-
فراموشی خاطره بد و رنج دهنده ، تورو خدا راهنمایی کنید
سلام امروز برای من و یک کسی که دوسش دارم و اونم علاقه زیادی به من داره یه اتفاق خیلی خیلی بد و رنج دهنده افتاد که نه من مقصر بودم نه اون عواملش دو تا آدم حیوان صفت بودن و این قضیه تمام فکر و ذهن جفتمون مشغول کرده تا حدی که چند بار هم من هم اون تصمیم به خودکشی گرفتیم اما کاری نکردیم اما این اتفاق بد که دیگه تبدیل به بدترین خاطره و لحظه های زندگیم شده مدام جلو چشمامه و مثل خوره تو زهنمه رژه میره خیلی داغونم کرده هر لحظه که به یاد اون لحظه ها میافتم قلبم درد میگیره تمایلی به ادامه ی زندگی ندارم فقط خواهش میکنم کمکمون کنید راهنمایی کنید که بتونیم این خاطره بد فراموشش کنیم از شر این افکار راحت بشیم.
-
RE: فراموشی خاطره بد و رنج دهنده ، تورو خدا راهنمایی کنید
کلام شما مبهمه ، نیازه اصل مشکل شما مطرح بشه
با این حال برای توجه نکردن به یک خاطره نیازه اول بی اهمیت و کم رنگ بشه و این هم با تغییر نگرش شناختی شما نسبت به واقعه ممکنه .
اون رو برای خودتون کم رنگ کنید و فقط درسهای آموخته شده از اون را برای خد نگه دارید و به درسهاش ارزش بدبد تا کم تمرکز و توجه شما کم بشه ( خود خاطره فراموش نمیشه ، بلکه میتونه بی اثر بشه و مورد توجه و تمرکز قرار نگیره )
-
با سلام
بستگي به مشكل پيش آمده دارد. اگر كار عملي در جهت ترميم آن مشكل چه از نظر كسب مهارت چه از نظر قانوني و ... وجود دارد بايد انجام دهيد.
اما اگر كاري هست كه تمام شده است. و صرفا فكرش آزار دهنده هست. شما نياز توقف فكر و كنترل افكار وسواس گونه خود حول آن موضوع داريد.
به شما پيشنهاد مي دهم به يك روانشناس باليني مراجع كنيد و با توضيح جزئيات مشكلي كه پيش آمده است،روش هاي كنترل افكار خود را و تكنيك توقف فكر را بياموزيد. چون اين مسئله (فكر هاي اتوماتيك در مورد يك موضوع آزانده)،ممكن است در حوزه هاي ديگر هم صورت بگيرد و به مرور در زندگي ناآرامي زيادي داشته باشيد.
-
اصل موضوع همینه که بدترین اتفاقی که ممکنه واستون بیافته حالا هر چی تو بدترین چیزی که به ذهنت میرسه در نظر بگیر ، چه جوری از شر این فکر و تصویری که هر لحظه میاد تو ذهنت خلاص میشی این مسائله ام که اتفاق افتاده برای هر کسی مهمه و با اهمیت که ناخواسته بدون میل باطنی از رو اجبار و زور بهش تن دادی حالا چه جوری کم اهمیتش کنم و کم رنگش کنم درسته نمیشه کامل فراموشش کرد اما میخوام جوری بشه که 100% که الان ذهنو فکرمو مشغول کرده و خیلی تو روحیم تاثیر گذاشته برسه به 10% ، 5% ، 1 % ... برسه
-
من که هیچی نفهمیدم این اقا چی نوشته ! میشه یه نفر من و راهنمایی کنه
-
سلام
اتفاقا من هم تا حدود 2-3 هفته قبل بدلیل یک فکر آزار دهنده شرایط روحی بسیار بدی داشتم
واقعیتش به مرگ هم فکر میکردم
البته دلیل این امر این بود که من موضوع رو بیش از حد برای خودم بزرگ کرده بودم
و فقط احساسی بهش فکر میکردم و نه عقلانی و منطقی
من فقط مثل شما 100% فکر و ذهنم مشغول اون موضوع بود و وقتی یادم می افتاد تمام بدنم از استرس و ناراحتی سرد و سست میشد و بد جور عرق میکردم و تپش قلب و...
