-
حرف حساب حالیش نیست
سلام مدتی بود با اقایی اشنا شده بودم ولی به دلایلی رابطه من و اون بهم خورد از اونجایی که این اقا اصلا ادم موجهی نیست و من ترکش کردم با وجود همه اینها اما باز هم برای من و خانوادم مزاحمت ایجادمیکنه و گاهی تماس هایی میگیره به منزل ما اما حرفی نمیزنه و بی جهت قطع میکنه تمام خانواده من این مسئله رو فهمیدن و من و خانوادم همگی به ستفه اومدیم و نمیدونم چچی کار کنم ایا میشه شماره خونه رو عوض کرد
؟ ازاون جایی که این اقا از تلفن عمومی تماس میگیره
دلم نمیخواد این قضیه به شکایت و شکایت کشی برسه چون دردسر داره
اما در مورد تعویض شماره منزل نمیدونم چه کار باید بکنم میشه کمی راهنماییم کنید ممنون:325:
-
RE: حرف حساب حالیش نیست
شماره م عوض کنید،شماره جدیدو به دست میاره.باید کاری کنید از این کارش دست برداره.
-
شماره غریبه رو جواب ندید. یا تلفن پیغامگیر دار بخرید. اگه آشنا باشه حرف میزنه اگه او بود بذار انقدر زنگ بزنه صدای منشی تلفنی بشنوه تا بمیره ...
یا اینکه با خانوادش یا کسی که میدونی از اون حساب میبره حرف برنید خودت اگه شماره کسی از اعضای خانوادشو داری زنگ بزن بگو اگه تکرار کنه شکایت می کنم. خیلی قاطع و محکم هم بگو... اگه برادر یا پدرت می دونند و مشکلی نداری که به اونا بگی از اونا بخواه با خانوادش حرف بزنند.
من تجربه بدی در این زمینه دارم تازه اون موقع که آیدی کالر نبود الان که شماره غریبه رو میشه جواب نداد همه چی راحتتره
-
پدر م ازاین جریان خبر داره اما برادرم نه راستش همه غمم اینه که برادرم بفهمه چون اگر بفهمه دست به هر کاری میزنه
دلم نمیخواد درگیری پیش بیاد راستش فکر منشی تلفنی هم کرده بودم اما میترسم زنگ بزنه و چرت و پرت از دهنش بیرون بیاد و قضیه بدتر بشه اخه فقط خودش که نیست دوست دخترشم هست دلم نمیخواد برادرم بفهمه اون تا الان چیزی نمیدونسته و اگر هم بدونه مطمئنم که طور دیگه ای برداشت میکنه
راستش نمیخوام وضع ازاینی که هست بدتر بشه
فکر اینکه به خانوادش بگم رو نکنید چون اصلا حساب نمیبره تازه شایدم بدتر کنه چون اونموقع چیزی برای ازدست دادن نداره و مدام به فکر انتقام می افته ادم بیخود و کینه ای هست خیلی مزخرف:323:ه
-
اولین قدم برای شما بی اعتنایی و پاسخ ندادنه
در مورد تغییر شماره .
در حال حاضر هر خانواده ای ( هر خونه ای ) تا دو خط شماره میتونه خریداری کنه ، شما می تونید یک خط جدید خریداری کنید و این خط را بلااستفاده بگذارید تا مدتی .
شکل بعدی هم اینه که این خط رو می فروشید به مخابرات و خط جدیدی رو خریداری می کنید .
این که شماره همین خط عوض بشه را نداریم ، فروش این خط و خرید خط جدید را داریم .
نگران نباشید بی اعتنایی شما و خانواده خسته اش می کنه ، همانطور که دوستان گفتند می توانید شماره ناشناس رو پاسخ ندیدن ، پدرتون اعلام کنه در بین اعضاء خونواده که شماره های ناشناس را پاسخ ندیدن . اگر هم اتفاقی گوشی رو برداشتین سکوت بود یا صدای ناشناس فوراً قطع کنید .
.
