RE: ازدواج خوب است يا بد؟؟؟
دوست عزيز
من به عنوان يه متاهل از زندگي الانم راضي ام..خيلي هم احساس خوبي دارم اما هيچ وقت نه كسي رو منع ميكنم نه كسي رو تشويق ميكنم چون به نظر من دو طرف بايد براي هم ساخته شده باشند تا مشكلي براشون پيش نياد در غير اين صورت اسمون هم به زمين بياد نميتونن با هم بسازن.......
ضمنا هيچ وقت به حرف اطرافيان راجع به ازدواج گوش نكن.....
بعضي ها به خاطر بلد نبودن رمز و راز هاي همسرداري و برقراري ارتباط هاي موثر نتونستن از پس ازدواج بر بيان دليل نميشه كه همه ناتوان باشن!!!
در مورد ازدواج هيچ وقت نميشه يه نسخه واحد به همه داد!!!
ديدگاه ادما هم نسبت به ازدواج توي زندگيشون خيلي تاثير داره ......اگه ازدواج مانعي براي پيشرفتت بدوني دقيقا همين اتفاق هم برات ميفته.....ولي اگه بهش خوشبين باشي و با اميد ازدواج كني به همه چيزايي كه ميخواستي ميرسي:72:
نتيجه اخلاقي اينكه من بسيار بسيار از ازدواجم و همسر دلبندم راضي ام:310::310::310::323:
آيا بقيه هم همين نظر رو دارن؟؟؟ آيا همه راضي ان؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط proud_rose
آيا بقيه هم همين نظر رو دارن؟؟؟ آيا همه راضي ان؟؟
مجرد هستم ولی به زندگی مشترک اطرافیانم با دقت نگاه کردم و کاملا با سخنان خانم gh.sana موافق هستم .
سلام دوست عزیز..:72:
بنده مجرد هستم ...اما "ازدواج" همواره خوب مگر در شرایط زیر::
اگر این چنین هستید.صبر کنید.ازدواج نکنید
proud_rose عزیز
این کاملا وابسته به این است که چگونه به زندگی نگاه می کنید،
زندگی همواره با تولدها و مرگها ، روزهای خوش وروزهای ناخوش ، سلامتی ومریضی و.... همراه بوده است. اگر در دوران مجردی مفهوم زندگی رو فهمیده باشید دوران تاهل هم همینطور است. گاهی خوشایند ماست وگاهی نیز ناخوشایند. که کل زندگی همراه با محدودیتهایست (محدودیت مالی ، محدودیت زمانی و....)
بنابراین این مساله مطلبی نیست که با رای گیری به نتیجه مطلوب برسید ، اگر آمادگی از هر نظر دارید ازدواج خوبه و اگه نه نه.
اگه به ازدواج به یه شکل آرمانی فکر می کنید ، تصویر ذهنیتان رو عوض کنید و واقعیات رو ببینید. در اینصورت ازدواج {با تمام مشکلات (مثل زندگی)} خوب است.:72:
به نظر من نصف آمایی که از اردواج مینالن خودشونو لوس کردن
سلام دوست عزیز
من هم وقتی مجرد بودم از بس میگفتن ازدواج بده تا اسمش میومد تن و بدنم میلرزید و واقعا تصمیم گرفتم که هیچ وقت مثل شما ازدواج نکنم تا اینکه وقتی خوب دقت کردم دیدم اونایی که از ازدواج مینالن مشکل از خودشون هست،هنوز نفهمیدن چرا ازدواج کردن یه ارزوهایی داشتن که فکر می کردن با ازدواج بهش میرسن ولی نشده و بنابراین سرد شدن.مطالعاتم بردم بالا و به عنوان یک دختر تا تونستم در مورد آقایون و روحیاتشون و خانواده و هر چیزی که به ازدواج ربط داشت مطالعه کردم و تازه فهمیدم ازدواج واقعا شیرین به شرطی که بفهمی چرا و برای چی ازدواج می کنی به شرطی که عشقت قلبی باشه نه ظاهری به شرطی که قبول کنی ازدواج راحتی نیست باید براش زحمت بکشی و فراز و نشیب زیاد داره.الان متاهل شدم و واقعا راضیم چون با چشم باز انتخاب کردم و بلدم چطوری با شوهرم رفتار کنم چون مطالعه زیاد داشتم.بنابراین به حرف کسی اعتماد نکن خودت انتخاب کن با درایت و با منطق و عشق.ازدواج اگر بد بود سنت پیامبر نمی شد.حضرت علی و فاطمه زهرا دو زوج خوشبخت هستند که باید اونارو الگو بگیریم.نه چندتاآدمی که اصلا نمیدونن ازدواج چی هست.یا علی
RE: +ازدواج خوب است يا بد؟؟؟
منم با حرفهاى دوستِ خوبمون "شادزیi" موافقم.
منم متاهلم و بینهایییییییییییییت از زندگيم راضيم.
اصلا به نظرِ من زندگى متاهلی با دوران تجرد قابل قياس نيس.از بس كه زندگى متاهلی خوبه.:43:
ولى به شرطى كه با چشم باز و با آگهى انتخاب كنى.نه از روى احساس. نه به خاطر فرار از تنهایی.
برای انتخاب همسر هم فقط فقط همه چیز رو بسپار به خدا.اکر خودت بخوای دخالت کنی، دیگه اونی نمیشه که تورو سعادتمند و خوشبخت میکنه..
RE: +ازدواج خوب است يا بد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bek
برای انتخاب همسر هم فقط فقط همه چیز رو بسپار به خدا.اکر خودت بخوای دخالت کنی، دیگه اونی نمیشه که تورو سعادتمند و خوشبخت میکنه..
افراط در سپردن همه چيز هم به خدا درست نيست!خدا به ادم عقل و شعور داده كه باهاش انتخاب كنه...كه توي سرنوشت خودش دخالت كنه......يعني چي خودت دخالت كني سعادتمند نميشي! خواهشا متعادل باشيد نه از اين ور بيفتين نه از اون ور!!!!
البته این ارسال بنده فقط در خصوص نقل قول بود