سلام
با کمال ادب و احترام تقاضای شروع سری پنجم صندلی داغ را دارم .لطفا!:43:
آقای کیوان -خانم باران - آقای محمد ابراهیمی -آقای کنجکاو ......:104:
یکی این صندلی داغ که فسیل شد را دریابد .لطفا!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
با کمال ادب و احترام تقاضای شروع سری پنجم صندلی داغ را دارم .لطفا!:43:
آقای کیوان -خانم باران - آقای محمد ابراهیمی -آقای کنجکاو ......:104:
یکی این صندلی داغ که فسیل شد را دریابد .لطفا!
با سلام؛ و ممنون از استارت شما براي روشن كردن صندلي داغ!
بنده هم در كمال ادب و احترام ؛التماس ميكنم يكي اين صندلي را هل بده تا روشن بشه، :311:
محمد ابراهيمي داوطلب است و يك همكار ميخواهد،
كيست كه به همكاري اش بيايد؟
سلام سري پنجم صندلي داغ به مديريت محمد ابراهيمي است صندلي داغ خيلي داغ جذاب اموزنده داشته باشيم
ليست اعضا در نوبت صندلي داغ هستند
خانم اني
خانم فرشته مهربان
خانم صبا 2009
خانم شادي
خانم روزن
خانم گل مريم
خانم بلوم
خانم غزاله
خانم نيلوفر
خانم نيلو
خانم سارا
رهايي
اقاي كنجكاو
اقاي بي بي
خانم باران 68
خانم بالهاي صداقت
خانم موطلايي
انوش
غربب اشنا
به یاد قدیم الایام اگر باز اقای کنجکاو قبول زحمت کنند عالی میشه
بشتابید دوستان ،هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
با تشکر از محمد عزیز
می دونم که هماهنگ کردن اعضا و این صندلی واقعا کار سختیه ، از این جهت بهتون خدا قوت میگم.
یه کوچولو پیشنهاد هم داشتم ، بنده یکی دوبار روی این صندلی نشسته ام و مناسب تر می دونم بجای من ، آغاز گر این تاپیک (ستاره) و یا دوستانی دیگه کامران ، دیجیتالمن ، دل و... و یا افرادی که به تازگی افتخار آشنائی باهاشون رو داریم رو کاندید صندلی داغ بفرمائید.
حکم آنچه تو فرمائی :104:
از امروز نوبت خانم اني كه در صندلي داغ شركت كنند
سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز با تجربه خانم اني سوال از شما
1_چه رشته ورزشي دوست داريد
2_يك بيت شعر قشنگ بنوبسيد
3_چه رنگي را دوست داري
4_جديد ترين فيلمي ديدي نام ببريد
5_چه خواننده موسيقي دوست داريد
6_بهترين هديه اي كه تا به حالا گرفتي
7_مهمترين هدف زندگي ات چيست
8_شما وقتي عصباني بشي چه كار مي كني
9_چند تاپيك يا پستي كه بيشتر روي شما اثر گذاشته به ما معرفي كن
10_جواني تعريف كنيد
11_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود
12_مثبت ترين خصوصيت اخلاقي تان چيه
13_كدوم شهر ايران بيشتر دوست داري
14_اگر بري مكه اولين دعايي كه ميكني
15_چه غذايي رو بلدين خوب درست كنين
16_ميزان توجه شما به علم و منطق و معنويات چه قدر است
17_تعريف از سرنوشت چيه يا اصلا قبولش داري اگر داري نقش اختيار در سرنوشت چيه
18_يك پيشنهاد ساده و اجرايي براي رشد تالار همدردي
19_يك ضرب المثل بگويد
20_بهترين بازيگر نام ببريد
21_بهترين اعضا تالار نام ببريد
22_يك جمله درباره مدير همدردي و اقاي كيوان بگويد
اميدوارم هميشه موفق باشيد
سلام . آقای ابراهیمی !!!!!
با ما به از این باش
که با خلق جهانی
برادر یک رحمی می کردید این همه سوال !!!!
1_چه رشته ورزشي دوست داريد ؟
اسب دوانی و باله
2_يك بيت شعر قشنگ بنوبسيد؟
غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است
3_چه رنگي را دوست داري؟
زرد و سورمه ای
4_جديد ترين فيلمي ديدي نام ببريد؟
اهل فیلم نیستم فکر کنم آخرین فیلمی که دیده ام فیلم "سنگسار ثریا "باشد .
5_چه خواننده موسيقي دوست داريد ؟!
من اهل موسیقی سنتی و موسیقی بی کلام و تک نوازی هستم
6_بهترين هديه اي كه تا به حالا گرفتي؟
چندین سال پیش به مناسبت تولدم یک دست نوشته گرفتم که خیلی دوستش داشتم و دارم و خواهم داشت .
7_مهمترين هدف زندگي ات چيست؟
من یک خروار هدف دارم از کوتاه مدت گرفته تا دراز مدت و همه را لازم و ملزوم می دانم و از یک درجه اهمیت برخوردار هستند .
8_شما وقتي عصباني بشي چه كار مي كني ؟
من سخت عصبانی می شوم اما اگر عصبانی بشوم تا جای ممکن سعی می کنم خودم را کنترل کنم و نمودار واکنش من خیلی ضعیف تر از شدت عصبانیت من است .
9_چند تاپيك يا پستي كه بيشتر روي شما اثر گذاشته به ما معرفي كن؟
حضور ذهن ندارم ولی تعدادشان کم نیست .
10_جواني تعريف كنيد؟
پایان دوره ی نوجوانی و شروع یک مرحله برای کامل شدن و پویایی و تجربه های ناب
11_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود؟
من همیشه دور و برم پر از کتاب است و همیشه در حال خواندن هستم . از شعر گرفته تا ........
اما کتابهایی که این روزها دم دست دارم
" حافظ "
" دندان مار " نوشته ی پال توئیچل
"شمنیزم - تولتک ". تالیف : امیر رضا الماسیان
و به تکرار کتابهای " دکتر برایان ال وایس " کلا ذائقه یک دست و یکنواختی در عرض شبانه روز برای خواندن کتاب ندارم .
12_مثبت ترين خصوصيت اخلاقي تان چيه ؟
مثبت بودنش را نمی دانم اما اهل تغییر هستم . صبور و ساکت هستم . سرم به کار خودم است . مردم آزار نیستم . دروغگو نیستم . به حق و حقوق مردم احترام می گذارم و سعی می کنم طیف انسانهایی که درک می کنم گسترده باشد و قادرم اگربه نتیجه ای برسم از عزیزترین چیزهایی که دارم بگذرم .
13_كدوم شهر ايران بيشتر دوست داري ؟
همه جای ایران سرای من است .
14_اگر بري مكه اولين دعايي كه ميكني ؟
صلح و امنیت و آرامش جهانی !!!!
15_چه غذايي رو بلدين خوب درست كنين؟
کلا آشپز خوبی هستم .چندان فرقی ندارد .
16_ميزان توجه شما به علم و منطق و معنويات چه قدر است؟
بسیار زیاد .....
17_تعريف از سرنوشت چيه يا اصلا قبولش داري اگر داري نقش اختيار در سرنوشت چيه؟
به تعریف جاری از سرنوشت باوری ندارم اما در این باب باورهایی دارم که ترجیح می دهم برای خودم نگاه دارم و نقش اختیار انسان در حوزه باورهای من خیلی قوی است .
18_يك پيشنهاد ساده و اجرايي براي رشد تالار همدردي؟
از احساسی برخورد کردن با مراجع پرهیزکنیم و اعتقادات و باورهای شخصی خودمان را به دیگران در قالبهای احساسی و متعصبانه تحمیل نکنیم .
19_يك ضرب المثل بگويد؟
از ماست که بر ماست .
20_بهترين بازيگر نام ببريد.
جمشید مشایخی - داوود رشیدی - علی نصیریان - فخری خوروش - پناهی خوش تیپ : محمد رضا گلزار خوشگل : نیکی کریمی - مهناز افشار
21_بهترين اعضا تالار نام ببريد.
همه جزو بهترینها هستند . می دانید که از پیروان شعار " من خوب هستم - شما خوب هستید " هستم .