-
ممنون از راهنماییتون
بی اعتنایی میکنم اما امروز یک اتفاق عجیبی افتاد که اصلا انتظارش رو نداشتم
اون امروز یکی از نامه های عاشقانه ای رو که خیلی وقت پیش اون زمانکه حسابی احمق بودم براش نوشته بودم رو فرستاد دم در خونمون البته پست نکرده بود و فقط انداخته بود جلوی درمون فقط شانس اوردم یک صفحه بی محتوار بود و اسم و نشونی نداشت پدرم اون نامه رو خوند و متحول شد اصلا انتظارش رو نداشتیم اگر بارر دیگه نامه ای دیگه بیاره من چه کنم راستش من خیلی ساده بود م که گول این اقا رو خوردم و اصلا نمیتونم اینو رو باور کنم این مسئله داره به قیمت خراب شدن من توی خونه تموم میشه اصلا دلم نمیخواست این نامه کاملا خصوصی بود و من با تمام عشقم برای اون عوضی نوشته بودم اصلا انتظار این رو نداشتم این عوضی به این شیوه بخواد خرابم کنه و مطمئنم تا بیشتر از اینا هم پیش میره تا جایی که من رو حسابی خراب کنه
اخه گناه من چیه چرا باید چوب اعتمادم رو بخورم مگر من ادم نیستم چرا باید به خاطر ااین مسئله ای که خودم نقشی در اون ندارم اینطور بسوزم و بسازم و دم نزنم خدایا
چه کار باید بکنم اگر بخوام شکایت کنم به اندازه کافی مدرکی ندارم دارم شماره خونه رو عوض میکنم اما با این مسئله نامه چه کنم اگر دوباره دستبه همچین کاری بزنه که میدونم میزنه اگر با ر دیگه نامه ای بدتر از اون قبلیه بیاره بندازه دم در من چه کنم بهم راهنمایی کنید خواهش میکنم :316:
-
ببین دختر خوب ، اینه که توصیه میشه دور این ارتباطها خط قرمز کشیده بشه که آخر و عاقبت نداره ، چون اغلب اوقات تبعاتش در کنترل ما نیست .
بهتره با پدرتون صحبت کنید و ماجرا و اشتباهتان را بگویید و بهش اطمینان بدهید که اشتباهی بوده که دیگه تکرار نخواهد شد و به کمک پدر احتیاج دارید و بخواهید که پدر به من کمک کن از این مشکل بیرون بیام و موضوع هم فقط بین من و خودت باشه ( این نوع بیان پدر شما را منعطف نموده و به سمت یاری و حمایت شما سوق می دهد ) ، اگر پدرت وارد شود ، مطمئناً حساب کار دست این آقا میاد که شما خانواده را در جریان گذاشته ای و با این کاراش نمیتونه شما را تحت فشار قرار داده و اذیت کند ، چاره ای نیست جز صحبت با پدر ، تبعات گفتن به پدرتون توسط خود شما هر چند تلخی هم داشته باشه و براتون سخت باشه بهتر از اینه که با کارهای این آقا متوجه بشوند و .... ( آن هم همراه با دردسر و مزاحمت برای شما و خانواده )
.
-
هیچ چیز جای راست گفتن رو نمی گیره خودتونو راحت کنینو حقیقتو بگین حتی اگه تلخ باشه چون بعد از اون شیرینی تو راهه
-
اون همچنان به مزاحمتهای تلفنی اش ادامه میده و داره من رو دیوونه میکنه دیگه این وضع برام قابل تحمل نیست این مزاحمتها روز و شب منو رو گرفته طوری که جرئت نمیکنم گوشی رو بردارم چون به محض اینکه صدای من رو بشنوه شروع میکنه به تهدید کردن من و ازار من چندروز پیش هم یک نامه عاشقانه ای که خیلی وقت پیش براش نوشته بودم رو اورده انداخته دم درب منزلمون واقعا خسته شدم بهم بگید چطور میتونم از نظر قانونی این مسئله رو پیگیری کنم و اینکه ایا پیگیری این مسئله به ضرر خودمن تموم میشه / ؟ یعنی منطورم اینه که خب به هرحا ل من مدتی با این اقا دوست بودم و مکالماتی هم داشتم ایا این دلیل بر عفو این اقا میشه یا اینکه قانونی برای مزاحمت این جور ادمها هم وجود داره؟
میخوام بدونم شکایت کردن به نفع هست یا اینکه تنها موجب دردسر من میشه؟
چهکار باید بکنم توروخدا راهنماییم کنید من هنوز جوونم و بی تجربه و اصلا از دادگاه و اینجور چیزا بیزارم و میترسم
ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم خسته شدم تورو خدا یک وکیل رو بهم معرفی کنید یا یک سایت حقوقی که بتونم جواب این سوالم رو بگیرم خیلی خسته شدم خدا عمرتون بده
-
شماره تلفن منزلتان را بدهید مخابرات کنترل کنه برای کشف مزاحم ، برای این کار به مخابرات مراجعه می کنید و اعلام می کنید که مزاحم دارید چون مزاحم شما شناخته شده هست پی گیری اون راخت تره ، اسم و مشخصاتش رو هم بدید و بگویید می خواهید شکایت کنید و نیاز به مدرک دارید برای همین تقاضا دارید که کنترل شماره صورت پذیرد تا بعد از کشف مزاحم توسط مخابرات ، با تاییدیه مخابرات مبنی بر مزاحمت ایشان بتوانید از وی شکایت کنید ( شاید همینکه بفهمد با این مدرک شما شکایت خواهید کرد دست بردارد از طرفی مخابرات هم بعد از کشف با مزاحم تماس و اخطار داده و حتی اگر شماره مورد استفاده اش شماره شخصی باشد آنرا قطع خواهد کرد )
این بهترین راهی هست که شما می توانید در پیش بگیرید .
