+آقایان ، کدامیک را انتخاب می کنید ؟؟
سلام بر دوستان عزیز
با توجه به تاپیک هایی که به انحاء مختلف موضوعیتش به روابط قبل از ازدواج ، به خصوص رابطه جسی باز می گردد . ( چه تاپیکهایی با عنوان خیانت ، چه سوابق جنسی پیش از ازدواج و چه انتخاب همسر و.... ) . در مطالعه آنها با روندی مواجه شدم که نیاز به پاسخ به یک سئوال اساسی از آقایون را دیدم که اینجا مطرح خواهم کرد . و به دنبال پاسخ دوستان ، تجزیه تحلیلی خواهم داشت .
دو مورد را در نظر بگیرید که برای ازدواج به شما معرفی شده ، و یا در شرایط ازدواجند و شما می شناسید . با توجه به نکاتی که در ذیل خواهم گفت ، شما کدامیک را برای انتخاب به عنوان همسر در همان وهله اول در نظر می گیرید ؟
1 - دختریست که دوست پسر داشته و رابطه جنسی نیز برقرار کرده ، و معتقد است چون به کسی متعهد نیست ، رابطه جنسی با دیگری مشکلی ندارد ، و لذا رابطه برقرار کرده .
2 - دختری است که معتقد است که از پیش از ازدواج باید وفادار به همسر آینده اش باشد ، و دست کسی تا ازدواج به او نخورد ، و بنا به همین ، با کسی رابطه جنسی برقرار نکرده .
شما کدامیک را مد نظر قرار می دهید تا با وی وارد گفتگو برای ازدواج شوید ، چرا ؟
لازم می دانم تقاضا کنم
1 - آقایون از بحث خارج نشوند ، فقط بپردازید مورد انتخابی و دلیل آن ( یعنی دقیقاً جواب سئوال )بپردازند .
2 - خانمهای محترم هیچ پستی اینجا نزنند ، فراخوان فقط مخصوص آقایان است .
از آقایانی که در سه تاپیک زیر نظر داده اند نیز دعوت می کنم در این فراخوان شرکت کنند .
چرا خیلی ها بعد از خیانت .... و تردید در انتخاب و تاریخچه جنسی همسر آیندتون
RE: آقایان ، کدامیک را انتخاب می کنید ؟؟
با درود
عرض کنم که چون خود دختر و خانواده دختری که دارای رابطه جنسی کامل بوده هیچگاه بنابر فرهنگ و عرف و نیز عقل حقیقت را به پسر نخواهند گفت،این پرسش از اساس نادرست و غیرممکن است.
ولی به هر حال اگر رابطه جنسی در حد بوسه حداکثر(و نیز حرف زدن،قدم زدن) باشد و نه هیچ چیز دیگر،من مشکلی نمی بینم.باز هم گوشزد می کنم که در واقعیت راهی برای آگاهی از زندگی جنسی طرف در دوران تجردش بویژه درباره خانم ها نیست یا بسیار سخت است.
گرد آفرید عزیز
خوش آمدید
خوشحالم که حضورتون را در این تاپیک می بینم .
اما در مورد سئوال :
خدمت شما و دیگر دوستان عرض کنم که دقیقاً مطابق دو گزینه مطرح شده نظرتان را بفرمائید .
یعنی از مورد 1 و 2 کدامیک را در نظر گرفته و با او وارد بحث ازدواج می شدید .
( با توجه به نتیجه ای که با تجزیه و تحلیل می خو.اهیم بگیریم ، پاسخ دقیقاً مطابق سئوال ما را بیشتر کمک می کند )
با این توضیح ممنون میشم مجدداً پاسخ شما را داشته باشم
دختری که معتقد است که از پیش از ازدواج باید وفادار به همسر آینده اش باشد ، و دست کسی تا ازدواج به او نخورد ، و بنا به همین ، با کسی رابطه جنسی برقرار نکرده .
چون به نظرم فردی که در دوران تجرد، با اون همه فشار و اینکه هیچ تعهد خاصی به کسی نداشته تن به چنین روابطی نداده، بعد از ازدواج هم در این زمینه فرد محکمتر و قابل اعتماد تری هست
به همین دلیل خودم هم چنین رویه ای پیش گرفتم تا لیاقت چنین فردی رو داشته باشم
حالا اینکه در آینده میتونم چنین فردی رو پیدا کنم یا نه بحثش جداست و مطمئناً کار مشکلی خواهد بود،
البته مسلما، نمیشه این موضوع رو به عنوانه تنها ملاک ازدواج در نظر گرفت
برای من به شخصه داشتن صداقت مساله مهمتری هست
کامران
دومی را برا خواستگاری انتخاب می کنم وبعد از اون بررسی های بیشتری در مواردی که لازمه وجزء اصول زندگیمه انجام میدم.