الان هم که یادم می افته ناراحت میشم اما نه مثل قبل
میدونین چرا؟
1.گذشت زمان و صبر مسائل رو غالبا کمرنگ میکنه
2.سعی کردم منطقی تر فکر کنم
3.مشکلمو با تمام احساسی که در من ایجاد میکرد اینجا به دوستانم بارها و بارها گفتم که یه جورایی تخلیه ام کرد
4.سعی کردم با فکر کردن به سایر مسائل با اهمیت تر در زندگیم اهمیت این اتفاق ناخوشایند رو در ذهنم کم کنم
5.هر موقع میبینم داره فکرش میاد سراغم خودم یا فکرم رو ارادی به یه چیز دیگه مشغول میکنم
با اینکه ناخود آگاه میاد سراغم و آدم یه جورایی هی دلش میخواد به اون مسئله و جزئیاتش فکر کنه اما الان نمیذارم اینطور بشه
چون میدونم از فکر کردن به اون نه تنها چیزی عایدم نمیشه بلکه بهترین لحظات زندگیم رو تلخ میکنه و اعصابم خرد میشه
به شما هم پیشنهاد میکنم مشکلتونو با آرامش خاطر اینجا مطرح کنید تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنن
کسی شما رو نمیشناسه اینجا.راحت باشین و به افکارتون اجازه تخلیه بدین تا کمتر تو ذهنتون احساس فشار و سنگینی کنین
موفق باشین:72:
یه چیز دیگه
این اتفاق میتونه فقط در ذهن شما بدترین اتفاق زنگی باشه نه کس دیگه
اینو از رو تجربه میگم
البته این یه احتماله با اینکه قویه،چون مشکل شما رو نمیدونم
-
اگه دو نفر بیاین به زور ناموستو بگیرن بهش تجاوز کنند شما هم هرچی داد و بیداد کنی و باهاشون درگیر بشی اما با هزار جور تهدید کارخودشونو بکنند چه جوری با این قضیه کنار میانند به نظرتون اصلا میشه ای دارم دیونه میشم خدااااااااااااااا ای خداااااااااااااااااا
-
از رو حرفهایی که زده بودین حدس زدم موضوع این باشه
واقعا متاسف شدم
دوست عزیزم
این مساله خیلی مهمیه
بهتره حضوری هردوتون به مشاور مراجعه کنید
در ضمن آیا ایشون دوست شما بودن یا همسرتون؟
-
ما دوتا عاشقیم که خیلی همیدگرو میخواییم ،
کجا برم پیش روان شناس ، مشاور ، روان شناس بالینی ؟؟؟
-
دوست عزیز، اصلا خودکشی راه حل نیست...نه برای این قضیه ونه برای هیچ قضیه دیگه
قبول دارم وضعیت دردناکی پیش روی شما دوتا قرار گرفته اما به هرحال اتفاقی است که افتاده و تا اخر عمرتون هم نمیتونی فراموشش کنی اما میتونی باهاش کناربیای ....هرچند سخته و شاید زمان ببره اما امکان پذیره ...برای این منظورهم به نظر من حتما هردو باید به روانشناس مراجعه کنید...
دوست خوبم هرگز ناامید نشو
-
همونطور که آقای مدیر بالا اشاره کردن برین پیش روانشناس بالینی
به ما هم خبر بدین از نتیجه ش
موفق باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_bm
اگه دو نفر بیاین به زور ناموستو بگیرن بهش تجاوز کنند شما هم هرچی داد و بیداد کنی و باهاشون درگیر بشی اما با هزار جور تهدید کارخودشونو بکنند چه جوری با این قضیه کنار میانند به نظرتون اصلا میشه ای دارم دیونه میشم خدااااااااااااااا ای خداااااااااااااااااا
با سلام
باید بسیار آزرده باشید. مطمئنا در حال شرایط سخت و پر فشاری هستید. اما به نظرم شما باید خیلی قوی باشید. چون می بینم به جای اینکه از روش های ناصحیح مثل آسیب زدن به خودتون استفاده کنید، کاملا منطقی و مسلط در حال بررسی بهترین راهها هستید. شما را به خاطر ا ین تدبیر و قوت تحسین می کنم. مطمئن هستم ، سایر اعضاء هم از اینکه شما با این همه فشار ، چنین تصمیم گرفته اید، شما را تحسین خواهند کرد.:104: :104: :104:
شما و آن خانم اکنون دچار PTSD یعنی اختلال استرس پس از سانحه يا ضربه عاطفی شده اید.
به طور خلاصه:
نقل قول:
اختلال استرس پس از ضربه عاطفي
PTSD
اختلال استرس پس از ضربه(PTSD) يك عارضه رواني است كه در آن فرد پس از قرار گرفتن در معرض حادثهاي بسيار دردناك يا تكان دهنده مرتبا آن را در دهن خود دوباره تجربه ميكنند.