آیا می دانید هدف ایشان چیه از این کارها ؟ خواسته ای دارد که شما رد کرده اید ؟ .... اگه دلیل مزاحمتش روشن باشد بهتر میشه راهنمایی کرد و شما هم بهتر می تونید پی گیری کنید .
-
ممنون از راهنماییتون بله فکر خوبیه اما به نظر شما این بعدا موجب تحریکش نمیشه چون همونطوریکه گفتم این اقا تنهابه زنگ زدن اکتفا نمیکنه بلکه نامه هم ارسال میکنه درب منزلمون اگر شکایت کنم اونم از طرف مخابرات با این مشکل چه کنم ؟
و این که به نظر شما ایا من نسبت به این قضیه کوتاهی نکردم منظورم اینکه خب الان حدودا 4ماه ازاین مزاحمت میگذره و من همچنان کاری نکردم و شاید هم یکی از دلایلش دردسری باشه که مبنی بر ارتباط قبلی من با این اقا بوده که من رو شدیدا تحت تاثیر قرار میده من زیا د از قانون چیزی سرم نمیشه و نمیدونم اگر کار به دادگاه و مجازات بکشه چکار کنم و با توجه به مدارکی از این اقا که مبنی هست بر رابطه خصوصی من با این اقا مکالمات و پرینت اس ام اس هام ایا بازهم راه چاره ای برای من وجود داره یا همچنان باید ساکت بشینم ؟
راستش من نمیدونم این اقا ازمن چی میخواد اما اونطوری که من متوجه شدم از اونجایی که من دختر ساده و بی الایشی هم هستم این جنبه از شخصیت من برای این اقا اشکار شده و ازاین جهت هست که بیشتر تحت فشار قرار گرفتم و مقصر این وسط خودمم بخاطر حیای بیش از حدم من حتی به خودم اجازه ندادم که یک بار به خانواده این اقا زنگ بزنم من تا این اندازه سر به زیر هستم و این اقا فکر میکنه با تحت فشار قرار دادن من میتونه روال گذشته رو پیش بگیره اما من جدا تغیر کرده ام و دیگه اون احساس صادقانه ای که در گذشته نسبت به این اقای دورو داشتم رو دیگه اصلا ندارم و دیدم از زندگی به کلی تغیر کرده که البته نیمی از این رو مدیون بچه های تالا ر همدردی هستم راستش تنها مانعم همین مزاحمت های این اقا هست و این که واقعا کسی پشت من نیست که راه چاره رو از جهات قانونی پیش روم بگذاره البته پدرم هست و ازم حمایت میکنه اما با این حال اون راه سکوت و عدم تحریک این اقارو بهم پیشنهاد داده که اصلا نمیتونم تحمل کنم
ممنون از راهنماییاتون:72:
-
شما با مدرک مخابرات مبنی بر مزاحمت تلفنی ، در کل به دستگاه قضایی از کل مزاحمتهای ایشان شکایت می تونید ببرید ،و برای اثبات تاییدیه مخابرات را می برید . مطمئن باشید وقتی ببینه پدرتون پشت شماست این حرکت قانونی او را به عقب نشینی وادار می کنه .
در حال حاضر تصور ایشون اینه که شما چیزی به خانواده ات نمی گی و از این رو اونم میتونه تحت فشار قرارت بده ، اما اگه بدونه خانواده حامی هستند و قاطع هستی و اقدام قانونی کردی مطمئناً عقب نشینی می کنه .
