شما چهار بار توی این فروم اختلاف دیدگاهتون رو با من دقیقا به این گونه مطرح کردین الان وقت لینک دادن ندارم ولی فکر میکنم منصف باشین و تائید کنین:
1)اینکه rroogg در تعریف مشکل دارد...
2)اینکه شما وقت بحث ندارید:82:
پس مشکل حل است و شما بر عرش تکیه دارید...
گویند بهشت و حور عین خواهد بود
آنجا می و شیر و انگبین خواهد بود
گر ما می و معشوق گزیدیم چه باک
چون عاقب کار چنین خواهد بود
ببینید حرف اول رو آخر بزنم: شما معتقد مذهبی هستین
یارب آن زاهد خودبین که بجز عیب ندید.........دود آهیش در آئینه ی ادراک انداز
چرا که:
گدای کوی تو از هشت خلد مستغنیست..........اسیر عشق تو از هردو عالم آزادست
میبنید؟ گفتم مذهبتون....واسه اینکه نخواستم
من واسه تون
تعریفش کنم برخلاف کاری که شما میکنین و البته به قول ریحانه یکی از آفتهای
ایدئولوژیست بودن
فاشیست (خودی و غیرخودی) بودنه
رابطه جنسی یک تابو و قرارداد اجتماعی است و اینکه چه نقشی داشته باشه کاملا بستگی به تعریف جامعه داره من اصلا با غربیها کاری ندارم کافیه جوامع متعدد و از بدوی تا پیشرفته رو مقایسه کنید تا ببینید سیستم های متفاوتی از تلقی رابطه جنسی و قراردادهاش وجود داره....کاش شما هم مثل
فرشته مهربان صادق بودین و میگفتین این با دین و فرهنگ ملی ما مشکل داره...(دلایل منطقی از منظری متفاوت) نه اینکه بحث رو بیارین روی اصول اخلاقی من و پاک کردن صورت مسئله (خالی کردن زیر پا و اعدام:: سبک مرسوم قائلین به خودی و غیرخودی)...جوابهاتونم قابل پیش بینیه...اصولا از حفظیم...
از نظر من انسانها آزادند تا وقتی که حقی رو از کس دیگه ضایع نکنن و در چارچوب این آزادی باید و باید میتونستن قراردها و معیارهاشونو خودشون تعیین کنن....
این آزادی شامل غلامان و کنیزهای مشرک و موالی هم میشه...حتی حیوانات!
بازم میگم:
رابطه جنسی به خودی خود (در عالم انتزاع) بد نیست (اینجا اون مسئله تضییع حق کسی رو.... در نظر گرفتم) ولی این شرایط جامعه است که به اون قید و بند و برچسب میزنه و گاهی کسائی رو که این کار رو انجام میدن به گنداب هدایت میکنه(دروغ و مشتقات فرعیش که به نظر من از بزرگترین گناه هاست...مگه خیانت، ریا و ... چیزی بجز دروغه؟) ...توجه کنین نمیگم اونا بی تقصیرند میگم جامعه این مسئله رو توی گنداب خوابونده و برخی هم واس رسیدن به این منظور خودشونو به گند میکشن...
در واقع از نظر شما یه قرارداد ازلی وجود داره که ثابت و لایتغر هست اما از نظر من همه اینا روی هواست و باید با خرد عرفی تائید بشه ( و به روز)
شاید آرمانشهر شما، جائی هست که واسه اش میجنگین چنان که خون تا ران اسبها بالا بیاد...تا بعدش جامعه الهی، بدون گناه و سرشار از پاکی و البته یکدست درست بشه اما آرمانشهر من جائی هست که انسانها آزادند و تنوع و گوناگونی به تعدادشونه... و راههای رسیدن به خدا هم به تعدادشون و مهمتر اینکه به من مربوط نیست برسن یا نرسن....معیارها هم همونی بود که گفتم
هرکس به ثنائی صفت حمد تو گوید...........بلبل به غزلخوانی و قمری به ترانه
اینم روشن کنم که منظورم از رابطه جنسی بی بند و باری نیست...فقط بزاریم آدما تا جائیکه حقمنو ضایع نکردن اونجوری که دوست دارن زندگی کنن...
.
ازین طنز زیبای حافظ خیلی خوشم میاد که میگه:
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...........که گنه دگران بر تو نخواهند نوشت:311:
من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش.............هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت (توی پرانتز: زاهد ار راه به رندی نبرد معذورست.........عشق چیزی است که موقوف هدایت باشد)
همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست...........همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت:310:
سر تسلیم من و خشت در میکده ها................مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت
نا امیدم مکن از سابقه لطف ازل..............تو پس پرده چه دانی که، که خوب است و که زشت؟:104:
نه من از پرده تقوا به در افتاده ام و بس.............پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت (دومی از مصدر هشتن یعنی واگذاشتن)
حافظا روز اجل گر به کف آری جامی.............یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت (آره حافظ یه راست میری بهشت چون فقط و فقط صفای قلب داری و همین بس است برای بهشتی بودنت)
و ای داد و ای داد! که هنوز این غزل بعد از قرنها وصف روزگار جامعه ماست و اینقدر تازه است!!
ضمنا از نظر من حق و اخلاق یه چیز فرا مذهبی است.... (خواهشا هم به خاطر استثنائاتی مثل جانی بالفطره و ... همه رو بند نکشین)
از دم صبح ازل تا آخر شام ابد..........دوستی و مهر بر یک عهد و یک میثاق بود!:104:
اینم بگم که اسم من رضاست و این نام کاربری rroogg هم ترکیبی (به نظر خودم جالب) از اسم من و یاری بود که به خاطرش این فروم رو پیدا کردم...اینو واسه این گفتم که الان دیدم هر کسی یه جوری این اسم رو تلقظ میکنه:
هر کسی از ظن خود شد یار من...از درون من نجست اسرار من (اینو همینجوری گفتم جدیش نگیرین)
شاد باشین
:72: