-
<<< باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
دوستان گلم
اینجا یه باغ با صفاست ، مال تالار همدردیه ، توش یک جویبار روانه و یه خونه چوبی قشنگ و رمانتیک داره با یه آلاچیق بزرگ ، نزدیکش هم یه دریاچه و کوهستانی سرسبزه که جون میده برای پیاده روی و .........
هر از گاهی همگی میایم اینجا و دور هم جمع میشیم و در چارچوب قوانين تالار همدردي، کل کل راه میندازیم و این میان درسهایی هم می گیریم از هم .
خوبــــــــــــــــه ؟؟
از همین حالا در باغ به روتون بازه و خوش آمد میگه بهتون
اینم تصاویری از باغ همدردی :
کوهستان نزدیک باغ
اینم آلاچیق :
اینم خونه چوبی
نمایی از باغ :
درخت میوه هم داریم ها
راستی ببینم اولین نفر کیه که میاد ..
-
RE: باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
من نمیدونم چرا شما معلمها همه جا را عین مدرسه درست میکنید؟ خداییش اون خونه چوبی عین دبستانه!
سر در باغو که می بینی دلت میخواد بیای تو و بری بشینی روی از اون تختهای مفروش و پشتی دار، پاتم دراز کنی و خلاصه بساط کبابی و ... به به!
ببینم! زردونه مردونه اش که نمی کنی ها! مختلطه دیگه! چون آخه آقایونو ببری اونور که دیگه کل کل معنا نداره!:311:
البته یه هشدار هم اول کاری به بعضی از این آقایون یا خانمها:163: بدی که از قلیون خبری نیست هم خوبه. فردا اینجا یه طوری نشه که وقتی میشینی از شدت دود چشم چشم را نبیند!:305:
گیلاسهاش پلاستیکی بود؟! یا مریض بود؟ آه... شاید نارس بوده!
به هر حال بساط پذیرایی را آماده کنید که اومدیم
راستی صبحانه چی دارید؟
بنده با اجازه بزرگترها فعلا اول کاری اینها را سفارش دادم:
http://alborzpersiancuisine.com/alborz_001.jpg
بفرمایید! بفرمایید!
http://sites.google.com/site/alirezaapa/4zjmcnp.jpg
-
بی دل جان خوش اومدی :43::72::72:
اینایی که خواستی ، ( بساط پذیرایی ) قراره با افتتاحیه مهیا بشه ، بزار ببینیم کیا دواطلب میشن افتتاحیه رو کمک کنن ، اونوقت چشم در خدمتیم .
بعدش هم هر وقت اینجا مهمونی گرفتیم همه کمک می کنیم و بساط پذیرایی را راه میندازیم
از دود قلیون هم خبری نیست ، ممنوعه ، فقط دود کباب مجازه
در مورد خونه هم توش رو ندیدی که از بیرون قضاوت نکن ، بزار سر فرصت نمای داخلیش رو هم میزارم .
باور کن طرح کلبه های قشنگ تر هم بود ولی خیلی گرون بود ، نمونش این که من خیلی خوشم اومد :
کاری نداره پول باشه میشه اینو خرید :310:
دستت درد نکنه ، اول صبحی سر اشتها آوردی ما رو
رفتم صبحونه ...
-
سلام
فرشته جون منم میام.
بگو چیکار باید بکنم .منظورم اینه که هر کاری از دستم بر میاد بگو انجام بدم تا کبابش بیشتر بهم بچسبه!
راستی جویبارش کجاست ؟ من دوست دارم تو جویبارش راه برم طوری که خنکاش تمام وجودم رو در بر بگیره و نفس عمیق بکشم.
در ضمن سر سفره دوغ هم حتما حتما باید باشه چون من بدون دوغ غذا نمیخورم ها !
راستی فرشتها جان چقدر هزینه کردی تاحالا ؟اگه یه وقت کم کسری داشتی بگی ها همدردی واسه همین رازهاست دیگه:311:
-
بساط بساط کل کل قراره باشه دیگه! ok
خوب بنده دیدم اون بناهای فرنگی و اون آلاچیق نیم وجبی ملعون محصول غرب یا چه میدونم شرق! هیچ مناسبتی نه با این پرچم به اهتزاز در آمده خانم موعود داره و نه به اون شعار " العافیة و النصر ..." و اینا! بالاخره یا رومی روم یا زنگی زنگ! ضمنا خانمها تکلیف زردونه مردونه ش را هم روشن کنید! ضمنا خانمهای بد حجاب... اصلا ولش کنید!
