اصولا زن باید آشپری خوبی داشته باشه ؟ یا اگر معمولی هم باشه کافیه ؟
به نظر شما نقش آشپزی تو زندگی چقدره ؟:D
نمایش نسخه قابل چاپ
اصولا زن باید آشپری خوبی داشته باشه ؟ یا اگر معمولی هم باشه کافیه ؟
به نظر شما نقش آشپزی تو زندگی چقدره ؟:D
سلام.. بستگی داره که این سؤالو از کی بپرسی.... مثلاً اگه از مردا بپرسی میگن هر چی زن دست پختش بهتر باشه یعنی کدبانو تره و این یعنی که ما عجب زنی داریم....!!!1
ولی از دیدگاه زنها فکر نکنم زیاد مهم باشه. البته اونم شخصیه اما بیشتر زنها آشپزی رو به خاطر آقاهاشون بهتر یاد می گیرند نه خودشون... بعضی به خاطر اینکه جلوی دیگرون کم نیارن و توی مهمونیها بتونن کلاس بذارن...
حالا کار نداریم...خود من ولی فکر می کنم هرچی آشپزیم بهتر باشه خیلی خوشنودتر هستم چون این هم جزئی از عوامل اعتماد به نفسمه...هنر بیشتر، اعتماد به نفس بالاتر!!
خیلی
خانمهای با تجربه می گن دستپخت خوب یکی از روشهای بسیار موثر شوهر نگهداری است.متوجه هستید که نگهداشتن شوهر بسیار ظریف تر،حساس تر و سخت تر از داشتن صرف اونه.
حالا شما می خوای قبول کن،یا بنده خدا رو ببند به املت و سوسیس کالباس و ...از ما گفتن بود
دهه!no1 گرامی دارید من را از زن گرفتن می ترسانید که!!آخر با هرچیزی بشود شوخی کرد با شکم که نمی شود،مگر نه؟؟
نه که من شکم پرست باشم،نه؛ولی دوست دارم وقتی می آیم خانه غذام حاضر باشد و تازه غذای تکراری یا حاضری هم نخورم . . . اِ . . .آخ سرم%@%# خوب چرا می زنید؟!!راستش را گفتم دیگر!!!
سلام ارزو جان دست گلت درد نکنه عجب تا یپیکی باز کردی!:43:
تالارمون همه چیز داشت این یکی را کم داشت !:73:
اخه!من عاشق اشیزیم و اشپزخونه را خیلی دوست دارم .
می دونید چرا؟؟؟
یواشکی می گم!اخه اشپزخانه مقّر فرماندهی زن است!:227:
یه خانم کدبانو می تواند در پایگاه فرماندهیش یعنی اشپزخانه انواع فرمانها را صادر کند .خانمی خلاقانه و با اقتدار چنان دراین جایگاه حکمرانی می کرد که همه امور روزمره اقا و بچه ها و خودش را به این پایگاه می کشاند .هرقسمت اشپزخانه یک تلگراف دیده می شد.
مثلا به درب یخچال لطفا قبل از این که مرا باز کنید دستهایتان را بشویید .کنار ظرف غذا یه نقاشی خیلی قشنگ برای فرزندش کشیده شده بود و دستورات روزمره!کنا رشیر اب و.........البته هرروز به نوبت و با یه شیوه جدید و جالب پدر خونه و بچه ها رو غافل گیر و دستا بالا تسلیم می کرد.
وای اگر خانم شانس اورده باشدو اقا و بچه ها شکمو هم باشند چه فرماندهی خواهد کرد .البته باید قبل از هرچیز وظایف خودرا به نحو احسن انجام داده باشد.
جدای از شوخی اشپزی از لحاظ تغذیه وسلامت و ایجاد یه فضای شاد وروحیه خوب بین اعضاءاز اهمیت ویژه ای برخوردار است .یک خانم کدبانو باید مثل یانگوم علاوه بر غذا و نوع وکیفیت و مزه ان به سلامت افراد خانواده نیز توجه داشته باشد .
no1 عزیز حرف از سوسیس و کالباس و وای ..زدی خوب خانمها قبلا اگر اقا خطایی می کرد متوسل به مرگ موش می شدن حالا بابستن اون بنده خدا به سوسیس و کالباس .....