PTSD همان اختلالي است كه سربازان در جبهههاي جنگ پس از حوداث وحشت آور مانند بمبارانهاي شديد به آن دچار ميشوند و در افواه به آن موجگرفتگي ميگويند.
حادثه دردناك مرتبا در ذهن مبتلايان تكرار ميشود. اين بيماران كه ممكن است در هر سني باشند دچار حالت فلاش بك، يادآوري خاطرات دردناك، يا كابوس درباره رويدادي ميشوند كه آنها را به وحشت انداخته بود.
انجمن ملي بهداشت رواني آمريكا ميگويد اين دورههاي تجربه ذهني مجدد حادثه ممكن است ماهها و سالها پس از حادثه تكرار شود. ساير علائم PTSD ممكن است شامل افسردگي، اضطراب، اشكال در به خواب رفتن، فقدان هيجانات، تحريكپذيري و عصبانيت باشد.
حوادث آغازكننده PTSD ممكن است مورد سوءاستفاده قرار گرفتن، تجاوز، پيكارهاي نظامي، فجايع طبيعي يا مصنوعي و سوانح باشد.
بسياري از مبتلايان به PTSD دورههايي را تجربه ميكنند كه در آن شخص يا شيئي از آن حادثه تكاندهنده را دوباره به ياد ميآورند يا خود را دوباره در معرض آن ميبينند. اين دورهها ممكن است با احتمال بيشتري د رحول و حوش سالگرد حادثه بروز كند.
اینجا می توانید کلیک کنید و اطلاعات بیشتری در مورد PTSD یا اختلال استرس پس از حادثه یا ضربه عاطفی را در مورد مسئله تان کسب کنید.
اما چند کار به طور همزمان می تواند به شما کمک کند:
یکم:
چون شما عقد رسمی نبوده اید و تعهد رسمی، شرعی وعرفی نسبت به هم نداشته اید، نمی توانید قانونا مستقیما وارد عمل شوید. اما به نظرم با یک از خودگذشتگی می توانید کمک زیادی بکنید.
چطور؟
شما باید از آن خانم بخواهید ، این حادثه را نپوشاند و از طریق خانواده اش و وکیل یا ... از طریق شکایت و راهکارهای قانونی دنبال کند. به او بگویید در همه مراحل در کنارش هستید و خود را عقب نمی کشید.
نکته1: چرا گفتم شما باید از خودگذشتگی داشته باشید؟
چون ممکن است رابطه شما مخفیانه باشد، و تصور کنید در مراحل قانونی پای شما میان بیاید. شما باید به خاطر رسیدن به نتیجه از خود بگذرید و پیگیری لازم را در تمام مراحل قانونی بکنید. (دقت می کنید، شماباید همه اقدامات خود را بکنید ومسلم هست ممکن است تبعاتی هم برای شما و آن خانم داشته باشد، اما خوشحالید که اقدامات مقابله ای صحیح را انجام داده اید. چون راه حل آسیب راساندن به خودتان اصلا آن تجاوز کاران را ناراحت نمی کند، بلکه خوشحال می شوند که هر وقت برای کسی مشکلی پیش بیاورند، آنها کاری بهشون ندارند و فقط به خودشون آسیب می رسانند.)
نکته 2 : سریعتر باید او به خانواده اش بگوید و پرونده را تشکیل دهید، باید معاینات پزشک قانونی صورت گیرد و نباید بگذارید زمان بخورد. (به نظر می رسد با توضیحی که دادید احتمالا آنها را بشناسید. یا بتوانید با توضیحاتتون در مراحل قانونی به یافتن آنها کمک کنید.)
دوم:
در مرحله دوم شما نیاز به مهارتهای سازگارانه دارید به نحوی که بتوانید زندگی را به مسیر اصلی برگردانید و از زندگی لذت ببرید.
به این منظور شما هر دو نفر باید به روانشناس بالینی مراجعه کنید. (البته اگر خیلی اوضاع را شدید می بینید، به نحوی که انرژی انجام هیچ کاری را ندارید یا وسوسه اسیب به خود را دارید ، نخست باید به روانپزشک بالینی مراجعه کنید و دارو مصرف کنید. تا کمی از شدت آن کاسته شود و سپس به روانشناس بالینی مراجع کنید)
شما در خلال جلسات حضوری با روانشناس بالینی به اتفاق تمرین ها و تکالیفی را به کار می گیرید و با رواندرمانی می توانید به درمان PTSD اقدام کنید.