در اینجا یک بنای ایرانی اسلامی با جویباری اندر وسط تقدیم میگردد فقط لطفا با پا نرید توش!
http://www.fadaei.ir/_File_Image/fin-001.jpg
در اینجا هم طوطی های آقا کیوان را آوردم که یه حالی بکنند تو این فضا. آخه این بنده خداها ها شاکی شده بودند که: " آقا کیوون چند وقتیه که "وسوسه کیوون" رفته سراغش و تریپ غم و افسردگی و از کجا آمده ام و آمدنم بهر چه بود و اینا... برداشته و دیگه خلاصه ما هم تو خونه آقا کیوون داریم شکنجه روحی میشیم آی به دادمون برسین!"
ایناهاشن:
http://www.aryahotels.com/images/news_moshir_p.jpg
-
بی دل جان حالا چرا کل کل رو با من بیچاره شروع کردی؟:311:
آخه عزیزم اولاً که تو این آلاچیق و باغ و بستان طبق گفته فرشته جان و خود شما قرار شده حریمها رعایت بشه و اسباب لهو و لعب و قلیون و ... وجود نداشته باشه درست ؟ بنابراین بنده هم چنین دعوتی رو می پذیرم و با همان هویتم (پرچم و امضاء) اینجا حاضر میشم.
ثانیاً اون بناها توی ایران هستند پس شاید طرحش برگرفته از جای دیگه باشه اما الان تو ایران وجود داره پس ایرانیه بعدشم صرفاً شکل ساختمان که مشکلی نداره گلم:72:
در ضمن بنای اسلامی شما ناپیداست بی دل جان شاید شانس ما باشه:311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
دشمنت بیچاره باشه! فعلا که پرچم تو دست شماست!:163:
[آخه عزیزم اولاً که تو این آلاچیق و باغ و بستان طبق گفته فرشته جان و خود شما قرار شده حریمها رعایت بشه و اسباب لهو و لعب و قلیون و ... وجود نداشته باشه درست ؟ بنابراین بنده هم چنین دعوتی رو می پذیرم و با همان هویتم (پرچم و امضاء) اینجا حاضر میشم.
به هر حال جایی تعریف خودشو داره! کل کل هم فکر کنم یه جور لهو و لعب باشه بخصوص که مراسم افتتاحیه هم داشته باشه! بالاخره اینجور جاها کسی برای خوندن زیارت عاشورا نمیاد!:324:
ثانیاً اون بناها توی ایران هستند پس شاید طرحش برگرفته از جای دیگه باشه اما الان تو ایران وجود داره پس ایرانیه
اه آها ok! پس هر چیزی که تو ایران باشه ایرانیه!
-
بچه ها قصه هزینه و پول رو نخورید که بذر درخت پول آوردم که بپاشیم تو باغمون
دو سه تا نهال هم آوردم که فعلا دستمون خالی نباشه
-
با سلام
به به ، چه جالب...:310:
جاي فرحبخشي هست...
فكر كنم تالار همدردي به چنين مكان مفرحي و شادي نياز داشت.
از بس غم و مشكلات و ... در اين تالار به خلائق عرضه مي شه. مشكل خودشون هم يادشون مي ره... و ميرن تو تريپ دلسوزي و اشك ريزي و دپرسي.
خيلي ها هم يادشون مي ره، كلي با همسراشون حال و هواي عاشقي داشتند و همه را بي خيال ميشند و مي آيند فقط چند دقيقه مشاجرات را براي ما رمان مي كنند.
عيبي نداره...
همدرديه ديگه...
فكر كنم اينجا جاي خوبي باشه ، كه قسمت شاد همين اعضاء و مشكلاتشون را ببينيم.
وقتي سرحال هستند. وقتي همش روي قسمت سخت دنيا و مشكلاتش زوم نكردند....