ضمن این که اگر سابقه شرارت داشته باشه با پیگیری قانونی از طرف شما ،وضع اون بدتر خواهد بود و بیشتر فاصله خواهد گرفت .
موفق باشید .
-
ممنون از راهنماییتون یعنی به نظر شما این وسط مشکلی برای من بوجود نمیاد؟
البته در مورد سابقه شرارت این اقا چیزی نمیدونم اما همینقدر میدونمکه اون یک سرباز فراری هست و بیشتر از این بابت نگرانی من کمتره اما چیزی که ذهن من رو درگیر میکنه اینه که از اونجایی که من هیچگونه سابقه ای هم ندارم ایا این میتونه موجب تشکیل پرونده برای من بشه ایا اون اقا میتونه همچین ادعایی بکنه ؟
نمیدونم شاید باید زودتر اقدام میکردم واقعا دارم دیوونه میشم که چرا اینقدر صبر کردم و کودکانه عمل کردم اونم فقط و فقط به خاطر عدم اشنایی با قانون و ترس از اینده ای ککه نمیدونم چی میشه
من واقعا از خودم به عنوان یک دختر خجالت میکشم میدونید حیای بیش از حد و ترس از بی ابرویی بوده که باعث شده اینقد ر مزاحمتهای این اقا رو تحمل کنم و البته گاهی هم فشارهای ناشی از ترسی که خانواده ام برای من باقی گذاشتن و این اجازه هرگونه اقدامی رو از من سلب کرده بود مممنون از راهنماییتون میتونم بگم هر همدلی و مشورت باشما دل و جرئت بیش از اندازه ای به من میده که حتی نمیتونستم تصورش رو بکنم ممنونم:72:
-
سلام mojdeعزیزم
نگران نباش . به هیچ عنوان برای شما مشکلی پیش نمی آید یا دست کم بیشتر از آنچه که خودت می دانی در انتظارت نیست .
توصیه اول من مراجعه به وکیل برای طرح شکایت و مشاوره ی حقوقی است . یک وکیل می تواند تمام مراحل کار و روند شکایت را با احتساب احتمالات برای شما بازگو کند تا شما احساس امنیت خاطر بیشتری داشته باشید .
اما طرح شکایت در مخابرات به این شرح است .
شما به مخابرات محل سکونت خود بروید البته به همراه فردی که سند تلفن به نام او است . مثلا اگر تلفن به نام مادرت است باید مادرت را با خودت ببری و اگر به نام پدر - پدر باید همراه شما باشد .
در آنجا به شما فرمی داده می شود جهت شکایت که باید آن فرم توسط صاحب سند تلفن تکمیل شود . این تنها کاری است که باید انجام بدهی .
ظرف 24 تلفن شما تحت کنترل قرار می گیرد و ردگیری مزاحم می شود و به هیچ عنوان در هیچ مقطع دیگر مخابرات با شما در ارتباط نخواهد بود . بار اول به این آقا اخطار داده می شود و در مراحل بعدی در صورت تکرار مزاحمت تلفن ایشان قطع و جریمه نقدی می شوند و تا جایی که اطلاع دارم هیچگاه مخابرات اسم و مشخصات مزاحم را بر ملا نمی کند و ...
اما اگر این آقا از تلفن عمومی مزاحم شما بشود به هیچ عنوان قابل رد گیری نیست . اگر از موبایل تلفن می کنند همین رد گیری و فرم شکایت باید از طریق امور مشترکین پیگیری شود .
این مربوط به تلفن و شکایت تلفنی خواهد بود باز توجه شما را به این نکته جلب می کنم که مخابرات فرد خاطی را به شما و خانواده شما معرفی نمی کند و کاملا از طریق مخابرات مراحل پیش می رود .
-
مشکلی برای شما نداره
شما مدعی هستید چون ایشون برای شما مزاحمت ایجاد کرده برای شما و خانواده و کنترل تلفن توسط مخابرات و تاییدیه اون مدرکی قوی است . شما یک برگ برنده دیگه هم دارید اونم سرباز فراری بودن ایشونه ، به محض این که شما شکایت کنید و استعلام از سابقه ایشان پیش بیاد فراری بودنش محرز و در نتیجه بازداشت خواهد شد و بعد از اون شما هم رضایت بدید اون در رابطه با خدمتش گیر پیدا می کنه . پای اون روی پوست خریزه است ، اگر شما قاطعیت نشون می دادید تا حالا رها کرده بود . چون شما را ترسو و ضعیف دیده چنین راحت مزاحم میشه .
