RE: لطفا کمکم کنید غزیزان
دوست خوب با يه سرچ كوچولو در انجمن روابط دختر و پسر كلي تاپيك با همين موضوع پيدا ميكنيد....
نكته ديگه اينكه اين اتفاق چند روز قبل چي بوده؟
ممنون از اینکه کمکم میکنید . من چند روز پیش میخواستم خیلی با احترام باهاش صحبت کنم اما یه جورایی ترسیدم
خب چه طور ميخواستين حرف بزنين؟يعني كاري كردي كه متوجه شده دوسش داري اما جرات جلو رفتن نداري؟
اصلا هیچی نتونستم بهش بگم . من تا حالا با هیچ دختری درباره این موارد صحبت نکردم.
فقط تونستم چند قدم دنبالش برم.برگشت به پشت من رو هم دید و متوجه من شد . قصدم فقط این بود که در چند کلمه احساس ام رو نسبت به اون بگم.
جای خاصی ایشون را دیدی ، مثل دانشگاه ، کلاس یا همسایه شما هستند و ...؟
چند سالتونه ؟
20 سالمه با هم همسایه بودیم
سلام ali1ty عزیز.... خوش آمدید:72:
ali1ty گرامی این تاپیک را باید در قسمت مشکلات مربوط به ازدواج ایجاد می کردید نه در قسمت مقالات مربوط به ازدواج...
بنابراین این تاپیک به از چند دقیقه به انجمن زیر انتقال می یابد
>>سوالات ارتباط دختر و پسر..موضوع شما..کلیک کنید
انتقال یافت...همینک شما در تاپیک مربوطه هستید(این پست بعد از مدتی حذف میشود)
با سپاس:72:
خب اگه شما 20 ساله هستید احتمالا این خانمهم سن و سالشما هستند.
چقدر امادگی پذیرفتن یک زندگی مشترک را داری (مثل داشتن یک شغل ، اتمام تحصیلات ، رفتن به سربازی و ...) ؟
علت اینکه می خواهید با ایشان ازدواج کنید فقط صرف داشتن علاقه است یا خصوصیاتی از ایشان باعث شده ایشان را برای زندگی انتخاب کنید و برای ازدواج مناسب دیدی؟
علت اینکه میخواهید به ایشون ابراز علاقه کنید چیه ؟ میخواهید ایشون از علاقه شما با خبر بشه و نظرش را به شما بگه و شما بعدا از طریق خانواده اقدام به خواستگاری رسمی کنید؟
وضع مالی بدی ندارم خوب است .فکر میکنم که امادگی ازدواج داشته باشم . کارم فروشنده رایانه هستم.سربازی معاف شدم. دختره رو چند سال زیر نظر دارم دختر خوب و نجیبی هست . خیلی بهش علاقه دارم .میخواهم به او ابراز علاقه کنم که بداند دوستش دارم .از انجا که اغتقاد قلبی من بر ان است که عشق ساختمان زندگی را محکم میکند میخواهم بدانم که او مرا دوست دارد یا خیر.
چرا از طریق خانواده اقدام نمی کنی ؟
من فکر می کنم در این شرایط اگر از طریق خانواده بری جلو نتیجه بهتری خواهی گرفت .
تا نظر دوستان دیگر چی باشد .
مشکل اینه که خونواده ما سنتی هستند و بقیه اش هم خودتون میدونید
يه خانواده سنتي هم به فكر تشكيل خانواده فرزندانش هست...اينكه خانوادتون سنتي هستند دليل قانع كننده اي براي طرح مطلب و مشورات با اونها نيست....
اگه واقعا موقعيت ازدوا و تشكيل يه زندگي رو دارين بايد از طريق خانواده اقدام كنين چون اگه بي گدار به آب بزني شايد اون خانم رو از دست بدي....
کمک بزرگی کردید از همه شما متشکرم.
بای ALI1TY
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1ty
مشکل اینه که خونواده ما سنتی هستند و بقیه اش هم خودتون میدونید
شما در این تاپیک خدا حافظی کردید فکر میکنم مایل به ادامه بحث نیستید ولی من چند سوال در ذهنم بود که می پرسم اگه خواستید جواب بدید که بتونیم به شما کمک کنیم در غیر اینصورت هم برای شما ارزوی خوشبختی می کنم .:72:
خانواده شما سنتی هستند ، یعنی اینکه شما حتی نمی تونی به انها بگی به دختری علاقه داری ؟
در اطرافم پسرهایی دیدیم که به دختری علاقه دارند ولی حتی خجالت می کشند به خانواده خودشان در مورد ان دختر چیزی بگویند ...
نمیدونم مشکل شما از اینکه خانواده سنتی دارید چیه ؟میشه بیشتر توضیح بدید
شما درست حدس زدید من در چنین شرایطی قرار دارم.از شما بخاطر کمک ممنونم .از این خدا حافظی هام زیاد میکنیم جدی نگیرید.
RE: لطفا کمکم کنید عزیزان
سلام
مکررا در تالار همدری، به سئوالات مشابه این پاسخ گفته شده است. لطفا مطالب انجمن ارتباط دختر و پسر را مطالعه فرمایید.
به عنوان نمونه پاسخی که در موضوع ذیل داده شده است:
چگونه دوست دختر پیدا کنم!!؟