22_يك جمله درباره مدير همدردي و اقاي كيوان بگويد؟
آقای سنگ تراشان دوست و مشاور نازنینی که از او بسیار آموختم .
کیوان را که خیلی دوست دارم . پسر ساکت و اهل دیار درد است .سکوتهایش همه فریاد است .
اميدوارم هميشه موفق باشيد !!!بله . مرسی . بالاخره موفق شدم به این مجموعه از سوالات پاسخ بدهم .:104:
آنی عزیز
سلام و خسته نباشید
1- آیا مثبت اندیشی زیاد به مفهوم گول زدن خود مون نیست ، منظورم اینه که شما که دوز مثبت بینی تون خیلی زیاده ، شده پیش خودتون فکر کنید با این طرز تلقی دارید سر خودتون رو شیره می مالید؟
2- چقدر اهل بازی هستید، تا حالا شده با کسی مثلا همسرتون شروع به بازی (بازیهای اریک برن) کنید؟
3- اهل عبادت هستید؟ نماز میخونید؟ اگه پاسخ مثبته چرا؟
4- اگه کسی ازتون یه انتقاد تند بکنه چه موضعی می گیرید؟
5- اگه کسی شما رو ناراحت کرده باشه و بدونید حق با اون نبوده ، آیا انتظار دارید ازتون عذر خواهی کنه و بعد روابطتون رو مثل سابق می کنید ؟ یا صرفا روابطتون رو ه کم محدودتر می کنید باهاش.
6- شده با کسی قهر کنید ؟ اگه فردی با شما قهر کنه چیکار می کنید؟
7- با فردی که دوست داره پیشتون از زمین و زمان بناله و مظلوم نمائی کنه و حس ترحمتون رو بیدار کنه ، چه واکنشی نشون میدید؟
8 - اگه ببینید فرزندتون از خط قرمزی که براش کشیدید تجاوز کنه ، مثلا شب نیاد خونه اولین برخوردتون وقتی که دیدیدش چیه؟
9- عمده مشکلتون در ازدواج اول چی بود؟
10- بنظرتون همسرتون هم در حد و حدود شماست ؟(از لحاظ درک و فهم و بینش)
سوالها رو یه کم تفت دادم تا صندلی رو داغ تر کرده باشم. هر کدوم رو تمایل نداشتید می تونید جواب ندید.
سلام آنی عزیز :72:
1- تا حالا شده خودتون رو تنبیه و یا تشویق کنید؟ هر کدوم به چه صورت بوده؟
2- بهترین درسی که یک مادر میتونه به فرزندش بده چیه؟
3- تا حالا شده که خیلی از خودتون فاصله بگیرید؟
4- شما هم جنگل یا چیزی شبیه به اون دارید؟
5- بهترین تعریفی که دیگران از شما داشتن چی بوده (چیزی که به درون شما نزدیکتر بوده)
6- تا حالا با عذاب وجدان رو به رو شدین؟ اگه جواب مثبته چه کاری انجام دادین تا به آرامش برسید؟
7- اگه قرار باشه زندگیتون رو در یک جمله تعریف کنید چی می گید؟
8- تا چه اندازه توقع داشتن رو مفید یا مضر می دونید، شما از چه کسانی توقع دارید؟
9- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...............
:72: :72: :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
سلام خیلی از لطفتون ممنونم گل مریم فقط مثل اینکه یکم دیر رسیدم ولی مایلم کمک محمد باشم .[/color].
البته اگه بخواد ولی میگم خودش از پس کار ها ی اینجا بر می یاد هماهنگ میکنه و ...
منم سعی خودم رو می کنم به عنوان یه عضو کمک کنم شور و حال اینجا حفظ بشه
با سوالای جذاب و تصاویر جذاب و ..... خلاصه نمگذاریم تالار از رونق بیفته .!
بازم ازتون ممنونم که به من لطف دارید
امیدوارم بتونم لایق این همه لطف باشم
سلام بی بی محترم .
خیلی ممنون که به تکرار نشستن بر روی صندلی داغ دچارم نکردید و سئوالات بسیار خوب و از سر شناختی طرح فرموده اید . به واقع تشکر می کنم .
1- آیا مثبت اندیشی زیاد به مفهوم گول زدن خود مون نیست ، منظورم اینه که شما که دوز مثبت بینی تون خیلی زیاده ، شده پیش خودتون فکر کنید با این طرز تلقی دارید سر خودتون رو شیره می مالید؟
اگر مثبت اندیشی توام با دایره شادی به دست گرفتن باشد و تمام چشم و امید انسان به امواج مثبت باشد و انسان دست از حرکت و تلاش و تفکر بکشد . بله . حرف شما درست است .
اما من مسائل و مشکلات خود و محیطم را طی زمان لازم بسیار خوب درک و تجزیه تحلیل می کنم برای حل مسئله و مشکل راهکارهای مختلف در نظر می گیریم . اولویت بندی می کنم . دراین میان چیزی که هست آیه ی یاس نمی خوانم و باور ندارم که با یک مشکل و مسئله دنیا به آخر می رسد برای حل هر مسئله ای هزار راه نرفته وجود دارد این نشد . آن .شجاعت و افکار مثبت هم به مدد بازوها و مغز من می ایند .
یک روزی ،یک دوست نازنینی در یک گفتگو بسیار جدی به من گفت : راه حل هر مشکلی کنار دست همان مشکل است کافی است که خوب ببینیم و دقت کنیم و....
این حرف به ظاهر خیلی ساده است اما از آن دست حرفهایی بود که برای من حکم نشانه داشت به همین دلیل آن را آویزه ی گوشم کرده ام .
2- چقدر اهل بازی هستید، تا حالا شده با کسی مثلا همسرتون شروع به بازی (بازیهای اریک برن) کنید؟
بله طبیعی است که دارم . درست مثل همه ی مردم روی کره ی زمین .
و طبق نظر کارشناسان فن ، بازی اصلی من ، بازی صداقت است .
با همسرم قبل از اینکه این علم را یاد بگیرم ناآگاهانه بازی می کردم و همینطور ناآگاهانه وارد بازی های او هم می شدم و همینطور سایرین .
اما مدتهاست که فهمیده ام تمام این بازی ها برای کسب نوازش منفی است و من دیگر چشمم به دست نوازش کسی نیست و خودم خودم را نوازش مثبت می کنم . :46:
3- اهل عبادت هستید؟ نماز میخونید؟ اگه پاسخ مثبته چرا؟
تا عبادت را چگونه تعریف کنید . من حکم همان شبانی را دارم که سر راه موسی ظاهر شد و موسی دید که مشغول شانه کشیدن به سر و زلف خداست و... حال اگر این اسمش عبادت است بله و اگر نه . پس نه اهل عبادت نیستم . نه نماز به شکل رایج نمی خوانم ولی به نوعی دیگر و به روش خودم با خدا عشق بازی می کنم . همانطور که خودم درکش می کنم .
4- اگه کسی ازتون یه انتقاد تند بکنه چه موضعی می گیرید؟
معمولا از جایگاه والد مستبد منفی ، نقوذ به من کار سختی است وتوصیه هم نمی شود . کودک درونم بسیار ناراحت می شود و چنین اجازه ای به کسی نمی دهم .
اما اگر نقد سازنده ای باشد از جایگاه والد مهربان عنوان شود نتیجه فوق العاده خواهد بود کودکم کاملا رام و اهلی می شود و.....
5- اگه کسی شما رو ناراحت کرده باشه و بدونید حق با اون نبوده ، آیا انتظار دارید ازتون عذر خواهی کنه و بعد روابطتون رو مثل سابق می کنید ؟ یا صرفا روابطتون رو ه کم محدودتر می کنید باهاش.
این که من چه دوست دارم با آنچه که طرف مقابل انجام خواهد داد دو مقوله ی کاملا تفکیک شده است .
من به حوزه ی اختیارات افراد باور قوی دارم .
معمولا به دنبال واژه های کلامی جهت عذرخواهی نیستم اما هارمونی از سر صداقت میان (افکار و احساسات و عملکرد ) بیشتر مورد نظرم است و بیشتر برایم جذابیت دارد به نوعی صداقت از درون طرف موج بزند .
