من احساس میکنم دوران تجرد من به پایان رسیده و میل به ازدواج دارم ، اما اونیکه دلچسبم باشه پیدا نمی کنم. نه اینکه جاه طلب و بچه گانه فکر کنم ، نه ، فقط آرامش و امنیت می خوام. :43::47:
نمایش نسخه قابل چاپ
من احساس میکنم دوران تجرد من به پایان رسیده و میل به ازدواج دارم ، اما اونیکه دلچسبم باشه پیدا نمی کنم. نه اینکه جاه طلب و بچه گانه فکر کنم ، نه ، فقط آرامش و امنیت می خوام. :43::47:
دارم نه تنهايي مي كنم ميخوام يه مونس داشته باشم بهش نياز شديد دارم اما به خاطر معلوليت كسي سراغم نمياذ چه كنم؟
سلام naiad-z
به تالار همدردی خوش آمدید.
ضمن تبریک سال نو ، بنده موضوع شما را به انجمن خواستگاری منتقل می کنم. در آنجا مطالبی در رابطه با موضوع شما نوشته ام. لطفا آنها را مطالعه فرمائید و اگر دوست داشتید، بیشتر در مورد نقطه نظرات خود صحبت بفرمائید
چرا كسي مارو تحويل نمي گيره؟ من بايد چكار كنم؟
سلام sania
دوست عزیز به کلبه همدردی خوش آمدی.
من به سئوال شما در تاپیک «تنهاترین» که ایجاد کرده بودید فعلا پاسخ دادم. چون در چند موضوع سئوالات خود را مطرح کرده اید امکان پیگیری و جواب دادن به آنها مشکل است. لطفا برای پیگیری پاسخهای اختصاصی خود مطالبتون را متمرکز فقط در موضوع تنهاترین بزنید. اینطور هم اعضاء بهتر می توانند مسائل شما را درک کنند، و همه شما زودتر به پاسخ می رسید.
راستش حالا که جایی پیدا شد تا من هم حرف دلم و بزنم خیلی خوبه .
دوست عزیز من هم دوست دارم ازدواج کنم اما انگار خدا اصلا دوستم نداره با اینکه میدونه خیلی احتیاج دارم که ازدواج کنم ولی با این حال باز هم آرزویم را برآورده نمی کند .
ولی یک چیزی و خوب میدونم . اونم اینه که خدا یک روزی بهترین همسر دنیا رو بهم میده و آرامشی که خیلی وقته دنبالشم .
یک خواهش میگن دعای دیگران برای آدم سریع تر اجابت می شه میشه از خدای بزرگ بخواهی که ازدواج من سریع تر رخ بده .وبه همراه این ازدواج خدا خوشبختی زندگی و به من عطا کنه . ممنون از شما دوست عزیز.
خداوند پشت و پناهت .:72:
سلام ساحل جان
واقعاً از صداقتت لذت بردم. از ته دل برات دعا مي كنم به اون چيزي كه دلت مي خواد برسي.
sania و naiad-z از شما خواهش مي كنم صبر داشته باشيد . مي گن ميوه صبر شيرينه. باور كنيد حرفهايي كه بزرگترهامون مي زنن صحت داره و به چشم ضرب المثل بهش نگاه نكنيد.صبر داشته باشيد .
ضمنا شما تنها نيستيد. خيلي از خانمهاي ديگه هم مشكل شما را دارند. بعضي ها خواستگار ندارد و بعضي ها خواستگار دارند اما مناسب خانواده ايشان نيست.خواهش مي كنم در هيچ صورتي شما به كسي پيشنهاد ازدواج ندهيد چون نتيجه منفي گرفته و دچار ضربه هاي روحي ميشويد. مراقب احساسات و خواسته هاي پاك و زيبايتان باشيد.
خواهر شما.
