-
مشروب!!!! .... يك عامل تعيين كننده!!!!
سلام به تمام دوستان عزيزم :72: :72: :72: :72:
اين سوالي كه مطرح مي كنم مربوط به يكي از دوستانم ميشه كه واقعا نمي دونست چي كار كنه... اين بود كه من مشكلشو اينجا مطرح مي كنم شايد كمكي باشه براش!!!( با توجه به سابقه اي كه از ياري ها و راهنمايي هاي بي دريغ شما داشتم)
دوست من حدود 10ماه هست كه با آقايي آشنا شدن و از لحاظ خلق و خو و رفتار پسر بسيار خوبي هستن و از لحاظ ظاهري هم شخص ايده الي هستن... و به طور كلي تمام خصوصيات مد نظر دوست منو دارا هستن...
ولي حدود چند وقتي هست كه خود اين آقا جلوي دوست من اعتراف كردن كه چندين سال پيش مشروب ميخوردن و الان حدود 3 سال ميشه كه ديگه لب به مشروب نزدن! و از اينجا به بعدم قصد مصرف ندارن!!! وتنها از روي صداقت اين مساله رو بيان كردن (اين طور كه خود آقا ميگن)
و البته اون مدتم كه ميخوردن تفريحي هر چند وقت يك بار توي مراسم بوده!!!
بعد از اين ماجرا دوست من خيلي به هم ميريزه و دودل ميشه براي ادامه رابطه...
اگر چه اين آقا پسر از هر لحاظ به اين خانم ميخوردن, همين عامل مشروب (با اينكه 3 ساله آقا لب نزده) براي دوستم مساله ساز شده!!!
نظر شما عزيزان در مورد ادامه رابطه و نگرانيه شديييييييييد دوست من چيه؟؟؟؟
آيا مشروب خوردن يك فرد كه به سال ها پيش بر ميگرده نگراني سازه؟؟؟؟
(با توجه به اينكه اين آقا خصوصيات خوب رفتاري و اخلاقيه زيادي هم دارن)
البته نا گفته نمونه كه دوست من شخص مذهبي نيستن ولي به يه سري مسايل حساسن!!!!
راستي اينم يادم رفت كه بگم, اگه جايي نقطه مبهمي وجود داره بگين تا من از دوستم سوال كنم و بهتون منتقل كنم!!!
و يه مساله اي هم كه وجود داره اين 2 نفر (دوستم و اون آقا) تا چند وقت پيش به عشق و ازدواج فكر ميكردن و الان موندن كه اين رابطه به كجا مي خواد ختم بشه!!!!!!!!!
پيشا پيش از كمك ها و راهنمايي هاتون هم از جانب خودم و هم از جانب دوستم ,ممنونم :72: :72: :72: :72: :72:
-
RE: مشروب!!!! .... يك عامل تعيين كننده!!!!
به نظر من در اين موارد هيچ كس نميتونه نظر بده چون چون تنها كسي كه حق اظهار نظر داره دوست شما س كه قصد ازدواج با اين اقا رو داره....اگه ميبينه خيلي براش مهم بوده و هست كه شوهرش تا به حال حتي يه قطره هم مشروب نخورده باشه....كه ردش كنه.....اما اگه ميبينه اين خلافش(كه 3 سال هم از اخرين بارش گذشته)در مقايسه با محاسني كه داره قابل چشم پوشي هست خوب مباركه....
همين....:82:
-
واقعا مرسي از اين همه پيشنهادي كه ارائه كردين!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان كم لطفي كرديناااااااااااااااااااا اااا......................
اين دوست كوچيكتون رو از راهنمايي و نظرات ارزشمندتون بي نصيب گذاشتين......
-
به نظر من مصرف مشروبات الكلي مهمه
هم از نظر مذهبي هم اينكه افرادي كه اهل اين چيزان معمولا از موارد ديگه هم دريغ نمي كنن
اگر مطمئنن كه ديگه سراغش نميره و ايشونم مي تونن باهاش كنار بيان و وزنه خصوصيات خوبش خيلي سنگين تره شايد خوب باشه
ولي به شخصه روزه شك دار نمي گيرم
بستگي به خود فرد داره
-
سلام...
این کاملا بر میگردد به عقاید مذهبی ایشون و طرف مقابلشون...
اینکه شخصی مشروب نمیخوره، مثلا برای ۳ سال، باید دید چه علّتی داره...
آیا دلایلش عقیدتی هست یا دلیل دیگری دارد؟
به عنوان مثال، من مشروب نمیخورم، دوستی مسیحی هم دارم که مشروب نمیخورد...
اما من به دلیل مذهبی نمیخورم، او به دلیل اینکه به بوی الکل حساسیت دارد...
این تنها یک مثال بود...
باید دید اگر ایشون آخرین بار ۳ سال پیش خوردن، علت ترک کردنشون چی بوده؟
اینکه دیگر به مهمانی دعوت نشدن یا نه توبه کردن و دلیلشون مذهبی هست؟
به عبارت دیگر، آیا دلیل ترک این امر، عامل خارجی هست یا داخلی؟
اگر خارجی هست، یعنی اینکه زمانی که این عامل خارجی رفع شود، به عبارت دیگر این فرد در محیط قرار بگیرد باز هم این کار را تکرار خواهد کرد...
آیا الان اگر کسی به ایشون تعارف کنه نمیخوره؟
پاسخ این سوال بسیار مهمه...
من، به شخصه با فردی که تو زندگیش مشروب خورده باشه، با توجه به تقیداتی که دارم، حتی اگر در طول عمرش تنها یک بار لب به مشروب زده باشه ازدواج نمیکنم، چرا که از نوجوانی، اعتقاد عمیقی به حدیثی از ائمه دارم، که تا به امروز همون حدیث، باعث شده هیچگاه به مشروب روی نیارم...چه در مهمانی، چه در خلوت...
اما، این منم با تقیدات مذهبی خودم...
شاید کسی پیدا شود که طور دیگری فکر کند...اصلا شاید دختری باشد که با همین دلایل حاضر به زندگی با من نشود...
چرا که از نظر او، این تفکرات مدتهاست که پوسیده...
بنابرین،
به نظرم، بهتره ایشون این آقا رو کاملا برسی کنن، تا ببینن، از نظر اعتقادی تفاوت فاحش نداشته باشن، چرا که این تفاوت در آینده براشون بسیار مشکل ساز خواهد شد...
K
-
این مسئله کوچکتر از اونیه که دوستتون رو اینجور نگران کنه...البته جهان بینی آدمها با هم فرق داره...حیفه اون کسی رو که از همه لحاظ بهش می خوره به این دلیل کنار بذاره... در ضمن اون آقا سمت این مسئله دیگه نمی ره...به نظر من می تونست مخفی کنه اما گفت... من فقط این مسئله خاص رو دلیلی بر نگرانی دوستتون نمی دونم...تمام ما آدمها کم یا زیاد تو زندگیمون یک کارهایی کردیم که اگر رو بشه اون شخص مقابلمون رو دلزده می کنه... دوست شما هم از این قاعده مستثنی نیست...مسئله ی مهم اخلاق اون آقا، میزان علاقه به خانم و پایبندیشونه...مسائل دیگر در درجات بعدی اهمیت قرار دارند
البته این دیدگاه یک فرد غیر مذهبه...برداشت ها از مسائل متفاوته.