خانم ناهار که یک وعده اصلی غذایی هستش به فرزندش سوسیس و کالباس می ده ایا درسته؟ایا اسم این تنبلی نیست؟::exclamation:
خانم 7 یا 8 سال از زندگیش گذشته هنوز دست پختش را ندیدیم چه رنگه!:162:
ماشاءلله مهمانی ها که به فواصل دور دور افتاد .بعداز عمری و ماهی وقتی مهمونی می ده یه ظرف می ده دست اقا می گه: غذای بیرون!:18:
ولی من که اشپزی رو خیلی دوست دارم خصوصا وقتی مهمون دارم .:D
به هر حال اگر روزی بنا به تنوع و خلاقیت و از این حرفها بنا شد که در تالار مهمانیی برپا بشه چلو مرغهای من خوردنیه بنده داوطلبانه در خدمتم .(وای !چه قدر از خودم تعریف کردم):58:
آشپزی نقش مهمی در زندگی مخصوصا آقایان دارد اگر آنها هم به عنوان سرگرمی وکمک وشادی در آشپزی کمک کنند غذا خوش طعمتر و دل انگیز تر وشاعرانه تر خواهد شد البته اگر حسابی خسته از سر کار برگردند دیگ گناه دارند ولازم یک غذای مورد علاقه وهمراه با لبخند همسرشان نوش جان کنند
ااااااااااااااااااااااااا اااااه گرد آفرید مگه شما خانم نیستی؟نام کاربری و تصویری که گذاشتید که اینجور می گه.گیج شدم.وای ببخشید پستم به این تاپیک ربط نداشت
سلام
من هم فکر میکردم گردآفرید یه خانم هستش چون واکنش ایشون نسبت به بعضی از پستها حس مونث بودن ایشان رو منتقل میکرد البته ببخشید این را گفتم
در این تالار جنسیت اصلا مهم نیست مهم هدفی است که بخاطر اون اینجا جمع جمع شدیم
موفق باشید
یک معما=من زن هستم یا مرد؟دخترم یا پسر؟؟
سلام::16:
لطفا از بحث خارج نشویم و در حیطه ی عملیات امور شکم (اشپزی)سخن برانیم.
با تشکر اشپز بانو:D
بسیار خوب . . .چگونه می شود فهمید که دست پخت یک دختر خوب است؟چون وقتی می رویم خانه شان که غذا از پیش آماده شده است؟!!
حالا از کجا معلوم کار مامانشه یا خودش؟؟؟
سلام ستاره خانم، ممنون از شما و همه دوستانی که نظرشون رو در این باره نوشتن ...
به نظر من هم یک زندگی خوب و کامل احتیاج زیادی به یک کدبانوی خوب دارد ...
آقای گرد آفرید من فکر میکنم معمولا دختران از نظر دست پخت بسیار شبیه مادرانشان هستند
ضمننا یک چیز دیگه !خوب میتونیم پیشنهاد کنیم یک روز بعد از جلسه خواستگاری یک جلسه خانوداگی تشکیل بشه و دختر امتحان آشپزی بده :D
با سلام
من هم عاشق آشپزي هستم و با اينكه از سر كار ميام و خسته ام اما به عشق آشپزي سعي ميكنم خودمو زود به خونه برسونم و هميشه دوست دارم چيزاي جديد ياد بگيرم
ضمناً گردآفريد پسر هستش
خب بنظر من آقایون اول زندگی باید یه خورده صبور باشند تا خانم در موارد مختلف مثل آشپزی یا مدیریت کارهای خونه راه بیفته.مگه شما همه تون وقتی از خونه باباتون رفتین سر زندگی کدبانوی کدبانو بودید؟
من خودم به شخصه معتقدم اگه ادم هر غذايي رو با دل و جون درست كنه و از سر حوصله درست كنه خيلي غذاي خوشمزه ايي بشه حالا هرچي مي خواد باشه يا عملت يا قرمه سبزي
سلام سلام.
همین الان با دیدن این تاپیک با دوستم که تا الان 20 سال هست خانه داره صحبت میکردم.وووو اون میگه....مرد خوشحال= غذای خوشمزه + شکم پر.....البته قصد جسارت به آقایون رو ندارم...فقط یک نقل قول بود از یک خانم که خیلی هم از زندگیه مشترکش راضیه....من خودم به شخصه همیشه از خوردن غذای خوب خوشمزه و لذیذ اذت میبرم چون اگر غذا طبق میلم نباشه ترجیح میدم گرسنه بمونم.....اما مسئاله اینجاست که آقیون چه نوع غذاهائی را می پسندند....
