادم گفتم و اونها گفتن چون هیچ شناختی نداریم باید رسما بیان و مفصل بریم تحقیق..در مورد دخترای شهرشون باید بگم ایشون واسه یکی از شهرستان های استان کرمان هستن نه خود کرمان و در اون شهرستان که جمعیت زیادی نداره دختراش معمولا تحصیلات دانشگاهی ندارن و اونایی که دارن هم..البته گفت معمولا اینجوریه نه همه.البته پرسیدم چطورن مگه ؟ که در جواب چند موردو مثال زد از دخترای همسایه و حتی از فامیلشون و گفت قبلا میخواسته اقدام کنه واسه ازدواج که وقتی درمورد اون دخترا تحقیق کرده به دلایلی با معیاراش تطابق نداشتن.به طور مثال یکی رو گفت که میخواسته بره خواستگاریش ولی با تحقیق متوجه شده دختره در مجالس عروسی با مردها میرقصه و وقتی شنیده اصلا باورش نشده و منصرف شده.یا دختر همسایشون که در شهرشون خیلی سروسنگین بوده اما وقتی واسه درسش رفته خود کرمان در اون شهر دیده شده که با چه وضع ظاهری وحشتناکی هستن.
..از طرفی چون داداشش شهرما زندگی میکنه میگفت میتونه کمکمش کنه واسه شناخت بیشتر از خانوادم.خلاصه قراره مامانش اینا تا قبل ماه رمضان بیان خونمون.یعد یک ماه که ماه رمضانه بابا برن تحقیق و ماه مهر که ایشون سرکار رفتن اگر قسمت شد عقدکنیم.البته چندتا از دوستای پدرم در همون شهرستان ساکنن که میتونن در تحقیقات کمکم کنن.
حتی اگه لازم باشه چندماه تحقیق میکنیم بعد عقد..این نظر خانوادم هم هست
-
پنداری همه چیز داره خوب پیش می ره.شیرینی من فراموش نشه پریماه.یک کلیو تر بفرست به آدرسی که می دم.
کرج،معرفتشهر،خیابان انگیزه،بین محبت و علاقه،ساختمان عشق.
-
پریماه جان:72: صحبت از عقد الان یه کم زود نیست ؟
درسته که قضیه ازدواج مطرحه ولی اول شناخت مقدماتی بعد حرف عقد و عروسی و...
شما اصلا شهری که ایشون زندگی میکنند رو دیدید و میتونید با آداب و رسوم و فرهنگشون هماهنگ بشید؟
یا ازدواج که بکنید همه چی اتوماتیک درست میشه ؟
-
صبا جونم قرار نیست اینقدر زود عقد کنیم وقتی رسما اومدن خونمون تازه مراحل شناخت طی میشه و شاید چندماه بگذره.من و خانوادم میریم و شهرشون و خونه و زندگیشونو از نزدیک میبینیم بنابراین چندماهی تحقیقات مفصل ادامه پیدا میکنه بعد عقد میکنیم.البته اگه قسمت باشه و تحقیقات مثبت.
-
سلام به دوستای عزیزم .تا اونجایی که واستون تعریف کردم من از طریق یه سایت همسریابی با آقایی آشنا شدم که گفت هدفش ازدواج بوده و یه سری ملاکهایی رو داشت که بعد از یه آشنایی اولیه در من دیده بود .من اولش بهش اعتماد نداشتم تا جایی که بهم ثابت کردو به خانوادش موضوعو گفت .منم به خانوادم گفتم..حالا قراره دو سه روز دیگه رسما بیان خواستگاری و پدرم مفصل بره تحقیق...واسم دعا کنین
-
همه چی تموم شد.چندبار مامانش زنگ زد که بیان رسمی خونمون ولی در کمال ناباوری به علت اینکه در یه شهردیگه زندگی میکنن بابم گفت نه و تموم
-
شاید صلاح در همین بوده اما شما هم یک تجربه بدست آوردی
و اون اینکه خانواده شما در زمینه ازدواج فقط با همشهری موافقن. :305:
این موضوع رو در دفعات آتی برای خواستگارهات به عنوان معیار
لحاظ کن.