به هر حال گفتم حرفي زده باشم تا بعضيها زيادي خوش به حالشون نشه، فكر كنند متولي امامزاده فوتيدند.
در ضمن اينجا هم (خوشبختانه يا متاسفانه)، جزء املاك همدردي هست، و قوانين در اون جاري هست. لذا علت ويرايش يكي از پستهاي اين تاپيك همين بود.
همانطور كه قليان آسيب رسون هست، ....
بي خيال گرفتيد كه چي مي گم
-
صبا جان خیلی شفاف! روشن کن ببینم این پولها و بذر و نهالشو از کجا آوردی!
در ثانی اینجا قرار نیست پول و بریز بپاش و اسراف و لهو و لعب و از این برنامه ها باشه! :305:
پولها رو بده خودم برات نگه میدارم.:227:
این خانمهای فوق الذکر حالشون از دیدن اینجور پولهای باد آورده بد میشه! زود عذر خواهی کن و بیا خودم بهت بگم چیکار کنی. آره جانم!:104:
-
منم هستم
منتها فعلا نمی تونم تو افتتاحیه کمک کنم ،اینروزا خیلی کسل هستم
ولی به عنوان مهمون حتما میام
یه تشکر ویژه هم از فرشته مهربون دارم که این تاپیک رو باز کرد
نمیدونم چرا ما تا حالا به فکرمون نرسیده بود واسه تالار یه باغ اجاره کنیم
ببینم فرشته جون میشه اینجا واسه دکتر دهکده همدردی عروسی گرفت؟
ببین باز خانما ،این ابوالفضل خان کجاست بیاد ببینه داریم کارای اونو انجام می دیم؟
پدر جون اینا کار شماست ها ،ما داریم میکنیم ،بیا دخترات منتظرن ،
بچه ها یالله دست به کار شین ،باید اینجا رو با عروسی سارا جون افتتاح کنیم
-
وای بی دل جان من عاشق این جنگولک بازیاتم
بخصوص این آخری که حرف نداشت تو بشو مسئول سرگرمی و تدارکات آلاچیق
کارت بیسته بیسته
آقایون که از این خلاقیت ها ندارن اول صبحی اشتهامو باز کردی بخصوص آقایون که در جهت شکم پرستی اولن از این بخش خیلی خوششون میآد
:72:
-
مامفرد عزیز! همین اول کاری اماکن ریخت تو باغ و بساطمون و جمع کرد!
عیبی نداره، بی دل خلاق تر از این حرفهاست:311: بالاخره قوانین رو هم میشه دور زد:227:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
به هر حال گفتم حرفي زده باشم تا بعضيها زيادي خوش به حالشون نشه، فكر كنند متولي امامزاده فوتيدند.
خدا ایشا الله همه متولی ها را عمر جاویدان ببخشد:323:
در ضمن اينجا هم (خوشبختانه يا متاسفانه)، جزء املاك همدردي هست، و قوانين در اون جاري هست. لذا علت ويرايش يكي از پستهاي اين تاپيك همين بود.
همانطور كه قليان آسيب رسون هست، ....
قلیان آسیب رسون هست ولی اون یکی برا سلامتی خوب بود ها! بخصوص برا سایز کمر:311: و ایجاد روحیه مثبت اندیشی:227::104::227::104:
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
صبا جان خیلی شفاف! روشن کن ببینم این پولها و بذر و نهالشو از کجا آوردی!
در ثانی اینجا قرار نیست پول و بریز بپاش و اسراف و لهو و لعب و از این برنامه ها باشه! :305:
پولها رو بده خودم برات نگه میدارم.:227:
این خانمهای فوق الذکر حالشون از دیدن اینجور پولهای باد آورده بد میشه! زود عذر خواهی کن و بیا خودم بهت بگم چیکار کنی. آره جانم!:104:
بی دل جان حسابی تریپ کل کل برداشتید ها :311:
شما آلاچیق و سرقفلی باغ رو از کجا آوردین و اصلا بگو ببینم پول اون صبحونه رو کی داد ؟:324:
منم این بذرها رو از همون جا آوردم و درختشم قبلا کاریده بودم.
یه صبحونه دادین اندازه شام 200 تا گشنه بعد میگین نمیخواین بریز و بپاش باشه (قسم حضرت عباستون رو قبول کن یا دم خروس)
قربون این خانمها برم که حال همشون از پول بهم میخوره .
این پولا رو هم باد نیاورده ، خودم کاریدم ، کود ریختم پاشون .اینم عکس دستام:
از پول بدتون میاد من حاضرم فداکاری کنما ، همه این ای و وی ها رو بدین خودم نگه میدارم .
-
بی دل جان اصلا به ما چه صبا پولا رو از کجا آورده
این همه پول میآد و میره کسی نمیگه از کجا و چجوری بعد تو گیر دادی به این بچه :311:
بابا بزار حالشو ببره :227:
صبا جان راحت باش خانومی این پولا در برابر خیلی پولای بی سر و صاحاب هیچی نیست :160:
-
بی دل جون پیام خصوصیت رو فعال کن
نمی تونم پیام بفرستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
منم این بذرها رو از همون جا آوردم و درختشم قبلا کاریده بودم.
این پولا رو هم باد نیاورده ، خودم کاریدم ، کود ریختم پاشون .اینم عکس دستام:
از پول بدتون میاد من حاضرم فداکاری کنما ، همه این ای و وی ها رو بدین خودم نگه میدارم .
فکر کردی ما پینو کیو ایم؟!!! با این داستانهای تخیلی گول بخوریم؟ درخت پول!
اصلا نکنه برا شرکتهای هرمی کار میکنی و داری ما رو present میکنی ها؟ :101: آی هوار آقای اماکن! بیا ببین چی گرفتم!
http://www.econews.ir/fa/Files/NewsI...tgiry_Fixd.jpg
فردا که پشت به دوربین وایسادی و ابراز پشیمانی کردی اونوقت می فهمی اینجا کجاست!
-
پی نو کیو که نماد دروغ گویی بود یعنی شما هم :163:
نه آبجی ما حسابمون پاکه پاکه از محاسبه هم هیچ باکی نیست
جلوی اون گنده گنده هاش میتونیم از خودمون و پول زحمت کشیدمون دفاع کنیم:324:
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا :316:
این ملت جنبه ندارن کار خیر واسشون بکنی تا میای خوبی کنی میگن منظور داری :160:
خدایا خودت براه راست هدایتشون کن:323:
نه اینا این کاره نیستن راه راست رو به سمت اینا کج کن :311:
-
بی دل جان مثل اینکه این اماکن که اومدن بساطتت رو جمع کردن خوب تو جیهت کردن و تو هم تحت تاثیر قرار گرفتی:227:
-
آنی جان شما اهل کل کل نیستی
الآن اماکن میاد میگه خواهر پاچه هاتو بکش پایین
-
من دارم نان و ماست خودم را می خورم لطفا مزاحم نشوید . :311::311:
اینجایی که من نشستم خیلی دور و پرت است . اماکنی های محترم حالش را ندارند به اینجا پا بگذارند .:311::311::324:
-
انی منم میام ماست خوری
به منم ماست میدی؟گشنمه ،ماستش محلیه؟
کتابت چیه داری میخونی؟
-
و اما حضار محترم! در این لحظه یک حرکت موزون بومی و صد در صد مجاز با شمارش معکوس شروع میشه!
سه...
دو ...
یک...
و اینهم به سرکردگی...
http://pizele.persiangig.com/image/k...h%20dance5.jpg
رقص آن نبود که هر زمان بر خیزی
بی درد ، چو گرد ، از میان برخیزی
رقص آن باشد کز دو جهان برخیزی
دل پاره کنی وز سر و جان برخیزی
و اما:
http://www.ataland.com/Photos/CityPhotos/dans-L.jpg
یازن اولین ده... لا لا لا
-
بی دل جان
عجب دامبول و دیمبولی راه انداختی واقعا کیف کردم .
من را از فضای کتاب و کتابخوانی خارج کردی .
حالا که تالار به لطف صبا و نهال های اهدایی اش مولتی میلیاردر شده ( به یاد کارتون پینوکیو افتادم که گربه نره و روباه مکار سکه های پینوکیو را گرفتند و براش کاشتند تا درخت سکه سبز بشود و....!!!) لطفا گروه رقص فرزانه کابلی :163:و رقص قوچانی را هم دعوت کن .