معمولا اهل کات کردن رابطه ام با کسی نیستم . من حد خودم و دیگران و ارتباطات میانمان کاملا واضح و روشن است مگر اینکه احساس کنم به واقع ادامه ی این رابطه در شرایط فعلی آزار دهنده است و هر دو طرف آسیب می بینند ،شاید در زمانی دیگر که خودم به لحاظ روحی شرایط بهتری داشته باشم حتی به این فرد از نوع و جنسی دیگر نزدیک هم بشوم .( به نوعی رابطه روانم اجازه ی مدیریت کردن رابطه را بدهد )
6- شده با کسی قهر کنید ؟ اگه فردی با شما قهر کنه چیکار می کنید؟
بله قهر کرده ام اما واقعیتی که هست و در من وجود دارد و دیگران را به اشتباه می اندازد این است که من دچار بی تفاوتی نسبت به فرد می شوم و این دو مقوله با هم متفاوت است ولی گاها نمودار ظاهری آن با قهر اشتباه می شود .
اگر فردی را سهوا آزار داده باشم و این فرد قهر کند قطعا از دلش در میاورم و از وی دلجویی می کنم و عذرخواهی خواهم کرد و کارهای خوشحال کننده هم برای فرد انجام می دهم .
امااگر قهر فرد از سر توقع نا به جا باشد ( به نوعی باج گیری ) معمولا چیز زیادی از این قهر عایدش نمی شود . چرا که توقع افراد ازمن دلیلی ندارد که درست باشد .
روشها مستقیم و آشکار و از سر صداقت برای فردی با خصوصیات من بهتر جواب می دهد .
7- با فردی که دوست داره پیشتون از زمین و زمان بناله و مظلوم نمائی کنه و حس ترحمتون رو بیدار کنه ، چه واکنشی نشون میدید؟
در دراز مدت تحمل چنین افرادی را ندارم و از من انرژی زیادی در طی زمان طولانی می گیرند .
مظلوم نمایی از جایگاه صداقت نیست و من مظلوم را می توانم بفهمم اما مظلوم نما را به سختی درک می کنم . که این هم به هر حال از خصوصیات اخلاقی من است .
اما کلا
بستگی به شرایط فرد دارد . گاهی کاملا درک می کنم و با ناله کننده حس همدلی می کنم اما حس ترحم واژه ی درستی برای من نیست چرا که خود فرد را در ایجاد چنین حسی منتخب قلمداد می کنم و...... پس به ندرت دچار این حس ترحم میشوم . سعی می کنم او را به مثبت اندیشی و نیمه ی پر لیوان دیدن تشویق کنم و اگر راه کاری به ذهنم برسد ارائه می دهم و توجه اش را به حوزه اختیارات و تصمیم گیری های خودش جلب می کنم
.
به نظر من مظلومان واقعی در سکوت پر پر می شوند .
8 - اگه ببینید فرزندتون از خط قرمزی که براش کشیدید تجاوز کنه ، مثلا شب نیاد خونه اولین برخوردتون وقتی که دیدیدش چیه؟
دختر من بزرگ است و کاملا اختیار زندگی اش در دستان خودش است و هر چند که خودش مسائل اخلاقی را کاملا رعایت می کند و من به او اطمینان کامل دارم اما اگر چنین موردی برایش پیش بیاید در این سن و سال من دیگر اجازه ی طرح چنین سئوالی ندارم و.....(هر چند که او همیشه همه چیز را برای من تعریف می کند ، اما این لحظه ای است که من باید بدانم کار تربیتی خودم اشکال داشته است و ما با هم این 22 سال دوست نبوده ایم )
اگر پسرم چنین مسئله ای برایش اتفاق بیفتد با توجه به خصوصیت اخلاقی اش می دانم که نظر ش زیر پا گذاشتن مقررات و زیر پا گذاشتن خط قرمز ها نیست (کسب رضایت " پدر و مادر " شعار گام به گام او است )
اما به هر ترتیب اگر چنین موردی پیش بیاید که دسترسی به تلفن نداشته باشد طبیعی است که سئوال می کنم : علت نیامدنش چه بوده و چه چیز باعث شده که بی اطلاع چنین کاری بکند ؟
بعد هم زمان لازم برای توضیح دادن می دهم و حتی اگر در لحظه نتواند توضیح بدهد به اتاقش راهنمایی می شود تا فکرهایش را بکند و شان خودش و خانواده اش را بسنجد و برای کاری که انجام داده توضیح پیدا کند . اما توضیحی که توضیح باشد حتی به قیمت اینکه من ناراحت شوم و از توضیحات و دلائل او خوشم نیاید باید حقیقت را بگوید و صادقانه مسئولیت عملکرد خود را بپذیرد و... .
9- عمده مشکلتون در ازدواج اول چی بود؟
اعتیاد و زیر مجموعه های آن
10- بنظرتون همسرتون هم در حد و حدود شماست ؟(از لحاظ درک و فهم و بینش)
من ادعایی در هیچ زمینه ای ندارم و هیچگاه در پی قدو قامت گرفتن نبوده ام . قد و قامت گرفتن را نمی پسندم .
ما کاملا دو انسان متفاوت هستیم و دنیا را از چشم خود می بینیم و بر مبنای زاویه های دیدمان و.....اعمال و افکارو احساساتمان شکل می گیرد و.......
ایشان مرد بزرگی هستند و باورها و اندیشه های ناب دیگری در زمینه های دیگر دارند .
قرار نیست مثل هم فکر کنیم . مثل هم عمل کنیم و مثل هم احساس کنیم و از یک نوع علایق پیروی کنیم و.......
سلام شادی جون
1- تا حالا شده خودتون رو تنبیه و یا تشویق کنید؟ هر کدوم به چه صورت بوده؟
تشویق خیلی زیاد . از کادو خریدن برای خودم گرفته تا قربان صدقه رفتن و با کودک درونم حرف زدن و نوازش کردنش .
تنبیه نه . برای اینکه فکر می کنم قرار نیست من همیشه و همیشه همه ی کارهایم درست باشد و امکان اشتباه همیشه هست .
البته گاهی والد جان از درون یک زحمتهایی می کشند اما خودم به ایشان بال و پر اضافه نمی دهم و بال و پر والد جان را سریعا قیچی می کنم . :163:
2- بهترین درسی که یک مادر میتونه به فرزندش بده چیه؟
صداقت و راستگویی
3- تا حالا شده که خیلی از خودتون فاصله بگیرید؟
بله پیش آمده و تجربه اش را دارم و محصول خود فراموشی ام - حس عدم امنیت و آرامش بود .
4- شما هم جنگل یا چیزی شبیه به اون دارید؟
بله . من برای خودم غاز دارم و ایران رادیاتور :311:.
5- بهترین تعریفی که دیگران از شما داشتن چی بوده (چیزی که به درون شما نزدیکتر بوده)
فکر می کنم این روزها بحران 40 سالگی را پشت سر می گذارم . به همین دلیل بعضی از مفاهیم در ذهنم مخدوش شده هستند . اما به هر ترتیب فکر می کنم یک سقفی از صبوری و مهربانی و آزادگی که تا به چندی پیش سقف بالایی بود و مشخصه من در طول زندگی ام نزد دیگران بوده و هست .
6- تا حالا با عذاب وجدان رو به رو شدین؟ اگه جواب مثبته چه کاری انجام دادین تا به آرامش برسید؟
نه خوشبختانه حس عذاب وجدان را در مسیر زندگی ام تا به امروز تجربه نکرده ام هر چند که در مسیر راه زندگی ام افرادی بودند که میل داشتند حس درونی خودشان را به من تحمیل کنند اما به هر ترتیب موفق نبوده اند .
7- اگه قرار باشه زندگیتون رو در یک جمله تعریف کنید چی می گید؟
تولد -هدف - تلاش - زمین خوردن - زخمی شدن -گریه کردن - بلندشدن - خندیدن و تولد - هدف - تلاش - زمین خوردن - زخمی شدن -گریه کردن - بلندشدن - خندیدن و.......