موفق باشی :72: :72: :72:
-
دوست گلم من حرف این دوستانمون رو که میگن کارش ایرادی نداره قبول ندارم درست هست چیزی بین شما وجود نداره و فقط حرفی زده شده ولی باز هم اون حق نداشت اینجور کنه از طرفی اینجور بهونه که همدیگررو ببینیم که به دل هم میشینیم یا نه اغلب اینها بهونه پسرهایی هست که فقط دنبال وقت گذرانی هستن فراموشم نکن اگر واقعا براش مهم بودی با گزینه دیگه تا حد تلفنی پیش نمی رفت تا تکلیفش با شما مشخص شه دوست گلم این امتحانی که شما انجام دادی درست بود من هم اگر جای شما بودم همین کارو میکردم پس رابطهخودت رو بهم بزن به این سایتهای همسریابی به عنوان عاملی برای پیداکردن شوهر ایندت اعتماد نکن ازدواج خیلی مرحله حساسی هست
نتیجه رو حتما بگو
-
سلام
من رابطه مشابهي مانند اونچه كه شما داشتين، داشتم ولي خوب به دلايلي به نتيجه نرسيد مشكل منم اصل قضيه آشنايي بود كه از نت شروع شده بود...
تاپيك رو از اول تا آخر خوندم و باورم نميشد كه قضايا اينقدر راحت و خوب واسه شما پيش بره و شما راحت به هم برسيد. تا اينكه پست آخر شمارو كه گفتين پدرتون با قضيه مخالفت كرده ديدم. شما هم به همون مشكلي رسيدين كه من رسيدم. يه سوال، شما و اون پسره به خونواده هاتون گفتين چطوري با هم آشنا شدين؟ نت يا ... چجوري؟
-
فقط میخوام اینجا یه مسائلی رو مطرح کنم که واسه خودکم جالب بود .این یه تجربه فوق العاده مهم و حساس بود که میخوام بهتون بگم.اون آقا دوهفته گذشته اومده بود شهرما و مایکبار همو دیدیم و تاحدی باهم آشنا شدیم.آره ایشون خیلی بنظر باشخصیت میرسید وسریع موضوع رو رسمی کرد واینجور که مامانش میگفت تقریبا همه اعضای خانوادش ماجرارو میدونستن و واسه خواستگاری به همشون گفته بود.آره بنظر همه چیز خوب میومد اما وقتی خانوادم بشدت با رفتن من بشهرشون مخالفت کردن منم دیگه چیزی نگفتم به چند دلیل. که مهمترینشون این بود که باورداشتم پدر و مادرم صلاح منو میخوان و دلیل مخالفت پدرم ناشناس بودن و دور بودن بود .درضمن مامانم وقتی با مادر ایشون صحبت کرد بعدش به من گفت اون خانواده بدرد تو نمیخورن چون از لحاظ فرهنگی از ما پایین ترن .و بعد که یه خورده تحقیق کردم از حرفای خود اون آقا فهمیدم مامانم درست حدس زده .من به ایشون دل نبسته بودم فقط موضوع رو جدی فرض میکردم و به خودم قول داده بودم تا قطعی شدن احساسی برخورد نکنم . و همه چیزو تموم کردم.نمیخوام دوباره بگین جاسوس بازی در آوردم ولی جالبه فردای اون روز که ما گفتیم نه اون آقا به ایمیل من یه عکس خانم فرستادن و نوشته بودن این عکس خانم جدیدیمه...خیلی واسم جالب بود این حرکت بچگانش باعث شد مطمئن بشم کارم درست بود که تمومش کردم.جالب اینجاست که دوباره بهم زنگ زدو گفت بذار بیام خواستگاریت من قول میدم بیام شهرشما دنبال کار بگردم...منم گفتم نه.و جالب تر اینکه به اون آیدی ساختگی هم ایمیل زده بود که حاضره با اون دختر فرضی که نمیدونست من بودم دوست بشه به قصد ازدواج و شماره داده بود..................من که فهمیدم سایتهای همسریابی قابل اعتماد نیستن و تجربه خوبی شد واسه من ..........دوستای گلم از حرفای من درس بگیرین.