RE: اختلاف با خانواده همسر
بنده فکر میکنم با توضیحاتی که شما دادید خود خانم مسئله دارند نه خانواده ایشان. ضمنا شما هنوز به خواستگاری هم نرفته اید اونوقت عنوان تاپیک شما: اختلاف با خانواده همسر
سوال: شما از کجا فهمیدید که خانم به شما علاقه دارند؟ بخصوص که مشاور هم به ایشان "بله" گفته بعد شما میگد خانم از قول مشاور گفته نه! خوب این دروغ دلیلش چی بوده؟ اصلا اگه قرار بود نه بگه! چرا تمکین کرد و رفت پیش مشاور؟
ببخشید بنده به شخصه با آدمهای دروغگو یا پنهان کار و بازیگر مشکل اساسی دارم. و هرگونه اظهار نظری تعصب شخصی خواهد بود پس چیزی نمیگم. به هر حال امیدوارم دوستان با راهنماییهای خوبشون بتونند راهی پیش پای شما بگذارند.
با سلام در جواب شما اینکه من با مشاور دوست هستم و او این موضوع رو به من گفت و اینکه من هم از روحیات اومتوجه شدم و خودش هم سرپوشیده این موضوع رو گفت
شما بهتره از این موضوع بگذرید
در هر حال این نشان بی ثباتی است
و شما هم وابستگی پیدا کرده بودید و پیداست که شناخت معقول از ایشان نداشتید و بیشتر احساسی علاقمند شدید .
به نظرم بهتره رفتارهای اونها رو تعبیر خیالی مبنی بر تمایل آنها به رفتن شما به سوی وی نگیرید .
بنا به بیان شما خانم اهل تردیده و این موضوع مهمیه .
در هر حال بهترین کار برای شما اینه که سر راه وی قرار نگیرید تا هم شما فراموش کنید هم ایشان
سعی کنید آرامش بیابید و برای زندگیتان برنامه ریزی جدی کنید و مدتی وارد هیچ نوع رابطه ای نشید و برنامه ازدواج را هم فعلاً به تعویق بندازید تا آرامش پیدا کرده بر خود و زندگیتان مسلط شوید .
با سلام ولی کسی که بعد از 3 سال فراوموش نکردن چطور می تواند فراموش کند و اینکه من قصدم ازدواج است نه چیز دیگر و نظرم هم مبنی بر تمایل آنها به رفتن به سوی خودم نیست آیا می شود دوباره به خاستگاری ایشون رفت اشکالی دارد من در کل شناخت کلی و کامل از ایشون و خانوادشون دارم و خیلی خوب ایشون رو چه از لحاظ اخلاقی و تفاهمی می شناسم در یک کف هستیم چرا باید از این موضوع بگزرم یا می رم خاستگاری یا جواب بله می دهند یا نه آیا اشکال جای دیگه است؟
اگر روحیه تحمل احتمال منفی شنیدن رو دارید . و اگر سنجشتو ن کامله و ایشون رو مناسب دیدید ، اقدام کنید و مجدداً خواستگاری برید .
ان شاء الله که بخت یارتان باشد .
با سلام به همه دوستان و همچنین به فرشته مهربان سوالم اینکه چرا فکر می کنید احتمال جواب رد شنیدن وجود دارد شاید مثبت شاید منفی شاید هم ممتنع باشد شما میگید باتوجه به سابقه گذشته باز جواب رد می دهند بدون اینکه دوباره ارزیابی کنند نشناخته یا صحبت نکرده جواب رد اینطوری اونا باید مشکل روانی داشته باشند یعنی گذشته رو زود به رخ آدم می کشند انسانها در تمام مدت سال تغییر می کنند شاید اونا هم تغییر کرده باشند و معیاراشون چیز دیگه ای باشه آیا ممکنه؟
با سلام به همه دوستان و همچنین به فرشته مهربان سوالم اینکه چرا فکر می کنید احتمال جواب رد شنیدن وجود دارد شاید مثبت شاید منفی شاید هم ممتنع باشد شما میگید باتوجه به سابقه گذشته باز جواب رد می دهند بدون اینکه دوباره ارزیابی کنند نشناخته یا صحبت نکرده جواب رد اینطوری اونا باید مشکل روانی داشته باشند یعنی گذشته رو زود به رخ آدم می کشند انسانها در تمام مدت سال تغییر می کنند شاید اونا هم تغییر کرده باشند و معیاراشون چیز دیگه ای باشه آیا ممکنه؟
برادر گرامی
اینها تنها احتمالاتی است که شما نیازه برای آن آماده باشید .
به عبارتی تصمیم سنجیده و معقول آن است که به احتمالات پیش رو در رابطه با عملی کردن هر تصمیمی اندیشید و خود را مجهز به مهارت لازم برای مواجهه با آن احتمالات و رفتار متناسب در آن شرایط را نمود .
سخن ما تنها در نظر گرفتن این احتمالات و آماده بودن برای مواجه شدن با آنها است ، و الا هیچ کدام از ما علم غیب نداریم که بدانیم واکنش آنها نسبت به خواستگاری شما چیست .
با سلام کسای دیگه ای نیستند نظر بدهند دوست داریم نظر مدیر تالار را هم بدونیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdiali
با سلام کسای دیگه ای نیستند نظر بدهند دوست داریم نظر مدیر تالار را هم بدونیم
علیک السلام برادر! مدیر تالار را دیدی، سلام ما رو بهشون برسون:311: صفا سیتی که میدونید کجاست؟ ایشون رفته اند به آنجا!
با سلام کسای دیگه ای نیستند نظر بدهند دوست داریم نظر مدیر تالار را هم بدونی
1. يه جا نوشته بودي ". . . باز دعوا ميشه . . ." مگه در جريان رابطه تو با اون خانم دعوايي هم رخ داده؟
2. به نظر من بهتره تكليف خودت رو مشخص كني و خودت رو از بلا تكليفي نجات بدي. اگه اون خانم ارزشش رو داره و مي تونه همسر مناسبي براي تو باشه (با وجود اين همه دودلي و عدم ابراز علاقه به تو)، دوباره به صورت رسمي به خواستگاري اون برو. خانواده ات رو متقاعد كن تا براي آخرين بار تلاش خودت رو بكني. جواب يا آره است يا نه و همونجا هم ديگه نتيجه رو قبول كن.
به نظر شما آیا گذشته فراموش شده یا همون سو تفاهم چیکار کنم که در خاستگاری گذشته تاثیر کمتری و یا اصلا تاثیری نداشته باشد ممنون می شم دوباره از نظرات دوستان استفاده کنم
به نظر شما آیا گذشته فراموش شده یا همون سو تفاهم چیکار کنم که در خاستگاری گذشته تاثیر کمتری و یا اصلا تاثیری نداشته باشد ممنون می شم دوباره از نظرات دوستان استفاده کنم
سلام به همگی
داداش اخه ما چی بگیم؟ تو که دوست داری خودت رو گول بزنی چون اینجور که نوشتی احتمالا طرف مشکل داره یا کاری کردی که نگفتی
و اگر میزی هم بگیم میزنی اخه مطمئنم عاشقی
بچه ها چه طوری می تونم pm خصوصی بدم؟ اخه تراوین رو گذاشتم کنار بیکار هستم گفتم اینجا عضو بشم تا pm بازی کنم :d