چلو گوشت..ماهیچه...چلوکباب چرب...جوجه کباب چرب با مخلفات...خورشت قورمه سبزی پر گوشت..ماکارونی چرب با گوشت و مخلفات فراوان وووووووووووووووو......خوب حالا چه باید بکنیم که آقایون راضی و خوشنود از میز غذا بلند شن....؟؟؟!!!! و البته این وسط ما چه قدر باید ورزش و ایروبیک انجام بدیم که حداقل بتونیم وزن خودمون رو زیر 100 کیلو نگه داریم.....( البته من خودم مشکل کمبود وزن دارم و فکر میکنم تا چند سال اول احتیاجی به این همه تلاش نباشه :) )
به نظر من اشپزي هنريه كه اگرخوب و با مهارت انجام بشه در ايجاد ارامش و شادي توي زندگي بي تاثير نيست . اقاي خونه رو تجسم كنيد اخمو و بي حوصله و خسته از سر كار برگشته خونه و بوي قرمه سبزي (چون خودم خيلي دوست دارم)تمام فضاي راه پله رو پر كرده هر پلهاي كه بالاتر مياد اخمش كمتر وكمتر ميشه وقتي درب خونه رو ميزنه ديگه حتما اخم نداره. مخصوصا كه چاشني قورمه سبزي علاوه بر نمك وفلفل و ليمو عماني يه كمي هم عشق باشه و خانوم خونه با صرف وقت و براي بدست اوردن دل اقا مطمئنا خيلي هم خوشمزه درستش كرده باشه . خلاصه نتيجه اخلاقي اين داستان:
قورمه سبزي خوشمزه => لبخند اقا => زندگي شيرين =>ارامش خوانواده=>رضايت خانوم
سلام،:72:
اقایون ببخشید ،سو تفاهم نشه. اما من تصمیم دارم برای اینکه پسرم دچار این مشکلات نشه اشپزی یادش بدم.:104:
فرق دخترا و پسرا در پخت نیمرو
دخترها:
۱- توي ماهيتابه روغن ميريزن
۲- اجاق گاز زير ماهيتابه رو روشن ميكنن
۳- تخم مرغها رو ميشكنن و كمي نمك روي تخم مرغها مي پاشن
۴- چند دقيقه بعد نيمروي آماده رو نوش جان ميكنن
ولی پسرا :
۱- توي كابينتهاي بالايي آشپزخونه دنبال ماهيتابه ميگردن
۲- توي كابينتهاي پاييني دنبال ماهيتابه ميگردن و بلاخره پيداش ميكنن
۳- ماهيتابه رو روي اجاق گاز ميذارن
۴- توي ماهيتابه روغن ميريزن
۵- توي يخچال دنبال تخم مرغ ميگردن
۶- يه دونه تخم مرغ پيدا ميكنن
۷- چند تا قرولند زير لب ميدن
۸- دنبال كبريت ميگردن
۹- با فندك اجاق گاز رو روشن ميكنن و بوي سركه همراه دود آشپزخونه رو بر ميداره
۱۰- ماهيتابه رو ميشورن (بگو چرا روغنش بوي ترشي ميداد!)
۱۱- ماهيتابه رو روي اجاق گاز ميذارن و توش روغن واقعي ميريزن
۱۲- تخم مرغي كه از روي كابينت سر خورده و كف آشپزخونه پهن شده رو با دستمال پاك ميكنن
۱۳- چند تا بد و بيراه به خودشون ميدن و لباس ميپوشن
۱۴- ميرن سراغ بقالي سر كوچه و 20 تا تخم مرغ ميخرن و برميگردن
۱۵- تلويزيون رو روشن ميكنن و صداش رو بلند ميكنن
۱۶- روغن سوخته رو ميريزن توي سطل و دوباره روغن توي ماهيتابه ميريزن
۱۷- تخم مرغها رو ميشكنن و توي ماهيتابه ميريزن
۱۸- دنبال نمكدون ميگردن
۱۹- نمكدون خالي رو پيدا ميكنن و چند تا حرف ديگه زير لب مي زنن
20-دنبال كيسه نمك ميگردن و بالاخره پيداش ميكنن
۲1- نمكدون رو پر از نمك ميكنن
۲2- صداي گزارشگر فوتبال رو ميشنون و ميدون جلوي تلويزيون
۲3- نمكدون رو روي ميز ميذارن و محو تماشاي فوتبال ميشن
۲4- بوي سوختگي رو استشمام ميكنن و ميدون توي آشپزخونه
۲5- چند تا بد وبيراه ديگه و تخم مرغهاي سوخته رو توي سطل ميريزن