8- تا چه اندازه توقع داشتن رو مفید یا مضر می دونید، شما از چه کسانی توقع دارید؟
نسبت به تجربیات من ، توقع داشتن در هر حالتی و هر شرایطی کار بی معنایی است .انسانها کاری را می کنند که دوست دارند . نه کاری که ما دوست داریم . اگر کسی به خاطر ما کاری کرد لطف کرده من هم مثل یک بچه ی خوب از لطفش تشکر می کنم . همین و به همین سادگی و قرار هم نیست این لطفها جاودانه و ابدی باشد .
چیزهایی که در مسیر زندگی از دیگران توقع کردم محبت و معرفت و صداقت بود .
که به این سن و سال که رسیدم فهمیدم این هم اشتباهی بیش نیست . به همین دلیل دور این ها خط قرمز کشیده ام . چرا که انسانها مختار هستندکه با محبت و معرفتهایشان چه بکنند و چه بلایی سرش بیاورند و دلیل ندارد ما در لیست بذل و بخشش آنها به شکل پاره وقت و یا تمام وقت باشیم . :311:
امروز توقع و نگاهم به کائنات و هستی است از کسی به غیر از کائنات توقعی ندارم .
9- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...............
بر سنگفرش خیابان که قدم می گذاری ، روی زمین ، درست همانجا که اکراه نگاه کردن داری ، عشق تقسیم می کنند و....
در صف می ایستم سهم خودم را می گیرم و به راه می افتم و......
ممنون از پاسخهاتون. براساس شناختم دقیقا منتظر همین پاسخ بودم. حالا سوال اساسی :نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
چی باعث شد که راه شریعت رو در زندگی انتخاب نکردید و پیرو طریقت شده اید؟؟
اگر صادقانه بخواهم برایتان ماجرا طریقتی شدن خودم را تعریف کنم می شود حدیث هفتاد من .
اما امروز دوست دارم چند منی از این هفتاد من را بگویم .
وقتی که بچه بودم در خانواده ای بزرگ شدم که سر سفره ی هفتن سین قرآن و حافظ و شاهنامه می گذاشتند و وقتی سفره هفت سین را جمع می کردند این سه کتاب در یک ردیف در کتابخانه قرار می گرفت وقتی پدر و پدربزرگم و سایر افراد خانه دلشان می گرفت دست میبردند به سمت این سه کتاب . گاهی حافظ اشک از چشمانشان در می آورد و گاهی قران و گاهی با شاهنامه خوانی های های گریه می کردیم .
حس نوستالوژیک قشنگی از آن روزها دارم .
پدر بزرگم مرد به واقع بزرگی بودند یک انسان واقعی و یک مرد بزرگ ، یک عاشق حقیقی با روشهای تربیتی فوق العاده و...
برای اینکه بهتر فضای خانه مان را متوجه شوید یک چیزی مثل فیلم پدر سالار و.... با این تفاوت که پدر بزرگ من مرد آزاده ای بودند و باور داشتند که انسان ها حق آزاد زندگی کردن را دارند .( روحشان شاد )
خاطرم هست سر میز بلند بالایمان که می نشستیم ،جای من در سمت راست پدربزرگم بو د و برادرم در سمت چپ او . قبل از غذا خوردن باید مراسم شکرگزاری از نعمت های خدا را اجرا می کردیم و بعد از آن هم همینطور و...
( چه روزهای باشکوهی بود. هر لحظه و هر ثانیه اش یک درس بزرگ برای کل عمر و زندگی )
در آن روزها من نماز می خواندم و او هم عاشقانه به چادر نماز و جانماز من نگاه می کرد و ......به یاد ندارم در آن زمان پدر بزرگم در خانه حضور داشته باشند و سر سجاده با چشمان میشی رنگ قشنگش سراپای مرا با عشق برانداز نکرده باشد و.... :46:
این روزها ی قشنگ به سرعت برق و باد گذاشت و انقلاب شد و....
و در کلامی ساده در کودکی با خدای شریعتی ها و با شریعت قهر کردم . خدای من با خدای آنها فرق داشت و این قهر ادامه دار شد تا امروز .
خدایی که من او را فهمیده بودم و لمس کرده بودم سرمنشا عشق بود .رحیم بود . خدای من رئوف بود و....
این اتفاق در کودکی افتاد و با بزرگ تر شدنم ریشه های این قهر قوی تر شد . به همین سادگی .
روزهای زیادی را در زندگی ام تجربه کردم که گلایه خدای شریعتی نماها را به خدای خودم کردم و از رنج و درد به خود پیچیدم و در آغوش خدای خودم زار زدم و او چه مهربان مرا در آغوش گرفت و من احساس کردم که او هم با دردی مشترک و چه بسا بیشتر از من زار می زند و....( امروز می دانم که وقتی گریه می کنم همان دختر بچه است که به دامن پر مهر خدای خودش پناه می بره )
چرایی واقعی سئوال شما مربوط به پیش نویسی است که دختر بچه ای برای خودش نوشت و تا به امروز هم تصمیم نگرفته ام که بر ضد این پیش نویس عمل کنم و فکر نمی کنم تا پایان عمرم چنین تصمیمی داشته باشم . من خدای خودم را دارم و با او عشقبازی می کنم و به خدای بقیه کاری ندارم .
هر کسی معشوق را از ضم خویش می بیند .
مث اینکه بقیه تمایلی به صندلی ندارن و من از این فرصت استفاده می کنم و تبدیل به مصاحبه اش می کنم ،
میشه دلیل اینکه (نمی گویم خدای شریعتی ) با شریعت قهر کردید چه بود؟ مگه شریعت خدائی غیر از این خدای مهربان و رئوف و کریم و ستار و غفور و .... براتون تعریف کرده؟
baby محترمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اتفاق قهر با خدا و شریعت در کودکی اتفاق افتاد و تا به امروز من افت و خیزهای بسیاری را در این مسیر داشته ام تا به نقطه امروزم که طریقت است برسم آن کودک از نگاه خود و با سطحی از اندیشه و باور و محدودیت چشم انداز و آگاهی قادر نبود که ما بین این مسائل تفاوت قائل شود و به تجزیه و تحلیل بپردازد .
امروز و در بزرگسالی تفکیک شریعتی با شریعتی نما را درک کرده ام همانطور که برای طریقتی و طریقتی نما جایگاه یکسان قائل نیستم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اما کودک درونم همان پیش نویس را دارد و من از زبان او با شما حرف زدم .
چیز زیادی نمی توانم از خاطرات آن روزها بگویم . چرا که واقعیاتی است که اتفاق افتاد هر چند که در دل این واقعیات حق و حقانیت و انصاف و .........رعایت نشده باشد . اما در یک جمله بی عدالتی و پرچم عدالت به دست گرفتن شریعتی نما و با نام خدا و کتاب خدا چهارنعل تاختن است .
و ادامه این بحث در مسیر ( انقلاب به بعد ) با چهارچوبهای قوانین تالار منافات دارد که ترجیح می دهم وقتی به این مکان پا گذاشتم خودم را با قوانین آن همسو کنم .
سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز خانم اني سوال از شما
1_موافقي تالار شبها از ساعت 24 الي 6 با مداد و همچنين روزهاي تعطيل بسته باشه
2_اگر مي توانستي يكي از پستهاي مدير همدردي را پاك كني يا ويرايش كني ان پست كدام بود لينك بده
3_فكر مي كني اگر جايي مذهب و دين به فرياد فردي نمي رسه و نمي تونه از مشكلش رها بشه علت چيست
4_يك تاپيك يك عضو يك پست كه از نظرت خيلي جالب هست اينجا لينك بده
5_فكر مي كني تلاش ها شما بيشتر شما را به اهدافتون مي رسونند يا توكلتون
6_يك فيلم كه شما رو تحت تاثير قرار داده نام ببريد
7_يك جمله اموزنده مفيد
8_چه مطلب يا پستي تو تالار براي شما خنده دار بود
9_بزرگترين دروغي كه گفتي
10_سخت ترين كاري كه كردي
11_قشنگ ترين جمله اي كه خوندين
12_نقاط ضعف تالار و در چي مي بيني
13_يك انتقاد كلي از اعضا يا تالار
14_صندلي داغ مجازي چه حسي بهت ميده
15_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
16_بهترين شيوه براي احقاق حق از دست رفته چي مي تونه باشه
17_چه خواننده موسيقي دوست داريد
18_يك جمله درباره مكه كربلا سوريه بگويد
19_يك جمله درباره مادر بگويد
20_بزرگترين درسي كه حالا تو زندگيت ياد گرفتي چي بوده
21_يك انتقاد از محمد ابراهيمي بگويد
22_به نظر شما سري پنجم صندلي داغ خوب است
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72:
آنی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
تنها در یک جمله عرض کنم که " پر واضحه که با عملکرد ناصواب شریعت نماها نمی توان اصل یک مکتب رو زیر سوال برد ، آموزه های دینی و حدود وثغور اون توسط امامان مکتب گفته شده "
چون با شما احساس دوستی می کنم و شما رو انسانی آزاده ، خوش طینت وصالح می دانم ، سرنوشت تون برام مهمه ، به رسم وظیفه می گویم:
مرقب باشیم با واکنشهای احساسی اینچنینی نکند یک عمر راه رو به خطا برویم .
همه پیران طریقت در مقابل شخصیت والا و ممتاز علی بن ابیطالب سر تعظیم فرود میارن ، و یادمون نره که در اوج معرفت نسبت به معبود ، عبادت و بندگی اون حضرت در آخرین روزهای عمر پر برکتشون هم قطع نشد.
ببخشید صندلی ، از اون حالت مرسومش بیرون اومد اما لازم دونستم این مطالب رو بگم ، حداقل یادگاری باشه از من به شما و همه دوستان همدردی. (لا اقل به عنوان یه تلنگرکه بشه در آینده روش فکر کرد)
سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز خانم اني
سلام آقای ابراهیمی نازنین. ممنون از لطف و عنایت و ادب و نوازشهای مستقیم شما
1_موافقي تالار شبها از ساعت 24 الي 6 با مداد و همچنين روزهاي تعطيل بسته باشه
نه . موافق نیستم . چرا که از نگاه من این مکان حکم کلینیک و درمانگاه و یا بخش اورژانس برای فرد بیمار و نیازمند دارد . اگر می شد کلینیک و درمانگاه و یا بخش اورژانس شبانه روزی را تعطیل کرد اینجا هم می تواند کرکره اش را در ایام تعطیل و ساعات اعلام شده پائین بکشد .
اما از یک چشم انداز دیگر هم می تواند علت این تعطیلی را درک کنم و آن هم استراحت خود اعضا است .
2_اگر مي توانستي يكي از پستهاي مدير همدردي را پاك كني يا ويرايش كني ان پست كدام بود لينك بده
:311: سئوال جالبی است . اما کلا با ویرایش و پاک کردن و سانسور موافق نیستم .(خارج از بحث آقای سنگ تراشان و یا فرد دیگر و یا محیط تالار ) پست او را ویرایش کنم، مغزش را که نمی توانم. با تفکراتش چه کنم ؟! به نظر من تفکرات پنهان ، خطرناک تر از تفکرات آشکار و باز است .
3_فكر مي كني اگر جايي مذهب و دين به فرياد فردي نمي رسه و نمي تونه از مشكلش رها بشه علت چيست
قرار نیست مذهب و دین چنین وظیفه ای داشته باشد . در نظام آفرینش یک هارمونی خاص و شگفت انگیز جاری است که مغز انسان در بسیاری از موارد در درک آن ناتوان است .
4_يك تاپيك يك عضو يك پست كه از نظرت خيلي جالب هست اينجا لينك بده
شوخی های سارا و baby و بی دل را خیلی دوست داشتم و برایم جالب بود و هست و خواهد بود .
5_فكر مي كني تلاش ها شما بيشتر شما را به اهدافتون مي رسونند يا توكلتون
هر دو
6_يك فيلم كه شما رو تحت تاثير قرار داده نام ببريد
سنگسار ثریا
7_يك جمله اموزنده مفيد
ما را جز از این زبان زبانی دگر است
جز دوزخ و فردوس مکانی دگر است
8_چه مطلب يا پستي تو تالار براي شما خنده دار بود
[color]دیشب یک تاپیک قدیمی از لرد حامد خواندم که خیلی جالب بود و حسابی خندیدم .[/color]
http://www.hamdardi.net/thread-3899.html
9_بزرگترين دروغي كه گفتي
اعلام تنفر از فردی که به شدت من را ناراحت می کرد.
10_سخت ترين كاري كه كردي
گشودن در قفس برای پرواز و رهایی پرنده ای که دوستش داشتم و آزدای را فریاد می زد
11_قشنگ ترين جمله اي كه خوندين
من با بکارگیری صفت های تفصیلی شما مشکل دارم اما به هر ترتیب این نوشته را اخیرا خواندم و دوست دارم
طفلی به نام شادی دیری است گم شده است
با چشمانی روشن و براق
با گیسویی بلند به بالای آرزو
هر کس از او نشانی دارد
ما را خبر کند
این هم نشان ما :
یک سو خلیج فارس
سوی دگر خزر
( کدکنی )
12_نقاط ضعف تالار و در چي مي بيني
زشت و زیبا - خوب و بد در یک پکیج می تواند معرفه ی چیزی باشد . گل بی عیب خداست .
13_يك انتقاد كلي از اعضا يا تالار
به انتقاد کلی باوری ندارم و چنین شهامتی هم ندارم که جمعی را مورد نقد قرار دهم .
14_صندلي داغ مجازي چه حسي بهت ميده
به من فرصت می دهد تا به خودم و مسائل پیرامونم ، درست همانجاهایی که از آن غافل هستم بهتر فکر کنم و به عبارتی خودم را غلط گیری کنم .
15_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
نظر مثبتی نسبت به خودم دارم . انسان هستم و در پی کشف حقیقت . اهل تفکر - بزرگوار و محترم - اهل مطالعه و عمیق .موجود دوست داشتنی هستم .
16_بهترين شيوه براي احقاق حق از دست رفته چي مي تونه باشه
بستگی داره که از طریق قانون و ....بتوان اقدام کرد یا خیر . اگر راه های کسب حق و حقوق را رفتیم و جواب نگرفتیم و...... تسلیم و واگذاری به کائنات .
17_چه خواننده موسيقي دوست داريد
این سئوال را قبلا پاسخ داده ام
18_يك جمله درباره مكه كربلا سوريه بگويد
سه مکان مقدس برای مسلمین جهان که صاحب انرژی های خوب و قوی هستند . مخصوصا مکه که انرژی فوق العاده و عجیبی دارد .
19_يك جمله درباره مادر بگويد
هیچوقت نتوانستم این واژه را تعریف کنم . بی منطق - پر احساس - ....
20_بزرگترين درسي كه حالا تو زندگيت ياد گرفتي چي بوده
صبوری و گذشتن و دل نبستن
21_يك انتقاد از محمد ابراهيمي بگويد
حالا چرا انتقاد ؟!
اجازه بدهید انتقاد را دیگرانی بکنند که کارشان انتقاد کردن است .
من بلدم از شما تعریف کنم وبگویم که محمد ابراهیمی پسر نازنین و مهربانی است که به شخصه بسیار برایش احترام قائل هستم و دوستش دارم .
22_به نظر شما سري پنجم صندلي داغ خوب است
مگر می شود آقای ابراهیمی کاری را تصمیم بگیرند که دست بگیرند و انجام بدهند و آن کار خوب از کار نیاید ؟ مخصوصا که بی بی محترم و شاد عزیز و دوست داشتنی هم در این راه و تا این لحظه به شکل غیر مستقیم به شما و من لطف کردند .
