-
اگر نفر قبلی قاتلت باشه ،چی میگی بهش؟
اگر نفر قبلی قاتلتون باشه وشما مطمئن باشین شما رو خواهد کشت ،چی بهش میگی؟
هر نفر اگر پستی گذاشت ،حتما باید حداقل دو پست با پست قبلیش فاصله داشته باشه
----------------------------
پی نوشت:مدیران محترم اگر این تاپیک مخالف با قوانین تالار باشه ،حذف کنید:72:
-
RE: اگر نفر قبلی قاتلت باشه ،چی میگی بهش؟
با عرض معذرت بنده هیچ دلم نمیخواد خودم را توی یه همچین فضایی حس کنم. ای ی ی ی ی ی یش! یه جوریه! دل آدم ریش میشه.
البته قاتل هم عمراااااااااا نمیخوام باشم.
همین یه قلم جنس رو تو بساطمون کم داشتیم!
-
من می گم ای بی دل بی احساس می دونستم بی دلی ولی نه تا اینقدر هر چی بخواد بهش می دم تا منو زنده بزار البته به جز یه سری چیزا که اینجا نمی تونم بگم .
-
سلام.. عجب تاپیک خشنی/. گل مریم گرامی ترویج خون و خون ریزی هم داشتیم؟؟ :163:
گل مریم عزیز از آنجایی که خود شما هم مایل بودید بهتر نیست نام تاپیک را تغییر دهیم.
مثال>> بهترین خصوصیت نفر قبلی چیه؟
مثال>> نفر قبلی رو یک نصیحت کن
مثال>> اگه عید دیدنی به خونه نفر قبلی بری بهش چی میگی؟
مثال>> برای نفر قبلی یه شعر بنویس
مثال>> نظرت درباره امضا و آوتار نفر قبلی چیه؟
و این گونه مثال ها ....
موافقید؟؟
-
[b]سلام:72::
میشه من یک نظر بدم؟به نظر من خیلی تاپیک هیجان انگیزیست..از تاپیک هایی که برادر خوبم نقاب گفتید تو تالار مشابه نداره ولی حالت تکراری داره...ولی این یک هیجان خاصی داره..البته این نظر منه...
حالا با اجازه ما یک متنی بزنیم!!!:163:
من می گم:
نقاب منو نکش..تو رو خدا من چند روز دیگه عقدمه..دلت میـــــــــــــــــــــــ ـــــاد!!!:302:
این همه بدبختی کشیدیم تا بهم رسیدیم بذار لااقل یک مدت بگذره بعدش منو بکــــــــــــــــــش!!!:311:
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییی.......
یکی جلو نقاب رو بگیره داره منو جدی جدی می کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــشه!!![/b]http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ddc89da558.gif
-
من میگم خیلی ممنون که میخوای منو بکشی و راحتم کنی،:310:
اما حواست باشه چند روز دیگه عقدت هست، نه شگون داره نه به درد سر بازداشتگاه و ... میرزه،
ضمنا از یه خانوم دکتر هم بعیده،:163:
وای اسلحشو صدا خفه کن هم داره:325:
پینوشت:
سارا جان، مبارک باشه، خوشبخت بشین:72:
-
من از خشانت خوشم میاد:160:
تا پایان این پست من ناظم نیستم، به قول دوستان ناظم بازی در نمیارم
بابا تو همینجوری هم من کشتی، :311:
ولی دست آخر میدونم من رو بکشی خودت رو هم میکشی:223: چون دل دوری من رو نداری، پس بیا بیخیال شو،
چی ؟نه؟....
میکشمت،:320: به رفاقت پشت پا میزنی؟ بذار دستم بهت برسه:97:
-
اره ،بکش،
بکش راحتم کن
خیلی وقته دنبال کسی می گردم که منو بکشه
تعجب کردی نه؟
من از تو پررو تر هستم
-----------------------
پی نوشت:نقاب عزیز ،من فکر کردم شاید بچه ها دوست نداشته باشند از این تاپیک ها ببینند ،به خاطر این گفتم
نمی دونم ،مثل اینکه طرفدار داره
-
آخه قربونت برم تو رو چه به آدم کشتن؟؟؟ :46:
هانی تو تاحالا آزارت به یه مورچه هم رسیده؟ من که فکر نکنم...