۲6- توي ماهيتابه روغن و تخم مرغ ميريزن
۲7- با چنگال فلزي تخم مرغها رو هم ميزنن
28 -صداي گــــــــــل رو از گزارشگر فوتبال ميشنون و ميدون جلوي تلويزيون
29-سريع برميگردن توي آشپزخونه
30- تخم مرغهايي كه با ذرات تفلون كنده شده توسط چنگال مخلوط شده رو توي سطل ميريزن
31- ماهيتابه رو ميندازن توي سينك
32--دنبال ظرفهاي مسي ميگردن
33--قابلمه مسي رو روي اجاق گاز ميذارن و توش روغن و تخم مرغ ميريزن
34- چند دقيقه به تخم مرغها زل ميزنن
35- ياد نمك ميفتن و ميرن نمكدون رو از كنار تلويزيون برميدارن
36- چند ثانيه فوتبال تماشا ميكنن
37--ياد غذا ميفتن و ميدون توي آشپزخونه
38--روي باقيمانده تخم مرغي كه كف آشپزخونه پهن شده بود ليز ميخورن
39--چند تا بد و بيراه ميدن و بلند ميشن
40--نمكدون شكسته رو توي سطل ميندازن
41--قابلمه رو برميدارن و بلافاصله ولش ميكنن
42--يه داد بلند مي زنن و انگشتهاشون كه سوخته رو زير آب ميگيرن
43--با يه پارچه تنظيف قابلمه رو برميدارن
44--پارچه رو كه توسط شعله آتيش گرفته زير پاشون خاموش ميكنن
45--نيمروي آماده رو جلوي تلويزيون ميخورن
اقایون بهتر نیست همانطور که خانم ها رانندگی یاد میگیرن و پلیس میشن و.......
شما هم یه سری به اشپزخانه بزنید تا در مواقع ضروری احتیاجی به اشپزی خانم ها نداشته باشیدو تنهایی از پس ان برایید:307:.(بازم به نفع خانم ها:199::227:)
با سلام واحترام من عاشق غذا درست کرده اند هستم مدیریت خانه ا اول زن و 2 مرد است خورشت قورمه سبزی یا حلیم بادمجان بلد هستم دوست دارم موفق وشاد باشید
سلام
منم آشپزی رو خیلی دوست دارم اونم انواع غذاها. به آقایون هم حق میدم اگه بیان خونه و ببینن غذا آماده نیست ناراحت بشن چون خودم اینطوری بودم.
به نظرم اگه خانمها می خوان بعضی روزا آشپزی نکنن قبلش به همسرشون اطلاع بدن تا همسرشون وقتی میاد خونه سورپرایز نشه. البته آشپزی آقایون هم خوبه (دست پخت بابام که خوب بود). به نظر من همه ی آدما توی همه زمنیه ها استعداد دارن فقط علاقه اس که باعث موفقیت و پیشرفت می شه.
موفق و علاقه مند باشید:D
با سلام
آشپزي دوره مادرهاي ما خيلي مهم بود ولي در دهه اخير فكر نكنم اينجور كه شماها مي گوييد اهميت داشته باشد .من كه هر چه دوروبرم نگاه مي كنم زوجهاي كارمندي را مي بينم كه هردوتا خسته وكوفته از سركار مي روند خانه و آنچنان هم وقتي براي آشپزي ندارند ولي يادمه مادربزرگ خدابيامرزم از 80 سال عمرش حداقل 70 سالش را در آشپزخانه گذراند .من كه به شخصه دلم نمي خواهد تمام عمرم را براي شكم تلف كنم .
باسلام
به نظرمن موضوع آشپز يك موضوع همشخصي وهم عمومي
عمومي چون هرخانم وهرآقايي بايدبه مقدارنيازش بدونه
شخصيه چون خيلي هاسعي مي كننددراين زمينه پيشرفت كنندوغذاهاي جديد بپزندشايدبه دليل اينكه آشپزي يك هنرمي دونندوبهش علاقه دارند اين ديگه نظرشخصي
سلام
مادربزرگ خدا بيامرز من مي گفت: نه نه جان! مردها به سه چيز خيلي اهميت مي دن. اول شكم (خوب خوردن)، دوم همخوابي خوب سوم احترام. اين سه تا رو به راه باشه، مثه پروانه دورت مي گردن.
من آشپزی رو خیلی دوست دارم نه به خاطر پز دادن نه به خاطر همسرم و ... البته فرصت برای آشپزی کردن کم دارم ولی تو این فرصت نهایت سعی ام را می کنم که بهترین غذا را داشته باشم.
با سلام دختر خانمها اشپزیتون عالی است و اشپزی بلد هستند ارزو خانم موضوع عالی بود موفق وشاد باشید
وای منکه هیچی بلد نیستم . خدا کنه شوهرم روی این مسئله حساس نباشه .
باید اینو از شوهرها بپرسید یا خونوادشون
که معمولا اقایون از ترسشون میگن خیلییییییییییییییییییییی خوشمزه بود در حالیکه ممکنه همون لحظه به بهانه قضای حاجت برن دستشویی وهمه رو بالا بیارن
ولی خونواده شوهر اینطوری میگه
مادر شوهر:بدبخت پسرم اینهمه کار میکنه آخرشم غذای سوخته تحویلش میدن
خواهر شوهر:وا الهی بمیرم برات داداش همیشه این غذا ها رو میخوری؟
برادر شوهر:ببین داداش اگه من جای تو بودم این زنیکه رو طلاق میدادم یه کدبانوی به تمام معنا میگرفتم
پدر شوهر:ببین پسرم ننه تو هم که اول اومد خونه من پیاز بلد نبود پوست بگیره غصه نخور یاد میگیره
دختر خانمها اشپزی عالی است و مرد اشپزی بلد نیستند موفق وشاد باشید
همه خانومها كم و بيش هنر آشپزي رو بلدند و حداقل يه نيمرو بلدند كه بدن خورد شوهر بيچاره
واي كه چقدر خوبه وقتي گرسته از سر كار مي ياي خونه و روده كوچيكه روده بزرگه رو مي خوره و حس كني چه بوي خوبي از آسپزخونه مي ياد بيرون ووووووووواي
من بيشتر غذاها رو خوب درست مي كنم و سعي مي كنم واقعا يه غذايي درست كنم كه همه با ديدنش كيف كنن ديگه چه برسه به اينكه بخورنش ....
تزيين غذا و شكل وشمايل سفره به تحريك اشتهاي افراد مي پردازه و هر چي غذا خوشكلتر باشه اشتهاي قحطي زدگان بيشتر مي شه
اهو خانم با سلام جمله عالی بود مرسی موفق وشاد باشید
چرا می گن اگه می خوای دل شوهراتون رو بدست بیارید از راه شکم وارد بشید یعنی آقایون این قدر شکمو هستن؟
من یک خانم رو می شناختم که ازآشنایان دور بودند و سن بالایی هم داشتند، باور نمی کنید این خانم از گیاهان و موادی غذا درست می کرد که شاخ در می آوردی، از برگ درختهای مختلف و میوه جات و مواد غذایی که هنوز هم من کاربردآنها رو یاد نگرفتم.
جالبتر اینکه غذاهای ایشان هم بسیار لذیذ و خوش رنگ و بو بود که اشتها رو بر می انگیخت.«خدابیامرزدش»
به نظر من آشپزی صرفاً پخت غذا با مواد اولیه گرانقیمت و همیشگی نیست، بلکه آشپزی واقعی استفاده از مواد اولیه که بسیار در دسترس بوده و قیمت آن هم مناسب و دارای انواع و اقسام ویتامینها و مواد مورد نیاز بدن باشد و از همه مهمتر بشود یک غذای لذیذ با آن درست کرد، می باشد.
سلام خانم ها اشپزی عالی است دختر اشپزی خوب است
سلام دوستان
موضوع جالبيه در مورد خودم بگم با اين كه يه مرد مجرد هستم ولي تا حدي آشپزي بلدم و از اشپزي كردن هم لذت ميبرم و اين كه اقايون دوست دارن همسرشون آشپزي خوبي داشته باشه فكر نكنم به معناي شكمو بودنشون باشه حداقل نظر من كه اين هست و خودم اينجوري هستم و به نظر من آشپزي همسرشون اينو ميرسونه كه به شوهرشون و زندگيشون علاقه دارن كه وقت ميذارن و اشپزي ميكنن چرا كه آشپزي كاراسوني نيست و بايد با علاقه و عشق باشه.
خدمت دختر خانوما هم بگم كه اينطورا نيست كه مردا چيزي بلد نباشن:P شايد اكثرا اما نه همه
موفق باشين