سلام با اجازه همگی من هم دوست دارم یه سری سوال از انی بزرگوار بپرسم
1- توی سوالات قبلی فرموده اید 3 چیزی که اموخته اید صبوری گذشتن و دل نبستن است چرا دل نبستن ؟ یعنی شما به همسرتون و فرزندانتون دل نمی بندید ؟ . این دل نبستن در چه حدی هست ؟ و چه مزایایی می تونه داشته باشه ؟
2- روش شما برای گذشت چطوریه ؟
3- چه خطاهایی را در زندگی مرتکب شده اید که دوست دارید دخترتان ان خطا ها را مرتکب نشود
4- بهترین روش از نظر شما برای بدست اوردن دل همسر چه می تونه باشه
5- شما فرموده اید که صداقت و راستگویی از بزرگ تریم خصلت های انسانی اند شما باور دارید که این دو خصلت مورد سوء استفاده دیگران ممکن است قرار بگیرد
6- روش برخورد شما با یه ادم دروغ گو چطوره ؟
7- همسرتان چه ویژگی های مثبت و منفی دارند
8- بزرگ ترین عیب و حسن شما از نظر خودتون چیه ؟
9- من دوست دارم هدیه ای به خاطر زحمات شما در تالار بهتون بدم در دنیای مجازی چه هدیه ای را شما می پسندید ؟
10- امکان دارد بفرمایید چرا امضا ی ای که همیشه در رنج و عذابی انگاه رستگار شوی که با ذات و هویت خود یکی شوی - من خوب هستم شما خوب هستید را انتخاب کرده اید
1-
توی سوالات قبلی فرموده اید 3 چیزی که اموخته اید صبوری گذشتن و دل نبستن است چرا دل نبستن ؟ یعنی شما به همسرتون و فرزندانتون دل نمی بندید ؟ . این دل نبستن در چه حدی هست ؟ و چه مزایایی می تونه داشته باشه ؟
برای اینکه به غیر از خدا هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست . پس دلبستگی های ما هم پایدار نیستند و.....
مال دنیا پایدار است ؟ پدر و مادر پایدار و جاودانه هستند ؟! همسر ؟! بچه ؟!
من بنا بر تجربه خودم به خیلی از چیزهایی که دل بسته بودم در آزمونی سخت از من گرفته شد مگر یک مورد که در آزمایش سخت قرار گرفتم و خداوند تا مرز گرفتن و...من را برد و آن را به من برگرداند ( پسرم و ماجرای تصادف و به کما رفتنش و....) و در این زمان تماما فکرم به سمت ابراهیم (ص ) بود که چطور می توانست با دستان خودش از دلبستگی به اسماعیل در راه خدا بگذرد و......
آنقدر که سهم خودت را از زندگی و آن دلبستگی بگیری . نه بیشتر و نه کمتر و آن دلبستگی را هم تجربه کرده باشی . مثل هزاران تجربه ی دیگری که در طول زندگی می کنیم و.....( حرف تلخی است !!!اما واقعیت عجیبی در آن نهفته است )
2- روش شما برای گذشت چطوریه ؟
من می دانم چه موقع باید گذشت کنم و چرا گذشت می کنم حتی گذشت کردن هم دارای منطق است. کورکورانه کاری را بخواهی به صرف رضایت و خشنودی دیگران انجام دهی و باوری عمیق و نهادینه به آن نداشته باشی در دراز مدت دچار دردسر و سردرگمی می شوی گاهی باید صبر کنی و از رفتن دست بکشی به خودت و دلائل گذشت کردنت و ایستادنت نگاه کنی - فکر کنی و... اگر گذشت تو صاحب منطق قوی بود ادامه بدهی اگر نبود باید تصمیم دیگری بگیری وحتی به قیمت گذشتن و گذشت کردن در مسیری دیگر و .....
3-چه خطاهایی را در زندگی مرتکب شده اید که دوست دارید دخترتان ان خطا ها را مرتکب نشود
عزیزم این که می شود یک کتاب چندین هزار صفحه ای که چهل سال برای نوشتنش وقت صرف شده :311:
اما برای اشانتیون
باور نکردن هر حرفی از هردهانی و............:302:!!!!!!!!!!!
4- بهترین روش از نظر شما برای بدست اوردن دل همسر چه می تونه باشه
لازم نیست در پی به دست آوردن دل کسی باشیم . کافی است خودمان باشیم و مسئولانه و از سر انصاف در زندگی مان قدم برداریم و چیزی را که برای خودمان نمی پسندیم بر همسرانمان هم نپسندیم .
5- شما فرموده اید که صداقت و راستگویی از بزرگ تریم خصلت های انسانی اند شما باور دارید که این دو خصلت مورد سوء استفاده دیگران ممکن است قرار بگیرد
بله .امروز قویا باور دارم که مورد سواستفاده قرار می گیرد و مسیر زندگی ها و تصمیم گیری های مهم در باب زندگی را تحت شعاع قرار می دهد و حق تصمیم گیری درست را از شنونده سلب خواهد کرد و اعتماد فی مابین را از بین خواهد برد و به روابط آسیب های جدی می زند و........
6- روش برخورد شما با یه ادم دروغ گو چطوره ؟
اگریک فرد حداقل یک یا دو دروغ مهم در روز گفت و مسائل بیشماری را پنهان کرد این فرد مرا بی رودربایستی دیوانه می کند و به هیچ عنوان در دراز مدت نمی توانم با این فرد ارتباط بگیرم و اعتمادی هم به این فرد نخواهم داشت و......و در نهایت قطع رابطه و محافظت از روح و روان خودم( آن هم بر حسب تجربه ) .
7- همسرتان چه ویژگی های مثبت و منفی دارند
ویژگی مثبت : پدر فوق العاده ای است .
ویژگی منفی : وابستگی عاطفی
8- بزرگ ترین عیب و حسن شما از نظر خودتون چیه ؟
بزرگترین عیب : حساسیت بیش از اندازه و افراطی نسبت به ضد اخلاقیت و انسانیت .
بزرگترین حسن : آدم بودن
9-من دوست دارم هدیه ای به خاطر زحمات شما در تالار بهتون بدم در دنیای مجازی چه هدیه ای را شما می پسندید ؟
من برای تالار زحمتی نمی کشم و حضور من پاسخگویی به نیازهای خودم است .
ولی کلا هدیه گرفتن را دوست دارم و در دنیای مجازی و حقیقی فرقی ندارد به هر ترتیب نوعی نوازش گرفتن است .و خوشحال کننده است .
هدیه ای به دلم می نشیند و می پسندم که از عمق وجود طرف مقابل به من داده باشد و حامل امواج مثبت طرف مقابلم باشد . ارزش مادی هدیه هیچوقت مد نظرم نیست و بیشتر به جنبه های معنوی و صداقت درون و دستانی که آن را به من می دهد فکر می کنم .
مواقعی بوده که هدیه ی گران قیمتی دریافت کرده ام و ابدا دوستش نداشته ام و ارتباط لازم را نتوانسته ام با آن برقرار کنم و لذت ببرم . چرا که آن حس و موج مثبت را نداشته وبرعکس تجربه گرفتن یک آدامس شیک از دستان برادرم و یا یک دست نویس برایم بسیار ارزشمند بوده اند . چیزی درون نفس کادو بود که برایم ماندگار و خاطره انگیزش کرد.
10- امکان دارد بفرمایید چرا امضا ی ای که همیشه در رنج و عذابی انگاه رستگار شوی که با ذات و هویت خود یکی شوی - من خوب هستم شما خوب هستید را انتخاب کرده اید
در دل این دو جمله کلی حرف و پیام نهفته است . می خواهم ملکه ی ذهن خود داشته باشم و به شکل یک عادت در درون خودم نهادینه کنم و اگر دیگران هم به عمق این دو جمله برسند و پیامهای نهفته در آن را درک کنند بزرگترین اتفاق به سمت بلوغ را تجربه خواهند کرد .
