-
کسی اینجوری هست (خیلی مهم )
با سلام به همه دوستان :
من یه سوال خیلی مهم دارم که شاید استثنایی باشه ببنید من یه پسره 27 ساله هستم و یه دوست دختر که توی شهرستان زندگی می کنه بعد چند سال با هم قرار ازدواج گذاشتیم و الان نامزدیم اما نه رسمی فعلا برای شناخت بیشتر پیش همیم ...
مسئله من به این مورد بر میگرده که ایشون خیلی به مسئله جنسی اهمیت میده...همیشه مسائلو به این موضوع میرسونه ..نه اینکه همیشه حرف بزنیم اما خیلی دوست داره در این مسائل صحبت بشه .دوست داره اس ام اسی من از این حرفا بزنم تلفنی حرفای اونجوری بزنیم و من اصلا دوست ندارم این مثائل پشت تلفن باشه چون بی منطقه و فقط دو طرف اذیت میشن ...
من ریشه این مسائلو نمیدوم اون اهل خود ارضایی هم نیست اما از این حرفا لذت میبره ..و بسیار به بدن من احتیاج داره یعنی اگه من مخالفت نکنم اون در اولین جایه مناسب کاری که نباید بکنیم و بعد ازدواج باید انجام بدیم منو مجبور میکنه که انجام بدم ...باور کنید نمیخوام مسائلی رو توی این سایت باز کنم اما اتفاق جدیدی که برام افتاد توی اتوبوس نشسته بودم کنارش انقدر احساساتیم کرد که مجبور شدم یسری پرده های بینمونو باز کنم ..یه اتفاقاتی افتاد که نمیتونم بگم اما انقدر گفت تو اصلا احساسات نداری اصلا فکر کنم بهم علاقه نداری اصلا تو فکر کنم مرد نیستی که من مجبور شدم یسری اعمال انجام بدم که نمیتونم اینجا بگم ... اما منو دیونه کرد تا اینکارو کردم اما من واقعا مجبور شدم که این کارو بکنم ..مثلا بزارید از حرفاش براتون بزنم مثلا میگه ما اولین شب محرم شدنمون باید پیشم بخوابی و ....)
سن نامزدم تقریبا 20-21 سالشه و من 27 سالمه اما یه چیزی که منو اذیت میکنه من واقعا دوستش دارم .و نمیخوام اذیت بشه آخه ناراحتیش برام مهمه ...
به خودم یکم شک کردم ..اما من واقعا آدمه پر انرژی در این قضیه هستم شک ندارم شما هم شک نکنید آخه .....
اما واقعا دوست ندارم نامزدم به خاطر این مسائل منو بخواد یعنی یه کم ترسیدم میگم شاید اون برای این مسائل منو انتخاب کرده آخه خیلی چیزه ...
اما من واقعا نمیدونم چرا میخواد من باهاش توی این موارد وارد بشم و همش از مسائل جنسی حرف بزنیم ...
من یه کم ناراحت شدم آخه گفت که هر وقت تو بگی حتی اگه محرم نشیم من میخوام که زن و شوهر واقعی بشیم ...
خوب من نمیدونم چی بگم .....
دوستان میخواستم بگم من شنیده بودم آقایون بیشتر برای مسائل جنسی ازدواج میکنن و بیشتریم معیار هم این مسئله است ...سوال من اینه ؟؟؟؟؟
آیا خانوم ها هم میشه مثل آقایون فکر کنند و برای این مورد چشمشونو ببندن و فقط آرزوی اون شبا رو داشته باشن ؟
خواهش میکنم به این مسئله جدی فکر کنید آخه خیلی مسئله اس شایدم استثنایی باشه نامزده من ؟؟؟
آخه من دیدم که مردایی هستند که واقعا برای این مسئله از خود بی خود میشن و دور و بر شونو نمیینن اما من توی نامزدم این مسئله رو دیدم ...البته نه انقدر که خیلی تابلو باشه اما اگه آبی باشه شنا گر خوبیه ...
چند بار توی خیابون پلیس ما رو گرفته و بهمون تذکر داده اما اصلا هیچی نمیبینه و همیشه منو مجبور به یسری مسائل میکنه ..
خواهشا توجه کنید که من با اون از اول اینجوری نبودیم اما حدود 1 ساله که بد جوری احساساتی و غیر قابل کنترل شده و این آخری هم دیگه رفته تو اعصابم...
آخه نتونستم بهش بگم نه ... چیزه خواسی نیستا اما من تا حالا فقط در حد بوسه و دست دادن رایطه داشتم و نمیخواستم به این مسائل تا روز عروسی برسه که این دفعه آخر رسید ...
خیلی ناراحتم و از اینکه این شکلی شد به خودم گفتم خوب یه چیه مگه ؟ من بهش یه چیزایی رو ثابت کردم اما بازم میگم اون نباید وارد این مسائل میشد شاید با کسایی بوده که حالا نمیتونه انجام نده و معتاد این کارا شده اما از طرفی میگم نکنه بازم این اتفاقات بیوفته من نمیخوام تا عروسی باهاش کاری بکنم اما سخت منو داره مجبور میکنه ....
شاید بعضیا بهم بخندن آخه همیشه مردا زنا رو مجبور میکنن و نمیتونن تا شب عروسی صبر کنن اما برای من برعکسه :302:
خواهشا منطقی باشد و بهم بگید چیکار کنم ؟/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
RE: کسی اینجوری هست (خیلی مهم )
سلام برادر گرامی
مسئله ی جنسی غریزه ای که هم تو وجود خانم هاست هم تو وجود آقایون ولی مفهمومش برای خانم ها گاهی با آقایون فرق میکنه
یه دختر همیشه بعد از مرحله عاشق شدن نیاز جنسی اش بروز میده یعنی یک دختر تا عاشق کسی نباشه نمی تونه از رابطه اش لذت ببره ولی در مورد آقایون ممکنه اینطوری نباشه واگه زمینه فراهم بشه از لحاظ جنسی ارضا میشن
پس مطمئن باشید نامزدتون از دوست داشتن و عشق زیاد که بهتون نزدیک شده و نباید فکر کنید ایشون خدایی نکرده دختر سبکی هستند و یا اینکه به این کار اعتیاد دارند ولی متاسفانه نحوه ابراز احساساتشون رو بلد نیستند و ناشیانه دارن روابط به سمت هوس میکشونند
عطش جنسی خانومتون با تحریک شدن بیشتر میشه
بهتره براش تو ضیح بدین و بگید اگه من با این روند مخالفم فقط برای اینه که تو اذیت نشی چون من نمی تونم از پشت تلفن کامل احساساتم رو یان کنم و دوست ندارم اولین تجربه های عاشقانه مون به این شکل باشه من دوست دارم تو آرامش و بدون استرس باشم و زمانی که بدونم کامل مال همیم این احساسات و روابط بیان بشه
-
نامزد شما از جمله خانم هاي hot تشريف دارن
اينكه جاي نگراني نداره..........بعدها قدرشو ميدونين
-
از دوستان ممنونم mamfred و gh.sana
اما آیا ایشون میتونن تا اون موقع صبر کنند ..بیشتر ترس من از اینه که نکنه دوری من و فاصله گرفتن من از اون باعث بشه ایشون منحرف بشن ویا اگه کسی رو پیدا کنند برن و خودشونو راحت کنند ..من از این میترسم چون واقعا دوسش دارم نمی خوام با رد کردن خواسته هاش کاری کنم که از من نا امید بشه و فکر کنه من چیزی کم دارم یا نمیخوام باهاش کاری کنم ...
من میترسم بیشتر ردش کنم ...بیشتر برای اینکه آسیب فکری نبینه دارم یسری کارهایی که دوست ندارم انجام میدم ....
من در hot بودنش شکی ندارم از اینکه ازش دورم و نمیتونه احساساتشو با من ارضا کنه ناراحتم و فعلا هم نمیشه ازدواج کنیم آخه داره درس میخونه (دانشگاه) و باید بهش کمک کنم ...
من میخوام بهش کنم خواهشن بهش کمک کنید ...راههاشو بهم بگید ...:302:
-
اگه زنا سرد باشن مردا شاکین و می گن طرف سرده .
اگر زنه گرم باشه مرده می خواد بگه ...
کسی چه می دونه باید چیکار کنی . خوب یک کاری کن . تو نامزدت رو بهتر می شناسی . همچین یک نموره بهونه گیر می زنیا
-
دوست عزیز شما باید بعنوان یه مرد این مهارت رو داشته باشید تا نامزدتون رو با رعایت حریمی از خودتون راضی نگه دارین شما نباید از ایشون دوری کنید چون نیازشون به شما بیشتر میشه
گرفتن دست ایشون فکر نمی کنم مشکلی باشه
شما اگه دست خانومتونو به گرمی در دستتون بگیرید و در اون زمان استرس نداشته باشید و بتونید اونو از لحاظ روحی اروم کنید ایشون حتما در احساساتشون متعادل میشن
دلیل اینکه ایشون به این رفتارها اصرار دارند برای اینکه فکر میکنن شما سرد مزاج هستید و شاید به طریقی هم دارن شما رو امتحان میکنند
خشک و سرد بودن هم زیاد خوب نیست شما از این ورم بوم افتادین همسرتون از اون ور بوم هیچ کدام تعادل رو برقرار نکردید
همانطور که ایشون از رویا هاش حرف میزنه شما هم میتونید از رویاهاتون بگید
خیلی راحت و آروم و مهربان بهش بگید می خوام اولین تجربه ی عاشقانه مون اینجوری باشه تو این فضا باشه و فلان باشه بهمان باشه
وقتی اون داره از اوج احساساتش حرف میزنه سعی نکنید بزنید توی ذوقش و برخورد کنید
وقتی داره در مورد روابطتون حرف میزنه باید با سیاست برخورد کنید
بهش بگید همه ی اینایی که تو بهشون نیاز داری منم دوست دارم و برام آرامش داره و ...
گاهی اوقات خودتو در بیان احساسات پیش قدم بشید تا فکر نکنه شما سرد وبی تو جه هستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شکوفه ی بهاری
اگه زنا سرد باشن مردا شاکین و می گن طرف سرده .
اگر زنه گرم باشه مرده می خواد بگه ...
کسی چه می دونه باید چیکار کنی . خوب یک کاری کن . تو نامزدت رو بهتر می شناسی . همچین یک نموره بهونه گیر می زنیا
شکوفه ی بهاری
من از دوستان راهنمایی خواستم نه اینکه بگم بده این حالتش بده ووووو اینکه من چند تا زن نداشتم که بدونم زنها چطورین؟ خوب باید با شناخت بری جلو انشاء ا.. شما مشکلی نداشته باشین ....
mamfred
عزیز راهنماییتون خیلی قشنگ بود
اما من اتقاقا بهش ثابت کردم که اینطوری نیستم خودش میدونه که من خیلی اونجوریم اما من همیشه دارم این کارو میکنم یه سوالی میپرسم ببینم آیا خانومی هست که از مرد بخواد زودتر رابطه زناشویی واقعی رو شروع کنه؟((( مثلا در ایام نامزدی اون بخواد که مردشو به این کار وادار کنه ؟)))
3 تا سوال دارم لطفا جواب بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- آیا کسی پیدا میشه توی این جمع که به شوهر اول پیشنهاد بده ؟
آیا بوده ؟؟؟؟؟
2 - آیا این رو نمیشه روی عدم کنترل شخص در نفسش توجیه کرد ؟؟؟؟؟
3- آیا خانومها میشه مثل بعضی مردا فقط برای میل جنسی ازدواج کنه ؟ من مردم و میدونم مردا البته بعضی مردا برای این کار بیشتر چشم و گوششون بسته میشه و ازدواج و ارضای خودشون ازدواج میکنن و بعدن پشیمون میشن ..میگم آیا زنها هم میشه اینطوری فکر کنن؟؟؟؟؟
آخری از همه مهمتره لطفا جواب بدین ..؟؟؟؟؟
-
ببینید درسته که شما تو دوران نامزدی هستید ولی همسرتون قطعا مطمئنه که در نهایت شما شوهرش هستید و خودشو مال شما میدونه و حس مالکیت و نزدکی به شما داره
اینکه ایشون در این زمینه پیش قدم هستند زیاد به نظر من نگرانی ایجا نمی کنه
البته این خلاف عرف جامعه ی ماست چون اکثرا آقایون هستند که شروع کننده رابطه اند و خانوم ها حتی گاهی تا چند ماه بعد از ازدواج هم با همسرشون راحت نیستند و نمی تونن پیش قدم بشن
باید همسرتونو یکم مشغول کنید و خوشحال نگه اش دارین سعی کنید زمانی که باهم هستین بهتون خوش بگذره بیرون برین سینما برین و باهم برین کوه و...اینجوری کمی سرگرم میشه و از اون فاز بیرون میآد
ولی مثلا اگه ی توی سینما دستتون رو گرفت شما نباید معذب بشین میتونید دستتون رو دور گردنش بندازید تا احساس امنیت و آرامش کنه اینجوری میتونید کمی ایشونو تا زمان ازدواج متعادل نگه دارید
مسائل جزیی تر رو هم دوستانه باهاش صحبت کنید بگید باید در شرایط مناسبی باشید تا بتونید راحت برخورد کنید
-
داش سایتا همیشه مظلوم و بیگناه از اینکه بهت گفتم یه نموره بونه گیر میزنی یک نموره شاکی شدی؟:311:
شووور گیر نیووووردم اماخاطرم میمونه چی گفتی .
چه نفسی ؟به نومزدخودش گفته دیگه . به اهل خیا بون که نگفته ؟
داش سایتا بازم می گم یه جورایی به اسم کسب علوم و روموز دنبال بونه می گردی که به سلامتی این نومزدی غیررسمی رو ختم به خیر کنی !
داش سایتا از اون جا که شریف و پاک ونجیبی گمون نمیکنی در کسب اطلاعات دیر کرد داری .
گیریم بهت گفتن اره داش این دختره خیلی کارش درس نیس اونوقت توچیکار می کنی .یه چند وقتی واسش کلاس توجیهی می ذاری و بعد هم ولش می کنی .
داش سایتا مگیر بهونه که بعدها بهونه دومنت را میگیره.
-
به 3 تا سوالم جواب ندادین ؟
mamfred و دیگر دوستان لطفا پاسخ بدین :
آیا بوده ؟؟؟؟؟
3- آیا خانومها میشه مثل بعضی مردا فقط برای میل جنسی ازدواج کنه ؟ من مردم و میدونم مردا البته بعضی مردا برای این کار بیشتر چشم و گوششون بسته میشه و ازدواج و ارضای خودشون ازدواج میکنن و بعدن پشیمون میشن ..میگم آیا زنها هم میشه اینطوری فکر کنن؟؟؟؟؟
تازه هنوز رسمی نشدیم اما من 70-80 درصد میخوامش پس دنبال بهونه نیستم ... فقط باید بیشتر بدونم ........
-
جواب سوال اول
بله برادر گرامی بوده
قرار نیست همیشه آقایون احساس نیاز کنن خانومها هم میتونن پیش قدم باشن و خیلی خوبه که احساس راحتیشون باعث بشه به همسرشون نیازشون رو بگن
جواب سوال دوم
نه عدم کنترل نفس نه ولی می شه احساس راحتی بیشتر نامید
من فکر نمی کنم خانومی برای ارضای نیاز جنسی ازدواج کنه
یعنی چی هنوز رسمی نشدید شما مگه نامزد نیستید؟؟ خانوادها رسما در جریان نیستند؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سریتا
آیا بوده ؟؟؟؟؟
تازه هنوز رسمی نشدیم اما من 70-80 درصد میخوامش پس دنبال بهونه نیستم ... فقط باید بیشتر بدونم ........
با سلام
1 - به شوهر ممکنه، ولی در مورد کسی که هنوز تعهد قانونی و شرعی نداره کمتر اتفاق می افتد پیشنهاد مسئله جنسی بدهد. دخترها اینقدر پیش نمی روند. به نظر می رسه مسئله مهمی این وسط باشه. که باید بررسی شود.
2 - دقیقا همین طور هست. و اگر دختری کنترل مسئله جنسی برایش مشکل باشه، از نمونه مشابه در پسرها خطرناکتر هست. چون زمینه ارضاء برایشان متاسفانه در جامعه ما بازتر هست.
3 - بلی
-----------
حل اینگونه مسائل از طریق ذهن خوانی نظری در تعاملات مجازی مثل این تاپیک تقریبا غیر ممکن هست و شما به نتیجه ای نمی رسید. اما با توجه به اینکه به نظر میسه قسمتی از پازل اطلاعات مفقود هست (ممکن هست حتی خودتون ندونید)مراجعه حضوری شما و ایشون به هر مشاور خانواده ای به سادگی می تواند این گره را از کار شما باز می کند.
-
جناب سریتا
شما چون بیان کردید که نامزد هستید من بنا به رسمی بودن مسئله پاسخ دادم اگه قضیه رسمی نباشه
کاملا اوضاع فرق میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamfred
جواب سوال اول
بله برادر گرامی بوده
قرار نیست همیشه آقایون احساس نیاز کنن خانومها هم میتونن پیش قدم باشن و خیلی خوبه که احساس راحتیشون باعث بشه به همسرشون نیازشون رو بگن
جواب سوال دوم
نه عدم کنترل نفس نه ولی می شه احساس راحتی بیشتر نامید
من فکر نمی کنم خانومی برای ارضای نیاز جنسی ازدواج کنه
یعنی چی هنوز رسمی نشدید شما مگه نامزد نیستید؟؟ خانوادها رسما در جریان نیستند؟؟
سلام
فکر کنم یا من درست متوجه نشدم یا mamfred
ایشون به صورت قانونی، رسمی و شرعی به عقد هم در نیامده اند( تعجب ایشون هم از همین مورد هست).که چرا دختری که صرفا یک قول ازدواج به هم داده اند تا این مقدار پیش رفته است؟!
اگر من مسئله را درست فهمیده باشم. تقریبا پاسخ شما باید کاملا دوباره نویسی شود. مطالب شما بیشتر در مورد ارتباط زن و شوهر صدق می کند.
-
بله شما کاملا درست می فرمائید ولی ایشون ادعا کردند که نامزد هستند نگفتن که دوست اند
نامزد یعنی اینکه خانواده ها در جریان اند و نامزدی رو اعلام کردند
-
سلام آقاي سريتا . من حدود 6 ساله كه ازدواج كردم . و عاشق همسرم هستم . و اكثرا هم دراين جور مسائل خودم پيش قدم بودم . و هنوز بعد از گذشت 6 سال نه تنها اين مسئله برام عادي نشده بلكه بيشتر از گذشته به همسرم احساس نياز ميكنم . ولي اين به اين معني نيست كه من نتونم خودمو كنترل كنم و يا اينكه خداي ناكرده زبون لال بخوام حتي فكر خيانت يا .. بكنم . فقط در مقابل همسرم چنين نيازي رو دارم و و اين احساس نياز تنها با وجود همسرم برطرف ميشه . و اگه موقعي بوده باشه كه از هم دور شده باشيم به راحتي با قضيه كنار اومدم . نامزد شما هم مطمئن باش كه تنها به شما احساس نياز دارن . و اين نياز فقط از جانب شما برطرف ميشه . پس اين افكار مسمومو كنار بذار و به نامزدت افتخار كن كه صادقانه نيازشو باهات در ميون گذاشته . :72:
البته اگه نامزد رسمي باشيد و خانوادهاتون از قضيه با خبر باشن . ولي اگه نباشيد قضيه فرق ميكنه
-
با سلام بال تکین
فرمایشات شما در مورد زن و شوهر ها کاملا صحیح هست. همانطور که شما هم تاکید کرده اید شما نسبت به همسرتان اینگونه هستید.
اما هنوز ما نمی دانیم این دو نفر در عقد رسمی و قانونی هم هستند. یا خیر؟! چون اگر زن و شوهر رسمی و قانونی نباشند، پاسخها کاملا متفاوت می شود.
البته با توجه به اینکه سئوال را در این انجمن (تردید و دو دلی در انتخاب همسر)، قرار داده اند به نظر میرسد ، که ایشون سئوالشون را در مورد این دختر خانم می پرسند و همسرشون نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بال تكين
سلام آقاي سريتا . من حدود 6 ساله كه ازدواج كردم . و عاشق همسرم هستم . و اكثرا هم دراين جور مسائل خودم پيش قدم بودم . و هنوز بعد از گذشت 6 سال نه تنها اين مسئله برام عادي نشده بلكه بيشتر از گذشته به همسرم احساس نياز ميكنم . ولي اين به اين معني نيست كه من نتونم خودمو كنترل كنم و يا اينكه خداي ناكرده زبون لال بخوام حتي فكر خيانت يا .. بكنم . فقط در مقابل همسرم چنين نيازي رو دارم و و اين احساس نياز تنها با وجود همسرم برطرف ميشه . و اگه موقعي بوده باشه كه از هم دور شده باشيم به راحتي با قضيه كنار اومدم . نامزد شما هم مطمئن باش كه تنها به شما احساس نياز دارن . و اين نياز فقط از جانب شما برطرف ميشه . پس اين افكار مسمومو كنار بذار و به نامزدت افتخار كن كه صادقانه نيازشو باهات در ميون گذاشته . :72:
البته اگه نامزد رسمي باشيد و خانوادهاتون از قضيه با خبر باشن . ولي اگه نباشيد قضيه فرق ميكنه
-
به نظر من با توجه به اينكه اين احساس ايشون به عشقش و علاقه اش به شما مربوط ميشه...امكان خيانت يا انحراف خيلي كمه....مگر با رفتار و واكنش هاي راديكالي شما سرخورده بشه و به كل از شما دل بكنه...كه اين هم احتمالش كمه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
به نظر من با توجه به اينكه اين احساس ايشون به عشقش و علاقه اش به شما مربوط ميشه...امكان خيانت يا انحراف خيلي كمه....مگر با رفتار و واكنش هاي راديكالي شما سرخورده بشه و به كل از شما دل بكنه...كه اين هم احتمالش كمه...
سلام
لطفا اعضاء محترم توجه کنند، در موارد مشابه که پای یک زندگی میان هست. و راهنمایی ها شما ممکن است به تصمیم گیری مهم در زندگی دو نفر منجر شود ، خیلی نظراتتون را با احتیاط بدهید. یا حداقل در اینگونه مسائل نیم نگاهی هم به نظر تخصصی مشاور داشته باشید.
واقعا با این میزان اطلاعات که ایشون داده اند، ما نمی توانیم نظر اثباتی یا سلبی بدهیم.
من به دقت مطالب ایشون را مطالعه کردم، و پیشنهاد دادم حتما از طریق مشاوره حضوری جوانب این مسئله را بررسی کنند.
-
[quote=سریتا]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شکوفه ی بهاری
mamfred
عزیز راهنماییتون خیلی قشنگ بود
اما من اتقاقا بهش ثابت کردم که اینطوری نیستم خودش میدونه که من خیلی اونجوریم اما من همیشه دارم این کارو میکنم یه سوالی میپرسم ببینم آیا خانومی هست که از مرد بخواد زودتر رابطه زناشویی واقعی رو شروع کنه؟((( مثلا در ایام نامزدی اون بخواد که مردشو به این کار وادار کنه ؟)))
آیا بوده ؟؟؟؟؟
ببين برادر عزيز اينكه يه خانم در مورد روابط جنسي (در مقابل شوهرش)پيشقدم بشه اصلا بد نيست!!!اتفاقا يكي از محاسن يه زن به نظرم همينه....توي احاديث هم ديدم كه كلي به زنها سفارش شده كه شما شروع كننده باشيد....البته وقتي محرم هستند و .....خب خانم شما هم از فرط عشق و علاقه نميتونه تحمل كنه تا موقعي كه توي يه خونه باشيد....اين اصلا نشانه ضعف اراده و عدم كنترل نيست....
مطمئن باشيد هيچ زني بدون عشق تن به رابطه جنسي نميده ...شك نكن كه از روي علاقه و اين اطمينان كه شما براي هميشه در كنار هم خواهيد بود اين رفتار رو نشون ميده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamfred
دوست عزیز شما باید بعنوان یه مرد این مهارت رو داشته باشید تا نامزدتون رو با رعایت حریمی از خودتون راضی نگه دارین شما نباید از ایشون دوری کنید چون نیازشون به شما بیشتر میشه
گرفتن دست ایشون فکر نمی کنم مشکلی باشه
شما اگه دست خانومتونو به گرمی در دستتون بگیرید و در اون زمان استرس نداشته باشید و بتونید اونو از لحاظ روحی اروم کنید ایشون حتما در احساساتشون متعادل میشن
دلیل اینکه ایشون به این رفتارها اصرار دارند برای اینکه فکر میکنن شما سرد مزاج هستید و شاید به طریقی هم دارن شما رو امتحان میکنند
خشک و سرد بودن هم زیاد خوب نیست شما از این ورم بوم افتادین همسرتون از اون ور بوم هیچ کدام تعادل رو برقرار نکردید
همانطور که ایشون از رویا هاش حرف میزنه شما هم میتونید از رویاهاتون بگید
خیلی راحت و آروم و مهربان بهش بگید می خوام اولین تجربه ی عاشقانه مون اینجوری باشه تو این فضا باشه و فلان باشه بهمان باشه
وقتی اون داره از اوج احساساتش حرف میزنه سعی نکنید بزنید توی ذوقش و برخورد کنید
وقتی داره در مورد روابطتون حرف میزنه باید با سیاست برخورد کنید
بهش بگید همه ی اینایی که تو بهشون نیاز داری منم دوست دارم و برام آرامش داره و ...
گاهی اوقات خودتو در بیان احساسات پیش قدم بشید تا فکر نکنه شما سرد وبی تو جه هستید
احسنت ممفرد عزيزم....تجزيه تحليل فوق العاده اي بود:104:
مثل اينكه بازهم اطلاعات ناقص مراجعه كننده باعث اين سردر گمي شد....
اقاي سريتا خواهشا هر چه زودتر اطلاعات درخواستي رو تكميل كنيد....همه چي رفت رو هوا!!
حق با شماست اقاي مدير...من هم مثل ممفرد فكر ميكردم ايشون نامزد هستند نه دوست!!!
-
در این جور موارد که طرف مقابل چه پسر و چه دختر نیاز جنسی را بروز میده باید بیشتر دقت کرد تا با شناخت بهتر بتونیم طرف مقابل را ارزیابی کنیم. ولی اینکه فورا انگ بزنیم تو را برای س.ک.س می خواد و طرف بیمار جنسی و راحت بهت خیانت میکنه یا به عکس بگوییم خیالت راحت باشه مشکلی نداره، هر دو گزینه مردودیه.
حرف جناب مدیر برای مراجعه به مشاور کاملا درسته. این دو نفر برای بررسی مسائل بهتره حضورا با مشاور صحبت کنند.
در مورد سوالات:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سریتا
آیا بوده ؟؟؟؟؟
بله.
این بستگی به نحوه تعریف شما و این خانوم از رابطه درست داره. بطور مثال در فرهنگی زن و مرد نامحرم برای مراوده باید بدون نگاه کردن با هم مختصر و در حد نیاز برخورد کنند ولی توی فرهنگ دیگه دست دادن و روبوسی جزئی از مراودات و معاشرته.
متاسفانه بله. فشار جنسی برای زنها هم می تونه منجر به انتخاب غلط بشه.
-
ترانه عزيز اينجا بحثي از نفر سوم يا خيانت اين خانم به اقاي سريتا پيش نيومده!؟:325:
سريتاي عزيز شما هم لطفا اعضاي تالار رو از اين ابهام در بيار ديگه....يه پست ارسال كن كه فعلا اسم رابطه شما چيه؟دوستين؟نامزدين؟چي هستين؟اين سوال در قالب چه رابطه اي مطرح ميشه؟
-
خانواده ها میدونن ولی هنوز به صورت رسمی خواستگاری نشده اما میدونن با هم هستیم...
من تمام موارد رو که فرمودین میدونم اما این مسئله رو شک داشتم که آیا میشه خانومها هم به مسئله سکسی انقدر پیشرو فکر کنند ؟
ببینید ما 5 سال به صورت دوست و آشنایی با هم هستیم و توی این 4 سالی که ما وارد مرحله ازدواج نشده بودیم ایشون و من در این ارتباط اصلا صحبتی نمیکردیم اصلا حتی یک موردم وجود نداشت اما توی این یه سال انقدر به من اطمینان داره که میگه اگه تو بخوای ما میتونیم الان زن و شوهر باشیم ببینید من صحبتم اینه که چرا فکر نمیکنه که اگر من توی این دوران بهش خیانت کنم و کاره بدو انجام بدم و برم چیکار میکنه ؟
آخه شش ماه دیگه بصورت رسمی نامزد میشیم اما الان فقط همدیگرو بیشتر میشناسم و 2 سال بعد ازدواج میکنیم و
من بحثم اینه که چرا انقدر زود وارد این جزئیات شد اکثرا بعد از دوره عقد و محرم شدن خانومها و آقایون این اعمالو انجام میدن یعنی اون کار .... پس من میگم آیا وارد شدن ایشون در این موقعیت زود نیست ؟ برای من خطری نداره ...چطور (چون هر 2-3 هفته یه بار میبینمش) آرومش کنم ...و این دوری من باعث نشه ایشون و نبود من باعث انحرافات ایشون نشه (چون سنشم 20 سالشه)ما این سوال که زود نیست بر ای این کارا؟
میترسم تا 6 ماه طاقت نیاره یا 2 سال کمبود من کار دست جفتمون بده( خیانت )
ما برای همیم شک هم نداریم
اما آیا همیشه نباید احتیاط کرد ؟ ؟ ؟ دلیل بر سادگیش نیست ؟
-
با سلام
با تصریحی که در سئوالتون کردید، به نظرم جواب قبلی ام را دقیقا مد نظر قرار بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
حل اینگونه مسائل از طریق ذهن خوانی نظری در تعاملات مجازی مثل این تاپیک تقریبا غیر ممکن هست و شما به نتیجه ای نمی رسید. اما با توجه به اینکه به نظر میرسه قسمتی از پازل اطلاعات مفقود هست (ممکن هست حتی خودتون ندونید)مراجعه حضوری شما و ایشون به هر مشاور خانواده ای به سادگی می تواند این گره را از کار شما باز می کند.
با سلام
کلا هیچ مشاوری نیست که ارتباطات چندین ساله را برای شناخت همسر تجویز کنه.
شما پس از 5 سال ، حالا حرف از 2 سال دیگر برای ازدواج می زنید. با این سطح ارتباطی که توضیح دادید، بسیار این ازدواجتون پرریسک هست.
خواهش می کنم توصیه مرا مبنی بر پیگیری حضوری و مراجعه به مشاور خانواده را بسیار جدی بگیرید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
مطمئن باشيد هيچ زني بدون عشق تن به رابطه جنسي نميده ...شك نكن كه از روي علاقه و اين اطمينان كه شما براي هميشه در كنار هم خواهيد بود اين رفتار رو نشون ميده...
سلام
این همه اطمینان را از کجا می آورید؟
یه نگاهی به انجمن اختلاف و درگیری بین زن و شوهر بیندازی، همه این زن ها تن به رابطه جنسب با شوهرشان داده اند، و می دهند آیا همه آنها با عشق هست؟!!
-
پیشنهاد مشاوره را برای همین دادیم.
آخه آقای عزیز شما که هنوز بعد از 5 سال طرف مقابلت را نمی شناسی و شک داری بهت خیانت کنه چرا حرف از ازدواج می زنی؟!!!
این خانم نیاز جنسی داره, 20سال هم سن کمی نیست برای این نیاز ولی ربط دادن این نیاز به خیانت نشون میده همدیگه را نمی شناسین.
اگه ازدواج هم کنید و به هم اعتماد نداشته باشید مشکلات به شکل دیگه بروز میکنه.
شما الان می ترسین توی این 6 ماه خانوم دسته گل به آب بده حالا بعد از ازدواج اگه به ایشون اعتماد نداشته باشین چه جوری اگه کاری پیش اومد مسافرت میرین یا در دوران عقد ازشون دور میشین.
اصل شناخت و اعتماده.
نیاز جنسی چیزی نیست که یه دفعه که شما لبیک گفتین برطرف بشه. فقط از هیجان اولیه کاسته میشه.
شما باید نامزدتون را بشناسین و ببینید فرد لاقیدی هست که به شریکش خیانت کنه یا نه. بیان این نیاز در صورتی که ایشون از نظر اخلاقی پایبند باشن مشکل ساز نیست.
5 سال برای ارزیابی تعهد طرف مقابل کم نیست؟!!! این نشون میده شما هنوز اندر خم یک کوچه اید. از یک متخصص کمک بگیرید. ضمنا تحقیقات هم میتونه کمکتون کنه.
البته تحقیقات, نه تجسس و جستجوی وسواس گونه.
-
نقل قول:
سلام
لطفا اعضاء محترم توجه کنند، در موارد مشابه که پای یک زندگی در میان هست. و راهنمایی ها شما ممکن است به تصمیم گیری مهم در زندگی دو نفر منجر شود ، خیلی نظراتتون را با احتیاط بدهید. یا حداقل در اینگونه مسائل نیم نگاهی هم به نظر تخصصی مشاور داشته باشید.
متاسفانه علیرغم تذکری که دادم ، متاسفانه نظرات بعضی از مراجعان آسیب رسان هست. لذا ناگزیر از ویرایش بخشی از پاسخ یا حذف بعضی پاسخهای دیگر گردیدم.
-
ببين نياز جنسي هم مانند ديگر نياز هاست بعضيها پرخورند بعضي پرخواب و...با يك برنامه ريزي درست سعي كن با بيان برخي موارد مشابه(مشابه سازي كن ) :مثلا" بگو يه جايي خواندم خانمهايي كه نياز جنسي شديد دارند فلان هورمونشون ايراد داره وبايد برند مشاوره و....به هر حال سعي كن نگراني خودت رو به شكلي منطقي و دلسوزانه به او منتقل كني (با احتياط و تحت نظر مشاور )مطمئن باش چون او تو را دوست دارد و تو هم او را مشكل حل ميشود !اين نكته يادت باشد زن و مردي كه از اول زندگي دقيقا"ايده آْ ل باشند نيست !يكي عاشق خريد است ،ديگري بنده مادر يا خواهر ،يكي ....بايد با عشق و صبر واميد زندگي ايده آلت را شكل دهي :اصلا" زيبايي زندگي همين است كه با هم رشد كنيد( البته موارد استثايي هم هست كه از اول مرد يا زن ايده آل يكديگر باشند )به هر حال مطمئن باش عشق قدرتي مافوق قدرت هاست و زني كه عاشق مردش باشد حتي اگر بميرد به خاطر هيچ نياز يا وسوسه اي به مردش خيانت نمي كند:305:
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
سلام
این همه اطمینان را از کجا می آورید؟
یه نگاهی به انجمن اختلاف و درگیری بین زن و شوهر بیندازی، همه این زن ها تن به رابطه جنسی با شوهرشان داده اند، و می دهند آیا همه آنها با عشق هست؟!!
منظور من در بين زن و شوهر ها بود نه زن ها و مردهاي غريبه....درسته نبايد كلمه هيچ رو استفاده ميكردم....
تصحيح ميكنم :
"اغلب خانمها بدون عشق تن به رابطه جنسي نميدهند"
-
نقل قول:
نقل قول:
سلام
لطفا اعضاء محترم توجه کنند، در موارد مشابه که پای یک زندگی در میان هست. و راهنمایی ها شما ممکن است به تصمیم گیری مهم در زندگی دو نفر منجر شود ، خیلی نظراتتون را با احتیاط بدهید. یا حداقل در اینگونه مسائل نیم نگاهی هم به نظر تخصصی مشاور داشته باشید.
متاسفانه علیرغم تذکری که دادم ، متاسفانه نظرات بعضی از مراجعان آسیب رسان هست. لذا ناگزیر از ویرایش بخشی از پاسخ یا حذف بعضی پاسخهای دیگر گردیدم.
مدیر محترم همدردی مسلما تجربه و شناخت شما بسیار گسترده تر از بنده و سایر بازدیدکنندگان است.
از عنایت شما به پست های ارسالی و ویرایش انها برای جلوگیری از آسیب رسانی متشکرم.
ولی با توجه به ویرایشتون یه سوال برام پیش اومد:
ایا رابطه بین دختر و پسر از فرهنگ خانوادگی و جامعه نشات نمیگیره؟
من فکر می کنم دید افراد به رابطه دختر و پسر و مسائل جنسی در فرهنگ های مختلف کاملا متفاوت و بعضا متضاده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tarane.h
ایا رابطه بین دختر و پسر از فرهنگ خانوادگی و جامعه نشات نمیگیره؟
من فکر می کنم دید افراد به رابطه دختر و پسر و مسائل جنسی در فرهنگ های مختلف کاملا متفاوت و بعضا متضاده.
با سلام
کاملا درسته، در واقع به خاطر همین به جای جواب اثباتی یا سلبی به دوستمون ، تاکید کردیم که حضورا به مشاور مراجعه کنند.
متاسفانه گاهی ارتباط دختر و پسر از 2 خرده فرهنگ متفاوت و گاه به قول شما متضاد می باشد که منجر به ارتباط دو نفر می شود که فصل مشترک اندکی در این موارد دارند و آسیب زا می شود.
اینطور نیست که همیشه دختر و پسرها از یک خرده فرهنگ و با یک نگرش وارد این دوستی ها بشوند، همچنین به خاطر نوع محدودیت های قانونی، هنجاری، اخلاقی، شرعی و ... که در جامعه ما نسبت به این ارتباطات وجود دارد، دقت بیشتری برای کنترل چنین ارتباطاتی از طرف خود دختر و پسر نیاز هست. (افزایش آگاهی و مهارتهای دختران و پسران در رابطه با این دوستی ها)
لذا ارتباط دختر و پسر در جامعه ما مستلزم دقت بیشتری از طرف نسل جوان هست. چون این مقوله در کشور ما سختتر و پیچیده تر از مقوله آن در سایر کشورها هست. و به قول معروف چند بعدی و مولتی فاکتوریال هست.
-
دوستان عزیز مطلبی که من گفتم اصلا شک وجود نداره عزیزان من بهش اطمینان دارم ما همه داریم کل اجتماعو میگیم نه این دختر معصومو بگم ............
ببینید بعضی از دوستان خیلی شلوغش کردن من مطلبم این بود که آیا زنهایی هستند که مرد رو برای فقط برای مسائل جنسی بخوان ؟
ما پیش مشاور هم میریم اونا هم همینو میگن، میگن هست و دوری مسیر دو نامزدم میتونه باعث انحرافاتی هم بشه من میگم آیا رفتار ایشون در این وضعییت درسته ؟
فقط اینکه آیا در این دوران هیچ اشکالی نداره که من جلوی این قضیه رو میگیرم یا باید بزارم پیشرفت کنه ؟
دوستان من شک ندارم قصد ازدواج باهاش دارم من در مورد ایشون اصلا شکی ندارم پس خواهشن در مورد ایشون نگید منم قصد ترک ایشونو ندارم فقط اینکه آیا زنهایی که به قول دوستان hot هستند خطرناک و هوس باز نمیشن ؟
ببینید سوال پرسیدنم کلی اما دوستان مبنای کارو بر اختلاف میدونن ... ما اختلافی نداریم
جوره دیگه سوالمو میگم ببینید خانومهای بسیار جنسی آیا کنترل پذیرند ؟ یعنی هوس باز نیستند ؟
برای یک پسر لذت بخشه که نامزدش اینطوری اما آیا بعد ازدواج نیازش فقط یک نفره یا ارضا نخواهد شد ؟
میشه گفت چند درصد آقایون دوست دارن خانومشون hot hot باشه؟
دوستان باز هم میگم این صحبت برای راهنمایی منه ما در دوره شناخت هستیم نه دست روی اختلافها گذاشتن .پیش مشاوره هم میریم و صحبتهای لازم میشه اما به اندازه کافی درست جوابی نگرفتم ...
هر دو همدیگرو دوست داریم نه برای شهوت بلکه برای هم همدیگرو میخوایم ....
یه مطلب دیگه آقای مدیر فرمودند که پیش مشاور برید ما داریم میرم اما این سوالات رو هم ازشون کردم مشکلی ندیدن و میگن ادامه بدین تا بیشتر همدیگرو بشناسین .....
اما اخیرا این نیاز حدود 1000 درصد بیشتر شده و توی اون 4 سال به من نشون نداده ولی تو این 1 سال به نظره من hot ترین دختردنیاست و باوفاست ویه حسن دیگه خیلی راستگوه ...
اگه توی دورانش باشه(دوران خانومها) میگه از درداش و خیلی چیزای دیگه ....
اینها مطالب اضافی اگه باز هم سوالی هست بپرسید من همرو بهتون میگم همرو عینه واقعیت ....
بپرسید .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سریتا
داش سایتا اومدی نسازیا . دختره رو 5 ساله می شناسی .خونواده ها هم میدونن با هم هستین تازه به 70-80درصد خواستنش رسیدی اما یک سکس زوری هم بهت تحمیل شده وتو توی 27سالگی امدی کلاس تقویتی که رموز وفنون رزم وبزم را با هم بیاموزی. فنونی برای دک کردن طرف .اونوقت هم بونه گیر نیستی ؟! آخی . کباب شدم . :311:
هم ضغرا دخترخوبیه هم کبرا . بستگی داره چه جوری پاشون رو وسط بکشی.
چه مشاورای باحالی رفتی آدرس بده ماهم بریم
-
سلام سریتا
مطمئن باش که اگر در جلسات 45 دقیقه ای مشاوره که با ذکر همه جزئیات هست ، نتوانستی نتیجه ای بگیری،و بعد از 30 پست هم جواب نگرفته ای، معلومه جواب خاصی در ذهن لازم داری که این تاپیک هم مانند جلسات مشاوره ظاهرا برایت فایده ای نداره.
معمولا تاپیک های این چنینی بیشتر از این ظرفیت پاسخگویی به مسائل شما را ندارند. لذا این تاپیک قفل می شود.:160:
من شما را به جای جستجوی کردن یک جواب دلخواه، به بازخوانی راهنمایی های ارائه شده در بیش از 30 پست و پیگیری مسائلتون از طریق مشاوره حضوری ارجاع می دهم .
-
آیا کسی اینجوری هست ؟؟؟مهم!!!
با سلام چند وقت قبل من تایپیکی به همین نام در این سایت نوشتم که با بسته شدن مواجه شد چون میخواستم بیشتر بدونم اما هنوز که هنوزه به جوابم نرسیدم بهم کمک کنید ...
اگه دوست دارید بدونید موضوع چیه به این تایپیک مراجعه کنید :
http://www.hamdardi.net/thread-10058.html
-
RE: آیا کسی اینجوری هست ؟؟؟مهم!!!
خوب نامزد شما غریزه جنسی بالایی داره چرا این قدر گندش کردین؟
نیازی که 99%زنان ایرانی مخفیش میکنن ایشون آشکارا بیانش میکنه.نیاز جنسی خانمها خیلی بیشتر از آقایون هست. لطفا مطالعه خوتون رو در مورد خانمها بیشتر کنید و نامزد شما کاملا سالم و مشکلی نداره.
-
با سلام
شاید موضوع شما نیاز به مطالعه بیشتر داره اما من پیشنهاد میکنم این تایپیک رو هم خوب بخون :
http://www.hamdardi.net/thread-10672-page-2.html
-
سلام باز هم مسئله قبلی بدجوری داره اذیتم میکنه نمیدونم چیکار کنم ساعتها براش صحبت می کنم باهاش راه میام و کارهایی که میگه انجام میدم اما احساس بدی درمورد تلفنی و اس ام اسی حرف زدن در این موارد دارم . شاید کسی ندونه چه احساسیه ..............
-
شما توی این مدت آیا به غیر از صحبت های تلفنی با ایشون رابطه ای هم داشته اید؟ یعنی توی این مدت رابطه ی شما و ایشون در چه حد بوده؟
و آیا اطلاع دارید که ایشون توی منزل وقتشون رو چه جوری میگذرونند؟ با انجام دادن چه فعالیت هایی؟ و آیا به دیدن فیلم های پورنو علاقه ای دارند یا خیر؟
در ضمن رابطه ی پدر و مادر این خانوم به چه شکلی هست؟ و در کل توی منزلشون روابط به چه شکلی تعریف شده؟
-
آقاي محترم به نظر من مشكل شما به خاطر طولاني شدن ارتباطتون پيش اومده خوب الان يه چيزي حدود چند ساله كه از آغاز آشناييتون مي گذره و بالتبع اين باعث روشنو يا بعبارتي بيدار شدن يه سري از نياز ها تو خانم شده حالا شما ميخواين ايشون مثل روزاي اول با شما ارتباط داشته باشن كه به نظرم اين نوع طرز فكر اشتباهه يه كسي كه تشنشه آب ميخاد حالا شما هي سانديس بهش بدين اين فقط ولع طرفو براي آب بيشتر مي كنه
پيشنهاد:
به نظرم زودتر عقد كنيد اگر به نتيجه رسيدين كه ايشون مناسبن چون ادامه ي اين روند باعث ايجاد مشكلاتي ميشه كه حتي ممكنه سبب از بين رفتن اين وصلت بشه