RE: دیگه از دست شوهرم خستم
هیبا جان، میشه بیشتر در مورد خودتون توضیح بدین، مثلا اینکه چند ساله ازدواج کردین، از کی با همسرتون این مشکل رو پیدا کردین، چند سالتون هست و ...
:72:
سلام
ميشه يكم در مورد خودتون بگيد مثلا چند ساله كه ازدواج كرديد؟چند سالتونه؟با هم مشكلي داريد يا نه؟...........
ببخشيد با پست بالا هم زمان شد
با سلام
چنین مشکلاتی از منشاء های مختلفی سرچشمه بگیرید.مثلا:
- فیزیولوژی
- روانی
- محیطی
ارزیابی علت دقیق آن به شرح حال بالینی مفصل و دقیق و اخذ تاریخچه زندگی زناشویی اتان بستگی دارد. و همچنین نظرات و توضیحات همسرتان از این مشکل.
اینکه شما چند وقت هست ازدواج کرده اید؟ و آیا این مشکل از اولین روزهای ازدواجتان تا کنون وجود داشته هست؟ یا تشدید شده است؟ یا کم و زیاد شده است؟ و با چه عوامل دیگری همراه بوده ؟ یا اخیرا با چنین مشکلی روبرو شده اید؟و خیلی مسائل دیگر که معمولا از جلسات مشاوره استخراج می شود. منجر به اتخاذ یک روش بالینی پزشکی یا روانشناختی می شود.
سلام بچه ها ممنونم از جوابتون ما 6 سال که ازدواج کردیم و یه دختر 2 ساله هم داریم من و شوهرم به اصطلاح عاشق همدیگه بودیم البته حالا هم شوهرم مدعی که خیلی دوسم داره اما رفتارش درابن مورد نشون نمیده شوهر من در دانشگاه تدریس می کنه و خیلی جوونه و منم فکر میکنم که شاید سروگوشش هر چند کم اما بجمبه با وضع دخترای امروزی . خلاصه اینکه سعی کردم هرچی که لازمه رو بگم اگه دوباره سوالی بود جواب میدم .ممنونم
ببخشید من 27 سالمه کارشناس حقوق و مشغول خانه داری و بچه داری هستم و اینکه مشکلم با شوهرم انگار که هرازچندگاهی به خواب زمستانی میره و یادش میره که ما زن و شوهریم
خواهر عزیز بهتون خوش آمد میگم:72:
صبور باشید و به توصیه آقای سنگ تراشان عمل کنید .
کسانی دیگه ای هم بودند که قبلا همین مشکل رو داشتند (یا مرد یا زن)و همین توصیه بهشون شده چون اینجا و دورادور و بدون حضور همسرتون امکانش کمه مشکلتون حل بشه بنابراین لازمه و باید حضوری پیش مشاور برید و نیاز به تشخیص بالینی داره.
موفق باشید
با درود
هیبا عزیز اغلب این گونه مشکلات در افرادی در موقعیت های اجتماعی حضور ویژه و پررنگی دارند بدلیل فشارهای محیطی و کاری دیده می شود.
ولی توضیحات شما به نظرم کافی نبود.. سوالی داشتم:
آیا در اکثر موارد ...شروع رابطه با درخواست همسرتان بوده؟؟ شما هرگز در برقراری رابطه پیش قدم نبودید؟
آیا همسرتان نسبت به ظاهر و نوع پوششتان سخن می گوید؟
بهداشت شخصی را رعایت می کنید؟؟
در مورد مسائل کاری و علایق همسرتان با او سخن می گویید؟
بدرود:72:
سلام بله اکثرا خیلی کم نظر میده یعنی باید بپرسم تا نظر بده البته ما خیلی با هم راجع به اتفاقات روزمون حرف میزنیم من سعی میکنم خیلی به روی خودم نیارم(راجع به رابطمون) .بله کاملا رعایت میکنم.
شما چرا اينقدر خلاصه و مختصر توضيح ميدي؟چرا راحت حرفتو نميزني؟والله با شوهرت هم اين طوري حرف بزني خوب معلومه نتيجه چي ميشه ديگه!! عزيز دلم كمي حوصله كن...حرف بزن ...اينجا تمام اطلاعات ما وابسته به توضيحاتي هست كه شما ميدي شما هم كه تلگرافي حرف ميزني:303:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حسین پور
با درود
هیبا عزیز اغلب این گونه مشکلات در افرادی در موقعیت های اجتماعی حضور ویژه و پررنگی دارند بدلیل فشارهای محیطی و کاری دیده می شود.
