آیا ازدواج در سن 21 سالکی زود است؟
من 21 سال سن دارم تا حالا با هیچ دختری هم رابطه نداشتم دختر عمومم دوست دارن که 17 ساله است میخواستم بدونم این فکر که حالا زوده و چون تاحالا با هیچ دختری رابطه نداشتم حول نشم و صبر کنم شاید در آینده پشیمون بشم و موقعیت های بهتری پیش بیاد درسته یا نه همین که الان دوسش دارم کافیه آخه الان چند ساله دوسش دارم سواله دیگه اینکه زیبایی چقدر مهمه؟
RE: آیا ازدواج در سن 21 سالکی زود است؟
سلام vahid_11106
دوست عزیز به سئوالات مشابه این سئوال، بارها جواب دادیم، لطفا سایر موضوعات را مطالعه فرمائید. همچنین در سایت همدردی: www.hamdardi.com لطفا مقالات بخش مشاوره ازدواج را به دقت مطالعه کنید.
بعد اگر بازهم سئوالی باقی ماند مطرح کنید. که البته نیاز به جزئیات زیادی در مورد خودتون، خانواده اتان، آن دختر خانم و .... می باشد.
سلام وحيد
چرا زوده من خيلي كسا رو ديدم حتي 18 سالگي عروسي كردن الان موفقند در زندگيشون
در ثاني زيبايي زود گذره چه برا پسر چه برا دختر مهم اخلاق خوبه كه ميمونه
کار داری؟؟شغلت چیه؟؟سربازی رفتی؟؟درست تموم شده؟؟؟بیکاری؟؟؟خونه داری؟؟؟ و . . . . .
جان من،بی خیال شو اگر پاسخت برای پرسشهای بالا *خیر* است که زندگی بچه بازی و شوخی نیست.ناراحت هم نشو که حقیقت تلخ است.امیدوارم خوشحال باشی و بیشتر بیندیشی و به پندهای بزرگترها گوش دهی.
سلام دوست عزیز
گرد آفرید درست میگن اما گرد آفرید عزیز وقتی دوسش داره چه کار کنه؟ پدر عاشقی بسوزه که چشم و گوش آدم رو کور و کر می کنه.
به نظر من اگه موقعيت ازدواج داري و خانواده هم شما رو تاييد مي كنند مشكلي نيست ازدواج كنيد خيلي هم خوبه اتفاقا به نظر من اگه همه جوونها مثل شما فكر مي كردن و زود ازدواج مي كردن اونوقت ديگه اين همه فساد زياد نمي شد شما با صبر كردن فقط با چند تا دختر دوست مي شيد و خيانت مي بينيد و خيانت مي كنيد و از دختر متنفر مي شيد و يا بد بين مي شيد الان كه ديدتون خيلي قشنگه زندگي هم براتون خيلي قشنگترو راحتتر مي شه البته به شرطي كه كاملا شرايط هم و تاييد كنيد و به درد هم بخوريد
اصلا زود نيست بسم الله
سلام
مطمئنی بعدا" پشیمون نمیشی دختر عموت هم تو سنی نیست که بتونه واسه ازدواج تصمیم بگیره
سلام.اگه موقعیت فراهم نه؟چون وقتی سن بالا میزه انتخاب هم مشکل تر میشه.اون موقس که از زود ازدواج نکردنت پشیمون میشی.
برای پسران اصلاً اینجوری نمی باشد،زیرا مرد می تواند تا 36 یا 37 سالگی هم ازدواج کند و البته دختر هم فراوان است.
با سلام و تشکر از شما گرد آفرید اما منظور من این بود که با توجه به شرایط فراهم و موجود کار بسیار خوبیه.ممنون از توجه شما...
خوب جان من!بنده هم نظرم این است که اگر پاسخ پرسشهای این جانب منفی است،کار خیلی خیلی بد و ابلهانه ایست که هر کسی و نه ایشان بخواهد در این سن ازدواج کند که تازه اول جوانی پسرهاست و جنبه احساسی بر خردورزی آنها برتری دارد.
دوست عزيز نه خيلي خوبه سنت بره بالا و هرجا بري خواستگاري از شما بپرسند چرا تا حالا ازدواج نكردي خوبه توكل به خدا طرفيكه دوستش داري معطل نكن اگر آدم همديگر را قبول داشته باشند در سنين كم بهتر كيفيت داره تا سنين بالا منكه تجربه كردم صبر كردم فايده اي نداشت جز افزايش سن