گل مریم جان
ماستش ، ماست "گاو میش" است به من دیگر ماست گاو و گوسفند اثر نداره :311::311:
-
آنی جان بنده گردنم عین مو باریک آ ببین! و تیغ تیز اماکن و... خودت میدونی دیگه!
اما جهت رفاه حال خانمهای عزیز! بعد از مراسم عمومی که آقایان را فرستادیم باغ را متر کنند!:311: و زیر بنای باغ و بررسی میوه دهی محصولات باغ و اینکه چند متر چاه بکنی به آب میرسه و ...:311: مراسمی زردونه با حضور فرزانه کابلی و پری زنگنه و...در داخل بنای زیبای ایرانی باغ بر پاست که در آنجا از خجالت خانمها در خواهیم آمد.:227::104::227::104:
-
آنی جان برو اون ور تر منم بیام بشینم کنارت.. خربزه می خوری؟؟
توی این باغ به جز متولیش بقیه همه خانمن که، متولیش هم فکر نکنم زیاد زیاد بیاد سر بزنه، شد باغ خانمها، خبری از جنس ذکور اینجا نیست، یه چند تا دو چرخه بریزید توی باغ که خانمها دلشون خوش باشه یه جا میتونن در فضای باز ورزش کنن و هوا به سرشون بخوره!!
-
http://www.hamdardi.net/imgup/17843/...6d04f91f8d.jpg
اصلا منم دیگه غیرت و گذاشتم کنار
منم میرم پیش آنی و شادی که پاهامو بکنم تو آب
شادی جان منم هندونه آرودم
بی دل تو هم بیا پاهاتو بکن تو آب یکم آرو بشی
عده مون که زیاد بشه بهمون کاری ندارن
-
به به پست بی دل هم حذف شد
منم اومدم پیشتون ،من هیچی ندارم واسه خوردن
به من هم از خوردنی هاتون می دین؟
من هم اومدم تو اب
-
بچه ها اخطار 20 درصدی رو حال میکنید؟!:311:
حالا او وقت ای یعنی چه؟ !!! نه! ای یعنی چه!
به من چه! پاچه بالا برید تو آب اگه سنگسار شدید نگید نگفتی ها!
به سرنوشت بی دل نگاه کنید عبرت بگیرید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
دشمنت بیچاره باشه! فعلا که پرچم تو دست شماست!:163:
[آخه عزیزم اولاً که تو این آلاچیق و باغ و بستان طبق گفته فرشته جان و خود شما قرار شده حریمها رعایت بشه و اسباب لهو و لعب و قلیون و ... وجود نداشته باشه درست ؟ بنابراین بنده هم چنین دعوتی رو می پذیرم و با همان هویتم (پرچم و امضاء) اینجا حاضر میشم.
به هر حال جایی تعریف خودشو داره! کل کل هم فکر کنم یه جور لهو و لعب باشه بخصوص که مراسم افتتاحیه هم داشته باشه! بالاخره اینجور جاها کسی برای خوندن زیارت عاشورا نمیاد!:324:
ثانیاً اون بناها توی ایران هستند پس شاید طرحش برگرفته از جای دیگه باشه اما الان تو ایران وجود داره پس ایرانیه
اه آها ok! پس هر چیزی که تو ایران باشه ایرانیه!
بی دل گرامی منظور من این بود که فرشته مهربان گفت « طبق قوانین همدردی» !
کل کل هم لهو و لعب نیست که یه سرگرمی و شوخی و چه میدونم از این دسته.....بنده هم نگفتم زیارت عاشورا بخونیم ،گفتم ؟!!!!!