ولی توضیحات شما به نظرم کافی نبود.. سوالی داشتم:
آیا در اکثر موارد ...شروع رابطه با درخواست همسرتان بوده؟؟ شما هرگز در برقراری رابطه پیش قدم نبودید؟
بهداشت شخصی را رعایت می کنید؟؟
لطفا به اين سوالات جواب بديد...
غزاله جون درست ميگن يكم بيشتر توضيح بدين هيبا جان تا بشه با فكر بشتري مشورت داد
شما باید مشکل اصلی رو بیان کنید
هر مشکلی دلیل داره و راه حل!
اگر مشکل جنسی هست خوب راه حل آن هم نسبتا آسان است
اگر مشکل روحی و کم صحبتی هست خوب نیاز به مشاوره دارید
عزیز دلم من مشکلتون رو خوندم ومیتونم درکت کنم این خیلی سخته که آدم فکر کنه داره بهش خیانت میشه و سخت تر وبدتر از اون اینکه که بشینی و تماشا کنی نظرات همه ی بچه ها محترم و خوبه من که شخصا در مورد مشکلم ازشون استفاده کردم ولی در بعضی موارد استثنایی نمیشه راه حل قطعی رو اینطوری پیدا کرد چون مشکل شما نیاز به تجربه ی بالا و اساسی داره اینکه الان ما بگیم شوهر شما بهتون خیانت میکنه که نسبت بهتون مقداری سرد شده اصلا درست و بجا نیست چون ما فقط حرفهای شما رو شنیدیم وشاید ایشون دلایلی از قبیل فشار کاری،افسردگی دوره ای و...داشته باشن پس کسی میتونه در این زمینه نظر قطعی بده که حرفهای دوطرف رو بشنوه و با استفاده از تخصص و تجربه اش رای بده به نظر من وخیلی از دوستان یک روانپزشک متخصص میتونه روش زندگیتون رو بررسی و تغییر بده،اما اینکه گفتی شوهرتون در محیط دانشگاهی مشغول به کارن به نظر من نمیتونه دلیل محکمی برای اثبات خیانتشون باشه سوءتفاهم ها با هم اتفاق میفته،بعضی اوقات یه دلخوری کوچیک میتونه تو دل ادما بمونه و دوری بیاره که این میتونه برای خودش یه دلیل باشه که باز باید از طریق روانپزشکی ریشه یابی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh
عزیز دلم من مشکلتون رو خوندم ومیتونم درکت کنم این خیلی سخته که آدم فکر کنه داره بهش خیانت میشه و سخت تر وبدتر از اون اینکه که بشینی و تماشا کنی نظرات همه ی بچه ها محترم و خوبه من که شخصا در مورد مشکلم ازشون استفاده کردم ولی در بعضی موارد استثنایی نمیشه راه حل قطعی رو اینطوری پیدا کرد چون مشکل شما نیاز به تجربه ی بالا و اساسی داره اینکه الان ما بگیم شوهر شما بهتون خیانت میکنه که نسبت بهتون مقداری سرد شده اصلا درست و بجا نیست چون ما فقط حرفهای شما رو شنیدیم وشاید ایشون دلایلی از قبیل فشار کاری،افسردگی دوره ای و...داشته باشن پس کسی میتونه در این زمینه نظر قطعی بده که حرفهای دوطرف رو بشنوه و با استفاده از تخصص و تجربه اش رای بده به نظر من وخیلی از دوستان یک روانپزشک متخصص میتونه روش زندگیتون رو بررسی و تغییر بده،اما اینکه گفتی شوهرتون در محیط دانشگاهی مشغول به کارن به نظر من نمیتونه دلیل محکمی برای اثبات خیانتشون باشه سوءتفاهم ها با هم اتفاق میفته،بعضی اوقات یه دلخوری کوچیک میتونه تو دل ادما بمونه و دوری بیاره که این میتونه برای خودش یه دلیل باشه که باز باید از طریق روانپزشکی ریشه یابی بشه
محدثه عزي لطفا يه بار ديگه متن تاپيك هيبا رو با دقت بخون:325:....مساله اصلا اين طور كه شما تصور كردي نيست!!!
عزيزممشكل ايشون خيانت و اثبات يا انكار خائن بودن همسرشون نيست...
درچه مورد بیشتر توضیح بدم جواب سوالتونو که دادم در اغلب موارد بله من خیلی نمیتونم پیش قدم بشم همیشه دلم میخواد شوهرم ازم بخوادمیدونم که نباید اینجوری باشم ولی هستم حالا دارم روی رفتار خودم کار میکنم مطالب خیلی خوبی رو از سایتای دیگه پیدا کردم و همینطور با راهنماییهای بیشتر شما .فکر کنم سیاست زنانه خیلی ضعیفی دارم و همینکه غذام اماده باشه و خونه و همچی مرتب باشه کافیه اما حالا میدونم ابنا برای خودم کافی نیست و من یه چیزی رو کم دارم حالا بیشتر سعی میکنم به خودم برسم وخودمم در نظر بگیرم خلاصه اینکه بیشتر وقتم رو در کنار شوهرم هستم و اونم خیلی راضیه . ازهمتون ممنونم که پیگر موضوع من بودید.
