RE: آیا شوهرمن روانی است؟
لاله عزیز
به تالار همدردی خوش اومدی.
تا اینجا تنها می خوام بگم که زندگیتون مشکل عمده واساسی نداره ، نیاز به شناخت بیشتر دارین از همدیگه واینکه خواسته ها وتوقعاتتون رو از همدیگه بدونید وسعی کنید اونا رو برآورده کنید.(هر دوتون)
اون هم روانی نیست ، خانوادشو خیلی دوست داره ، وباید این ارتباط با خانوادش تعدیل بشه. اگه یه مقدار باهاش همراهی کنی من معتقدم زندگیتون بهشت میشه.
ماشین هم مال شماست ، می تونی بفروشیش.
درعفو لذتی است که در انتقام نیست (اما خدا وکیلی خیلی سخته):72:
سلام Baby عزیز
من ازش خسته شدم به خاطر بی توجهیهاش خسته شدم به خاطر اینکه بودونبودش برای من فرقی نمی کنه به خطراینکه واسه خاطر خونوادش روزگارمنو سیاه کرده بارها گفته خونوادش به من وبچم ارجحیت دارن ، به خاطراونها به من خرجی نمی ده و.......یعنی بازهم میشه موند ودوام آورد؟ نه دیگه نمی تونم.
سلام لاله عزیز
یکم آروم باش خانومی خیلی بهم ریخته ای
تمام این چیزهایی که به گفتی رو تا حالا به همسرت گفتی؟؟ عکسالعملش چیه؟؟
ببین نباید از اینکه به خانوادش کمک میکنه ازش ایراد بگیری چون حساس تر میشه و بیشتر لج میکنه باید بیادش بیاری که شما و فرزندتون هم وجود دارید
من احساس میکنم چون شما شاغلید همسرتون از مخارج خونه سلب مسئولیت کرده؟؟
باید یادش بیارید که اون مرد خونه است و باید به وظایفش عمل کنه البته نه با غر و گله و داد و بی داد باید سیاست داشته باشی
با سلام
بین پدر و مادر من هم تقریبا همین جور موضوعی بود و مادرم خیلی اذیت کشید مثل این میمونه که پدر خانواده به خانواده زن و بچه هاش کمتر اهمیت میده و این به نوع خانواده ای که در اون بزرگ شده بر میگرده.
به نظر من عوض کردن اخلاق شوهرتون خیلی سخت و تقریبا غیر ممکن هست.
سوال من از شما اینه که در این مدتی که با هم زندگی میکنید چطور خواسته های خودتون را با شوهرتون در میان میگذارید؟
سلام Shokan
این مدت به همه راهی که بگم دست زدم بازبون خوش بگیرتا آخرش به فحش وناسزا به خونوادش که اونم واقعا" زمانی بود که اینقدراذیتم کرده بودکه اصلا" دچارحمله عصبی شده بودم. با خانوادش هم درمیون گذاشتم چندبارخانواده خودم باهاش حرف زدن ولی بدترشد که بهترنشد. از صبح علی الطلوع که از خواب پا می شه گوشی دستشه داره باخواهربرادراش قصه می گه . حالم ازش بهم می خوره.
لاله عزیز
ببینید باید ایشون رو بیارید سرخط ، اگه شما خرجی خونه رو انجام میدید (که قاعدتا انجام میدید چون اون سایت میره) 12- 1-ایشون مسول پرداخت هزینه هاست. ومخارج زندگی بعهدشونه.
2- هزینه های خونه رو شما انجام ندید ودر آمدتون رو برا خودتون پس انداز کنید.
3- به این صحبت که شما از اول بدرد هم نمی خوردید و.... بها ندید و ذهنتون رو از این حرفا آزاد کنید.
4- هزینه هائی که انجام می دید ثبت کنید خود بخود معلوم میشه که مثلا ماهانه خرجیتون 600-700 هزارتومنه.
5- اگه تو مهمونی دادن با هم مشکل دارید ، برا دعوت کردن مهمون با هم هماهنگ بشید و عجله نکنید اجازه بدید همسرتون راحت بگه که مثلا 20 نفر دعوت کنیم وشما هم با دلیل - جای کم ، خستگی و....- بگید که نمی تونید مخوبه که 10 نفر دعوت کنیم و...
همچنین وقتی ازتون دعوت میکنن بگید که ممنون خبرتون می کنیم ، بعد با هم صحبت کنید و اگه نتونستید برید محترمانه عذر خواهی کنید.
6- فاصله هاتون کم کنید و سعی کنید همدیگه رو درک کنید.
7- شما توانائی اینو دارید که زندگی رو به حالت تعادل نزدیک کنید.
خوشبخت باشید:72:
لاله خانم:به تالار خوش آمديد!از ديد يه ناظر بيطرف چند سوال خانم محترم :1-حقوق خودتان دست خودتان است ؟2-يك مرد خوب به نظر شما ؟انسانيت چه تعريفي دارد ؟آيا در تالار جستجو كرديد ؟ مرد رواني يعني چه ؟خانوم خيلي تند نميروي ؟من منكر اشتباهات شوهرتان نيستم ولي شما اشتباه نكردي ؟ آيا كار در مناطق جنوبي ميداني يعني چه ؟تنفر از شيطان است و رحمت از خدا با تلقين حس تنفر چه مشكلي حل ميشود ؟و محبت اكسير خوشبختي :72:
خانم laleh زیاد به خودتون فشار نیارید و خودتون را اذیت نکنید. بلاخره شوهر شما یک وظایفی نسبت به شما و پسرتون داره که باید انجام بده شما فقط حق خودتون را بهش گوشزد کنید مثلا اینکه دادن خرج خونه وظیفه شوهرتون هست و دلخواهی که نیست که هر وقت خواست بده و هر وقت هم نخواست به هر دلیلی نده. یا اینکه اون باید به شما و پسرتون به اندازه کافی توجه کنه و رسیدگی به خانواده خودش در صورتی اشکال نداره که شما کمبودی نداشته باشی. شما هم بهتره که این چیز ها را بهش بگید بدون اینکه حرفی از خانوادهش بزنید.
یک سوال دیگه دارم که اگر شوهر شما اون چیزی را که شما میخاهید انجام بده بازم ازش بدتون میاد؟ یا اینکه براتون مهم هست که اگر شوهرتون به شما و فرزندتون رسیدگی کنه چقدر به خانواده خودش میرسه؟
سلام مرسی ازجوابهاتون
آیابه نظرتون مردی که شبانه روز داره از خونوادش که هیچ کاری جز زحمت وعذاب براش نداشتن حرف می زنه و اگرزورکی لبخندنزنی ونگی آره راست می گی روزگارت رو سیاه می کنه روانی نیست؟ مردی که خانواده تشکیل می ده بعداز 14 روزکه ازبخوروبخواب برگیرده " شوهرمن پست مهمی داره ودست به سیاه وسفید نمی زنه فقط ناظر هست بعدش مناطق جنوب نیست اتفاقا" جای خوش آب وهواهست" به جای توجه به زن وبچش ویک ذره محبت به بچش " من که هیچی" می ره محبتش رو به بچه های خواهروبرادرش می کنه روانی نیست؟ اصلا" به نظرمن مرد خسیس روانی هست حالا می خواهیدبگید تند نرو ولی اینم یک بیماری هست. من خرج تحصیل خودم رو پرداخت می کنم ماهی تقریبا" چهارصد، پانصدهزارتومن نبایدبگه شماازکجامیارید بخورید؟ بعدخودش 3 میلیون حقوقش رو یاجمع کنه یابده به خونوادش؟ shokan عزیز من بارها بهش گفتم اگه یک قدم به سمت من بیایی من ده قدم به سمتت میام ولی فایده نداشته. شمانمی دونید به خاطر خونوادش بامن چه کارها که نکرده چه حرفهای زشت ورکیکی به من نزده . من که توی خونه پدرم بالاترازگل نشنیدم. مثلا" یه پرتقال می گیره دستش پوستش رو میریزه کف خونه وهستش رو هم تف می کنه رو ی قالی تا منوزجر بده. پس اسمش چیه؟ ای کاش یه عیب دیگه داشت حتی می گم ای کاش معتاد بود ولی هرچی فکرمی کنم عقلم به جایی نمیرسه که چه طورممکنه یکی به خاطر فامیلاش زنش رو که با هزارآرزو اومده توخونش اذیت کنه.