قوی باشید و راهنمایی هایم را جدی بگیرید، مطمئنا با درایتی که از خود نشان می دهید، می توانید کشتی طوفان زده خود را از این موج هم به سلامت بگذرانید. انشاء الله:72:
-
ممنون از راهنمایی همتون از ته دل واستون آرزو میکنم هیچ وقت این اتفاق ها واستون نیافته خیلی سخته خیلی کاش این همه اشک و ناله آروممون میکرد اما نه من نه اون هر چی خودمونو اینطوری خالی میکنیم بدتر میشیم که بهتر نمیشیم واسمون دعا کنید بچه ها بد شرایطی داریم خیلی بد ....
-
سلام ..خیلی متاسف شدم از این ماجرا ...شما میتونید غیر از کمک گرفتن از روانشناس ...از تکنیک کنترل ذهن استفاده کنید به این صورت که هر وقت اون فکرا به ذهنتون آمد بهش بگید خاموش ...همینطور تکرار کنید ..خاموش ...خاموش ......خاموش.......به مرور زمان میبینید که که میتونید ذهنتونو مدیریت کنید ....و نگذارید به اون افکار شاخ و برگ بده ..و یا خاطره ی بذ رو مرور کنه .......خاموش ...و باز هم خاموش...........براتون صثر و موفقیت ارزو میکنم ...........شاد باشید ....و به یاد داشته باشید .این نیز بگذرد ..........:323:
-
دوست عزيز لطفاً نذار دو تا حيوون زندگيتون رو از هم بپاشونن... تنها راه شما اينه كه سعي در فراموش كردن قضيه از طريق راهكارهاي يك روانشناس مجرب داشته باشيد... حتماً رفتن پيش روانشناس رو جدي بگيريد و نذاريد چيزي باعث اخلال در اين امر بشه.
از اين به بعد هم با خودتون سلاح سرد مثل اسپري يا چاقو و مواد مخصوص حمل كنيد... شايد كسي از اين توصيه ي من خوشش نياد اما جامعه وضعش بد شده و اگر كسي خداي نكرده اين بلا سرش بياد مي فهمه كه بعضي وقتها انسان مجبوره علي رغم ميل باطنيش و دفاع از خودش به خشونت متوسل بشه و گريزي نيست.
براي شما و نامزدتون آرزوي خوشبختي و سعادت دارم... فقط اينو بدون هيچ گناهي از جانب هيچ كدام از شما رخ نداده و نامزد شما همانقدر پاك هست كه قبل از اين مسئله بوده و اين اتفاق براي هر كسي مي تونست بيافته پي خودتون رو سزاوار سرزنش ندونيد يه وقت.
-
این مسائله اینقدر تاثیر گذار بوده و همه چیز تحت تاثیر قرار داده که من و اون که همچین رابطه ی عاشقانه ی و محکمی داشتیم الان جفتمون برای ادامه این رابطه مرددیم نمیدونیم با هم بودن واسمون بهتره یا جدا شدن شما بگین چیکار کنیم لطفا با استدلال و دلیل بگین و راهنماییمون کنید
-
دوست خوبم،
درک میکنم که شرایط بسیار سختی رو دارین تجربه میکنین،
اما رابطه عاشقانه شما نباید به خاطر این مشکل، از بین بره...
چرا اینطور فکر نمیکنین این مشکل، محکی هست برای عشق و دوست داشتن شما دو نفر؟
دو انسان پلید، کاری کرده اند، کاری بسیار پلید که پاسخ سختی چه در دنیا و چه در اخرت برایش خواهند داد...
اما گناه نامزد شما چیست؟ گناه شما چیست؟
به نظر شما، از بین رفتن این رابطه عاشقانه، ضربه بزرگتری از مسالهای که براتون رخ داده نیست؟
من میفهمم، خیلی سخت هست،
شخصاً در شرایطی چنین دشوار، این افکار رو فیلتر میکنم، البته کار سختی هست و زمان میبرد تا بتوانید این کار را بکنید..،
اما وقتی فکری به ذهنتان میاید، اجازه ندهید ادامه پیدا کند، به چیز دیگری فکر کنین، البته این مهارت میخواهد و با تمرین به دست میاید...
الان، وقت شانهٔ خالی کردن نیست، این دختر خانوم عاشقانه شما را دوست دارد و داشته، الان وقتش نیست که تنها تکیه گاهش یعنی شما را هم از دست بدهد...
شما نباید تنهایش بگذارید، این دختر، یک دختر پاک و نجیب است، اتفاقی که برای او افتاده هرچند تلخ هست، اما او مقصرش نیست،
و بیش از این نباید برایش گران تمام شود،
با هم به مشاور مراجعه کنین،
و در کلّ بگویم، اگر جای شما بودم، به جای اینکه حالا به این بخواهم فکر کنم که تنهایش بگذارم، مثل یک مرد کنارش میایستادم و به او آرامش میدادم...
چون شما در حال حاضر، تنها کسی هستید که میتوانید به او تسلی خاطر بدهید...
از خداوند برای هر دو شما آرامش قلبی میخواهم:72:
کامران
-
زندگي غمکده ي پيش نبود / بهر ما جز غم و تشويش نبود / به کدام خاطره ش خوش باشم / که کدام خاطره اش نيش نبود
-
آقای عليرضا!!!....خوووووااااااااا شا به حرف مدير گوش بديد...یه کاری کنید اون دو نفر مجازات شن...انقدر این بار رو دوتایی به دوش نکشید...حق اون نامردا رو کف دستشون بذارید.این یه امتحانه...
توی شرکت ما یه شبی یه نامرد از توی لپ تاپم که توی کمد شخصی ام (به علت وزن زیادش گذاشته بودم) توی شیفت شب عکسهای خصوصی من و همکارامو دزدید و تو موبایلش ریخت. چند روز بعد یکی از همکارا لو داد که داره عکس خانمها تو شرکت پخش می شه...:302:
بماند چقدر گریه کردم ولی خیلی پيگيری کردم که اون آدمو تنبیه کنم. حتی به حراست کل توی تهران هم مراجعه کردم و یه پرونده سنگین برای اون آدم درست کردم. اخراج نشد ولی از همه جا بریده شد و غیر از اینکه آبروش رفت کمترین مزایا همیشه به این آقا داده می شه. حالا عکسهای ما که در مقابل اونچه که برای شما پیش اومده هیچی نیست. ولی خداییش ادبشون کنید تا جرات نکنن دفعه دیگه از این غلطا بکنن و به حریم خصوصی دیگران تجاوز کنن...
-
من که همه چیز سپردم به خدا، خدا به حسابشون میرسه . تو این دنیا که کاری نمیتونم انجام بدم جز نفرین اما اون دنیا باید جواب پس بدن نمیگذرم ازشون نمیگذرم الان دارم میرم حرم پیش امام رضا اونجا هم پیش آقا شکایتشون میکنم میگم چه بلایی سر ما آوردن و تو این دنیا اون دنیا به سزای اعملاشون برسونه .
-
بچه ها پیش روان شناسم رفتم اما تاثیری که نداشت هیچ حالمم بدتر شد ...
-
میشه بگین روانشناس بهتون چه توصیه ای کرد؟
چرا حالتون بدتر شد؟
-
حرفایی که خودم میدونستم گفت با گذشت زمان بهتر میشی ، میتونست اتفاق بدتر از این پیش بیاد و ...
بازگو کردن این اتفاق نگرفتن جواب سوالامو انرژی منفی که بهم داد تو جواب بعضی سوالا حالم بدتر کرد ...
-
اینطوری که نمیشه برادر من
اگه رابططونو با اون خانم کلا میخواید فراموش کنید میتونید کار اون 2 نفرو فراموش کنید
ولی اگه 1 درصدم به ادامه رابططون فکر میکنی باید مسئلرو جدی دنبال کنی و مراحل قانونیشو طی کنی تا اون 2 نفر به سزای عملشون برسن.
-
قبلا درباره اون روانشناس تحقیق کرده بودی؟
میدونستی کار بلده یا نه؟
گاهی اکثر روانشناسا(بنظر من)کارشونو خوب بلد نیستن ولی بازم با افکار و احساسات مردم بازی میکنن
یه روانشناس متعهد و خوب پیدا کنین
نا امید نشین،ناامیدی خیلی مخربه.سعی خودتونو بکنین
دوستتون در چه حاله؟اونم همراهتون بردین؟بهش کمک کنید.اونم ضربه دیده
تو این شرایط پشتشو خالی نکنین
موفق باشین.خبر بدین بهمون
-
دوست محترم سلام
از ابتدا در جریان مسئله شما بودم
حق با مشاور است به مرور بهتر خواهید شد و این آسیب مرتفع می شود شما نیاز به زمان دارید .
چندین سال پیش حدود 20 سال پیش .
