RE: گفتگو با خدا(حتما بخونيد خوشتون مياد)
زماني كه دلم بگيرد به خانه ات مي آيم .....
خداي من !مرا با نوازش لطف خويش ادب كن نه با تازيانه عقوبتت.
اميدمن! از آن هنگام كه هنگامي نبود من كودكي بودم كه خوبيها راتنها از دست مادرانه تو دريافت كردم ودست ديگري نمي شناسم .
هر گاه در تنگناي بلا وخطرات بودم تنها به تو مي نگريستم و با رهايي بخشي جز تو آشنا نگشته ام.
اگر كسي همه خوبي ها را داشته باشد نيازمندي او به تو كمتر از ديگران نيست .
اگر كسي همه بديها را انجام دهد فاصله او از لطف ومهرباني تو بيش از ديگران نيست.
مربي خوبم!
آشنايي با تو سرآغاز همه ي آشنايي ها بود آن زمان كه تو را مي شناختم هنوز هيچ كس وهيچ چيز را نمي شناختم وچه روز زيبايي بود روز آشنايي ما!
در آغاز تو خودت را به من معرفي كردي و با من طرح دوستي ريختي و نشان دادي كه چگونه پيدايت كنم كجا به سراغت بيايم و مرا دعوت كردي گفتي كه به سراغم بيا حتما بيا حتما بيا منتظرت هستم .
اگر تو نبودي من نمي توانستم دوستي داشته باشم اگر تو آغاز نمي كردي من نمي توانستنم با تو آشنا گردم .
تو چه خوبي!
همواره مرا دعوت مي كردي اما من اعتنا نمي كردم براي تو ناز مي كردم نمي آمدم .
با اين حال هر گاه من از تو دعوت كردم بي درنگ قبول كردي و درصدد بر نيامدي كه ناز و بي اعتنايي مرا پاسخ گويي.
در دوستي ما اين تو بودي كه همواره تواضع مي كردي و بد رفتاري هاي مرا تحمل ميكردي .
تو چه خوبي!
هر گاه چيزي از تو خواستم بي درنگ دادي با اينكه بسياري از اوقات مي شد كه تو از من چيزي خواستي بخل ورزيدم
تو چه خوبي!
هر گاه كاري داشته باشم احتياج به كمكي داشته باشم دوستي كه به خاطر مي آيد وبه يادش ميافتم تو هستي
تنها كسي كه محرم اسرار من است وبا او راز دل مي گويم تو هستي هر زمان كه دلم بگيرد به خانه ات مي آيم و مي گويم ومي گويم تا غم هايم را فراموش كنم
اي واي!
هميشه غمها ودردهايم را براي توآوردم چه كسي جز تو هست كه دلم با او انس بگيرد ؟چه كسي جز تو هست كه در عين بلند مرتبگي در كمال فروتني سخنانم را بشنود؟
اگر هم كسي جز تو را بخوانم پشيمان خواهم گشت چون او نمي تواند خواهش دلم را پاسخ گويد نمي تواند تشنگي اقيانوس وجودم را سيراب نمايد.
به كه اميد بندم؟اميد من اميدي است كهئ تنها در تو انتها مي يابد و هر گاه در كسي جز تو جوياي آن شوم نا اميد خواهم شد.
وچه خوبي كه مرا اكرام كردي راضي نگشتي كه در ارتباط با بيگانگان دلم شكسته شود اميدم نا اميد شود خوار وذليل شوم
با من گفتي هر چه بخواهي من به تو مي دهم با من دوست شو كه دوستي من براي تو بس است
تو چه خوبي!
بارهاو بارها جاي آن بود كه از من برنجي ولي هميشه در دوستي ما به گونه اي رفتار ميكردي گويا من بهترين دوست تو هستم .
تو بهترين دوستي بهترين كسي كه من تا كنون ديده ام
دوست من تو چه پيدايي آنكه تو را نبيند نا بيناست.(برگرفته از دعاي ابوحمزه ثمالي)
اميدوارم خوشتون بياد اگر نظري داشتيد بگيد باعث دلگرمي منه تا نوشته هاي بهتري براي شما دوستاي عزيزم بنويسم.