-
ملاقات
سلام
خسته نباشید
من می خوام با یه آقا پسری که چند وقته با هم آشنا شدیم قرار بذارم ، بریم بیرون !
نمی دونم اینکار رو بکنم یا نه! یعنی می ترسم.
چرا؟
چون تا حالا این تجربه رو نداشتم که بخوام با یه دوست پسر برم بیرون. در واقع ایشون اولین دوستمه.
یه چیز دیگه هم اینه که من خیلی چیزها رو راجع به اون می دونم و این من رو بیشتر می ترسونه.
مثلا این که ایشون با خیلی از دخترا رابطه دارن و با چند نفر هم رابطه نزدیک ! داشتن
و با هیچ کس هم قصد ازدواج ندارن و اهل خیلی برنامه ها هستن و ....از این حرفا.
البته من اینا رو بعد از اینکه با هم دوست شدیم و از طریق یکی از دوست دختراش فهمیدم.
و متاسفانه اونقدر دوسش دارم که این موارد رو ندید گرفتم.
به نظر شما چی کار کنم؟
-
RE: ملاقات
سلام
دوست عزيز خواهر خوبم شما مي تونيد تو همين تالار مثالهاي زيادي براي غلط بودن اين رابطه پيدا كنيد حتي كساني كه شرايط دوست يا نامزدشون بهتر از دوست شما بوده و اين همه پروندشون سياه نبوده تو روابطشون شكست خوردن و آسيب روحي و جسمي ديدن چه برسه به چنين شخصي كه شما باهاش رابطه داريد ، اين رو بايد بدونيد كه داشتن همچين رابطه اي حتي اگه با انسان سالمي باشه و هدفش ازدواج و آشنايي نباشه و خانواده ها در جريان نباشن مشكلزا هست ، و خواهر خوبم شما كه از ايشون شناخت داريد و خصوصيات اخلاقي ايشون و داشتن روابط با افراد ديگه چرا اينقدر احساسات رو به جاي عقل و خردتون قرار مي ديد كه بخواييد با ايشون ارتباط برقرار كنيد ، مطمئن باشيد كسي كه براي خودش شخصيت و ارزش قائل باشه هرگز تن به همچين رابطه اي نخواهد داد ، واقعا جاي بحث داره كه دختران وپسران امروز ما با دانستن خيلي از معظلات و مشكلات باز اسير هواهاي نفس و و احساس خودشون مي شن و وارد روابطي ميشن كه جز پشيماني وحسرت چيزي براشون نخواهد داشت .
چرا بايد فرد اينقدر شخصيت خودش رو و معيارهاي دوست داشتن رو پايين بياره كه با وجود دانستن اينكه طرفش روابط زيادي با افراد مختلف داشته و پايبندي و تعهدي نداره ولي باز بگه خيلي دوسش دارم ؟!!!! مي تونيد بفرماييد ملاكهاي دوست داشتن شما چه هستند ؟!!! يعني واقعا اينقدر سطح تفكر شما از دوست داشتن پايين هست ؟!!
اميدوارم با خواندن سرگذشت دوستانتون و كسب تجربه و همچين اتكاء به خر د و عقل خودتون راه درست رو انتخاب كنيد .اما همين كه شما مشكلتون رو اينجا مطرح كرديد نشون دهنده اين هست كه در اعماق وجود خود مناسب نبودن اين رابطه رو احساس كرديد و كمي به وجدان خودتون هم مراجعه كنيد خواهيد ديد كه شما خيلي ارزشتون بيشتر از اون هست كه بخواييد با چنين اشخاصي كه معناي دوست داشتن و عشق و معرفت رو نمي دونند ارتباط برقرار كنيد . و اميدوارم با راهنمايي ديگر دوستان بتونيد از اين احساسات زودگذر رهايي پيدا كنيد .
-
سلام عزیزم
کار خیلی خوبی کردی که قبل از ملاقاتت به این سایت سر زدی. منم با فرمایشات عرفان خان کاملا موافقم. به فکر آخر عاقب این کار باش و شخصیتترو با این کار پایین نبر. و در کل خودت رو بازیچه ی دست یه پسر هوس باز قرار نده. از اینکه فهمیدی اون با کسای دیگه هم ارتباط داشته به این نتیجه برس که اون ارزش دوستی دختری مثل تو را نداره...موفق و شاد باشی شادی جون:72:
-
سلام شادی جان
عزیز دلم تو خودت داری میگی می ترسی از ادامه ی این رابطه، همین ترس علامت مهمیه خب پس چرا دست به کار نمیشی و قعطش نمی کنی. کمی عاقل و واقع بین باش و پیش خودت تصور کن که اگه مثلا این رابطه ادامه پیدا کنه چه عواقب بدی ممکنه در انتظارت باشه خصوصا اینکه خودتم میدونی که اون پسر چه جور آدمیه و همین نکته ی مهمیه و به نظر من تا صمیمیت و وابستگی ات با اون طرف بیشتر نشده بهتره قطع رابطه کنی و خودتو از تو چاله به چاه نندازی. باور کن عزیزم این دوست داشتن نیست و فقط یه وابستگیه که ممکنه هر آدمی رو دچار کنه و اسمشو هم بذاره عشق و دوست داشتن در حالیکه اینطور نیست و معنای عشق و دوست داشتن فراتر از این احساسات خام و بچه گانه است و برای دیدنش هم باید چشم دل و اندکی بصیرت داشت.
امیدوارم درست بیندیشی و درست هم عمل کنی.
موفق باشی گلم.
-
حتماً یک دلیلی داشته که با وجود آگاهی از روابط او می خواهی با او بیرون بروی . . .بنده نمی گویم با او بیرون نرو،زیرا این گونه ای جهالت است،اما این را بدان هر امری که میان شما اتفاق بیفتد و از آن جمله:وابستگی احساسی تا رابطه جنسی باید با پذیرش و اختیار خودت باشد.
از نظر عقیده ای و اجتماعی نیز مثلاً امری مانند رابطه جنسی نباید سبب ناراحتی یا احساس گناه یا واکنش اطرافیان در شما گردد.همین.
-
سلام دوست خوبم :72:
لطفا بگو چند سالته ؟ اون پسری که می خوای باهاش بیرون بری چند سالشه؟ خودت چطور آدمی هستی ؟ چه ویژگیهایی داری ؟ دوست داری از این دوستی چی بدست بیاری ؟ کمی از آرزوها و رویاهات برای ما بگو ...
-
سلام shadi67
به تالار همدردی خوش آمدید.
من احساسات و تمایلات شما را درک می کنم. همه ما کم و بیش چنین احساساتی را در درون خود احساس کردیم. ولی خوشبختی و بدبختی افراد در نحوه مدیریت این احساس هست.
کسانی که چند روز کوتاه مدت و فقط احساس خود را بهاء می دهند و لذت زمان حال برایشون الویت داره، بی خیال زندگی می شوند. و این لذت را به دست می آورند.
بعد هم برای سالهای سال افسوس می خورند که زندگی خود را خراب کرده اند، یا احساس گناه و یا.... (که به قول عرفان در این تالار اگر گشتی بزنید ، متاسفانه پر از این مطالب هست.)
بعضی ها هم به جای لذت های کوتاه مدت به قول گرد آفرید عزیز به تبعات مسیری که انتخاب می کنند فکر می کنند. و متوجه می شوند که چه هزینه هایی باید بدهند.
به هر حال اگر مسئله ازدواج و زندگی و ... هست ، کاملا مشخص هست که این رابطه شما را به آن نمی رساند. و نباید بیشتر از این خودت را وابسته کنید. البته این رنج داره و غم داره، ولی این کوتاه مدت هست، و در آینده به خاطر قدرت تصمیم گیری که در این شرایط بحرانی داشتی خود را تحسین می کنی و انشاء الله زندگی خوبی را تجربه می کنی.
-
به نظرم كار واقعا اشتباهي رو داري انجام مي دي كسي كه فقط براي سواستفاده و سرگرمي بخواهد با كسي آشنا بشه و نيازهاي خودش را برطرف كنه ارزش دوست داشتن نداره
شادي جان شما دچار يك وابستگي شديد نه يك عشق
دوست داشتن شما عواقب بد و جبران ناپذيري براي شما بوجود مي آورد
اگه امروز درخواست بيرون رفتن و قرار گذاشتن را كرده
فردا درخواستهاي ديگري از شما داره و شما هم به صرف اينكه عاشقشان هستيد و دوستش داريد تمام اين درخواستها را قبول مي كنيد و تا به خود بياييد كه كار از كار گذشته و جبران كردن اين لحظات از دست رفته بسيار سخت است
شما سخنان دوستان حاضر در تالار را خوانديد و از عواقب چنين دوستيهايي مطلع شديد الان اين شما هستيد كه راه خود را انتخاب مي كنيد
يا ادامه دوستي و پذيرش عواقب بعدي آن ........
يا قطع رابطه با اين آقا پسر كه به نفع شماست ....
شما خود مختار هستيد عزيزم شما يك دختر هستيد ارزش خود را بدانيد چنين پسراني ارزش عشق پاك شما را ندارند گلم
-
فکر نمی کنی داری احساساتی تصمیم میگیری ؟
هدف شما از دوستی با این آقا چیست؟
به نظر من تا هنوز نرفته ای بهتر میتونی جلوی خودتو بگیری و نری
-
سلام
از همگی ممنونم
راستشو بخواید وقتی اومدم و دیدم این همه راهنماییم کردند واقعا جا خوردم.
در هر حال متشکرم.
ببینید من می دونم که این ارتباط درست نیست. در واقع از وقتی فهمیدم که پسر خیلی آزادیه و هر کاری که دلش می خواد رو می کنه و کرده ، به این نتیجه رسیدم. نمیدونم اسمش رو چی بذارم، عشق ، هوس ، وابستگی! دیگه کارهای اون خیلی برام قبیح جلوه نمی کنه. ....با وجود اینکه من اعتقادات مذهبی دارم و اون اصلا این جوری نیست و فوق العاده بی تفاوته نسبت به این مسائل؛ این علاقه با عث شده من اون رو تبرئه کنم و بگم خوب جوونی کرده، هر کسی امکان داره این کارا رو بکنه!
نمی دونم چی کار کنم. دوتا نیرو توی وجودم مقابل هم قرار گرفتن و دارن عذابم می دن.
البته من یه دلیلی دارم برای اینکه باهاش برم بیرون . در واقع یه هدفی دارم. ولی بعید می دونم که بهش برسم!!!
راستی من 20 سالمه و اون هم سن منه .
-
سلام.شادی جان کاش دلیل یا هدفی رو که داری(باتوجه به همه دلسوزیهای عاقلانه دوستان)بگی شاید راهنمائی های دقیقتری بگیری که بیشتر بتونه کمکت کنه!متظریم!.
-
سلام. نمیدونم چی باید بگم. این رو بدونید که اون اینقدرها هم که شما فکر می کنید بد نیست.
من بدی هاش رو اینجا گفتم ، خوبی هم زیاد داره بیچاره!!!
من هدفم اینه که با دیدنش و فرو ریختن اونچه که از اون توی ذهنم دارم، بتونم فراموشش کنم.
من بارها سعی کردم که دیگه باهاش کاری نداشته باشم ولی نتونستم و هر بار دوباره باهاش رابطه برقرار کردم. گفتم شاید با این کار بتونم از ذهنم پاکش کنم.
کمکم کنید...دارم داغون می شم... مثل دیونه ها با خودم حرف می زنم..می ترسسسسسسم!!
-
سلام
شما داريد خيلي احساسات به خرج مي دهيد ، بهتره فكرتون رو روي كارها و چيزاي مثبت ديگه متمركز كنيد ، همونطور كه همه دوستان گفتند و خودتون هم مي دونيد اين رابطه كاملا اشتباه و مشكل دار هست و فكر نكنم بيش از اين هم بشه توضيح داد ولي اگه خود شما خيلي تمايل داريد كه به خودتون و روحيتون آسيب برسونيد و همچنين از اعتماد خانواده سؤ استفاده كنيد ، و به شخصيت خودتون لطمه وارد كنيد اون يه حرفي ديگه هست .....
-
بنده همینجا باز هم می گویم که به دید من شما با او بیرون بروید و هیچ اشکالی ندارد و اینکه بیرون رفتن یا رابزطه پسر یا دختری را گناه بدانیم،صددرصد اشتباه است و البته در واقعیت هم که می بینیم جوانان دارند کار خودشان را می کنند.
اما . . .اما باید برای نه این کار که همه کارهای زندگی خود هدفی داشته باشید و اگر آن اهداف برای شما مهم هستند،هزینه آن را نیز بدهید.مثلاً هزینه گرفتن مدرک دکترا دستکم هشت سالی رنج و دود چراغ خوردن است و البته در رفتار خود،ابزار روانی کنترل را نیز داشته باشید.
اکنون وابستگی اغحساسی و رابطه جنسی و احساس گناه در صورت داشتن اعتقادات مذهبی و نیز برخورد فیزیکی از طرف اعضای مذکر خانواده تان از این دست است.بسیاری از خانواده ها برایشان این امر علی السویه است و بسیاری از رابطه جنسی بسیار لذت برده و احساس گناه هم نمی کنند.
حواستان باشد که آنها از گناه تعریفی دیگر داشته و ازادی جنسی را حق خود می دانند و اعضای ذکور خانواده شان هم چنین می اندیشند؛آیا شما و خانواده تان این گونه اید؟
-
شادي عزيزم سلام
خودت داري به خوبي جواب خودت رو مي دي فقط يه خواهش ازت دارم حواستو خوب جمع كن تا با يه فكر يا كار نادرست تا هميشه پشيمون و متضرر نباشي!
احساسات و نيروهاي جواني رو مي شه با روشهاي ديگه هم كنترل كرد!
از خدا بخواه بهت آرامش بده و به خودت تلقين هم نكن كه نمي توني
به نظرم تو با بيرون رفتن با اين پسر به اون نتيجه اي كه گفتي نمي رسي
برعكس آقاي گرد آفريد من معتقدم تو كه مي دوني اين پسر چه شرايطي داره اولا ممكنه برات اتفاق بدي بيفته دوما ممكنه گناه هم باشه .چون نگاه اين پسر به شما..........
حواست رو خوب جمع كن
-
سلام
چرا اینقدر بد به این موضوع نگاه می کنید؟؟
به خدا اون اونقدرها هم بد نیست.
من اون رو می شناسم، خصوصیات خوب خیلی زیاد داره...یعنی یه چیزای مثبتی توش بوده که باعث شده من بهش جذب بشم، بابا؛ لاییک که نیست بیچاره، فقط آزاده ، خیلی آزاد و اعتقاد داره وقتی دو نفر به انجام یه کاری راضی باشن و اجباری تو کار نباشه ، ایرادی نداره. باز جای شکرش باقیه که قبول داره اشتباه می کنه و خودش رو توجیه نمی کنه. می گه اشتباهه ، اما من انجام می دم!!
در کل اون طرز برخوردش با من خیلی محترمانه و در چهار چوبه. یعنی هیچ وقت حرف نادرستی یا کار بدی نکرده . یعنی من بهش اجازه نمی دم.
احتمال اینکه رابطه ای از جمله برخورد فیزیکی پیش بیاد هم زیر صفره!!!چون من خودم رو می شناسم و اینکار رو اجازه نمی دم انجام بده. خودش هم می دونه و پاش رو از گلیمش درازتر نمی کنه....چه برسه به رابطه ی جنسی!!!!!!
امکاااااااان نداررررررره....
ما فقط می خوایم یه ناهار با هم بخوریم اونم نه توی خونه ، توی یه رستوران...به نظر شما کار به جاهای باریک می کشه
؟؟؟
من که فکر نمی کنم....
چیزی که من رو آزار می ده اینه که ، اون در مورد من فکر بد نکنه! یعنی من وقتی راضی شدم باهاش برم بیرون ،فکر نکنه که من مثل باقی دخترایی که توی زندگیش بودن و هستن ، سهل الوصول و دم دستم! می فهمید چی می گم؟ نمی خوام راجع به من فکر بد کنه!....آخه من تا حالا به پیشنهاد دوستی هیچ پسری جواب مثبت نداده بودم...با این کار احساس می کنم شخصیتم خراب می شه....در مورد اون هم چون میشناسمش و پسر خوبیه قبول کردم.
اما خیلی دودلم. می ترسم که بهش وابسته تر بشم.
-
خب پس شادي خانم هر كاري دلت مي خواد بكن فوقش هم وابسته بشي خب پسر خوبي هست برو باهاش ازدواج كن انشاءالله خوشبخت بشي ناها رو تو رستوران هم بهت بچسبه ولي هنوز خيلي بچه تشريف داريد ، فكر كنم از اون دست آدمايي باشي كه بايد حتما سرت به سنگ بخوره تا .......
-
سلام شادی جون
حادثه یه بار اتفاق میفته, امیدوارم اونقدر احساسی برخورد نکنی که به ضررت تموم بشه. و اونقدر وابسته نشی بهش که کار به جاهای باریک و خطرناک کشیده بشه که پایان ناخوش این راه منجر به نابودی زندگی تو می شه نه اون پسر. ولی من موندم چطور به یه همچین پسری دل بستی و بهش اعتماد می کنی!!! به هر حال امیدوارم راه درست و صحیح رو انتخاب کنی. موفق باشی.
-
سلام
فکر کنم ناهارو مهمونی و ... تموم شد!یعنی دیر اومدم!؟می دونم خیلی سخته تو این شرایط به حرفای منطقی و خیرخواهانه دوستات توجه کنی و با این اوضاع یه جورایی اطمینان دارم که براشون تره هم خورد نمی کنی!!!ولی متاسفانه متاسفانه متاسفانه خودت ضرر میکنی آبجی جون من!حیفه زندگیت،حیفه جوونت،حیفه پاکیت...
پس من میگم!رفتن که میری؛چه ما بخوایم چه نخوایم!امیدوارم پست بعدیت این نباشه که کاشکی...
اگر چه از اعماق وجودم با این بیت مخالفم و هیچ وقت بهش عمل نکردم!ولی برات می نویسم تا بدونی آخرش چیه...
.
صدها چراغ دارد و بیراهه می رود
بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش...
.
دعا میکنم که راه درست رو انتخاب کنی(اگر چه انتخابش خیلی خیلی ... خیلی سخته ولی می ارزه...؛یه ذره بهش فکر کن)
موفق و مومن باشی
یا علی مددی!
-
سلام و خیلی ممنون از دوستان عزیز به خاطر راهنمایی ها
فعلا قضیه بیرون رفتن تا اطلاع ثانوی کنسل شد
گفتم که اگه احیانا کسی برای بنده خیلی نگران شده از نگرانی در بیاد