همسر دوست دوران بچگی من ( آقا دوست من بود ) توسط پدر شوهرش مورد تجاوز قرار گرفت و این زن و شوهر جوان روزهای سختی را با وجود یک فرزند پشت سر گذاشتند اما مرور زمان به آنها کمک کرد و آنها امروز زندگی خوبی دارند و همچنان در کنار هم با تفاهم زندگی می کنند .
فکر نمی کنم مورد شما بدتر از این مورد باشد که به هر ترتیب پای بچه ای هم وسط بود و طرف پدر شوهر یا پدر و یا مثلا پدر بود.
اما در زندگی آنها حضور من و همسرم بسیار نقش داشت چرا که آنها به محض اینکه بازنوازی این خاطره در ذهنشان کلید می خورد به ما پناهنده می شدند چرا که ما به غیر از فامیل آقا تنها کسانی بودیم که توسط خودشان در جریان ماجرا قرار گرفته بودیم و...
-
واقعا یکی پیدا نمیشه یه کمک درست حسابی به من بکنه ،
از صبح که از خواب بیدار میشم اون صحنه ها میاد جلو چشام تا موقعی که میخوام بخوابم خسته شدم دیگه دارم دیونه میشم توف به این زندگی و آدماش ....
-
آقای علیرضا واقعا متاسفم هر چندمیدونم تاسف ما دردی از درد شما دوا نمیکنه
اما من برخلاف سایر دوستان نظرم اینه که شما و اون خانم ارتباطتون رو قطع کنید حداقل موقتی تا این مسئله فراموش بشه
ببینید دوست من هر دوی شما وقتی همو میبینید یا ارتباط برقرار میکنید با دیدن چهره ی هم اولین چیزی که در ذهنتون شکل میگیره اون حادثه هست و این باعث میشه دائم ودائم اون مسئله بازخونی بشه و ریشه دار بشه پس بهتره از هم دور باشید هر گونه ارتباطی رو باهم قطع کنید اما به این دختر یه ارامش خاطری از این نظر بده که هر وقت به شما احتیاج داشت از هیچ کمکی دریغ نمیکنی اما به صلاحه که همو نه ببینید نه تماس داشته باشید مطمئنم ایشون هم به این مسئله رضایت میدن .... اما طوری برخورد نکنید که فکر کنه حالاکه این بلا سرش اومده ونجابتش به باد رفته شما دارید ترکش میکنید ! اصلا این حس مراقب باشید بهش القا نشه بهش توضیح بدید که اگه همو نبینیم بهتره و اون حادثه بهترو زودتر کمرنگ و بعد هم تا حدودی فراموش میشه!
حادثه سنگین و تلخی به هر حال ایشون همراه شما بودن و شما مسئول بودید پس به فکر ترک 100 درصد ایشون نباشید همراهی ایشون رو ترک نکنید و از دور مراقب ایشون باشید فعلا!
1-اینکه بسیاری از روانشناسان کارازموده نیستن شکی درش نیست سعی کنید فعلا برای شروع پیش روانپزشک برید تا با مصرف دارو هر دوی شما کمی اروم بشید چون در این مرحله دارو درمانی و ارام بخش ها و خواب اورها میتونن کمی ذهن شمارو اروم و تخلیه کنن...
2-سعی کنید به محیط هایی که مشابه محیط این حادثه بودن فعلا نرید تا اون حادثه واستون تداعی نشه
3-با ایشون و هر شخص دیگه ای که اون حادثه رو واستون تداعی میکنه ارتباط رو قطع کنید
4- خودتون رو شدیدا درگیر کار کنید تا از این مسئله کمی دور بشید
از خدا بخواید که این مسئله از ذهن شما و عشقتون پاک بشه و خدا بهتون کمک خواهد کرد!
خیلی خیلی خیلی متاثر و متاسف شدم واقعا دردناکه و اصلا قابل تصور نیست !:302:
اروم باشید و ترخدا به گزینه 1 صددر صد عمل کنید...:316:
-
سلام
من هم ماجرا شما رو خوندم خيلی خيلی وحشتناک و آذار دهنده هست.
متأسفانه واقعیتی هست که اتفاق افتاده و تنها چيزی که به شما کمک ميکنه دنبال
راهی برای فراموش کردن قضيه هست.هيچ کس نميتون يه راه تو چند خط به شما بگه و شما در طی چند روز خوب شيد
گفته بودييد براي ادمه رابطه مردد هستيد.دوست خوبم اين ماجرا هر قدر براي شما سخت باشه
برای خوانم صد برابر سخت تره ايشون مستقيما اسيب جسمی ديدن اونم از چه نوع!!!
من خودم دختر هستم شما نبايد ايشون رو تنها بگذاريد بلکه بايد خيلی بيش از پيش با اون باشين و حمایتش کنین
روح ادما تو روابط احساسی جايگاه والاتری داره شما دو نفر صاحب روح هميد جسم هم در جای خودش مهمه
همانطور که بقيه گفتن با گذشت زمان اوضاع بهتر ميشه.مثل دو تا انسان بزرگ مردونه پشت هم
وايسيد سعی کنين با کمک هم از اين اتفاق بد فاصله بگيريد
-
من خودم به درک الانم تنها فکر و ذکرم اونه و فکر و تصویرایی که میاد تو ذهنش و کاری که باهاش کردن خودش میگه باهاش کنار آمدم اما گاهی از رو آهایی که میشه میتونم غم تو وجودش احساس کنم ، خیر سرم عشقق بودم بودم تنها آرزوم این بود که لیاقت عشقشو داشته باشم و بهترین روزها خاطرها براش بسازم تا قبل این اتفاق به این هدفم رسیده بودم اما بعدش همه چیز خراب شد ...
نمیخوام اینطوری بمونه میخوام روزها و خاطرهای بهتر از قبل براش بسازم اما فکر این اتفاق اذیتمون میکنه و تو روحیه جفتمون تاثیر گذاشته ... می خوام خاطرهای خوب و دوست داشتنی از این به بعدمون جای اون خاطرو بگیره اما چه جوریشو نمیدونم ...
-
نا امید نشین اصلا
فکر کنم ارسال آنی رو خوندین
آنی جان از اعضای مجرب سایت هستن و واقعا افکار نابی دارن
تجربه ای که آنی از دوستش نقل کرده بود بدتر از شرایط شما بود
ولی میبینین گذر زمان چه کرده؟
خودتونو نبازین
طبیعیه الان حالتون بد باشه،اگه نبود جای تعجب داشت
وقت بدین به خودتون.به آینده همونجور امیدوارانه نگاه کنین.این خودش باعث تسکینتون میشه
بنظرم تعداد جلسات بیشتری به روانشناس مراجعه کنید تا زودتر و بهتر نتیجه بگیرین
بقول دریا سعی کنین تا میتونین سرتونو گرم کارای سالم بکنین،هر دوتون
اینجا هم بیاین خبر بدین
موفق باشین:72:
:104::104::104:
-
جناب علیرضا
آیا این افراد از آشناها و دوستان شما بودند ؟ با شما خورده حساب داشتند ؟ چطور در اون شرایط قرار گرفتید ؟ شما را ربودند یا خود با پای خود به اون موقعیت رفتید ؟ درمهمانی دوستانه بود ؟
پاسخ به این سئوالات در تحلیل بهتر وضعیت روحی شما و راهنمایی جهت ترمیم بسیار مؤثر است .
-
خدا خودش حق اون نامردا را بده و کمکت کنه.
من راهی به ذهنم نمی رسه. فقط از خدا برات کمک می خوام.
-
نه دوتا غریبه بودن اصلا نمیشناختیمشون بیرون شهر بودیم که اون دو نفر جلومونو گرفتن و با توسل به زور و تهدید و بعد از یکم درگیری ... هی خدا :302:
-
آقای علیرضا امیدوارم حالتون خیلی بهتر شده باشه
چه اقداماتی انجام دادین؟ از حالتون به ما بگید:72:
-
سلام دوست عزیزم
متاسفم . متاسفم که حرفه چی بگم . حتی فکر اینکه روزی یه همچین اتفاقی برا آدم پیش بیاد آدم رو آزار میده .
یکی از دوستان با نامزدش رفتن سفر و تو راه متاسفانه تصادف کردن و همسر این دوستم فوت شد . بعد این جریان وضعیتی مشابه وضعیت شما داشت و حتی کارش به جایی کشید که مثل شما به فکر خودکشی بود . بردیمش روانپزشک و چون وضعیت دوستم بیش از حد بد بود پزشک چند جلسه شوک انجام داد و به صورت خیلی عجیبی مشکلش کم رنگ شد و بعد با ادامه درمان دارویی و کمک اطرافیان بهبود نسبی پیدا کرد و کم کم به زندگی برگشت .
منظورم این نیست از واقعیات فرار کنید و یا اینکه بخواهید صورت مساله رو پاک کنید و بی خیال بشید ولی ادامه این وضعیت هم فکر نکنم به نفع شما باشه و چون گفتید تا حدی پیش رفتید که افکار خودکشی دارید ازتون خواهش میکنم به یه روانپزشک مراجعه کنید و ماجرا رو تعریف کنید و ازش کمک بخواهید .