سلام من همکار جدید محمد شدم . همون طور که خودش بهم گفت و خواست :
با سلا م خدمت دوست عزیز
می خواستم بگم بین
خدا عشق همسر فرزند تفریح زندگی والدین
فقط دوتا شو انتخاب کنید ؟
برا فعلا همین
خدا + عشق
1_شما ادم خوش هستيد يا نه
2_اخرين بار كجا براي مسافرت رفتي
3_كجا دوست داري بري كه تا الان نرفتي يا رفتي اما باز هم بري برات تازگي داره
4_اخرين بار كي گريه گردي
5_منطقي ترين فرد تو تالار رو معرفي مي كني
6_بزرگترين كار خوبي كه كردي چي بوده
7_چه طوري ميشه در زندگي پيشرفت كرد
8_چه تفريحي رو بيشتر از همه دوست داري
9_شما تا حالا نماز شب خوانده ايد
10_ايا تالار توانسته تغيير مثبتي در شما ايجاد كنه چه تغييري
11_چه بخشي از اين تالار را مثبت تر و تاثير گذارتر مي دانيد
12_نظرتان در مورد حق عضويت تالار چيست اگر شما مدير بوديد چه تغييراتي در تالار ايجاد مي كرديد
13_ايااين تالار توانسته در مشكلات احتمالي شما به شما كمك كند
14_چند نفر در تالار را معرفي كن كه شما تحت تاثير پستها يشان قرار گرفتي
1_شما ادم خوش هستيد يا نه.
خوش ؟ ! آدم میانه ای هستم اما مثبت بین و مثبت اندیش هستم . حتی آنجا که دور و برم پر از مشکل و مسئله است . باز هم مثبت فکر می کنم و باور دارم " به مو میرسه اما پاره نمیشه "
2_اخرين بار كجا براي مسافرت رفتي.
استان کردستان
3_كجا دوست داري بري كه تا الان نرفتي يا رفتي اما باز هم بري برات تازگي داره
دوست دارم جنگلهای آمازون را ببینم و رویای دیگرم مصر است .
کیش هم که عشق است و هر چه بروم و ببینم کم است . از دید من ، یکی از زیباترین مناطق روی کره ی زمین است .
4_اخرين بار كي گريه گردي
دیروز بود . زمانی که داشتم به سئوال بی بی محترم پاسخ می دادم .
5_منطقي ترين فرد تو تالار رو معرفي مي كني
باز هم صفت تفصیلی ؟! خدایا من با این صفت تفصیلی چه کنم ؟!!
6_بزرگترين كار خوبي كه كردي چي بوده
گذشتن - حتی به قیمت اینکه قضاوت اشتباه شوم .
7_چه طوري ميشه در زندگي پيشرفت كرد
واقعا نمی دانم . انسان و زندگی و کائنات پیچیدگی های خاصی دارند .
8_چه تفريحي رو بيشتر از همه دوست داري
کتاب خواندن - موسیقی گوش دادن .
9_شما تا حالا نماز شب خوانده ايد
بله خوانده ام . یک بار .خیلی وقت پیش بود وقتی کوچیک بودم .
10_ايا تالار توانسته تغيير مثبتي در شما ايجاد كنه چه تغييري
بله . زاویه دیدم بیشتر شده و ریز بین تر و نکته سنج تر شده ام و.....
11_چه بخشي از اين تالار را مثبت تر و تاثير گذارتر مي دانيد
بستگی به روحیه و نیاز افراد دارد .
12_نظرتان در مورد حق عضويت تالار چيست اگر شما مدير بوديد چه تغييراتي در تالار ايجاد مي كرديد.
دوست ندارم به این سئوال جواب بدهم .
13_ايااين تالار توانسته در مشكلات احتمالي شما به شما كمك كند.
بله . کاملا . تجربیات جالبی در این زمینه دارم که در حد و اندازه ی خودش فوق العاده است .
14_چند نفر در تالار را معرفي كن كه شما تحت تاثير پستها يشان قرار گرفتي
تاثیر مثبت یا منفی ؟!به شکل درهم بیان می کنم .
گرد آفرید - آقای سنگ تراشان - ستاره - طاهره - فائزه - بی بی - بی دل - سارا - سورنا - کیوان - دانه - فرشته -
آتنا - چکامه - شاد - روزن - کامران - نقاب - آرزو خانم - بلوم - دیجیتال من - m.m.a - مامفرد - نیلوفر و......( حضور ذهن ندارم )
1_كدوم انجمن رو تو تالار بيشتر دوست داريد
2_پنج تا از زييايي هاي زندگيتون رو برامون مي گيد
3_اول برامون يك جك يا لطيفه يا مطلب طنز بگو شامون كن
3_مهمترين چيزي كه از همدردي ياد گرفتي
4_اول از همه يك جمله خوشگل برامون بگو استفاده كنيم
5_يه انتقاداز سري چهارم صندلي داغ
6_نظر درباره مدير صندلي داغ چه است
7_چقدر در دادن راهنمايي به بچه ها تلاش مي كني
8_چه غذايي رو دوست داريد
9_يك جمله درباره محمد ابراهمي اقاي كنجكاو بگويد
1_كدوم انجمن رو تو تالار بيشتر دوست داريد
روی انجمن خاصی متمرکز نیستم .
2_پنج تا از زييايي هاي زندگيتون رو برامون مي گيد
حلقه های مراقبه ریکی . جلسات مناظره با ..... تولد فرزندانم . شفای پسرم .
3_اول برامون يك جك يا لطيفه يا مطلب طنز بگو شامون كن
بچه از باباش می پرسه: بابا! تو بهشت زنها از شوهراشون جدا زندگی می کنند یا با هم هستن؟
باباهه می گه: بچه جون! اگه زنها با شوهراشون یک جا باشن که اونجا دیگه بهشت نمی شه
3_مهمترين چيزي كه از همدردي ياد گرفتي
داوری کافری است
4_اول از همه يك جمله خوشگل برامون بگو استفاده كنيم
اینکه چهارم از همه است و نه اول از همه :311:
تنها هنگامی رشد واقعی خواهیم داشت
که بتوانیم از دیوار ترسهایمان عبور کنیم و آنها را فرو بریزیم و این ممکن
نخواهد شد مگر نخست شجاعت روبرو شدن با آنها را پیدا کنیم. به یاد بیاوریم:
" ما همچون ماهی شب عید در ظرف فکر و باورهایمان محصور افتاده ایم."
حال و آینده ما هرگز نمی تواند از ابعاد و اندازه این ظرف بزرگتر گردد.
5_يه انتقاداز سري چهارم صندلي داغ
خاطرم نیست
6_نظر درباره مدير صندلي داغ چه است
یک آقای با شخصیت . مهربان ،با دقت ، با جدیت و با پشتکار فراوان با توانایی و ویژگیهای مختص به خود و منحصر به فرد :104:
7_چقدر در دادن راهنمايي به بچه ها تلاش مي كني
تا جایی که بتوانم و حرفی برای گفتن داشتن باشم
8_چه غذايي رو دوست داريد
لازانیا - زرشک پلو با مرغ و خلال پست و بادام و زعفران فراوان
9_يك جمله درباره محمد ابراهمي ، اقاي كنجكاو بگويد
آقای ابراهیمی یک پسر فوق العاده خوب ومهربان است .
آقای کنجکاو دوستی خلاق هستند
[color]ببخشید این صندلی داغ چند روزه است ؟!!![/color]:324:
سلام
:324: از لطف شما ممنونم
1- اگه تو مدیر بودی برای تالار چه کار میکردی ؟
2- یه پیشنهاد جالب برای صندلی داغ ما بگو ؟
3- کارتون مورد علاقه انی ؟
4 - اگه به جای یکی می تونستی باشی جای کی دوست داشتی که باشی ؟
سوال ویژ :
یه تعریفی که کلیشه ای نباشه از جوان بکن
بخش جدید تحلیل تصاویر توسط شرکت کنندگان :
انی جون عکس های زیر رو تحلیل کن حداکثر 2 خط در موردش هر چی به ذهنت میرسه بگو سوال بود در خدمتم!!:325:
- اگه تو مدیر بودی برای تالار چه کار میکردی ؟
بی رودربایستی از اعضا می خواستم تا برای استخدام چند مشاور و متخصص و ارتقاع تالار به لحاظ تخصصی ، اقدام به جمع آوری پول کنند .
2- یه پیشنهاد جالب برای صندلی داغ ما بگو ؟
به نظر من به جای سئوالهای تکراری که در سری های قبلی تکرار شده کمی خلاقیت و نوآوری و سئوالات پخته تری طراحی شود .
3- کارتون مورد علاقه انی ؟
بابالنگ دراز
4 - اگه به جای یکی می تونستی باشی جای کی دوست داشتی که باشی ؟
تا به حال به چنین سئوالی فکر نکردم . اما از همینی که هستم راضی هستم و با خودم مشکلی ندارم .
به تعریفی که کلیشه ای نباشه از جوان بکن
جوان بال پریدن می خواهد و ناخواسته و ناآکاهانه در پاره ای از موارد بی دلیل ، پر و بالش را قیچی می کنیم .
عکس شماره ی یک : باز نوازی یک خاطره از کودکی . فکر می کنم من و برادرم هستیم .
عکس شماره ی دو : اسارت در زندان تعلقات زندگی .
عکس شماره سه : پله پله تا عرش خدا باید رفت .
سلام ممنون از خانم اني كه در صندلي داغ تالار شركت كردند وبه زييايي پاسخگوي دوستان بودند:72::72::72::72:
نفر بعد از امشب نوبت خانم فرشته مهربان است هست كه در صندلي داغ شركت كنند
با سلام خدمت دوستان عزیز
خدمت جناب ابراهیمی عرض کردم که بنده به دلیل مشغله های پایان سال تحصیلی فعلاً وقت کافی برای شرکت در صندلی داغ را ندارم ، چون سئوالات دوستان و وقتی که برای سئوال کردن اختصاص می دهند برام ارزشمنده نمی خواهم سرسری یا کلیشه ای پاسخ بدهم ، لذا تقاضا دارم بنده را در این زمان معاف داشته و پیشنهادی هم برای پویایی صندلی دارم ، آن هم اینکه :
1 - اول دوستانی که تا حالا روی صندلی ننشستند دعوت شوند .
2 - اگر دوستانی که قبلاً بر صندلی نشته اند دعوت می شوند ، به نظرم درستش اینه که سئوالات تکراری گذشته ازشون پرسیده نشه ، بلکه سئوالات غیر تکراری و با نظر به آنچه در پاسخ های اونها و یا روند حضور و فعالیتشون ..... طرح شود ، بنده خود به شخصه با تکرارهای غیر لازم میانه ای ندارم و به نظرم یکنواختی به بار میاره .
بنا به بند دو :
دوستان از حالا برید دنبال سئوالات غیر تکراری برای روزی که من بر این صندلی جلوس کردم :104:
اینم تکلیف پایان سال تحصیلی ما به شما در مدرسه همدردی :311: جون به جون ما معلما بکنید همه جا برامون مدرسه است :311: البته من خودم را اینجا شاگردی بیشتر نمی بینم که از شما ها می آموزم و بهره و لذت می برم و نمی خواهم غیر از این ببینم ، .
خوش و خرم باشید تا وقتی دیگر :72::
سلام من از خانم gole maryam بدونم هماهنگی دعوت میکنم تا حضور پیدا کنند اگر مایلند بگند اگرم نه بازم اطلاع بدهند؟
با سلام خدمت تمام شما دوستان گل
طبق بررسی هایی که بنده انجام دادم کمتر کسانی بودنند که تا به حال روی صندلی داغ ننشسته بودندن ولی بنده سعی کردم لیستی تهیه کنم بنا به درخواست محمد جون که کسانی که شرکت نکردند یا در سری های قبلی شرکت کردنند که خیلی پیش بوده و یا افرادی که به نظر خودم جالبه که مورد سوال قرار گیرند مثل x , y اسمشان را در لیست اوردم .
شاد
هاله نو
gh.sana
Lord.Hamed
yasesepid,
bloom
golbazi,
m.mouod
آنوش
faezeh
, رهايي,
philosara
بي دل
mamfred
Niloo55
shirin joon
روزن
psy133
مسلمان
termeh
غريب آشنا
ساقي
آرمانخواه
yasesepid
مو طلايي
ضمنا این بار از روی لیست اقدام نمیشود به دلیل مسائل حق عضویت و .... که خودم میدونم هر کسی که اسمش توی لیست بود ممکن امروز یا فردا دعوت بشه این دیگه بستگی به خودمون داره اینطوری شاید جذاب ترم باشه اینم یه کار جدیده دیگه .
شاید نفر بعد شما باشید ... ضمنن اگر کسی هست که تمایل به شرکت در صندلی داغ رو داره با من یا محمد هماهنگ کنه تا بررسی شه .و به احتمال 90 شرکت داده خواهد شد .
از امشب صندلي داغ نوبت خانم غزاله است در صندلي داغ شركت كنند
من تازه این پست رو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
من تو این دو هفته خیلی سرم شلوغه ،انشالله از شنبه دو هفته دیگه من در خدمتم (البته اگر منافاتی با برنامه ریزی دوستان نداشته باشه)
سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز خانم غزاله سوال از شما
1_چه رشته ورزشي دوست داريد
2_يك بيت شعر قشنگ بنويسد
3_چه رنگي را دوست داري
4_جديد ترين فيلمي ديدي نام ببريد
5_چه خواننده موسيقي دوست داريد
6_بهترين هديه اي كه تا به حال گرفتي
7_مهمترين هدف زندگي ات چيست
8_شما وقتي عصباني بشي چه كار مي كني
9_جواني تعريف كنيد
10_چه غذايي رو بلدين خوب درست كنين
11_مثبت ترين خصوصيت اخلاقي تان چيه
12_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود
13_كدوم شهر ايران دوست داري
14_اگر بري مكه اولين دعايي كه ميكني
15_ميزان توجه شما به علم و منطق و معنويات چه قدر است
16_يك جمله درباره محمد ابراهيمي و اقاي كنجكاو بگويد
17_بهترين بازيگر نام ببريد
18_يك جمله درباره مدير همدردي كيوان بگويد
19_يك پيشنهاد ساده و اجراي براي رشد تالار همدردي
20_بهترين اعضا تالاربگويد
سلام غزاله خانم گل
غزاله از چه سنی عشق به حیوانات را تجربه کردی ؟
اولین حیوانی که نگه داشتی ،چی بود و در چه سنی ؟
فکر می کنی این عشق و اهدا آن به حیوانات از کجا آمده است ؟
آیا تا به حال شده حیوانی که از آن نگهداری می کنی بمیرد ؟!چه احساسی داشتی ؟
آیا جزو انجمن حمایت از حیوانات هستی ؟!کدام گروه ؟
آبونمان مجلات حیوانات هستی ؟
نظر دلبند در مورد نگهداری حیوان در خانه چیست ؟
فکر می کنی یک روزی با دلبند بر سر نگهداری حیوان به مشگل بخورید.در چه صورت ؟
حیطه ی فعالیت برون مرزی در رابطه با انجمن حمایت از حیوانات داری ؟!کدامین انجمن های بین المللی .
فکر می کنی کدام حیوان امروز باید مورد حمایت بیشتری قرار بگیرد ؟
می دانم که رشته ی تحصیلی خودت را تغییر داده ای . چرا ؟!
تحصیلات شما چیه؟
به نظرت انسان وقتی ازدواج می کنه مالک جسم و روح همسرش میشه؟
شاغلی؟دوست داری بعد از ازدواج شاغل بشی؟
خدا رو اونجور که می شناسی تعریف کن
شده مشکلی با همسرت داشته باشی و با تجاربی که این تالار بهت داده ،مشکلت رو حل کرده باشی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
خیلی ممنون از غزال خانم در حرف ها تون کمی تعریف و تمجید از بنده کردید سپاسگذارم از شما
در مورد گل مریم مشکل نداره منتظر باشید تا محمد هماهنگ گنه. من فکر کردم هماهنگی رو من باید بکنم نگو محمد هنوز شارز داره من فکر کردم میگه شارزم تمومه تو پیام خصوصیش اینه که سوء تفاهماتی پیش اومده .
.................................................. .................................................. ................................
بخش سوالات:
مهمترین هدف زندگی تو ؟
مشهور ترین ادم از دیدگاه خودت ؟
عشق به دور از کلیشه ؟
جنس مخالف در یک خط ؟
جنس موافق در یک خظ ؟
به عنوان حرف اخر با من ؟
اگه میتونستی بهشتو برای خودت تجسم کنی چطوری میکردی حداکثر 3 خط ممنونتم وقت میزاری پاسخ بدی .
خدانگهدارت