اما لازم میدونم یه توضیح کوچیک بدم واون اینکه عموما هر پسری با عقاید و افکار وسطح فرهنگی خانواده به دنبال دختری تو همون طیف می گرده ، مثلا نمیشه (احتمالش خیلی کمه)یه پسر مذهبی بره و از دختری که اهل پارتی و رابطه و ... ست خواستگاری کنه.
بالاخره بیراه نگفتن که:
کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز
سلام,
اگر بخواهیم وارد جزئیات شویم ؛که بسیار مفصل خواهد شد ؛ مثلا"در نظر گرفتن اینکه کمیت و کیفت ارتباط جنسی تا چه میزانی بوده؛
پاسخ بنده:
تبصره::
1-قبل از هر چیز همانطور که در تاپیکهای دیگر اشاره کرده ام ,همه ما دلمان میخواهد بهترین را داشته باشیم؛در تمام مراحل زندگی؛و این مسلم است که هم دختر و هم پسر دوست دارند با فردی ازدواج کنند که رابطه ای نداشته , حتی فردی که خودش قبلا" رابطه داشته,
2-( اگر رابطه گزینه 1 فقط در حد معمول بوده باشد و نه (س...س))
با توجه به تبصره ای که نوشته ام؛ و با چشم پوشی از تعصبات و عرف جامعه و درو همسایه چی میگن و غیره....
هر کدام که به معیارهای من نزدیکتر باشد؛ و مهارت لازمه برای اداره کردن زندگی مشترک را دارا باشد, آن را انتخاب میکنم؛
دختری که هیچ از زندگی نمیداند و ازدواج با او یعنی خدا حافظی از لذت و آرامش چه فایده ای دارد؛
اما دختری که رابطه معمولی داشته و آنچه که لازمه یک زندگی است را دارا باشد که ثمره ان خوشبختی و آرامش است را بهتر میدانم
و دوستانی که میخواهند بیشتر از دلایل و نظرات بنده اگاه شوند ؛ کلیک کنید
در مورد این سوالی که پرسیدین بازم همین اول میگم که بنده قول میدم که عین صداقت رو بگم
اما بذار که اول یک ماجرایی رو براتون بنویسم و بعد کامل جوابم رو توضیح میدم
من یک رفیقی دارم که الان درسش در مقطع فوق لیسانس تموم شده و اون این ماجرا رو واسم تعریف کرد .منم خیلی خلاصه میگم واستون.این دوستم تو ممقطع لیسانس با یک دختری همکلاس بود که این دختر دانشجویی این شهر بود و خانوادش هم دراین شهر نبودن هر کاری میخواست میکرد و بنا به گفته دوستم که این خانم با چندین نفر در یک زمان بود و خلاصه کارهایی که هیچ کس نمیتونه که قبول کنه و ... خلاصه میگذره و این خانم در مقطع فوق لیسانس قبول میشن ولی این بار تو شهر خودشون و اتفاقا این دوست منم تنها کسی میشه دقیقا تو همون رشته و همون شهر قبول میشه و تعریف کرد و گفت که بعد از مدت خیلی کوتاهی یکی از اقوام دور این خانم ازش خواستگاری کرده و خیلی زود عروسی کردن و در حالی که کاملا این ازدواج سنتی بوده و روی شناختی که از خانواده این دختر بوده شده و همینطور احتمالا شخصیت این دختر در خانواده!!!!!!!!!!!
حالا شما به من بگو این پسر تو خواب هم میتونسته که بفهمه که این دختر چه کارایی کرده ؟؟؟
حالا شما میائین سوال میکنی که اگه بدونی که این دختر هیچ رابطه ای نداشته اخه خواهر من تو این دوره و زمونه مگه میشه؟مگه اینکه استغفر ا... خدا خودش بیاد و به من بگه در غیرا ین صورت با توجه به چیزایی که دیدم نمیتونم که این حرفو از کس دیگه ای قبول کنم!!!!!
چرا اینقدر همه چیز رو ساده میگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اما جواب بنده این است که بنده اگر در مورد اولی بدونم که رابطه ای که داشته محدودبوده یعنی فقط با دوستش بوده نه با افراد متعدد و الان هم از نظر عاطفی دیگه به اون فکر نمیکنه .در این صورت میتونم به عنوان یک کیس بهش نیگاه کنم و من سعی میکنم که باقی راه روکه با کی باشم به این صورت طی کنم که طی پروسه شناخت بفهمم که کدوم نسبت به زندگی متعهد تر است و سعی کنم که وفاداریش رو خودم بسنجم .و میزان شباهتی که به من داره . تو این موراد میدونم که با گذشت زمان میتونم خودم این رو کشف کنم .بنده به هیچ عنوان دیگه به این حرف که کسی از این ادعا ها داره که دست کسی به من نخوره و اینا رو قبول ندارم چون در مواردی دیدم که عین...دروغ میگن البته پسرا هم همینطور.خلاصه که شناختی که خودت به دست بیاری یه چیزه دیگری است . و بهتره بگم که اگه اون شرطی که گفتم مورد 1 داشت من به هر دو کاملا یکسان نیگاه میکنم تا به شناخت ازشون برسم من هم حرف کیوان رو قبول دارم که واسه زندگی خیلی چیزا مهم هست نه فقط یک چیزموفق باشین
:72:
دوستان عزیز
متأسفانه علیرغم تأکید بنده به این که دقیقاً مطابق سئوال پاسخ داده شود ، بعضی از دوستان به اظهار نظرهای حاشیه سئوال پرداختند ، بنده نمونه ای از پاسخ درست را در ذیل قرار می دهم و خواهانم که این تأکید را در نظر بگیرید و رعایت فرمایید ، مطمئن باشید زمانی که قرار شد به تحلیل بپردازیم به نظرات تفصیلی شمتا خواهیم پرداخت .
1- دختریست که دوست پسر داشته و رابطه جنسی نیز برقرار کرده ، و معتقد است چون به کسی متعهد نیست ، رابطه جنسی با دیگری مشکلی ندارد ، و لذا رابطه برقرار کرده .
2 - دختری است که معتقد است که از پیش از ازدواج باید وفادار به همسر آینده اش باشد ، و دست کسی تا ازدواج به او نخورد ، و بنا به همین ، با کسی رابطه جنسی برقرار نکرده .
شما کدامیک را مد نظر قرار می دهید تا با وی وارد گفتگو برای ازدواج شوید ؟ چرا ؟
نمونه یک پاسخ متناسب با سئوال : ( بدون ذهنیت و حاشیه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
دختری که معتقد است که از پیش از ازدواج باید وفادار به همسر آینده اش باشد ، و دست کسی تا ازدواج به او نخورد ، و بنا به همین ، با کسی رابطه جنسی برقرار نکرده .
چون به نظرم فردی که در دوران تجرد، با اون همه فشار و اینکه هیچ تعهد خاصی به کسی نداشته تن به چنین روابطی نداده، بعد از ازدواج هم در این زمینه فرد محکمتر و قابل اعتماد تری هست
از دوستان عزیزم ،kayvan و mohammad و گرد آفرید تقاضا دارم مجدداً مطابق الگو پاسخ خود را ارائه فرمایید و همچنین baby چرایی انتخابشان را بیان فرمایند . ( در بیان دلیل نیز از حاشیه رفتن پرهیز نموده و دقیقاً علت انتخابتان را بفرمایید .
(در ضمن این دو دختر طبق شناخت اولیه و مطمئن ، جز این تفاوت در رفتارشان شرایط یکسان دارند و قرار شما یکی را در نظر گرفته وارد مراحل بعدی شناخت شوید . حال کدامیک را مد نظر قرار داده و وارد مراحل بعدی برای انتخاب می شوید )
سلام
به نظرم سوال شما از بن و اساس مشكل دارد .
بهتر است شما سوالتون رو عميق تر مطرح كنيد . با اين نوع سوال طرح كردن خواننده موضوع حس مي كنه نويسنده مطلب خيلي سطحي نگر هستند ! و در ضمن ....... هيچي بگذريم .
خانم فرشته مهربان ، ديگه اين موضوع پرسيدن نداره مسلمه كه هر كسي دوست داره همسرش بهش وفادار باشه و در گذشته زندگي سالمي داشته باشد اما به غير از اين موضوع فاكتورهاي زيادي هستند كه هر كس با توجه به ويژگيهاي خود معيارهايي رو جهت انتخاب همسر در نظر مي گيره اما با توجه به فطرت انسان مشخصه كه همه دوست دارند فردي رو انتخاب كنند كه پاك و سالم باشه ! اما شرايط ،معيارها و ويژگيهاي مد نظرشون رو هم در عين حال داشته باشه . اما همانطور كه يكي از دوستان نيز مطرح كردند صداقت مهمترين عامل هست اگر فردي در گذشته چه پسر چه دختر رابطه اي داشته باشد اگر مشخص گردد كه آيا هدف از برقراري ارتباط ازدواج بوده يا هوسراني ! يا خوشگذراني يا ...... و طرف ما تا چه حد در بيان حقايق و موضوع ارتباط قبليش صداقت داشته ...اونوقت ما بهتر مي تونيم جهت انتخابمون تصميم بگيريم لذا باز هم تأكيد مي كنم كه اين سوال شما از نظر بنده واقعا سطحي نگري است چون جوابش از قبل مشخص است و بهتره دوستاني كه موضوعي ايجاد مي كنند براي كساني كه نظر خود را بيان مي كنند تعيين تكليف نفرمايند چون هر كس مختار است هر گونه كه راحت است به سوال يا موضوعي پاسخ دهد . و وقتي سوال را سطحي ببيند به ناچار بايد توضيحات بيشتري در اين باب بدهد و ممكن است مطابق با چارچوب نويسنده موضوع نباشد .
اما به هر حال براي اينكه اين موضوع رو بدون پاسخ نگذاشته باشم ،بنده هم به طور كلي مي گويم كسي را انتخاب مي كنم كه مطابق با معيارها، روحيات و اخلاقيات بنده باشد !و صداقت در كلام و در رفتار داشته باشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
با درود
عرض کنم که چون خود دختر و خانواده دختری که دارای رابطه جنسی کامل بوده هیچگاه بنابر فرهنگ و عرف و نیز عقل حقیقت را به پسر نخواهند گفت،این پرسش از اساس نادرست و غیرممکن است.
ولی به هر حال اگر رابطه جنسی در حد بوسه حداکثر(و نیز حرف زدن،قدم زدن) باشد و نه هیچ چیز دیگر،من مشکلی نمی بینم.باز هم گوشزد می کنم که در واقعیت راهی برای آگاهی از زندگی جنسی طرف در دوران تجردش بویژه درباره خانم ها نیست یا بسیار سخت است.
سلام بر فرشته مهربان گرامی :72:
پاسخ بنده خلاصه شده پاسخ استاد عزیزم """گردآفرید"".... و شاید ایشان با نکته بینی بسیار خاص به این موضوع پرداختند :104: :104:
یک نکته حاشیه ای>> طبق آماری همینک بدست آوردم از 100 درصد...حدود 50 درصد ازدواج ها به طلاق می انجامد و حدود 48 درصد کسانی که ازدواج کرده اند تنها یکدیگر را ""تحمل"" می کنند و می ماند "2" درصد>>> 2 درصد باقی مانده نیز با صرف از نظر تمام خطاها ""زندگی"" می کنند.
دکتر اسماعیل زاده(روان شناس)
گرچه سوالات را ""کلی"" می دانم و بررسی و تحلیل کلی همیشه دو خطا بهمراه دارد::
>نتیجه گیری کلی و عدم تعمیم آن بر تمام افراد
>تنها بررسی کیس های کلی
..............
اما به درخواست فرشته مهربان گرامی پاسخ خواهم داد::
>>پاسخ بنده(گزینه یک):: بستگی دارد این خانوم با چه هدفی با دیگران رابطه جنسی برقرار کرده؟؟
اگر ناخواسته و در موقعیتی قرار گرفته است که به لحاظ عاطفی درگیر شده است>> در خصوص این مورد وقت بیشتری لازم دارم تا با بررسی دیگر نقاط مثبت ایشان نکاتی بیابم در تاییدش و متقابلا "ازدواج با او""
اگر از روی اراده خویشتن و بدون درگیرشدن و قرار گرفتن در موقعیت خاص رابطه جنسی را برقرار کرده>>> نخیر سعی می کنم با این خانوم پیمان زناشویی نبندم زیرا خود رابطه جنسی نداشته ام.
>پاسخ بنده(گزینه دو)>> هیچ لزومی نمی بینم که کاملا در تایید این خانم و صرفا بخاطر اینکه رابطه جنسی نداشته با او ""ازدواج"" نمایم. اگر ملاک های بنده را داراست خب سعی خواهم کرد با بررسی نقاط قوت و ضعف ایشان تصمیم بگیرم...
دقیقا نمی توانم تنها بر حسب اینکه رابطه جنسی نداشته با او ازدواج نماییم زیرا یک نکته اساسی وجود دارد که آنهم این است که شاید موقعیت و فرصت و حتی توان برقراری رابطه جنسی را نداشته ولو اگر موقعیت فراهم بود دست به این اقدام میزد.
............................................
یک دیدگاه هم بنده در خصوص ازدواج دارم(بیشنر دیدگاه طرفداران فروید روان شناس بزرگ است) و آنهم اینکه>>> همه اختلال جنسی دارند مگر اینکه خلافش ثابت شود