محدثه جان من کاملا به شوهرم اعتماد دارم اون یه مرد مومن و متعهد به خوانوادشه.
خوب پس مشخص شد مشکل چه هست و خدا رو شکر که مشکل اصلی که دوستان فکر کردن خیانت هست نیست!
اما در مورد سرد مزاجی بعضی آقایون که دلایل خاصی از ژنتیک گرفته تا مواد غذایی و نوع شغل می تواند متغییر باشد.
اول از همه از مدیر سایت می خوام که اجازه بدن مطلب رو کامل بنویسم این اجازه به خاطر این هست که این موضوع مربوط به میل جن*سی هست و امکان داره ایشون جازه ندن.
خوب از نوع شغل همسر شما که استاد هستند این شغل آنچنان سخت نیست و جزو مشاغلی که باعث ضعیف شدن قوه مورد نظر ما هست نمی باشد.
در مورد ژنتیک همسرتون باید دید بدن ایشان جزو کدامیک از تیپ های پزشکی هست ما چند نوع بدن داریم که یکی از آنها ضعیف هستند البته نه از نظر بدنی بلکه از نظر اون قوه ! البته در بیشتر موارد بدن های این افراد لاغر و ضعیف هست.
اما در مورد غذا من می تونم مواد غذایی رو به شما معرفی کنم که هم طبیعی هست یعنی از همین مواد غذایی که می خوریم و هم برای بدن انسان فوق العاده مفید مخصوصا برای کسانی که خواهان بچه های طبیعی و سالم هستند(فقط عوارض مفیدش پای خودتون! آنچنان موتور همسرتون روشن میشه که ...:311:
خیال شما هم راحت چند نکته دیگر هم شما باید رعایت کنید ! اگر خواهان راهنمایی بودید بگید بنویسم!
ممنون از راهنماییتون منظورتون از بچه طبیعی چیه ؟ (ما یه دختر داریم) نمیتونم بگم سردمزاج فکر میکنم حال نداره و خستس اما بازم ممنون میشم اون مواد غذایی رو بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هیبا
ممنون از راهنماییتون منظورتون از بچه طبیعی چیه ؟ (ما یه دختر داریم) نمیتونم بگم سردمزاج فکر میکنم حال نداره و خستس اما بازم ممنون میشم اون مواد غذایی رو بگید
مشکل شما بیشتر در مورد شوهرتون بود که ظاهرا کمی سر مزاج هستند
دختر شما چند ساله هستند ؟ اگر از نظر جنسی که فرق می کنه اما اگر از نظر بدنی و بی حال بودن باز هم فرق داره بگید تا راهنمایی کنم.
اما در مورد غذای آقاتون!
خوب اول از همه این رو بگم 3 الی 4 روزی باید صبر کنید تا اثر کنه، بسیاری از مردم این موضوع رو نمی دونند که غذا و دارو در کل زمان خاصی برای بدن احتایج داره تا اثر کنه و یکدفه انتظار اثر از دارو ها رو نداشته باشید چون بدن باید هماهنگ بشه.
اول یک معجون خوب رو بگم که تاثیر خوبی بر آقایون داره و کمر رو فوق العاده سفت می کنه:
یک مشت کشمش + مقداری خرما بدون هسته (یا شیره خرما مغازه ها بعضی دارن) + مقداری پسته + مقداری بیشتر گردو+ 3 قاشق کامل غذاخوری عسل خالص+ نصف پارچ شیر+ 2 تا موز رسیده ، خوب این ها رو می ریزید تو هم زن و حسابی قاطی کنید تا کف کنه! و رنگ اون تغییر کنه! بعد روزی 3 نوبت بدید بخوره، البته خرج اون یک مقداری زیاد هست اما از بیرون خیلی کمتر می افته و بسیار خوش مزه هم میشه!
توجه بسیار مهم: 3 الی 4 روز به هیچ عنوان آقا تون رو تحریک و نزدیکی اصلا نکنید چون باید دوره کامل بشه توصیه بهتر 1 هفته استراحت بدید تا بدن قدرت بگیره.
دوم: گوشت بره و کباب به همراه پیاز + خوئک گوسفند (اگه دوست دارید می تونید مورد آخر رو نخورید اما خیلی موثر هست!)+ سس قرمز تند که عالی هست.
سوم: غذا های دریایی که واقعا خدا رو باید شاکر باشیم، این غذا های دریایی واقعا هم بر روی هوش انسان تاثیر عالی دارن هم بر روی بدن، شمانگاه کنید به این ژاپنی ها یا کسانی که مواد غذایی اونها آبزیان هستند! ماهی و میگو به خاطر ویتامین E تاثیر خوبی دارن ویتامین E رابطه مستقیمی با این مسائل داره! تا می تونید غذای دریایی مصرف کنید، صدف خوراکی هم که اگر گیرتون بیاد وا وی لا!
خوب یک قرص هم معرفی کنم که از ریشه گیاه هست و یا می تونید خود ریشه رو از عطاری بگیرید. جینسینگ اگر اصل اون رو گیر بیارید واقعا عالی و موثر هست، فقط برید تو اینترنت بزنید ببینید چه خواصی برای اون ذکر شده! یکی از تاثیر هاش روی قوه باه هست، فقط باز هم می گم من خیلی جا ها گشتم و فقط یک جا دوستان معرفی کردن که اصل رو داشت و رنگ قرص اون فرق می کرد،
غذا های گرم کن رو گفتم اما شما باید بدونید غذاهایی هم هستند که بدن مرد رو سرد می کنند و دقیقا تاثیر منفی دارند و چه بسا خیلی ها نمی دونند که دقیقا همین ها دارن جلوی کار رو می گیردند! مثلا: لیمو و آبلیمو فوق الهاده شهوت رو کم می کنه به طوری که در سرباز خونه ها دائم به ما لیمو می دادن به جای کافور! قهوه یا ماء الشعیر یا مشروب ها هم بدن رو کم شهوت می کنند.
دوستان نظری داشتید بگن
مرسی دخترم 2سالشه نمیدونم شایدم سردمزاجه خلاصه ممنون از راهنماییتون
سلام
خوشحالم که بالاخره راهتونو پيدا کردين. ولی شوهر من واقعا سرده. استاد دانشگاهه. خودش منو انتخاب کرده و عاشقم بوده. الان بچه چند ماهه داريم اون هم با ميکرو. ولی شوهرم سرد تر شده ميگه بخاطر مشکلات ملیه ولی کار زيادی برای حلش نمی کنه مدتی طلا فروختيم الان می خواهيم ماشين رو بفروشيم. با من زياد حرف نمی زنه همش میترسه دعوا بشه. از آرايش و عشوه و ناز هم گزشته. شير هم دوشت نداره بخوره. پول زيادی هم نداريم که معجون درست کنيم يا غذای دريايي بخوريمحتما می گی اين ديگه چه استاديه. آره بابا همه اينا بخاطر اينه که کلی وام گرفتيم تا خونه بخريم الان مبلغ وام از کل حقوق من و شوهرم بيشتر شده حالا ببين من کارم سخته يا تو؟
سلام
آخوشحالم که بالاخره راهتونو پيدا کردين. ولی شوهر من واقعا سرده. استاد دانشگاهه. خودش منو انتخاب کرده و عاشقم بوده. الان یه بچه چند ماهه داريم اون هم با ميکرو. ولی شوهرم سرد تر شده ميگه بخاطر مشکلات مالیه ولی کار زيادی برای حلش نمی کنه مدتی طلا فروختيم الان می خواهيم ماشين رو بفروشيم. با من زياد حرف نمی زنه همش میترسه دعوا بشه. از آرايش و عشوه و ناز هم گزشته. شير هم دوست نداره بخوره.غذای اصلیش برنج و خیار و گوجه و مرغه. پول زيادی هم نداريم که معجون درست کنيم يا غذای دريايي بخوريم حتما می گی اين ديگه چه استاديه. آره بابا همه اينا بخاطر اينه که کلی وام گرفتيم تا خونه بخريم الان مبلغ وام از کل حقوق من و شوهرم بيشتر شده حالا ببين من کارم سخته يا تو؟ کاش یکی پیدا میشد منو هم اهنمایی می کرد شوهرم چشم پاکه و مومن ولی بیرونو بیشتر از خونه دوست دره خود ارضایی نمی کنه ولی انزال زودرس داره زیاد می خوابه و مدام سر درد و الرژی داره. خوش برورو است تو همسایه ها و محل کار همه دوسش دان مرد قابل اعتمادیه. ولی من باهاش مشکل دارم اخه کار دیگران براش مهمتره و نیاز من از لحاظ روحی و مخارجم براش زیاد مهم نیست یکی بگه من چیکار کنم
دوست خوبم چاره یاب عزیز، شما باید لطف کنید و مسائل تون رو توی تاپیک جداگانه ای مطرح کنید تا دوستان بتونن راهنمایی تون کنن
در ضمن به تالار همدردی هم خیلی خوش آمدید:43: