سلام من یک دختر 25 ساله هستم به تازگی پسری از من خواستگاری کرده که ظاهر اونو نمی پسندم یک بار زمانی که با هم داشتیم راه میرفتیم احساس کردم اصلا نمیتونم به ظاهرش افتخار کنم اما بعضیا میگن ظاهر بعد از مدتی عادی میشه و نیاید اونو ملاک گرفت و این منو به شک می اندازه راستش بیشتر از ظاهر بسیار مذهبی اون بدم میاد (خیلی ببخشید) البته بدم نمیاد ایشون مذهبی باشند ولی شاید ذهنیتی که من از ظاهر این افراد دارم اینطور باشه البته این آقا مشخصات ظاهری خوبی هم نداره چون از خانواده ای با طبقه ضعیف بوده بنده خدا شاید خیلی تلاش کرده و با اینکه یک سال بیشتر از من بزرگتر نیست صورت چروک داری داره (پیشانی و زیر چشم ها) البته این موارد برای من چندان مهم نیست بیشتر ظاهر مذهبی این فرد منو اذیت میکنه البته من از آدم لا مذهب هم خوشم نمیاد و خواستگارایی داشتم که به همین دلیل اونا رو رد کردم. خانواده این آقا از نظر مالی ضعیف هستند وطبقه اجتماعی ضعیفی دارند و وضع مالی خودش متوسط هست وضع مالی اون برام مهم نیست چون خودم شاغل هستم ولی طبقه اجتماعی خانواده اون ها (میزان تحصیلات و شغل ) هم اصلا به خانواده ما نمیخوره البته خود این آقا لیسانس داره و شغل مناسبی داره موندم در مورد ظاهرش چی کار کنم میترسم این مساله رو بهش بگم شاید در مورد ظاهرش تجدید نظر کنه البته به نظر خودم محاله (شاید قصد خودنمایی با این ظاهرش رو داره یا شاید هم نون ظاهرش را میخوره شاید هم این ظاهر دوست داره ) اگه هم قبولش کنم بالاخره من میخوام پس فردا اونو به فامیل و دوستان و همکارام نشون بدم اونا چی میگن.
البته من ظاهر نسبتا خوبی دارم و از افرادی رو که به خاطر ظاهر سراغ من میان خوشم نمیاد
خصوصیاتی از این فرد (مثل صداقت _ اینکه به خاطر ظاهر سراغ من نیومده چون ابتدا ظاهر منو ندیده بوده _ مسئولیت پذیریش_ نماز میخونه و روزه میگیره _ شغل داره _ چشم پاک هست _ تحصیلاتش _ بدنبال فخر فروشی نیست ) نظر منو جلب کرده اما میترسم در زندگی با ایشون خصوصیات بد بیشتری از خودش نشون بده اون وقت من با خودم بگم من با ظاهر این فرد تا سر خیابون نمیتونم برم مال و ثروت هم که نداشت خانواده اش هم که ای وای من چرا اومدم باهاش زندگی کنم چون میدونید که تا قبل از ازدواج همه پر از خصوصیات مثبت (مثل مهربون _ خوش صحبت و وفادار و..)هستند
به نظرتون حالا من چی کار کنم بهتره