البته حتی اینجا هم باید مواظب باشیم در قالب این شوخیها دوستی از دوستان همدردی رو از خودمون آزرده خاطر نکنیم مگه نه ؟چون شوخی و مزاح هم در صورتی باعث شادی میشه که توش کسی رو به تمسخر نگیریم:163:
درمورد ایرانی و فرنگی بودن هم ؛ عزیزم اصلا بناها و طرح و نقشه اش رو ول کن .حالا این باغ و من هیچ در سطح بالاتر مگه یک ایرانیه معتقد نمیتونه بره یکی از کشورهای خارجی و توی رستوران غذا نوش جان کنه و بره پارک و تفریح کنه و ... ؟پس چرا فکر میکنی این باغ مناسبتی با آواتار و امضای من نداره ؟:302: خیلی هم خوبه .:310:
اصلا اگه شما دوست ندارید من دیگه نمیام تو باغ :302: خوبه ؟شما هم راخت باشید اما در هر حال مواظب باشید چون آقای مدیر حواسشون حتی تو باغ هم جمع کارشون هست:104:
-
بابا از هم دلخور نشین، اومدیم کنار آب یه خربزه و هندونه ای بخوریمااا..
بیا موعود جان یه قاچ از این خربزه بخور، خیلی شیرینه، به بی دل هم بده تا آشتی کنید.
-
خیلی خوب بابا! من که گفتم گردن من از مو باریکتره! حالا شما هم با یه تاخیر فاز یک صبح تا غروبه اومدی داغ ما رو تازه کنی! صبح آجر خورده تو سرت الان میگی آی!:311:
نه عزیز برای چی نیای تو باغ؟ اتفاقا این باغ انگ خودته! برو بشین حالشو ببر!
آقا اجازه! آقای ...!
http://www.babble.com/CS/blogs/strol...line-small.jpg
آقا ما تا فردا اینجا بشینیم خوب تاول میزنیم آقا!
بابایی!
http://www.psychologytoday.com/files...gizing_Dog.jpg
-
من و آنی و شادیو گل مریم و احتمالا بی دلم میکشیم تو آب
شدیم 5 نفر دیگه کسی نبود؟؟؟؟؟
کی می خواد خنک بشه
پاچه ها بالا بیایین تو آب
هندونه خربزه هم داریم
:310:
-
ممفرد آب نپاش، هندونتو میدم آب ببره هااا..
بذار ببینیم گردن بی دل چی شده :311:
-
بچه ها اومدیم شوخی و تفریح ،حالا درسته بعضی جاها سانسور میشه ولی چیکار میشه کرد؟سانسور هم جزو قوانین تالار هست دیگه
حالا که همگی تو تالار با هم دوستیم دلیل نداره همه چی رو به دل بگیریم البته دلیلی هم نداره کسی مسخره بشه ،البته فکر نمی کنم منظور بی دل هم خدای نکرده مسخره کردن بوده باشه
حالا همه بیاین تو اب ،موعود جون سخت نگیر ،اینجا هم که اقا نیست ،هممون خانمیم ، نا محرم هم نیست ،بیا پاتو بکن تو اب
-
شادی عزیز من جنبه ی شوخی داشته باش به هندونه چیکار داری
خوب میتونی تو هم آب بپاش هندونرو چرا حروم میکنی
نظرت چیه دست و پای بیدلو بگیریم بندازیم تو آب؟؟؟
موعود جان به جای اینکه انقدر غر بزنی بیا این هندونه خربزه رو به بچه ها تعارف کن
بیا برا زندگیه آیندت خوبه
پاهاتم بیا بزار تو آب انقدر حال میده
-
ربطی به موعود نداره بیخود شلوغش نکنین! بی دل یه خورده سر به سر قوانین عزیز تر از جان تالار گذاشت! قوانین تالار هم بهشون بر خورد و به بی دل گفته اند تا فردا بشینه روی اون صندلی!
-
این انی از صبح همش سرش تو کتابه ،بابا انی تو هم یه صدایی از خودت دربیار
تو که انقد ساکت نبودی ،
مامفرد جون منم باهات هستم ،بی دل امروز خیلی گردنش باری شده ،نمی تونه کاری بکنه ،منم باهاتم
-
[b]اِ ما مفرد من کی غر زدم ، تقصیر بی دل بود اول شروع کرد ،باشه هندونه هم تعارف میکنم ولی الانم بلدم ها !
گل مریم من که اول نفری بودم که گفتم میخوام برم تو آب ؛ البته مثل آنی تو آرامش و در حال گوش کردن به صدای پرنده ها در حالیکه تو یه دستم یه قاچ هندوانه ست و تو این دستم یه قاچ خربزه و پاهامم دارم تو آب تکون میدم:310:[/b]