-
ارزشیابی عملکرد هریک از اعضاء(انتخاب بهترین عضو)
با سلام. می خواستم از آقای سنگ تراشان درخواست کنم در این تاپیک یه ارزیابی از عملکرد دوستان در این مدت ارائه بدهند. اینجوری هریک از ما می فهمیم تا چه حد در انجام اهداف تالار مؤثر بودیم . به علاوه فکر نکنم بد باشه که در پایان سال 86 یه کارنومه ای بهمون بدن... نظر شما چیه؟:73:
-
RE: ارزشیابی عملکرد هریک از اعضاء
در ضمن به نظرم خوبه آقای مدیر بهترین پستی رو که هرکسی ارائه داده عنوان کنن.
امیدوارم این تاپیک به خاطر مسایل امنیتی حذف نشه.!
-
سلام آتنا
من اعتقاد دیگه ای دارم...
به نظرم به جای اینکه منتظر بمانیم تا یک نفر دیگه( که حتما اطلاعاتش نسبت به ما کمتر است)، به ما نمره بدهد. یا قضاوت کند، بهتر است که خود دست به بررسی خودمون بزنیم.
اینطوری یاد می گیریم که ارزشگذاری خودمون را خودمون انجام دهیم.
در واقع تا وقتی منتظر نمره از بیرون هستیم، میزانی از عدم اعتماد به نفس را تجربه می کنیم.
خود باوری در ارزیابی خودمان نیز به عزت نفس ما کمک خواهد کرد.
لذا اگر موافق باشید، در این تاپیک هر کس کارکرد خود را در این تالار می تواند ارزیابی کند.و میزان تاثیر پذیرفتن و تاثیر گذاری و... را بررسی کند.
-
با سلام خدمت آقای مدیر...اولاً مطمئنم که شما در کسوت یک روانشناس تونستین با توجه به مطالبی که هرکدوم از ما در این مدت نوشتیم به اطلاعات قابل قبولی از ما ها دست پیدا کنید. بنابراین در کنار ارزیابی خودمون شاید بد نباشه شما هم که نظرتون برای ما ارزش زیادی داره یه ارزشیابی از همه داشته باشین. مطمئناً در کسب اعتماد به نفس هم کمک زیادی خواهد کرد. البته من دیگر دوستان رو نمی دونم اما خودم به شخصه برای اینکه اعتماد به نفس قابل قبولی داشته باشم تا حدی هم به نظرات دیگران در مورد خودم نیاز دارم. تا صلاح اندیشی شما چی باشه؟
-
سلام به آتنا و آقای سنگ تراشان عزیز.
من که خودم به عنوان یک تازه وارد قابل ارزشیابی نیستم اما من هم با آتنای عزیز موافقم . مطرح کردن نظر آقای سنگ تراشان به عنوان یک متخصص تاثیر بیشتری بر میزان اعتماد به نفس داره(البته از نظر من)
گرچه من به عنوان یک تازه وارد بعد ازچک کردن یک سری از مطالب متوجه شدم که آتنا نظرات و پیشنهاداتی میده که با تفکر مطرح میکنه و میخوام ازش تشکر کنم...... خودم هم که فعلا بیشتر تماشاگر هستم و سعی میکنم موضوعات رو بیشتر مطالعه کنم و کمتر نظر بدم...مگر اینکه در مورد مسئاله یا پیشنهادی که مطرح میکنم صد در صد مطمئن باشم. چرا که به نظرم پیشنهاد و یا حتی مطرح کردن یک عقیده و نظر اشتباه ممکن مسئاله رو برای فرد مقابل مشکل کنه....ممنون...
-
موافقم به شرط اینکه نمره هممون بیست باشه ..!:P
-
ارزشیابی من از اعضا عالی است نمره 20 می دهم موفق وشاد باشید
-
منم با نظرات و پيشنهاد آتنا موافقم؛ مخصوصا با قسمت بهترين پست ارسالي هر فرد.
يه پيشنهاد هم در تكميل فرمايشات آتنا داشتم:
در يك بازه زماني معين بر فرض "يك ماه" عملكرد اعضا و همينطور ترقي و تنزلشون در سايت بررسي بشه
موفق و پيروز باشيد
-
سلام خوبين منم موافقم كاش اين زحمتو آقاي سنگتراشان بكشن و يه ارزيابي از اعضا داشته باشن راستي از آتنا جون ممنونم با اين پست خوبشون
-
سلام آقای سنگتراشان
نمی خواید در بحث ما شرکت کنید ؟
ما منتظریم
-
بهترین اعضا تالار بگوید
[/size]بهترین اعضا تالار بگوید موفق وشاد باشید
-
RE: بهترین اعضا تالار بگوید
بهترین اعضا خانم زییا ده ارزو خانم گرد افرید 118 شیلا خانم دانه خسته موفق و شاد باشید
-
گویند هر که ازدیده رود از دل برود.........!!!!
دست همگی شما دوستان درد نکنه ....!!!
-
به به آقاي مرادي
كي گفته هر كه از دل برود از ديده برود؟
ما منتظر شما بوديم گرچه اين روزهاي خيلي خيلي كم به اينجا سر مي زنيد اما يادتان باشد آثاري از خود به جا گذاشته ايد كه هرگز فراموش نخواهيد شد.