به هرحال یه مرگ پاک و سفید و معطر چیزیه که من در آرزوش دارم زندگی می کنم.
اولین تصویری که مادرم از مرگ در ذهنم ایجاد کرد، همراه با بوییدن یه سیب بود.
یه سیب رو بو می کنی و با یه نفس عمیق از قفس تنت آزاد می شی.
من در آرزوی سیب بودم، ولی گل مریم هم همون اثر رو داره. فقط باید یه نفس عمیق بکشم و روحم رو تسلیم پرورنده م کنم.:72:
-
با سلام خدمت دوستان عزیزم.
والا فیلوسارا گرامی فیلسوف و ریاضی دان خوبیست با این حساب باید دست به قتلش با فرمول هایی که ارائه میده خوب باشه..نه فیلوسارا؟
با اینکه موضوع این تاپیک را مفید نمی دانم بلکه ممکن آثار سوئی داشته باشد ولی با احترام خدمت شما بزرگوران ادامه می دهیم. :310:
بنابراین تنها صحنه قتل رو ارائه می دم..البته این قتل بیشتر شبیه خودکشی هست.. اما با دخالت فرد دیگری و با زور باشد قتل محسوب می شود
با اجازه::
بروید یک استخر ..همین داخل شدید هیچ کس را به حساب نیاورید.. اصلا محلشون نذارید. و مستقیم بروید سمت نرده بامی که در جایی از استخر کار گذاشته اند. توجهی هم به کسایی که نشستن دور بر آب نکنید.
یکی یکی پله ها را پایین بروید ... اما قبل از اینکه کامل داخل آب بروید رو کنید به افرادی که کنارتون هستند بگویید:: این دستبند که دستم هست کلیدشو گذاشتم خونه... نکنه دنبالش بگردید.
خب اونا هم فکر می کنن شما دیوانه شدید و می خندن. ...ولی شما توجهی نکنید.
بعد عزیزجان یک نفس عمیق بگیرید و یواش یواش پله ها را پایین بروید. دستبند را ببندد به یک مچ دستت و وقتی رفتی کامل داخل اب ..حلقه ی دیگشو ببند به اخرین پله کف استخر.
آنوقت خیلی راحت و طبق معمول همیشه اگه تونستی ریه هاتو با هوا پر کن :311:
شما دارید پایین دست و پا می زنید خلاصه دارید خفه میشید. عجب حماقتی کردی نه؟ :302:
حالا اوضاع اون افرادی که بیرون هستند دیدنیه.. :311: . همش دارن این طرف و ان طرف می دوند تا کلید رو پیدا کنن که شما را نجات بدن. ولی هواسشون نیست که تو قبلا گفتی کلید گذاشتی خونه.
فیلوسارا عزیز اگر این گونه فرمولی برای مرگ من ارائه می داد دیگر لازم نبود خودش دستشو به خون آلوده کنه......
اگه با فرمول بالا منو می کشتی ازت گله ای نداشتم... ولی حالا که خیلی رک و با یه تیر خلاصم کردی.. باید جوابگو باشی ... آی جماعت این چرا منو کشت؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
تا پایان این پست من ناظم نیستم، به قول دوستان ناظم بازی در نمیارم
کیوان گرامی در اون تاپیک مورد نظر هرچی شما مردانگی کردی و ناظم بازی در نیاوردی این -روانشناس بعد از این- تالار حال ما رو گرفت. الان هم که قصد داره دستش به خون من آلوده شه.
اصلا آقا جان بیا آه! گردن من از مو باریکتر. شمام که روانشناسی و بلدی چطور با پنبه سر ببری فقط یه جور ببر که خیلی درد نیاد.
اصلا این فرمولهای قتل گرداشمون منو کشته!
-
[align=justify]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
فیلوسارا عزیز اگر این گونه فرمولی برای مرگ من ارائه می داد دیگر لازم نبود خودش دستشو به خون آلوده کنه......
اگه با فرمول بالا منو می کشتی ازت گله ای نداشتم... ولی حالا که خیلی رک و با یه تیر خلاصم کردی.. باید جوابگو باشی ... آی جماعت این چرا منو کشت؟؟
ای خدااااااااااااااااا :302:
آخه چرا از این همه من باید این بره ی معصوم رو .... !!!!!!!!!!!!:302:
همین چند روز پیش داشتم می گفتم خوب شد این داداش کوچیکه رو فرستادیم روانشناسی بخونه ....:302:
نه، من باورم نمی شه همچین کاری کرده باشم!!!:302:
دوستان تالار همدردی آسایشگاه روانی نداره منو بستری کنید؟؟:303:
بی دل: آسایشگاه می خوای چیکار؟؟ بیا خودم خلاصت کنم.:cool:
فیلوسارا: نه بی دل جان راضی به زحمتت نیستم،:82: همون آسایشگاه رو ترجیح می دم!!! :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
والا فیلوسارا گرامی فیلسوف و ریاضی دان خوبیست با این حساب باید دست به قتلش با فرمول هایی که ارائه میده خوب باشه..نه فیلوسارا؟
اتفاقا من یه فرمول قتل دارم، اکازیون! مو لای درزش نمی ره! ولی برای هر کسی طراحیش نکرده بودم.
فقط اگر یه وقت همسرم بهم خیانت می کرد. (همسر آینده فیلوسارا: بابا بزار من بدبخت از راه برسم، بعد نقشه قتلمو بکش!!!:305:)
نمی تونم فرمولمو لو بدم، شدیدا بدآموزی داره، ولی اصلا تو مایه استخر و این حرفا نیست... خیلی تمیزه! یه مرگ کاملا طبیعی! که فکر نکنم عزرائیل هم بتونه علتش رو تشخیص بده!
البته این تصمیم منقضی شد. الان دیگه قصد ندارم ازش استفاده کنم. یعنی دیگه قصد ندارم اگر بهم خیانت شد طرفم رو بکشم، فقط رهاش می کنم، همین!
حالا نفر بعدی فکر نکنه من حاضرم فرمولمو خرجش کنم!!! گفتم که اون فقط مخصوص همسر نازنینم بود.:43:[/align]
-
:311:
واقعا تاپیک جالبیه....
وای فیلو سارا http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d5e2c0fc9b.gif...
آخه چطور دلت میاد ..ما یک زمانی دوست بودیم....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...41e5ce1bab.gif
آخه مگه من چکار کردم...
ببین حالا که می خوای منو بکشی من از مرگ تدریجی بدم میاد..
بابا بزن یک دفعه خلاصـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــم کن..
بزن بابــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــا ..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...0eb37142e6.gif
چشمامو بستم تا بزنی....
تبصره:انگاری هفت تیر فیلو سارا گیر کرد http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...14d00e61ad.gifدوستان یکی بدو بیاد منو نجـــــــــــــــــــــــ ــا ت بده.....:311:
-
نمی دانم چرا اصلا تمایلی به ادامه موضوع ندارم... زیرا می دانم آثار سوئی خواهد داشت..
حالا میگید برد بابا تو هم با این آثار سوئت...کشتی ما رو.
من نقاب کلا آمده ام "صلح و آشتی" را رواج دهم.......بنابراین سارای گرامی مرا نخواهند کشت بلکه تشویق هم می کنند به ادامه زندگی. ممنون عجب انرژی گرفتم.
-
سلام ....
به نظر من خـــــــــــیلی قضیه رو بزرگ نکنیم..یک تاپیک ساده ایست که هیجان داره قرار نیست هر چیزی در افراد با ثبات شخصیت تاثیر شگرف بذاره!!به هر حال من که تا هست ادامه اش میدم...
بی دل....یعـــــــــــــــــــ ــــنی انقدر زود انصراف دادی......
حالا که نوبت من شد...!!
فعلا اینجا من بار سومه دارم کشته میشــــــــــــــــــــــ م!!!
انگــــــــــــــــاری در تقدیر منـــــه آخر این تاپیک یا کشته بشم یا نــــــــــــقاب حذفش کنه!!!
بی دل جونم هفت تیر فیلو سارا که گیر کرد ولی من بازم خودمو انداختم جلو تو....
نــــــــــــــــــــــــ ــــــه
تروخدا نقاب جلو منو نگـــــــــــــــــــــــ یر من می خوام هر جور شده یکـــــی منو بکــــــــــــــــــــــش ه!!:311:
ای بی دل بی رحم .....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...a3ddc023d4.gif
داری واقعـــــــــــــــــــا منو می کـــــــــــــــــشی..
آقا من منصرف شدمhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ba024c2e53.gif ..نقاب جان بدو بیا تاپیکو ببندhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...95f7393219.gif ول کن این متکا و پتو رو بدو..... بی دل داره واقعا منو می کشه....بدو بدو..داره روی روحم اثر بد می ذاره ...
زود بـــــــــــــــــــــا ش دیگه.................
** تبصره: می گم عجب روح ترسناکی دارم من ..این ارسالم خیلی ترسناک شد..خودم ترسیدم!!وقتی دیدمش..کسی دم پر من نیاد..خیلی انگار وضع روحی من خرابه!!:311:
خیلی این ارسال ترسناک شد....انگاری روی روح من اثر بد گذاشت..نقاب جان ترو خدا بیا روانشناسیم کن.....:302:
-
سارا خانم
حالا که عشقت رو پیدا کردی،چیکار به جون من داری؟
نمی گی شاید عشقم الان دنبال همسر اینده اش می گرده؟
اقلا با قرص خواب اور منو بکش تا خیلی عذاب نکشم
-
:324:
:223:
.
.
.
:
سلام
الهی شکر! مثل این که آتش بس !وقتل و خون و خونریزی تموم شد !:227:
اما خواستم بگم:324:
گاهی خود آدم میشه قاتل خودش :223:
چه طوری ؟
با خوردن غذای مسموم غم و غصه :47:
-
آخ جون خیلی وقت بود نمرده بودم ، هوس مردن کرده بودم گفتم بیام تو ، یکی منو بکشه دیدم چه قاتلی بهتر از ستاره! هم اهل فهم و ادراکه هم اهل قم! بکش زودتر ...... اما توربه خدا چیز خورم نکن ... با غذا و مسمومیت واینا دوس ندارم ، حالا که قراره بکشی با یه وسیله باحال بکش!
ای قاتل ، .... قاتل .... با عذاب وجدان چیکار می خوای بکنی !!!!
خب حالا که خونم ریخته شده وکفری شدم هر کی جرات داره بیاد تو ، قول میدم سه سوته جونشو بگیرم بذارم کف دستش ، عزرائیل جان ببخش دیگه پامونو تو کفش شما کردیم ..... خودت که می دونی خیلی چاکریم!!
-
ای کشته! که را کشتی تا کشته شدی زار
تا باز که او را بکشد آنکه تو را کشت؟
هستم اگر مي روم
خوشتر ازين پند نيست !!!
بسته به زنجير را ليك خوش آيند نيست .
ممنون آقای baby نمیدونی چه لطفی در حقم کردی:72:
بخصوص که با قتلم گناهانم رو هم به گردن گرفتی:104: انا لله و انا الیه راجعون:305:
-
نقل قول:
آخ جون خیلی وقت بود نمرده بودم ، هوس مردن کرده بودم گفتم بیام تو
ببخشید مگر چند بار مرگ رو تجربه می کنن ؟؟؟یعنی شما قبل تر ها هم مرده بودید :163:
بی دل عزیز baby گرامی
انشاءلله که صدو بیست سال عمر کنید و سایه تون روی سر خوانوده تون باشه:323:
-
ستاره جون دستت طلا:104:
من راضی به زحمت نبودم . خودم یه فکری میکردم .:303:
خلاصه که حسابی منو شرمنده کردی:316: ایشا.. بهده 120 سال که اومدی اون دنیا جبران میکنم
-
-
داشتیم سارا خاونمhttp://www.hamdardi.net/imgup/19427/...70723eefce.gif
حالا که در کنار دلبندم هستم می خوای منو بکشی؟:47:
اینه رسم رفاقت
خوب حالا که می خوایی منو بکشی بذار آخرین جمله ام رو هم بگه بعد بکش
-
باشه خانم بالهای صداقت
اینجوریه؟!
من خیلی روت حساب کرده بودم!
فکر می کردم دوای دردم بشی، نمی دونستم قراره قاتل جونم باشی!
خوب تو این دمای آخر میشه بگی چرا منو میخوای بکشی؟؟؟؟؟؟؟
بالهای صداقت توضیح می دهد:
.
.
.
.
غافل از اینکه صداش رو ضبط کردم :cool:
و صدای ضبط شده اش رو اول تو همدردی پخش می کنم و بعد می رم کلانتری :324:
درسته صدای ضبط شده سند نیست که بازداشتت کنن ولی به محض اینکه بکشیم اولین مظنونی :82:
حالا جرات داری بیا بکشم :82:
-
نه .بلو اسکای تو اینکار رررررررررررررررو نمی کنی :311:
آخه مگه من بتو چی گفتم .......چی کارت کردم ؟:311:
چندتا کوبیده اضافه با خط کش از سر عشق :46:
چند تا سیخ گوجه ( من خوب - تو خوب ) :310:
چند تا سیخ فلفل ( داوری کافری ست ) :227:
یه چند تا نون تازه ی از تنور درآمده ( دوربین به سمت خود ) :324:
یه چند تا دوغ ( سهم خودت رو ببین ):104:
...........
خدایی بلند بالا هست اما صورتحسابم اینقدرها نمیشه هاااااااااااااااااا. بیا و بگذر از جان من :46:
-
خانم انی من اصلا چرا و اما نمی گویم چون در پذیرش کامل هستم
و می دانم که من خوب هستم و شما هم حتی اگر مرا بکشید خوب هستید.
فقط اجازه بدهید قبلش بپرم در بغل شما. اینجوری درد کمتری داره. نه؟
راستی مراقب دختر من هم باشید.
مراقب پشت سر خود هم باشید. فکر کنم بلو اسکای را پشتتان می بینم. انگار قصد شومی دارد!
خوب الان دیگه به اندازه کافی دلتون رو سوزوندم. دیگه از کشتن من صرفنظر کردید. نه؟
-
دلجو خودتو کنترل کن اون اسلحه رو بده من
قول میدم کمکت کنم اسلحه رو بذار کنار عزیزم
بیا باهم حرف بزنیم
دلجو باور کن اگه مدیر بفهمه بنت میکنه از مدیر بترسو اینکارو نکن
اها حالا دستتو بده من عه اسلحه ات که اسباب بازیه!!!!
-
فرشته جون چراآخرش اینجوری شد؟؟؟؟
ماکه باهم دوست بودیم.
آخه به همه مشکوک بودم جزتو!!!!
این هم آخروعاقبت اعتماد به فرشته!!!!
مدیربیا که رودست خوردیم:302:
تامدیربخوادبیادمن وصیت میکنم:
فرشته روکاری نداشته باشید من حلال میکنم
-
عجب صبری داری تو دخمل !
سه ساله این دلجو رو پشت سرت نیگه داشتی و هیچی بهش نگفتی !!!!
خوب نیست اینقد قاتلت رو معطل کنی ! خوبیت نداره !!! مقتولش کردی رفت ، فک کنم اصلن خشک شد بردنش موزه.
خب قاتل جان بیا بزن ، خلاصوم کن. ببین دلم نمیاد معطلت کنم.
..
.
.
.
.
حالا من یه چی گفتم ، تو چرا باور کردی. خجالت بکش دخمل ، این اسباب بازیا چیه دستت گرفتی ؟ بذار زمین اون اسلحه رو ؟ از زندگیت راضی نیستی ؟ برو از اون ساختمون خودتو بنداز پائین !!!!:311:
فک نکن بچه ام ، اسمم بیبیه اتفاقا خیلی هم سنم زیاده ، خود بخود مردنیم گفتم تیرات حروم نشه :324: خود دانی
- - - Updated - - -
این همه قاتل کجا بوده ،
تا داشتیم به قاتل قبلی می حرفیدیم ، یه قاتل دیگه پرید وسط !!
نکنه به قاتلا وام میدن پائیز ؟؟ (اسمتون گفتم تا با یه قاتل دیگه عوض نشید) ، غصه نخور حالا میدم شطرنجیتون کنن :58:
-
دلجو خودشو لو نمیداد همچین قصدی داره
ولی زمونه بد خرااااب شده
کارشناس افتخاری و قتل:81:؟
اصلا پشیمون شدم گفتم نکش پاییزه .بی بی بزن راحت شم دیگه خون به مغزم نمیرسه امیدوارم حداقل مثل اسلحه پاییزه قلابی نباشه و خلاص شم ..
اینطوری حداقل میگم یه کارشناس منو کشته:18: یوووهوو
-
خوشحالم که به دست تو می میرم :)
اینو می گم اگه کسی رو که می خواد منو بکشه دوست داشته باشم
تو رو هم دوست دارم فرشته اردیبهشت :)
:43:
-
حتی حدسشم نمیزدم روزی مینوش قاتل من باشه
درسته چهره مهربونی داری ولی با این کارت ثابت کردی عمر دوستی شما عمر یه حباب وهمش دروغ و خیاله تازه معنای آواتار تو درک کردم . به عنوان آخرین خواسته دو خواهش دارم
1 منو طوری بقتل برسون که درد نکشم ومثل بقیه با پنبه سرمو نبر
2 این گل بدید به پریسا همسرم :72: وبهش بگید پارسا گفت تو در آزمون عاشقی باختی :227:
هم صحبتی در کنار شما هم تالاریها بخصوص قاتل مهربانم افتخار بزرگی بود بدرود
ایکاش واقعیت داشت
نفر بعد سه تا آرزو کن سه تا نصیحت . با ارزش ترین چیزی که حاضری بخاطرش زنده بمونی چیه ؟ بگو تا نکشتمت :101::devilish:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baby
این همه قاتل کجا بوده
تا داشتیم به قاتل قبلی می حرفیدیم ، یه قاتل دیگه پرید وسط !!
نکنه به قاتلا وام میدن پائیز ؟؟
نههههههههههههههه! ،مگه خبر ندارید!؟،یارانه مقتول رو میدند به قاتل ! فکر کنم سبد کالاش رو هم بدند! ،به هر حال تو این بی پولی بد نیست ؛میگند خدا روزی رسونه!
وای دوباره این پارسا شروع کرد! ،بیچارمون کرد با این همسرش!!!!! ،راستی،این قدر تند نرو! تو اسلحتون گلوله نیست ! شاید چون خیلی عاشقید یادتون رفته بود پرش کنید! ؛حیف که دیگه زنده نیستید وگرنه میگفتم دفعه ی بعدی بیشتر دقت کنید!راستی اون دنیا از طرف من ، از مینوش به خاطر اینکه شما رو کشت خیلی تشکر کنید!
و اما نفر بعدی ،شما که طبق قانون تاپیک همین الانشم مردید! ، پس چیزی نمیگم ،سلام من رو به مرده ها برسونید!
خوب ! انگار بازی تموم شد !، خودم تنها فرد زنده از تاپیک هستم،
برای جمع بندی ؛مدیران این تاپیک از نظر من میتونه قفل بشه!،بالاخره بعد چند سال!؛مراجع چند سال باید منتظر بمونه آخه! فقط همین طور پول شارژ بگیرید! روزها هم که تند تند میره!!!!
-
چه تاپیک جالبی :227:
من اجازه نمیدم کسی منو بکشه!!خودم حسابشو میرسم:58:
آقا محمدرضا اصلا بهتون نمیخوره قاتل باشید
این همه آدم حالا چرا میخواهید منو بکشید :54:
من کمتر از یک ماه دیگه تازه 26 سالم میشه
به بچم رحم کن
به همسر نازنینم:43:رحم کن
من فکر میکنم تو اون لحظه بیشتر ذکر بگم و زیر لب دعا بخونم تا بخوام التماس قاتل رو بکنم
البته هنوز تو همچین وضعیتی قرار نگرفتم:81:
- - - Updated - - -
...
-
دیر آمدی ای نگار سرمست :82:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
شیدا.
دیر آمدی ای نگار سرمست :82:
:58::58:
غش کردم:311:
-
قاتل من غش کرده چیکارش کنم، زنگ بزنم اورژانس? بعدبیاد منو بکشه?
-
ای جانم عجب بکش بکشی اینجا :54::54::54::54:
هیچکی نمیتونه منو بکشه :310: چون خدا منو خیلی دوس داره الهی قربونش برم :43:
-
صبر کنین منم میخوام بمیرم !
من قاتلمو نمیشناسم فقط آرزو میکنم بابام قصاصش کنه .:72::grief:
-