با سلام
:43: تو اين تا پيك قصد دارم لوگوي هايي براي تالار همدردي طراحي كنم لطفا در مورد لوگوها نظر بديد آقاي سنگ تراشان هم اگه مايل بودند مي تونن از اين لوگوها در سايت استفاده كنند :43:
اولين لوگو
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
:43: تو اين تا پيك قصد دارم لوگوي هايي براي تالار همدردي طراحي كنم لطفا در مورد لوگوها نظر بديد آقاي سنگ تراشان هم اگه مايل بودند مي تونن از اين لوگوها در سايت استفاده كنند :43:
اولين لوگو
اينم لوگوي دوم :
سلام erfan25
واقعا خدا قوت
نمیدونی چقدر با دیدن این تاپیکت خوشحال شدم.
مشغله و متمرکز شدن روی محتوای تالار، موجب شده است که کمتر از نظر شکلی و تنوع آن فعالیت کنم. و حالا که شما با سلیقه قشنگ خودتون و....، این تاپیک را زدید من از شما تشکر می کنم و سعی می کنم استفاده کنم.
برای شروع لوگوی اول شما را فعال کردم.
رعایت حجم لوگوی اولیه، ابعاد اولیه آن و رنگهای مختلف مخصوصا نوشته های آن هنگام ذخیره لوگو منجر به بهره برداری آسانتر آن در تالار خواهد شد.
مجددا مراتب تقدیر و تشکر خود را از زحمات خالصانه شما اعلام می کنم.
سلام اقا عرفان.
نه خسته!
هنر از هر انگشتت می ریزه.
موفق وپیروزباشی.
آقا عرفان سلام
دست شما درد نکنه لوگوی اول شما زیبا و جالبه.
با سلام اينم يه لوگوي زيبا براي سر برگ و كادر بالاي سايت
[align=justify]باز هم سلام به دوستان دوستدار تالار پر مهر ومحبت همدردي ، عزيزان باور كنيد براي ساخت يا طراحي هر لوگو وقت زيادي احتياج هست و همچنين تمركز ولي با وجود مشغله به خاطر علاقه وافري كه به تالار همدردي و شما دوستان بالخصوص مدير محترم سايت جناب سنگ تراشان دارم سعي مي كنم كه لوگوها و تصاوير متحرك زيبايي براي اين سايت طراحي كنم اما آنچه من رو بيشتر تشويق خواهد كرد نظرات ارزنده شما دوستان هست ، ازتون خواهش مي كنم هر نظر يا ايده اي داريد در همين تالار مطرح كنيد تا طبق نظرات شما دوستان لوگوها وتصاوير و متون متحرك رو طراحي كنم پس خواهش مي كنم من رو از لطفتون محروم نفرماييد و نظر بديد .:43:[/align]:72:
اين هم يه لوگوي ديگه براي تالار همدردي كه نيم ساعت پيش طراحيش كردم البته با اندكي مشقت :43::228:
http://i29.tinypic.com/swfi28.gif
اينم يه لوگوي سه بعدي و متحرك :104::43:
سلام عرفان
واقعا تو بی نظیری...
خود انگیختگی و خلاقیتت تحسین برانگیزاست.
خود من متاسفانه در طراحی و ... بسیارضعیف هستم.
برای چنین خلاء خیلی وقت بود به دوستان پیشنهاد داده بودم ....
اما تا کنون به نتیجه نرسیدم...
حالا وقتی می بینم شما چنین بدون چشم داشت از خود و وقت خود مایه می گذارید، نمیدونید چقدر خوشحالم...
من سعی می کنم از همه این لوگو ها و طرح های شما به تدریج برای جلوگیری از یکنواختی تالار بهره بگیرم.
همچنین در مورد مسائل شکلی یا محتوایی نیز به تدریج نظرم را می گویم..
همین الان هم اگر دقت کنید تقریبا همه لوگوها و ... به طرحهای شما ختم میشه و این یعنی اینکه واقعا طرحهای شما عالی است.
همچنین این تصاویر ساده و متحرک اگر از نظر حجم و ابعاد کم باشد( مشابه آوتار های موجود در تالار)، بنده آنها را در همان بخش آوتار ها آپلود می کنم تا دوستان بتوانند از آنها استفاده کنند. یا حتی برای بخش امضاء از آنها استفاده کنند.
لذا تصاویر یا متون ناب و آموزنده می تواند به صورت عکسهای کوچک و کم حجم ( ثابت یا ساده ) ، حتی برای امضاء مورد استفاده قرار گیرند.
باز هم تشکر صمیمانه مرا بپذیرید.