-
1. به نظر من اون آقا اشتباهشون اين بوده كه اين مساله رو عنوان كردن. در حاليكه اين حق ايشون بود كه اين موضوع رو به صورت يك راز بين خودش و خداي خودش نگه مي داشت.
2. هر چند از نظر ديني كار اشتباهي كرده، اما اين عمل مربوط به گذشته ميشه و حالا بايد در مورد "حال" تصميم گرفت. مخصوصا اينكه رسما از اين كار پشيموني خودشو ابراز كرده.
3. اين بستگي به اون خانم داره كه آيا نسبت به اين موضوع يه جور وسواس فكري و بدبيني خواهد داشت يا نه؟ مثلا اگه يه موقعي آقا با دوستان دوران مجرديش رفت مسافرت، خانم دائما ذهنش به اين موضوع كشيده نميشه؟
در اين صورت ناخواسته، سعي ميكنه شوهر خودش رو كنترل كنه و مردها هم كه اصولا از چنين رفتاري فراري اند و . . . .
4. تقويت اعتقادات مذهبي در دوطرف هم مي تونه اطمينان بخش باشه.
-
از تمام دوستان عزيزم mahtab66,kamran2007,wintersun77,mostafun,gh.sana بابت نظرات ارزشمندتون ممنونم :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72:
راستشو بخواين اين خانم بابت برخورد نا مناسبي كه در برابر صداقت ايشون نشون دادن خودشون شرمنده اند ولي از طرفي هم ميگن دست خودشون نيست و شك خيلي بزرگي بهشون وارد شده!!!!
اين خانم خودشون فرد خيلي مذهبي نيستن ولي ذهنيتشون درباره اين افراد زياد خوب نيست!!!
(اگر چه نبايد از انصافم دور بشيم كه اگه اين آقا اين صداقتو به خرج نمي دادن اين خانم هيچ وقت به اين موضوع پي نمي بردن )
در جواب آقاي kamran2007 گرامي بايد عرض كنم كه دليل اينكه اين آقا قبلا مشروب ميخوردن اينه كه به قول خودشون مي خواستن الكي خوش باشن و تو ذهنشون يه مساله خيلي عادي بوده!!!!!
و علت اين كه 3 ساله لب نزدن اينه كه اعتقادشونو به مشروب و اين خوشي بي پايه و اساس از دست دادن و يه جورايي با رسيدن به بلوغ فكري به اين مساله پي بردن كه كار اشتباهي ميكردن!!!!!
از طرفي اين آقا به اين نكته هم اشاره كردن كه هيچ وقت مشروب رو تا حدي نمي خوردن كه ديگه ندونن كجا هستن و دارن چي كار ميكنن و از اين جور مسايل... و هم چنين ميگن هييييييييييييچ وقت,هييييييييييييييچ كس پي نبرد كه من مشروب ميخوردم!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دوراهي
از تمام دوستان عزيزم mahtab66,kamran2007,wintersun77,mostafun,gh.sana بابت نظرات ارزشمندتون ممنونم :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72:
راستشو بخواين اين خانم بابت برخورد نا مناسبي كه در برابر صداقت ايشون نشون دادن خودشون شرمنده اند ولي از طرفي هم ميگن دست خودشون نيست و شك خيلي بزرگي بهشون وارد شده!!!!
اين خانم خودشون فرد خيلي مذهبي نيستن ولي ذهنيتشون درباره اين افراد زياد خوب نيست!!!
(اگر چه نبايد از انصافم دور بشيم كه اگه اين آقا اين صداقتو به خرج نمي دادن اين خانم هيچ وقت به اين موضوع پي نمي بردن )
در جواب آقاي kamran2007 گرامي بايد عرض كنم كه دليل اينكه اين آقا قبلا مشروب ميخوردن اينه كه به قول خودشون مي خواستن الكي خوش باشن و تو ذهنشون يه مساله خيلي عادي بوده!!!!!
و علت اين كه 3 ساله لب نزدن اينه كه اعتقادشونو به مشروب و اين خوشي بي پايه و اساس از دست دادن و يه جورايي با رسيدن به بلوغ فكري به اين مساله پي بردن كه كار اشتباهي ميكردن!!!!!
از طرفي اين آقا به اين نكته هم اشاره كردن كه هيچ وقت مشروب رو تا حدي نمي خوردن كه ديگه ندونن كجا هستن و دارن چي كار ميكنن و از اين جور مسايل... و هم چنين ميگن هييييييييييييچ وقت,هييييييييييييييچ كس پي نبرد كه من مشروب ميخوردم!!!!
سلام،
من معمولا، گاهی که میبینم نظرم رو کامل گفتم و هیچ تأثیری نداشته، دیگه نظر نمیدم.
اما در این مورد:
۱.به نظر من، مشروب هیچ ربطی به الکی خوش بودن یا بلوغ فکری نداره،
تفاوت تنها از نظر اعتقادی وجود دارد...راستش من الکی خوش بودن هم نمیدونمش...شاید یه تفریح هست یا ...چون دوستان زیادی دارم که مشروب میخورن، بلوغ فکری دارن، بله به وقتش خوش هم هستن، همیشه هم نمیخورن...به وقتش میخورن...
و البته تنها از نظر اعتقادی مقید نیستن...
به نظر من مشروب خوردن الکی خوش بودن نیست و به معنای عدم بلوغ فکری نیست، به عبارت دیگه با این فرض نمیشه به این نتیجه رسید که این کار اشتباه بوده...
با توصیفاتی که شما کردین، این آقا ممکنه باز هم بخواد الکی خوش باشه...به عبارت دیگه اگر جایی بود و کسی هم تعارفی زد، شاید ...
۲. آها، چه نکته مثبتی...ایشون بد مستی نمیکنن...
عربده نمیکشن، و البته احتمالا روی میز هم پول نمیبازن...
این هم خوبه...به اندازه میخورن...:227:
۳. اینکه هیچوقت کسی پی نبرده ایشون مشروب میخورد هم، نکته مثبتی هست چرا که الان هم ممکنه در خلوت بخورن و کسی متوجه نشه...
حتی اگر ازدواج بکنن...:300:
نکته مثبتی هست به خصوص که در بافت جامعه ما دید خوبی به این موضوع وجود نداره...
نتیجه: به نظر من، اگر این خانوم چندان از نظر مذهبی معتقد نیستن و این آقا تمام معیارهای ایشون رو داره، این آقا همسر خوبی میتونه برا ایشون باشه...