-
تمام اعضا تالار همدردی بهترین هستند :72:
-
سلام اقای عرفان مرادی شما بهترین اعضا ونمونه هستی جا در تالار خالی بود موفق وشاد باشید
-
آقاي مرادي در طول اين چند ماهي كه من با اينجا آشنا شدم هميشه از آثار شما و راهنمايي هايتان نهايت استفاده را مي بردم شما هميشه جزو برترين هاييد
-
همه خوبند مگه این که عکسش ثابت بشه مخصوصاً آقای ابراهیمی
و آقای مرادی هم صدالبته خوب و بهترین هستند به جز یه بدی که سایشون سنگین شده
-
سلام اقاي ابراهيمي!
دست شما درد نكنه !اينجا كه جاي ما نيست(دعوتمان نكردي)ولي قرار نيست تا معروف بشي تخته رو دو قسمت بكني ما هاهم بشيم جزو بدها وبهترينها رو گل چين كني!موفق باشيد!
-
این اسامی بر چه اساسی انتخاب شدن؟؟ ببخشید من تازه واردم از این چیزا زیاد سر در نمیارم، آخه افراد زیادی توی این تالار هستن که پستها و راهنمایی های زیادی داشتن.یه انتخاب شخصی بوده یا با هماهنگی همه صورت گرفته؟
-
منو جا انداختین .یک کم از :43::43::300::300:من تعریف کنید که چاق شم.دچار کمبود محبت شدم باور کنید:73::73:
-
من selecف all کردم یعنی همتون گلید
-
پس آقاي مدير چي شد؟ يادتون رفته دوستان
-
مرسی محمد جان تو همیشه به من لطف داری پس دعام کن توی این روزهای خیلی عزیز
-
آقاي ابراهيمي
مثل اينكه دوستان زيادي دلخور شده اند. تو رو خدا يه جوري از دلشون در بيارين.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
آقاي ابراهيمي
مثل اينكه دوستان زيادي دلخور شده اند. تو رو خدا يه جوري از دلشون در بيارين.
منظورتون من بودم!!! :D:D:D
نه بابا من ناراحت نشدم . اما خداییش اینقدر اینجا توی این تالار نظر میدم هیچکی نمیگه a_b خوبی . هیچکی نمیگه توی این چند ماه کجابودی بچه .
:302::302:
همه تونو دوست دارم دوستای خوبم چه بپرسین کجایی چه نپرسین .:72:
-
a-b عزيز توهم خوبي توهم نازي گريه نكن آخي طفلي. بميرم برات.
ديدي يه نفر گفت.
-
مهم نيست كسي فكر كنه كه تو خوبي يا بد.مهم اينه كه براي خودت بهترين باشي.
-
سلام من به ارزو خانم و همه اعضا تالار همدردی رای میدهم موفق وشادباشید
-
اول مدير همدردي البته ايشون جزو اعضا نيستند مدير اعضا هستند.
پس نميشه به عنوان بهترين ها به او راي داد من به گردافرين وspy133 ومحمد ابراهيمي عزيز كه مطالبش بي ريا و اموزندس راي ميدم.
-
سلام
خوب نظر سنجی ای که انجام دادید خیلی هم منصفانه نیست . به شخصه زمانی که به این سایت وارد شدم یکی از مهمترین علل تداوم حضورم پست های آقای عرفان مرادی بود. پست های آقای آرمان خواه از اولین پست هایی بود که مطالعه کردم و خوشم آمد. پست های غریب آشنا علی رغم کم بودن ولیکن بر دل می نشستند و همچنین برخی دیگر از دوستان که گاه پست هایشان باعث شد که گمان کنم آنها را می شناسم حتی در موردی شباهت بیش از حد شخصیتی یکی از کاربران به شخصی آشنا باعث شد که من بخواهم از این سایت بروم !!! در نهایت این که یک جامعه را افراد اون جامعه می سازند و جامعه اینترنتی ما اگر چه پر است از دوستانی که مشکلات زیادی دارند ولی پر از دوستانی است که در هنگام مشکلات یکدیگر را تنها نمی گذارند :73::73::73::73::72::72::72::72::72::72:
من به آقای عرفان مرادی رای می دهم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نديم
مهم نيست كسي فكر كنه كه تو خوبي يا بد.مهم اينه كه براي خودت بهترين باشي.
اگه منظورت من بودم، اره من خوبم و خوبم و خوبم
من خوشبختم ، خوشبختم ؛ خوشبختم
چون دوستانی مثه شما ها دارم
بچه ها متوجه شدین من این هفته افتادم روی غلطک ابراز محبت و احساسات:43::43:
خداییش نمیدونم چی شده .فکر کنم این بحرانه داره منو زیر و رو میکنه ، اما از اون لحاظ خوبش:72::72::73::227::227:
-
بهترین اعضا فردا مشخص می شود موفق وشاد باشید
-
بهترین اعضا نفر اول ارزو خانم نفر دوم گرد افرید نفر سوم شیلاخانم نفرچهارم دانه خانم تبربک می گویم موفق وشاد باشید
-
اقای مدیر موضوع فردا بسته می شود
-
سلام دوستان
به نظر من یک دست صدا نداره و این تک تک اعضای همدردی هستن که خوبن و در کنار هم باعث دوام و خوب بودن تالار شدن البته با حضور مدیر محترم. موفق باشید و التماس دعا:72:
-
http://www.hamdardi.net/polls.php?action=showresults&pid=68
-
چه زود مشخص شدن .هنوز كه فردا نشد
-
-
بازم مثه هميشه راست ميگم عزيزم!! باز چاق شدم