خوشبختی چیست ؟ شما می دانید؟
در کتاب “خانه ادریسی ها ” ی مرحوم غزاله علیزاده ، ” وهاب ” یکی از شخصیت های داستان این کتاب ، جمله ای دارد که مرا سخت به خود می پیچاند ، وهاب می گوید : خلیفه عبدالرحمن در زندگی فقط چهارده روز خوشبخت بود، من همینقدر هم خوشبختی به خودم ندیدم
خوشبختی چیست ؟
به گمانم خوشبختی ، واژه تزئینی گذران عمر است ، که در پایان زندگی همچون آرزو های محال با خود به گور می بریم .
آیا عشق ، همان خوشبختی است ؟
مجنونی از خیل خوش باوران می گفت : آنگاه که بر در گاه قلبم قراول عشق دق الباب کرد ، خوشبختی را لمس کردم و آنچنان با دلبرم یکی شدیم که من در لبخندش روزگار می گذاراندم ، و او از اشک شوقم رفع تشنگی می کرد .
آیا خوشبختی قاه قاه خندیدن بلند برای نشنیدن هق هق گریه ها است ؟
براستی خوشبختی چیست ؟ شما می دانید؟
RE: خوشبختی چیست ؟ شما می دانید؟
سلام
خوشبختی یک حس درونی و یک درک منحصر به فرد از زندگی هست که پویا بوده و میل به بی نهایت می کنه.
خوشبختی راه رضایتمندی فزاینده است که هر لحظه انسان را مشعوف به جاودانگی می کند.
لذا سهم کسانی که این تجربه منحصر به فرد خوشخبتی را درک می کنند اقرار به آن، و سهم کسانی که به آن نرسیده اند انکار آن است
و البته آنقدر این حس درونی خوشبختی جانفزا هست که صاحبان آن سعی وافری در نشر آن دارند و تمایل نشان می دهند که مهارتها و آگاهی های ادراک این حس را به دیگران هدیه کنند.
لینک به مطالب تکمیلی در مورد خوشبختی و افراد خوشبخت
من همیشه خوشبخت بوده ام
ثبت نام افراد خوشبخت
سلام
http://www.hamdardi.net/imgup/12/126...02c4d14405.jpg
کلید خوشبختی هرفرد دست خود اوست
خوشبختی یعنی:
*خودت تصمیم بگیری و زندگیت را برای خوشایند خودت سپری کنی.
*مسئولیت زندگی ات را بپذیری و خود را متعهد کنی که راه را بدون انتظار کمک از دیگران و صرف نظر از هر آنچه که تورا می ترساند به تنهایی بپیمایی .
*فراموش کردن این باور که کسی از راه می رسد و به نجاتت برمی خیزد و درها را برایت می گشاید .
*تنهایی را از افتادن به هر دامی , ارزشمند تر بیابی .
*قلبی را نشکنی , دلی را نرنجانی , آبرویی را نریزی و دیگران از تو آسیبی نبینند .
*خودت را بپذیری و برای بهتر نشان دادن خودت , تلاش نکنی که دیگران را نفی کنی و شکشت دهی .
*باور کنی که دیگران هم به اندازه تو , به امنیت , آرامش , محبت , عفو و آزادی نیاز دارند .
*شکایت نکنی , زیرا اکنون در جایی ایشتاده ای که خودت با اندیشه ات برای خود تدارک دیده ای .
*باورکنی که به خوبی از اشتباهاتت می توانی بیاموزی و رشد کنی .
*یعنی شکر کنی که زنده ای , که احساس داری , که دوستت دارند , که عشقی در قلب داری و به یمن شاکر بودنت به هر آنچه آرزو ی بر حق دلت است , خواهی رسید .
منبع :ماهنامه پویا
خوشبختی مثل یه توپ فوتبال می مونه که مرتب می دویم تا بهش برسیم
اما وقتی بهش رسیدیم با یه لگد دوباره اون رو از خودمون دور می کنیم تا براش باز بدویم
خوشبختی یعنی ارضا حس درونی و شادی آن در لحظه .
می توان در لحظه از ترنم گنجشگها سرمست شد و حس خوب خوشبختی را تجربه کرد .
می توان بر یک بستنی لیسی زد و گمان کرد تمام زندگی یعنی شیرینی و خنکی و طعم بستنی در لحظه و با این کار در لحظه اوج گرفت و سرمست حس خوشبختی شد .
می توان از احساس در آغوش خداوند بودن و شکر بر نعمتهای داده و نداده اش حس خوب خوشبختی را تجربه کرد.
می توان ........
می توان ......
هر چیز کوچکی که باعث رضایت درونی ما باشد متغیرهای حس خوشبختی است .
رضایت از هر لحظه زندگی و با هر فاکتور مادی و معنوی و روحانی و ....( در دم و آن زندگی کردن فارق از هر مشگل و تنش )
آخر خوشبختی از این بالاتر که ما دوستان و اعضای خوشبختی به مانند شما عزیزان داریم؟!:310:
خوشبختی به همین لحظه های کوتاه است.... در چرایی عشق نیست در چگونگی دوست داشتن است.. :43:
دوستتان داریم...پس خوشبختیم:72:
من براي خوشبختي معني و مفهوم خاصي نسبت نميدم.....به قول صابر خوشبختي براي من يعني دوست هاي خوبم....يعني شادي خريدن يه كاكتوس براي مامانم(اسمش بند كفش بود!)يعني بودن با دلبند نازنينم.....پدر و مادر مهربون و گلم.....پدر بزرگ فوق العاده ام..مادر بزرگ غرغرو ام..........
يعني اميد به زندگي شادتر از الانم......
خوشبختي يعني هر چي كه من الان دارم:310:
[align=justify]سلام پندار :72:
فکر می کنم ترکیب کلمات "خوش" و "بخت" اصلا اون چیزی نیست که شما دنبالشی. و این نامگذاری اشتباه باعث می شه برای رسیدن به هدفت با مشکل مواجه بشی.
قبل از اینکه دنبال چیزی بگردی، اول اسمش رو پیدا کن!
اسم حقیقی اون حالتی که قلب پندار براش می تپه، و درش آروم می گیره، چیه؟
[/align]
سلام:72:...
خوشبختی محو شدن در نگاه کسی ست که همه عمر آرزوی بودنش را داشتی و اکنون محو در آغوش گرمش از هیچ چیز نمی ترسی...
صدای نفس های کسانی ست که دوستشان داری....
لبخند مهربان مادر و دستان گرم پدر است....
از نظر من بزرگترین خوشبختی سلامت بودن همه کسانی ست که دوستشان داری.....همین....:43:
خوشبختی هر چه هست ....
لحظه ها ( عمرمان ) را گذرانديم تا به اون برسيم غافل از اينکه خوشبختي همان لحظاتی بود که گذرانديم
امضای BABY