چرا که، در این صورت مشروب یک امر عادی محسوب میشه و در این زمینه، دو مورد آخری که ذکر کردم، واقعا امر مثبتی هستن...
و البته، با توجه به این جمله اون آقا هم(اعتقادشونو به مشروب و اين خوشي بي پايه و اساس از دست دادن)، به نظر من هیچ گارانتی وجود نداره، که این آقا مشروب نخوره...
بنابرین، به نظر من با در نظر گرفتن این موضوع که این آقا، ممکنه در طول زندگی با ایشون هم مشروب بخورن، به ازدواج با این آقا فکر کنن، تا در آینده دچار کشمکش نشن...
کامران
-
رسول خدا (ص) فرمودند:شرابخوار چون سخن گفت سخن او را تصدیق نکنید و چنانچه خواستگاری کرد به او زن ندهید. بحارالانوار جلد 76 صفحه 127 حدیث7
11رسول خدا (ص) :کسی که شراب بنوشد صبح می نماید در حالتی که آن شب را به عنوان عروس و زن شیطان بوده. تفسیر جامع جلد 1 صفحه 142
20 رسول اکرم (ص) :با شراب خوار معاشرت نکنید و اگر بیمار شد به عیادتش نروید و زمانی که مرد بر جسدش نماز نخوانید زیرا او سگی از سگان دوزخ است
تفسیر جامع صفحه 325
امام صادق (ع) : خداوند بزرگ برای بدیها قفلهائی قرار داده است و شراب را هم کلیدهای این قفلها قرار داده است .بحارالانوار جلد 79 صفحه 139
حضرت محمد (ص) : ای ابن مسعود قسم به کسی که مرا به حق به پیامبری برانگیخت زمانی می رسد که مردم شراب را حلال می شمارند و آن را نبیذ می نامند لعنت خدا و ملائکه و مردم بر آنان باد و من هم از آنان بیزارم و آنها هم از من دورند. بحارالانوار جلد 79 صفحه 151
اينا در مورد شخصي هست كه توبه نكرده باشه
نقل قول:
دليل اينكه اين آقا قبلا مشروب ميخوردن اينه كه به قول خودشون مي خواستن الكي خوش باشن و تو ذهنشون يه مساله خيلي عادي بوده!!!!!
ما تو ايران زندگي مي كنيم يه كشور كه تو اكثر خانواده ها مسائل مذهبي و تقيدات ديني كم و بيش مطرحه.
و اين مسئله براي همه قبح داره غير از افرادي كه جو خانوادگيشون اينجور نيست كه معمولا هم تا آخر عمر همين جور مي مونن. ممكنه يه مدت كم و زياد بشه ولي برگشت داره چون تحت تاثير محيط هستن و ...... پيش مياد
مگر در صورت داشتن اعتقادات مذهبي مضراتشم زياد تاثير گذار نيست چون ميگن تفريحي كه زياد ضرر نداره!!!!!
اما كسي كه اينجور نيست .
يه بچه وقتي با كلمه مشروبات الكلي آشنا ميشه همون موقع اين رو هم درك مي كنه كه مصرفش گناه محسوب ميشه و ائمه مست كننده رو ملعون شمردن. حتي وقتي بچست اين رو ميدونه پس نميشه گفت نمي دونسته .
افرادي كه حتي يك ذره براي خودشون خط قرمز ميذارن دنبال اين مسائل نميرن و مصرف الكل براشون عادي نيست
در مورد مصرف الكل يا روابط نا مشروع هيچ عامل جلودارنده اي مثل اعتقادات و دين موثر نيست.
صرف اينكه اشتباه بوده اطمينان بخش نيست . آيا افراد سيگاري نميدونن سيگار كشيدن اشتباهه؟؟؟؟ ممكنه انقد اين مسئله براشون مهم باشه كه حتي سيگار رو ترك كنن اما خيلي ديديم كه يا برگشتن يا در صورت فشار عصبي دوباره شروع كردن به سيگار كشيدن. كم پيش مياد كلا بذارن كنار. چون نميگن سيگار مزخرفه فقط ميگن سيگار كشيدن خوب نيست
با اين ديد مصرف الكل براي اين فرد قبحي نداره الان ميدونه بده و گذاشته كنار ولي يه وقتي پيش بياد به اندازه اي كه خيلي مست نشه ممكنه استفاده كنه يا خيلي كه بهش اصرار كنن قبول كنه.اگر واقعا پشيمون هست و الان تحت هيچ شرايطي تكرارش نمي كنه و دنبال هرچي كه الكي خوش بشه باهاش نميره و براش عادي نيست با توجه به اينكه گفتيد دوستتون زياد مذهبي نيست و اين فرد هم در حال حاضر مصرف نمي كنه و مربوط به گذشتست شايد بشه باهاش كنار اومد ولي بايد در نظر گرفت كسي كه قبلا مصرف ميكرده در آينده هم راحت تر از ديگران مي تونه بره سراغش
خودم به شخصه كسي كه يك قطره مشروب هم خورده باشه رو نمي پذيرم. بستگي به خود فرد و اعتقاداتش داره.
-
دوستان عزيز بايد توجه كنيم كه ما در اينجا براي كسي داريم صحبت ميكنيم و مشورت ميديم كه وي نيز به عقايد مذهبي پايبند نيست..پس حتي من به عنوان يك شخص مذهبي ترجيح ميدم اينجا به عنوان يك مشاوره خارج از مسايل مذهبي(نه عرفي!!1:324:) صحبت بشه...به نظرم بهتر هم نتيجه بده:305:.............
به نظر من دوست عزيز اون خانوم محترم بايد در نظر بگيره كه اين جور صداقت ها خيلي قابل ستايشه....و اينجور افراد كمتر پيدا ميشن...پس بهتره با در نظر گرفتن اينكه ايشون 3 سال پيش يك اشتباهي كردن اينقدر راحت كنارش نزارن....به نظرم يك مشاوره حضوري براي اين خانم و اقا بهترين گزينه باشه.....راستي دوستتون با خودش معلوم كنه كه ايا قراره اين چيز رو فراموش كنن يا نه؟؟!!!.....يا قرار با تشكيلي زندگي با اون اقا سالها ايشون رو به خاطر اون اشتباهشون تحقير كنن..........كه در اين صورت بهتره رابطشون با اون اقا رو زودتر قطع كنن............
-
من به عنوان تجربه چند نکته عرض میکنم:اعتیاد به مشروب از مواد مخدر بدتره وترک اون تقریبا"محال!
من خودم شاهد فجایع بوجود امده توسط یه ادم مست بودم ولی مسئله مهم اعتیاد به اونه نه مصرف اون !پس خانم محترم این مسئله خیلی مهم است که طرف مصرف کننده چه شخصیتی داره اگر قوی نباشد من 100%اونو رد میکنم من شاهد بودم ادم مست یک زندگی رو نابود و چند زندگی رو نیمه ویران کرده !!اگر حتی مذهبی نیستید و طرف هم مذهبی نیست اگر شخصیت فرد مقابل متزلزل باشه به دوستت بگو اگر بهترین پسر هم هست اونو رد کنه من خیلی در بحث ها نظر نمیدم ولی در مورد اعتیاد به الکل واقعا"نتونستم بیتفاوت باشم باز هم عرض میکنم اعتیاد نه فقط مصرف و این نکته خیلی مهمیه که دوستت باید تست کنه(مثلا"از طریق یه نفر دیگه یه بار تعارف کنه)میگن گفتن قتل بدترین گناهه گفت زنای با محارم بدتره ولی ندا امد :شرابخواری که شراب خوار هم قتل میکنه هم زنا و ...
-
ممنونم از تمام دوستاني كه وقت گذاشتين و پاسخ دادين :72: :72: :72: :72:
واقعا صحبت هاي ارزشمندي رو ارايه دادين :310:
راستشو بخواين اين دوست من خيلييييييييييييييييي آدم محتاطي هستن و كوچكترين مشكلي در طرف مقابلشون ايشون رو تو ترس و دلهره ميندازه و سريع دودل ميكنه.... يه جورايي اين خانم دوست دارن با كسي باشن كه هييييييييييييييييييييييچ مشكل اخلاقي نداشته باشه ( البته خودشون با اينكه انسان زياد مذهبي نيستن ولي فوق العاده آدم پاكي هستن و گذشته پاك طرفشونم براشون خيلي اهميت پيدا كرده)
البته اون آقا وقتي برخورد و واكنش شديد اين خانم رو در برابر اين قضيه ديدن , تصميم رو باز هم بر عهده خانم گذاشتن و گفتن حتي اگه بازم زمان به عقب برگرده ,من بازم اين صداقتو به خرج ميدم و ترجيح ميدم طرف مقابلم با آگاهيه كامل از گذشته من تصميمش رو بگيره....
بازم منتظر راهنمايي هاي ارزشمندتون به اين دوست من هستيم :72: :72: :72::82:
-
سلام دوراهي عزيز
به نظر من هيچ كسي بدون عيب نيست و همه بالاخره يك سري حسن دارند و يك سري عيب كه بايد دوست شما همه ي حسن ها و عيب هاي يك نفر را باهم در نظر بگيرد و بعد تصميم بگيرد.
اگر نظر من را بخواهيد به نظر من اين آقا حسن هاي زيادي دارد و مهمترين آن صداقتش است كه كمتر كسي اين روزها آنرا دارد و به نظر من مي شود از گذشته ي ايشان چشم پوشي كرد.
اما براي دوستتان اگر هنوز در شك و ترديد است به نظر من تنها راه خارج شدن از اين شك صحبت با ايشان است.
بعضي از افراد تفنني مي خورند اما واقعا دوست دارند و حتي اگر خودشان تنها باشند هم مي خورند.بعضي ها تحت تاثير محيط و دوستان مي خورند.بعضي ها فكر مي كنند كه با خوردن مشروب ذهنشان باز ميشه و مي تونند مشكلاتشان را حل كنند.بعضي ها فقط حالت فكر نكردن آنرا دوست دارند.اين آقا كدام يك از اين حالات است؟
يك سري مشكلات باعث مي شود كه يك نفر به مشروب روي بياورد.حالا اگر باز هم همان مشكلات يا بدتر از آن براي ايشان پيش بيايد به نظرشان مشروب كمكي بهشان مي كند يا نه؟
به نظر من دليل ايشان براي قطع كردن خوردن هنوز واضح نيست.ايا ديگه به دستشان نرسيده؟ايا كسي فهميده و از ترس او ديگر اينكارو نكرده؟ايا به اين اعتقاد رسيده كه ضرر داره يا اينكه به اين اعتقاد رسيده كه كمكي به مشكلش نمي كنه؟ايا فكر كرده داره معتاد ميشه و قطع كرده يا اينكه فكر كرده كه وجهه اجتماعي يا ديني خوبي ندارد؟اصلا ايشان بخاطر اعتقاد دينيشان ديگه نمي خورند يا به خاطر مسائل اجتماعي يا به خاطر نزديكان؟
به نظر من چون دوست شما به اين مسئله حساس است اگر جواب اين سوال ها را بداند خيلي راحت تر تصميم مي گيرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دوراهي
سلام،
من معمولا، گاهی که میبینم نظرم رو کامل گفتم و هیچ تأثیری نداشته، دیگه نظر نمیدم.
اما در این مورد:
۱.به نظر من، مشروب هیچ ربطی به الکی خوش بودن یا بلوغ فکری نداره،
تفاوت تنها از نظر اعتقادی وجود دارد...راستش من الکی خوش بودن هم نمیدونمش...شاید یه تفریح هست یا ...چون دوستان زیادی دارم که مشروب میخورن، بلوغ فکری دارن، بله به وقتش خوش هم هستن، همیشه هم نمیخورن...به وقتش میخورن...
و البته تنها از نظر اعتقادی مقید نیستن...
به نظر من مشروب خوردن الکی خوش بودن نیست و به معنای عدم بلوغ فکری نیست، به عبارت دیگه با این فرض نمیشه به این نتیجه رسید که این کار اشتباه بوده...
با توصیفاتی که شما کردین، این آقا ممکنه باز هم بخواد الکی خوش باشه...به عبارت دیگه اگر جایی بود و کسی هم تعارفی زد، شاید ...
۲. آها، چه نکته مثبتی...ایشون بد مستی نمیکنن...
عربده نمیکشن، و البته احتمالا روی میز هم پول نمیبازن...
این هم خوبه...به اندازه میخورن...:227:
۳. اینکه هیچوقت کسی پی نبرده ایشون مشروب میخورد هم، نکته مثبتی هست چرا که الان هم ممکنه در خلوت بخورن و کسی متوجه نشه...
حتی اگر ازدواج بکنن...:300:
نکته مثبتی هست به خصوص که در بافت جامعه ما دید خوبی به این موضوع وجود نداره...
نتیجه: به نظر من، اگر این خانوم چندان از نظر مذهبی معتقد نیستن و این آقا تمام معیارهای ایشون رو داره، این آقا همسر خوبی میتونه برا ایشون باشه...
چرا که، در این صورت مشروب یک امر عادی محسوب میشه و در این زمینه، دو مورد آخری که ذکر کردم، واقعا امر مثبتی هستن...
و البته، با توجه به این جمله اون آقا هم(اعتقادشونو به مشروب و اين خوشي بي پايه و اساس از دست دادن)، به نظر من هیچ گارانتی وجود نداره، که این آقا مشروب نخوره...
بنابرین،
به نظر من با در نظر گرفتن این موضوع که این آقا، ممکنه در طول زندگی با ایشون هم مشروب بخورن، به ازدواج با این آقا فکر کنن، تا در آینده دچار کشمکش نشن...کامران
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دوراهي
ممنونم از تمام دوستاني كه وقت گذاشتين و پاسخ دادين :72: :72: :72: :72:
واقعا صحبت هاي ارزشمندي رو ارايه دادين :310:
راستشو بخواين اين دوست من خيلييييييييييييييييي آدم محتاطي هستن و كوچكترين مشكلي در طرف مقابلشون ايشون رو تو ترس و دلهره ميندازه و سريع دودل ميكنه.... يه جورايي اين خانم دوست دارن با كسي باشن كه هييييييييييييييييييييييچ مشكل اخلاقي نداشته باشه ( البته خودشون با اينكه انسان زياد مذهبي نيستن ولي فوق العاده آدم پاكي هستن و گذشته پاك طرفشونم براشون خيلي اهميت پيدا كرده)
البته اون آقا وقتي برخورد و واكنش شديد اين خانم رو در برابر اين قضيه ديدن , تصميم رو باز هم بر عهده خانم گذاشتن و گفتن حتي اگه بازم زمان به عقب برگرده ,من بازم اين صداقتو به خرج ميدم و ترجيح ميدم طرف مقابلم با آگاهيه كامل از گذشته من تصميمش رو بگيره....
بازم منتظر راهنمايي هاي ارزشمندتون به اين دوست من هستيم :72: :72: :72::82:
اگه پاك بودن سابقه افراد براي دوستت مهمه بهتره قيد اين ازدواج رو بزنه ....جنگ اول به از صلح آخر....
طوري نشه كه فردا تا تقي به توقي خورد بگه من اشتباه كردم با تو كه فلان بودي و بهمان بودي ازدواج كردم....منت سرش بذاره!!!
دلم به حال پسرا ميسوزه يكي صادقانه ميگه ميشه اين يكي هم نميگه يه جور ديگه....توي مغز دخترا چي ميگذره خدا ميدونه!!!!
اين كه همه مشخصات ايده ال رو داره حالا يه روزي فلان كارو كرده بايد از هفت خان رستم رد شه تا بلاخره خانم راضي بشه....
اگه من پسر بودم.....:160:
-
از دوستان عزيزم مجددا به خاطر راهنمايي هايي كه ميكنين تشكر مي كنم.... :72: :72: :72: :72:
والا در جواب دوست گراميه خودم mahsa_mhmh عزيز بايد عرض كنم كه همون طور كه قبلا هم گفتم ,اين آقا چندين سال پيش مشروب رو به اين خاطر ميل ميكردن كه اونو مساله عادي قلمداد ميكردن (چون بعضي از اطرافيانشون خيلي راحت مشروب ميخوردن... و بزرگيه اين گناه يه مقدار تو نظر اين آقا كوچيك شده بوده ) ...بعد از گذشت زمان اعتقادشون رو به مشروب و اين خوشيه زود گذر از دست ميدن و كنارش ميزارن!!!!( اين طور كه خود اين آقا گفتن و من دقيقا حرف هاي خود ايشون رو باز گو ميكنم :324:)... ميگن : با رسيدن به يه طرز تفكر و نگرش ديگه يا اصطلاحا رسيدن به بلوغ فكري اونو ترك ميكنن...
علت كنار گذاشتنشونم اصلاااااااااااااااااااااا اااااا اين نبوده كه ديگه گيرشون نميومده يا اينكه كسي فهميده و ايشون رو ترسونده يا اينكه هزينش بالا بوده...( چون تو مدتي كه مي خوردن هيچ كس خبر نداشته...)
مساله ترك مشروب اين آقا به خاطر مسايل اجتماعي و مذهبي و خانوادگي و فرهنگي و اينا نبوده.... فقط خودشون نشستن در مورد مشروب فكر كردن و ديدن كه واقعا مشروب چيز مزخرفيه و تصميم گرفتن كنارش بذارن....همييييييييييييين ( اين طور كه اين آقا,خودشون ميگن :324:)
البته لازم به ذكره كه :::: اين آقا تو اون مدت هم به مشروب اعتياد نداشتن و فقط مشروب رو تفريحي گاهيييييييييييييييي اوقات مي خوردن , وقتايي كه مي خواستن الكي خوش بگذرونن ( نمي دونم والاااااا .... ما كه سر در نيورديم)
-
نقل قول:
دلم به حال پسرا ميسوزه يكي صادقانه ميگه ميشه اين يكي هم نميگه يه جور ديگه....توي مغز دخترا چي ميگذره خدا ميدونه!!!
به نظر من دوست عزيز اون خانوم محترم بايد در نظر بگيره كه اين جور صداقت ها خيلي قابل ستايشه....و اينجور افراد كمتر پيدا ميشن...پس بهتره با در نظر گرفتن اينكه ايشون 3 سال پيش يك اشتباهي كردن اينقدر راحت كنارش نزارن
:82:
اين يه كاري بوده كه ايشون كردن و اعتقادات و طرز فكري كه الان طرف مقابلشون نسبت به اين موضوع داره
يعني آدم بياد به خاطر صداقت يه آدم كه شق القمرم نيست زندگيشو به باد بده ؟:303:
صداقت براي اينه كه به طرف مقابل حق انتخاب داده بشه.:305:
اگه اينه همه پسرايي كه ميدونن طرفشون قبل ازدواج هر كثافت كاري كه خواسته كرده و الان بهشون گفته بايد بگن عزيزم تو خيلي صادقي من تورو از دست نميدم:310:
يا اگه يه آدمي كه قتل كرده و به دلايلي تو تحقيقات ما مشخص نشده و تا آخر عمرم اگه نمي گفت نمي فهميديم ، اومد خواستگاريمون و اين موضوع رو به ما گفت بايد دو دستي بچسبيمش كه صداقت پيدا نميشه:310:
من به شخصه نظرم اينه كه يه سري از آدما با يه خصوصياتي ميرن دنبال اين چيزا.
يه پسر جوون كه پول سيگارشم باباش ميده تو زندگيش مشكل داره كه واسه حل مشكلاتش از راه حل احمقانه مصرف الكل استفاده كرده باشه؟؟؟؟؟ اينا توجيه الكيه.:324:
يا تا چند وقت پيش طرفدار پر و پا قرص اصل لذت بوده؟؟؟؟؟؟ مشروب مي خورم دختربازي مي كنم و صدتا كار ديگه چون دوست دارم .