با دلداری و همدردی فکر نمیکنم افکار خودکشی و یه مشکل حاد اونم از این نوع حل بشه .
گفتید دوستتون هم در این وضعیت هستن . پس خواهش میکنم شما که اینقدر دوسش دارید کمکش کنید و نزارید بیشتر از این عذاب بکشه .
دوستون دارم . ما رو بی خبر از حالتون نزارید . لطفا عجله کن و دست رو دست نزار
-
ممنون از همه دوستانی که به یاد ما هستن یادی از ما میکنن و جویای حال ما میشند ...
خدارو شکر بهتریم، دیگه اقدام خاصی نکردیم فقط تو این مدت با نفرین اون دو نفر و آرزوی اینکه لحظه به لحظه عذابشون زیاد بشه و سزای این عملشون تو این دنیا اون دنیا به بدترین شکل ممکن ببینندو خودم آروم کردم و البته با دعا کردن از خدا خواستم که کمکمون کنه تا با این خاطره کنار بییاییم و از ذهنمون پاک بشه خاطرهای خوب جاشو بگیره ، گرچه بعضی روزا مثل امروز از موقعی که از خواب بیدار میشم اون صحنه ها میاد تو ذهنم و حالم بد میشه اما توکلم به خداست تا خدارو دارم غمی ندارم میدونم که حواسش بهمون هست هوامونو داره به فکرمونه ...
-
بچه ها دیروز دو سه بار حالم شدیدا بد شد مشکل تنفس پیدا کردم هر چی می خوام به این قضیه فکر نکنم نمیشه یه دفه میاد تو ذهنم الان بیشتر از یکماه گذشته و حال روز من اینه ...
الان بیشتر از این میترسم که واسش مشکلی پیش آورده باشند با اینکه قرص مصرف کرده اما الان یه 7 ، 8 روزی از زمان همیشگی قاعدگیش گذشته و هنوز نشده ... خیلی میترسم کسی اطلاعاتی داره در این مورد ...
یادآوری اون خاطره کم بود اینم بهش اضافه شده دارم دیونه میشم ...
-
بهتره ایشون نزد پزشک زنان بره تا مشخص بشه در چه وضعیتیه . و شما هم حتماً نیازه نزد روانشناس بالینی بروید ، توجه کنید که نزد مشاور خانواده و ... نروید . بروید نزد روانشناس بالینی .
-
سلام alireza_bm عزیز.
به خاطر واقعه پیش آمده صمیمانه متاسفم.
اما چند تا نکته اینجا هست. شما و همسرتون یک سیستم هستید، اگر هر دوتاتون کژکار باشید کارتون خیلی سخت میشه، اما برای کسی که آسیب کمتری دیده راحت تره که خودش رو به وضعیت نرمال برسونه و به نفر دیگه کمک کنه. من فکر می کنم اون کسی که میتونه سریع تر بهبود پیدا کنه شما باشید. علاوه برتایید پیشنهادات دوستان مبنی براینکه که حتما به درمانگر حرفه ای مراجعه کنید، از شما میخوام که حتما و حتما موضوع رو پیگیری قانونی کنید، شاید الان حال پیگریش رو نداشته باشید اما تا موضوع گرمه و مدارک مستند تره، حتما این کار رو انجام بدید.
برای بهبود وضعیت روحی خودتون هم پیشنهاد می کنم این تمرین رو انجام بدید:
وقتی اون ماجرا به ذهنتون اومد، آرام بشینید چشم هاتون رو ببندید، صحنه ی ناخوشایند رو سعی کنید تار، محو و در هاله ای از گرد و غبار فرو ببرید، رنگش رو توی ذهنتون خاکستری کنید و همینطور صداهاش رو هم گنگ و نامفهوم کنید، انگار که صدای ها از زیر آب دارن درمیان. الان تصویر رو کوچ تر و کوچکتر کنید و به گوشه ای از ذهنتون ببرید و یواش یواش در ذهنتون با یک صدای ترکیدن حباب نابودش کنید.
حالا به جای اون، تصاویر ایده آل خودتون رو مجسم کنید: با بهترین وضوح، شفافیت رنگ های گرم و صداهای شفاف و دقیق ترین و شفاف ترین کیفیات حسی بینایی شنوایی لمسی و بویایی ممکن.
هر زمان این تصویر اومد این تمرین رو انجام بدید، انشاالله که بعد از چند روز نتیجه خوبی میگیرید.
شاد با:rolleyes:شید.
:72: