-
وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
سلام وجود اين عضو خانم باران 68 در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم باران 68 عضو همراه دلسو ز مهربان با تجربه با دانش است من در تالار از خانم باران 68 تجربه دانش علم ياد گرفتم تاپيك خانم باران 68 در تالار خيلي عالي و مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است
-
RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
سلام
ممنون آقای ابراهیمی از محبتتون
اما حالا چرا اول از همه مــــــــن . آقای ابراهیمی درسته ما تو صندلی داغ با هم همکاری داشتیم اما قرار نبود پارتی بازی کنید هااااااااا :311:
گذشته از شوخی ممنون از این همه تعاریف و لطف شما :72:
تاپیک خوبی هست که یک فرد مورد نقد دیگران قرار بگیره و بسیار به بهبود عملکرد کمک خواهد کرد.
ممنون از ایجاد این تاپیک . :104::104::104:
خوب من منتظر نظرات و نقد های دوستان هستم هاااا
دوستان زود باشید دیگهههههههههههه
-
با سلام
بعضی اعضاء وقتی نظری در تالار می دهند، سنجیده و با فکر و همه جانبه هست. و با احتیاط و مطالعه نظر می دهند. من وقتی نظرات آنها را می خوانم از عمق نظرشان لذت می برم.
معمولا وقتی چنین افرادی نظر می دهند، دیگر نیاز کمتری می بینم که من هم بخواهم چیزی اضافه کنم.
مقالات ومطالبی که انتخاب می کنند غالبا سودمند و اثر بخش هست.
و بیشتر همکاری با مدیر دارند و کمتر انرژی مدیران را صرف خود می کنند.
و از همه مهمتر بسیار کمتر از آنها به مدیر شکایت می شود. و معمولا تنش های کمی فراهم می کنند واگر چنین شود خودشان با انعطاف و صبوری و آرامی حل می کنند.
baran.68 یکی از آن افراد هست. و افراد دیگری هم هستند که به مرور معرفی می کنم.
از محمد ابراهیم عزیز هم که زمینه ای فراهم کردند تا از اعضاء فعال تشکر بشود ، قدردانی می کنم. البته انتقادات هم می تواند موثر باشد تا اینگونه زمینه تغییرات مثبت هم در این عزیزان ایجاد شود.
و یک انتقاد که به baran.68 هست (البته این انتقاد به خود من هم هست)، طولانی شدن بعضی مقالات یا پستها یا جوابهایشان هست. که ممکن است که همه مراجع کنندگان همه آن را با دقت مطالعه نکنند .
-
پست ها و مطالبی که باران عزیز قرار میدن، دقیقا مانند نامشون، لذت بخش و آرامش دهنده هست...
من احساس میکنم، ایشون باعث زیادتر شدن صمیمیت و گرمای تالار شدن..
باران عزیز
از بودنتون ممنونم...:72:
:72:
-
سلام !
اجازه هست:325:باران عزيز يكي از اعضاي با اطلاعات و فعال اين تالار هستند كه به نسبت سن نسبتا كمي كه به نسبت خيلي از اعضاي قديمي دارند هم تونانائي خوبي در امور كامپيوتري و اداره تالار(حتي ارائه بنرها اگه اشتباه نكنم:303:)و هم براي پاسخگوئي به مراجعين و اعضا دارند.
من پيشنهاد ميكنم با اين وضعيت موجود كه خيلي از مديران مرخصي كوتاه يا طولاني مدت تشريف دارند از ايشون به عنوان يكي از مديران اينجا(البته در صورت تمايل خودشون:300:) استفاده بشه تا ما هم شاهد مطلوبيت و كارائي بيشتري تو تالار باشيم!:104:
موفق و شاد باشيد باران عزيز!:46:
-
باران جان
یک همدرد واقعی و دلسوز و مهربان و مومن و آرام:310:
حضورش توی تالار برای من که باعث آرامش و دلگرمیه.
نظرات و دیدگاهش رو دوست دارم و اگه مشکلی داشته باشم حتما ازش راهنمایی می گیرم چون فکر میکنم
اعتقادات و دیدگاهش شبیه خودمه:46:
باران عزیزم برات روزهای خوشی رو آرزو میکنم و بهت خسته نباشید میگم:72:
-
سلام و جود اين عضو خانم صبا 2009 در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم صبا 2009 عضو همراه دلسو ز مهربان با تجربه است تاپيك خانم صبا 2009 در تالار عالي است مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است
-
خانم صبا، فردی بسیار متفکر و عمیق هستن، از پستهاشون دقیقا میشه این رو فهمید، احساس می کنم از اون دسته از افرادی هستن که قبل از سخن گفتن در موردش فکر میکنن و بعد صحبت میکنن..
نکته سنج، دقیق، منطقی..
موفق باشید صبای عزیز :43:
:72: :72: :72:
-
صبا 2009دختر خوبیه:46:
معمولا منطقیه و همیشه آروم میاد و آروم میره...
انشاء الله عاقبت بخیر بشی صبا جان:72:
-
سلام:72:
آقای ابراهیمی ،نداشتیما . من که شوکه شدم .:163::316:
شاد و موعود عزیز همیشه لطف داشتند و دارند :72::43::46:
من خیلی چیزا از تالار یاد گرفتم ولی متاسفانه تا حالا زمانم بهم اجازه نمیداده که آموخته هام و لطف هایی که بهم شده رو جبران کنم . امیدوارم بتونم ذره ای از موهبت بزرگی رو که خالقم در قالب همدردی بهم داده رو به کمک شما بزرگواران مهربون جبران کنم.
خیلی می دوستمتون:72::72:
-
اجازه هست؟
منم می گم ،صبا جون خیلی به نظر من نجیب و متین هست ، وخیلی هم دوست داشتنی
کم گوی و گزیده گوی
من که خیلی دوسش دارم
-
سلام
اين تالار قائم به زحمات اعضاء دلسوز ، فعال و خوبش هست.
و صبا_2009 نيز از جمله اعضاء مفيد و موثر تالار هستند. و بنده هم به سهم خودم از ايشون تشكر مي كنم.
همچنين از محمد ابراهيمي هم تشكر مي كنم كه زمينه اي فراهم آورده است تا بتوانيم حداقل زباني تشكري از اين عزيزان داشته باشيم.
فقط مشكلي كه هست ، اينه كه بسيار بسيار زيادند دوستاني كه در اين تالار خدمت كرده و مي كنند. و مطمئنا نام بسياري از آنها از قلم مي افتد كه من پيشاپيش از همه آنها عذر مي خواهم و براي همه آنها آرزوي بهترين ها را دارم و دستشان را به گرمي مي فشارم. به خصوص عزيزاني كه هم اكنون فعال نيستند. :72:
-
سلام به دوستان عزیز
من هم به نوبه خودم تشکر می کنم از دوستانی که به من لطف داشتند اما یادتون باشه ها که فقط مدیر محترم انتقاد کردند :302:
انتقاد هم می تونه سازنده باشه اما نمیدونم چرا من هر چی سعی می کنم بازم پست هام کوتاه نمی شه :311:
صبای عزیز
دختر عمیق و بافکری است و معمولا نظرات مفیدی دارد .
تاپیک های مفیدی ایجاد می کنند .
صبای عزیز فکر می کنم کمی به خودت سخت می گیری که این به دلیل همون اهل فکر بودنته اما خوب گاهی باید زندگی رو راحت تر دید .... (البته این از دید منه و یک شناخت مجازی بنابراین ممکنه در دنیای واقعی چنین چیزی نباشه)
اما مهربون و خوش قلب هستی و این یکی از خصوصیات آشکار تو هست .
برات آرزوی موفقیت دارم در تمام مراحل زندگی:43:
-
شاد دوست داشتنی :72:،موعود دلسوز :72:،گل مریم مهربون :72:، جناب سنگتراشان عزیز:72: ، باران خوبم:72: و آقای ابراهیمی گرامی:72: منو حسابی شرمنده محبتتاتون کردین .
یک دنیا سپاسگذار.:316:
من دارم از محبت هاتون ذوب میشم . میشه نفر بعدی رو صدا کنید تا من تموم نشدم .:311::43:
-
سلام اين عضو خانم شادي در تالار چه اثري داشته اعضا تالار مدت سه روز وقت دارين
خانم شادي اعضا خوب مهربون دلسوز با تاپيك خيلي عالي ومفيد اموزنده است مطالب پرمحتوا است من از ايشان در تالار راهنمايي زيادي ياد گرفتم با اعضا خوب صميمي است تاپيك هاي مفيدي ايجاد مي كننداميدوارم براتون ارزوي موفقيت دارم:72:
-
من پاک از این تاپیک غفلت کردم !!!!
باران 68 >>> پستهاش نسبت به سنش پخته و مفیده ، و از این جهت وجوش اثر مثبت داره ، و انتخاب مقالاتش هم حاکی از سلیقه و نیاز سنجیه .
صبا 2009 >>> اهل اندیشه ، هر جا که نیازه خوب حضور می یابد و تاپیکهای خوبش اثرات مفید داره ، از جمله تاپیک همسر عزیزم ، که انرژی بخش است و مثبت نگری را تقویت می کند .
شاد عزیز >>> پیشکسوت محبوب ، دوست داشتنی ، و صبور ، که با بهره گیری از تجاربش اعضاء رو به خوبی راهنمایی می کنه و در ایجاد آرامش در اونها مؤثره ، چون خودشم آرامه
امیدوارم هر سه این عزیزان همیشه سالم و سرحال و پرتوان ، یالهای سال وجودشون رونق بخش نیکی در تالار همدردی باشه .
ان شاء الله .
.
-
شاد عزیزم
اصلا اسمش با خودش شادی و نشاط میاره.........
صحبتهاش از سر تفکر و باوره ..........
صبوره و مهربان و شاد و دلسوز........
پاینده باشی شاد همدردم:72:
-
در مورد شادی و تاثیرش تو تالار:325: که میشه یه کتاب نوشت .
من فقط چند جمله از کتاب رو اینجا مینویسم:303: :
یه همیار واقعی ؛ دلسوز و مهربون و منطقی . حرفاش به دل میشینه چون مسلما آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند.
خیلی هم دوست داشتنیه.:43::46:
بهترین ها رو واست میخوام شاد عزیز:72:
-
باران - صبا و شاد هر یک در نوع خود دختران فوق العاده ای هستند که شخصا بسیار از آن ها آموختم و می آموزم .
باران دختری آگاه با دانسته های بسیار که دوستش دارم :72::46:
صبا دختری صادق و روراست که میل به تغییر دارد و من بسیار دوستش دارم و محترم می دارمش :72::46:
شاد یک نمونه ی کامل از حکمت ناشناخته ی زندگی انسانی - منطق خاصی زندگی شاد دارد که مدام سعی می کنم منطق زندگی دوباره ی شاد را درک کنم . تجربه تولد - تجربه مرگ - تجربه ی زندگی دوباره و..........زندگی شاد فوق العاده است و من بسیار او را دوست دارم .:46::72:
-
احساس می کنم تنها دکمه تشکر نتونه پاسخ محبتهای شما رو بده، ازتون سپاسگذارم و به خاطر لطفی که به من دارید شرمنده هستم..
:46: :43:
:72: :72:
-
فرشته و آنی عزیزم ممنونم از اظهار لطف شما عزیزان
حضور شما پیشکسوتان عزیز به ما دلگرمی میدهد و از شما بسیار می آموزیم :43::46:
شاد عزیزم به شخصه بسیار از زندگی شما آموختم و امروز نیز از پست های پر محتوای شما بهره می برم .
شاد عزیز از محکم بودنت از صبرت ، از مهربانیت ، از آرمش وجودت ، از شاد بودنت بسیار آموختم .
باید به تو آفرین گفت که از پستی و بلندی های روزگار استفاده کردی برای ساختن خویشتن و برای رشد .:104:
حضور شاد عزیز در تالار بسیار انرژی دهنده است . هر وقت که اسم شاد عزیز رو در تالار می بینم تمام جملات بالا برام تداعی می شه .
مشاوره هایی مفیدی براساس تجاربشون دارند که بسیار ارزشمند است .
شاد عزیز از بودنت ممنونم .:43:
-
سلام خانم شادي از جمله اعضا مفيد و موثر تالار هستند و بنده هم به سهم خودم از ايشون تشكر مي كنم خانم شادي فعاليت سازنده در تالار دارد :72::72::72:
-
سلام اين عضو خانم موعود در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم موعود اعضا خوب مهربان دلسو ز با تاپيك عالي و مفيد اموزنده مطالب پرمحتوا است من از ايشان در تالار راهنمايي زيادي ياد گرفتم با اعضا خوب صميمي است تاپيك هاي مفيدي ايجاد مي كنند اميدوارم براتون ارزوي موفقيت دارم:72:
-
همیشه در پس پستهای موعود عزیز، مهربانی خاصی رو می بینم که لذت بخش و آرامش بخش هست. امیدوارم همیشه با ایمانی که داره پر تلاش و خشنود باشه ..
:72:
-
منم با شادی جون موافقم
زهرا دختر خیلی دوست داشتنی و باخدا ایه
امیدوارم همیشه موفق باشی:46:
-
.. مهم نيست كه دير رسيدم مهم اينه كه بالاخره بهتون رسيدم....
سلاااااام به دوستاي گل و مهربون تالار ....
آقاي ابراهيمي دستتون درد نكنه واقعا تاپيك جالبيه....
اين فكراي خوب فقط از سر يه آدم خوش قلب به اسم محمد ابراهيمي ميتونه تراوش كنه....
بازم مرسي ....
باران عزيز يه دختر شاد و فعال و سرزنده اس كه وقتي اومد خيلي زود به دل همه نشست ....
چون خيلي دوست داشتني و خوش زبون و مهربون بوده و هست.... دوست دارم باران عزيزم....
صباي عزيز و فهيم گرچه من بايد بيشتر بشناسمتون چون مطمئنم كه ميتونم خيلي چيزا ازتون ياد بگيرم....
صبا به نظر منم يه دختر فهميده و مهربون و عاقله و دوست داشتني....
شادي عزيزم .... ميشه گفت ما دوستاي قديمي شديم با هم .... و واسم خيلي خيلي عزيزه و محترم...
شادي يه جورايي با قلب من پيوند خورده ..... ميشه گفت من رفيق غمهاش هم بودم ...
اون مدت رو هيچوقت فراموش نميكنم.... دوره اي كه هم دردناك بود و هم شيرين ....
كسي كه به چشم بچه ها اشك آورد از كوچيك و بزرگ شادي بود.... نبودش واسه همه دردناك بود...
و كسي كه خنده واقعي رو به بچه ها بود بازم شادي بود.... با اومدنش و سلامتيش....
بچه هاي تالار همه دست به دست هم واسش از ته دل دعا ميخوندن.... و خدا دعاهامونو مستجاب كرد...
شادي زندگي تالاره ..... عشقه تالاره .... و باعث همبستگي بچه هاس... دوستش دارم خيلي زياد....
و فكر ميكنم همه بچه ها دوستش دارن خيلي زياد....:46:
موعود عزيز و مهربون ديگه جاي گفتن نداره .... يه دختر مقيد و با خدا..... يه دختر نجيب و مهربون و بي ريا.....
هيچي تو دلش نيست غير از سادگي و محبت و مهربوني.....
موعود عزيزم دوستت دارم و توي دعاهات منو فراموش نكن....
خب نفر بعدي كيه ؟؟؟؟
هركي هست دوست داشتنيه آخه يه چيزي رو ميدونين....
اين كار خدااس اين همه قلب مهربون و دوست داشتني با محبت و صداقت دوره هم جمعند....
همه بچه هاي تالار از نظر من مقدس و پاك و مهربون و دوست داشتني هستن....
:43:
-
سلام وجود اين عضو خانم اني در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم اني عضو همراه دلسو ز مهربان با تجربه با دانش است من در تالار از خانم اني تجربه دانش علم ياد گرفتم تاپيك خانم اني در تالار خيلي عالي و مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است
-
سلام،
من ۲ ساعت پیش از مسافرت رسیدم خونه،
و این تاپیک امروز درباره انی عزیز هست و من دوست دارم نفر اول باشم که درباره انی عزیز مینویسم...:310:
انی عزیز به نظر من، یکی از اعضای فوقالعاده با ارزش این تالار هستند که بدون وجود ایشان و راهنماییهای ارزشمندشون، این تالار چیزی بسیار فراتر از یک عضو کم داشت...
انی عزیز، در حقیقت، بخشی از شخصیت این تالار رو تشکیل میدن و بدون ایشان، این تالار بخشی از هویت مثبت خودش رو از دست میده...
و به همین دلیل فکر میکنم، خیلی زودتر از اینها باید از ایشان تقدیر میشد...:300:
ایشان جز معدود کسانی هستند، که در راهنمایی هایشان، کمتر رنگی از تعصب و برچسب زدن میبینم ، و این برایم خوشحال کننده هست...:104:
چرا که، بی تعصب بودن و عدم برخورد غیر منطقی و راهنمایی بدون تعصب، هنر و ظرفیتی هست که هر کسی ندارد...:163::104:
و البته ایشان را با چنین ظرفیتی، مادری موفق میپندارم و حدس میزنم ارتباط بسیار بسیار خوبی با فرزندانشان داشته باشند،
یک تعامل منطقی مثل یک دوست واقعی...:104:
برای چنین قلب و روح پاکی که بدون هیچ چشمداشتی تجربیات ارزشمندش رو با همه ما شریک شده،
از خداوند بهترینها را میخواهم،:72:
کامران
-
مرسی نازنین مهربانان
انسان امروز زلف بخت بدش به بی مهری گره خورده و اگر جایی دست نوازشی و مهری بود بوسه باید زد بر این مهر صادقانه و ....
( نازنین دوستانم ) آقای ابراهیمی - کامران و کیوان عزیز - reihaneh- , نعمت يعني ما , gh.sana , lvlahtab و...
وجود و ذات همه ی شما سرشار از مهر و دوستی و یکرنگی هستید ، در نتیجه دستان همه ی شما عزیزانم بوسیدنی است .
من در مکتب هر یک از شما به شکلی شاگردی می کنم و افتخاری است بودن در میان جمع شما نازنین دوستانم ، تشکر می کنم که مرا در جمع صمیمی خود پذیرفتید .
وجود همه ی شما نازنینان برکت و عشق و مهر و دوستی است . دوستتان دارم و برای همه ی شما بهترین ها را از خداوند آرزو دارم .
-
از نظر من خانم آنی یه روانشناسه ، اگر چه بطور آکادمیک مدرک نگرفته اما بصورت کاربردی برخی از رو شها رو می دونه و از تکنیکهای موجود بخوبی استفاده می کنه.
علاوه براین اهل مطالعه است و برا غنای تالار خیلی زحمت میکشه. اما از همه مهمتر به فکر بچه ها و مشکلاتشونه و حتی پیگیر مشکلات اعضای فامیل هم هست و این دوتای آخر یعنی اینکه :
خیلی خوبی آنی عزیز :104::104::72:
-
انی یه دونست اونم برای نمونه اس...خیلی دوستت دارم عزیزم و بیصبرانه منتظر دیدنت هستم:46:
-
من وضو با تپش پنجره ها می گیرم ... و میایم به بهشت ...نام تو ، نام من است ...... همچنان چون بی نهایت بی گذشته یا آینده و .....
-
سلام خانم اني به نظر من يكي از اعضاي فوق العاده با ارزش اين تالار هستند خانم اني از نظر من يه روانشناس موفق است خانم اني از جمله اعضا مفيد موثر تالار هستند و بنده هم به سهم خودم از ايشون تشكر مي كنم
خانم اني ايشان به خوبي بحث ها شركت كرده با شجاعت و اگاهي نظرات خود بيان مي كنند ايشان مهربون خوش قلب دلسو ز با تجربه هستي اميدوارم همچون گذشته حضو ر فعا لتري در تالار داشته باشندوجود شما در اين تالار به اعضاي اين تالار قوت قلب ميده فعال با انگيزه و با تجربه اميدوارم براتون ارزوي موفقيت دارم
خانم اني عزيز خيلي خيلي خوبي:72::72::72:
-
سلام،
محمد ابراهيمي عزيز،چقدر قدر شناس است،:72:
هر عضو در جاي خودش ، و با افكار صحيح و مثبتش؛نقشي بزرگ در پيشرفت روند كنوني تالار دارد؛
آموختني ها كم نبوده،
ممنونم آني عزيز
و تمامي دوستاني كه با وجود سبزشان هميشه و هميشه مسمر ثمر بوده اند .
پيشنهاد ميكنم،نفر بعدي خود محمد ابراهيمي باشد؛
خب بفرماييد
البته با اجازه خود محمد گرامي
-
آقای ابراهیمی نازنین و محترم
شخصیتی دوست داشتنی دارد .
دلی همچو آینه دارد . مهربان است وپویا و فعال .
در مسئولیتهایی که به عهده می گیرد خوش می درخشد چرا که فرد مسئولیت پذیری است و پشتکار خوبی هم دارد .
فردی است برنده - وقتی کاری را شروع می کند حتما به پایان می رساند و کاری را نصفه نیمه رها نمی کند .
به فکر همه ی اعضا هست و از حال همه خبر می گیرد .
هیچ حب و بغضی در وجودش نیست .
ندیده ام به کسی برچسبی بزند و کسی را قضاوت کند .
وقتی عصبانی است موضوع خشم خود را به درستی می شناسد و آسمان و ریسمان نمی بافد و اهل گفتگو و منطق است و به خوبی کنترل خشم می کند .
موفق باشید و برقرار و باینده .
-
محمد عزیز خیلی راحت احساساتش رو بروز میده و از مسی رودر وایسی نداره...این رک گویی اش رو دوست دارم...و همین باعث میشه از هیچ کس کینه ای به دل نگیره و راحت باشه...
خوش قلب و مهربونه...امدوارم همیشه موفق و موید باشه و به اهدافش برسه...:72:
-
سلام وجود اين عضو محمد ابراهيمي در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
-
وجود آقای ابراهیمی تو تالار باعث شده یه سری از خلا های تالار توسط ایشون پر بشه
خلا هاییکه اگه ایشون عضو تالار نبودن فکر کنم همیشه وجود داشت
ایشون به موضوعاتی میپردازن که مهمه و به ذهن کمتر عضوی میرسه اونو بیان کنه
اما دلم نیومد منم نظرمو درمورد برداشتی که از فعالیتشون دارم بگم
ایشون انصافا بدون غرض ورزی در تالار فعال هستن.کمتر کسی رو مستقیما مورد خطاب قرار میدن و ندیدم کسی رو قضاوت کنن
به جرات میتونم بگم تنها عضو تالار هستن که شاید بین همه اعضا محبوبیت زیادی دارن
از بایت تمام کارهایی که در تالار انجام میدین ممنونم
موفق باشید:72::72::72:
-
سلام دوستان عزیز
ببخشید که دیر اومدم .
آقای ابراهیمی،شاد،مهتاب،شیرین جون و دوستان عزیز از لطف شما بینهایت ممنون و متشکرم .
حقیقتا خودم رو لایق گفته ها و نظرات شما عزیزان نمیدونم ؛ شما همه عزیز و مهربون هستید و من از هر کدام شما نکته ها و درسهایی آموخته ام .
من اینجا اومدم تا یاد بگیرم و شاگردی کنم
امیدوارم بتونم حداقل یه خواهر کوچیک و یه شاگرد حرف گوش کن براتون باشم چون راستش خودم اگه بخوام خودم رو ارزیابی کنم شاید از 100 به خودم نمره زیر 50 بدم .
باز هم ممنونم:72:
آقای ابراهیمی
یکی از اعضای فوق العاده مهربان و صمیمی تالار همدردی
با دلی پاک و ساده و یکرنگ و زلال و آسمانی و ...
تاثیر بارزشون توی تالار همین به یاد بقیه بودن و یکرنگی شون هست که به ما میگه که از همدیگه غافل نشیم و هوای همدیگه رو داشته باشیم.
براشون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم:72:
-
من چند روزی نبودم و از قافله عقب موندم
موعود عزیز >>> با اعتقاد و دلسوزی تاپیک می زند و می توان گفت دلش می تپد برای این که بتواند راهنمایی مفیدی داشته باشد و گره بگشاید از زندگی دردمندی که به این صحن و سرا رو آورده
آنی >>> عشق به آموختن و میل به به کار بستن در وی موج می زند و این را به صورت انرژی ای پویایی بخش به دیگران منتقل می کند ، به سوی دانایی بیشتر و به کار گیری جسورانه دعوت می کند .
محمد ابراهیمی >>> روان و سیال و طراوت بخش مثل باران بهاری ، من شیفته صداقت و صراحت و بی پیرایگی ایشان هستم و همینگونه بودنش در تالار آموزه ای عملی است برای دیدن اثر صداقت و صافی و بی پیرایگی
از خدا می خواهم هر سه شما را در پناه خود به نیکی
محفوظ بدارد
.