الان لابد 26 27 سالشون حداقل هست درسته ؟ 18 سالگي بهمون گواهي نامه ميدن حق ثبت اسناد محضري ميدن ازدواج بعد اين سن تو شناسنامه ثبت ميشه حداقل يه جور باشيم عقلمون به قد و قوارمون بخوره . ايشون تازه به اين شعور رسيدن؟؟؟؟ فردا پس فردا كه بعد ازدواجشون هم دوست دختر داشتن لابد ميذارن 1 سال بگذره بعد ميگن الان عقلم رسيده
با اينكه عقلم نميرسيده و ...... نميشه توجيه كرد . با آقاي كامران هم موافقم . من پسر دبيرستاني كه جزو تيم 40 نفري المپياد رياضي كشوري بود مي شناختم كه مشروب مي خورده با IQ بالاي 150 عقلش نميرسيده ؟؟؟؟؟ چرا ولي شعورش به اين نميرسيده
اطرافمون چنتا آدم درست حسابي كه همه جوره بشه روشون حساب كرد ديديم كه مشروب بخورن ؟؟؟؟؟
اگه دوستتون دنبال آدمي مي گرده كه گذشته پاك داشته باشه و اصطلاحا آدم باشه من بودم اين فرد رو ميذاشتم كنار ( اگه خيلي براشون مهمه )
بازم ميگم از آدمي كه ذاتا شرافت داشته داشته و مقيد به اخلاقيات ( كه براي دوستتون مهمه ) باشه تحت هيچ شرايطي چنين كاري سر نميزنه حتي اگر جو خانوادگيش اينجور باشه . پس چنين آدمي اون ايده آل نيست:305:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahtab66
نقل قول:
دلم به حال پسرا ميسوزه يكي صادقانه ميگه ميشه اين يكي هم نميگه يه جور ديگه....توي مغز دخترا چي ميگذره خدا ميدونه!!!
به نظر من دوست عزيز اون خانوم محترم بايد در نظر بگيره كه اين جور صداقت ها خيلي قابل ستايشه....و اينجور افراد كمتر پيدا ميشن...پس بهتره با در نظر گرفتن اينكه ايشون 3 سال پيش يك اشتباهي كردن اينقدر راحت كنارش نزارن
:82:
اين يه كاري بوده كه ايشون كردن و اعتقادات و طرز فكري كه الان طرف مقابلشون نسبت به اين موضوع داره
يعني آدم بياد به خاطر صداقت يه آدم كه شق القمرم نيست زندگيشو به باد بده ؟:303:
صداقت براي اينه كه به طرف مقابل حق انتخاب داده بشه.:305:
اگه اينه همه پسرايي كه ميدونن طرفشون قبل ازدواج هر كثافت كاري كه خواسته كرده و الان بهشون گفته بايد بگن عزيزم تو خيلي صادقي من تورو از دست نميدم:310:
يا اگه يه آدمي كه قتل كرده و به دلايلي تو تحقيقات ما مشخص نشده و تا آخر عمرم اگه نمي گفت نمي فهميديم ، اومد خواستگاريمون و اين موضوع رو به ما گفت بايد دو دستي بچسبيمش كه صداقت پيدا نميشه:310:
من به شخصه نظرم اينه كه يه سري از آدما با يه خصوصياتي ميرن دنبال اين چيزا.
يه پسر جوون كه پول سيگارشم باباش ميده تو زندگيش مشكل داره كه واسه حل مشكلاتش از راه حل احمقانه مصرف الكل استفاده كرده باشه؟؟؟؟؟ اينا توجيه الكيه.:324:
يا
تا چند وقت پيش طرفدار پر و پا قرص اصل لذت بوده؟؟؟؟؟؟ مشروب مي خورم دختربازي مي كنم و صدتا كار ديگه چون دوست دارم .
الان لابد 26 27 سالشون حداقل هست درسته ؟ 18 سالگي بهمون گواهي نامه ميدن حق ثبت اسناد محضري ميدن ازدواج بعد اين سن تو شناسنامه ثبت ميشه حداقل يه جور باشيم عقلمون به قد و قوارمون بخوره .
ايشون تازه به اين شعور رسيدن؟؟؟؟ فردا پس فردا كه بعد ازدواجشون هم دوست دختر داشتن لابد ميذارن 1 سال بگذره بعد ميگن الان عقلم رسيده
با اينكه عقلم نميرسيده و ...... نميشه توجيه كرد . با آقاي كامران هم موافقم . من پسر دبيرستاني كه جزو تيم 40 نفري المپياد رياضي كشوري بود مي شناختم كه مشروب مي خورده با IQ بالاي 150 عقلش نميرسيده ؟؟؟؟؟ [color]چرا ولي شعورش به اين نميرسيده
اطرافمون چنتا آدم درست حسابي كه همه جوره بشه روشون حساب كرد ديديم كه مشروب بخورن ؟؟؟؟؟[/color]
اگه دوستتون دنبال آدمي مي گرده كه گذشته پاك داشته باشه و
اصطلاحا آدم باشه من بودم اين فرد رو ميذاشتم كنار ( اگه خيلي براشون مهمه )
بازم ميگم از آدمي كه ذاتا شرافت داشته داشته و مقيد به اخلاقيات ( كه براي دوستتون مهمه ) باشه تحت هيچ شرايطي چنين كاري سر نميزنه حتي اگر جو خانوادگيش اينجور باشه . پس چنين آدمي اون ايده آل نيست:305:
خانم محترم احترام خودتون رو نگه دارین و حد و حدود خودتون رو حفظ کنین .دلیل نداره چون این ادم اومده راست و پوست کنده گذشته خودشو گفته به خودتون حق بدین هر چی از دهنتون در میاد بگیین...
هر کسی یه فرهنگی داره و یه تفکری و یه طرز فکری سعی کنیم انقدر با ادای دینداری روی پاکی و شعور کسی قضضاوت نکنی
در ضمن بدون که همونطور که مشروب گناه هست غیبت کردنی که اکثر خانوما جزئ تفریحات سالمشون هست یکی از بدترین گناهانه که خدا گفته گوشت برادر مرده تون رو انگار میخورین.
پس باید گفت این دخترایی که غیبت میکنن شعور ندارن خیلی احمقن و اصلا ادم نیستن که بشه به عنوان گزینه ازدواج روشون فکر کرد
متاسفم برای کشوری که روی مسائل دینیش هم با عرف جلو میره
گویی تو ایران عرف از خدا و مذهب هم مهمتره اگه نه بدون غیبت هم گناه کبیره هست
-
سلام...
سوال کاملا روشن بود ولی نمی دانم چرا پاسخ ها به حاشیه رفت... بحث مذهب و غیره مطرح نیست.
:305: در بحث راهنمایی و مشاوره باید مراجع را با هر دیدگاه مذهبی ..غیرمذهبی.. به عنوان یک انسان بپذیرید سپس نظر دهید. تکیه بیش از حد به مسایل مذهبی و عرفی در نظرات کلی مشاوره ...ما را از هدف اصلی که همانا درک و قبول مراجع بدون هیچ شرطی هست بدور می سازد.[/b]
پاسخ>> طبقه بندی معیارها و نمره دادن به آنان و نتیجه گیری.
من حتی فرض می کنم ایشان هم اکنون نیز مشروب می خورند...
مثال: ایشان همان طور که گفتید تمام معیارها را دارد بنابراین طبقه بندی می کنیم.
معیار خوب1:: خوش اخلاق بودن و رعایت احترام متقابل
معیار خوب2: تحصیل کرده بودن
معیار خوب3: داشتن ظاهری خوب و کسب مهارت های اجتماعی فردی
در مقابل:::
معیار بد 1:: مشروب خوردن(البته می دانم ایشان همینک نمی خورند)
....................