سلام
منم با نظر دانه موافقم
چون اگر صبر کنید حتما اون فرد مورد علاقتون به خواستگاری شما میاد
هیچ عجله ای نکنید که باعث پشیمانی میشه
فقط و فقط از خدا بخواهید(بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را)
من هم برای همه ارزوی خوشبختی میکنم
سلام دوستان جدیدم
من هم گاهی مثل شما فکر میکنم اما هرگز به امید بهتر شددن شرایطم صبر نمیکنم
به شماهم توصیه.......نه..نه...نه..خواهش میکنم به دست سنگین تقدیر امید نبندید
اگر امروز و اینجا آرامش نداری.اگر گاهی گاهی افسرده ای .اگر هنوز تا خوشبختی و سعادتت راهت درازه............خواهش میکنم هرگز ازدواج نکن
آرامش و سعادت.خوشبختی و امید چیزی نیست که کسی از راه برسه و دو دستی تقدیمت کنه
عزیزم ازدواج فقط یه راه عبوره که کمکت میکنه اما فقط در حد یه وسیله
اگر امروز نتونستی آرامش رو تو زندگیت کشف کنی هرگز نمیتونی دست کس دیگری رو هم بگیری ویه شریک خوب براش باشی
خدا با تمام بزرگی و عظمتت وصف نا شده اش با توخواهد ماند ولی مبادا به امید معجزه اش شب روزترا فناکنی
معجزه خدا یک چیز بشتر نیست وآن تویی.
ارامش و امنیت فقط تو ازدواج نیست وقتی که ازدواج کردی به دنبال چیز دیگه ای هستی چون هدف افرینش انسان ازدواج و پول و شغل نیست هدف قرب الهی است رسیدن به کمال
سلام به دوستان
از قديم گفتن از شما حركت از خدا نعمت (يا يك چيزي توي همين حرفها )
من هم مي خواهم و دوست دارم هنوز سنم به 30 نرسيده ازدواج كنم شايد يك دير شروع كردم ولي حداقل شروع كردم :
خودم رو بشناسم نقات قوت وضعف
اخلاقم رو روز به روز بهتر كنم
در مورد همسر آينده كه چه خصوصياتي داشته باشه فكر كنم و به يك تصميم درست و حسابهي برسم
با اينكه شغل خوبي دارم ولي دوست دارم در كنارش يك شغل دومي دست و پا كنم تا همسر كمتر توي فشار باشه
با پس انداز كردن به فكر خريد خونه هستم
از همه مهتر در برخورد با اشخاص ديگر اگر ببينم با معيار من جورند در موردشون بيشتر تحقيق مي كنم
در نحوه برخورد و ... مطالعه مي كنم
و ...
شما هم بايد شروع كنيد اگر منتظر باشيد آخر شخصي به عنوان همسر انتخاب مي كنيد كه اصلا دوستش نداريد
پس بسم الله
موفق باشيد بخشيد كه منم منم كردم هيچ قصدي نداشتم
سلام
براي اينكه شانس ازدواجتان زياد شود بايد فعاليت اجتماعيتان را زياد كنيد . اگر خانه بنشينيد تا يكي شما را كشف كند احتمال اينكه پسر خوبي نصيبتان شود خيلي كم است .
سلام
اگر الان احساس خوشبختی نمی کنی. با ازدواج به خوشبختی نمی رسی. احساس خوشبختی رو تو این نگاه نکن که کسی واست بیاره . تو زندگیت یک تکیه گاه نخواه . مستقل باش . مستقل باش. اونی که می یاد خاستگاریت یک آدمه باتمامه محدودیت ها و خواسته هایی که داره مثل تو . اگه منتظر یک فرشته ای که از خدا بخواه لحظه مرگت فرا برسه شاید تو اون دنیا ببینیش.
قصد خدای نکرده جسارت ندارم و حرفایی که می زنم تماما صادقانه و از ته دلمه.
تو زندگی دونفره تنها عاملی که می تونه خوشبختت کنه و کلا تو زندگی شخصیت هم می تونه موثر باشه. همیشه کاری که می کنی واسه خدا باشه حتی کوچکترین کار تو زندگیت . تو زندگی دونفرت هم تمام کارتو واسه خوشبخت کردن طرف مقابلت تنظیم کن . این کار باعث ایجاد محبت وصف ناپذیری می شه. البته این مال بعد از ازدواجه. ولی در کل سعی کن دیگرانو خوشبخت کنی و مطمئن باش که خواسته یا ناخواسته خودتم خوشبخت می شی. هیچ وقت به ازدواج وسیله ای واسه رسیدن به خوشبختی نگاه نکن. تو الان و به دست خودت باید احساس خوشبختی کنی اینطوری تو ازدواجتم خوشبختی . مطمئن باش. .مرسی.
با سلام
mahshid1212 و mahshid1212 خيلي خيلي ممنون! راستش من 26 سالم، شاغلم و خوب خيلي هم احساس تنهايي مي كنم. اهل دوست دختر داشتن و اين حرفها هم نبودم. اولش كه وارد اين بحث شدم به دنبال جواب سوال و حل مشكلي مشابه اينكه دوستان مطرح كردند بودم.
ولي با حرفهاي شما دو نفر خيلي چيزا برام روشن شد!
آره من بايد به دنبال رشد شخصيتي خودم باشم، بايد كار كنم، بايد اول به خودم ثابت كنم كه هستم، مي تونم، و مي دونم كه مي تونم! فقط كمي زمان مي خواد و مطالعه و تحقيق! كتابهاي روانشناسي و موفقيت، سعي و تلاش در برنامه ريزي و ....؟
دوستان عزيز لطفا دعام كنيد... منو همه كساني كه مثل فكر مي كنند.... واقعا محتاج دعا و هم فكري شما هستيم.
ممنون
منم زن می خوام!نیایش کنید تا خدا یک زن خوب و خوشگل با مهریه معقول به من بدهد!
سلام
من هم خیلی دوست دازم ازدواج کنم یک همسر یک همدل یک همنفس یک نفر که شبها باهاش می خوابی همه تفریح زندگیت با ائنه . من هم دوست دارم ولی افسوس که یک شوهر خوب پیدانمیشه من عاشق ازدواجم ولی افسوس که نیست
اقا ازدواج حقه شماا هست و من چی بگم
آقا!
زیاد تحقیق و مطالعه در امر ازدواج نکنید، چرا که پی میبرید که کار پر رنج و بیزینس پردردسریه! بیخیالش میشین عین بعضیا ! توکل کنید به خدا و بلکنی در سنین پائین اقدام به زن گرفتن کنید، چرا که با بالا رفتن سن، به سختی میتونین سر خودتون کلاه بذارین ( یا بذارن!).
ارادتمند: حاجی فیروزی برای تمام فصول
انشا الله همه شما ازدواج خوب داشته باشید/به آقا پسر ها خدا دختری مهربان/صبور/متین/سالم/خوش خلق/در آخرخوشگل/با مهریه مناسب بده/و به همه دختران شوهری اهل کار و فعال/منطقی/همچنین متین/متانت فقط ویزه خانوم ها نیست/با محبت/سالم/خوش خلق بده/دوستان مال دنیا ارزش نداره به یاد داشته باشید خصوصا خانوم ها/مبادا فرد مناسبی را فقط به دلیل امکانات مالی کم از دست بدید که ضرر کردین/البته حد اقل امکانات لازمه زندگی زناشویی است اما منطقی باشید در این باره/در رویا به سر نبرید/اول خودتان را خوب بشناسید بعد به دنبال شخصی متناسب با خودتان باشید/خودتونو بسازید/برای به دست اوردن فرد لایق اول باید خود لیاقت داشتنشو داشته باشید لیاقت را اول در خودتون به وجود بیارید/به این هم فکر نکنید کی لیاقت من را ادره/به این فکر کنید من کی هستم/جایگاهم کجاست/چطور میتونم به عنوان یک زن یا مرد طرفمو خوشبخت کنم/فقط به این فکر نباشید کسی پیدا بشه منو خوشبخت کنه/آیا خودتون هم میتونید کسی را خوشبخت کنید یا حد اقل احساس خوشبختیو به او ببخشید.