در تکمیل حرف آنی عزیز باید عرض کنم که ، با اظهار نامه ای که از دادگاه به مخابرات تحویل می دهید اونها بانامه سر به مهر آنرا تحویل مقام قضایی می دهند ، البته نظر به اینکه شما خود مزاحم را می شناسید و از وی طرح شکایت می کنید و به مقام قضایی اعلام می کنید که مخابرات تلفن را کنترل نموده و رد یابی شده و.... .
در خصوص استفاده از تلفن عمومی وقتی از طرف مخابرات اعلام شد تلفن عمومیست و البته رد و نشان تلفن عمومی را مخابرات دراد اما فرد را نمیتواند پیدا کند . اینجا شما تقاضای کشف مزاحم از طریق مقام قضایی می کنید و با استخدام کارآگاه خصوصی رد یابی با مجوز مقام قضایی و پی گیری کارآگاه بصورت کمین و مراجعه به محل تماس ( شما را برآن می دارند که با وی صحبت کنید و به حرف بگیرید تا زما کافی در اختیار قرار گیرد ) او را دستگیر خواهند کرد .
.
-
سلام و خسته نباشید خدمت شما
اما به علت ناکافی بودن اطلاعات بنده از مسائل حقوقی لذا بنا به دلایلی مردد جهت اقدام قانونی شده ام
سوال من از محضر محترم شما این هست که اولا جهت شکایت چه مدارکی الزامی است ؟
و اینکه ایا این اقا با در دست داشتن هرگونه پیامک یا نامه که دستنویس خودم هست و همچنین عکس میتونه دلیل بر نفی شرارت این اقا باشه ؟
از اونجایی که من اطلاعی از این مسائل قانونی ندارم اگر قرار بر شکایت باشه و این مسئله
به دادگاه محول بشه ایا این امر میتونه بر حکم دستور قضایی جهت دریافت پرینت ریز مکالمات و
همچنین پیامک ها بشه و ازاونجایی که خط هردو اعتباری هست ایا در مخابرات ثبت میشه ؟ایا در این مورد استناد بر صدای مکالمات از مخابرات میتونه قابل دریافت باشه ؟
ایا دستور قضایی میتونه به چنین سندی من رو که مدتی با این اقا
بودم به علت رابطه نامشروع مجازات کنه ؟
ایا این مسائل از طریق مخابرات قابل دسترسی هست یا خیر؟
ایا با وجود همه اینها من میتونم شکایت کنم یا اینکه به ضرر من هست ؟
اگرممکنه راهنمایی بفرمایید تا من از این شبهات اگاهی پیداکنم
اصلا به نفع من هستکه اقدام قانونیکنم یا اینکه همچنان مسیرم رو برای شرارت این اقا باز بزارم
لطفا در صورت امکان بنده رو راهنمایی بفرمایید
ممنو ن از لطف شما
اگر پاسخ این سوالات رو نمیتونید بدید اگر ممکنه یک سایت حقوقی برای من معرفی کنید ممنون:72:
-
مژده عزیز
این سئوالات را لازمه با یک کارشناس حقوقی مطرح کنید به عبارتی به یک وکیل مراجعه کنید تا بهتر راهنمایی بگیرید .
متأسفانه تالار همدردی امکان یاری شما را در این زمینه نداره ، چون فعلاً مشاور حقوقی نداریم . و در حال حاضر در رابطه با مسائل روانشناختی می تونه کمک باشه . مثلاً اگر شما سئوالتون این بود که به نظر شما انگیزه این آقا از مزاحمتها چیست و یا راه کار های غلبه بر ترس و یا چگونگی طرح مشکل با خانواده ، را میخواستی بهتر دوشتان راهنمایی می کردند .
پس بهتره به یک کارشناس حقوقی مراجعه و این سئوالات را مطرح و در مورد راه دفع مزاحمت از راه قانون مشورت بگیرید ، در نهایت ما را هم در جریان نتیجه قرار دهید .
موفق باشید
-
وای چه اتفاقای بدی
درس عبرت شود تا از این کارا نکنیم
من که راه حلی به نظرم نمیرسه
ولی شاید بی محلی بهتر باشه ، باید یه طوری وانمود کنی که هیچی واست مهم نیست ،مطمعنا خسته میشه میره پی کارش