اينم يه پوستر جهت تبليغ تالار گفتگوي همدردي كه مي تونيد در سايزهاي مختلف ازش استفاده كنيد من عمدا سايز بزرگ رو انتخاب كردم تا دستتون باز باشه واسه كوچيك كردن اون .
اقای عرفان با سلام واحترام خسته نباشید خیلی خیلی عالی و زییا است درتالار قرار دهید سایز کوچک وبزرگ در تالار قرار دهید موفق وشاد باشید
اين هم يه امضاء با نام دوست عزيزم جناب گردآفريد كه هديه من به ايشون هست و مي تونن به عنوان امضاء در تالار ازش استفاده كنند اميدوارم كه مورد پسندشون قرار بگيره .
دوستان ديگه هر كدوم امضا با هر نوشته اي مي خوان مي تونن سفارش بدن تا به صورت عكس براشون در بيارم و در تالار ازش استفاده كنن. از اونجايي كه من رنگهاي مورد علاقه شما رو نمي دونم هر كدوم از دوستان كه درخواست امضاء داره مي تونه رنگ و اندازه رو هم بگه تا طبق سليقه خودش واسش طراحي كنم :43::72:
تقديم به دوست خوب و دلسوز خانم زينب:43::72:
تقديم به زيبا ده هم تالاري خلاق، فعال و مهربان :43::72:
اقا عرفان سلام
از طرحهای زیبا و محبتتون بابت طراحی امضا با اسم سایر دوستان و همچنین اسم من واقعا سپاسگذارم:72:
سلام
آقا عرفان واقعا خسته نباشید :73:
به نظر من هر کدوم از لوگوهای شما زیبایی خاص خودش رو داره و همچنین طراحی امضاها که نشون دهندۀ ذوق هنری شماست .
لوگوی آبشار هم خیلی قشنگ و دلنشینه.
منتظر طرحهای زیبا و جالبتر شما خواهیم بود.
موفق باشید:72:
سلام عرفان عزیز
واقعا جز عشق این همه سرمستی و انرژی به انسان نمی دهد.
عشقت مستدام باد.
دوستان اون لوگو كه با سبز رنگ نوشته تالار گفتگوي همدردي اونم متحركه ولي اينجا نمي دونم چرا ثابت مونده ولي اگه ذخيرش كنيد تو كامپيوترتون ودوباره ببنيدش مشكل حل ميشه:46::43:
آفرین به این همه ذوق و سلیقه
همشون قشنگ هستند البته این ابشار خیلی قشنگ تر وزنده تر هست یه حس عرفانی ووانرژی خاصی داره و نوری که داره جذابتر می کنه
سلام . آقا عرفان سال جدید چقدر فعال شدی. خوش بحالت. طرحات خیلی خیلی خوشگلن. من که داره خیلی حسودیم میشه. راستی ما رو یادت رفته ها . امضای ما کو؟ من از رنگ سبز خوشم میاد. لطف عالی مزید. پیش پیش ممنون
اينم يه لوگو يا امضاء متحرك براي دوست گرامي و مهربان آتنا خانم
اميدوارم هميشه سبز و خرم باشيد:43::72:
احسنت :73:
خوشبحالتون که اینقدر با استعداد و خوش سلیقه هستید . :72:
اگه براتون زحمتی نیست برای من هم یک امضا با رنگ صورتی و آبی طراحی کنید البته طریقه استفاده اون رو هم بگید.
وای آقا عرفان . نمی دونم چه طوری ازتون تشکر کنم. خیلی باحاله. دستتون درد نکنه. کاش منم بلد بودم یه جوری از خجالتتون در میومدم. ایشالله منم یه هدیه ای براتون پیدا می کنم. فعلاً با اجازه...
آتنا خانوم اگه دوست داريد اندازه كوچيكترش رو براتون درست كنم كه بهتر باشه و راحتتر حركت كنه حجمش هم كمتر باشه؟!!!
ناديا خانم فعلا اين آواتار را با نام زيباي خودتون داشته باشيد تا بعدا انشاءالله يه امضا خوب هم براتون طراحي مي كنم :shy:
يه لوگوي ديگه براي دوست عزيز جناب گردآفريد كه ديگه مارو تحويل نمي گيرن:228:
آقا عرفان دست شما درد نکنه خیلی قشنگه:73::72:
فقط نمی دونم چه طوری باید جایگزین آواتار قبلیم کنم اگه براتون زحمتی نیست راهنماییم کنید.
تقديم به ستاره خانم:72:
سلام اقای عرفان مرادی
وااااای mr30
دستتون درد نکنه
انشاءلله برای دامادیتون جبران کنیم
انشاءلله خوشبخت وشاد باشید همیشه
سلام
متاسفانه به خاطر حجم زیاد نتونستم به عنوان اواتار بگذارمش .لطفا راهنمایی کنید
ممنون
ستاره خانم اون واسه امضاء بود اگه آواتار مي خوايد اين يكي رو انتخاب كنيد .
http://i26.tinypic.com/v3f76e.gif
اولاً که ستاره خانم چرا می خواهید آقای مرادی را بدبخت کنید؟؟!!دارید عدل زندگی خودش را می کند،از شما انتظار نمی رفت!!!
و از شما آقا عرفان هم جهت اظهار لطف تان سپاسگزارم.اما در بخش* آواتار همان تصویر را صددرصد بهتر دانسته،*ضمن آنکه برای افزودن به *امضایم* آیا می شود تصاویر شما را گذاشت یا نه؟؟
سلام آقا عرفان
آواتار ستاره مثل دلش پر محبت و خوشگله .
بازم سلام
گرد آفريد جان خوش اومدي صفا آوردي بالاخره تشريف آورديد ، بله دوست عزيز ميشه از اين اشكال به عنوان امضاء استفاده كرد.
اين هم دوتا شكلك تقديم به تالار همدردي
http://i28.tinypic.com/14731e.gifhttp://i32.tinypic.com/kf1ikm.gif
سلام به همه:72:
از اقا عرفان بابت لطفشون ممنونم
من این کارقشنگتون رو خیلی پسندیدم.:104:
راستشو بخواهید کار قبلی تو ن با اینکه خیلی قشنگ بود ولی یه جا ایستاده بود ومن یه جا وایستادن را دوست ندارم ولی این یکی رو خیلی دوست دارم چون تو حال حرکت هستش فقط دعا کنید سرم گیج نره.:33:
در ضمن برام دعا کنید توی زندگی، هم بچرخم و ساکن نمونم بچرخم و مانند زمین که اهسته و پیوسته به دور خورشید می گرده و خسته نمی شه وروزها و شب ها و سالها رو تو صفحه ی تاریخ می ریزه بتونم بگردم و توشه بردارم و بتونم خودمو پیدا کنم و توی وجود خودم ،خدای خودمو پیدا کنم و بتونم مفید باشم.
واااای چقدر درمورد اواتارم نظر دادم .:199:
بهاره جون کلی شرمنده ام کردید .از لطفی که بهم داری ممنونم .:43:
خدمت اقای گرد افرید هم عرض نمایم که:
می دونید چرا وقتی یه نگرش مثبت باشه اتفاقات هم مثبت میشه ووقتی نگرش منفی باشه اتفاقات هم منفی میشه ؟نقل قول:
اولاً که ستاره خانم چرا می خواهید آقای مرادی را بدبخت کنید؟؟
یه مثال
به یه ادم که نگرشش منفی بود یه دور بین دادن و گفتن برو و از مجلس عروسی فیلم بگیر .می دونید محصول چی بود ؟
ادمه نگرش منفی رفت اول روی یه قسمت که اون طرف تر یه خورده خرابه بود فیلم گرفت و بعد هم قوطی خالی هارو که تو زباله ها ریخته بودند و..........وازاصل مجلس و قشنگی و .......غافل شد .
وقتی که کار تمام شد فیلم را تماشا کردندو دیدن عجب عروسی بی حالی!
از قضا یه ادم مثبت بین، تو مجلس بوده و فیلم می گرفته اومد جلو و گفت اتفاقا عجب عروسی شورانگیز ی بود و فیلم را گذاشت :
اول دسته گل بزرگ جلوی عروس و دوماد و بعد هم چهره خندون عروس و دوماد و کادوها و جواهرات و و پرده ها و ایینه های قشنگ و اون طرف تر چندتا حرکت موزون و.........
گفتند این همون مجلسه
گفت: اره .
فقط نوع نگرش گیرنده های اون فرق می کنه بستگی داره اون ادم که داره فیلم می گیره رو ی جهت مثبت زوم کنه یا منفی!
من با دوربین مثبت و با همین شعاع مانیتوری تصویر خوشبختی اقا عرفان و شما گردافرید محترم و همه ی دختر و پسرهای این تالار و کشورم رو می گیرم و شما تو قاب دل و یادتون نگهش دارید حتما خوشبخت میشید.شک نکنید !:D:73:
پس نگذارید سن ازدواج توی جامعه مون بالا بره .!:305:
با توکل به خدا و اسون گرفتن کارها همتون خوشبخت میشید:104::72:
سلام
آقا عرفان نگفتید چه طوری می تونم آواتار جدید رو جایگزین قبلی کنم .
لطفا اگه می شه راهنمایی کنید.