نتیجه:: چند معیار خوب و مهم در مقابل (یک) معیار منفی(آنهم همینک وجود ندارد عدم مشروب خوردن).
خب معلوم است فرد با امتیاز متوسط به بالا قبول می شود.
تبصره:: امتیاز معیارها متفاوت است. اگر معیار منفی مشروب خوردن برای فردی تمام معیارهای مثبت و خوب را نقض کند ....>> ان هنگام برقراری رابطه به صلاح نیست.
موفق باشید.
-
بازم از تماميه شما عزيزان به خاطر اينكه وقت گذاشتين و نظراتتونو بازگو كردين واقعااااااااااااااااااااا اااااا ممنونم:72: :72: :72: :72: :72: ......
اميدوارم همتون خوشبخت بشين :323:
خوب در جواب دوست گراميه خودم, نقاب عزيز , بايد عرض كنم كه:
از خصوصيات خوب اين آقا:
1))) بسيار آدم مستقلي هستن و خيلييييييييي با مهارت مي تونن گليم خودشون رو از آب بيرون بكشن.......... اين ويژگي هم براي دوست من خيلي اهميت داشت كه خدا رو شكر ايشون دارن...
2))) از لحاظ رفتاري هم بسيار بسيار مهربون و با محبتن....
3))) آدم خونسردي هستن و تحت سخت ترين شرايط كه شايد هر مردي شروع به دادو فرياد كنه, اين آقا ارامش خودشونو حفظ ميكنن ( البته منظورم اين نيست كه تو بي خياليه مطلق سير ميكننااااااااااااااااا.... بلكه با آرامش دنبال راه حل ميگردن)
4))) آدم مودبي هستن و احترام زيادي براي خانم ها قائلن :310: :227:
5))) رتبه بسياااااااااااار بالايي در درك شرايط اطرافيان دارن... و خيلي خوب ميتونن خودشون رو جاي كسي بزارن و بهش راه حل ارائه بدن...
6))) از لحاظ ظاهري هم در حد نرمالي قرار دارن...
7))) با معرفت و خيلي لوتي هستن...
8))) گيراييه بالايي هم دارن...
9))) براي مادر و پدرشون خيلي احترام قائلن و اصلاااااااااااااا تحت هييييييييييييييييچ شرايطي صداشون رو بلند نمي كنن!!! ....(حتي يه بار به دوست من گفتن: ما 2 نفر نيستيم كه بايد در مورد ازدواج تصميم بگيريم, بلكه ما 6 نفريم.... 2 نفر من و تو... 4 نفرم مامان باباهامون.... كه بايد خيلي "منطقي" و "با احترام" راضيشون كنيم)
از خصوصيات بد ايشون:
1))) مشروب خوردن در گذشته
2))) يه كم حسودن...
3))) چون خيلي براي كسب در امد و پول زحمت ميكشن, براي خرج كردنشم شرط احتياط رو به جا ميارن و اعتقاد شديدييييييييييييييي به اين مساله دارن كه "" حساب ,حسابه... كاكا برادر"".... ((نمي دونم اين ويژگي جزء خصوصيات خوبه يا بد!!!!!!!!.... , ولي از نظر دوستم جزء يكي از عيب هاش بود, براي همين من اينجا مطرحش كردم , قضاوت آزاد و بر عهده ي شماست :310:))
4))) طريقه ي آشناييه اين دو نفره ....(از راه چت آشنا شدن .... ولي الان با گذشت زمان و ملاقات هاي حضوري و صحبت زياد همديگرو تقريباااااااااااااا خوب ميشناسن)
5))) گاهي هم مهارت بسيار بالايي در (اصطلاحا) پيچوندن اطرافيانشون دارن!!!
6))) فكر ميكنم از لحاظ وضع اقتصادي هم خانواده ها زياد هم تراز نيستن!!!
...........
كه مهم ترين ويژگيه بدي كه خيلي دوست منو دودل كرد همون طور كه گفتم مشروب خوردنشون بود..... و ويژگي هاي بد ديگشون زياد براشون اهميت نداشت....
-
نقل قول:
خانم محترم احترام خودتون رو نگه دارین و حد و حدود خودتون رو حفظ کنین .دلیل نداره چون این ادم اومده راست و پوست کنده گذشته خودشو گفته به خودتون حق بدین هر چی از دهنتون در میاد بگیین...
هر کسی یه فرهنگی داره و یه تفکری و یه طرز فکری سعی کنیم انقدر با ادای دینداری روی پاکی و شعور کسی قضضاوت نکنی
در ضمن بدون که همونطور که مشروب گناه هست غیبت کردنی که اکثر خانوما جزئ تفریحات سالمشون هست یکی از بدترین گناهانه که خدا گفته گوشت برادر مرده تون رو انگار میخورین.
پس باید گفت این دخترایی که غیبت میکنن شعور ندارن خیلی احمقن و اصلا ادم نیستن که بشه به عنوان گزینه ازدواج روشون فکر کرد
متاسفم برای کشوری که روی مسائل دینیش هم با عرف جلو میره
گویی تو ایران عرف از خدا و مذهب هم مهمتره اگه نه بدون غیبت هم گناه کبیره هست
:316: آرامش از همه چيز قشنگ تره . تند حرف زدن يا تند نوشتن اصلا سخت نيست ( اگه دوباره عصباني نميشيد بايد بگم با اجازتون من هم بلدم :311: )
ببخشيد احتمالا يه مقدار تند نوشتم ( اينجور كه شما عصباني شديد احتمالا كه نه حتما:311:)
اگه پسر بودم و خيلي برام مهم بود ( مثل اين خانوم كه مشروب خوردن يا نخوردن همسر آيندشون براشون مهمه ) بله براي ازدواج روشون فكر نمي كردم .
من زياد آدم مذهبي نيستم ادا هم در نميارم ولي مصرف مشروب رو مثل دزدي يا همون غيبت خلاف انسانيت ميدونم
و در مورد غيبت در مقام مشورت حكم غيبت نقض ميشه.:310:
اصطلاحا آدم رو هم كه قرمز كردين منظورم پسر پيغمبر بود كه بد بيان كردم قصدم توهين به شخصيت اون فرد نبود.
تا چند وقت پيش طرفدار پر و پا قرص اصل لذت بوده؟؟؟؟؟؟ مشروب مي خورم دختربازي مي كنم و صدتا كار ديگه چون دوست دارم .
خيلي از افرادي كه مشروبات الكلي مصرف مي كنن كما بيش چنين طرز فكري دارن . ما اون فرد رو نميشناسيم و اين هم ميتونه جز يكي از احتمالات باشه مي تونه هم نباشه كه با توضيحات بيشتري كه دوراهي عزيز دادن گويا نيست.
بحث من سر اينه كه وقتي يه نفر با وجود اينكه طرف مقابلش خصوصيات خيلي خوبي مثل مستقل بودن و درك بالا از محيط مهربون بودن و صداقت ( كه اومده اين موضوع رو گفته ) وخونسردي و احترام به والدينش رو داره اما فرد با دونستن اينكه اون در گذشته مشروب خورده و ديگه هم نمي خوره دو به شك شده يعني خيلي خيلي براش مهمه .
در صورتي كه اگر فرد ديگه اي بود ممكن بود براش صورت خوشي نداشته باشه ولي با توجه به بقيه مسائل اون فرد رو راحت مي پذيرفت .
اين مسئله شايد از نظر بقيه اونقدرام بزرگ نباشه ولي براي اين فرد با اين طرز فكر تا به اين اندازه اهميت داره.
آني عزيز تو تاپيك صداقت به چه قيمت گفته بودن :
نقل قول:
هر کسی مسئول عملکردهای دیروز و امروز و فردای خودش است و اگر کاری کرده و ........حتما به آن باور داشته که انجام داده
من به اين حرف كاملا اعتقاد دارم.
اين فرد هم در گذشته اين باور رو داشته و همه چنين باوري ندارن . گذشته افراد هم بخشي از زندگيشونه كه معرف طرز فكر و باورهاي اون فرده . اين فرد ممكنه آدم خوبي باشه و خيلي نكات شخصيتي مثبتي داشته باشه ولي همون يه مورد منفي هم براي طرف مقابلش با اعتقاداتش خيلي مهم و آزار دهندست .
-
سلام دوراهي عزيز
با توجه به جواب هايي كه داديد به نظر من اين اقا حسن هايشان بيشتر از عيب هايشان است و پيشنهاد مي كنم كه به دوستتان بگوييد كه بيشتر شناخت پيدا كنند.
و اينكه يك پيشنهاد دوستانه به شما دوست عزيز مي كنم آنهم اين است كه تا جايي كه مي تونيد از اين مرحله به بعد ديگر در مسائل دوستان دخالت نكنيد و بگذاريد كه خودش سبك و سنگين كند و تصميم بگيرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahsa_mhmh
سلام دوراهي عزيز
... بگذاريد كه خودش سبك و سنگين كند و تصميم بگيرد.
-
دوستان عزيزم از اينكه گوشزد كردين فوق العاده ممنونم....:72: :72:
ولي خود دوستم ازم خواستن كه اين مسايل رو اينجا بنويسم و مو به مو به اطلاعشون برسونم ( چون خودشون تو خوابگاه دانشجويي هستن و دسترسي به كامپيوتر 24 ساعته ندارن) دقيقا ايشون ميگفتن كه چي بگم و متقابلا منم دقيقا حرف هاي شما رو به ايشون منتقل ميكردم....
اتفاقا من خيليييييييييييييييييييي بيشتر از هر كسي به اين موضوع حساسيت دارم كه تو مسايل خصوصيه كسي دخالت نكنم و لازم به ياد اوري نبود..... با اين حال بازم ممنونم....:72: :72: :72:
من حتي خودم كوچكترين نظري هم در مورد اين آقا نمي دادم( نه تاييدش ميكردم و نه رد)
بازم ممنووووووووووووووووونم ......************
-
می دونم این پست تموم شده ولی نظرم رو برای افراد بعدی می گذارم.
دو ویژگی بد: مشروب خوردن و پیچوندن دیگران یا همون "دروغ گفتن" که برای کم ارزش جلوه دادن زشتی کار جدیدا اسمش شده پیچوندن .
کسی که دروغ می گه باز هم این کار رو خواهد کرد!!! یا کسی که دیگران رو می پیچونه روزی هم شما رو می پیچونه ! شاید هم الان داره می پیچونتون ؟!
این آقا با کسانی بودن که مشروب می خوردن و همین موضوع هم باعث شده ایشون به این کار رو بیارن پس چه دلیلی هست که برای مشروب خوردن قایم بشن؟! من فکر می کنم ایشون مشروب می خوردن و دیگران هم می دونستن و اتفاقاً بد مستی هم می کردن برای همین مجبور به گفتن شده تا این خانم از کسی بعدها نشنوه وگرنه دلیلی برای گفتن وجود نداره به خصوص موضوعی که تموم شده ،شخص ترک کرده و قصد ادامه هم نداره !!! حتی صادق ترین افراد هم نمی گن ، پس این فرد یا قصد ادامه داره یا احتمال ادامه دادن وجود داره و یا در مورد مقدار خوردن دارن به این خانم دروغ می گن به خصوص که توانایی خوبی هم در پیچوندن دارن !
گفته هام بنا به تجربه بود چون قبلا از فرد مشروب خوری پیشنهاد ازدواج داشتم که البته نمی دونم قصد گفتن داشت یا نه ولی به صورت اتفاقی من متوجه شدم و نظرم رو مثبت جلوه دادم تا ایشون بیشتر بگن . اغلب می گن تنها نمی خورم ، با هر کسی نمی خورم ، هر جایی نمی خورم و هر چیزی نمی خورم و بد مستی هم نمی کنم فقط شنگول می شم ! همه ی حرفهاشون رو برعکس کنید و بعد تصمیم بگیرید .
نظر من : موافق نیستم ، به خصوص که آشنایی از طریق نت بوده و امکان شناخت اطرافیان ایشون هم (نه خود آقا) کم بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *nadia*
برای همین مجبور به گفتن شده تا این خانم از کسی بعدها نشنوه وگرنه دلیلی برای گفتن وجود نداره به خصوص موضوعی که تموم شده ،شخص ترک کرده و قصد ادامه هم نداره !!! حتی صادق ترین افراد هم نمی گن ، پس این فرد یا قصد ادامه داره یا احتمال ادامه دادن وجود داره و یا در مورد مقدار خوردن دارن به این خانم دروغ می گن به خصوص که توانایی خوبی هم در پیچوندن دارن !
قابل توجه خانم ها و اقایونی که در این تاپیک http://www.hamdardi.net/thread-11042-page-4.html
اینقدر روی صداقت مانور دادن و اینکه باید همـــــــــــــــــــــــ ـــه چیز
گفته بشه و صداقت خیلی مقدس هست و به معنای گفتن همه چیز است.حالا متوجه شدین که وقتی دیدگاه انسانها تا این اندازه فرق میکند ,و اینقدر راحت در مورد هم قضاوت میکنن نمیتوان در این جامعه صداقت کامل داشت چون گاهی بدتر طرف به شما شک میکند که نکند کاسه ای زیر نیم کاسه باشد که این فرد این ماجرا را گفته است ....
-
سلام
پشت دست این مرد را باید بوسید با اینکه زمانی مشروب می خورده ولی صادقتر از اونایی هست که در ظاهر پسر پیغمبرن و ادعا می کنن از هر گناهی مبرا هستند. در خفا هر کاری می کنن و در جامعه پسر پیغمبر. صداقت بهترین سیاست است